fatih kısaparmak balon baskılı balon Siz hiç Beşiktaşlı oldunuz mu? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz hiç Beşiktaşlı oldunuz mu?

ALmi´
04-16-2010, 23:38
“Siyah” kelimesini duyduğunuz her an içinizden “Beyaz” diye haykırdınız mı?

“Beyaz” kelimesini duyduğunuz her an içinizden “Siyah” diye haykırdınız mı?

Senelerce arka arkaya takımınız başarısızken bile, her seferinde tribündeki yerinizi alıp, takımınıza sonuna kadar destek verdiniz mi?

Yeri geldi annenizi, yeri geldi sevgilinizi ekip, sevdalısı olduğunuz takımınızın maçına gittiniz mi hiç?

“Biz seni sevinmek için sevmedik” derken bunu anlamayanlara içten içe güldünüz mü?

Yeni yapılan bir tezahüratı dinlerken oturup ağladığınız oldu mu hiç?

Takımınızın armasına bakıp, içindeki Türk bayrağını gördüğünüzde gururlandınız mı hiç?

Futbolun sadece futbol olmadığını anlayıp, toplumsal sorunları çözmek için bir eylemde bulundunuz mu?

Kendi takımınızın lehine bile olsa, bariz bir hakem hatasında “Eyyamcı Hakem” diye bağırabildiniz mi?

Gittiğiniz deplasmanlarda bazen bir avuç bile kalsanız, rakip seyircinin oturup sizi seyrettiğini gördünüz mü hiç?

Çubuklu formalarının içinde sizinkinin farklı bir yerinin olduğunu düşündünüz mü hiç?

Belki de takımının en önemli maçlarından birinde gol olduğu anda, Beşiktaş diye bağırmadan önce “şehitler ölmez vatan bölünmez” diye haykırdınız mı hiç?

Herkesin kendi kendine imparatorluk ya da cumhuriyet ilan ederken, siz tüm tribünleri kırmızı beyaza boyayıp üzerine “Burası Türkiye Cumhuriyeti” yazabildiniz mi?

Tribün şovu yapıyoruz diye geçinip, elinize verilen boyalı kartonları kaldırıp indirirken, gerçekten görsel şovu yapan tribünün içinde bulundunuz mu hiç?

Cebinizdeki son para ile maç biletini alıp, gün boyunca aç kaldığınız oldu mu hiç?

Kardeşinizi, yeğeninizi ya da mahallenizdeki çocukları kendi takımınızı tutsun diye forma ya da top ile kandırmayıp, ona tuttuğunuz takımın anlamını anlatıp, onun kendi bilinci ile sizin tuttuğunuz takımı seçmesinin gurur ve mutluluğunu yaşadınız mı hiç?

En kötü günlerde bile omuz omuzayız diye bağırıp, hiç tanımadığınız adamlar ile kenetlenip takımınızı desteklediniz mi hiç?

Eğer bu soruları evet diyebiliyorsanız, ne mutlu size. Bunlar da ne saçma şeyler diye düşünüp, neden bahsettiğimizi bile anlamıyorsunuz renkli takımlardan birini tutuyorsunuz demektir. O zaman yaslanın arkanıza ve seyredin bakalım nasıl şampiyon olunurmuş, şampiyonluk nasıl kutlanırmış…

Çok az kaldı…

Siyah Beyaz Aydınlık Günlerde Görüşmek Üzere...

Sukût-u_Hayal
04-16-2010, 23:51
Bu hafta sonu Beşiktaşlıyız :)

ALmi´
04-16-2010, 23:54
Eyy menfaat sen nelere kadirsinn.. :)
1 haftalık bile olsa Beşiktaşlı olmanın tadını çıkarın, kıymetini bilin Hale'cim :)

Fırat
04-16-2010, 23:54
Yenmese feneri gözüme gözükmesin

EpiVaTeS
04-17-2010, 00:00
He tam oluyordum...
yırttım paçayı...;D

ALmi´
04-17-2010, 00:52
He tam oluyordum...
yırttım paçayı...;D

Kaybetmiş olmana üzüldüm..

EpiVaTeS
04-17-2010, 00:56
saygı duyarım beşiktaşa...
sevdiğim bir kulüp...
ama tutmamadan dolayı kaybetmişte sayılmam yahu...

Sukût-u_Hayal
04-17-2010, 01:00
1 haftalık bile olsa Beşiktaşlı olmanın tadını çıkarın, kıymetini bilin Hale'cim :)

Umarım yüzümüzü kara çıkartmaz beşiktaş :)

redyellow
04-17-2010, 01:20
Bu hafta beşiktaşlıyız:)

İntifada
04-17-2010, 02:06
Bu hafta beşiktaşlıyız:)

2 hafta öncede galatasaraylıydınız son haftada trabzonsporlu olursunuz artık :)

unnamed
04-17-2010, 03:21
Spor ve spor'a ait olan hiçbirşeyle ilgim ve alakam olmadığı için, hiç beşiktaşlı oldum diyemeceğim...

Erhan KARACA
04-17-2010, 11:36
Her hafta beşiktaşlıyım her gün beşiktaşlıyım (:

Ama işte kan çekiyor Trabzonspor'un da her hafta yenmesini istiyorum (:

redyellow
04-17-2010, 12:12
2 hafta öncede galatasaraylıydınız son haftada trabzonsporlu olursunuz artık :)

her zaman galatasaraylıyız, bu hafta artı olarak beşiktaylıyız...

Mesela Gelecek hafta gs-bursa maçı var büyük ihtimalle fenerlilerin çoğu o zaman bursalı olabilir:)

.:Ay_Yıldız:.
04-17-2010, 12:20
Rüyamda Galatasaray'ımın şampiyon olduğunu gördüm. :) Her yer bayram havasındaydı. Ali samiyen stadını falan görüyorum harika bir rüyaydı. Beşiktaş Fener'i yenemezse ortalıkta görünmesin:hihi2: Dişi Aslanlarız biz..:karizmatik:

hipermuhafazakar
04-17-2010, 12:50
Rüyamda Galatasaray'ımın şampiyon olduğunu gördüm. :) Her yer bayram havasındaydı. Ali samiyen stadını falan görüyorum harika bir rüyaydı. Beşiktaş Fener'i yenemezse ortalıkta görünmesin:hihi2: Dişi Aslanlarız biz..:karizmatik:

siz gene iyi rüyanızda görmüşsünüz. biz ne rüyamızda nede gerçek hayatta göremeyeceğiz bir süre anlaşılan :)

benim evlenmek istediğim aşık olduğum talihsiz kız koyu beşiktaşlı olduğu için otomatikmen ben beşiktaşıda tutuyorum..ama listede sayılanların hiçbiri bana uymuyor..biz daha çok 'siz hiç kupalara başarıya doydunuzmu, Türkiyenin en kral futbolcularına sahip oldunuzmu, hep durmadan şampiyonluk gördünüzmü' gibi cümleler uyuyor :)

.:Ay_Yıldız:.
04-17-2010, 12:54
siz gene iyi rüyanızda görmüşsünüz. biz ne rüyamızda nede gerçek hayatta göremeyeceğiz bir süre anlaşılan :)

benim evlenmek istediğim aşık olduğum talihsiz kız koyu beşiktaşlı olduğu için otomatikmen ben beşiktaşıda tutuyorum..ama listede sayılanların hiçbiri bana uymuyor..biz daha çok 'siz hiç kupalara başarıya doydunuzmu, Türkiyenin en kral futbolcularına sahip oldunuzmu, hep durmadan şampiyonluk gördünüzmü' gibi cümleler uyuyor :)

:) Galatasaray'lı olmanın karizması başka.. Bir kere Türkiye'nin en köklü ve en büyük kulübünü tutuyorsun.. Paha biçilemez.:)

ALmi´
04-17-2010, 13:39

Canım malesef rüyan gerçekleşemeyecek. Dün ali samiyeniniz de uçtu elinizden.artık başka zaman :))

Bu arada konuya uygun yorum yapalım lütfen ,ne öyle gs'yi övmeler falan.Ayıp oluyor ama :hihi2:

Mâsivâ
04-18-2010, 11:42

haha ey menfaat ki ne menfaat (: yazı güzelmiş eyvallah kardeşim (:

Erhan KARACA
04-18-2010, 13:01
Nun kesin Gsli yoksa coktan konuyla alakasız diye cogu mesajı silmişti..

redyellow
04-18-2010, 14:00
Nun kesin Gsli yoksa coktan konuyla alakasız diye cogu mesajı silmişti..

GS'liler adaletsiz mi demek istiyorsun?

Gelmeyim oraya:)

Bu akşam HEPİMİZ BEŞİKTAŞLIYIZ:)

Bak bizi mahcup etmeyin haaaaaa:)

Erhan KARACA
04-18-2010, 14:08
GS'liler adaletsiz mi demek istiyorsun?

Gelmeyim oraya:)

Bu akşam HEPİMİZ BEŞİKTAŞLIYIZ:)

Bak bizi mahcup etmeyin haaaaaa:)

Ben nun adaletsiz demedim ki?

redyellow
04-18-2010, 14:18
"GS'li yoksa konu dışı diye silerdi" demek çok adaletli demek anlamına mı geliyor sevgili erhan:)

Neyse şimdi konu uzar kavga çıkmasın:)

Üç mevsim
04-18-2010, 14:22
Trabzonspor kurulmadan önce babam bir ara Beşiktaşlı olmuş ;ı:

Trabzonspor 1967'de kuruldu ama tabi Trabzon'da futbol 1990'lü yıllarda başlar. Burada Rumlarla maç yapardı Türkler. Türkiye'de futbol üzerine ilk kitap Trabzon'da yazılmıştır. İstanbul takımlarının rekabeti Trabzon'da yıllar yılı İdmangücü ve İdmanocağı rekabeti şeklinde sürdü. Bu takımlar GS, FB, BJK ayarında takımlardır. Trabzon'un yarısı birini tutardı yarısı ötekini tutardı. Trabzon'daki futbol kulüplerinin tiyatro sahnesi, yüzme branşları vb çok çeşitli faaliyetleri vardı. Çok zengin bir futbol ve spor kültürü Trabzon'da 1990'lü yıllardan itibaren gelişerek devam etti. Zaten bu birikim sonucudur ki İdmanocağı, İdmangücü ve iki takımın daha katılımıyla 1967'de kurulan Trabzonspor lige çıktığı gibi ortalığın altını sütüne getirdi, fırtına oldu esti.

Yoksa öyle tesadüfen olur mu... Yani 1967 yılına bakıp Trabzonspor ne kadar yeni bir takım demek çok saçma onu anlatmaya çalışıyorum.

Erhan KARACA
04-18-2010, 14:28
"GS'li yoksa konu dışı diye silerdi" demek çok adaletli demek anlamına mı geliyor sevgili erhan:)

Neyse şimdi konu uzar kavga çıkmasın:)

adaletsiz degil bazı seyler ya dikkatinden kaçmış ya dalgın ya da görmezden geliyor uygun olanı kendisi bilir.. (: bazen çok radikal kararlar veriyor da atıfta bulunmak istedim kendisine..