Orijinalini görmek için tıklayınız : slm güzel yurdumun güzel insanları
ömer faruk
02-23-2008, 02:20
slm arkadaşlar foruma daha yeeni üye oldum başta şunu sölim siyaseti pek te sevmem açıkçası yani siyaset konuşmayı pek sevmiyom ama ak partiye bi sempatim var inşallah burda sizle güzel zaman geçirrim
Ak_Kelebek
02-23-2008, 02:21
ve aleyküm selam Ömer Faruk hoş geldin..Hayırlı forumlar dilerim.. ;)
slm arkadaşlar foruma daha yeeni üye oldum başta şunu sölim siyaseti pek te sevmem açıkçası yani siyaset konuşmayı pek sevmiyom ama ak partiye bi sempatim var inşallah burda sizle güzel zaman geçirrim
Aleyküm selam hoşgeldiniz burada bir tek siyaset konuşmuyoruz zaten biraz gezinin forumda göreceksiniz iyi vakit geçirmeniz dileklerimle...
Aleykumselam kardeşim hoşgeldin...
Duygu'Seli~
02-23-2008, 02:23
Hoşgeldin.. ::) ::) bilmenizi isterim..Ömer benim arkadaşım..Siyasetle çok ilgili değil..Ama babası benim babamın partiden arkadaşıdır..Elimden geldiğince onuda bu tür yerlerde aktifleştirmeye çalışıyorum.. ;) umarım herkes için hayırlı olur.. :) :)
ümitli_bekleyis
02-23-2008, 02:35
Aleyküm Selam .Hoşgeldiniz. :)
AS KARDŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN
ve aleykum selam..hoşgelmişseniz...
_hasretim_
02-23-2008, 15:07
aleykümselam hoşgeldiniz
ömer faruk
02-23-2008, 16:42
h.b arkadaşlar duygununda dediği gibi o getirdi beni çok güzel forum ii insanların olduğu biyer dedi gerçekten güzelmiş duygu bu forumla beni tanıştırdın için teşekkürler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.