fatih kısaparmak balon baskılı balon Son Dakika: Diyarbakır sur ilçesi ak parti seçim bürosuna molotoflu saldırı.. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Dakika: Diyarbakır sur ilçesi ak parti seçim bürosuna molotoflu saldırı..

El Emin
05-17-2011, 22:55
Diyarbakır ak parti sur ilçesi seçim bürosuna kimliği belirsiz kişiler tarafından molotoflu saldırı yapıldı.Cuma İçten'in aday olduğu bölge ve onun açmış olduğu seçim bürosu.

Yine seçim büromuza bombalı havai fişekli saldırı düzenlediler..
Şerefsizler...
Bizimkilerin hepsi kalktı bdp seçim bürosuna yürüdüler..
Tam linç edeceklerdi ki her zaman ki gibi polis geldi..
Çok erken geldi maşallah...
O şerefsizlerden biri kaldırdı havaya bir kaç el ateş etti..
Onu linç edeceklerdi izin vermediler..
Yine bizimkiler kaos oluşmaması için çalıştılar bir yandan..
Sonrasında amcam emniyet müdürünü aradı..
Size buraya o kadar polis bırakın dedik bir ekip dahi bırakmadınız..
Ve adamlar bize saldırdı..
Bundan sonra güvenliğimizi sağlamazsanız gerekirse gider belediye ortasında osman baydemirin kafasına sıkar kellesini alırım..
Bende onu yapacak güçte kudrette var ya işinizi yapın yada ben gerekeni yaparım,dedi..
Olay yerine emniyet müdürü yardımcısı ve basın mensupları geldi..
Basın açıklaması yapıldıktan sonra herkes dağıldı..
Basın açıklaması sırasında 250-300 kişiye yakın seçim bürosunda;
"Türk kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir..." Diye slogan attı..

Haberler gelecek....

Hüdaverdi
05-17-2011, 22:57
Geçmiş olsun.

Mavera
05-17-2011, 23:00
lan secimeme gidiliyor, savasami belli degil.. neyse ortami germenin anlami yok sonucta onlarinda amaci bu onlar kandan beslenen yarasalar..

El Emin
05-17-2011, 23:00
Sloganı sevmedim,şöyle daha argosu yok mu :p
Geçmiş olsun.

Aga yok ya..Yine amcam çok sabırlı..
Biz asla saldırıya geçmeyeceğiz..
Bize taş atacakları kadar atsınlar biz demokrasiden yanayız ve yine güçlü olarak çıkacağız falan dedi basın açıklamasında..
Ama emniyet müdürünü çok pis azarladı ve tehdit etti..

Tarantula_
05-17-2011, 23:02
Allah yar ve yardımcıları olsun İnşAllah...

El Emin
05-17-2011, 23:02
lan secimeme gidiliyor, savasami belli degil.. neyse ortami germenin anlami yok sonucta onlarinda amaci bu onlar kandan beslenen yarasalar..

Normalde diyarbakırda başka seçim bürosuna saldırı olmuyor..
Ki geçen seçimlerde de olmadı..
Amcam altan tan'a karşı seçilebilecek en dişli rakip..
Sur ilçesi neredeyse %70'inden fazla zaza ..
Bizde zazayız ve amcam çok fazlasıyla hem maddi hem manevi çalışıyor..
Amcama çalışmalarından ötürü geri adım attırtmak istiyorlar..
Allahın izniyle sur içini silip süpüreceğiz..

Mavera
05-17-2011, 23:09
bu zazalik ne oluyor kardesim yani zazalik kimlerine göre ayri bir irk, kimine göre kürtlügün alt kolu cünkü cok büyük nüans farklari var ki pkk icinde bile zazalarla, kürtler arasinda ayrisma oldugu söyleniyor..
özellikle bingölde cok zaza var diye biliyorum bu arada zazaca diye ayri bir dilde var sanirim..

Hüdaverdi
05-17-2011, 23:12
Ben bir tane zasa (zaza) bilirim,o da baba-3 filmindeki mafya babası :p

http://kiwi.kz/watch/wbtahzsrzd7l

El Emin
05-17-2011, 23:16
bu zazalik ne oluyor kardesim yani zazalik kimlerine göre ayri bir irk, kimine göre kürtlügün alt kolu cünkü cok büyük nüans farklari var ki pkk icinde bile zazalarla, kürtler arasinda ayrisma oldugu söyleniyor..
özellikle bingölde cok zaza var diye biliyorum bu arada zazaca diye ayri bir dilde var sanirim..

Zazaca bir kere çok farklı bir dil grubundan geldiği için buda zazacanın kürtçenin bir kolu olmadığının apaçık kanıtıdır..
Tıpkı bir aralar ortaya atılan tüm diller türkçeden türemiştir gibi absürdçe ve dayanaksız bir teori.
Zazalar özellikle afganistan göçmeni bir ırktır..
Bir alt köken olabilir ama bu kesinlikle kürtlük değildir zira çok farklıdır..
Ha birileri ortak kelimelerin çok oluşunu tez olarak sunuyor lakin bu yüz yıllardır birlikte yaşamın vermiş olduğu bir harmanlaşma durumu..
Örneğin şöyle ilginç bir şey anlatayım farsça bilen biri çok rahat zazaca konuşanlarla irtibat kurabiliyor..

Yıllardır böyle demelerinin tek sebebi var zazaların muhafazakar kimliğini yok etmek..
Bir ara kürtlere uygulanan sindirme politikasını zazalara uygulamak..
Bingölün hemen hepsi zazadır..
Ve geçen seçimlerde %100 akparti milletvekili çıkardı..

Evet pkknın içinde zaza yok değil var..
Devşirme zazalardır işte onlar..

Mavera
05-17-2011, 23:23
Ben bir tane zasa (zaza) bilirim,o da baba-3 filmindeki mafya babası :p

http://kiwi.kz/watch/wbtahzsrzd7l

kurtlar vadisindeki zaza dayiyi tanimiyor musun :)

El Emin
05-17-2011, 23:26
kurtlar vadisindeki zaza dayiyi tanimiyor musun :)

Aslında o rol gerçeği anlatıyor abim biliyor musun?
Zazaların arasından öyle kötün olanlar oldu..
Lakin aslında buda biraz durumun getirdikleriydi..
Dağlar arasında kaldılar..
Devletle terör arasında..
Ne devlete ihanet edebildiler nede teröristlere yatakçı olabildiler..
Dağda yapabilecek tek bir şey buldu para kazanmak isteyenler;
Esrar eroin ektiler..
Bu gün Türkiyenin en büyük escobarları zazadır..
Ama hepsinin özünde bir muhafazakarlık vardır..
Git tek tek o escobarlarla konuş hepside ak partilidir diyebilirim..:)
Tıpkı filmde zaza dayının polatın yanında olması gibi:)
Olayın çok sosyolojik psikolojik ekonomik yönleri var..

Mavera
05-17-2011, 23:39
evet ben bir ara zazalari arastirmistim ki cok yakin arkadasim bingöllü zazadir onlar asiri muhafazakardir ve kesinlikle öyle asiri milliyetcilik yoktur..
o kadarki arkadasim bayan eli sikmaz, bayan gördügü zaman kizarirdi giyinisinde kesinlikle kumas pantolon giyer ve paltoyla gezerdi yani ayni fildeki zaza dayi gibi..
özellikle bingöl taraflarinda fazlasiyla varmis hatta bazi noktalarda kürtlerden ayrildigi bile söyleniyor ki kendi aralarinda asimile olduklari tartisiliyor..
kirmanci, zazaki gibi lehcelere az, cok ilgim vardir..
bir aralar böyle degisik medeniyetleri tanimak icin arastirma yaptim hatta anne tarafimin dayandigi lazlar hakkinda bayagi bir arastirma yapmistim, baba tarafini fazla karistirmadim ruma dayanir diye :)

El Emin
05-17-2011, 23:42
evet ben bir ara zazalari arastirmistim ki cok yakin arkadasim bingöllü zazadir onlar asiri muhafazakardir ve kesinlikle öyle asiri milliyetcilik yoktur..
o kadarki arkadasim bayan eli sikmaz, bayan gördügü zaman kizarirdi giyinisinde kesinlikle kumas pantolon giyer ve paltoyla gezerdi yani ayni fildeki zaza dayi gibi..
özellikle bingöl taraflarinda fazlasiyla varmis hatta bazi noktalarda kürtlerden ayrildigi bile söyleniyor ki kendi aralarinda asimile olduklari tartisiliyor..
kirmanci, zazaki gibi lehcelere az, cok ilgim vardir..
bir aralar böyle degisik medeniyetleri tanimak icin arastirma yaptim hatta anne tarafimin dayandigi lazlar hakkinda bayagi bir arastirma yapmistim, baba tarafini fazla karistirmadim ruma dayanir diye :)

Asimile etmeye çalışıyorlar...
Misal Tuncelide çok başarı yaptılar..
Lakin bingöl taraflarına işlemedi...

Ammar
05-17-2011, 23:46
bu adiler gerçekten çok azdılar. ama gelen son haberlere göre bölge halkı artık katlanamadığıdır. Halk BU adilerin gerçek yüzünü görecek inş.

El Emin
05-17-2011, 23:48
bu adiler gerçekten çok azdılar. ama gelen son haberlere göre bölge halkı artık katlanamadığıdır. Halk BU adilerin gerçek yüzünü görecek inş.

Diyarbakır yine Bdpnindir...
Ak Parti tuttu paket içinde hediye etti...
Korkaklıktan başka yaptığı yok partimizin..
Tek yaptığı korkaklık!!!!

Ammar
05-18-2011, 00:12
Diyarbakır yine Bdpnindir...
Ak Parti tuttu paket içinde hediye etti...
Korkaklıktan başka yaptığı yok partimizin..
Tek yaptığı korkaklık!!!!

ne yazık ki öyle bide ne yapsalar hemen ama ha provakatorlerin oyununa gelmeyelim denilip geçiştiriliyor.

Hüdaverdi
05-18-2011, 00:13
kurtlar vadisindeki zaza dayiyi tanimiyor musun :)İzlemem ki.
Behzt Ç.
Leyala ile Mecnun
Ezel.
Hem kurdiş vadi çok bayat,sıkıcı,abartılı,saçma,samanyolu tv dizileri gibi resmen ;D

El Emin
05-18-2011, 00:15
ne yazık ki öyle bide ne yapsalar hemen ama ha provakatorlerin oyununa gelmeyelim denilip geçiştiriliyor.

Aynen ya..
Hala çok üzülüyorum...
Erdoğan çok yanlış adımlar attı bu m.vekilliği gösterme sırasında...
Çok yanlış yapıyor..Meseleyi hala anlayamamış..
Ve yanında bu meseleyi bilen akıllı düzgün bir adam yok..

Sürdüğü adaya bakar mısınız ya;
Mehdi Eker..
Ben damızlık desem hakaret olarak algılamayın..
Tam damızlık ya..

Bülent arınç gibi bir adam sürüp diyarbakırı muhafazakar damarından vuracaksın..
Bilgili sevilen bir adam sunacaksın..

Abdullah Gül geldiğinde ne biçim sevgi seline uğradı..
Millet gül attı arabasına gezisi boyunca..

Bilmiyorlar bilmiyorlar..Yada diyarbakırı kazanmaktan çok korkuyorlar..

Özgür Çağrı
05-18-2011, 00:19
Mehdi eker nasıl aday ya
bu adamın ne başarısı var Allah aşkına
memlekette tarım göçtü hayvancılık bitti angus getiriyoruz adam tekrar aday
hay böyle aşiretçilik oyununa :)

Ammar
05-18-2011, 00:19
diyarbakırın yükü ağırdır abi. ve dediğin gibi bu seçimlerde çok yanlışlıklar yapıldı. oy vermek isteyenlerin elini güçlendirecek adımlar atılmadı.

El Emin
05-18-2011, 00:21
Mehdi eker nasıl aday ya
bu adamın ne başarısı var Allah aşkına
memlekette tarım göçtü hayvancılık bitti angus getiriyoruz adam tekrar aday
hay böyle aşiretçilik oyununa :)

Tayyip Erdoğanın en büyük zaafı..
Aşiretçi kafası var malesef..
Niye mi?
Mehdi Eker eski kankası diye hala adamı meclise sokuyor..
Diyarbakırda ya üçtü yada dördüncü sıradan aday olan s.hamzaoğulları var.
Adama garanti yer verilmesinin nedeni ne biliyor musun?
Abdulkadir aksunun bilmem neyi olması..:)
Adam sadece doktor ne siyasi geçmişi var ne karizması nede bir espirisi..:)

Mavera
05-18-2011, 00:31
basbakanimiz diyarbakir mitinginde doyurucu mesajlar vermelidir ki adayliktan kaynaklanan zaaf bir sekilde giderilmelidir..
yani basbakanimiz bence bir sekilde bölge halkina hitap eden, tabulari yikan ve bdp nin elinden koz alacak söylemler kullanmalidir..
suraya sunu yaptik, bunu yaptik diyarbakir da pek yemez o acidan öncelikle kürt sorununu kabul edip, bu konuda kesin söylemlerde bulunmalidir ki ben bu konuda cok ama cok umutluyum..

Özgür Çağrı
05-18-2011, 00:32
basbakanimiz diyarbakir mitinginde doyurucu mesajlar vermelidir ki adayliktan kaynaklanan zaaf bir sekilde giderilmelidir..
yani basbakanimiz bence bir sekilde bölge halkina hitap eden, tabulari yikan ve bdp nin elinden koz alacak söylemler kullanmalidir..
suraya sunu yaptik, bunu yaptik diyarbakir da pek yemez o acidan öncelikle kürt sorununu kabul edip, bu konuda kesin söylemlerde bulunmalidir ki ben bu konuda cok ama cok umutluyum..

kürt sorunu yoktur dedikten sonramı ;D

El Emin
05-18-2011, 00:33

;) Bence boşa umut besleme..
Ak Parti yine kaybetti..Garanti...
Ama tek bir adım bak tek bir adım..
Abdullah Gül tipinde örneğin Bülent Arınç gibi bir adamı birinci sıradan bırakcaktı..
İşte o zaman silip süpürürdü..Bir saatlik konuşmayla tutup bdpyi egale edemez..

Mavera
05-18-2011, 00:37
öyle demeyin arkadaslar bence umut var sonucta su anda 6 mv miz var en kötü ihtimal zaten simdide 5 cikariyoruz ki bdp lilerin kanalizede bir sorun yasamasini bekliyorum cünkü zana bölgede cok seviliyor ve onda asiri bir oy toplanirsa arada bir, iki vekili kayabilir..
kaldiki 6 tane bdp cikarsa geri kalanda ak partiye kaliyor..
bu arada bülent arinc 1 haftadir diyarbakirda kamp kurmustu.. aslinda bencede arinci bursa yerine koyacakdin diyarbakirdan aday o zaman tam olurdu..

El Emin
05-18-2011, 01:03
öyle demeyin arkadaslar bence umut var sonucta su anda 6 mv miz var en kötü ihtimal zaten simdide 5 cikariyoruz ki bdp lilerin kanalizede bir sorun yasamasini bekliyorum cünkü zana bölgede cok seviliyor ve onda asiri bir oy toplanirsa arada bir, iki vekili kayabilir..
kaldiki 6 tane bdp cikarsa geri kalanda ak partiye kaliyor..
bu arada bülent arinc 1 haftadir diyarbakirda kamp kurmustu.. aslinda bencede arinci bursa yerine koyacakdin diyarbakirdan aday o zaman tam olurdu..

Katılıyorum..

El Emin
05-18-2011, 17:27
Diyarbakır'da AK Parti seçim bürosuna saldırı

A.A. 17 Mayıs 2011

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde AK Parti seçim bürosuna yüzleri maskeli kişilerce molotofkokteyli atıldı.

Edinilen bilgiye göre, Sur İlçesi Dağkapı mevkisinde Ak Parti milletvekili adayı Cuma İçten'e ait seçim bürosuna yüzleri maskeli kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atıldı. Dışarıda partililerin beklediği sırada atılan molotofkokteylleri kaldırıma isabet etti. Saldırganlar, olaydan sonra kaçtı.

Saldırı sonrası bazı kişiler Ak Parti seçim bürosunun yaklaşık 100 metre ilerisinde bulunan BDP'nin desteklediği bağımsız aday Altay Tan'a ait kapalı olan seçim bürosunu taşladı. Tan'a ait seçim bürosunun camları kırıldı. Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadı.

Polis olay bölgesindeki güvenlik önlemini arttırdı.

El Emin
05-18-2011, 17:30
Diyarbakır'da korkutan provakasyon

ABDULKERİM KANTARCIOĞLU - AYDIN YORAT / DİYARBAKIR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adayı Cuma İçten'in seçim bürosuna yüzleri kapalı bir grup tarafından düzenlenen taş, ses bombası, molotofkokteyli ve silahlı saldırıda 1 kişi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Diyarbakır merkez Sur ilçesi Saraykapı mevkii İzzetpaşa Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Cuma İçten'in seçim bürosuna saat 21.00 sıralarında yüzleri kapalı bir grup tarafından saldırı yapıldı. Kalabalık grup ses bombası, molotofkokteyli, taş ve silahla seçim bürosuna saldırdı. Büyük bir gürültü ile patlayan ses bombasının ardından atılan molotofkokteylleri, taş ve sıkılan silahlar seçim bürosunda bulunanların paniğe kapılmasına neden oldu. Saldırıda
hafif yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi altına alındı.

Saldırı esnasında seçim bürosu ve çevresinde maddi hasar meydana geldi.
Saldırı sonrasında AK Parti seçim bürosunda bulunan gençler ise aynı cadde üzerindeki BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adayı Altan Tan'a ait seçim bürosuna saldırdı. AK Partili gençlerin saldırısı sonucunda Altan Tan'ın seçim bürosunun camları kırılırken, polis ve AK Partili yöneticiler gençleri sakinleştirerek olayın büyümesini önledi.

"BU SALDIRILAR BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEKTİR"
Seçim bürosuna saldırı düzenlenen AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Cuma İçten, seçim bürolarına 3 ayrı saldırının yapıldığını söyledi. İçten, "Bu 3. saldırıdan dolayı da çok üzgün durumdayız. Çünkü bize saldıranlar da bizim gibi Kürt. Bize saldıranlar da Diyarbakırlı. Bize saldıranlar da burada siyaset yapmak isteyen bir kesim. Biz siyaseti asla şiddet kullanmadan, kaba kuvvete başvurmadan tamamen demokratik bir ortamda sürdürmeye çalışıyoruz. Başkalarının ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz efendimizden öğrendiğimiz gibi bize taş atanlara gül atacağız ve gül atmaya da devam edeceğiz. Bize saldırdıkları sürece biz daha da güçleniyoruz. Çünkü biz onlar gibi Kürt değiliz. Biz özgürlükleri savunan Kürtlerdeniz. Demokrasiyi savunan Kürtlerdeniz.

Kendimiz gibi olan diğer kardeşlerimize taş molotof, ses bombası atmayacağız. Onlar bize atsa da sadece bakacağız. 12 Haziran 2011 tarihindeki sonuçları hep beraber göreceğiz. Burada bizlere molotofkokteylleri ile taşlarla, havaifişeklerle ve ses bombaları ile saldırdılar. Ama Allah her zaman olduğu gibi haklıdan yana oldu ve bizleri korudu. Çünkü atmış oldukları ses bombası patlamadı, molotofların bazıları patlamadı ve bir kişi sadece hafif bir şekilde yaralandı. Maddi hasar dışında hiçbir zarara uğramadık. İkinci saldırıda da bizleri taşladılar ama biz meyve veren ağacın taşlandığını bildiğimiz için hiç sıkıntıya girmedik. 3. saldırıda da bize silahları, molotofkokteylleri ve havaifişeklerle saldırdı. Biz de yara almadan kurtulduk. Seçim olana kadar bize saldıracaklar, saldırsınlar. Her saldırışta biz daha güçlü çıkacağız" dedi.

İha

El Emin
05-18-2011, 17:30
Diyarbakır'da korkutan provakasyon

ABDULKERİM KANTARCIOĞLU - AYDIN YORAT / DİYARBAKIR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adayı Cuma İçten'in seçim bürosuna yüzleri kapalı bir grup tarafından düzenlenen taş, ses bombası, molotofkokteyli ve silahlı saldırıda 1 kişi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Diyarbakır merkez Sur ilçesi Saraykapı mevkii İzzetpaşa Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Cuma İçten'in seçim bürosuna saat 21.00 sıralarında yüzleri kapalı bir grup tarafından saldırı yapıldı. Kalabalık grup ses bombası, molotofkokteyli, taş ve silahla seçim bürosuna saldırdı. Büyük bir gürültü ile patlayan ses bombasının ardından atılan molotofkokteylleri, taş ve sıkılan silahlar seçim bürosunda bulunanların paniğe kapılmasına neden oldu. Saldırıda
hafif yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi altına alındı.

Saldırı esnasında seçim bürosu ve çevresinde maddi hasar meydana geldi.
Saldırı sonrasında AK Parti seçim bürosunda bulunan gençler ise aynı cadde üzerindeki BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adayı Altan Tan'a ait seçim bürosuna saldırdı. AK Partili gençlerin saldırısı sonucunda Altan Tan'ın seçim bürosunun camları kırılırken, polis ve AK Partili yöneticiler gençleri sakinleştirerek olayın büyümesini önledi.

"BU SALDIRILAR BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEKTİR"
Seçim bürosuna saldırı düzenlenen AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Cuma İçten, seçim bürolarına 3 ayrı saldırının yapıldığını söyledi. İçten, "Bu 3. saldırıdan dolayı da çok üzgün durumdayız. Çünkü bize saldıranlar da bizim gibi Kürt. Bize saldıranlar da Diyarbakırlı. Bize saldıranlar da burada siyaset yapmak isteyen bir kesim. Biz siyaseti asla şiddet kullanmadan, kaba kuvvete başvurmadan tamamen demokratik bir ortamda sürdürmeye çalışıyoruz. Başkalarının ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz efendimizden öğrendiğimiz gibi bize taş atanlara gül atacağız ve gül atmaya da devam edeceğiz. Bize saldırdıkları sürece biz daha da güçleniyoruz. Çünkü biz onlar gibi Kürt değiliz. Biz özgürlükleri savunan Kürtlerdeniz. Demokrasiyi savunan Kürtlerdeniz.

Kendimiz gibi olan diğer kardeşlerimize taş molotof, ses bombası atmayacağız. Onlar bize atsa da sadece bakacağız. 12 Haziran 2011 tarihindeki sonuçları hep beraber göreceğiz. Burada bizlere molotofkokteylleri ile taşlarla, havaifişeklerle ve ses bombaları ile saldırdılar. Ama Allah her zaman olduğu gibi haklıdan yana oldu ve bizleri korudu. Çünkü atmış oldukları ses bombası patlamadı, molotofların bazıları patlamadı ve bir kişi sadece hafif bir şekilde yaralandı. Maddi hasar dışında hiçbir zarara uğramadık. İkinci saldırıda da bizleri taşladılar ama biz meyve veren ağacın taşlandığını bildiğimiz için hiç sıkıntıya girmedik. 3. saldırıda da bize silahları, molotofkokteylleri ve havaifişeklerle saldırdı. Biz de yara almadan kurtulduk. Seçim olana kadar bize saldıracaklar, saldırsınlar. Her saldırışta biz daha güçlü çıkacağız" dedi.

İha

yurdagül61
05-18-2011, 17:39
geçmiş olsun çkk üzüldüm onların amacı ortalığı karıştırmak bayrağımı asmak istiyorum anlı şanlı ak parti bayrağımı alt komşum asma camım kırılır sana atıyoruz derken benim cam gider dedi milletde korkuyo bu zalimlerden ALLAH korusun hepsini bende başbakanımı sabırsızlıkla bekliyorum pazar günü inşlh bi taşgınlık olmaz.

El Emin
05-18-2011, 17:49
geçmiş olsun çkk üzüldüm onların amacı ortalığı karıştırmak bayrağımı asmak istiyorum anlı şanlı ak parti bayrağımı alt komşum asma camım kırılır sana atıyoruz derken benim cam gider dedi milletde korkuyo bu zalimlerden ALLAH korusun hepsini bende başbakanımı sabırsızlıkla bekliyorum pazar günü inşlh bi taşgınlık olmaz.

Eyvallah..İnşaallah..

İntifada
05-18-2011, 18:05
Lan söyle amcana fiyatta anlaşırsak koruması olurum...

El Emin
05-18-2011, 18:27
Lan söyle amcana fiyatta anlaşırsak koruması olurum...

2-3 Tane koruması var...:)