fatih kısaparmak balon baskılı balon sizin DERD'iniz ne ??? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sizin DERD'iniz ne ???

Müntesip
04-28-2008, 11:48
benim derdim lise ve üniversite bazında daha calışkan,daha vasıflı,degerlerine ve kardeşlerine daha cok sahip cıkan bir gençlik,dinin,dilinin,namusun,devletinin savunucusu bir gençlik !!!

bunun içinde ilçe ve mahalle teşkilatlarında önce etüd ortamı olusturularak genclerimize dini,ilmi ve siyasi suur'un verilmesi ve bunu her lise için ayırarak teşkilatlanmayı liseler ve üniversiteler bazında yapmak.bunu yapmaya calışan birkac parti var ancak onlarda basaramıyorlar,bizler program içerigini doldurarak bunu amacına uygun bir şekilde hayata gecirmeliyiz diye düşünüyorum..

eger sizde düşünüyorsanız,benimde fikrim var diyorsanız bizimle paylaşın !!!eger fikriniz yoksa benim fikrimi eleştriniz !!!

Sukut-u Hayal
04-28-2008, 11:51
cok guzel fikir 1+ :)

BaDe_EsNa
04-28-2008, 11:55
bence gayet güzel fikir +
insanların düşünceleri lise ve üniversite dönemlerinde şekillenmeye başlıyor ve hayatını bu şekil üzerine belirliyor bunu biz yapmazsak başkaları yapıcak baştan belki küçük bi proje gibi görünsede gelecegi kurtarmak olarak görüyorum ben kısa sürede böyle bir teşkilatlanma ve gençleri bilinçlendirme başlamalı ;)

çağlar
04-30-2008, 03:20
Evet arkadaşlar ben de asimov arkadaş'ımızın bu düşüncesini hayat' a geçirmek adına ilk adım' ı atarak bir proje hazırlayıp ilçe başkanım' a sunma ya

karar verdim. :)

Hepiniz den bu proje yi kalitelendirmek adına, hedef kitleye doğru hitab etmesi adına öneri ve eleştri bekliyoruz...

Müntesip
05-01-2008, 18:12
hadi arkadaslar cekinmeyin yazın fikirlerinizi...öyle bakmayla olmaz aksiyon ister bu iş !!
paylaşın fikirlerinizi bizimle!!cünkü siz bizim için degerlisiniz !!

merve
05-01-2008, 18:15
Güzel fikir olmuş gerçekten de nasıl hayata geçireceğiz??

Bazı partiler derken MHP yi mi kast ediyorsun??

_Yeniden_
05-01-2008, 18:23
Üniversitede neyse de liselerde zor gibi görünüyor...Bizim okulda böyle bir yapılanmanın önünü tıkayanlar çıkıcaktır ki liselerde bunun olması ihtimali çok kuvvetli...
Ama önce detaylı bilgi edinelim sizlerden, inşAllah yararlı olabiliriz...

Müntesip
05-01-2008, 18:54
öncelikle suan secim olursa akparti için calışabilecek arkadaslarla konusulur ve belirli günler matematik-fen bilgisi ve türkce dersleri basta olmak üzere ilçe veya mahalle teşkilatlarında gönüllü egitmenler tarafından ücretsiz dersler verilir.daha sonra bu arkadaslar yardımıylada okulda durumu müsait olan gencler bu derslere cagırılır.projenin temeli bu !!! ardından birkac fikrimiz daha var ancak sizin tavsiyelerinizle adımlar atmak isteriz.bizim dahi'lerden cok mesveret'e ihtiyacımız var.
ayrıca engelleyecek olanları basta bizim engellememiz gerekir.insanların gönlünde yer edinirsek hiçbir baskı bunun önüne gecemez.ki bu zaman da öyle baskı yapacak az kişi var onlarıda ilçe teşkilatlarındaki büyüklerimizle paylaşırsak onlar bize yardımcı olurlar

_Yeniden_
05-01-2008, 19:00
Evet çok güzel de demek istediğim liselerde siyasi yapılanmaya izin vermezler ama zaten bizler de bunu usulüne göre yaparız...

Müntesip
05-01-2008, 21:42
Evet çok güzel de demek istediğim liselerde siyasi yapılanmaya izin vermezler ama zaten bizler de bunu usulüne göre yaparız...

muhakkak zaten bu bir siyasi yapılanma olarak lanse edilmeyecek.ayrıca buralara gelmek içimnde okul yönetiminden izin alınması gerekmiyor ;)
evet arkadaslar söz sizde projemiz bu sekilde baslıyor devamı nasıl gelsin.hadi yardımcı olun bizlere !!

berg
05-01-2008, 21:57
benim derdim lise ve üniversite bazında daha calışkan,daha vasıflı,degerlerine ve kardeşlerine daha cok sahip cıkan bir gençlik,dinin,dilinin,namusun,devletinin savunucusu bir gençlik !!!

bunun içinde ilçe ve mahalle teşkilatlarında önce etüd ortamı olusturularak genclerimize dini,ilmi ve siyasi suur'un verilmesi ve bunu her lise için ayırarak teşkilatlanmayı liseler ve üniversiteler bazında yapmak.bunu yapmaya calışan birkac parti var ancak onlarda basaramıyorlar,bizler program içerigini doldurarak bunu amacına uygun bir şekilde hayata gecirmeliyiz diye düşünüyorum..

eger sizde düşünüyorsanız,benimde fikrim var diyorsanız bizimle paylaşın !!!eger fikriniz yoksa benim fikrimi eleştriniz !!!

güzel ama yeni bir düşünce değil ... milli görüş ve mhp bunu yıldır yapıyor fakat dediğiniz o etüt ve billi siyasi şuur da eksiklikler olduğu için iflah olunmuyor.

Müntesip
05-01-2008, 22:16
güzel ama yeni bir düşünce değil ... milli görüş ve mhp bunu yıldır yapıyor fakat dediğiniz o etüt ve billi siyasi şuur da eksiklikler olduğu için iflah olunmuyor.

yeni olmadıgını belirtmiştim kardeşim ama benim kendi acizane kanaatimce gerekli oldugunu düşündügüm bir fikir ve burada sekillendirmek için paylaşmayı düşündüm.umarım tecrübelerinle bize ışık kaynağı olursun.bu işe baslayıp ta sonunu getiremeyen kişi veya kurumlardan ders almamız bizim için faydalı olacaktır kanaatindeyim.

AccesS
05-01-2008, 23:39

Merhabalar;
burada yaptıgın bütün açıklamaları Ak Parti'nin aktif olarak çalışan Gençlik Kolları Teşkilatları yapmaktadır.
dolayısı ile akpartiforumdaki arkadaşlarımızı değerlendirirsek bircoğu aktif siyasetin içinde değiller ve kendi başlarına yapacakları iştahatlerde yönetimin haberi olmaycağı için akparti teşkilatı bunu tasvif etmeyecektir bu tür organizasyonlar ancak ve ancak il, ilçe bazında destek olunarak yapıla bilir buna bir örnek olarak "SANAL AKINCILAR" projesi bu projeyi istanbul il başkanlıpı desteklemekte ama senin söylemiş olduğunu kim hangi il, ilçe destekliyor orada yapılan bir yanlış yine ak partiyi lekeleyecektir bilincsiz işler yapılmamalıdır....

Müntesip
05-02-2008, 11:34
[color=blue]Merhabalar;
burada yaptıgın bütün açıklamaları Ak Parti'nin aktif olarak çalışan Gençlik Kolları Teşkilatları yapmaktadır.
dolayısı ile akpartiforumdaki arkadaşlarımızı değerlendirirsek bircoğu aktif siyasetin içinde değiller ve kendi başlarına yapacakları iştahatlerde yönetimin haberi olmaycağı için akparti teşkilatı bunu tasvif etmeyecektir bu tür organizasyonlar ancak ve ancak il, ilçe bazında destek olunarak yapıla bilir buna bir örnek olarak "SANAL AKINCILAR" projesi bu projeyi istanbul il başkanlıpı desteklemekte ama senin söylemiş olduğunu kim hangi il, ilçe destekliyor orada yapılan bir yanlış yine ak partiyi lekeleyecektir bilincsiz işler yapılmamalıdır....

[i][b]fikriniz için cok tesekkür ederim.ancak anlatamamışım galiba.burada kendi baslarına yapacagı içtihadlerden bahsetmişssiniz :) aslında dikkatli okuduysanız ben bu kişisel görüşlerin bir havuzda toplanıp şekillendirilmesiyle olusacak temel fikrin genclerimize verilmesi için böyle bir iş düşündüm ve yapılmasını düşündügüm icraat'ta söylediklerimi destekler mahiyette sanırım.
evet bende ilçe teşkilatlarında etüd ortamı olusturarak diye baslamısım cümleme..buradan anlasılacagı üzere düşüncem asla merkez dısında bir yapılanmaya fırsat vermemek için percin atıyor..
son olarak sanal akıncılar projesi gercekten cok güzel bir proje onun gelişmesindende örnek alabiliriz ;) hem sende reklamını yapmış olursun ...

malieren
11-13-2008, 07:41
merhaba degerli arkadaşlar yukarıdaki yorumların bi kaçını okudum
bizim burda yapmış oldugumuz sosyal etkinlik olarak pazar günleri sabahın ilk saatlerinde buluşup maç yapıyoruz. bunu yapmamıızın sebebi gençlik kollarına daha fazla liseli,üniversiteli arkadaş çekmek ve birbirimizi daha iyi tanıma amaçlı olarak böyle bi uygulamamız varr. basit bişe ama aramıza futbol sayesinde yeni yeni arkdaşlıklar edindik. ve yine degerli arkdaşlar yeni gelen arkdaşlarımızda bizmle beraber bişeyler ögreniyor

ishakyilmaz
11-13-2008, 14:34
Doğru-dürüst,faydalı-hayırlı fikirlerinizde,Allah yar ve yardımcınız,bizlerinde elinden gelen birşey olursa hazırız!

ahmetermiş
11-16-2008, 02:50
lütfen bunların yazılarını siliniz

tyranid
03-15-2009, 15:38

çok sakıncalı uzun vaadede ülkü ocaklarına dönebilir