Orijinalini görmek için tıklayınız : Star Gazetesinden Muhammed Cihad'a Çirkin İftira
İntifada
09-05-2011, 15:58
Star gazetesi Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınıp tutuklanan Muhammed Cihad kardeşimiz ile ilgili olarak yaptığı haberde müslümanları inciten çirkin bir iftiraya imza attı.
Uzanların kurduğu ve şu sıralar iktidar yanlısı yayınları ile islami kesimin de elden ele dolaştırıp okuduğu STAR gazetesi, müslümanları inciten çirkin bir habere imza attı. Gazete, Muhammed Cihad kardeşimiz üzerinden HAMAS'ı PKK ile aynı kefeye koydu.
Sözkonusu gazete baştan aşağıya iftira ve çelişkilerle dolu haberinde Muhammed Cihad'ın PKK'lı olduğu iftirasını attı.
İşte Star Gazetesinin Haberi veriş şekli ve üslubu:
"Bir garip PKK eylemcisi
http://www.islammedya.com/images/msce.jpg
PKK üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan Muhammet Cihat Saatçioğlu’nun hem İstanbul’daki PKK gösterilerinde molotof atarken hem de HAMAS kamplarında elinde silahla görüntüleri ortaya çıktı.
Barış aktivisti olduğunu söyleyen ve muhafazakâr kesime hitap eden Kudüsyolu isimli internet sitesinin yayın yönetmenliğini yapan Saatçioğlu’nun, HAMAS lideri İsmail haniye ile de resimleri bulundu.
İstanbul Taksim’de 19 Ağustos 2011 günü gösteri yapan terör örgütü yandaşları yolu kapatarak Aksaray’a yürümek isteyince polis engel oldu. Taş ve molotoflarla polise saldıran grup, polis müdahalesinin ardından ara sokaklara dağılırken, işyerleri, araçlar ve banka ATM’lerine hasar verdi. Olayların ardından polis kameraları ve MOBESE tarafından çekilen görüntüleri inceleyen Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube ekipleri, polise molotof ve taşla saldıran, işyerlerine zarar veren isimler belirleyip gözaltına aldı.
Terörle Mücadele Şubesi’nde sorguya alınan isimlerden birinin kimliği polisi şaşkına çevirdi. PKK bayrakları altında gösteri yapan, Fatih ve Beyoğlu’nda yüzünü bezle örterek polise taş ve molotof atan ATM’lere taş attığı belirlenen M. Cihat Saatcioğlu, tüm yayınlarını Filistin meselesi üzerine yapan Kudüsyolu isimli internet sitesinin yayın yönetmeni çıktı. Hollanda doğumlu Saatçioğlu’nun üzerinde bulunan 2 GB hafıza kartındaki “Blackberry” isimli klasörden çok sayıda fotoğraf çıktı.
Fotoğraflarda Cihat Saatçioğlu, HAMAS lideri Halid Meşal ve HAMAS’ın silahlı üyeleriyle yan yana resimleri çıktı. Elinde uzun namlulu silahlarla da resmi olan Saatcioğlu’nun HAMAS kamplarındaki görüntülerinin gazetecilik faaliyeti olduğunu savunduğu öğrenildi. Aynı klasör içerisinde Cihat Saatcioğlunun Öcalan’ın avukatları ile yaptığı görüşmelerin notları da bulundu. Saatçioğlu’nun tutuklanmasını hem Marksist hem de İslami çizgideki bazı sitelerinin eleştirmesi dikkat çekti.
BÜNYAMİN DEMİRKAN/STAR"STAR GAZETESİNE SORUYORUZ:
1- Muhammed Cihad'ın PKK'lı olduğuna dair elinizde herhangi bir delil var mı?
2- Hamas bir terör örgütümüdür? onun liderleri veya üyeleri ile sizin muhabirlerinizin de resimleri yok mu? Hamas liderleri ile Tayyip Erdoğan'ın bile resimlerinin olduğunu bilmiyormusunuz? biliyorsanız bu komediyi sergilemekle neyi amaçlıyorsunuz?
3- TAŞ diye işaret etiğiniz nesnenin taş olmadığını bile bile bu iftirayı atarken vicdanınız sızlamadı mı?
4- Muhammed Cihad hollanda doğumlu demişsiniz. Bunun da yalan olduğunu bilmiyorsanız ailesine soramazmıydınız?
5- Gazetecilik ahlakı hakkında muhabirlerinize eğitim vermeyi düşünüyor musunuz?
Ayrıca Muhammed Cihad'ın annesi Hüda Kaya sosyal paylaşım sitesi facebook.com'daki sayfasında şunları ifade etti:
"yazı yalanlarla dolu. Oğlum Avrupa ya ayak basmadı. Üsküdar doğumlu.Yazının üst tarafında İsmail Haniye ile diyor, alt taraflarda ise Halid Meşal diyor. Eylem tarihleri de yalan. Telefonunda bulunanalar ise Abdullah Öcalanın avukat notları değil, Oğlum bir Kur an araştırmacısı olduğu için yerli yabancı herkesin İslam ile ilgili araştırmalarını da takip ediyor, Öcalan'ında İslam ile ilgili görüşlerini inceleme amacıyla kaydetmiş. Her tarafta yazılıp, yayınlanırken nasıl suç olıyor bunlar?
Kaldı ki Gazze de Furkan savaşı sırasında yardım görevlisi olarak orada bulunurken savaşın içinde çektirdiği fotoğraflar üç yıldır Face inde yayınlanmış durumda zaten. Yeni ortaya çıkmış gibi bir gizemliğe gerek yok.
Sokak sokak çatışmalar yaşanırken içinde çekilen fotoğrafları KAMP lar da çekilmiş havasına da sokmayın. Kaç yıl ortada olan fotoğraflar şimdi kimleri rahatsız etti? İçeride bir hain lobinin varlığını gösteriyor bunlar.
http://www.islammedya.com/images/msce.jpg
TAŞ diye yerde ki kaldırımı gösteriyorlar. Puşisini gazdan etkilendiği için burnuna çekmiş, şiddet gösterenleri engellemeye çalıştığı için onlardan da tepki görmüş ve sakince yürüyor. Kesinlikle elinde bir şey yok. Böyle bir dönemde dertleri ne ise Hamas ile PKKyı birbirine karıştırma oyunları var ama çıkacak inş ortaya.
Hüda KAYA"
Şimdi erdem ve vicdan sahibi müslümanlar STAR gazetesinden özür ve helallik bekliyor.
islammedya.com
İntifada
09-05-2011, 16:02
resmen rezalet resmen...
baştan aşağı yalan ve iftira dolu bir haber starın ki...
hayatı boyunca yurt dışına çıkmamış adamı hollanda doğumlu yapmışlar...
eline molotof tutturmaya çalışmışlar olmamış...
yerdeki kaldırımı gösterip taş demişler :D
insanı yardım için gittiği filistinde hamas lideri halid meşalle resimleri var ve 3 yıldır facebooktaki profilinde duruyor ama adamlar mal bulmuş mağribi gibi seviniyor birşeyler bulduk diye...
böyle habercilik olmaz bu haber kesinlikle bir sipariştir...
paket olarak gelmiş ve yayınlanmıştır...
İntifada
09-05-2011, 17:24
http://www.muhammedcihadaozgurluk.org/
Özgür Çağrı
09-05-2011, 17:35
hollanda doğumlu ne la adam malatyalı :)
Özgür Çağrı
09-05-2011, 17:35
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/40189_417394708090_595618090_4779715_7612314_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/40655_417199973090_595618090_4774152_2749932_n.jpg
bu fotoğraflarla pkk ilişkisini nasıl kurmuşlar la :)
xhidayet
09-05-2011, 17:37
No comment...
İntifada
09-05-2011, 17:44
yok zaten galiba şu an pkk değil uluslararası terörist olarak içeride :)
İntifada
09-05-2011, 17:54
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/40189_417394708090_595618090_4779715_7612314_n.jpg
maşallah yav amma kalıplı...
İntifada
09-05-2011, 19:24
stv de beklediğimiz bir tarzda verdi bu haberi...
adamın ismini kodluyorlar varmı böyle birşey ya...
hamas hayranlığı vurgulanıyor :)
Yıldırım
09-05-2011, 19:28
Peki bu adamın tutuklanma sebebi nedir?Bilen varmı?
Star'ın haberine göre Pkk üyesi olduğu içinmiş...
Terennüm
09-05-2011, 19:39
Şimdi bende merak ettim Öcalan'ın islamla ilgili görüşlerini??
İntifada
09-05-2011, 19:48
forumda paylaşmıştım öcalanın islamla ilgili görüşlerini...
kafirliğinin delili hepsi...
muhammet cihat ebrari barış karşıtı bir eylemde yer almamıştır...
Terennüm
09-05-2011, 19:50
Ellerindekiler nedir ve yanındakiler?
İntifada
09-05-2011, 19:58
http://yenisafak.com.tr/yazarlar/?i=28770&y=HilalKaplan
sorularınızın cevapları burada var...
elindekiler adem abi birisi polisin attığı yanmış gaz bombasıymış galiba...
diğer elide boş...
taş diye nereyi gösteriyorlar valla bilmiyorum...
Terennüm
09-05-2011, 21:05
barış günü adı altında kimlerin niçin yürüyeceği açık bu kardeşimizin ne işi var orada?
İntifada
09-05-2011, 21:11
niye sen barış gününe katılma meydanları boş bırak meydan barışı suistimal edenlere kalsın...
ne zamandan beri mitinglere katılmak suç oldu...
1 mayısada gider barış mitinginede...
muhammed cihadın pkk taraftarlığına dair tek belge yoktur ki zaten değildir...
devrimci sosyalist işçi partisi üyesidir ve sol-sosyalist cephede memleketin yararına çalışan belkide tek oluşumdur dsip...
referandum-başörtüsü sorunu-ergenekon gibi kilit noktalarda hükümetin yanında yer almıştır hatta başbakanımız balkon konuşmasında dsip e teşekkür etmiştir referandumdan sonra...
ebrari bu savaşın bitmesi için mücadele veriyordu ve bu bazılarının işine gelmedi...
olay bu kadar basit...
o mitinglere bir sürü imansız adam katılıyor hiç biri tutuklanmıyorda islami hassasiyetleri olan muhammed cihad neden tutuklanıyor bu sorunun cevabı önemlidir...
Terennüm
09-05-2011, 21:18
o gösteride çocuk polisi trarafından 8 kişi tutuklandı kardeş kimse tutuklanmadı deme az çok takip ediyoruız..ve bunlarda polis noktasına ses bombası attı..olaylar ondan sonra başladı..
İntifada
09-05-2011, 21:29
Bu Süreçte Neler yaşandı?
İstanbul Demokratik Kent Konseyi, sınır ötesi askeri operasyonlara tepki göstermek için 21 Ağustos 2011 tarihinde Taksim Meydanı'ndaydı. Demokratik haklarını kullanarak eylem yapmak isteyenlere Çevik Kuvvet Ekipleri gaz bombaları ve coplarla müdahale etti. Müdahalenin gerçekleştiği dakikalarda henüz eylem alanına yeni gelmiş ve indiği an,yerde yatan yaşlı bir kadına yardım etmek isterken polisler tarafından göz altına alınmıştır.
Güvenlik Şube'de iki gün boyunca gözaltında tutulan Saatçioğlu, cep telefon aracılığıyla twitter hesabından, “48 saattir iki adımlık hücrede tek başımıza tutulduk. Sabah mı aksam mı bilmeden. Tek bir insani uygulama olmadı.. Bari sigara verin diyen arkadaşa 'burada yasak' diyen polis sigarasını yaktı ve dumanını üfledi suratına. İftar verin diyen arkadaşımıza avucunuzu yalayın dendi. Ezan okundu karşımızda yiyip içtiler dualarla, namazlarla… İftar ve sahur vermediler. İftar vakti kelepçeli bir şekilde iki saat ayakta beklenmemiz istendi, direndik. İki kere darp edildik. Üç arkadaşımızla hastanelik edildik. İkisinin durumu epey kötüydü. Pazar günü 13.05’te gözaltına alındım. 22.30’a kadar arkadan kelepçeli olarak bekletildik” şeklinde gözaltında yaşadıklarını aktarmaya çalıştı.
Emniyette alınan ifadesinin ardından savcının mahkemeye sevkiyle 23 Ağustos Salı günü Çağlayan Adliyesi'nde duruşması görülen Saatçioğlu, mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Ancak mahkeme çıkışında bu sefer de TEM ekipleri tarafından gözaltına alınan Saatçioğlu, apar topar Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Önce Saatçioğlu'ndan Terörle Mücadele ‘de -bilinen ismiyle TEM'de - neden ifade alınacağı merak konusu oldu. Meğer Saatçioğlu'nun ilk gözaltına alındığı Güvenlik Şube'de el konulan cep telefonunun hafıza kartından çıkan fotoğraflar da emniyet güçlerinin merak konusu olmuş. Hakkında herhangi bir arama kararı dahi bulunmayan Saatçioğlu, İstanbul'da düzenlenen eylemlerden ve Gazze'de basın görüşmesi kapsamında Hamas lideri Halid Meşal'le görüntülenen fotoğraflarından ötürü sorgulanmış, Cumhuriyet Başsavcılığı'na da verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı özel yetkili İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararıyla da tutuklanmıştır. Saatçioğlu, yasa dışı silahlı terör örgütü suçlamasıyla tutuklu yargılanarak Metris Cezaevi’nde hapsedildi. Saatçioğlu’nun tutuklanması için Gazze’de çekilen fotoğraflarının ‘’Kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren olgular olduğu’’ gerekçe gösteriliyor.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianamesi dahi hazırlanmadan tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevi'ne gönderilen Saatçioğlu hakkında soruşturma nezdinde iddianame hazırlanacak.
İddianamenin mahkemeye kabulü ya da reddi yönündeki karara göre durum nihai sonuca ulaşacak.
Muhammed Cihad Saatçioğlu’nun Tutuklanma Gerekçeleri
Muhammed Cihad Saatçioğlu, YSK tarafından Emek ve Demokrasi Bloğu ‘nun bazı adaylarına uygulanan vetoya tepki göstermek için 19 Nisan 2011 tarihinde Taksim'den Aksaray'a gerçekleştirilen yürüyüşte görüntülenen fotoğraflarından ötürü “yasadışı terör örgütü üyeliğiyle” suçlanmaktadır.
Fotoğrafta suçlamaya gerekçe gösterilen, Aksaray'da Çevik Kuvvet Ekiplerinin eyleme müdahale ettiği esnada Saatçioğlu'nun elinde siyah bir cisim ile görüntülenmesi olmuştur. Saatçioğlu ise bahsi geçen fotoğraf hakkında mahkemede, elindeki cismin yanmış gaz bombası olduğunu ve gazdan korunmak için -sürekli yanında bulunan lübnan puşisiyle- ağzını burnunu kapattığını, şiddet eylemlerine katılmadığını ve illegal hiçbir faaliyetinin bulunmadığını belirtmiş, avukatı da Saatçioğlu'nun PKK ile ilgisinin olmadığını, kaçma ve delilleri karartma şüphesi bulunmadığını belirterek serbest bırakılmasını talep etmiştir. Çeşitli yardım kuruluşları ile kampanyalar yürüten, gazeteci kimliği ve Yardım Eli Derneği görevlisi olarak bir dönem Gazze’de bulunan ve Gazze’de dahi savaş karşıtı eylemlere katıldığını belirten Saatçioğlu’nun savunmalarını “yeterli” görmeyen mahkeme, Saatçioğlu'nun tutuklanmasına karar vermiştir.
Bir fotoğraftan örgüt çıkarttılar
Suç şüphesinin varlığını gösteren olgular neydi? Saatçioğlu'nun mahkeme tarafından “yasadışı silahlı terör örgütü üyesi olmak” suçunu işlediğine ilişkin “kuvvetli şüpheye” fotoğraf karesi konu olmaktadır. Emniyetten alınan bilgiye göre ; Mukaddes Çınar isimli bir örgüt üyesiyle aynı karede görülen Saatçioğlu daha önce hiç görmediği bir insan sebebiyle PKK üyesi gösterilmiştir. “Dört ayrı örgüte üye olmak” suçlamasıyla tutuklanan üniversite öğrencilerine çizgi filmi, su faturasını delil gösteren hukuk sistemi, bir fotoğraf karesinden de yasadışı örgüt çıkartmayı başararak akıl tutulması yaşamaktadır. Saatçioğlu, mahkemede söylediği gibi şiddete başvuran hiçbir faaliyette bulunmamıştır.
Asıl şiddet Saatçioğlu'na gözaltı süresince uygulanan işkencelerdedir.
Asıl şiddet, Saatçioğlu'nun barıştan, insanlıktan, adaletten yana verdiği mücadelenin tutsak edilmesindedir.
Barışın sesi susmayacak!
Muhammed Cihad Saatçioğlu'na uygulanan zulüm derhal son bulmalıdır. Yaşananlar, Ortaçağ Avrupası'nda muhaliflerin 'cadılık' suçlamasıyla engizisyon mahkemelerinden infaz edilmesini andırmaktadır.
İnancı gereği “Allah için hakikati ayağa kaldırarak adaletin timsali olun ve Bir topluma olan kininiz ve nefretiniz sizi adaletsizliğe sevk etmesin” ayetlerini şiar edinerek; Barış için mücadele eden, adaletsizliğin ve haksızlığın karşısında olan mazluma mağduriyeti kadar yakın zalime zulmü kadar uzak bir tutum izleyen Saatçioğlu’nun tutuklanmasına karşın yoldaşları, dostları ve sevenleri ülkede gittikçe baskıların, baskınların, savaş çığırtkanlıklarının arttığı bir dönemde barışın sesini susturmak isteyenlere tepkisiz kalmayacaktır. Barış, gerçeğin en doğru ve en zorlu direnişidir.
Haksız yere tutuklanan Muhammed Cihad Saatçioğlu, serbest bırakılana kadar mücadelemiz devam edecektir.
Barış Hareketi - www.barishareketi.org (http://www.barishareketi.org)
İntifada
09-05-2011, 21:33
görüldüğü üzere suçlandığı kareler tam bir saçmalık...
taş diye gösterdikleri el boş diğer elde polisin gaz bombası...
üstelik o mitingde şiddet yanlılarına ikazda bulunmuş ve bu yüzden tepki almıştır...
diğer mitingde ise daha miting alanına gelir gelmez tutuklanmıştır...
ebrarinin şiddete meyilli herhangi bir hareketi olmamıştır...
ve zulm görmüştür...
şu an içeride tutulma nedeninin ne pkk ne birşey anti siyonist tutumu ve hamas resimleri olduğundan adım gibi eminim...
Terennüm
09-05-2011, 21:42
yavuzum bu kardeşimiz o mitinge geliyor ve oradaki örgütlere karşı polisin yanında oluyor ve terör olayına karıştı diye polis tarafından gözaltına alınıyor..sence burada bir gariplik yokmu?
İntifada
09-05-2011, 21:47
bir çok gariplik var tabi ki...
demokratik bir şekilde mitingine katılan...
görüntülerde herhangi bir şiddet olayına karışmamış olan ve yüzünü poşiyle örtmek dışında bir suçlama dahi getirilemeyen bir insanın 48 saat eziyet altında bulundurulması tabi ki garip...
mahkemenin serbest bıraktığı adamı telefonundaki halid meşalle yer aldığı resimlerden dolayı tutuklamak tabi ki garip...
adam barış aktivisti devletin zulmünü iyi biliyor ablaları idamla yargılanmış başörtüsünden istiyorki analar ağlamasın artık...
mitingde polisten yana olmak değildir taşkınlık çıkaranları ikaz etmek...
haklı olduğun noktada haksız olmamak içindir...
ebrarinin taşkınlığı yok,polise saldırmışlığı yok,kanunlara aykırı tek davranışı yok ama şu an hapiste...
niye türkiyedeki siyonist lobi böyle istiyor çünkü...
ben bu adamin pkk li olduguna inanmadim ve kesinlikle öyle olmadigini tahmin ediyorum..
cünkü adam kudüsyolu gibi filistin direnisi icin site kurmus böyle birisi nasil pkk yla baglantili olabilir aklim almiyor..
belkide adam kürt bile degil diyecegim ama o konuda tam bilgim yok.. bu isin icinde bir is var ama nedir onu cözemedim..
İntifada
09-05-2011, 21:55
zaten mesele tam olarak bu...
hatırlayın geçen hafta israilli bir yetkili bir röportajında hamasla pkk yı bir tuttu...
şimdide bu olanlar...
ebrariyi pkkdan içeri alıyorlar sonra diyorlar aa bu adam hamaslada ilişkili aha şok resimler halbu ki facebookta 3 senedir profilinde duruyor o resimler adamın...
çok güzel bir plan haması müslümanların gözünde itibarsızlaştıracaklar ama yemeyiz yediremezsiniz...
Terennüm
09-05-2011, 21:57
ortalık karışmış polis göstericilere müdahale ediyor olaylar çığırından çıkmış heleki polis kontrolü noktasına ses bombası atılmış yani bunu yapanlar belli hala o kardeşimizin orada ne işi var diye içimden sesli düşünüyorm.?şahsen ben oaraya katılsam ve olaylar çıksa ben o ortamdan çıkarım niye biliyormusun?birincisi polisin işini zorlaştırmamak adına ikincisi kendi davam adına zira bu kargaşaya karışanların niyetleri belli..hak aramak adına kamu malına zarar vermek kamuya zarara vermek bizim fikriyatımza ters yanlış mı düşünüyorum?
İntifada
09-05-2011, 22:03
yanlış düşünüyorsun diyemem ama ben senin gibi düşünmüyorum...
meydanı barışı bilmeyenlere bırakamayız...
muhammed cihad gidiyorsa bizlerde onu örnek alıp oralara gitmeliyiz...
kaldı ki ebrari taşkınlık yapmamış yapanlarıda uyarmıştır...
hem o tür bir ortamda suçluyla suçsuzu ayırmak görevi polise aittir...
ödevini yapan öğrenciyle yapmayan öğrenciye öğretmen nasıl ki aynı muameleyi göstermiyor poliste protestonun şartlarını yerine getirenle getirmeyeni ayırmalıdır...
yanlış gördüğün bir şeyi protesto etmek demokrasi ,mitinge katılıyor diye adam gözaltına almak faşistliktir...
Terennüm
09-05-2011, 22:08
yanlış düşünüyorsun diyemem ama ben senin gibi düşünmüyorum...
benim için bu cümle önemli..inşallah tez zamanda sonuçlanır olay..
İntifada
09-05-2011, 22:13
amin inşAllah...
Ahmet Yasin
09-05-2011, 23:50
rIgk0up2PDw&feature=player_embedded
Özgür Çağrı
09-06-2011, 00:28
[B]emniyetin içindeki koyun örgütlenmesinin işi bence. [B]
[B]emniyetin içindeki koyun örgütlenmesinin işi bence. [B]
Nerde bi İslami Devrimci görürler,gelirler hakkından..
Özgür Çağrı
09-06-2011, 00:44
Nerde bi İslami Devrimci görürler,gelirler hakkından..
öyle muhterem devir değişti önce kemalistler vardı artık bunlar var uğraşsınlar bakalım
Terennüm
09-06-2011, 01:06
:) koyün degil tosun tosun :)
Özgür Çağrı
09-06-2011, 01:09
iyi bakalım koyun değil koca dana diyelim o zaman :)
xhidayet
09-07-2011, 16:52
Bu arkadaşın BDP mitinginde ne işi var?!.. Onu anlamış değilim..
Yıldırım
09-07-2011, 17:05
ortalık karışmış polis göstericilere müdahale ediyor olaylar çığırından çıkmış heleki polis kontrolü noktasına ses bombası atılmış yani bunu yapanlar belli hala o kardeşimizin orada ne işi var diye içimden sesli düşünüyorm.?şahsen ben oaraya katılsam ve olaylar çıksa ben o ortamdan çıkarım niye biliyormusun?birincisi polisin işini zorlaştırmamak adına ikincisi kendi davam adına zira bu kargaşaya karışanların niyetleri belli..hak aramak adına kamu malına zarar vermek kamuya zarara vermek bizim fikriyatımza ters yanlış mı düşünüyorum?
Size katılıyorum...
Bizim böyle işlerle alakamız olmamalı...
İntifada
09-07-2011, 17:21
adamın zaten senle alakası yok merak etme...
ak partili değil birşey değil...
bırakında insanların neyle alakası olup olmayacağına kendisi karar versin...
Hamd olsun rabbim irade vermiş insana akıl vermiş...
sanki kendi fikirlerinize yönelik mitinglere katılım gösteriyorsunuzda bunlar eksik kaldı...
barış,halkların kardeşliği denilen yerde müslümanın ne işi var demi :)
otur caminde tesbih çek ne işin var senin mitingde :)
yahu çocuğa gösterdiğiniz suizanın yarısını şu adalete gösterin halid meşalle olan resmi adamın terörist damgası yemesine yol açıyor...
çocuğun mitingde taşkınlık yaptığına dair hiç bir görüntü yok ortada...
olayada karışmamış...
uygun görmüş barış mitingine katılmış...
1 mayısada katılmıştır zannediyorum...
demokrasi dahilinde kalıyor kime ne zararı var ?
xhidayet
09-07-2011, 18:43
BDP' nin "barış" mitingleri bizi bozar.. BDP' nin diyalog çağrıları içi boş bir safsata.
Ben düne kadar -güneydoğu gazsi olmama rağmen- PKK lılarla bile oturup konuşma taraftarıydım.. Ancak,
Şu son dönemde, özellikle Ramazan ayındaki kalleşliklerine artık hiç tahamülüm kalmadı ve kalmayacakta.
Barış mış..k.çımın kenarları..
"Barış" ancak erkeklerde ve yüreklerde olur..
"Teröristlerin Barış"ı ancak kancıklık ve vahşetle örtülürdür.
2009 dan beri bu sitedeyim..Hep Barıştan yana oldum ve itadal çağrıları yaptım..
Ancak müslümanların, daha doğrusu "müslümanlık davasına " inananların da bu kahpece kurulmuş tuzağa çekilmesi beni DELİ ETTİ ARKADAŞ!...
İntifada
09-07-2011, 18:46
muhammed cihad ebrarinin kendi kurmuş olduğu barış platformu var ağabey...
ve bu uğurda bu mitinglerde yer alıyorlar...
çocuk taşkınlık yapmamış üstelik yapanları uyardığı için sataşmalarda bulunmuşlar kendisine...
xhidayet
09-07-2011, 19:05
muhammed cihad ebrarinin kendi kurmuş olduğu barış platformu var ağabey...
ve bu uğurda bu mitinglerde yer alıyorlar...
çocuk taşkınlık yapmamış üstelik yapanları uyardığı için sataşmalarda bulunmuşlar kendisine...
Barış platformu konusunda bilgim yok..
Ancak, dün STV gördüm.. Polise ne bulduysa fırlatıyor. Aynı şahıstan mı bahsediyoruz bilimiyorum ama çıkınca yapacağı açıklamları merakla bekliyorum..
Unutmayın,
Tuncay GÜNEY de hep bizden di..ama bizler ona ne kadar uzakmışız..Zaman gösterdi.
Cihannur
09-07-2011, 20:24
Ben düne kadar -güneydoğu gazisi olmama rağmen- PKK lılarla bile oturup konuşma taraftarıydım.. Ancak,
Şu son dönemde, özellikle Ramazan ayındaki kalleşliklerine artık hiç tahamülüm kalmadı ve kalmayacakta.
Türkiye'nin Kürt Sorunuyla birlikte diğer sorunlarını da çözmek için AK Parti'nin başlattığı Demokratik Açılımla Milli Birlik ve Kardeşlik Projesine rağmen güvenlik görevlilerimizi acımasızsa şehit etmeye devam eden katil Kürtçüler, işi neredeyse kan davasına çevirdiler. Bölücü Terör Örgütü'nü (BTÖ) ve o hain örgütün cinayetlerini 2.500.000 kadar Kürtçünün ne kadarı destekliyorsa bilmiyorum, o teröristler, 70-72 Milyonluk milletimizin (Bölücü terör örgütü PKK'yı destekleyen Kürtçüler dışındaki vatandaşlarımız) kanına susamış durumdalar. Türklerin, Kürtlerin ve diğer Anadolu halklarının, PKK'ya destek veren Kürtçülerle birlikte aynı vatanda yaşama istekleri günden güne azalıyor ve bitiyor.
İntifada
09-08-2011, 02:26
Eğer dikkatli değilseniz gazeteler, zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar.
malcolm x
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.