fatih kısaparmak balon baskılı balon Siyasi Partiler Bölüm Başkanlarını Protesto Ediyorum - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyasi Partiler Bölüm Başkanlarını Protesto Ediyorum

nuh
07-17-2007, 00:14
bölümünüzdeki kavga içerikli konuları silmeyip kilitlemeyip kavgalara sebep olduğunuz için üzülerek sizleri kınıyorum! görevinizi yapın lütfen

sedef
07-17-2007, 01:11
bölümünüzdeki kavga içerikli konuları silmeyip kilitlemeyip kavgalara sebep olduğunuz için üzülerek sizleri kınıyorum! görevinizi yapın lütfen
katılıyorum sadece siyasi partiler bölümünde değil tanışma bölümünede girip ortalığı karıştıranlar var mod. bildirdim fakat hiç bir şey yapılamadı!!!!!!!!

Necip Fazil
07-17-2007, 01:25
evet efendim Bende protesto ediyorum
modlari ve Görevlileri hatta kiniyorum bu kardeslerimizi .....
banlaya banlaya kimseyi birakmadilar sitede verecek cevabiniz yokmu ki
banliyorsunuz hic yakistiramadim yani :)

Cevapları dinleyen varmı Azizim ?

Şimdi burada Ak Parti'lileri münafık ilan edenleri barındıralım mı?

Merak etmeyin herkes ne yaptığını çok iyi biliyor. Sıkıntınız olmasın.

VesseLam

Esra KAÇ
07-17-2007, 02:39
Ben yönetim bölümünü açtığım konuda da bunu demek istemiştim ama yanlış anlaşıldım.
Bu konuyu buraya açan Nuh arkadaşıma teşekkür ederim

murselyavuz
07-17-2007, 04:51
arkadaşlar elimizden geldiğince yatişmeye çalışıyoruz ancak bazen gözden kaçıyorlar...
sizde biraz anlayışlı olun ve onlara cevap yazmak yerine nicklerini bizlere online olan bölüm başkanlarına bildirin!!!

herzamanheryerde
07-17-2007, 14:32
ya yoneticilere sesleniyorum

ben niye kimsenin profilini goremiyorum bu izin bana verilmemis oyle diyor

Sametgnc
07-17-2007, 14:34
yönetici arkadaş üye izinlerini kısıtlamış yada bilmedn böyle kalmıs..

Ömer_Furkan
07-17-2007, 15:55
artık profil görüntülemede yok sanırımm..oda kalkmıs iyide olmus bence :D

murselyavuz
07-17-2007, 18:56
evet arkadaşlar mail adresleri vesaire alındığı için artık yöneticiler hariç kimse profilleri göremiyor

EnSaR
07-17-2007, 19:05

tek konuşur tam konuşur.