fatih kısaparmak balon baskılı balon Sizce aşık olmak nasıl birşeydir...? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce aşık olmak nasıl birşeydir...?

sadeceali
05-23-2008, 23:56
yorumları bekliyorum...

çilik
05-23-2008, 23:58
şuanda canlı canlı yaşıorum çokkk kötü bi duyguuu adamı çileden çıkarırım valla

RDönmezs
05-23-2008, 23:58
Fikrimi aşağıda belirttim....;

Zaman kötü zaman iki yüzlülük bol
para ile aşk var güzellik ile aşk var insanlıkmış dürüstlükmüş bunlara bakılmaz..

Feyza
05-24-2008, 00:00
Tavsiye etmem. Ağrısız başınızı ağrıtmaya değmez. zaten Aşk diye bir şey yoktur, O pisikolojik bir hastalıktır. Bilimsel deneylerle ıspatlanmıştır. :D

RDönmezs
05-24-2008, 00:02
Tavsiye etmem. Ağrısız başınızı ağrıtmaya değmez. zaten Aşk diye bir şey yoktur, O pisikolojik bir hastalıktır. Bilimsel deneylerle ıspatlanmıştır. :D
Aynen hemşerim katılıyorum AŞK diye bişi yoktur fasa fiso..

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 00:03
Aşk yoktur,duygusallıklık vardır...

Onda da acı çekersen olgunlaşırsın...(sanırım) :-\

Berika
05-24-2008, 00:03

hımmmmmmm :-X

Benide_Kapatın
05-24-2008, 00:04
Sevgiye dönüşmeyen aşk ölümlüdür. :)

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 00:05

hımmmmmmm :-X
[i]Acı çekmek insanı olgunlatırır ya bundada acı çekenler var Çilik gibi ondan dedim :D ::)

Nagihan
05-24-2008, 00:06
Aşk mı? ??? O da ne :-X ::)

sadeceali
05-24-2008, 00:06
neden güldünüz... inanın çok kötü bi duygu....

Berika
05-24-2008, 00:07

karşılıksızsa kötü karşılıklı olup da kötü diyeni hiç görmedim :o

sadeceali
05-24-2008, 00:08

karşılıksızsa kötü karşılıklı olup da kötü diyeni hiç görmedim :o

hayr ben aşk yüzünden acı çekmenin kötü olduğunu söyledim...

Nagihan
05-24-2008, 00:08

Senin yüzün ne zaman gülecek ya :o :(

Berika
05-24-2008, 00:09
Çekmeyin o zaman boşverin gitsin ;D

bi gün çarpılacam bu gidişle ;D

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 00:09
Yaşı küçük kişilerin aşığız diye ortaya çıkıp,gezip tozup ayrılanlar muhtemel..ben inanmıyorum ama saygı duyarım..öyleyim diyen varsa öyledir :)

gülme konusu size değil yanlış anlamayın lütfen.. :)

sadeceali
05-24-2008, 00:11
inanın bana sadece YAŞI KÜÇÜKLER aşık olmuyo........

_Yeniden_
05-24-2008, 00:12
Aşka inanmıyorum çünkü biri bitince biri başlıyor...Ve zihinlerde bu duyguyu o kadar yücelttiler ki bu ard arda yaşanan aşklar tanımını bile kirletti...

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 00:14
Ben sadece küçükler oluyor demek istemedim aslında..sadece küçükler biraz daha nasıl desem hemen aşık olabiliyorlar..sizlerin yaşını bilmiyorum yanlış anlayın ama inanmayanlardanım :)

sadeceali
05-24-2008, 00:16
Ben sadece küçükler oluyor demek istemedim aslında..sadece küçükler biraz daha nasıl desem hemen aşık olabiliyorlar..sizlerin yaşını bilmiyorum yanlış anlayın ama inanmayanlardanım :)

yaşım 17....

_Yeniden_
05-24-2008, 00:17

Evet yaşı küçük olanlar daha çabuk aşık olabiliyor malesef...Ama aynı zamanda daha çabuk unutuyorlar...Şu lise bitse de rahatlasam...İşte böyleleri zorla inandırmıyorlar...

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 00:19
Bende büyük sayılmam ..yanlış söylediysem yaşıma verin ; )

Yâren
05-24-2008, 00:19
Aşk meşk işleri forumu bozar kardeş.. Burda herkes görücü usulu evlenecek. Birazdan konunun İslama uygun olup olmadığı fetva kurumlarımız açıklar.

Bence aşık olmanın tarifi çok zordur..

Nasılki, rüzgarı göremesekde hissederiz. İşte öyle birşey.. Bilmeyene saçma gelen, bilenede doyumsuz tad veren bir duygu...

Feyza
05-24-2008, 00:21
Bakın arkadaşlar herşeyin fazlası zararlıdır. Sevgininde fazlası zararlı, hastalık derecesine ulaşıyor. Deli gibi aşık olmak yerine, aklınız başınızda sevin yeter :D

Feyza
05-24-2008, 00:22
Aşk meşk işleri forumu bozar kardeş.. Burda herkes görücü usulu evlenecek. Birazdan konunun İslama uygun olup olmadığı fetva kurumlarımız açıklar.

Nasılki, rüzgarı göremesekde hissederiz. İşte öyle birşey.. Bilmeyene saçma gelen, bilenede doyumsuz tad veren bir duygu...
Sana kız bakıyor Duygu, istemeye görümce olarak ben ve Ayşe gelicez. :D

yolcu44
05-24-2008, 00:22
Doğru kişiye aşık olursan, dünyanın en güzel duygularından biridir.
Yanlış kişiye aşık olursan zaten manyak gibi olursun, deli divane dolanırsın ortalarda :)

Nagihan
05-24-2008, 00:23

:D :D :D

Hüdaverdi
05-24-2008, 00:23
Bir gün bir adam Mecnun'u görmüş ve başka bir yerde de Leyla'yı görmüş. Sonra Mecnun'a yaklaşmış. 'Ya Mecnun, bu Leyla o kadar da güzel değil. Kara kuru çirkin bir kız' demiş. 'Bunun uğruna mı çöllere düştün' demiş. Mecnun bunları söyleyen adama şöyle söylemiş: “Sen Leyla'yı bir de benim gözümle gör.“

Aşık olmak Mecnun gibi olmaktır :-*

sadeceali
05-24-2008, 00:24
Yanlış kişiye aşık olursan zaten manyak gibi olursun, deli divane dolanırsın ortalarda :)

kadim başkanım... peki doğru kişiye aşık olup dışarıdan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalırsa taraflar... o zaman nolur...

Yâren
05-24-2008, 00:26

İşimiz Duyguya kaldıysa işimiz var.. Hem oda evde kamış biri olarak bana nasıl yardımcı olabilir.. Hadi duyguyu geçtik, ya sen? :D

Sukût-u_Hayal
05-24-2008, 00:26
Aşka inanmıyorum.. İnanmadığım için nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ... :-\

yolcu44
05-24-2008, 00:27

kadim başkanım... peki doğru kişiye aşık olup dışarıdan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalırsa taraflar... o zaman nolur...

Ali sende var bir şeyler sanırım. Sen gel msnde ben sana müsait bir zamanda anlatırım. :)
Ayrıca senin yaşın ufak ya hu ne iş? :-\

Feyza
05-24-2008, 00:29

İşimiz Duyguya kaldıysa işimiz var.. Hem oda evde kamış biri olarak bana nasıl yardımcı olabilir.. Hadi duyguyu geçtik, ya sen? :D

Duygu tek başına değil annesiyle bakıcak bizde gidip istiyicez, sende artık nişan törenine katılırsın. Ya sen bana güven benim görümcelik tecrübem var :D he bana gelince önden abiler ben saygılı biriyimdir.

sadeceali
tamam başkanım... bi ara gelrim... bi de siz dinleyin beni.... ümmü seleme ve duyguseli aylardır dinliyo zaten.... :)

Katil
Gerçek aşk yalnız O'na olandır.

Gerisi yalan!

Berika
05-24-2008, 00:30
Gerçek aşk yalnız O'na olandır.

Gerisi yalan!

:-*

tugba_007
05-24-2008, 00:31
Çay bahçesinde çalışan bi garson ablamız vardı. O: Aşk yağmurda donla dolaşmaktır derdi.
Bakıyorum da haklı.
Her şeyin makul ölçütlerde olması lazım ki mantıklı düşünme olayı ortadan kalkmasın.
Karşımızdaki insana duyduğumuz sımsıcak bir sevgi neyimize yetmesin ki...

yolcu44
05-24-2008, 00:32
tamam başkanım... bi ara gelrim... bi de siz dinleyin beni.... ümmü seleme ve duyguseli aylardır dinliyo zaten.... :)

Hmm... Ama ben bu konuda sinirli ve agrasifim söylüyeyim :-X 20,21 yaşından ufak bir erkeğin aşık olacağına inanmıyorum :)

BaDe_EsNa
05-24-2008, 00:35
günümüzde yaşananları aşk olarak saymıyorum
gerçek aşkı bulmak evet zor ama doğru zaman ve kişi bulunduğu taktirde yaşanılası en güzel duygudur diye düşünüyorum
sadece bir düşünce henüz hiç yaşamadığım için çokta bilmiyorum

sadeceali
05-24-2008, 00:36

Hmm... Ama ben bu konuda sinirli ve agrasifim söylüyeyim :-X 20,21 yaşından ufak bir erkeğin aşık olacağına inanmıyorum :)

20 mi... başkanm ben 17 18 yaşındayım... :)

Feyza
05-24-2008, 00:37

Anaaa çabuk çık bu başlığın altından >:( görmüyeyim seni birdaha bu gibi konularda ;D

sadeceali
05-24-2008, 00:39

Anaaa çabuk çık bu başlığın altından >:( görmüyeyim seni birdaha bu gibi konularda ;D

noluyo ya iki başkan birden... konuyu ben açtım zaten başkanım.. :)

Yâren
05-24-2008, 00:39

Duygu tek başına değil annesiyle bakıcak bizde gidip istiyicez, sende artık nişan törenine katılırsın. Ya sen bana güven benim görümcelik tecrübem var :D he bana gelince önden abiler ben saygılı biriyimdir.

Duygu benim işi yapmaz.. O anca olan işide bozar...
Feyza görümceliği sen yap. Bende nişana katılmaya çalışırım :D

Düğün sonrası erzaklarda senden, teşkilatta benim işimide hallet ;D

Feyza
05-24-2008, 00:42

Teşkilatı karıştırma :) ben sana sponsor olurum. Bu ara düğünler çok talepte çok. :D

hiperaktif
05-24-2008, 00:42
Aşk en beklenmedik anda gelen hiç istemesende bünyeni bozan birşeydir.

dildade
05-24-2008, 00:45
Yaşadığın an güzel olduğunu zannettiğin bittiği an acı çekerken kahrolduğun bir insana verilmesi gerekenden çok daha fazla değer verdiğin çok fazla özveride bulunduğun gerçekler karşına çıkınca yorulduğun belki kırıldığın salim kafayla asla yapmayacağın hareketleri yaptığın karmakarışık uzak durulması gereken bir duygu aşka inanmıyor değilim fakat gerçek ve baki olan sevgiyi önemsiyorum aşk bana güçsüzlük gibi geliyor.

Yâren

Teşkilatı karıştırma :) ben sana sponsor olurum. Bu ara düğünler çok talepte çok. :D

Saol kardeşim, sende olmasan evde kaldık! :D

Duygu'Seli~
??? Öf konuya toplananlara bak..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihi2.gif Valla kendisini tanımadığım için hakkında yorumda bulunamicam..İnşAllah bir gün tanışırsak nasıl tanıştığımızı ve nasıl olduğunu paylaşırız..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihi2.gif

CeVHeR
05-24-2008, 00:47
Aşık olmak güzel birşey...
Yeter ki doğru kişi olsun ve verilen değere değsin... :-*

Yâren
05-24-2008, 00:48
??? Öf konuya toplananlara bak..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihi2.gif Valla kendisini tanımadığım için hakkında yorumda bulunamicam..İnşAllah bir gün tanışırsak nasıl tanıştığımızı ve nasıl olduğunu paylaşırız..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihi2.gif

Feyzada diyoki, Duygu sana kız bakıyo.. Kelin ilacı olsa başına sürer ;D ;D

AccesS
05-24-2008, 00:48
evett işte aşk adamı tam benim 8) 8) 8)

Feyza
05-24-2008, 00:49

Saol kardeşim, sende olmasan evde kaldık! :D
Ne demek, Ne demek vazifemiz. ;D

CeVHeR
05-24-2008, 00:50
ARkadaşlar neredeyse tüm yönetim ve yetkililer burada...
Bir derdiniz varsa hemen atıverin ortaya... :D

Feyza
05-24-2008, 00:52
Ya program yapıyoruz, Ömer beyi evlendiricez de İnşaallah. Sizide aradan çıkaralım isterseniz? Görümcelikte çok zor yav :D Sizn masraflarıda Ayşe'ye ödetiriz.

yolcu44
05-24-2008, 00:52
Aşk her kapıyı ya çalmış ya da içeri girmiş demek ki :)

_Yeniden_
05-24-2008, 00:53
Biz evde yoktuk...Gecikicem beklemeyin diye not bırakmış...:)

CeVHeR
05-24-2008, 00:54
Ya program yapıyoruz, Ömer beyi evlendiricez de İnşaallah. Sizide aradan çıkaralım isterseniz? Görümcelikte çok zor yav :D Sizn masraflarıda Ayşe'ye ödetiriz.

Yok ben almayayım...
Teşekkür ederim...
Kendim buldum sanırım... 8)

yolcu44
O bizi bulur 8)

Duygu'Seli~
[quote=duyguseli ]

[color=purple]http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/bunepeki.gifSensin kel..Evde kaldın işte kabul et delianlı..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihi2.gifFeyza daha 20 lerinde be sen 30una merdiven dayadın..Bizim daha çok yolumuz var..Daha büyüyp il olcaz biz...Sen bir an önce başını bağlamaya bak..Hem sözüm var bizim köyden en güzel kızı sana bulcam..Ömer amca..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/grin.gif
[b]Feyzada diyoki, Duygu sana kız bakıyo.. Kelin ilacı olsa başına sürer ;D ;D

Feyza
05-24-2008, 00:55

Yok ben almayayım...
Teşekkür ederim...
Tamam arama derdimiz yok :) eee ne zaman istiyelim.

AkSa- 34
05-24-2008, 00:55
konuyla hiç bir bağlantım olmasada emege saygı paltformu açısından....

1-karşılığı alındığında hayaller alemine çift kişilik bir bilet...

2- karşılıksız ise KİMYASAL FELAKET olarakta bilinir...(size bu şıkkı hiç tevsiye etmem) :-X

fatos_erd
05-24-2008, 00:56
Aşk çok kötü bişey yaff.. Oldum olası sevmiyom bu aşk kelimesini :'(

Esra KAÇ
05-24-2008, 00:57
Dünyanın en güzel duygusudur.Aşık oldunmu herşey daha güzel ve daha huzur verici gelir.Aşkın acısını çekmek bile ayrı bir tattır.Aşkın sevginin verdiği huzuru,mutluluğu insan başka birşeyde asla bulamaz.Yani şunu söylemek lazım aşkın tadını ancak yaşayan bilir.

CeVHeR
05-24-2008, 00:57

Yok ben almayayım...
Teşekkür ederim...
Tamam arama derdimiz yok :) eee ne zaman istiyelim.

Şimdilik kısmet diyelim... :-X

NuR-eFSaN
05-24-2008, 01:02
aşk herseydir . . . :( ::)

sadeceali
05-24-2008, 01:08
beni bi sen anlıyon hemşerim... :)

BaDe_EsNa
05-24-2008, 01:11

ya ben anlamıyorum daha yaşınız kaç başınız kaç hemen nasıl aşık olabiliyorsunuz

Esra KAÇ
05-24-2008, 01:17

ya ben anlamıyorum daha yaşınız kaç başınız kaç hemen nasıl aşık olabiliyorsunuz

Aşk yaşamı bakar sizce ....Aşkın yaşı yoktur derler doğrudur.

BaDe_EsNa
05-24-2008, 01:22

Aşk yaşamı bakar sizce ....Aşkın yaşı yoktur derler doğrudur.

ben öyle düşünmüyorum
5 yaşındayken aşık olduğu kişiye 25 yaşına geldiğinde hala aşık birisini henüz hiç tanımışlığım yok
hele de günümüzde önüne gelene ben aşığım dedikten iki gün sonra başkasına aşığım diyenleri gördükten sonra evet belki hoşlanıyordur ya da alışkanlıktır ama aşık olduğunu sevdiğini falan asla düşünmüyorum ;)

yolcu44
05-24-2008, 01:24
Özür dilerim ama aşkın yaşı var Esra Başkanım :)
20 yaşından ufak kişiler "Ben aşık oldum" derse o kişiye fena kızabilirim :)
Çünkü o yaşlarda aşk yok, heyecan ve alışkanlıklar vardır.

RDönmezs
05-24-2008, 01:25
Aşık olmak bana göre boş iştir nasıl bişi olduğunu en iyi bilenlerdenim hiç işim olmaz daha..

sadeceali
05-24-2008, 01:25
başkanım ben o yaştan küçüğüm..... şey.. o zman.... siz msnde hiç yazmamış kabul edin beni..:)

haritaci70
05-24-2008, 01:55
Aşık olmak kilo vermenin zayıflamanın diyet yapmanın farklı bir yolu...
İnsan zayıflıyor, güçten düşüyor. hayattan beziyır :-\

ENGİNEER
05-24-2008, 02:25
Dünyanın en güzel duygusudur ama o duygular eşin olan/olacak kişiyle yaşarsan ömür boyu mutlu eder...

Eğer eşin olmayacak kişide yaşarsan o zaman hayatın boyunca acı çektirir.İlerde yaptığın evliliklerde, çocuklarına bunun hesabını bir şekilde vermek zorunda kalırsın ve geçmişte yaşadıkların yüzünden hayatın boyunca vicdan azabı duyarsın...

Kendini ve herkesi kandırmak zorunda kalırsın.Manevi açıdan da kirlenmiş biri olursun...

İşte o yüzen aşk, meşk, ihtiras ve bilimum yaşama mücadelesini önce Kuran'a sonra sünnete bırakmalı...

Nazende
05-24-2008, 06:04
Aşk;
Sıcak gözyaşınla, soğuk sulara yazı yazmaktır.

Aşk;
Amansız fırtınalara yenik düşen ,narin bir yapraktır.

Aşk;
Bazen kalp atışarının hızlanması,bazende onu duyamayacak kadar yorulmaktır.

Aşk;
Dört mevsimi aynı anda dolu dizgin yaşamaktır.

Aşk;
Nefes aldırken, bile soluksuz kalmaktır.

Aşk;
Ona söyleyecek binlerce sözün varken,gururundan dudaklarına mühür vurmaktır..

Aşk;
Kana kana içmek isterken ,bir yudum suya hasret kalmaktır.

Aşk;
Ne içeri girecek cesareti bulmak,nede dönüp gitmeye razı olmaktır,

Aşk;
Kapının eşiğinde,öylece kala kalmaktır...

"Bu tabiki sadece benim yorumuM,herkezin fikrine saygım var..."

Enfal
05-24-2008, 08:22
Aşk hakkında hiç bir fikrim yoktu.
Çünkü bilgim yoktu.
Sanırım bilgi kısmını hallettik bu anketle.
O yüzden diyorum ki yaşamayanlar bilmez. Yani ben bilmiyorum.
:)

kardelen007
05-24-2008, 10:21
belli bir yaşı geçtikten sonra insana olumlu birşeyler katabilir ama öncesinde yıpratır herhalde....yaşadığında nasıl olduğunu en iyi anlayacağın konulardan brisi..... ;) ;) ;)

Enfal
05-24-2008, 10:37
Geç olsun, bir tane olsun, tek olsun :)

Nagihan
05-24-2008, 13:55
Geç olsun, bir tane olsun, tek olsun :)

:-* :-*

Kırık_Çocuk
05-24-2008, 14:10
İdeal anlamdaki bir aşk,daha doğrusu Romantik bir aşk saçma sapan birşey ve affedilemez bir budalalıktır.
Ve her zaman platoniktir..
Bir kadın hoşuna gitti mi amacına ulaşmaya çalış.Olmazsa eh, o zaman vazgeç çekil yanından.Dünyada kadın kıtlığına kıran girmedi ya...!

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 14:11
Sen cidden değişiksin.. :o

Kırık_Çocuk
05-24-2008, 14:13
Sen cidden değişiksin.. :o

hehehe x:)

acizane44
05-24-2008, 14:49
Mevlâna'ya Sormuşlar :
- Aşk Nedir ?
Mevlâna Kısa Kesmiş :
- Ol da Bil.

Diye yanıt vermiş...
belkide aşk kul sefgisiyle Allah'ı bulmaktır.

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 14:51
Kul sevgisinden önce İlahi aşkı tatsa insan daha güzel olur sanki.. :) =)

acizane44
05-24-2008, 14:52
Kul sevgisinden önce İlahi aşkı tatsan daha güzel olur sanki.. :) =)

Aslında herşeyde O nu sevmiyormuyuz herşey rabbime doğru... :)

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 14:54
Haklısınız,şüphesiz:)

Hani kişiyi görünceyi Rabbini hatırlamak istenir ya..Sanki karşı cinse duyulanda bu arka planda kalıyor gibi..hepsi öyle değildir belki bilmiyorum ama..neyse.. :)

Kırık_Çocuk
05-24-2008, 14:56
ben bu aşık olanların Yaradanı bulduğunu onu sevdiğini düşünmüyorum yani hepsinin..Biraz fazla iyi niyetliyiz gibi :)

acizane44
05-24-2008, 14:57
Haklısınız,şüphesiz:)

Hani kişiyi görünceyi Rabbini hatırlamak istenir ya..Sanki karşı cinse duyulanda bu arka planda kalıyor gibi..hepsi öyle değildir belki bilmiyorum ama..neyse.. :)

Bütün aşkların öyle olması dileğiyle.... :)

Hıfz-ı lisan
05-24-2008, 14:58
AmiN.. :)

Kırıkla aynı düşüncedeyiz.. :o :D

Müntesip
05-24-2008, 15:00
Bir durum ifadesidir(bulunma hali gibi ).Süresi karşı cins anlayıncaya kadar devam eder daha sonra durum bir başka safha olan yaşarken ölme safhasına geçer.Bu durumda olanları ALLAH(c.c) kurtarsın.Dünyalıklara karşı kalbimizdeki sevgileri kendisine endekslesin ...

acizane44
05-24-2008, 15:02
Bir durum ifadesidir(bulunma hali gibi ).Süresi karşı cins anlayıncaya kadar devam eder daha sonra durum bir başka safha olan yaşarken ölme safhasına geçer.Bu durumda olanları ALLAH(c.c) kurtarsın.Dünyalıklara karşı kalbimizdeki sevgileri kendisine endekslesin ...

Ecmain ablam :)