Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE BAŞBAKANIMIZ...
Sizce başbakanımız bu foruma ara sıra girse ve bizlerle sohbet etse nasil olurdu;yada acaba aklıma geliyor zaman zaman başka isimlerle foruma girip bizi izliyormudur? belkide girip banlanıyordur çok mu paranoyak oldum ne ?
sizce böyle birşey olasımı veya olmasını istermiydiniz :)
ak_mavish
12-08-2007, 23:40
çoooooooooooooooooooooooooooooook isterdim süper olurdu keşke olsa inşallah olur bir gün :)
ben isterdim açıkcası... ne olurdu bir kaç devlet sırrını bizimle paylaşsa :)
başbakanımız buraya gelirse soracak çok sorum var..
eronon geçenlerde aklımdan geçmedi değil.. eğer resmi bir siteysek, ak partiyi temsil eden tek forumsak neden ak parti yönetiminden destek görmüyoruz..
evet ara sıra bakanlarıda ağırlasak sohbet etsek güzel ourdu ;)
aslında süper olur bizde konuşmuştuk bu konuyu geçenlerde zeyneple...düşünmesi bile güzel gerçekleşse kim bilir nasıl olur...
yarın ben başbakanım diye giricem siteyeee :D :D :D
kabine olarak girmek istersen, destek verelim :D
Necip Fazil
12-08-2007, 23:56
Aslında Başbakan değilde, parti yetkililerinin bazıları forum için temenni msjı gönderebilirlerdi. Bu msjlarda forumun giriş sayfasında yer alırdı. Ama o hassasiyet yok malesef.
VesseLam
ondan sonraki gün de ben baykal olarak geleyim...bakalım n'olacak :D
gözünün yaşına bakmayız söyleyim... rodosa kadar kovalarız :D
:D :D
gözünün yaşına bakmayız söyleyim... rodosa kadar kovalarız :D
Esra KAÇ
12-09-2007, 00:20
Ak Parti Forma partimizin desteği var.
Belki ilerleyen günlerde basbakanımızda,bakanlarımızda,vekillerimizde gelirler onlarla birebir sohbet etme fırsatı buluruz.
Kim bilir belkide şuan da buralarda onlardan birileri vardır:)
Necip Fazil
12-09-2007, 00:22
Belki üstümüzden bir kuş geçer misali yani ...
VesseLam
Belki üstümüzden bir kuş geçer misali yani ...
VesseLam
:)
biliyorum sen espri yapmadın ama komikti
Belki ilerleyen günlerde basbakanımızda,bakanlarımızda,vekillerimizde gelirler onlarla birebir sohbet etme fırsatı buluruz.
şimdi herkes birbirini başbakan sanacak :D
Ayşe_Berra
12-09-2007, 00:29
Ne komik olurdu o zaman.. ;) ;)
Aklıma bişey geldi.Bi kaç gün önce Kral Fm de basbakan olsanız diye bi bölüm varmış programın birinde denk geldi ,30 saniyelik basbakan oluyor arayan ve ülkede neye çözüm getirecekse ya da ne yapacaksa onu acıklıyor.Adamın biri baglandı programcı buyrun sayın basbakanım dedi,adam o kadar iyi niyetliki "estagfurullah efendim" dedi.Ama o kadar hoş bir an olamazdı.O samimiyeti,mütevazılığı görmeniz gerek..Türk halkı cok saf(iyi niyetli),cok samimi ya.. :D :D
şimdi herkes birbirini başbakan sanacak :D
estagfurullah efendim" dedi.Ama o kadar hoş bir an olamazdı.O samimiyeti,mütevazılığı görmeniz gerek..Türk halkı cok saf(iyi niyetli),cok samimi ya..
:D :D :D :D
tamam arkadaslar sızden bırsey kacmıyor ıtıraf edıyorum...ben Sn Erdoğan...
aylardır bu forumda sızlerı ızlıyorum..boyle kulturlu bılınclı genc secmenlere , beyınlere sahıp oldugumuz ıcın cok sanslıyız..... :D
Sizce başbakanımız bu foruma ara sıra girse ve bizlerle sohbet etse nasil olurdu;yada acaba aklıma geliyor zaman zaman başka isimlerle foruma girip bizi izliyormudur? belkide girip banlanıyordur çok mu paranoyak oldum ne ?
belki icimizde üst yetkili vardir..belki tartisigin kisi yönetimdedir, belki birileri senin yazilari takip ediyordur..neren biliyorsun ki ;)
birde bunlar olmayacak seyler degil, insallah ar-ge altinda milletvekillerimizle, bakanlarimizla belli bir günde sohbet programi gibi bir düsüncemiz var..
belki icimizde üst yetkili vardir..belki tartisigin kisi yönetimdedir, belki birileri senin yazilari takip ediyordur..neren biliyorsun ki ;)
birde bunlar olmayacak seyler degil, insallah ar-ge altinda milletvekillerimizle, bakanlarimizla belli bir günde sohbet programi gibi bir düsüncemiz var..
harıka olur..cıdden hayal gıbı gelıyor bana..ınsallah gercek olur..
sadeceali
12-09-2007, 16:33
Aslında Başbakan değilde, parti yetkililerinin bazıları forum için temenni msjı gönderebilirlerdi. Bu msjlarda forumun giriş sayfasında yer alırdı. Ama o hassasiyet yok malesef.
VesseLam
hassasiyet değil... vakit yok kardeşim....
VesseLam
secim zamani vakit oluyor ama..ben bu vakit yok bahanesini ciddiye almiyorum, bir saatini suraya ayirmak cok mu zor yoksa bizim siyasilerimiz teknolojinin farkinda degiller mi!
sadeceali
12-09-2007, 16:41
VesseLam
secim zamani vakit oluyor ama..ben bu vakit yok bahanesini ciddiye almiyorum, bir saatini suraya ayirmak cok mu zor yoksa bizim siyasilerimiz teknolojinin farkinda degiller mi!
isim neydi? bide yaş?
VesseLam
isim neydi? bide yaş?
ona göremi yorum yapacaksin kardes ;)..
sadeceali
12-09-2007, 16:43
hayır karşımdakinin kim olduğunu ve yaşını bileyimde ona göre saygılı seviyeli konuşurum tartışırım.... ;)
??
hayır karşımdakinin kim olduğunu ve yaşını bileyimde ona göre saygılı seviyeli konuşurum tartışırım.... ;)
??
niye kardesim yasim ufak olunca tartisma ortami olmayacak mi..sen tartis baktin seviyemiz yok sende saygini yoksun edersin..
ama böyle bastan ön yargili yaklasirsan o tartisma saglikli olmaz güzel kardesim..;)
farzetki yasim 15 ismimde kemalettin ne olacak simdi...
murat kurt
12-09-2007, 16:48
??
niye kardesim yasim ufak olunca tartisma ortami olmayacak mi..sen tartis baktin seviyemiz yok sende saygini yoksun edersin..
ama böyle bastan ön yargili yaklasirsan o tartisma saglikli olmaz güzel kardesim..;)
Kemalettin abim :D :D
??
Kemalettin abim :D :D
buyur yegen bir istegin mi vardi 8)
sadeceali
12-09-2007, 17:02
??
beni çooook yanlış anlamışsın....seviyen yoksa saygı da yok demedim.... eğer benden büyüksen sizli bizli konuşurdum... ve abi veya abla derdim... hem saygılı davranmış olurdum.. hemde isimlerimizi kullandığımız için daha samimi bi havada geçerdi tartışmamız...
yok benim yaşlarımdaysan... direk ismini sötylerdim... yine samimi bi havada gerçerdik... ve birbirimz hakkında bi fikrimiz olurdu....
anlatabildimmi kardeşim???
istemezdim ...........ama arada erbakan hocanın girmesini isterdim ;)
anladim ali kardesim anladimda bunu özelden sorsaydin daha güzel olurdu..neyse ismim ahmet, yasim 24 yarismaci arkadaslara basarilar dilerim ;)
sadeceali
12-09-2007, 17:09
anladim ali kardesim anladimda bunu özelden sorsaydin daha güzel olurdu..neyse ismim ahmet, yasim 24 yarismaci arkadaslara basarilar dilerim ;)
ahmet abi.... bende 17... şimdi oldu... :d
ahmet abi.... bende 17... şimdi oldu... :d
memnun oldum ali kardesim..;)
simdi konuya dönecek olursak..hani bazi forumlarda, sohbet yerlerinde oluyor ünlünün birisi geliyor üyeler ona sorular soruyor böyle birseyde bizim foruma hele hele olur diye düsünüyorum..
TÜRK EVLADI
12-09-2007, 18:08
Tayyip Erdoğanın mouse yada klavye kullandığını düşünemiyorum...:)
murat kurt
12-09-2007, 20:14
ben kullandığını biliyorum adresi msnde kayıtlı yazışıyoruz bazen.
Adresi vermem arkadaşlar..
ben kullandığını biliyorum adresi msnde kayıtlı yazışıyoruz bazen.
Adresi vermem arkadaşlar..
ayyyy nolur ver :P
murat kurt
12-09-2007, 20:37
Sen boşver ne yapacaksın sana Erbakan hocanın adresini vereyim :P
zaten dalga geçtim......erbakan hocam öyle herkesle konuşmaz ;)
murat kurt
12-10-2007, 01:16
dalgana karşılık verdim... ;)
bence de herkesle konuşmaz bizi cehennemlik görüyor
hocaya yakışmaz cehennemliklerle konuşmak
o hep cennetliklerledir..
sadeceali
12-11-2007, 15:50
haklısın....
benim hocam öyle demek istememiştir.....öyle olsaydı saadet kökenlilerin çoğu akpye oy vermezdi
sadeceali
12-11-2007, 16:43
ama öyle demiş....
ama öyle demiş....
demiş olabilir...ama illa heryerde bunu bastırmak ne kadar doğru..........bütün yaptığı güzel şeyleri bi kenara koyup sadece kötüyemi odaklanmak lazım :-\
sumeyra_tonkal
12-11-2007, 16:52
ŞİİİİİİİT ARKADAŞLAR KONU TAYYİB BEY
BURDA OLSA EMİNİM ODA NECMETTİN BEYE SAYGILI DAVRANIRDI
işte bilinçli gençlik.gerçekten saygı ;)
Duygu'Seli~
12-11-2007, 18:04
Sümeyra hanıma katılıyorum + 1 ;) Erbakanın hakkında sarfettiği sözler için sayın başbakanımız ''O ne derse eyvallah hocamızdır büyüğümüzdür'' demiş.. saygıda o kusur etmiyor bizede bu yakışır.. Ayrıca bir fikrim var..aranızda ilçe yada il teşkilatında görev alan arkadaşlar varsa eğer il meclis üyeleriyle ve hatta milletvekilleriyle birer röpörtaj ayarlayabilirler..bizde burda yayınlayabilirz..tabi benim fikrim sizler bilirsiniz.. ;)
''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!''
murat kurt
12-11-2007, 18:24
burda hocaya kim saygısızlık yaptı ki
siz saadet kökenliiyseniz ben fazilet kökenliyim
nec. hoca cehennem laflarını etmeyecekti
bu laf ona yakışmadı
hocanın müridi değilim ki yanlışlarını söylemeyeyim
saygi ayri bir konudur, elestiri ayri konudur..buyrun basbakanimizin secim öncesi burada tartisilan konu hakkinda erbakan hocaya söyledikleri..
Erdoğan, ustasını çok ağır eleştirdi
Erdoğan, Erbakan'la yollarını 'bölücülük' yaptığı için ayırdıklarını savundu, 'Cennetten yer parselliyor. Allah'ın avukatlığını sana kim verdi?' diye sordu.
Bazı liderler çıktı. Cennetten yer parselliyor. Bazılarını cehenneme gönderiyor. Allah'ın avukatlığını kim verdi de sana. Biz böylelerini çok iyi biliriz. Yollarımız niye ayırdığımızı milletimiz de iyi biliyor.
aa
saygi ayri bir konudur, elestiri ayri konudur..buyrun basbakanimizin secim öncesi burada tartisilan konu hakkinda erbakan hocaya söyledikleri..
Erdoğan, Erbakan'la yollarını 'bölücülük' yaptığı için ayırdıklarını savundu, 'Cennetten yer parselliyor. Allah'ın avukatlığını sana kim verdi?' diye sordu.
Bazı liderler çıktı. Cennetten yer parselliyor. Bazılarını cehenneme gönderiyor. Allah'ın avukatlığını kim verdi de sana. Biz böylelerini çok iyi biliriz. Yollarımız niye ayırdığımızı milletimiz de iyi biliyor.
aa
ben erbakan hocayı sadece gülmek için dinlerim ;bir gün bu ak parti hükümetini nasil değerlendiriyorsunuz diye sormuşlardı;erbakan hoca coştu "adamlar dedi ne bulursa satıyor,bir evin hayırsız evladı gibi mirasyedileri gibi bulduklarını satıyor demişti
bir diğer konuşmasıda bunlar büyülenmiş biz mısırdan ünv den çok büyük bir alim getirdik şunların büyüsünü bozun dedik ama bozamadılar demişti
bir gazetecide sormuştu;hocam bunlar sizin öğrencileriniz niçin bu kadar kızıyorsunuz diye;oda cevabı yapıştırmıştı ;öğrenci ders dinlemeyip arka baçede top oynarsa ,hoca ne yapsın :D :D :D
ben hala erbakanı kurtarıcı gibi düşünenleri ,görünce hayret ediyorum :D :D
sumeyra_tonkal
12-11-2007, 18:49
aa
Ben eleştirimi de yaparım ama saygımı da asla eksik etmem
eronon her ne kadar komik gelsede bence erbakan hoca bu ülkenin yetistirdigi en büyük degerlerdendir..o görüsü hic bir zaman benimsemedim, hic bir zamanda oy vermedim ama bu benim erbakan hoca gercegini görmeyecegim anlamina gelmez..
sunu asla unutmayalim erbakan hoca olmasaydi su anda ne ak parti olurdu ne tayyib erdogan olurdu eve hoca stretajik hatalar yapmistir ama bu hatalar nedeniyle onu tamamen yok saymak yanlis olur..
erbakanin bu ülkeye yaptigi bir cok hizmet bulunmaktadir en büyük hizmetide bana göre dini konularda halkin bilinclenmesidir..
tabiki son secimlerdeki söylemleri cok absürd kacti ama bu bizim saygisizlik yapacagimiz, ciddiye almayacagimiz anlamina gelmez..
sumeyra_tonkal
12-11-2007, 18:54
eronon her ne kadar komik gelsede bence erbakan hoca bu ülkenin yetistirdigi en büyük degerlerdendir..o görüsü hic bir zaman benimsemedim, hic bir zamanda oy vermedim ama bu benim erbakan hoca gercegini görmeyecegim anlamina gelmez..
sunu asla unutmayalim erbakan hoca olmasaydi su anda ne ak parti olurdu ne tayyib erdogan olurdu eve hoca stretajik hatalar yapmistir ama bu hatalar nedeniyle onu tamamen yok saymak yanlis olur..
erbakanin bu ülkeye yaptigi bir cok hizmet bulunmaktadir en büyük hizmetide bana göre dini konularda halkin bilinclenmesidir..
tabiki son secimlerdeki söylemleri cok absürd kacti ama bu bizim saygisizlik yapacagimiz, ciddiye almayacagimiz anlamina gelmez..
ÇOK HAKLISINIZ BİR HATADAN DOLAYI BİRÇOK İYİLİKLER YABANA ATILMAZ ALAY ETMEKSE EN BÜYÜK AYIPLARDANDIR BENCE. SAYGI GÖSTERMEZSEK SAYGI GÖREMEYİZ.
aa
arkadasta elestirmis, saygisizlik yapmamiski..arkadasin üstüne cok gidilir gibi olmus ama basbakanimiz, arkadastan daha agir sözler sarfetmis erbakan hoca icin..
lütfen biraz genis düsünelim..erbakan hoca sizler icin cok sey ifade edebilir buna saygi duyuyoruz ama herkesten ayni derece sevgi beklemeyin erbakan hocaya..
mesela ben milli görüs kökeninden gelmiyorum o yüzden sizin erbakana verdiginiz degerle benimkinin ayni olmasini bekleyemezsiniz..
ama saygimiz her daim mevcuttur ;)
aa
arkadasta elestirmis, saygisizlik yapmamiski..arkadasin üstüne cok gidilir gibi olmus ama basbakanimiz, arkadastan daha agir sözler sarfetmis erbakan hoca icin..
lütfen biraz genis düsünelim..erbakan hoca sizler icin cok sey ifade edebilir buna saygi duyuyoruz ama herkesten ayni derece sevgi beklemeyin erbakan hocaya..
mesela ben milli görüs kökeninden gelmiyorum o yüzden sizin erbakana verdiginiz degerle benimkinin ayni olmasini bekleyemezsiniz..
ama saygimiz her daim mevcuttur ;)
abi banamı diyosun? ???
sadece erbakan hoca beni güldürüyor onu söyledim;zekasına lafım yok ,çünkü bilmsel alanda çok büyük başarıları var
benim saygı görüşüm biraz değişik yani ben erbakana gülerim komik bulurum biriside bana güler beni komik bulur ;hatta ben aynı tavrı erdal inönü içinde koyarım ortaya .
erbakanın hiçbir şeyi güldürmese bizi;12 eylülden bir kaç gün önce türkiyeye gelip sanırım hükümeti ben kuracam öyle duyum aldım diye havaalanında açıklama yapıp;sonra darbe olması :) :)
sumeyra_tonkal
12-11-2007, 18:59
aa
mesela ben milli görüs kökeninden gelmiyorum o yüzden sizin erbakana verdiginiz degeler benimkinin ayni olmasini bekleyemezsiniz..
BEN ZATEN HİÇ MİLLİ GÖRÜŞ KÖKENİNDEN GELMİYORUM SAYGI İÇİN BÖYLE ŞEYLERE TUTUNMAYA İHTİYACIM YOK. TAVSİYELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EVET GENİŞ DÜŞÜNMEK LAZIM SİYASET HAKKINDA YEMEM GEREKEN EKMEKLER FAZLA
sadece erbakan hoca beni güldürüyor onu söyledim;zekasına lafım yok ,çünkü bilmsel alanda çok büyük başarıları var
benim saygı görüşüm biraz değişik yani ben erbakana gülerim komik bulurum biriside bana güler beni komik bulur ;hatta ben aynı tavrı erdal inönü içinde koyarım ortaya .
erbakanın hiçbir şeyi güldürmese bizi;12 eylülden bir kaç gün önce türkiyeye gelip sanırım hükümeti ben kuracam öyle duyum aldım diye havaalanında açıklama yapıp;sonra darbe olması :) :)
orasi farkli bir konu..erbakanin siyasi üslubu bir baskaydi..hele bir sizi gidi gulu gulucular demesi yok mu kulaklarimdan gitmez..
sonucta her yigidin yogurt yiyisi farklidir..;)
murat kurt
12-11-2007, 21:28
abooooooo!
yahu ben de milli görüş kökenliyim ama sizin gibi değil
bazı yoldaşlar hocayı şeyh gibi görüp o yanlış yapmaz bir şey demişse doğrudur eğer uçlarda bir şeyse söylediği hemen"siz yanlış anlamışsınızdır!"derler
benim milli görüşlülüğüm Tayyip Erdoğan ve arkadaşları partiden ayrılınca nihayete erdi
Erbakan hocanın yolunda olmak isteyenler saadete gidebilir zira kendisi orayı işaret ediyor ben Erdoğanın izindeyim
Yanlış anlamayın kimseyi kovduğumuz yok da ben gerçeği ortaya koydum
Deniz Baykal bile bizi bu kadar eleştirmedi bu kadar kötü şeyler yapmadı
tv 5 e bir bakın ,haberlerine bakın o zaman bize hain ,amerikancı,batıcı,ülkeyi maneviyatı satan neler neler diyorlar
Ben hocaya saygı duyarım tıpkı deniz baykala,devlet bahçeline duyduğum gibi ,başka türlüsü bende yok
ha neden hoca diyorum"akademisyen" olduğundandır.
eyvallah
murat kurt
12-11-2007, 21:29
abooooooo!
yahu ben de milli görüş kökenliyim ama sizin gibi değil
bazı yoldaşlar hocayı şeyh gibi görüp o yanlış yapmaz bir şey demişse doğrudur eğer uçlarda bir şeyse söylediği hemen"siz yanlış anlamışsınızdır!"derler
benim milli görüşlülüğüm Tayyip Erdoğan ve arkadaşları partiden ayrılınca nihayete erdi
Erbakan hocanın yolunda olmak isteyenler saadete gidebilir zira kendisi orayı işaret ediyor ben Erdoğanın izindeyim
Yanlış anlamayın kimseyi kovduğumuz yok da ben gerçeği ortaya koydum
Deniz Baykal bile bizi bu kadar eleştirmedi bu kadar kötü şeyler yapmadı
tv 5 e bir bakın ,haberlerine bakın o zaman bize hain ,amerikancı,batıcı,ülkeyi maneviyatı satan neler neler diyorlar
Ben hocaya saygı duyarım tıpkı deniz baykala,devlet bahçeline duyduğum gibi ,başka türlüsü bende yok
ha hoca deyişim "akademisyen" olduğundandır.
eyvallah
ben birsey sormak istiyorum..milli görüs demek erbakan hoca mi demektir?
ak_mavish
12-11-2007, 21:52
benim aklıma sadece erbakan ve saadetliler geliyor.Peki milli görüş ne demek?
murat kurt
12-11-2007, 22:02
mili görüş siyasetini milli ve manevi konulara duyarlı olarak yapmaktır
kardelen007
12-11-2007, 22:02
bende merak ediyorum ne demek olduğunu...bi kaç kişiye sorunca dewstekledikleri şeye cevap veremediler? ama öğrenmekten ;) zarar gelmez hani..
benim aklıma sadece erbakan ve saadetliler geliyor.Peki milli görüş ne demek?
kardelen007
12-11-2007, 22:03
mili görüş siyasetini milli ve manevi konulara duyarlı olarak yapmaktır
saol ikisini dengelemek yani ha... ;)
milli görüscü degilim ama milli görüs hareketi hakkinda bir arastirma yapmistim insallah müsait bir zamanda paylasmak isterim sizlerle..
ben soruma yine cevap alamadim..arkadaslar diyorsunuz ben eskiden milli görüscüydüm o zaman bana anlatin milli görüs demek erbakan mi demek, erbakandan sonra milli görüs ne olacak...
murat kurt
12-11-2007, 22:23
abi aslında öyle bilimsel bir karşılığı var diye insanlar milli görüşlü olmuyor
dindar isen, muhafazakar isen bir partili olman gerekiyorsa aha da sana parti
aha da görüş oluyor.Tarihinden Osmanlıya hayran bir de dinine hayran insanlar oluyor
Bir de hep zulüm gören taraf olunca daha da bağlanıyoruz
darbeci de sana vuruyor,solcuda,sağcı(demirel tarzı)da,milliyetçide ... bunlarla daha da pekişiyor.
Ama milli görüşe bilimsel olarak yaklaşırsan batıcı değil doğucu oluyorsun
milli görüş şimdi modernleşti yani biz de varız dendi
e adı da değişti adı Ak oldu
Erbakan hoca tarzının artık hiçbir şansı kalmadı diyebilirim
abi aslında öyle bilimsel bir karşılığı var diye insanlar milli görüşlü olmuyor
dindar isen, muhafazakar isen bir partili olman gerekiyorsa aha da sana parti
aha da görüş oluyor.Tarihinden Osmanlıya hayran bir de dinine hayran insanlar oluyor
Bir de hep zulüm gören taraf olunca daha da bağlanıyoruz
darbeci de sana vuruyor,solcuda,sağcı(demirel tarzı)da,milliyetçide ... bunlarla daha da pekişiyor.
Ama milli görüşe bilimsel olarak yaklaşırsan batıcı değil doğucu oluyorsun
kardesim sadece muhafazakar olmasi bir partiye gönül vermek icin yeterlimi..ben ak partiye oy vermek icin bir cok neden aradim, bir cok soru sordum ve cevaplari tatmin edici buldum ki buradayim..
ama sunuda kabul etmek gerekir kardes milli görüs bir ekoldür ayni ülkücüler gibi merkez diye adlandirilan partiler tarihin tozlu sayfalarina karisti ama mili görüs azda olsa öz bir sekilde ayakta..
ak partide ekol olma yolunda ilerliyor insallah bir dp, bir dyp, bir anap gibi olmaz..
murat kurt
12-11-2007, 22:35
inşaallah abi
Ak Partinin değeri erenonun senin benim ammarın bir arada olabilmesinden kaynaklanıyor ve öyle olmalı
biz faziletin içinden çıktık belki ama şimdi çok farklı bir yerdeyiz
Ak p.yi farklı görüşlü insanların özgürlük ve demokraside birleşmesi olarak görüyorum
yani milliyetçi de mil.gör.de sol da hepimiz buradayız çünkü biz çalışmak istiyoruz ülkemizin ilerlemesini istiyoruz
inşaallah abi
Ak Partinin değeri erenonun senin benim ammarın bir arada olabilmesinden kaynaklanıyor ve öyle olmalı
Ak p.yi farklı görüşlü insanların özgürlük ve demokraside birleşmesi olarak görüyorum
yani milliyetçi de mil.gör.de sol da hepimiz buradayız çünkü biz çalışmak istiyoruz ülkemizin ilerlemesini istiyoruz
ve manevi gençlik istiyoruz...islama saygı istiyoruz....geleceğe umutla bakmak istiyoruz
murat kurt
12-11-2007, 22:39
inşaallah abi
ve manevi gençlik istiyoruz...islama saygı istiyoruz....geleceğe umutla bakmak istiyoruz
eyvallah
inşaallah abi
öyle kardesim..ak partinin zenginligidir bu...sen milli görüs kökenlisin, arkadas sol kökenli, baska bir arkadas liberal, diger bir arakdas ülkücü kökenli..
iste biz bu zenginligin kiymetini bilmeliyiz..birbirimizi dislayarak elimize birsey gecmez,aksine kucaklasmaliyiz, el ele vermeliyiz daha güzel bir türkiye icin..
insalalh ak parti basbakanimizin önderliginde ekol olacak..
inşaallah abi
öyle kardesim..ak partinin zenginligidir bu...sen milli görüs kökenlisin, arkadas sol kökenli, baska bir arkadas liberal, diger bir arakdas ülkücü kökenli..
iste biz bu zenginligin kiymetini bilmeliyiz..birbirimizi dislayarak elimize birsey gecmez,aksine kucaklasmaliyiz, el ele vermeliyiz daha güzel bir türkiye icin..
evet biz böyle düşünüyoruz ama nereye kadar.....yani karşılık olarak aldığımız el.....bizim zararımıza oluyo...benim sorunum bu....yani lütfen gerçekçi olun
murat kurt
12-11-2007, 22:42
inşaallah abi
yeniden inşaallah abi
murat kurt
12-11-2007, 22:43
bizim zararımıza olan ne ammar?
bizim zararımıza olan ne ammar?
ya herneyse bu gidişin sonunu seçim zamanındaki sona benzetiyorum en iyisi ben çekilim.. ::)
inşaallah abi
evet biz böyle düşünüyoruz ama nereye kadar.....yani karşılık olarak aldığımız el.....bizim zararımıza oluyo...benim sorunum bu....yani lütfen gerçekçi olun
gercekciden kastin nedir kardes..eger sen ak partiliyim diyorsan yukarida yazilanlar senin icin gecerlidir baska bir davaya sahip olabilirsin buna saygim sonsuz ama baska partiye mensub birine hangi davadan bahsedeyim, hangi gercekcilikten bahsedeyim..
murat kurt
12-11-2007, 22:47
ben ammarın milli görüşe yakın olduğunu düşündüm ve adını yazdım
ama Ak Partiden olmayabilirsin
bilemiyorum
ama gerçekçilik nedir biliyormusun
güçlü olacaksın saldırmayacaksın "iş yapacaksın"
işte gerçek!
ben ammarın milli görüşe yakın olduğunu düşündüm ve adını yazdım
ama Ak Partiden olmayabilirsin
bilemiyorum
ama gerçekçilik nedir biliyormusun
güçlü olacaksın saldırmayacaksın "iş yapacaksın"
işte gerçek!
şimdi benim burdan kendime pay çıkarmammı gerekiyo...yani bunu kendi üzerime alınmıyorum tabiki....ama kasıt erbakan hocaysa ne yapmamış
arkadaslar konuyu erbakan hocaya yine getirmeyelim..ammar arkadasimizin ak partili veya saadetli olmasi hic ama hic mühim degil oda zaten görüsünü saklamiyor onun icin ortak noktada bulusmamiz imkansiz..
en azindan kirici olmadan, birbirimizin degerlerine saygi duyalim..
arkadaslar konuyu erbakan hocaya yine getirmeyelim..ammar arkadasimizin ak partili veya saadetli olmasi hic ama hic mühim degil oda zaten görüsünü saklamiyor onun icin ortak noktada bulusmamiz imkansiz..
abi çok kibarsın...
abi çok kibarsın...
huyum kurusun bayanlara karsi hep böyleyim, erkek olsaydin kaba kaba konusurdum ;)..
ammar arkadasimizi cok takdir ediyorum cünkü o kendi görüsünü edeb sinirlari icinde paylasirken hic bir zaman pravakatörlük yapmadi, hic bir zaman fikirlere saygisizlik yapmadi en önemlisi görüslerimize saygi göstermesini her daim bildi..
abi çok kibarsın...
huyum kurusun bayanlara karsi hep böyleyim, erkek olsaydin kaba kaba konusurdum ;)..
ammar arkadasimizi cok takdir ediyorum cünkü o kendi görüsünü edeb sinirlari icinde paylasirken hic bir zaman pravakatörlük yapmadi, hic bir zaman fikirlere saygisizlik yapmadi en önemlisi görüslerimize saygi göstermesini her daim bildi..
ya beni bi insan bu kadarmı iyi anlatır.... ;)
yani tebrikler
murat kurt
12-11-2007, 22:58
abi çok kibarsın...
ben de kibarımdır ammar :)
ben diyorum ki eskiden hocanın partisindendim
fırsat verilirse iş yapacaktı
hocaya karşı değilim ama yanındaki bize saldırmaktan başka dertleri olmayanlara karşı duruyorum
istediğin görüşte olabilirsin ben ne karışayım ne ders veririm sana
eyvallah
abi çok kibarsın...
ben de kibarımdır ammar :)
ben diyorum ki eskiden hocanın partisindendim
fırsat verilirse iş yapacaktı
hocaya karşı değilim ama yanındaki bize saldırmaktan başka dertleri olmayanlara karşı duruyorum
istediğin görüşte olabilirsin ben ne karışayım ne ders veririm sana
eyvallah
buna bendende eyvallah....
murat kurt
12-11-2007, 23:00
bayan olduğunu bilmiyordum bir şey değişmezdi ama...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.