fatih kısaparmak balon baskılı balon Sonuna Kadar Partimizin Yanındayız,Destek Veriyoruz - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonuna Kadar Partimizin Yanındayız,Destek Veriyoruz

nihal.1990
03-31-2008, 19:54
Sonuna kadar partimizin yanındayız,destek veriyoruz

Anayasa mahkemesi Cumhurbaşkanlığı seçimini iptal edincede diğer olaylar oluncada biz aynısını dedik, yine diyoruz...

Bu olaylar bizim partimize bağlılığımızı arttırdı...

Beraber yürüdük biz bu yollarda, yine beraber yürüyeceğiz...

Şimdi daha bir sıkı bağlandık partimize...

Rabbimin adaleti elbet tecelli edecektir...

Sesimizi çıkarmayacağız, bazıları gibi mitingler düzenlemeyeceğiz, sabredeceğiz, bekleyeceğiz...

Elbett bir gün sandık konulacaktır önümüze...

Elbette sonuçta hayırlısı olacak...

Elinizden geleni ardınıza koymayın, Allah biliyor...

İstediğiniz kadar rencide edebilir istediğiniz hakareti söyleyebilirsiniz...

Cevap vermeyeceğiz, sabırla sandık gününü, referandum gününü bekleyeceğizz...

alıntıdır.

EpiVaTeS
03-31-2008, 19:57
imzamı koyuyorum bu sözlerin altına...

meridyen
03-31-2008, 19:58
bir akp genci olarak üzerime düşen her görevi yapmaya hazırım..........

EpiVaTeS
03-31-2008, 19:59
akp değil AK PARTİ şunu bi öğretemedik gitti...

POLAT
03-31-2008, 19:59
Her zaman Her yerde gönlümüz seninle :-*

nihal.1990
03-31-2008, 20:02
arkadaşım bizim amacımız bir değil mi sen ona baksana

ha akp demişiz ha ak partii ne var yaniii :-*

EpiVaTeS
03-31-2008, 20:03
olmaz teşbihte hata yapmayalım son zamanlarda baya bi kızıyorum bu kartel medyası söylemlere...

Tubahan
03-31-2008, 21:55
TAYYİP ERDOĞAN sana canım FEDAA öl de ölelimmm... :)

nihal.1990
03-31-2008, 21:57
aynenn... :)

kabardey_06
03-31-2008, 23:53
başbakanıma:beraber yürüdük biz bu yollarda,beraber ıslandık yağan yağmurda,açılan tüm kapatma davalarında daha bir bileniyoruz tayyip erdoğanım,,az gittik uz gittik,dere tepe düz gittik ürkeği erkeği ahada belli ettik,sen varolasın tayyip erdoğanım,,kimse leke süremez tertemizdir o ten,gelir geçer bugünler tasalanma sen,namertleri bekliyor müthiş bir son,adınla yaşa tayyip erdoğanım,,asımın neslidir bu dönmez geri,durmak yok dedin sen hep bir adım ileri,üçyüz onikileri,yüz altmış üçleri,tarihe gömdük tayyip erdoğanım,,ülke kazanımlarına komünist eli sürdürtmeyiz,,kırarız da o eli vatanı böldürtmeyiz,ayyıldızlı bayrağı yere indirtmeyiz,endişelenme tayyip erdoğanım,,istiklal şairine dil uzatanları,apo itiyle elele fink atanları,vatanı gerçek manada satanları,ezeceğiz elbet tayyip erdoğanım,,sana isnat edilen tüm suçları,bu suçları(!)istismar eden tüm p.ştları,bülbülü çekemeyen o baykuşları,öttüreceğiz tayyip erdoğanım,,hele bir bak şanlı tarihine,nasılda uyuyorsun yiğidin tarifine,ne mutlu bu milletin o pak talihine,,iyiki varsın tayyip erdoğanım,sana düşman olanlar olamaz insan,her sokak başında ağzı salyalı yam yam,sabret başbakanım yüce allaha dayan,seni seviyoruz tayyip erdoğanım,,

hipermuhafazakar
04-01-2008, 00:07
Neymiş, AK Partililer Mehmet Akif'in safahat adlı kitabını dağıtmışşş

Neymiş, yakında islami terör kullanılabilirmişşş

Neymiş, Makbule hanımda başörtülü demişler

Neymiş, trafik kazalarına takdiri ilahi demişler

Katili affetme yetkisi ölenin ailesine yakınlarına aittir denmiş, inanç özgürlüğünde kararlıyız denmiş, meclis yasama yetkisini paylaşmaz denmiş

Neymiş, halk istediği için bir otobüs camiye dönüştürülüp hizmete sokulmuş.

BUNLAR KAFAMI BULUYOR BİZİMLE BUNLARLA ŞAKA BİLE YAPILMAZ.BUNLARLA HİÇ PARTİ KAPATILABİLİR MİKİ AK PARTİ KAPATILMAYA KALKILIYOR..HER SATIRI HER DELİLİ(!) ERGENEKON YAPIMI OLDUĞU BELLİ

romakudüs
04-01-2008, 00:28

aynenn... :)

yooo burada olmadı tabi başbakanımız ne emir veirse boynumuz kıldan ince ama ölmeden bu vatana hizmet gerek

RDönmezs
04-01-2008, 00:31
bugunde bakanlar kurulu bittikten sonra cemil çiçek basının karşısına geçti ilk cnn gazetecisi bi soru sormak istedi soruya şöle giriyorduki çiçek uyardı gazeteci şöle diyordu "sayın çiçek bugun anayasa mahkemesi AKP hakkında açılan" dicektiki çiçek kesti AK PARTİ dedi sonra adamda AK PARTİ dedi :)

gulsen_yeni
04-01-2008, 11:44
ak parti gencliği olarak her zaman uzerimize duşen görev neyse yapmaya hazırız..

Parantez
04-06-2008, 02:19
beraber yürüdük biz bu yollarda

beraber ıslandık yağan yağmurda

şimdi dinlediğimiz tüm şarkılarda

bize herşey seni hatırlatıyor...!

Düş Sokağı Sakini
04-06-2008, 02:19
AKP KAPANACAK BUNDAN EMİNİM BAŞABAKNINIZ HAK PARTİYİ ACACAK YADA GTP GECECEK

aldınmıcevabını hadi yaylan :D

Parantez
04-06-2008, 02:21

aldınmıcevabını hadi yaylan :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Düş Sokağı Sakini
04-06-2008, 02:22
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

garpi3456
04-06-2008, 02:50
Daima Sayın başbakanımızın yanında olmakdan gurur duyuyoruz. Helal olsun.... :-*

Feyza
04-06-2008, 12:34
neyin alıcam akp kapanacak turkiye raht edecek
Arkadaşım biraz saygılı ol istersen aksi taktirde ceza puanı alıcaksın. Bak bu ilk uyarımdır. ;)
Doğru düzgün fikirlerini savunucaksan savun ( tabi kendi fikrin varsa) yoksa ortamı germe

Düş Sokağı Sakini
04-06-2008, 12:35

ak parti kapanır, sonra bida açılır. sizlerde her şeçimde sandığa gömülürsünüz. bunu anlamayacak kadar geri zekalı ve öküzsen .... şimdi banlattırcan beni defol be herif. töbe töbe...

Düş Sokağı Sakini
04-06-2008, 12:40
yok kardeş yok anlamaz bu, geceden beri reklam yapıyor adam. niyeti belli bunun

nihal.1990
04-06-2008, 13:21

seni kim tuttu??senin amacın belli provakatörlük yapmak...senin yerin burası değil tmm mı??

nihal.1990
04-06-2008, 13:30

ak parti kapanır, sonra bida açılır. sizlerde her şeçimde sandığa gömülürsünüz. bunu anlamayacak kadar geri zekalı ve öküzsen .... şimdi banlattırcan beni defol be herif. töbe töbe...

Sevgili tolay arkadaşım..sen boşver böyle kendini bilmezler için kendi itibarımızı kötüye düşürmeyelim...onun amacı zaten bu...bizleri böyle birbirimize düşürüz forumumuzun adını kirletecek..ak gençliğin o aydınlık yüzünü karartmaya çalışıyor...fırsat vvermeyelim bunlara...

bizim temellerimiz sağlam..kimse yıkamaz zaten :)

Düş Sokağı Sakini
04-06-2008, 13:32
haklısın kardeş, tutuyo bazen karadeniz damarı tutamıyorum kendimi. ama bunun gibilere herşeyde hak. neyse ben yinede dedikelerinizi dikkate alıcam, haklısınız (:

nihal.1990
04-06-2008, 13:35
bilmem mi tabiki..bende bir karadenizli olarak zaman zaman çok sinirleniyorum bu olaylara..ama hakim olalım kendimize...edepsizlik yapanlar bırak yapsınlar...suyu kaynıyor onların zaten...

Hüdaverdi
04-06-2008, 13:40
HERKEZ SİZLE AYNI GORUSTE OLMAK ZORUNDAMI
« :»
HERKEZ SİTEDEN AYNI GORUSTE OLMAK ZORUNDAMI HERKESİ ATIYOSUNUZ AKTUM ATILMI HERKESİ ADIN BU SZİN SON CIRPINISLARINIZ SİZLE AYNI DUSUNMUYOKSAK ATIYOSUNUZ

Demiş comezali nickli fitneci.Arkadaş çemkirmek ne zaman düşünce olmuştur,gerizeklı rolümü yapıyorsun yoksa kendi çapında eğleniyor musun merak ettim.Sitede fitneci her kim varsa yönetim banlar.Düşünceye saygılıyız çemkirmeye asla :-*

Düş Sokağı Sakini
04-06-2008, 13:43
HERKEZ SİZLE AYNI GORUSTE OLMAK ZORUNDAMI
« :»
HERKEZ SİTEDEN AYNI GORUSTE OLMAK ZORUNDAMI HERKESİ ATIYOSUNUZ AKTUM ATILMI HERKESİ ADIN BU SZİN SON CIRPINISLARINIZ SİZLE AYNI DUSUNMUYOKSAK ATIYOSUNUZ

Demiş comezali nickli fitneci.Arkadaş çemkirmek ne zaman düşünce olmuştur,gerizeklı rolümü yapıyorsun yoksa kendi çapında eğleniyor musun merak ettim.Sitede fitneci her kim varsa yönetim banlar.Düşünceye saygılıyız çemkirmeye asla :-*

tek değilmişim sitede ;D nese ben demem gerekeni dedim daha fazlasını eklemiyim ;) süpersin kardeşim :-*

berat_52
04-06-2008, 22:19
ALAYINA İSYAN
ÖLÜMÜNE RECEP TAYYİP ERDOĞAN

güliş
04-07-2008, 09:42

aynen katılıyorum...

paylaşım için de teşekkür ederim sonuna kadar durmak yoook yola devaaammm!!!

MaU_95
04-07-2008, 10:32

Sizin Haksız partilerinize karşı bizim bir ak partimiz yeter.
Kapatılırsa da(ki bu iddialarla kapatılırsa hukuk ne kadar siyasallaşmış göreceğiz!) biz yine haklı bir parti buluruz oy verecek ve onu iktidara taşırız sen canını sıkma.

hipermuhafazakar
04-07-2008, 15:14
ARKADAŞLAR BUNLARI SÖYLÜYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN.. O ZAMAN İCRAATADA DÖKÜN.. ŞU İMZAMA KOYDUĞUM ŞEYİ ULAŞTIRABİLDĞĞİNİZ YERE KADAR U-LAŞ-TI-RIIINN

bisar
04-07-2008, 23:33

Arkadaşlar bu söylemle kendimize ve başbakanımızın söylediklerinede ters düşüyoruz.Lider için değil düşüncelerimiz için ölmeyiliz bence.Liderimiz en saygı duyulacak kişidir teşkilatta o ayrı konu..

Saygılar...

atakan_kar
05-17-2008, 01:58
evet arkadaşlar hepinize katılıyorum tayyip baba malatya ya geldiginde en arkadan bağırıyordum tayyip baba bizdeb oy isteme bizden canımızı iste canımız feda diye ne kadar yürekten söylemiştim bunu bilezssiniz ve halende söylediklerimin arkasındayım :-* :-*

EpiVaTeS
05-18-2008, 18:21
Herkes partimin arkasındayım yazmış ama ben buna katılmıyorum akp klapatılsın hiçkimse olmaz arka tarafta bu kesin gecmişte örnekleri var çunku bizim milletimiz öyledir zaten esip yağar ama iş başa düştümü başı çeken hiçkimse olmaz....

Refah Partisi kapatıldığında biz bun u yaşadık vede ayrılık hareketinde...

Hiçkimse başkasını kandırmasın boşuna akp kapatılmazzzzzzzzz..........

Bu bir oyun zaten...

ne oyunu imiş bir açıklarmısın

politikaci
05-18-2008, 18:22
Herkes partimin arkasındayım yazmış ama ben buna katılmıyorum akp klapatılsın hiçkimse olmaz arka tarafta bu kesin gecmişte örnekleri var çunku bizim milletimiz öyledir zaten esip yağar ama iş başa düştümü başı çeken hiçkimse olmaz....

Refah Partisi kapatıldığında biz bun u yaşadık vede ayrılık hareketinde...

Hiçkimse başkasını kandırmasın boşuna akp kapatılmazzzzzzzzz..........

Bu bir oyun zaten...
ben partimin arkasındayım varmı diyeceğin?

politikaci
05-18-2008, 18:28
madem akparti dışa bağimlı bu halk afedersin SALAK mı halkın yarısı oy atmış? ee ince ince hakaret burdan oluyor .. halkına salak diyen herhangi partiliysen o parti başa gelse süpermi olur ? o partiden halkına yararmı olur

politikaci
05-18-2008, 18:32
hangi partilisin yoksa sende LPG limisin :D :D :D yada iktidar yüzü görmeyen chp mi?

EpiVaTeS
05-18-2008, 18:34
kardeş 54. erbakan hukumeti en guzel örneği yaşın musaitse o dönemi hatırlarsın....

Biz lafla değil icraatle cvp verdik... :)

bizde icraat yapıyoruz ama
erbakan çalışmadı demiyoruz dikkatini çekerim
ikide birde 54. hükümeti çıkarıp durma önümüze ben o bu su oy vermeseydi göremezdik o hükümeti
göremezdik diyorum çünkü bizde o zamanlar refan için çalışmıştık...

politikaci
05-18-2008, 18:36
saadet partisi son mitinginde nedemişti?? bize oy vermeyenler cehenneme giderler oy veren cennete gider diye... haşa Allah mıki o bunu bilsin siz açıklamalarını takip etmiyorsunuz herhalde gözlük takıp devam ediyorsunuz

politikaci
05-18-2008, 18:39
saadet partisi son mitinginde nedemişti?? bize oy vermeyenler cehenneme giderler oy veren cennete gider diye... haşa Allah mıki o bunu bilsin siz açıklamalarını takip etmiyorsunuz herhalde gözlük takıp devam ediyorsunuz

Bana o sözü getir burda ıspatla akpli olcam... :)
canlı mitingini izledim hatta 22 temmuz için son mitingiydi . saadet partisi o yüzden kanaatimce az oy aldı .. internetten bulmam mümkün değil şuan ama bizde yalan yok

EpiVaTeS
05-18-2008, 18:39
kardeş 54. erbakan hukumeti en guzel örneği yaşın musaitse o dönemi hatırlarsın....

Biz lafla değil icraatle cvp verdik... :)

bizde icraat yapıyoruz ama
erbakan çalışmadı demiyoruz dikkatini çekerim
ikide birde 54. hükümeti çıkarıp durma önümüze ben o bu su oy vermeseydi göremezdik o hükümeti
göremezdik diyorum çünkü bizde o zamanlar refan için çalışmıştık...

Mademki o dönemde Refah Partisi için çalıştın şimdi sen akp nin yaptığı aleni yanlışları göremiyorsmusun...

peki bana yanlışları sölermisin anında cevap verelim

EpiVaTeS
05-18-2008, 18:45
yaz sen yaz cevabını veremiyecek icraatımız yoktur....

Demokrat
05-18-2008, 18:49
Yine ayni muhabbetler, yine ayni laflar bu kücük azinlik hic mi vazgecmeyecek!..halk hakedene degerini verir, o yüzden müsrerih olunuz ekleyeceginiz seyleri tahmin ediyorum..
Ak parti kuran kursu yikti
bop esbaskani
israil baskani mecliste konustu
cuma hutbelerinden ayet kaldirdi
ülkeyi yabancilara satti
misyonerleri yaygilanstirdi
erdogan sayin dedi, kelle dedi..
rotaryon ödülü aldilar
irakta abd zulmüne göz yumdular gibi bu forumda defalarca cürütülmüs hikayeler aktarilacak 8)

Demokrat
05-18-2008, 18:58
Bu pravakatörün actigi konu tarafimca kilitlendi, bundan sonrada bunun gibilerin mesajlarina aninda müdahale edilecektir..
Elestirmek baska birseydir yalan, iftira ve camur atmak baska birseydir birde dindariz diye geciniyorlar ya ona kiziyorum!..
kopyala, yapistir zihniyetine sahip bu kisilikler kendi fikirlerini beyan edemeyecek kadar aciz kisiliklerdir..
Arkadas uyari puani almistir, pravakatörlüge devam ederse ömrü cok uzun sürmeyecektir!

EpiVaTeS
05-18-2008, 18:59
Yine ayni muhabbetler, yine ayni laflar bu kücük azinlik hic mi vazgecmeyecek!..halk hakedene degerini verir, o yüzden müsrerih olunuz ekleyeceginiz seyleri tahmin ediyorum..
Ak parti kuran kursu yikti
bop esbaskani
israil baskani mecliste konustu
cuma hutbelerinden ayet kaldirdi
ülkeyi yabancilara satti
misyonerleri yaygilanstirdi
erdogan sayin dedi, kelle dedi..
rotaryon ödülü aldilar
irakta abd zulmüne göz yumdular gibi bu forumda defalarca cürütülmüs hikayeler aktarilacak 8)

Gerçeklerle yuzleşemiyormusunuz bunlar oldu olmadı deyin hadi...

Tekzip edilmiş ifadelerde başka bir şey yazmamışsın
yalancıda olmuşsunuz bu aralar...

Demokrat
05-18-2008, 19:04
Bu pravakatörün actigi konu tarafimca kilitlendi, bundan sonrada bunun gibilerin mesajlarina aninda müdahale edilecektir..
Elestirmek baska birseydir yalan, iftira ve camur atmak baska birseydir birde dindariz diye geciniyorlar ya ona kiziyorum!..
kopyala, yapistir zihniyetine sahip bu kisilikler kendi fikirlerini beyan edemeyecek kadar aciz kisiliklerdir..
Arkadas uyari puani almistir, pravakatörlüge devam ederse ömrü cok uzun sürmeyecektir!

Bak kardeş provakatörlük değil bu ben sana ıspat ederim diyorum kopyala yapıştır olmadığını vede kendi çalışmam olduğunu...

Ve o konuda ki yazılanların hepsi belgelidir...

Karlama çamur değildir kesinlikle acı gerçeklerdir... :-X

Senin gibi 100 lercesi geldi buraya hepsinin amaci senin gibi size göre gercek olan yalanlarla ak partiye leke sürmekti ancak geldikleri gibi gittiler!..
Cünkü sizler dindar gecinip iftira ve camur atmaktan cekinmeyen kisilersiniz..samimi degilsiniz bu nedenla halk size haddinizi öyle bir bildirdiki simdi nereye saldiracaginizi sasiriyorsunuz!..
Senin belge dediklerin milli gazete haberleri en basitinden bana basbakanin ciftciye toprak doyurdun dedigini ispatla burada senden özür dileyecegim yok ispatlayamazsan yalanci, iftiraci bir kisisin!..
buyur ispatla bekliyorum..

Sahara_
05-18-2008, 19:06

canlı mitingini izledim hatta 22 temmuz için son mitingiydi . saadet partisi o yüzden kanaatimce az oy aldı .. internetten bulmam mümkün değil şuan ama bizde yalan yok

ak partiye oy verenler cehennemlik midir dedi yoksa ak partiye oy verenler cehenneme bilet almış olur mu dedi_?? ilk önce o kişinin ağzından birebir işitmediğiniz sözleri sarf etmeyeseniz sonra medyanın iftira atan duruşundan bi farkımız olmaz Allah korusun....dikkatinizi çekerim iki söz arasında fark var.ne fark var derseniz de şöyle açıklanır:başka bi izahı yoktur çünkü bunun :ben bi yere gitmek için bilet alırım ama aldığım bilet yanlış yere alınmış ise bunun farkına vardığımda değiştiririm veya doğru yöne biletimi alırım.çok ince bir fark var ama sonuçta var.bunu idrak edebilmek için zeki olmak falan da gerekmiyor tem tersine iyi niyetli olup,bilgili ve bütün dünya müslümanlarının mutluluğu için yılarca çalışmış bi insanın bunu söylemeyeceğine inanmak yeterli olacaktır.açıklamam yeterlidir umarım...

Hıfz-ı lisan
05-18-2008, 19:08
Arkadaşınızda gelmiş..

politikaci
05-18-2008, 19:09

ak partiye oy verenler cehennemlik midir dedi yoksa ak partiye oy verenler cehenneme bilet almış olur mu dedi_?? ilk önce o kişinin ağzından birebir işitmediğiniz sözleri sarf etmeyeseniz sonra medyanın iftira atan duruşundan bi farkımız olmaz Allah korusun....dikkatinizi çekerim iki söz arasında fark var.ne fark var derseniz de şöyle açıklanır:başka bi izahı yoktur çünkü bunun :ben bi yere gitmek için bilet alırım ama aldığım bilet yanlış yere alınmış ise bunun farkına vardığımda değiştiririm veya doğru yöne biletimi alırım.çok ince bir fark var ama sonuçta var.bunu idrak edebilmek için zeki olmak falan da gerekmiyor tem tersine iyi niyetli olup,bilgili ve bütün dünya müslümanlarının mutluluğu için yılarca çalışmış bi insanın bunu söylemeyeceğine inanmak yeterli olacaktır.açıklamam yeterlidir umarım...
bilet filan demedi ben duyduğumu söyliyorum dikkat ederseniz tüm mitingleri izlediğim ortaya çıkmıştır... hata bu olayı ailemde konuştu benim babam sp ye oy atcaktı fakat bu sözden sonra atmadı gerçek partisine geri döndü

Demokrat
05-18-2008, 19:10
Yardimci kuvvet cagirmis, arkadasta selam sabah vermeden direkt konuya atlamis nede olsa onlara göre cihad yapiyorlar!

Hıfz-ı lisan
05-18-2008, 19:10
:)

politikaci
05-18-2008, 19:12
arkadaşınıda getirmiş :D :D

Demokrat
05-18-2008, 19:15
O zaman serefini kurtar ve özür dile orada basbakan orada "gözünü toprak doyursun lafini nerede demis, o lafi eski tarim bakani sami güclü demistir ve o laf hakkinda aciklama yapmistir, serefin varsa özür dilersin ki ben sanmiyorum dileyecegini!..
Basbakanimiz o pravakatöre ananida al git demistir!..

Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü'nün, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin alım fiyatlarına tepkilerin artması nedeniyle düzenlediği basın toplantısında 'gözlerini toprak doyurur' şeklindeki sözleri yoğun tepkilere neden olunca, 'yanlış anlaşıldım' dedi.

Kendisinin de tarım kesiminden geldiğini hatırlatan Güçlü, 'gözlerini toprak doyurur' sözüyle, insanoğlunun genel olarak doyumsuz bir yapıya sahip olduğunu anlatmak istediğini söyledi. Güçlü, '6 aydır ifadelerimi, düşüncelerimi ve sektörle ilgili açıklamalarımı takip eden insanlar, benim böyle bir şeyi özel olarak ifade etmeyeceğimi bilirler. Bunun doğru bir şekilde anlaşılacağına inanıyorum' dedi.
aksam

Hıfz-ı lisan
05-18-2008, 19:16
yok arkadaşınızın selamsız hemen konuya girişi ile size yardıma geldiği seyrinde düşüncemiz oluştu da :-X

politikaci
05-18-2008, 19:17
yooo hiçde öyle değil.. daha gelecekler varmı? :D :D

Demokrat
05-18-2008, 19:18
Evet serefin varsa özür dile bana basbakanin "gözünü toprak doyursun" dedigi lafi, bul kanitla ama kanitlayamazsan sen ne olacagini söylemissin..
Verdigin linki iyi izle basbakan o pravakatöre ananida al git, artistlik yapma demistir ancak siz eski tarim bakaninin yanlis anlasilan sözlerini bile basbakan söyledi diyerek resmen ve aleni sekilde yalan, iftira atiyorsunuz bide müslümaniz diye geciniyorsunuz!

politikaci
05-18-2008, 19:19
yanlışa veya doğruya gittiğimizi sen nerden anlarsın sende aciz bir kulsun bunu bilemessin!

Sahara_
05-18-2008, 19:20
arkadaşlar hoşgelmedim sanırım:)...üye olduğum forumlarda geldiğimi herkese duyurmaya çalışmak gibi bi huyum olmadı alışamadım nedense.ama ona rağmen selam vermeyi düşünmedim değil...ne var ki iki dakika önce selam vermiş olup iki dakika sonra ise böyle bi konuda sizinle tartışmak abes kaçacak diye konu açmadım.

Demokrat
05-18-2008, 19:20
Haddini bil terbiyesiz..yalanin nasilda ortaya cikti, simdi kiviriyor, din, imandan bahsediyrosun iste siz busunuz siz yalanci, iftiraci, kiskanc insanlarsiniz, buyur serefini kurtar, evet iftirani kanitla diyorum bana yan cizme, o lafi basbakan nerde demis onu kanitla, herseyiniz yalan, halkta sizi yalanci buldugu icin yüzde 2 oy verdi ifitaci sahsiyet!...

basbakanimiz cok yerinde demis o pravakatör ciftci bozuntusuna bende sana diyorum ki yalananinda al git!

Demokrat
05-18-2008, 19:21
arkadaşlar hoşgelmedim sanırım:)...üye olduğum forumlarda geldiğimi herkese duyurmaya çalışmak gibi bi huyum olmadı alışamadım nedense.ama ona rağmen selam vermeyi düşünmedim değil...ne var ki iki dakika önce selam vermiş olup iki dakika sonra ise böyle bi konuda sizinle tartışmak abes kaçacak diye konu açmadım.

sende haklisin, sen birilerin kumandaysiyla geldigin icin selam, sabahin ne önemi var baska gelecek var mi onlarada karsilama yapalim 8)

politikaci
05-18-2008, 19:23
%2 oy aldınız bu demekkki her 100 kişiden 2 si size oy vermiş ne konuşuyorsunuz burda?

Demokrat
05-18-2008, 19:24
yok arkadaşınızın selamsız hemen konuya girişi ile size yardıma geldiği seyrinde düşüncemiz oluştu da :-X

Şimdi bu konuyu okuyup benim gibi düşünen olamaz mı yani bunumu demek istiyorsunuz...

Hani diyorsunuz ya bu ulkede 2 kişiden birisi akp ye oy verdi bunlar vermeyen kesim işte... ;D

evet yalanci, iftiraci sp li sahsiyet tek basina iftira atamayacagin icin, yardimci kuvvet cagirdin herhalde bu ülkede senin gibi düsünlerde yüzde 2 hatirlatmak isterim ;)

politikaci
05-18-2008, 19:26
hahahahahaa bir anda gülesim geldi .. şimdi %2 lik kesim %47 lik kesime biz haklıyız'ı kabul ettirmeye çalışıyor .. %2 zekide %48 zeki değilmi güldürmeyin beni allah aşkına

Sahara_
05-18-2008, 19:27

sende haklisin, sen birilerin kumandaysiyla geldigin icin selam, sabahin ne önemi var baska gelecek var mi onlarada karsilama yapalim 8)

mutlaka gelecekler vardır yani.ha bugün ha yarın nette bi sürü insan var.ama söylediğime inanmadığınız ortada bişy diyemem tabi bir yorumla ne ben birisini ne de bi başkası beni tanıyabilir:)

Demokrat
05-18-2008, 19:28
basbakanimiz cok yerinde demis o pravakatör ciftci bozuntusuna bende sana diyorum ki yalananinda al git!

Benim terbiyem musade etmiyor bana ya değilse çok guzel bi cvp vardı bu yazdığına karşılık... :-*

Sizde terbiyemi vardi...yalan, iftira ve camur at sonra kanitlamayinca asena dan daha iyi sekilde kivirt sonrada burada terbiye dersi ver...
Erbakan hoca senin gibiler icin ne güzel diyor "Hadi oradan, hadi oradan"

Demokrat
05-18-2008, 19:30

mutlaka gelecekler vardır yani.ha bugün ha yarın nette bi sürü insan var.ama söylediğime inanmadığınız ortada bişy diyemem tabi bir yorumla ne ben birisini ne de bi başkası beni tanıyabilir:)

sp lileri samimi bulmuyoruz o yüzdende önyargili bakiyoruz...siz hemen buraya damlayin sonrada inanin diyorsunuz bu arada topunuz gelse ne yazar, ates olsaniz, cümrüm kadar yer yakarsiniz 8)

Demokrat
05-18-2008, 19:31
hahahahahaa bir anda gülesim geldi .. şimdi %2 lik kesim %47 lik kesime biz haklıyız'ı kabul ettirmeye çalışıyor .. %2 zekide %48 zeki değilmi güldürmeyin beni allah aşkına

Aziz nesinin dediği bu ulkedekilerin yuzde 70 i aptal daha 23 lük bi kesim daha var onuda ilk secimde tamamlarsınız... :-*

iste sizin bu halka bakis aciniz siz bu kadar kisiliksiz insanlarsiniz halk size oy verince "iyi, hos, güzel" oluyor vermeyince aptal oluyor sizi barajin altina gömünce küfrettiginiz aziz nesinin lafina sahip cikiyorsunuz..
Sizi gidi riyakar, iki yüzlüler sizi :)

politikaci
05-18-2008, 19:31

Aziz nesinin dediği bu ulkedekilerin yuzde 70 i aptal daha 23 lük bi kesim daha var onuda ilk secimde tamamlarsınız... :-*
hahahaahahah biz aptalmışız hahahhahaaha... halkına salak diyen aşağılıklar başa gelse nolur sende bu sözü onaylıyorsun şaşırmadım

Demokrat
05-18-2008, 19:33

Benim terbiyem musade etmiyor bana ya değilse çok guzel bi cvp vardı bu yazdığına karşılık... :-*

Sizde terbiyemi vardi...yalan, iftira ve camur at sonra kanitlamayinca asena dan daha iyi sekilde kivirt sonrada burada terbiye dersi ver...
Erbakan hoca senin gibiler icin ne güzel diyor "Hadi oradan, hadi oradan"

Haddini bil ya değilse ben haddini bildiririm sana "milli gorus hack team"...

sen gitte kumda oyna, gelmis had bildirecekmis ne oldu yalanciligin ortaya cikinca nasilda saldirganlastin iste sizler böylesiniz zoru gördügünüz zaman tehdit, yalan, hakaret edersiniz simdide digerlerinin yaptigi gibi bana özelden agza alinmayacak küfürler edersin cünkü sizin gibileri cok iyi tanidik cok!..

_Yeniden_
05-18-2008, 19:36
Solcular da Aziz Nesin'i örnek gösteriyordu bu konularda...Valla ortak noktalarınız belirmeye başladı..Maksat Ak Parti düşmanlığı olsun da sol birleşme çabalarına girsin, chp ye oy vermeyecekseniz mhp ye oy verin sloganları atılsın, şimdi de milli görüşçü kardeşlerimiz hazımsızlıkları sonucu solcularla aynı modası geçmiş tekerlemeleri dillerinden düşürmesin ;)

Aziz Nesin değil miydi Peygamber Efendimizi eleştirici nitelikteki bir kitabı çeviren, halka sunan...Ha burda kızalım ama bu özlü sözünü de unutmayalım değil mi? Çifte standarda bak sen ;)

politikaci
05-18-2008, 19:38
yeniden helal olsun öz söylemişsin haydi bunada cevap verin

Hıfz-ı lisan
05-18-2008, 19:45

Şimdi bu konuyu okuyup benim gibi düşünen olamaz mı yani bunumu demek istiyorsunuz...

Hani diyorsunuz ya bu ulkede 2 kişiden birisi akp ye oy verdi bunlar vermeyen kesim işte... ;D
anlamışsın..

Sahara_
05-18-2008, 20:07
Solcular da Aziz Nesin'i örnek gösteriyordu bu konularda...Valla ortak noktalarınız belirmeye başladı..Maksat Ak Parti düşmanlığı olsun da sol birleşme çabalarına girsin, chp ye oy vermeyecekseniz mhp ye oy verin sloganları atılsın, şimdi de milli görüşçü kardeşlerimiz hazımsızlıkları sonucu solcularla aynı modası geçmiş tekerlemeleri dillerinden düşürmesin ;)

Aziz Nesin değil miydi Peygamber Efendimizi eleştirici nitelikteki bir kitabı çeviren, halka sunan...Ha burda kızalım ama bu özlü sözünü de unutmayalım değil mi? Çifte standarda bak sen ;)

görüşüne bakmadan bi insanın doğru söylediğini de belirtmek güzel bişydir yani.ama bu demek değil ki ben aziz nesine katılıyorum...ayrıca ak patiye karşı olmak adına mhpye oy verin falan diye bişy söz konusu olamaz bize göre bir bu ülkenin görüşü olan milli görüş partisi saadet vardır bir de diğerleri.hangisi olursa olsun ister ak parti ister mhp,chp ...ne demektir o ya ak parti gelmesin de kim gelirse gelsin gibi deyimler...o zaman zaten davayı idrak edememiştir o kişi ayrıca söyleyen kişi olmuşsa bile öyle bişeyi,ona bakarak fikirleri veya davayı karalayamaz kimse elbette.

Demokrat
05-18-2008, 20:14
Simdi siz aziz nesinin o sözüne katiliyorsunuz öyle mi? peki hangi yüzle o aptal dediginiz halktan oy isteyeceksiniz?

_Yeniden_
05-18-2008, 20:36

görüşüne bakmadan bi insanın doğru söylediğini de belirtmek güzel bişydir yani.ama bu demek değil ki ben aziz nesine katılıyorum...ayrıca ak patiye karşı olmak adına mhpye oy verin falan diye bişy söz konusu olamaz bize göre bir bu ülkenin görüşü olan milli görüş partisi saadet vardır bir de diğerleri.hangisi olursa olsun ister ak parti ister mhp,chp ...ne demektir o ya ak parti gelmesin de kim gelirse gelsin gibi deyimler...o zaman zaten davayı idrak edememiştir o kişi ayrıca söyleyen kişi olmuşsa bile öyle bişeyi,ona bakarak fikirleri veya davayı karalayamaz kimse elbette.

Aziz Nesin haklı tabi...Şimdi Ak Partiyi iktidara getiren halk zamanında Refah Partisi ile meclise en çok milletvekilini sokmuştu...Halk o zaman da salaktı, aptaldı, cahildi değil mi?
Bu sözüm sana değil, Aziz Nesini haklı çıkaran arkadaşlarına, halka aptal damgası vuranlara!

22 Temmuzda ve öncesinde gördük ki Ak Partinin oyunu düşürmek için solda birleşme çabalarına girişildi, chp=mhp ilişkisi neredeyse gözümüze sokuluyordu...
Bunları yapan milli görüşçüler değil....Ama milli görüşçülerin bir kısmı da şimdi Aziz Nesin benzetmesiyle Ak Parti kindarlığını kanıtlamış durumda....

Şimdi çıkıyorum, gelince cevap yazıcam...

Nurullah03
05-21-2008, 22:16
AK PARTİMİZİN SONUNA KADAR DESTEKÇİSİYİZ..................................... .....................................

AK PARTİ TEK PARTİ..........................

Tubahan
06-13-2008, 16:48
buraya da parazitler dolmuş rahat bırakın bir ya kına yakmanıza az kaldı :-\ >:(

elagözlüm
06-13-2008, 16:54
sonuna kadar destekçiyiz

hti
06-13-2008, 22:21
sonuna kadar hangi engel çıkarsa çıksın ak partinin ve başbakanımın yanındayım tek parti var oda AK PARTİ bu böyle biline...

By_ÇAKIR
06-13-2008, 22:22
Başbakanımızın ve arkadaşlarının olmadığı bir partiye hayatta oyumuz gitmeyecektir!

akgenc_81
06-14-2008, 17:05
İYİ DE ARKADAŞLAR BU KISIR DÖNGÜ NEREYE KADAR??
MENDERES ASILDI SES ÇIKARMADK SANDIĞI BEKLEDİK O GÜN DOĞANLAR 1980 DARBESİYLE UYANDLAR!!
ONA DA SES ÇIKARMADK SANDIĞI BEKLEDİK O GÜN DOĞANLAR DA 28 ŞUBATTA UYANDILAR!!
ŞİMDİ AK PARTİ KAPANACAK BİZ YİNE SES ÇIKARMAYACAĞIZ YİNE SES ÇIKARMAYACAĞIZ PEKİ
BİZİM ÇOCUKLARIMIZ NEYLE UYANACAK CEVAP VERİR MİSİNİZ LÜTFEN??????

AdnnSmr
06-15-2008, 17:13
Bu şarkı bitmez arkadaşlar Bu sevda bitmez...!!!

Supraliminal
07-02-2008, 20:10
Hep Destek Tam Destek Ülkemiz İçin !

Neşe
07-02-2008, 20:52
ne olursa olsun herzaman başbakanımızın ve partimizin destekçisiyim...

cCcKRALcCc
07-04-2008, 02:09
Bu kadar müslüman.Çiftçisine ananıda al git diyebilecek kadar.

Neyini destekliyorsunuz kardeşim bu adamın.Cebine para girenler konuşmasın lütfen.Bu gün tüm kaynaklarımız satılıyor.Çok kıymetli başkanımız BOP projesinin eşbakanı!!Buda türkiye sınırlarının değişmesi demektir nedense pek yanaşmıyorsunuz bu konulara.Petrol rezervelerimiz,madenlerimizin hepsi ABD ye peşkeş çekilmiş.Borç vurmuş milyar dolarlık tavanlara...Hey yavrum hey patlak lastikle gittiğinizin farkında değilsiniz...

tayyipleyiz
07-04-2008, 02:10

Neyini destekliyorsunuz kardeşim bu adamın.Cebine para girenler konuşmasın lütfen.Bu gün tüm kaynaklarımız satılıyor.Çok kıymetli başkanımız BOP projesinin eşbakanı!!Buda Türkiye sınırlarının değişmesi demektir nedense pek yanaşmıyorsunuz bu konulara.Petrol rezervelerimiz,madenlerimizin hepsi ABD ye peşkeş çekilmiş.Borç vurmuş milyar dolarlık tavanlara...Hey yavrum hey patlak lastikle gittiğinizin farkında değilsiniz...

Sende olmasan ne yapardık kardeşim benim. :)

Hıfz-ı lisan
07-04-2008, 02:11
Lastik sağlam olunca önden birşeyler atıyorlardır belki ha! ne dersin..

LoNeLiNeSS
07-04-2008, 02:11
Lastik sağlam olunca önden birşeyler atıyorlardır belki ha! dersin..

:-* :-* :-* :-*

Demokrat
07-04-2008, 02:12

Neyini destekliyorsunuz kardeşim bu adamın.Cebine para girenler konuşmasın lütfen.Bu gün tüm kaynaklarımız satılıyor.Çok kıymetli başkanımız BOP projesinin eşbakanı!!Buda Türkiye sınırlarının değişmesi demektir nedense pek yanaşmıyorsunuz bu konulara.Petrol rezervelerimiz,madenlerimizin hepsi ABD ye peşkeş çekilmiş.Borç vurmuş milyar dolarlık tavanlara...Hey yavrum hey patlak lastikle gittiğinizin farkında değilsiniz...

sanane? birakta biz kendi yerimize karar verelim senin gibi hasetligimizden sacmalamaktan daha iyidir 8)

cCcKRALcCc
07-04-2008, 02:19
Lastik sağlam olunca önden birşeyler atıyorlardır belki ha! dersin..

:-* :-* :-* :-*

Bu basitlikleri bırakın laf cambazlığını.Gayet açık yazmışım.Bu kelimelerin cevabını verirsin lafı dolandırmazsın arkadaşım!

Hıfz-ı lisan
07-04-2008, 02:24
Orada çiftçinin nasıl bir şahıs olduğu bas bas bağrıldı tv lerde,daha öncede başka bakanların karşısına çıktığı gini..bir zahmet kulağını kapatmaz dinler,anlardın..boşuna vakit kaybı yapma..

mhp lisin yazılarına bakılırsa herne olursa olsun iktidara gelmeyecek özgürlük deyip duruyorsunuz ama sizden daha 'İyi' olan parti iktidarda olunca kıskançlıktan mıdır bilinmez bunlar görünmezden gelinmiş özgürlük lafzı..

tayyiperdogan57
07-08-2008, 22:26
Ak'la çiktik yola Ak' la durmak yok yola devam diyorum AK PARTI'nin her zaman yanindayiz

Neşe
07-08-2008, 22:27
Ak'la çiktik yola Ak' la durmak yok yola devam diyorum Ak Parti'nin her zaman yanindayiz

:-* :-*