fatih kısaparmak balon baskılı balon Şok şok şok Ak Parti Forum'da büyük operasyon. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şok şok şok Ak Parti Forum'da büyük operasyon.

Mavera
07-20-2011, 04:06
Ak parti forumda yönetimi devirmek amacıyla örgüt grup, forumda bir çok vukuata imza atan sahışlar suç aletleriyle beraber yakalandı.
Liderliğini daha önce bir çok olaya adı bulaşan ve başreyiz olarak adlandırılan akıncı34 ün yürüttügü örgütün ''pampis kod adlı epıvates, motorcu kod adlı unnamed, molla kod adlı grevs, hewal kod adlı fırat ve yeşil pesmerge kod adlı furkanca bakış'' sabah saatlerine doğru gözaltına alındılar.
Ak Partı Forum Mit sorumlusu Haarp'ın, başkan Yalçık Karaca ya verdiği listede örgütün begeni manipülasyonu, ayın anketlerinde şike, konuları sohbete cevirme,üstteki üye bölümünde adam kayırma gibi bir çok suça bulaştığı ortaya çıktı.
Sabah saatlerinde değişik konulardan toplanarak 'en uzun sohbet başlığında gözaltına alınan şahıslar sucsuz olduklarını idda ederken, bunun forum içerisindeki ''urfa ötesi'' yapılanmasının işi oldugunu idda ettiler.
Bu konuda açıklama yapan forum içişlerı bakanı Nun, bu iddaların mesnetsiz olduğunu ve bu soruşturmayı yapan tarantula,burak,Mavera,Esref,Hüdaverdi,Yetkin1st ve onurcan adlı görevlilerin tek ortak noktası erkek olmalarıdır dedi.
Yakalanan şahısların avukatları Ottoman ve Cevher gerçeklerin er yada geç ortaya çıkacağının ve adaletin yerini bulacağına emin olduklarını dile getirdi.
Banlanmaları, istemiyle ''Chp Absürdükleri'' bölümünde gözaltında tutulan şahıslardan bazılarının itirafta bulundugu idda edildi.
Bu operasyonun 1. dalga olduğu belirtilirlen, 2. dalga da teknik takipe takılan bir çok önemli şahsın gözaltına alınması bekleniyor.
Bu arada gözaltında şekeri 213213 olan örgüt lideri akınc34 forum revirine kaldırıldı.
MVA

OTTOMAN
07-20-2011, 04:10
Usta döktürmüşsün :w:

unnamed
07-20-2011, 04:11
la o adamın şekeri düşmez;D
karnı açıkmıştır;D

Mavera
07-20-2011, 04:12
la o adamın şekeri düşmez;D
karnı açıkmıştır;D

zaten acliktan sekeri düsmüs :)

unnamed
07-20-2011, 04:14
yemek verin;D

OTTOMAN
07-20-2011, 04:16
şeker hastası ettiniz yavuzu insüline başlıcak yakında (((:

Yıldırım
07-20-2011, 04:17
Abi arada yapalım böyle şeyler.Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Tarantula_
07-20-2011, 04:19
Son dakika!!

"Erkeğiz gururluyuz...!"

Akparfiforumda deprem etkisi yaratan soruşturmayla ilgili ilk ağızdan alınan bilgiler kan donduran cinsten, soruşturmayı yürüten görevlilerden biri olan tarantula_ "Erkeğiz gururluyuz...!" derken aslında teşkilatın içinde çatırdamalar olduğunun habercisi, herşeye rağmen çetelere papuç bırakamayız diyen genç görevli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sorumluların gereken cezayı alacaklarının teminatı olduklarını belirten tarantula çetenin diğer amaçlarındanda söz etti, bu çetenin sadece beğeni spekülasyonu, darbe planları vb. suçlar işlemekle kalmayıp üyeleri, yönetime karşı kışkırtmak amaçlı yönetim nurcuların eline geçti propagandası yapıldığınında ortaya çıkarıldığı, en kısa zamanda olayın çözüme kavuşacağı ve üyelerin yeniden huzur ve güven içinde konu açıp- cevap yazabileceklerini bildirdi.

Yönetim Medyası

;D

Mavera
07-20-2011, 04:19
ya bizimki muhabbet olsun kardes öyle dogaclama gündeme gönderme yapma :)

unnamed
07-20-2011, 04:20
beyler badem bıyık bırakarak kamufile oluyorum bilginize;D

Yıldırım
07-20-2011, 04:28
Birinci dalgada göz altına alınan örgüt yöneticisi akıncı34 kaldırıldığı forum revirinde şekeri kontrol altına alınamayınca forum hastanesine kaldırıldı.Akıncı34'ün hastahaneye geldiği sırasında "Başreyiz başreyiz" şekilinde sloganlarla karşılandı.Şuan edindiğimiz bilgilere göre Akıncı34'ün kaldığı odanın video kayıtları silinmiş durumda.Hasta bakıcının iddiaları CHP FORUM yöneticilerinin odaya girdiği yönünde.Bir diğer iddiada örgüt lideri Akıncı34'ün hapishaneye girmemek için kendisine mikrop enjekte ettiği yönünde.

Yıldırım
07-20-2011, 04:50
Son Dakika Örgüt Şeması Sızdırıldı.
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/914.bmp

Mavera
07-20-2011, 04:57
bu güzeldi :)

Hüdaverdi
07-20-2011, 05:04
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/985.jpg (http://goo.gl/mc9cY)

unnamed
07-20-2011, 05:20
resimler havada ucusuyor...;D

İntifada
07-20-2011, 05:24
benim annemde türk :)

unnamed
07-20-2011, 05:28
ne mutlu sana;D

BlueMoon
07-20-2011, 09:24
Guzel yazi olmus

ibocan
07-20-2011, 12:46
haay elinize sağlık,

serdary
07-20-2011, 12:50

Bu da bombaydı ;D

Yazanların, uğraşanların eline sağlık çok güzel oldu :)

Terennüm
07-20-2011, 13:41
Zanlılar sohbet bölümüne götürülürken aralarından sözcü tayin ettikleri akinci34 kod adlı Yavuz neyle suclandiklarini bilmediklerini ancak son haftalarda türkce olimpiyatları ve cemaat hakkında yaptıkları yorumların teknik takibe takılmış olabileceğini söyledi...grubun ayrıca hür ve kabul edilmiş yobazlar örgutuylede bağlantısı saptandı...Furkan adlı üyenin son günlerde izci kamplarında yavru kurtlara örgütün propagandasını yaptığı iddiaları ise görevliler tarafından araştırılıyor. Ayrıntıları adliye muhabirimiz Bilal'den almaya devam edeceğiz:)

Terennüm
07-20-2011, 13:43
Son olarak grup üyeleri dokunan yanıyor diye bağırdıkları duyuldu:)

EpiVaTeS
07-20-2011, 13:52
Haha kuru iftira...;D

ben aslında badem bıyıklıyım...:p

Hüdaverdi
07-20-2011, 14:04
Cemaatin parmağı var.

ibocan
07-20-2011, 14:05
abi benide gözaltına aldılar , neymiş gözün altında durursam daha emniyette olurmuşum,,,,
formda ilk espirim , bari gülme taklidi yapında sevineyim

ibocan
07-20-2011, 14:06

valla gülmekten kırıldım şuna yahuu ,,,haayy ben size nediyim şimdi

serdary
07-20-2011, 14:08
abi benide gözaltına aldılar , neymiş gözün altında durursam daha emniyette olurmuşum,,,,
formda ilk espirim , bari gülme taklidi yapında sevineyim

:karasız:

:w:

Kadızâde Rûmi
07-20-2011, 15:46
Pampiş kod adlı örgüt üyesinin, forum kanalıyla cemaate sızmaya çalıştığı, özellikle cemaat içerisindeki ablaları hedef alındığı, "Badem Darbe Planı" ile ortaya çıktı.

İşte ele geçirilen şok mesajlar:

Nurcu Olmak için ne yapmak gerekir...? Başlıktanda anlayacağınız üzere ne yapmak gerekir deyin bakalım...:)

Örgüt lideri Başreyiz'in de cemaate olan dümanlığı, Zaman Gazetesi hakkında yaptığı şok sözlerle ortaya çıkartıldı;

vallahi ailem aboneler...
daha dün çok laf dalaşına girdik evdekilerle...
beni ırgalamaz almıyorum elime karnımı ağrıtıyor zaman benim kendime gelemiyorum ;D

Cemaat içerisindeki ablaların da pampiş kod adlı örgüt üyesi tarafından tehdit edildiği o şifreli konuşmalar;

ustalar löp löp maklube yiyolar...
umrundamıyız sanki...
bide bu Aplalara gıcık olmaya başladım bilesiniz...
apla olan varsa dikkat etsinler...

Forumdaki bayan kardeşlerimizin, tehditler nedeniyle son dönemde forumdan uzaklaştığı, badem darbe planıyla ortaya çıkarıldı.

Fırat
07-20-2011, 15:57
Dünya küçük, çıkarsak alayınıza çıkarız.. Bunu da tehdit haberi olarak geçiniz..

unnamed
07-20-2011, 16:23
evlenmeyip alayına gideceksem..
evlenip balayına giderim...
son sözüm budur ağalar..
kayıt edin...

Hüdavendigâr
07-20-2011, 16:33
tüm basın mensupları hepiniz buraya kulak verin,Hüdavendigar ikinci adamı açıklıyor..

Yıldırım
07-20-2011, 16:35
tüm basın mensupları hepiniz buraya kulak verin,Hüdavendigar ikinci adamı açıklıyor..

İçeriden birisimi

Hüdavendigâr
07-20-2011, 16:36
Zamanı değil

Yıldırım
07-20-2011, 16:40
Zamanı değil

Yoksa sende yandaş medya gibi olayı manipüle etmeyemi çalışıyorsun.Yakında tutukluluk hallerinide gündeme getirirsiniz.Sonrada özel yetkili forum savcılıkları kaldırılsın dersiniz.

Hüdavendigâr
07-20-2011, 16:42
Bunuda içeri alın gündem değiştirmeye çalışıyor.

Hüdaverdi
07-20-2011, 16:57
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/4197.jpg (http://goo.gl/mc9cY)

İntifada
07-20-2011, 17:43
Son operasyonların ardından ismail türütün plan yapmayın plan tutmaz ak parti forumda akıncılar cengaverler bitmez ak parti forumda isimli bir şarkı piyasaya sürmesi kamuoyunda şüphe uyandırdı... Ismail türüt yaptığı açıklamada şarkının gözaltılarla bir alakası olmadığını söylesede kamuoyunu buna inandıramadı...
Bu sırada savcılığa götürülen furkanca bakışın savcılık önünde terennüm ayağını denk alsın diye bağırması gözleri nurcu yapılanmaya çevirdi...

Mavera
07-20-2011, 18:02
sok sok ak parti forumda yapilan ve 1. dalga da örgütün ana kadrosunun gözaltina alindigi yobazkondu operasyonun 2. dalgasinda forumun önde gelen üyelerinden bir kacinin daha gözaltina alindigi idda edildi.
Haklarinda bir cok önemli suclama bulunan zanlilarin isimlerini emniyet sorgulari bittikten sonra aksam saatleri gibi kamuoyuna duyurmasi bekleniyor..

Yıldırım
07-20-2011, 18:26
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/5055.bmp

ibocan
07-20-2011, 19:33
şok şok şok forum konu başlıklarında bomba olduğu öğrenildi , polis arama yaparken gizli tanık ibocan nicli üyenin polisten kaçarklen yağmura tutulduğu öğrenildi,,polis aramalarına devam ederken ibocan nicli üyenin bu eylemleri ilk defa yapmadığı ve daha öncede bu eylemlerini südürdüğü belirtildi,,

becerebildikmi acaba :)

İntifada
07-20-2011, 19:38
Beni idam edin :)

Ebuzer
07-20-2011, 20:15
Avukata ihtiyaç var mı reyizler? ;ı:

Özgür Çağrı
07-20-2011, 20:20
http://i52.tinypic.com/23kbz0k.jpg

savcılık sorgusunun ardından rahatsızlanan yeşil peşmerge kod adlı furkanca bakış hastaneye kaldırılırken zafer işareti yaparak ZAFER İNANANLARINDIR VE ZAFER YAKINDIR diye bağırdı. Devrimci Müslümanları yıldıramayacaksınız diyerek bazı noktalara ince mesajlar gönderdi.
ayrıntılar geliyor ...

Ebuzer
07-20-2011, 20:22
Şimdi örgütlüyorum devrimci arkadaşları akşama doğru taksim meydanında büyük bir protesto gerçekleştireceğiz inşAllah..

Blur
07-20-2011, 20:30
Bu arada forumdan ayrılan grevs kod adlı ajan bazı belgeleri yurt dışına kaçırma iddiasıyla sorgulanacakmış.

İntifada
07-20-2011, 20:49
Son dakika !
Kamuoyunda akpartiforum reyizleri operasyonu olarak isimlendirilen operasyonu yürüten savcının görevden alınabileceği söylentisi hukuk ve siyaset kulislerini karıştırdı.
Bu arada operasyonları protesto etmek için cuma günü beyazıt camii avlusunda namaz çıkışı gösteri düzenleneceği bildirildi.
forumda kurulu düzeni yıkmaya teşebbüs ve bu doğrultuda suç örgütü kurmak suçundan yargılanan akıncının avukatı aracılığıyla baskılar bizi yıldıramaz mesajı gönderdiğide bize ulaşan bilgilerden bir diğeri.
Örgüte dair belgelerde gün yüzüne çıkmaya başladı.
Buna göre örgütün kaos ortamı yaratmak için akif takma isimli üyeyi kullandığı öğrenildi.

Ebuzer
07-20-2011, 20:55
KENDİLERİNE BEYAZ TÜRKLER DİYEN BİR GRUP GÖZALTILARI PROTESTO ETTİ..ÖZELLİKLE AKINCIYA SAHİP ÇIKTILAR VE MAVERAYA YÜKLENDİLER..

http://hizliupload.com/img/04996556595624059390.png

ÖTE YANDAN DEVRİMCİ MÜSLÜMANLAR DA FURKANCA BAKIŞA DESTEKLERİNİ SÜRDÜRDÜLER..

http://hizliupload.com/img/83232925104559854232.png

İntifada
07-20-2011, 21:01
Reyizler davasını başka davalarla birleştirmek isteyen savcıya forumun istihbarat başkanı haarptan tarihi uyarı :
Acizane her olayı kendi dairesinde değerlendirmek gerekir !

unnamed
07-20-2011, 21:31
savcılık tarafından hala aranılan unnamed kod isimli motorcu şahış en son meksika sınırında görüldü...
bunun üzerine devreye giren fbı ajanları eyalet dışına çıktığı için unnamedin hareket çekerek kaçtığını dile getirdi....

Mavera
07-20-2011, 22:04
idda edilen Yobazkondu terör örgütü davasi kapsaminda 2. davada örgütün fikri babasi oldugu idda edilen Ahmet Yasin tutuklandi. Yasinin tutuklanmasiyla beraber örgütün cözülmeye baslayacagini ifade eden yetkililer ahmet yasinin özel mesajlarinda yapilan aramalarda bir cok kroki, begenileri artiran programlar ve degisik kiz nickleri ele gecirildi..
Konuyla görüslerini aldigimiz forum kategori müdür mavera, yapilanma cok derin, en ince detay düsünülmüs aralarinda cemaat, kürt-türk, sike davasi gibi bir cok konudaki provokasyonun bu örgütün isi oldugu tespit edildi birde su anda firarda olan akmehmet akifin örgütteki konumu hakkinda bilgi sahibi olamadiklaini ama akmehmet akifin ele gecirilmesiyle örgütün cökertilme noktasinda büyük adimin atilacagini dile getirdi!..

unnamed
07-20-2011, 22:20
işin içine akif girdiyse zaten..
tamam savcı direk serbest bırakır;D
o adam bu zülme dayanamaz...D

Tarantula_
07-20-2011, 22:48
Son Dakika...

"Yargının etkilenmesine müsade etmeyiz...!"

Yobazkondu terör örgütünün ortaya çıkarılmasıyla sarsılan akpartiforum, davanın yeni dalgalarıyla şok yaşamaya devam ediyor. Bugün forumun çeşitli bölümlerinde gösteri yapan örgüt yandaşları şeriat elden gidiyor sloganlarıyla soruşturmayı yürüten görevlilere tepki gösterdi. Ayrıca bugün sabaha karşı siyaset bölümüne yapılan şok baskınlarla yeni belgeler elegeçirildiği bilgisi alındı, teknik ekip 'den forum yedeğinin bir kopyasını alan ekipler tutuklularla birlikte yönetim bölümüne gittiler. Yapılan olağan üstü toplantı sonrası, yönetim sözcüsü olan tarantula_ basın mensuplarına bir dizi açıklamalarda bulundu. "Yargıyı etki altına alacak her türlü eylemin sert bir şekilde bastıralacağı mesajı veren tarantula, otoritenin önemini vurgularken tekrar ve tekrar birlik-beraberlik mesajı verdi ayrıca tarantula'nın sert önlemler ve otorite mesajı üzerine Sayın Forum Başkanı Yalçın Karaca'nın hoşgörülü ve diyalog yanlısı bir yaklaşıma sahip olduğunu ve yönetimin kendiyle çelişip çelişmediği sorusuna ise sayın sözcü kısa ve net bir cevap verdi: " İstikrarın ve huzurun altına dinamit döşeyen kimseye tölerans gösteremeyiz bu konuda tüm yönetim aynı görüşte." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

Yönetim Medyası

Mavera
07-20-2011, 22:55
istanbul caglayan, izmir tandogdu ve ankara caglayan da "yobazkondu" operasyonunu protesto eden örgüt yandaslari protesto gösterisinde bulundu..
Polisin uyarilarina aldiris etmeyen bir cok yandasa banlama cezasi verildi.
Örgüt yandaslari protestoda asagidaki sloganlari attilar..
Hepimiz Yobaziz
Türkiye Yobazdir, yobaz kalacak..
Yobazlar burada, cemaat nerede..
Yobazlara uzanan klavyeler, kirilsin..
Görmemis görevli olmus, tutmus yobazlari banlamis..
Siz bizi banlayamazsiniz, biz kendimiz gideriz..

Fırat
07-20-2011, 22:57
Metriste koğuş ağası mı oldum ne benle ilgili çıt yok basında.. Arada bir tehdit etmek yarıyormuş kardeşlik. Seni benim koğuşa aldıracam. Koğuşu beş yıldızlı birşey yaptım görenin aklı şaşar. Tankeri de aldırdım. Aziz başkan da var. Tosun bir çay yapıyor sorma gitsin..

Tarantula_
07-20-2011, 23:00
istanbul caglayan, izmir tandogdu ve ankara caglayan da "yobazkondu" operasyonunu protesto eden örgüt yandaslari protesto gösterisinde bulundu..
Polisin uyarilarina aldiris etmeyen bir cok yandasa banlama cezasi verildi.
Hepimiz Yobaziz

Abi sloganlara bittim... :w::w::w::w:

Mavera
07-20-2011, 23:03
sok sok sok chp forum yobazkondu operasyonunda gözaltina alinan basyobaz kodlu akinci34, hewal kodlu firat ve pampis kodlu epivatesi yönetici yapip onlari gözaltindan kurtarmak istiyor..
alinan bilgilere göre akinci34 e forumun masal bölümündeki "chp nin dine hizmetleri" basliginda, epivatese nostalji bölümündeki "deniz baykali özledik" basliginda hewale de atis serbest bölümünde ki "cözerse terörü chp cözer basliginda" görev verip, onlari kurtarmak istiyorlar..

İntifada
07-20-2011, 23:03
Saki lazım kardeşlik :)
Bide saz çalan biri lazım saz bağlama olmadan çekilmez...
Böyle o bağlama çalacak biz omzumuzda ceket yere bakarak kafamızı sağa sola sallayacagiz...
Sen bu heyecanlı astları takma ben yalçın karacayi ikna eder serbest bıraktırırım bizi...
Soruşturmanın savcısı ile sahilde sarılarak çekilmiş resmi pozları var onu tehdit olarak koyarız önüne :)
Olmadı bizim hıfzıya söyleriz kaybeder bizi kimse bulamaz :)

Mavera
07-20-2011, 23:05
bende zaten fotomontaj resimlerinin ve kasetlerimin piyasaya sürülmesini bekliyordum :)

Fırat
07-20-2011, 23:07
Saki lazım kardeşlik :)
Bide saz çalan biri lazım saz bağlama olmadan çekilmez...
Böyle o bağlama çalacak biz omzumuzda ceket yere bakarak kafamızı sağa sola sallayacagiz...
Sen bu heyecanlı astları takma ben yalçın karacayi ikna eder serbest bıraktırırım bizi...
Soruşturmanın savcısı ile sahilde sarılarak çekilmiş resmi pozları var onu tehdit olarak koyarız önüne :)
Olmadı bizim hıfzıya söyleriz kaybeder bizi kimse bulamaz :)
Mapus müdürü denen ibneyi kenara çekip bağladım kardeşlik çıtı çıkmaz. Gece çıkıp bir iki operasyon düzenleriz..

Mavera
07-20-2011, 23:11
Mapus müdürü denen ibneyi kenara çekip bağladım kardeşlik çıtı çıkmaz. Gece çıkıp bir iki operasyon düzenleriz..

evet o mapus müdür noveki benimde gözüm hic tutmamisti hemen gerekeni yapmak lazim :)

Ahmet Yasin
07-20-2011, 23:26
Hepimiz Yobaziz

;D;D;D

Blur
07-20-2011, 23:50
Hür ve Kabul edilmiş Yobazlar Locası olaylarla ilgili yarın basın açıklaması yapacaktır.. Tabii ki mikrofnun başında Ahmet Yasin kardeşimiz olacaktır :))

Mavera
07-20-2011, 23:55
o degilde harbiden bizden bir örgüt kurulabili baksaniza iki günde ne planlar yapildi, kuruldu, bozuldu :)

Yıldırım
07-20-2011, 23:55
YOBAZKONDU ÖRGÜT ÜYESİ FIRAT'INBUSH GÖRÜŞMESİ
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/8833.jpg

CeVHeR
07-20-2011, 23:58
:)

Herşey güzel ama bu alttaki mesaj, fırsattan istifade ile iç dökme olmuş sanki :)

Son dakika!!

"Erkeğiz gururluyuz...!"

Akparfiforumda deprem etkisi yaratan soruşturmayla ilgili ilk ağızdan alınan bilgiler kan donduran cinsten, soruşturmayı yürüten görevlilerden biri olan tarantula_ "Erkeğiz gururluyuz...!" derken aslında teşkilatın içinde çatırdamalar olduğunun habercisi, herşeye rağmen çetelere papuç bırakamayız diyen genç görevli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sorumluların gereken cezayı alacaklarının teminatı olduklarını belirten tarantula çetenin diğer amaçlarındanda söz etti, bu çetenin sadece beğeni spekülasyonu, darbe planları vb. suçlar işlemekle kalmayıp üyeleri, yönetime karşı kışkırtmak amaçlı yönetim nurcuların eline geçti propagandası yapıldığınında ortaya çıkarıldığı, en kısa zamanda olayın çözüme kavuşacağı ve üyelerin yeniden huzur ve güven içinde konu açıp- cevap yazabileceklerini bildirdi.

Yönetim Medyası

;D

Mavera
07-20-2011, 23:59
Örgütün en yumusak karni olarak görülen pampis kodlu Epivates serbest kürsüdeki sorgudan sonra yönetim odasina dogru götürülürken kameralara gülerek "bunlarin hepsi komplodur ve en kisa zamanda aklanacagiz, gördügünüz gibi nesemiz yerinde" dedi.
http://galeri.uludagsozluk.com/36/s%C3%B6zl%C3%BCkteki-b%C3%BCt%C3%BCn-erkeklerin-yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-olmas%C4%B1_64818.jpg

Yıldırım
07-21-2011, 00:03
Örgütün en yumusak karni olarak görülen pampis kodlu Epivates serbest kürsüdeki sorgudan sonra yönetim odasina dogru götürülürken kameralara gülerek "bunlarin hepsi komplodur ve en kisa zamanda aklanacagiz, gördügünüz gibi nesemiz yerinde" dedi.
http://galeri.uludagsozluk.com/36/s%C3%B6zl%C3%BCkteki-b%C3%BCt%C3%BCn-erkeklerin-yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-olmas%C4%B1_64818.jpg
Abi adamın ağzında diş kalmamış.Fena hırpalamışsınız.

Mavera
07-21-2011, 00:04
bizim usaklar kibardir ben hepsine kefilim yapmazlar öyle sey :)

Özgür Çağrı
07-21-2011, 00:07
http://i51.tinypic.com/1z2eoif.jpg

Mavera
07-21-2011, 00:08
bu yobazlarda disli cikti ya :)

Yıldırım
07-21-2011, 00:10
bizim usaklar kibardir ben hepsine kefilim yapmazlar öyle sey :)
Abi bu adamın dişleri nereye gitti peki:w:

İntifada
07-21-2011, 00:11
Emniyete gönderilen şifreli not emniyet güçlerini harekete geçirdi...
Kendilerine hvkey-c kontra ismini veren bir örgüt reyizler serbest bırakılmazsa forumu virüs gölüne çevireceklerini açıkladı.

Mavera
07-21-2011, 00:13
Sorusturma savcisi Mavera : Korkuya mahal yok, forum güvence altindadir her türlü duruma önlem amacli iki tik ötedeki nurcuyuz.biz sitesinden admin, bölüm sorumlusu, kategori sorumlusu takviye yapilmistir.

EpiVaTeS
07-21-2011, 02:54
adamdan şırınga ile kan alırız uleynnnn...

unnamed
07-21-2011, 03:01
ak sakallı dededen şok açıklama;D

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/21/21.jpg

Blur
07-21-2011, 03:09
Yürüyüş olaylı geçiyor..

Yanlış anlamayın resim amerika'dan ve o yüzden hava aydınlık :D :D

http://rebelyogi.com/wp-content/uploads/2010/10/Angry-Crowd.jpg

Acaba bu kimmmmm

EpiVaTeS
07-21-2011, 03:13
Savcının korumasını linç ettik...
sıra savcıda...
akıllı ol savcı...

İntifada
07-21-2011, 03:58
Şok iddia !
Daha önce başkan karaca ile samimi pozları basına yansıyan savcı mavera yalçın başkanın gizli bilgileri akıncıya verebileceği ihtimali yüzünden mi düğmeye bastı ?
Bilindiği üzere akıncı 34 ile yalçın karacanın tam olarak kesinleşmeyen bir tesiste buluşacağı söylentisi kulislerde dolaşıyordu...

Ebuzer
07-21-2011, 20:58
Bir son dakika bilgisine göre AKP Forum Saltanat Başsavsıcı Mavera tarafından yapılan işkence ilaveli sorguda Akıncı,örgüt propagandasını radyo yayınları üzerinden Furkanca Bakış'a yaptırdığını itiraf etti...

Ebuzer
07-21-2011, 21:02
CHP Forum yöneticileri yaptıkları basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.Reyizlerin serbest kalmamaları halinde Türkiye Web Forumlar Meclisi'ne katılmayacaklarını açıklayan yöneticiler son derece kararlı gözüküyorlardı...

Öte yandan CHP Forum Cumhuriyet Başsavcısı AKP Forum'a kapatma davası açacaklarını açıkladı...

Ahmet Yasin
07-21-2011, 22:33
Son gelen bilgilere göre Yobazkondu örgütü ülkedeki halk gösterilerinde istenilen kalabalığı ve sonucu elde edemediği için tunus ve mısırdan COMMENT SAVA örgütünden teknik bilgi ve destek alındığı bildirildi.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhGGwiflWKClPn1IU0rGNSHXfg0K9JH fId-ZykYh7Vi9mNOB5mVA&t=1

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTx8iFRP9WS7rT6zBUwAniWHxMEFF47_ 4jbMs_DiWbE-Yk-ZaSTsA

İntifada
07-22-2011, 00:52
Son gelen bilgilere göre Yobazkondu örgütü ülkedeki halk gösterilerinde istenilen kalabalığı ve sonucu elde edemediği için tunus ve mısırdan COMMENT SAVA örgütünden teknik bilgi ve destek alındığı bildirildi.

eyvah ortadoğu bağlantımızda deşifre oldu :)
comment sava ortaya çıkmasa iyiydi ;D

Cihan_ŞümuL
07-22-2011, 01:14
ak sakallı dededen şok açıklama;D

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/21/21.jpg
ak sakallı ve sürmeli dede

İntifada
07-22-2011, 01:35
yGYPP17Esfc&feature=related

operasyonun sebebi bu eylem mi ?

dinlerarası diyalog girişimlerine vurulan bu ağır darbenin arkasında reyizlerin olduğu dedikodusu mu nur cemaati sempatizanı savcı maverayı harekete geçirdi ?

görüntüler şiddet ve küfür içerdiği için lütfen çocuklarınızı ekrandan uzak tutun !

Mavera
07-22-2011, 01:58
son dakika : Sorusturma savcisi Mavera sorustumayla alakali bir aciklama yayinladi. Mavera, aciklamasinda son günlerde yandas medya ve yobazkondu sempazitanlari arasinda sorusturmayi sulandirma ve amacindan saptirma amacli yayinlar yapilmakdadir..
Bu sorusturmanin amaci forumda hosgörü ve diyalogu üst seviyeye cikarmak, geri kalmis düsünceleri forumdan uzaklastirmakdir ancak aydinlikdan korkan yobazlar halkin dini ve milli degerlerini kullanarak sorusturmayi ciddiyetsizlestirmeye calisiyor..
ancak su bilindirmelirki böyle bir sorusturma gelisigüzel baslamamistir, alt yapisi saglamdir elimizde cok sayida belge, bilgi, ses kaydi, görüntü ve bunun yani sira suc aleti mevcuttu..
Su anda sorusturmanin selahiyeti ve gizliligi acisindan bu belge ve bilgileri kamuoyunla tam olarak paylasmamakla beraber yandaslarin organize sekilde devam eden bu tutumu devam ederse herkesin ipligi meydana cikarilacakdir..
Kamuoyuna Saygiyla duyurulur..
Mavera
Ak Parti Forumu Yobazlardan koruma ve kurtarma operasyonu savcisi!

İntifada
07-22-2011, 02:12
reyizler operasyonu kapsamında aranan akif takma isimli şahsın örgütünün ''ergenkondu'' kolunun başındaki isim olduğu öğrenildi...

Mavera
07-22-2011, 02:15
operasyonun dügümü cözecek kisi olan akifin en son forumun oyun bölümünde görüldügü ve "unahmet" diye sayikladigi bildirildi..
görevliler "unahmet"in bir sifre oldugu ve cözmek icin üzerinde durduklarini belirtti..

Ebuzer
07-22-2011, 02:19
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFJf_1pAakUGhfl7oXrVH7gVjwoOsUl ApbkzQmHyR3vrYX9tLS

Savcılık tarafından yapılan açıklamada Yobazkondu Terör Örgütü'nü destekleyen kuruluşlar tek tek açıklandı!İşte o liste...

-HÜR VE KABUL EDİLMİŞ YOBAZLAR LOCASI
-ERGENKONDU TERÖR ÖRGÜTÜ
-MÜSLÜMAN DEVRİMCİ TALEBELER BİRLİĞİ
-BEMBEYAZ TÜRKLER DERNEĞİ
-KÜRDİSTAN PEŞMERGELER TOPLULUĞU
-ÖZGÜR RADYOCULAR DERNEĞİ
-MUSTAFAZ-DER
-MÜRTECİ REYİZLER OCAĞI
-KONTRNURCULAR TERÖR ÖRGÜTÜ

Eşref
07-22-2011, 02:21
Bu davanın ne zaman karara bağlanacağını merakla bekliyorum. Eğer idam cezası çıkarsa, Akıncı34'ün sehpasına ben tekme atarım.

Ammar
07-22-2011, 02:21
örgütün Şuara Üyesi ve Fetva Meclisi Başkanı Molla takma isimli grevs'ten bi fetva yayınlayacağı söylentileri dillendiriliyor. :) :)

Hüdavendigâr
07-22-2011, 02:22
Altyazı

Günlerdir gündemi meşgul eden ismi lazım değil örgütü üzerine yapılan operasyonlarda yetkililer tek bir isme kitlendi.şu sıralar kulislerde dolaşan ve süreci özetleyen şu söz geniş çemberli operasyonun özeti niteliğinde:"akifi anlamak,örgütü anlamak olacaktır"

...

Ammar
07-22-2011, 02:23
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFJf_1pAakUGhfl7oXrVH7gVjwoOsUl ApbkzQmHyR3vrYX9tLS

Savcılık tarafından yapılan açıklamada Yobazkondu Terör Örgütü'nü destekleyen kuruluşlar tek tek açıklandı!İşte o liste...

Allah seni affetsin mustazaf_deri değiş bi benzer isim söyle hepsi hayalı mustazaf der gerçek isim. :)

Ebuzer
07-22-2011, 02:27
Allah seni affetsin mustazaf_deri değiş bi benzer isim söyle hepsi hayalı mustazaf der gerçek isim. :)

E adamlar seni destekliyor normal olarak :)
Tamam tamam değiştirdim..

İntifada
07-22-2011, 02:30
http://www.velfecr.com/resim/haber/kuran_byt15.jpg

İşte Akıncı 34 dosyasından sızan bir kare...
bu ve benzeri bir çok kanıt dava dosyasında yer alıyor.

Ammar
07-22-2011, 02:34
http://www.velfecr.com/resim/haber/kuran_byt15.jpg

İşte Akıncı 34 dosyasından sızan bir kare...
bu ve benzeri bir çok kanıt dava dosyasında yer alıyor.

la molla adlı grevs de bu karede :) sızanları hemen ortaya çıkarın yoksa dehşetül vahşet bir fetva çıkaracak.

EpiVaTeS
07-22-2011, 02:34
Savcı akıllı ol öperiz bak...

İntifada
07-22-2011, 02:35
Bu davanın ne zaman karara bağlanacağını merakla bekliyorum. Eğer idam cezası çıkarsa, Akıncı34'ün sehpasına ben tekme atarım.

o keyfi kimseye yaşatmam kendim vururum sehpama...

İntifada
07-22-2011, 02:36
la molla adlı grevs de bu karede :) sızanları hemen ortaya çıkarın yoksa dehşetül vahşet bir fetva çıkaracak.

grevs la hangisi sensin ;D
bak belki mitingde sohbet bile etmişizdir belli olmaz :)

Mavera
07-22-2011, 02:37
savci Mavera dan sizan bilgiler arasinda örgüt lideri Akinci34 ün süresiz banlanmasina ve bilgiyasarina el konmasina örgütün yumusak karni Pampis Epivatesin 2 yil boyunca espiri yapmasinin yasaklanmasina, Yesil Pesmerge kodlu Furkanca Bakisin bir cemaat forumundan 3 yil boyunca feyz almasina, Molla kod adli grevsin mustazaf derle alakali konu acmasina 232131123123 yil yasak getirilmesine ve motorcu kod adli unnamedinde yakalandigi takdirde firari kod adli akifle 3 yil boyunca msn de yazisma cezasina carptilmasi yönünde talepde bulundugu belirtildi..

Eşref
07-22-2011, 02:38
o keyfi kimseye yaşatmam kendim vururum sehpama...

O zaman intihar etmiş olursun. Günahkar gider, zararlı çıkarsın.

İntifada
07-22-2011, 02:41
intihara girmez zannediyorum...
kendi keyfimden çıkmıyorum ya o sehpaya :)

Ebuzer
07-22-2011, 02:46
ŞOK ŞOK ŞOK..! REYİZ TV TARAFINDAN YAYINLANAN FOTOĞRAFTA AKPF SALTANAT BAŞSAVSISI MAVERA'NIN MAHKEME HAKİMİNE TALEPLERİNİ YERİNE GETİRMESİ İÇİN RÜŞVET VERDİĞİ TESPİT EDİLDİ..!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQsjYdsApue74p-rR5AjJUvKhOm1yv_4dS1ieXX6d0tFeRdJRSYhw

İntifada
07-22-2011, 02:49
ŞOK ŞOK ŞOK..! REYİZ TV TARAFINDAN YAYINLANAN FOTOĞRAFTA AKPF SALTANAT BAŞSAVSISI MAVERA'NIN MAHKEME HAKİMİNE TALEPLERİNİ YERİNE GETİRMESİ İÇİN RÜŞVET VERDİĞİ TESPİT EDİLDİ..!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQsjYdsApue74p-rR5AjJUvKhOm1yv_4dS1ieXX6d0tFeRdJRSYhw

işte maveranın rüşvet verme konusunda fetva aldığı hoca...

http://img.youtube.com/vi/pgJYkyAa1Eg/0.jpg

Mavera
07-22-2011, 02:49
Mavera : Iftira, karalama ve yalanlar bizi yolumuzdan döndüremez biz bu yola beyaz carsafla ciktik ama sagolsun chp li cankaya belediyesi yollari temizlemedigi icin carsafimiz biraz lekelenmis olabilir yinede günes balcikla sivanamaz :)

Hüdavendigâr
07-22-2011, 02:53
Yapılan telefon kayıtları incelemelerinin ardından savcı maveranın rüşveti verdiği hakimin yakın arkadaşlarıyla yaptıgı telefon görüşmesinde aldıgı rüşveti eğitiminde harcayacağını söylediği kaydedildi.kayıtların gerçek olup olmadıgı konusunda çelişkiler sürüyor..

Ebuzer
07-22-2011, 02:57
BAŞREYİZ AKINCI'NIN UZUN YILLAR EĞİTİM ALDIĞI İDDİA EDİLEN KOMÜNİST FORUM BÜYÜK BİR KAMPANYA BAŞLATTI..!AMAÇLARININ GÖZALTILARINI PROTESTO ETMEK OLDUĞUNU SÖYLEYEN FORUM YÖNETİCİLERİ 1 MİLYONA ULAŞTIKLARI TAKDİRDE REYİZLERİ KURTARABİLECEKLERİNİ UMUYOR..!

http://hizliupload.com/img/33864847852915045019.png

Mavera
07-22-2011, 02:58
forum hysk baskani gönülden yaptigi aciklama "son günlerde Forum gündemine oturan Yobazkondu" operasyonunu yürüten savci Maveraya yönelik yipratma kampanyasini kinadiklarini belirtip, hsyk ya yapilan sikayetleri reddetikleri ve Mavera nin sonuna kadar görevinin basinda oldugunu" bildirdi!.

Hüdavendigâr
07-22-2011, 03:11
Soruşturma sırasında basına sızan eylem planı..

http://b1107.hizliresim.com/11/7/22/90.jpg

İntifada
07-22-2011, 03:23
http://i53.tinypic.com/16c56ia.jpg

Mavera
07-22-2011, 03:29
hvkeyl ne la :)

Ebuzer
07-22-2011, 03:30
http://hizliupload.com/img/00317292092175577104.png

İntifada
07-22-2011, 03:33
hvkeyl ne la :)
hür ve kabul edilmiş yobazlar locası

Ebuzer
07-22-2011, 03:38
AKPFİT Müsteşarı HaArP firarî kod adlı akif'in yakalanabilmesi için CIA ve MOSSAD ile görüşmelere başlandığını açıkladı..

EpiVaTeS
07-22-2011, 03:56
forum hysk baskani gönülden yaptigi aciklama "son günlerde Forum gündemine oturan Yobazkondu" operasyonunu yürüten savci Maveraya yönelik yipratma kampanyasini kinadiklarini belirtip, hsyk ya yapilan sikayetleri reddetikleri ve Mavera nin sonuna kadar görevinin basinda oldugunu" bildirdi!.

ideolojik bakmış hsyk olmuş msyk be...;D

Ammar
07-22-2011, 04:40
grevs la hangisi sensin ;D
bak belki mitingde sohbet bile etmişizdir belli olmaz :)

yok ya sadece elim görünüyor :) demek ordaydın he o zanlar takılmıyordum buraya.

ak sevda
07-22-2011, 15:24
bu forumda ne suçlularla muhatab oluyormuşuzda haberimiz yok
işte bu başlık çok iyi olmuş:w:

Hüdaverdi
07-22-2011, 15:31
Örgütün önde gelen ismi olan zenci lakabıyla tanınan Erol Egemen polis tarafından gözaltına alındı :S
Mikrofonları tanımazlıktan geldi :p

http://www.yukleresim.com/images/26587425213582381118.gif (http://www.yukleresim.com/)

Yıldırım
07-22-2011, 22:36
Ben şuan Ankara'dayım.Yobazkondu Terör Örgütünün ETÖ ile brleştirilmesi için bağlantılarımızı kullanarak kulis yapıyorum.12. ağır ceza mahkemesi dosyayı buraya göndermemekte kararlı direnişlerini kıramassak davayı fotokopiden birleştireceğiz.Yargıtayda dostlarımız var.

ibocan
07-22-2011, 22:47
[QUOTE=Hüdaverdi;920314][B][COLOR="Purple"]Örgütün önde gelen ismi olan zenci lakabıyla tanınan Erol Egemen polis tarafından gözaltına alındı :S
Mikrofonları tanımazlıktan geldi :p
alem adamsınız , yahu şu konuyu açarken bile gülme tutuyor beni.

xhidayet
07-22-2011, 22:55
Düşman çatlatıyorsunuz anlaşılan.. Ama benim adımın hiçbir şekilde geçmemiş olması, sevindirdi beni.. :p Demek ki iyi kamufle olmuşum..;):)

Ebuzer
07-23-2011, 02:17
Akşam saatlerinde şekeri yükselen ve revire kaldırılan grevs'in "Ben bu şartlar altında tedavi olamam!" diye bağırdığı öğrenildi.grevs'in bu tavrı hemşirenin tesettürsüz olmasına bağlandı...

Mavera
07-23-2011, 02:43
Sorusturma kapsaminda kanadaya göc forumuna firar ettigi tespit edilen akif ten haber var akif yaptigi aciklamalarda eger can güvenligi saglanirsa cok önemli aciklamalarda bulunacagini ve sorusturmanin seyrini degistirmesi beklenen "unahmet"in sifresini aciklayacagini bildirdi.
Sorusturma savcisi Mavera akifin sag, salim foruma getirilmesi icin Forumda herseye karsi olmasiyla bilinen BENHUR u görevlendirdi..

onurcan
07-23-2011, 03:15
ne oluyor burda.... ne bu çeteyemi karıştı forum.....

Yıldırım
07-23-2011, 04:47
Düşman çatlatıyorsunuz anlaşılan.. Ama benim adımın hiçbir şekilde geçmemiş olması, sevindirdi beni.. :p Demek ki iyi kamufle olmuşum..;):)
Bağlantılarını çözemedik zannetme yakındır senide alıcaz içeri.Seni izliyoruz bakalım bizi kimlere götüreceksin.

unnamed
07-23-2011, 05:42
la sarmayin su unahmete....
son dakika...
unnamed akifi yakalrsa gozuyle okumayi ogretecek ona;D

Fırat
07-23-2011, 05:50
Son dakika..
Savcının evine vardım birazdan içerde kıyamet kopacak.. Sıkıyorsa polisi arayıp isimlerinizi not düşün. İkinci durak ta sizin ev olsun ordan da ver elini metrise..

Cihannur
07-24-2011, 00:29
Konu ile ilgili görüşlerini almak üzere forum başkanı Yalçın Karaca ile görüştük. Yalçın Karaca, üzgün olduğunu ve gelişmeleri yakından takip ettiğini bildirdi. AK Parti Forum'a karşı düzenlenen bu girişimin kendilerinin azim ve kararlılığını ve AK Parti Forum'a olan sevgilerini azaltamayacağını söyleyen Yalçın Karaca, sözlerini şöyle tamamladı: "Darağacında olsak bile son sözümüz AK Parti Forum olacak.":hihi2:

İntifada
07-24-2011, 01:48
akıncınin özel dosyalarından sızan bir haber ajanslara bomba gibi düştü...
Osmaneli civarında gece gezmesinde alkol yüzünden ehliyetini polislere kaptıran liberal burjuva sakirt kim ?
Az sonra...

Cihannur
07-24-2011, 01:52
:) Hocam arkadaşlar öyle güçlü cümleler sarfetmiş ki büyük ilgi ile takip ettim.

AK Partili farkı olsa gerek hocam.http://img508.imageshack.us/img508/4677/istebudurdiyensmiley.gif (http://img508.imageshack.us/i/istebudurdiyensmiley.gif/)

Bu konu daha epey uzar gibime geliyor.http://img706.imageshack.us/img706/2226/basinisallayansmiley1.gif (http://img706.imageshack.us/i/basinisallayansmiley1.gif/)

Başreis Akıncı34'ün dış bağlantıları henüz ortaya çıkarılamadı.http://img835.imageshack.us/img835/7210/hinzirsmiley.gif (http://img835.imageshack.us/i/hinzirsmiley.gif/)

İntifada
07-24-2011, 01:58
Polis teşkilatımızın içinde bulunan sizler gibi dava sahipleri lüzümsüz kirlilikleri tespit ederek acilen temize çıkardılar. Az sonrasını bekleyemedim cihan birikimi ile canlı yayında bulunduk Yavuzum.

O zaman şu alevi asimilasyonundan bahis açalım...
Alevi devrimci vatandaşımız aziz bey üzerinde yaptığınız asimilasyon politikaları ve akabinde gerçekleşen tehcirden dolayı sizi affetmeyecek kamuoyu vicdani...

İntifada
07-24-2011, 02:05
yalçın karaca ikilimi oynuyor ?
Daha önce soruşturma savcısı mavera ile sakaryada bir sahilde samimi pozlar veren karacanın bu seferde reyizler örgütünün önemli isimlerinden furkanca bakışla ızmitte bir sahilde çekilmiş pozları kamuoyunda merak ve kuşku uyandırdı...
Bu arada karacanın gizlice sahte doktorluk yaptığı ve telefondan vücut ısısı ölçmek gibi tıpla uyuşmayan faaliyetlere giriştiğide dava dosyasındaki bir başka bilgi...

CeVHeR
07-24-2011, 02:13
Başka kuşku uyandıran bir konuda, reyizlerin en büyük sempatizanı ve destekçisi olan Cevherin Yalçın Karaca' ya olan aşırı sevgi ve saygısı...

İntifada
07-24-2011, 02:13
arkamızda hakan abimiz varken bize birşey olmaz :)
Önce o bizi bu süreçten kurtaracak sonra biz onu başa getirecegiz...

Mavera
07-24-2011, 02:15
yalcin bey kusura bakmayin ama yargi bagimsizdir evet sitenin baskani olabilirsiniz ama yarginin isleyisinde asle talep, emir ve direktif yokdur..
o acidan lütfen yargiya müdahele etmeyelim, saniklar hakkindaki tutukluga itiraz bir üst forum mahkemesi tarafindan reddedildi ama aldigimiz duyumlara göre chp forum tutuklu saniklari görevli yapip, kurtarma pesindeymis!

Cihannur
07-24-2011, 02:20
yalçın karaca ikilimi oynuyor ?
Daha önce soruşturma savcısı mavera ile sakaryada bir sahilde samimi pozlar veren karacanın bu seferde reyizler örgütünün önemli isimlerinden furkanca bakışla ızmitte bir sahilde çekilmiş pozları kamuoyunda merak ve kuşku uyandırdı...
Bu arada karacanın gizlice sahte doktorluk yaptığı ve telefondan vücut ısısı ölçmek gibi tıpla uyuşmayan faaliyetlere giriştiğide dava dosyasındaki bir başka bilgi...

:) :)

Diyalog mevzunlarına karşı ilgimin fevkelade olduğunu bilmen gerekir Yavuz kardeşim. Temelde insan olan her canlı değere ve konuşulmaya değer olarak kabul edildiğinden ikili ilişkilerimizde görüş farklılıkları buluşmalara engel teşkil etmiyor.

Mavera hocamızdan tutuklu yargılanmanızı talep edeceğim , delilleri karartma ihtimaliniz kuvvet ile ihtimal. Isı mevzularını sonuç itibari ile doktorluğa kadar indirgeyen mantalite sahibinin tutuksuz yargılanması söz konusu olmaz. :)

Olay, Matrix'e mi döndü? Kurgu nerede bitiyor, gerçek nerede başlıyor?:neki:

onurcan
07-24-2011, 02:27
Bu şoruşturma kapsamı genişletilmeli..
Akıncı yalnız bu işi yapmış olamaz..
savcı bey lütfen tüm forum görevileri ni sorguya çekin
ben şahsen bir kaçkere uyardım foruma Akıncı neredeyse 24 saat forum açıklarında geziyor...ne ayak dedim...

CeVHeR
07-24-2011, 02:34
:) Nusret kardeşim eksik olma ,reyiz kültürünün köklerini besleyen yegane etkin faktörün siz olduğunuzu biliyorum öyle büyük miras ki etkin ve aktif olmadığınız takdirde bile her solukta anımsanıyorsunuz .

Asıl sen eksik olma abi, sende olmasan; eyvah ki ne eyvah...

Mavera
07-24-2011, 02:37
sok sok sok.. Turuncu isimli gizli tanik sok itiraflada bulundu!.. Forumdaki kirli iliskileri gün yüzüne cikaracak ifadeden sizan bilgiler arasinda karaca-akinci-furkanca ücgeninde bir cok bulgunun oldugu bildirildi!..

onurcan
07-24-2011, 02:38
sok sok sok.. Turuncu isimli gizli tanik sok itiraflada bulundu!.. Forumdaki kirli iliskileri gün yüzüne cikaracak ifadeden sizan bilgiler arasinda karaca-akinci-furkanca ücgeninde bir cok bulgunun oldugu bildirildi!..
kimki bu gizli tanık acep...?

İntifada
07-24-2011, 02:46
oyş :)
Mavera gerçek renkli bizi bulup kafamıza sıkmasa bari :)

Mavera
07-24-2011, 02:47
sok sok sok.. inanilir gibi degil!..
Turuncu kod adli gizli tanigin ifadesinden sizan bilgiler söyle ;
Ak Parti Foum secim öncesi, aksami ve sonrasi neden kapaliydi, bunda kimlerin parmagi var bu konunun akinci ve karacayla alakasi nedir?
Ayin anketinde rekor oy alan akinci nin anketinde nasil bir manipülasyon var, tenha forum bölümlerinde yapilan toplantilarda nasil bir isbirligi ortaya cikti?
Karaca nin yumusak karni olarak bilinen ukba nin, Furkanca bakis alakasi nedir yoksa ukba, Furkanca Bakis in ta kendisi midir?
Yönetime yeni giren cartman, onurcan va tarantula_ nin aliminda nasil pazarliklar yapildi bir sizden, bir bizden denilerek nasil bir denge politikasi olusturuldu?
Forumun mollasi olarak bilinen grevsi kim, neyle tehdit etti bu konunun furkanca bakisla alakasi nedir?
Daha önce tas firin erkegi olarak bilinen Epivates nasil pampislige dogru kaydi bu konuda yönetimin ne gibi yaptirimi oldu..
ve bunun gibi bir cok soru, cevabini buldu bu bilgiler belirli süreclerle kamuoyuna duyurulacakdir!

Ukbâ
07-24-2011, 02:49
Bu kadar takip edildiğimize göre milis örgüt lideri Akıncı , islami hareketten sorumlu Furkan ve mevzunun takipcisi mavera ile önümüzdeki ramazan ayında muhtemel olan iftar planı suyamı düştü.

Mavera
07-24-2011, 02:49
Forumda deprem!..
Gizli tanik turuncudan inanilmaz ifadeler cikiyor. Herkes tarafindan istenilmeyen adam ilan edilen akifin gercek kimligi ortaya cikti ve bu bilgiyi duyan herkes kulaklarina inanamayacak!..
Az sonra....

Ukbâ
07-24-2011, 02:51
Ak Parti Foum secim öncesi, aksami ve sonrasi neden kapaliydi, bunda kimlerin parmagi var bu konunun akinci ve karacayla alakasi nedir?
Ayin anketinde rekor oy alan akinci nin anketinde nasil bir manipülasyon var, tenha forum bölümlerinde yapilan toplantilarda nasil bir isbirligi ortaya cikti?
Karaca nin yumusak karni olarak bilinen ukba nin, Furkanca bakis alakasi nedir yoksa ukba, Furkanca Bakis in ta kendisi midir?
Yönetime yeni giren cartman, onurcan va tarantula_ nin aliminda nasil pazarliklar yapildi bir sizden, bir bizden denilerek nasil bir denge politikasi olusturuldu?
Forumun mollasi olarak bilinen grevsi kim, neyle tehdit etti bu konunun furkanca bakisla alakasi nedir?
Daha önce tas firin erkegi olarak bilinen Epivates nasil pampislige dogru kaydi bu konuda yönetimin ne gibi yaptirimi oldu..
ve bunun gibi bir cok soru, cevabini buldu bu bilgiler belirli süreclerle kamuoyuna duyurulacakdir!

Hocam bu konular hakkında epey derin bilgilerim var lakin konuşursam üstlerime müdahale yapılacağı için bir müddet daha susmam gerektiğini biliyorum lakin üstümdeki psikolojik baskılar arttığı halde beni bu zor durumdan kurtaracak olan yetkili sistem sahipleri hala meseleye duyarsız kalırsa ıslak imza vakasına yakın konuşma potansiyeline ulaşabilirim.

onurcan
07-24-2011, 03:01
yav sen savcımısın yoksa ayaklı gazetemi?

Cihannur
07-24-2011, 03:01
Flaş flaş flaş. Akif'in Başreis Akıncı34 olduğu bilgisine ulaştık. Bu bilgiyi güvenilir kaynaklardan henüz doğrulatamamış olmamıza rağmen, haber kaynağımız iddiasının kesinlikle doğru olduğunu söylüyor. Akıncı34, Akif kimliğiyle dikkatleri üzerine çekip fırsattan istifade ederek yönetimi ele geçirmeyi plânlıyormuş.

onurcan
07-24-2011, 03:02
Flaş flaş flaş. Akif'in Başreis Akıncı34 olduğu bilgisine ulaştık. Bu bilgiyi güvenilir kaynaklardan henüz doğrulatamamış olmamıza rağmen, haber kaynağımız iddiasının kesinlikle doğru olduğunu söylüyor. Akıncı34, Akif kimliğiyle dikkatleri üzerine çekip fırsattan istifade ederek yönetimi ele geçirmeyi plânlıyormuş.
hadiii beeee...

onurcan
07-24-2011, 03:03
akıncı ,aynı anda kaç rol yapıyon ne ayasın anlat bakem....

Ammar
07-24-2011, 03:05
FLAŞ HABER; örgütün fetva meclisi başkanı molla kod adlı grevs fetvasını yayınladı.

Forumda;
cemaatle ilgili konularda top yekün saldırılar,
Cemaatle ilgili konuların Yönetim tarafından yorumlara kapatılması,
Forum yönetiminin sürekli kardeşlerimizi aşırı bulup karşı taraf olması,
cemaat ve forum yönetiminin her hak talebine yeri zamanı değil diye sabote etmesi,
AKPF'nin ordusu tarafından kardeşlerimize baskı ve baskınlar yapılması,
ve son zamanlarda kardeşlerimiz yapılan tutuklamalar göz önünde bulundurularak Akpartiforum darul harp ilan edilmiştir cihad farz-ı ayn olmuş olup her türlü siber, fiber, diber, hiper, bdper, mhper, chper ve hacker saldırı CİHAD hükmündedir.

:))

Mavera
07-24-2011, 03:09
sok bilgi : Forum gözaltialrinin, sike operasyonuyla alakasi nedir, akincinin, aziz yildirimla bir baglantisi mi var, kamuoyu simdi bu sorularin cevabini bekliyor...
yoksa fb nin bugün acikladigi tarikatlar icimize sizamaz derken, yobazkondu örgütünümü kastetti kamuoyu bilgilenmek istiyor!

onurcan
07-24-2011, 03:10
Size bir tüyo vereyim ,,
kesinlikle buişi çözemeyeceksiniz,
bir numaraya ulaşamayacaksınız...

İntifada
07-24-2011, 03:12
http://www.nigdehaber.com.tr/haberresim/mahkum%20firar.jpg

Son Dakika !
Akıncı Firar Etmek Üzereyken Yakalandı !

Ammar
07-24-2011, 03:13
http://www.nigdehaber.com.tr/haberresim/mahkum%20firar.jpg

Son Dakika !
Akıncı Firar Etmek Üzereyken Yakalandı !

örgüt ayvayı yedi :)

Terennüm
07-24-2011, 03:24
İçerden gelen bilgilere göre bir örgüt üyesinin 2kilo köfteye herseyi anlatmaya hazır olduğu ama pazarlıkların 1.5 kgda kaldığından anlasilamadigi uuyenin son açıklaması ise söyle:ne kadar köfte o kadar ekmek:))

Özgür Çağrı
07-24-2011, 03:36
Bu kadar takip edildiğimize göre milis örgüt lideri Akıncı , islami hareketten sorumlu Furkan ve mevzunun takipcisi mavera ile önümüzdeki ramazan ayında muhtemel olan iftar planı suyamı düştü.

geliyorum 30 temmuz gibi osmaneline ayak basabilirim 2-3 saatliğinede olsa :) kabul buyurursanız :)

İntifada
07-24-2011, 03:44
http://i55.tinypic.com/xlm9o1.jpg

İntifada
07-24-2011, 20:55
adliye önündeki muhabirimize bağlanıyoruz...

Tarantula_
07-25-2011, 21:13
Şok Gelişme...!

Yobazkondu örgütünün lider kadrosu arasında türeyen "abanın" kelimesinin yeni bir şifre olduğu şüpheleri yetkililer tarafından araştırılıyor. Hüdaverdi ifade için savcılığa çağırılırken Devlet sözcüsü tarantula_ " telaşa gerek yok, isterlerse kafalarını şifre defterlerine gömsünler, Allah'ın izniyle herşeyi ayyuka çıkaracağız..." dedi...

Devlet Medyası

ibocan
07-25-2011, 21:45
siber, fiber, diber, hiper, bdper, mhper, chper ve hacker

one saldırıymış bee,

Ammar
07-25-2011, 21:48
siber, fiber, diber, hiper, bdper, mhper, chper ve hacker

one saldırıymış bee,

fetva kardeş çaktırma :) hem bu

alim işin vardır bi hikmeti :)

ibocan
07-25-2011, 21:53
yau ben neden yakum burda. bende gizli itirafçıyım..aslında baskı altındaydım ben (:

Yıldırım
07-25-2011, 22:29
Akıncıyı bir numara olarak gösterdikki gerçek bir numara daha rahat hareket etsin ve hata yapsın şuan teknik takipte bakalım bizi kimlere götürecek.Bir numarayı yakında açıklayacağız.

Supraliminal
10-13-2011, 18:17
neler kaçırmışım yahu

ibocan
10-13-2011, 20:00
Arkadaşlar ,kapıya jandarna geldi, şifreyi biliyonmu falan diye sorgu sual ettiler,tabi ben şifreyi vermedim, akıncı bak bide seni sordular ama ben çaktırmadım dostum haberin ola,,
haaaa ne alem adamlarsınız yahuu

Terennüm
10-13-2011, 20:08
ya köstebeği açıklarsınız yada ben yapacağımı biliyorum:)

ibocan
10-13-2011, 20:19
takip ediliyorum arkadaşlar.yardım, haaa

Terennüm
10-13-2011, 20:20
geçen gün bir arkadaşımızda tehdit edildim diye yazmıştı tehlikenin farkındamısını:)adım adım gidiyoruz:)

Supraliminal
10-13-2011, 20:38
Açıklıyorum köstebek

kebetsök diye bir vatandaş.

ibocan
10-13-2011, 21:29
bjektif;961882']Açıklıyorum köstebek

kebetsök diye bir vatandaş.

bırak şimdi gerçektenmi ____?

Supraliminal
10-13-2011, 21:31
Evet elimde ciddi belgeler var.

EZEL
01-17-2012, 17:44
NUMBER ONE

xhidayet
01-17-2012, 18:00
Tehdit mesajları geliyor....

HaArP
01-17-2012, 18:23
Kamuoyuna yansıyan bilgilerdeki kirlilikten şikayet eden Haarp acizane bir açıklama yaparak Forum'da kardeşlerimiz arasındaki hassasiyetleri ve tahriklerin kullanılmak suretiyle siyonistlerin ekmeğine yağ sürüldüğünü ifade ederken sessizliğe bürünen Abdullah Kaç'a artık konuşması gerektiği imasında bulunurken Yalçın Karaca'yı Abdullah Kaç'ı konuşturmamakla itham etti...!!!:utangaç:;1(Bu bölümü yeni gördüm)

Terennüm
01-17-2012, 18:43
elimde birilerini rahatsız edecek kasetler var...az sonra açıklayacağım...

_SoN_
01-17-2012, 18:49
Bu konu yılın konusu olur :) konuyu açan ve konuyu tatında devam ettiren tüm üyelere teşekkürler.Azimle soruşturmanın üzerine gidilmeli,daha neler ortaya çıkacak kim bilir,bende konuyu takip edecem,Terennüm üstat ın elindeki kasetleri açıklamasından sonra yolun büyük bölümü alınmış olacaktır.Merakla bekliyoruz.

Terennüm
01-17-2012, 18:51
ahada elimde ki kaset bundan sonra herkes ayağını denk alsın:)

http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/new/61/61950_1.jpg

Hüdaverdi
01-17-2012, 18:51
Anlam veremediğim tek konu bu sanırım ;D

Özgür Çağrı
01-17-2012, 18:57
http://www.zaytung.com/fotos/abiler.jpg

Ak parti forum davasına bakan özel yetkili savcılar bir ev toplantısında birarada görüntülendi .

Terennüm
01-17-2012, 19:02
son dakika !

bu operasyonuda okyanus ötesine bağlayanlara okyanus ötesinden cevap:
"Avustralya hükümetinden Türkiye'ye sitem dolu açıklama: Lütfen okyanus ismi vererek konuşun, üzerimize alınıyoruz."

İntifada
01-17-2012, 19:30
şok şok şok !

Nurgenekon Operasyonunun İlk Dalgasında Şok İsimler Gözaltına Alındı ! Aralarında komutan,hakim ve emniyet müdürününde bulunduğu çok sayıda şakirt istişare için teker teker ev abisinin odasına alındı...
Gözaltına alınanların Enaniyet yapmak,zamana abone olmamak ve sızıntı için abone bulmamak gibi suçlardan yargılanacakları bildirildi...

http://www.zaytung.com/fotos/D1555.jpg

http://www.dizi.izlenir.org/wp-content/uploads/2011/03/sefkat-tepe.jpg

http://www.dizifilmblog.com/wp-content/uploads/2009/01/kollama83.jpg

EpiVaTeS
01-17-2012, 21:13
Resul Balay rahmetli oldu yahu...
koyup durmayın Rahmetliyi...:)

Fırat
01-17-2012, 22:33
Son durum ne

Mavera
01-17-2012, 23:21
efsane baslik hortlamis :)

Mavera
01-17-2012, 23:23
beyler asil bombayi yeni isim ve uyarlamalarla bu gece patlatacagim :)

onurcan
01-17-2012, 23:24
yakında bende özel yetkili savcılarla görüşecem... yaktım çıranızı...

Mavera
01-17-2012, 23:27
yakında bende özel yetkili savcılarla görüşecem... yaktım çıranızı...
ben sana randevü verdigimi hatirlamiyorum ama :)

onurcan
01-17-2012, 23:31
seni görevden alalı kaç ay oldu haberin varmı yaar..?.

Fırat
01-18-2012, 03:38
olaylar olaylar..

Ammar
01-18-2012, 03:43
"BORU"ların yerini biliyorum :)

Fırat
01-18-2012, 03:48
Hacı şu boruları getir de envantere geçirelim.. Şu kağıttan karakaplı defteri çıkartalım bakalım..

Ammar
01-18-2012, 03:51
BORU-lar işinize yarayacaksa parasıyla değil mi ? paketler hazır :) istersen soba yak istersen forum her türlü gider :) :D

Fırat
01-18-2012, 04:00
Yani diyorsunki ayşe tatile çıksın. Mesaj alınmıştır..

Ammar
01-18-2012, 04:10
ben ayşe'yi tanımıyorum :)

Fırat
01-18-2012, 04:17
Hacı hani şu kıbrısa abanma şifresi olarak geçiyordu ya.. O ayşe işte.