Orijinalini görmek için tıklayınız : SİYASETİN YÜKSELEN YILDIZI ERBAKAN MI?
Erbakan'a siyasi yasağının kalkmasının ardından ilgi de artmaya başladı. Erbakan ile "Büyük Türkiye Grubu" arasında bir yemek organize ediliyor. Yemekte neler olacak? işte detaylar...
Milli Görüş Lideri eski Başbakan Necmettin Erbakan, hakkında kaldırılan siyaset yapma yasağı sonrası Saadet Partsi Genel Merkezi' nde dün düzenlediği bir basın toplantısıyla aktif siyasete döndüğü mesajını verdi.
Erbakan, bugün çıkacağı İran gezisinden döndükten sonra 19-20.Dönem Milletvekili Eski DYP Genel Sekreteri Tevfik Diker' in Başkanlığını ve BES Genel Başkanı Gürkan Avcı' nın da Genel Sekreterliğini yaptığı "Büyük Türkiye Grubu" nun düzenlediği Ankara' da onuruna verilecek geniş katılımlı bir akşam yemeğine katılacak.
Diker ve Avcı, milli duruşcu olarak bilinir.
Bu yemek siyaset kulislerinde milli duruş, milli görüş el ele mi sorusu gündeme getirdi.
Kulislere sızan bilgilere göre yemekle ilgili tüm hazırlıklar tamam sadece günü belirlenecektir.
Yemekte Erbakan'a; Yeniden Büyük Türkiye idealine katkılarından dolayı bir de plaket verilecek.
cafesiyaset
Özgür Çağrı
04-12-2009, 16:32
Erbakan zaten yıldız :) Yükselmesine gerek yok Bu ülkenin tarihine imzasını atmış birisi
hocamın onuruna ne ilk yemektir nede son yemek olacaktır..
siyaset yasağının kalkması sadece kağıttadır..
hocamın siyasi yasağı kalkmadanda başımızdaydı..
kalktığındada aynı olacağına eminim..;1
hocamın onuruna ne ilk yemektir nede son yemek olacaktır..
siyaset yasağının kalkması sadece kağıttadır..
hocamın siyasi yasağı kalkmadanda başımızdaydı..
kalktığındada aynı olacağına eminim..;1
ahh birde oturduğu yerdenn kendi başına kalkabilsee tam olucak;1
Haddinizi ve maksadınızı aşmayın!
Konuyu gereksiz bir tartışmaya sürüklemenin anlamı yok...
hayırr benim burda ne demekk isteidğimi anlamadınız galiba neyse sorun değil bazı yaşını almış siyasetçilerin siyseti bırakması taraftarıyım başlığa hitaben dedim benim düşüncem tabii sizde lütfen saygı duyun düşüncelerime......
Ertuğrul ÖZGÜL
04-12-2009, 17:08
yükselmek için yolu uzun ve bu yolu gitmek içinde yaşı çok büyük
:güzel::güzel::güzel::saygılar:
ahmetermiş
04-12-2009, 17:11
yükselmek için yolu uzun ve bu yolu gitmek içinde yaşı çok büyük;1
numan bey ne olacak:ağla:
Akl-ı Selim
04-12-2009, 17:13
Zirvedeyken bu işi tadında bırakmaLI Kİdaha da fazla gönüllerdeki yerini anlamsızlaştırmasın
Verdiği hizmetlerin hepsini olmasada bir çoğunu hayırla yad etmeye hazırız.
Gönlümüzdeki tahtı sallansın istemiyoruz.
GEl hocam sen diğerleri gibi olma aç siyaset kucağını herkese yetiştirdiğin gençlere.
Haddinizi ve maksadınızı aşmayın!
gerçekten herşey had meselesi..:karizmatik:
eleştirinin dozunu kaçırmamakta fayda var..
ben de erbakanın siyaseti bırakmasını, gençlere önünü açmasını isterim. lakin onun için bu sevda heralde bilemiyorum..zira koltuk aşkı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.. bakalım hayırlısı olsun herkes için..
doğru söze ne hacet:saygılar:
Terennüm
04-12-2009, 19:06
her zaman bu forum yazdım yine yazıyorum erbakan bu ülke için güzel işler yapmış bir şahsiyettir.fikirlerine katılırız katılmayız ayrı .ama sayın erbakan hocanında artık gerçekleri görmesi gerekli.çünkü kendisi çok zeki ve akıllı bir insandır.bu yaştan sonra siyaset sayın erbakana zarar verir bu şekil olması en fazla beni üzer
Bu Vatikanda papalık makamı için söylense kıyamet kopardı herhalde.:)
Türkiye'nin önumüzdeki genel secimlerinde favori ismi Necmettin ERBAKAN'dır.Çünkü Hoca siyasete dönüşüyle ekranlarda daha fazla boy gösterecektır vede yerel secimlerde kıpırdanmaya başlayan taban hareketleri yükselecektir.Erbakan karsısındakı kitleleri cok kolay fişekleyebilen biridir..2011 de yaşarsak göreceksiniz cok büyük bir ihtimalle mecliste rahatca yer alacaklardır ve Alternatif partiden zıyade ak partinin yan parti oldugunu göstermeye calısacaklardır..Ak parti cok iyi propaganda süreci geciremezse büyük bir ihtimalle Hoca ak partiden cok şeyleri alıp götürecek..
Bilge kişi ayağına gidip akıl alınan ve yapıcı fikirler verebilen kişidir.
Bir takım grupların kışkırtması ve poh pohlaması ile ortaya atlayıp sorulmadan zaten az olan sermayesisini tüketip bir süre sonra da kendisini rezil etme noktasına getiren kişi değildir bence.
Ben Erbakan Hocanın benim kafamda ki bilge ve davasına hizmet eden bütün gruplara eşit mesafede durmasını bilen değerli bir zat olarak kalmasını isterdim ama öyle olmayacak gibi görünüyor.
Allah yolunu açık etsin ve bu yaşta kendisini ,onun zamanında benimsemiş olduğu ilkelere sahip çıkmaya çalışan büyük kitlelerin gözünde küçük düşürmesin.
İnsan bazı şeylerin zamanını bilmeli . Mezara kadar siyaset devri kapandı.
politikaci
04-19-2009, 10:44
Zamanında yeterince yükselmiş bir yıldızdır kendisi.Asla aksini iddia edemem.Fakat başka yıldızlarında yükselme vakti geldi.
Keşke hocalığını yapsaydıda siyasette kendini yıpratmasaydı...
yükselmiş, hizmetini yapmış şimdi devir başkalarının devri
AK_Genclik
04-21-2009, 21:58
Acaba Osmanlı'dada bu padişah çok yaşlandı siyaset yapamaz deniliyormuydu?
Aklı yerinde olan herkes siyaset yapabilir bence
hele hele Erbakan gibi deha birisi neden yapmasın?
erbakan ille de istiyorsa kutup yıldızı olsun :D
tecrübelerinden istifade edilir :) yol gösterir
hortla1k
04-22-2009, 03:43
Arkadaşlar yaşıyla hastalığıyla ilgili yapılan eleştrileri çok haksız ve iğrenç buluyorum.. Erbakan hoca fikirlerine saygı duyduğum vatanını milletini seven ve bu uğurda bu yasında bile çaba sarfeder bir şahsı muhteremdir...
Hastalığıyla dalga gecen arkadaşlara sesleniyorum Ya başbakanımız atdan düştüğünde allah korusun tekerlekli sandalyeye bağlı kalsaydı o zaman bi arkadaş size ilk önce oturduğu yerden kalksın dese ne kadar hosumuza giderdi..Lafı söylerken gelecek tepkilere de dikkat etmek gerekiyor..
Ayrıca erbakan hocanın da siyaset yaptığına inanmıoyrum kendi inancı gereği islam birliği düşüncesini kendine farz olarak gördüğünü ve doğru bildiği bu yolda ölene kadar allahın hizmetçisi olacağını her konusmasında belirtir..
ve unutmayalım ki eyüp el ensari hazretleri 90 yasında istanbulu fethetmek için buralara geldi ve rahmetli oldu..
VuralTunc
04-25-2009, 21:50
Şeyh Ahmet Yasin de bi tekerlekli sandalyedeydi.. :güzel:
VuralTunc
04-25-2009, 22:04
Keşke hocalığını yapsaydıda siyasette kendini yıpratmasaydı...
Abi öyle dersen, Nasıl yetişecekti Erdoğan, Gül, Arınç, Kurtulmuş ve daha niceleri ...
BlueMoon
04-25-2009, 22:30
necmettin erbakan hocamız eskiden beri sevilen bir şahsiyetti. Siyasete dönmesi güzel olur fakat yaşı oldukça ilerledi. Artık gençlere bırakması daha uygun olacak gibi
VuralTunc
04-26-2009, 02:22
necmettin erbakan hocamız eskiden beri sevilen bir şahsiyetti. Siyasete dönmesi güzel olur fakat yaşı oldukça ilerledi. Artık gençlere bırakması daha uygun olacak gibi
Hatırlatmakda fayda var.. Hoca son basın konuşmasında. Partide herhangi biri gibi üye olacagını hizmet ediceğini söyledi... Genelbaşkanlık Numan Kurtulmuşda.. Daha neresine açsın gençlerin önünü? değil mi ama..
Abi öyle dersen, Nasıl yetişecekti Erdoğan, Gül, Arınç, Kurtulmuş ve daha niceleri ...
oda dogru ama son zamanlarda kendisini sevenlerin siyasette sogledigi sozler yuzunden ona sevgisi azaldi
redyellow
04-29-2009, 11:28
Dilerim siz de o yaşa geldiğinizde oturduğu yerden kendi başınıza kalkabilecek durumda olursunuz.
Ben yine de sayın hocamızın bu durumuyla alay eden birisi için bu dileğimi yazıyorum.
redyellow
04-29-2009, 11:30
Erbakan hocamızı seviyoruz, sayıyoruz, her zaman da seveceğiz.
Hocamızın siyasete aktif olarak dönmesini şahsem istemem, hocamızın siyasetin geri planında bir bilge olarak, bir danışman olarak, bir büyük olarak durmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.
Tabiki zaman zaman çıkacak basın toplantılara yapacak, çeşitli toplantılara katılacak, yurtiçi ve yurtdışı gezecek.
Fakat kesinlikle partinin başına geçmemesi, resmi bir görev almaması düşüncesindeyim.
Çünkü böyle bir durum medya tarafından müthiş istismar edilir.
Hocam bunları görecek basirette bir insandır.
Hocamızı seviyoruz.
İnadına!
VuralTunc
04-29-2009, 21:15
oda dogru ama son zamanlarda kendisini sevenlerin siyasette sogledigi sozler yuzunden ona sevgisi azaldi
Yüzlerce insan yetiştirmiş milyonlara gerçekleri göstermiş birçok defalar siyonizmin oyunlarını bozmuş büyük bir Lider yaptıgı her işte bir hesap yapıyordur merak etme kardeş herşey Milletimiz ve davamız için ;D
Bu Vatikanda papalık makamı için söylense kıyamet kopardı herhalde.:)
İslam dünyasının halifesi olmasına kesinlikle karşı değilim.Keşke olabilse!
Ama siyaset farklı bir şey.Yorar yıpratır kişiyi.
Papa siyaset yapıyor mu?
Sözlerimi lütfen başka yere çekmeyiin!
Ben yıldız olmak için çok yaşlı değilmi?Bunu anlatmak istedim elbette bizde zamanı gelincee yaşlancağız genç kalcak değiliz.Ben siyasetten içinde olmasında gereksiz gördüm buda benim düşüncem..
sizinle bu sözlerim yüzünden tartışcak değilim ne düşündğümü ben biliyorum.Sizin bilmenizde benim için önemli değil selametle....
Böyle bir başlık olamaz.Erbakanın yaşı 80 olmuş hala yükselen yıldız denmesinin bir manası yoktur.Erbakan siyasi yasağıda bitse artık bu sevdayı bırakması ve gençlerin önünü açması gerekir.
elif zeynep
06-13-2009, 10:00
Erbakan hocam, aktif siyasette gerekenleri yapmış, bu vakitten sonra manevi bir şahsiyet olarak partisinin arka planında olacaktır... Rabbim hocamdan razı olsun ; Tayyip Erdoğan ,Bülent Arınç ve Abdullah Gül'ün bugünlere gelebilmesinde emeği çok büyüktür.Bugünün genç siyasetçilerinin,Erbakan Hocamdan öğrenecekleri şeyler çok fazla... :evet:
TUZ VE IŞIK
06-13-2009, 10:11
Ya komik olmayın. Affedilene kadar hastayım ayaklarına yatıp, affedildikten sonra islam ülkelerinde fink atmaya başladı. Hala dah ne siyaseti. Mesela ne gibi? Devletten aslınan trilyonları nasıl iç edebilirler? Devletin tepesine nasıl şeyh şıh molla taskımını sokabilirler v.b. gibi şeyler mi öğrenecekler.
:D:D:D:D Sadece gülmek istiyorum bu konuya ve yazılanlara... Bilmiyorum ama tartışılacak birşey yok ki ortada. Hem Erbakanın gençlerin önünü açmasına gerek yok. Gençler zaten kaçmış arka bahçeden..
Cihan_ŞümuL
09-14-2009, 23:11
ben artık akp den sogudum.arayıstayım.
numan kurtulmus da beni cezbediyor.
bilmemki olurmu bir daha secimde ona versem oyumu.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.