fatih kısaparmak balon baskılı balon STV !!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : STV !!!

Tarantula_
03-18-2011, 21:00
Herkezce çizgisi bilenen Samanyolu TV KeMaL Yalandaroğlunun seçim yalanlarının reklamını yayınlıyor,

Bu reklamdan önce ki anahaber bülteninde de KeMaL Bey'in yalanlarını, saçmalıklarını afişe ediyor eleştiriyor vs vs. ardından böyle bir reklam, bre efendi el adama sormaz mı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye !!!

Ayıp kardeşim ayıp, çizgin belliyse şaşmayacaksın herşey paraysa sat kanalını doğana !!

Samanyolu TV 'yi kendiyle çeliştiği ve iki yüzlülüğü sebebiyle protesto ediyorum.!

( İzleyici kitlesini biliyorlar eee düşüncelerde mâlum resmen duyarısızlık, kimse reklam gelirlerinin kanallara yaptığı katkılardan bahsetmesin muhteremler.!)

unnamed
03-18-2011, 21:02
Herkezce çizgisi bilenen Samanyolu TV KeMaL Yalandaroğlunun seçim yalanlarının reklamını yayınlıyor,

Bu reklamdan önce ki anahaber bülteninde de KeMaL Bey'in yalanlarını, saçmalıklarını afişe ediyor eleştiriyor vs vs. ardından böyle bir reklam, bre efendi el adama sormaz mı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye !!!

Ayıp kardeşim ayıp, çizgin belliyse şaşmayacaksın herşey paraysa sat kanalını doğana !!

Samanyolu TV 'yi kendiyle çeliştiği ve iki yüzlülüğü sebebiyle protesto ediyorum.!

( İzleyici kitlesini biliyorlar eee düşüncelerde mâlum resmen duyarısızlık, kimse reklam gelirlerinin kanallara yaptığı katkılardan bahsetmesin muhteremler.!)
sevgili kardeşim,
o reklamı yayınlamazlarsa candaş medya oluyorlar...
o yüzden yayınlamışlardır...
taraf gözükmemek için...
ikinci bir husus ise ordan gelen paralar hayır işlerinde kullanıyor...
öğrenci okuyor...
birazdaha müsahamalı davranalım...

Darbeci Çoban
03-18-2011, 21:02
samanyoluhaber.com'da da Abdüllatif Şener ve partisinin reklamı vardı.
Ne olmuş yani.

Hem ne yani AKP'nin yayın organı mı STV =P

İntifada
03-18-2011, 21:05
ya seçimleri ak parti kazanamazsa ;D
bu ihtimali düşünmek zorundalar ;D

Tarantula_
03-18-2011, 21:05
sevgili kardeşim,
o reklamı yayınlamazlarsa candaş medya oluyorlar...
o yüzden yayınlamışlardır...
taraf gözükmemek için...
ikinci bir husus ise ordan gelen paralar hayır işlerinde kullanıyor...
öğrenci okuyor...
birazdaha müsahamalı davranalım...

İyi madem kumar parasıyla Câmi yap kardeşim.!

Ne yandaş medyası yahu adamların rengini bilmiyoruz sanki muhterem neden gocunuluyor şimdi?

Darbeci Çoban
03-18-2011, 21:06
Aman be ne haliniz varsa görün. =P

İntifada
03-18-2011, 21:06

Ne yandaş medyası yahu adamların rengini bilmiyoruz sanki muhterem neden gocunuluyor şimdi?

kardeş sen bu cemaati hiç tanımıyorsun hiç:)

unnamed
03-18-2011, 21:09

sevgili kardeşim paranın nerden geldiği değil nereye gideceğidir önemli olan...
hayır işlerinde kullanacaklardır o parayı...

Tarantula_
03-18-2011, 21:09
Ben burda partilerden bahsetmiyorum AK Partiye muhalif oldukları için değil CeHaPe İslam'a ve İman edenlere saygısızlıklarıyla nam salmış bir parti olduğu için tepki gösteriyorum işin ilginç yanıda İslam'a yakınlığıyla bilinen bir kanal olan STV'de yayınlanması.!

TYH
03-18-2011, 21:10
kardeş sen bu cemaati hiç tanımıyorsun hiç:)
Kılıçdaroğlu Stv'ye çıktı hem de 2. kere,ben de tebrik ettim 2 tarafı da valla ne yalan söyliyeyim,iyi yaptılar keşke sürekli olsa böyle şeyler.Ayrıca Akıncı + rep :p

Tarantula_
03-18-2011, 21:11
sevgili kardeşim paranın nerden geldiği değil nereye gideceğidir önemli olan...
hayır işlerinde kullanacaklardır o parayı...

O zaman haram işlerden yapılan kazançları meşrulaştırmış olmuyor muyuz ? Kumarhane açıcam ben meyhane açıcam insanların günah işlemeleri üzerinden para kazanıcam haram para kazanıcam sonra ben okul açıcam Kur'an kursu açıcam ben günah işlemedim kardeşim mi diyeceğim ben fetva verecek makamda değilim ama saçma!

unnamed
03-18-2011, 21:12
kardeşim biraz daha hoşgörü rica ediyorum sizden...
kurduğumuz diyologlarla herşeyi düzelteceğiz...

Tarantula_
03-18-2011, 21:15
kardeşim biraz daha hoşgörü rica ediyorum sizden...
kurduğumuz diyologlarla herşeyi düzelteceğiz...

Bir izleyici olarak hesap sorma hakkına sahibim muhterem ne hoşgörüsü Allah aşkına yahu adam(chp) benim dinime sövecek, Ezan'a tahammül edemiyoruz diyecek sonra ideolojik kimliği belli olan ve sırf bu yüzden izleyicisi olduğum kanalda bu şerefsizlerin reklamı öyle mi afbuyurun ama hoşgörüsüzüm ben =)

TYH
03-18-2011, 21:15
Ya amaç nedir tam olarak,insanların karşılıklı hoşgörü ile birşeyleri çözmesi mi iyi yoksa o oluşumu yok edip tek görüş ilerlemek mi daha iyi?Bu diyalog diğer diyaloglardan daha yararlı bence ve aynı şekilde daha farklı görüşteki medyanın farklı görüşteki siyasileri ağırlaması da gerekir.Bence güzel hareketler bunlar..

Tarantula_
03-18-2011, 21:18
Ya amaç nedir tam olarak,insanların karşılıklı hoşgörü ile birşeyleri çözmesi mi iyi yoksa o oluşumu yok edip tek görüş ilerlemek mi daha iyi?Bu diyalog diğer diyaloglardan daha yararlı bence ve aynı şekilde daha farklı görüşteki medyanın farklı görüşteki siyasileri ağırlaması da gerekir.Bence güzel hareketler bunlar..

Kardeşim konuyu okuduğundan şüpheleneceğim artık ama =) Ben Kemal bey Samanyoluna gelmesin demiyorum ki. Reklamını yapmasınlar diyorum haklı olarak, dinime söven bir partinin reklamını almanın diyalogla ne alakası var muhterem ?

TYH
03-18-2011, 21:21
Kardeşim konuyu okuduğundan şüpheleneceğim artık ama =) Ben Kemal bey Samanyoluna gelmesin demiyorum ki. Reklamını yapmasınlar diyorum haklı olarak, dinime söven bir partinin reklamını almanın diyalogla ne alakası var muhterem ?
Reklam konusu üzeirnde durmadım da sonuçta aynı kapıya çıkmıyor mu o da ?:)
Ne bileyim Zaman Gazete'sinin kokakolanın reklamını alması ile aynı şey değil yani en azından.Recep Tayyip Erdoğan'ı da Star Tv de görmek isterim mesela, işte o zaman hoşgörü ortamı yerleşmiş derim.Bir önceki kurduğum cümle alternatif evrende geçiyor evet.

Tarantula_
03-18-2011, 21:36
Reklam konusu üzeirnde durmadım da sonuçta aynı kapıya çıkmıyor mu o da ?:)
Ne bileyim Zaman Gazete'sinin kokakolanın reklamını alması ile aynı şey değil yani en azından.Recep Tayyip Erdoğan'ı da Star Tv de görmek isterim mesela, işte o zaman hoşgörü ortamı yerleşmiş derim.Bir önceki kurduğum cümle alternatif evrende geçiyor evet.

Aynı kapıya çıkmıyor muhterem zaman'a da tepki gösterdik geçmiş konuları incelerseniz. =) Melih Başkan çıktıda noldu muhterem o adamlardan korkulur konuşturmadılar ki hoşgörü ve diyalog tek taraflı bu ülkede mâlesef =)

Cihan_ŞümuL
03-18-2011, 22:01
unnamed çok köötüsün:D

AKTURKS
03-18-2011, 22:05
Gizlilik kayboldu !!!!!!!!
Sır da bitti Kül oldu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vah ki ne vah
iki gündür şaşmamak mümkün değil!!!!

manifesto
03-18-2011, 23:19

Bu nasıl tepki ben anlamadım.Sanırsın kanalda dansöz oynatmışlar..STV Ak Partinin resmi kanalı değil heralde.Bu reklamların oynamasından daha doğal ne var.O da nihayetinde muhalefet partisi lideri.
Çok bağnaz düşünüyorsunuz

bardakcı
03-18-2011, 23:25
O zaman haram işlerden yapılan kazançları meşrulaştırmış olmuyor muyuz ? Kumarhane açıcam ben meyhane açıcam insanların günah işlemeleri üzerinden para kazanıcam haram para kazanıcam sonra ben okul açıcam Kur'an kursu açıcam ben günah işlemedim kardeşim mi diyeceğim ben fetva verecek makamda değilim ama saçma!

hoşgörünün ayarı bi hayli kayıyor ve bunu bilmem fark ediyorlar bilmem etmiyorlar...taviz çok veriliyor..tamam dinimizi yaymak adına bazı esneklikler yapılabilir...diğer partilerinde ne dediğini dinlemekte gerekli tv ye çıkartılır doğrusuda bu ama olaylar çok başka boyutlarda...bende anlam veremiyorum bazı tutumlarına!!!

sertkaya
03-18-2011, 23:31
ak partinin reklamı nasıl ki hürriyet te çıkıyorsa chp nin de samanyolunda çıkabilir bunda ters birsey yok... herşeyin bi prosedürü var uzaktan davulun sesi hoş gelir... konuyu saptırmaya gerek yok...

Eşref
03-19-2011, 00:34
Arkadaşlarımızın da dediği gibi Samanyolu Ak Parti'nin yayın organı değil. Chp'de bu ülkenin bir gerçeği. Resmi bir parti. %25 civarı da oy oranı var. Aynı zamanda da mecliste. Bizim vergilerimiz, o partinin de kasasına gidiyor.

Samanyolu tarafsız yayıncılık anlayışı gereği, her siyasi partiye eşit mesafelidir. "Sen chp'sin reklamını yapmam." derse tarafsızlığını yitirmiş olur. O zaman Samanyolu'nu protesto edebiliriz.

Ya da Samanyolu, chp'den reklam aldı, para kazandı diye, chp'nin, Kılıçdaroğlu'nun saçmalıklarını yayınlamaktan vazgeçerse, Smanyolu kendini satmış olur ve bize yine protesto hakkı doğar.

Samanyolu, para için kendini satacak bir kanal değildir. Samanyolu taraflı, subjektif bir kanal da değildir. Samanyolu'nun yayıncılık anlayışını her zaman takdir ettim ve etmekteyim.

ALmi´
03-19-2011, 02:05
Daha önce de dile getirdiğim gibi, Ben nedense bu duruma çok fazla takılmadım. Başta reklamı o kanalda görünce şaşırmadım değil ama ortada abartılacak bir tepkinin olmaması gerektiği kanaatindeyim. Arkadaşların da dediği gibi normalde AK Parti karşıtı olan kanallarda AK Parti lehine az da olsa haber ya da reklam yayınlanıyorsa ; samanyolu tv'de de bu reklamın yayınlanmasını çok görmemek lazım.

Kılıçdaroğlu'nun yalan söylediğini , hiçbir şekilde inandırıcı olmadığını zaten herkes biliyor. Hatta partisinde bulunan milletvekilleri de buna dahil.
(ona ve tabiki chp ye oy verenler ideolojik nedenden veriyorlar.Bunu hepimiz biliyoruz) Bu yüzden o kanalda reklamı yapılmış diye tepki göstermek gereksiz BENCE.

Ukbâ
03-19-2011, 09:24
STV 'nin Kemal beyin reklamını yapması benide rahatsız ediyor aslında , opjektif yayıncılık anlayışını kalkıp ucuz söylemler ile eleştirmek doğru değil. Yok para için yok bunlar böyle vs gibi sözler söz sahiplerine bir şey kazandırmaz. Küfre karşı verilecek tepkilerinizin adresleri sağlam olsun. Seçimler öncesi ziyaret ettiğimiz bir çok yerde STV 'nin ve Samanyolunun yandaş olduğu bsöylendiği vakit bunları ağzımıza tıkmaları bu reklam ile son buldu artık konuşacaklarımızı çok rahat ifade ediyoruz böylede güzelliği oldu. Bir çok kitlenin ön yargılarının kırılması onlara bir şeylerin anlatılmasına kapı araladı diye düşünüyorum anlarlarmı onu bilemem ama imkan doğduğu kesin.

depare
03-19-2011, 11:33
Ne yaparsın Kapitalist düzen parayı verenin düdüğünü her mahalle'de çalarlar :)

Çalmadı var sayalım o zaman da ne yaparsın Demokratik düzen her görüşün fikirlerini,düşüncelerini açıklama reklamlarını yayınlama hakkı vardır kanalına çıkarmazsan sonra despot derler adama arkasın dan faşist damgası yersin :)

Üçüncü ihtimal yaratılanı hoş gör yaradan dan ötürü ilkesine binaen her camiayı hoş görmek gerekiyor hor görmek hoşgörüyle bağdaşır mı hiç :)

Aç bağrını umman gibi merak etme deniz her pisliği gizler ama bir gün gelir karaya vurur..

Terennüm
03-19-2011, 12:11
bence mahsuru yok...siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamış değilim...o zaman chp haberlerinide vermesin bu kanal sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz....

depare bizim sinemiz ummanlar gibi herkese açık tabiki sanada...ama burada öncelik sırası var bunuda bilmiyorsan sus..

Ukbâ
03-19-2011, 12:38
Ne yaparsın Kapitalist düzen parayı verenin düdüğünü her mahalle'de çalarlar :)

Çalmadı var sayalım o zaman da ne yaparsın Demokratik düzen her görüşün fikirlerini,düşüncelerini açıklama reklamlarını yayınlama hakkı vardır kanalına çıkarmazsan sonra despot derler adama arkasın dan faşist damgası yersin :)

Üçüncü ihtimal yaratılanı hoş gör yaradan dan ötürü ilkesine binaen her camiayı hoş görmek gerekiyor hor görmek hoşgörüyle bağdaşır mı hiç :)

Aç bağrını umman gibi merak etme deniz her pisliği gizler ama bir gün gelir karaya vurur..

Depare kardeşim , demokratik düzenin de kapitalist sisteminde irinden tortuları kendi bedenlerimizde bıraktığı hasarları dışarı atmayı bütünü ile başardık ve bu anlamda mükemmel oldukta iş STV 'nin kapitalist sistemdeki demokratik haklarınımı eleştirmeye kaldık :) yahu insan önce kendi acizlikleri ile oynaşmaya bakarsa başkası ile oynaşmaya fırsat bulamaz , işte bu başarıldığı vakitte bizleri temsil edenler hakkı ile aynamız olur.

Namaz gibi imandan sonra gelen en büyük hakikatin hayatımızdaki konumuna bakalım bunu irdeleyelim nerde gevşeklik gösteriyoruz neden böyle oluyor diye acılar içinde olalım sonra muhafazakar basının eksikleri üzerinde raks edelim ne dersiniz arkadaşlar. Madem her şeye islam hassasiyeti ile bakıyoruz o halde zaafı kimin yoksa o eleştirsin hak onundur. ;;)

Mavera
03-19-2011, 12:38
evimde en cok izlenen kanal olan stv de chp gibi muhafazakar kesime yapmadigini birakmayan bir partinin reklaminin yayinlanmasi bir birey olarak beni rahatsiz ediyor..
Tamam tarafsizlik adina normal diyelim, ticari olarak normal karsilayalim ama bu birazda cumhuriyette ak parti reklami yayinlanmasi gibi birsey degil mi?..
stv ak partinin yayin organi degil amenna ama ilkesel olarak chp nin yaptiklari ve söyledikleriyle tam anlamiyla ayri istikamette olan bir kurum..
neyse bakalim zaman ne gösterecek..

Ukbâ
03-19-2011, 12:44
evimde en cok izlenen kanal olan stv de chp gibi muhafazakar kesime yapmadigini birakmayan bir partinin reklaminin yayinlanmasi bir birey olarak beni rahatsiz ediyor..
Tamam tarafsizlik adina normal diyelim, ticari olarak normal karsilayalim ama bu birazda cumhuriyette ak parti reklami yayinlanmasi gibi birsey degil mi?..
stv ak partinin yayin organi degil amenna ama ilkesel olarak chp nin yaptiklari ve söyledikleriyle tam anlamiyla ayri istikamette olan bir kurum..
neyse bakalim zaman ne gösterecek..

Aynen öyle hocam zaten bir ay dizilerini izlememe kararı aldım. En sağlıklı ve yakışır tepki de bu olsa gerek. Haberlerinden vazgeçemem onu söyleyim. Bu arada siz nerdesiniz hocam geldinizmi Türkiye ye

Mavera
03-19-2011, 12:51
yok abicim ispanya dan dün döndüm, viyanadayim ama kismetse yakin zamanda yine türkiyedeyim, o zaman bilahare görüsecegiz ;)..
ben kendi adima yanlis buldum ama tabiki olayin baska yönleride var sonucta ben duygusal yaklasiyorum fakat kendime stv izlememe gibi bir ceza verecek kadar iradem yok :)

Ukbâ
03-19-2011, 12:54
yok abicim ispanya dan dün döndüm, viyanadayim ama kismetse yakin zamanda yine türkiyedeyim, o zaman bilahare görüsecegiz ;)..
ben kendi adima yanlis buldum ama tabiki olayin baska yönleride var sonucta ben duygusal yaklasiyorum fakat kendime stv izlememe gibi bir ceza verecek kadar iradem yok :)

Ben bu noktada direnc gösterebiliyorum hatta mütevelli sohbetlerimizde abilerimize bu konuda epey çıkıştım :) tabi adamların ufukları geniş söylemleri ile susturabiliyorlar bazı şeyleri hissedemiyoruz amaçlarını sezinleyemiyoruz fevri davranabiliyoruz. Sonucta sizi irtica tehdidi ABD nin ajanı olarak gören zihniyetin reklamını yapmak hiç hoşuma gitmiyor .

Mavera
03-19-2011, 12:58
ama birde olaya diger taraftan bakalim chp, stv ye neden reklam verme ihtiyaci duyuyor?
demek ki onlarda artik hic birseyin eskisi gibi olmadigini farkettiler ki kilicdaroglu gecen camiide mevlide katilmis yani var birseyler..

Terennüm
03-19-2011, 13:00
iki tarafta aptal değil..kimse ipleri koparan taraf olmak istemiyor...

Ukbâ
03-19-2011, 13:02
ama birde olaya diger taraftan bakalim chp, stv ye neden reklam verme ihtiyaci duyuyor?
demek ki onlarda artik hic birseyin eskisi gibi olmadigini farkettiler ki kilicdaroglu gecen camiide mevlide katilmis yani var birseyler..

Abi ilk zamanlarda umutlanıyordum ama artık Kemal beyin bu dönüşüm iradesini gösterebilecek vizyona sahip olmadığını düşünüyorum. Onları kendi safımıza çekebiliriz diye düşünüp taviz vermemek gerek. Adamların tek yaptıkları tahrik . Bir bakıyorsun şimdi değişecek galiba diyorsun ama akşama kadar iş yine eski rayına dönmüş büyük sancıları var.Kemal beyin başarılı olmasını istemeyen katı bir yapı var parti içinde seçim sonrasında yine az olsun bizim olsun mantalitesini işletmek için direniyorlar.

Ukbâ
03-19-2011, 13:04
iki tarafta aptal değil..kimse ipleri koparan taraf olmak istemiyor...

Etkili olmak , gönüllere girmek istiyorsan ipleri koparan taraf olmamak gerek üstat haklısın , bence bu konuda chp çok yüzsüzlük yapıyor vekilleri olsun kendilerine bağlı sivil uzantılar olsun her platformda Ak partiye ve muhafazakar medyaya aşırı haddinden fazla yükleniyor sonra sövdükleri medyada reklam veriyorlar vermesen bunun üzerinden de daha adice şeyler yapacaklar çok hasssas ve ince mevzular.

Terennüm
03-19-2011, 13:08
chpnin stvye reklam vermesi bir kazançtır..zira kendi deyimleriyle yandaş medyaya reklam vermek bir otorite olduğunu kabul etmektir...etkisini kabul etmektir..

Ukbâ
03-19-2011, 13:18
chpnin stvye reklam vermesi bir kazançtır..zira kendi deyimleriyle yandaş medyaya reklam vermek bir otorite olduğunu kabul etmektir...etkisini kabul etmektir..

Evet Üstat bu yönüde var tabiiki , Ak parti hükümetide paranın ırkı olmaz derdi ama yinede insanın stv gibi bir kanalda Kemal beyin zırvalarını dinlemek zorunda kalması hoş değil.

Terennüm
03-19-2011, 13:22
madem bu kadar hassassınız akpartinin israille olan ticari lişikilerini durdurması lazım.durdurmuyorsa tepkinizi göstermelisiniz...

İntifada
03-19-2011, 13:25
siz yokmusunuz siz ;D;D
her gün beni biraz daha şaşırtıyorsunuz :)

Ukbâ
03-19-2011, 13:26
madem bu kadar hassassınız akpartinin israille olan ticari lişikilerini durdurması lazım.durdurmuyorsa tepkinizi göstermelisiniz...

Ak partininde stv nin bizim idrak edemediğimiz bir şeylerin olduğu kesin , nefsi ve fevri olarak takılıyoruz işte buna Üstat. :)

Terennüm
03-19-2011, 13:26
siz yokmusunuz siz ;D;D

yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır;ı:

Ukbâ
03-19-2011, 13:27
siz yokmusunuz siz ;D;D

Yavuz nerdesin sabahtan beri. Yahu ak partinin siyasi misyonundan zaten şaşkına döndün biraz da stv ailesi tarafından şaşkına dön ne var ki :) şeriaat geldiği vakit her şey düzelecek yavuzum :)

İntifada
03-19-2011, 13:27
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır;ı:

merakla bekliyorum ;D;D

Terennüm
03-19-2011, 13:29
merakla bekliyorum ;D;D
şaşırtmaya devam edeceğiz..bizi izlemeye devam edin:hihi2:

İntifada
03-19-2011, 13:29
Yavuz nerdesin sabahtan beri. Yahu ak partinin siyasi misyonundan zaten şaşkına döndün biraz da stv ailesi tarafından şaşkına dön ne var ki :) şeriaat geldiği vakit her şey düzelecek yavuzum :)

:)
şeriat geleli 1400 yıl oldu be üstad :)
biz hala onumu bekliyoruz...
elimizde bir kör topal demokrasi var bizi idare edior onu hakkıyla kullanalım :)

İntifada
03-19-2011, 13:30
şaşırtmaya devam edeceğiz..bizi izlemeye devam edin:hihi2:

zevkle ;D

Terennüm
03-19-2011, 13:31
literatürmümüze yeni bir kavram katan yavuz kardeşimi yılın yobaz demokratı seçiyorum:)

EpiVaTeS
03-19-2011, 13:31
Ali bulaç oyunu verecekti chpye...
şimdi StvDe hergün laf soktukları ketonun reklamları dolanıyor...
saf biri inanırsa bunun vebali Stvdedir...
alma kardeşim...
sonra paracısınız diyince kızıyonuz...:)

İntifada
03-19-2011, 13:34
literatürmümüze yeni bir kavram katan yavuz kardeşimi yılın yobaz demokratı seçiyorum:)

çeyrek altında takın ;D

Ukbâ
03-19-2011, 13:37
alma kardeşim...

İbrahim Ali Bulaç CHP ye oy vermez onu içten fetih edebilirizmi diye av piyasası yapar. CHP ye oy verdiğini kanıtla seni kendi ellerim ile everecem söz :) Zira yakinen tanırım

Terennüm
03-19-2011, 13:37
alma kardeşim...

hiçmi reklam verenlerin suçu yok kardeşim..hem yandaş diyorsun hem de reklam veriyorsun:w:

Terennüm
03-19-2011, 13:39
çeyrek altında takın ;D
sünnet çocuğumusun kardeşim sen:)

EpiVaTeS
03-19-2011, 13:42
İbrahim Ali Bulaç CHP ye oy vermez onu içten fetih edebilirizmi diye av piyasası yapar. CHP ye oy verdiğini kanıtla seni kendi ellerim ile everecem söz :) Zira yakinen tanırım

Valla ben müslüman birinin sözüne itimam ederim...
Bu Ali bey Chp'ye oy vereceğini söyledi...
Geçmişe bakmamış yada görmemiş galiba...:)

Ukbâ
03-19-2011, 13:43
:)
şeriat geleli 1400 yıl oldu be üstad :)
biz hala onumu bekliyoruz...
elimizde bir kör topal demokrasi var bizi idare edior onu hakkıyla kullanalım :)

Öyle de yeryüzünde hakkı ile tesis edilemeyen kanunların bireysel hayatımızda kalması onunla yetinilmesinde vebali olan militan ruhlu cihat erleri olarak bizlerin kusurları varmı yanıyorumda buna yanıyorum. parmak ile gösterilecek gıpta edilecek bir sistemi hakkı ile yorumlayıp insanlığa sunamadığımız için cezaların bütünü sana Yavuzum.:) İslamı adam gibi anlatıp onun korkulacak şey olmadığını insanlığa sunmuş olsaydık şimdi demokrasi zırvası ile oynaşmazdık. :)

Terennüm
03-19-2011, 13:43
sen bektaşimsin kardeşim..lafın bir sonunu bir başını okuyorsun..:)

Ukbâ
03-19-2011, 13:45
Valla ben müslüman birinin sözüne itimam ederim...
Bu Ali bey Chp'ye oy vereceğini söyledi...
Geçmişe bakmamış yada görmemiş galiba...:)

Yok öyle bir şey ibrahim , CHP ye tuzak kurma maksadı ile ironi yapmıştır. CHP biz ve bizler gibi insanların oy vermesi dedelerimiz tarafından yasaklanmıştır.:)

Hüdaverdi
03-19-2011, 13:48
Yeni reklam ;D

Z2qpFPTeJR4

EpiVaTeS
03-19-2011, 13:52
Yok öyle bir şey ibrahim , CHP ye tuzak kurma maksadı ile ironi yapmıştır. CHP biz ve bizler gibi insanların oy vermesi dedelerimiz tarafından yasaklanmıştır.:)

Hani Müslüman tuzak kurmazdı...:hmm

Ukbâ
03-19-2011, 13:54
Hani Müslüman tuzak kurmazdı...:hmm

Hüdaverdi iyi geldi. :)

Tuzak değil ibrahimim stratejik hoşgörü saltosu . Müspet manada mevzi işgal etmek böyle anla bunları , kötü insanlar karşılarındakine tuzak kurar fikirsel tuzaklar iyi olan için meşrudur ibrahimimim :)

depare
03-19-2011, 13:56
bence mahsuru yok...siz niye rahatsız oluyorsunuz anlamış değilim...o zaman chp haberlerinide vermesin bu kanal sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz....

depare bizim sinemiz ummanlar gibi herkese açık tabiki sanada...ama burada öncelik sırası var bunuda bilmiyorsan sus..

Ben yeteri kadar suskunum herhalde bu yüzden bu cüreti buldun sen onu git çenesi düşüklere söyle...

Skaldal'dan skandala bir yorum yapıyoruz oda bozmasın artık :)

Peki bir sonraki skandala kadar susuyorum üstad bey :)

İntifada
03-19-2011, 13:57
sünnet çocuğumusun kardeşim sen:)

agacan tam altın isteyecemde şimdi altın pahalı :)
aslında bana 5 litre benzin takın :)

İntifada
03-19-2011, 13:57
Ben yeteri kadar suskunum herhalde bu yüzden bu cüreti buldun sen onu git çenesi düşüklere söyle...

Skaldal'dan skandala bir yorum yapıyoruz oda bozmasın artık :)

Peki bir sonraki skandala kadar susuyorum üstad bey :)

;D;D;D
neyse çok beklemezsin üstadım o zaman :)

unnamed
03-19-2011, 15:16
sevgili kardeşlerim sizden enaniyet bekliyorum..
kuluz biz hata yapabiliriz...
velakin bir cehepenin reklamanı yayınladı diyede stv nin o kadar hizmeti göz önünden kaldırılamaz...
lütfen daha hassas düşünelim...

Darbeci Çoban
03-19-2011, 20:42
Bir gün Hoca merhum, oğlunu eşeğe bindirmiş kendisi arkasından ağır ağır yürüyerek köye gidiyorlarmış. Yolda bunları görenler:

— Dünya tersine döndü galiba! baksana hale! İhtiyar adam yerde yürüyor da parmak kadar çocuk eşeğin üzerinde. Ne ayıp şey değil mi? diye söylenmeye başlamışlar.

Bu sözleri duyan hoca merhum, merkepten oğlunu indirip kendisi binmiş. biraz gidince birkaç kişiye daha rastlamışlar. Onlar da:

— Şu hale bakın siz! koskoca adam binmiş eşeğe, parmak kadar çocuk arkasından yetişeyim diye ter döküyor, insanoğlu işte, hep kendini düşünür, diye konuşmaya başlamışlar.

bu sözleri de duyan hoca:

— Oğlum en iyisi gel beraber binelim. Bakalım ne diyecekler? demiş.

Hoca önde, oğlu arkada giderken birkaç kişi daha görmüş onları. Onlar da:

— Şu insanoğlunda merhamet diye bir şey kalmadı. Baksana eşeğin beli nerdeyse yere değecek. Yerde yürüseler sanki ölecekler mi?Azıcık Allah korkusu olan insan böyle yapmaz, gibi sözler söyleyerek uzaklaşmışlar.

Hoca bu sefer:

— Oğlum en iyisi mi, ikimiz de yürüyelim, öyle ettik olmadı, böyle ettik olmadı. Bir de bu şekil deneyelim bakalım, demiş.

Eşek önlerinde, onlar arkada yollarına devam ederlerken, birkaç kişi daha görmüş bunları. Onlar da:

— Şunlarınki de akıl mı yani? Eşek önlerinde bomboş gidiyor da her ikisi de şu sıcakta yerde yürüyorlar, insan, boş eşşek olur da binmez mi hiç?!, demişler.

bu sözleri de duyan hoca:

— Gördün ya oğul, her kafadan bir ses çıkıyor. Ne yapsan beğenmiyorlar. En iyisi bildiğinden şaşmayacaksın.

Elin ağzı torba değil ki, büzesin!.. demiş.

------Dağılın son noktayı koydum. Ne komüğüm ya ben :w:
Buna benzer her konuya bu fıkrayı ekleyeceğim bundan sonra. ;ı:

AKTURKS
03-19-2011, 21:14
Arkadaşlarımızın da dediği gibi Samanyolu Ak Parti'nin yayın organı değil. Chp'de bu ülkenin bir gerçeği. Resmi bir parti. %25 civarı da oy oranı var. Aynı zamanda da mecliste. Bizim vergilerimiz, o partinin de kasasına gidiyor.

Samanyolu tarafsız yayıncılık anlayışı gereği, her siyasi partiye eşit mesafelidir. "Sen chp'sin reklamını yapmam." derse tarafsızlığını yitirmiş olur. O zaman Samanyolu'nu protesto edebiliriz.

Ya da Samanyolu, chp'den reklam aldı, para kazandı diye, chp'nin, Kılıçdaroğlu'nun saçmalıklarını yayınlamaktan vazgeçerse, Smanyolu kendini satmış olur ve bize yine protesto hakkı doğar.

Samanyolu, para için kendini satacak bir kanal değildir. Samanyolu taraflı, subjektif bir kanal da değildir. Samanyolu'nun yayıncılık anlayışını her zaman takdir ettim ve etmekteyim.

SÖLEDİKLERİNİZE YÜREKTEN KATILIYORUM AMA BİRKAÇ ARKADAŞIMIZA KONU İLE YAZDIKLARINDAN YANLIŞ TANIDIĞIMI VEYADA ŞAŞIRDIĞIMI SÖLEMELİYİM...

Tarantula_
03-19-2011, 22:10
Ben herşeyin çıkar ilişkisi olmuş ( Savunduğum partide dahil, mâlesef bir gereklilik ama bundan tiskiniyorum) bu dünya da duygusal düşünen biriyim ve bundan da çok mutluyum muhteremler nasıl yorumlarsınız size kalmış... =)

Mavera
03-19-2011, 22:27
merak ettim simdi parasini bastirirsa isci partisi, komunist parti, bdp ninde reklamlari yayinlanir mi acaba..

unnamed
03-19-2011, 22:40
merak ettim simdi parasini bastirirsa isci partisi, komunist parti, bdp ninde reklamlari yayinlanir mi acaba..

bundan sonra cemaat disisin...

Mavera
03-19-2011, 22:43
bundan sonra cemaat disisin...

öyle bir tabum olmadigi icin sorun yok sonucta ortada bir seyh, mürit durumu yok ki seyh ne derse o olsun mantigini güdelim..
ben bir birey olarak görüslerimi dile getiririm .. dogru yada yanlis bu beni baglar ama ben biat kültürüne karsiyim..

münih
03-22-2011, 20:54
Ben burda partilerden bahsetmiyorum AK Partiye muhalif oldukları için değil CeHaPe İslam'a ve İman edenlere saygısızlıklarıyla nam salmış bir parti olduğu için tepki gösteriyorum işin ilginç yanıda İslam'a yakınlığıyla bilinen bir kanal olan STV'de yayınlanması.!

parayı veren düdüğü çalar.

Artık para gelsin de nerden gelirse gelsin? Yayınlamasa olurdu, o yalan sözlü reklamı? Demekki reklamlar da çok para var vergi ödeme yüzde beş, vergi ödeme yok gibi az.

El Emin
03-22-2011, 21:02

Bence yayınlanır ama dediğim gibi zerre önemi yok benim gözümde.
Çünkü zaten stv takipçisi bir insan bilinçlidir her şeyin farkındadır.
Bir reklam ile oy vermez.Ve stv takipçisi haberleri değerlendirmeleri yazarlarını da takip ediyordur.
Yani devenin yanındaki karınca gibi bir şey oluyor.

Ve ben artık şu boykot yapalım mantığını bırakmamız gerekiyor.
Global ekonomide boykot diye bir şey yoktur.
O adam almasa reklamı hem adına karalama daha fazla yapılacak
hemde adam illa ki diğer kanallarda yayınlayacak.
Yani sonuçta bu işin ekonomik boyutu da var.
Sonuçta başbakanımız Kanal D ' de reklam vermişti bir ara..
Ne yani şimdi Kanal D o reklamı almasa mıydı..
Sonuçta o adamlarda aldı..
Benim kanalımda reklam veremezsin diye ironik bir sokak üslubu bahis mevzu dahi olmamalı bence.

Tarantula_
03-22-2011, 21:28
Bence yayınlanır ama dediğim gibi zerre önemi yok benim gözümde.
Çünkü zaten stv takipçisi bir insan bilinçlidir her şeyin farkındadır.
Bir reklam ile oy vermez.Ve stv takipçisi haberleri değerlendirmeleri yazarlarını da takip ediyordur.
Yani devenin yanındaki karınca gibi bir şey oluyor.

Ve ben artık şu boykot yapalım mantığını bırakmamız gerekiyor.
Global ekonomide boykot diye bir şey yoktur.
O adam almasa reklamı hem adına karalama daha fazla yapılacak
hemde adam illa ki diğer kanallarda yayınlayacak.
Yani sonuçta bu işin ekonomik boyutu da var.
Sonuçta başbakanımız Kanal D ' de reklam vermişti bir ara..
Ne yani şimdi Kanal D o reklamı almasa mıydı..
Sonuçta o adamlarda aldı..
Benim kanalımda reklam veremezsin diye ironik bir sokak üslubu bahis mevzu dahi olmamalı bence.

Benim derdim şu dost, adamların düşünce yapıları belli maddeci bunlar Darvinist yani bu adamların Ak Parti reklamı almaları çok doğal para için kardeşini satar bunlar amaaa içinde böyle şeyleri yasaklayan bir ideoloji çizgisiyle yayın yapan bir kanal bunu yapınca eğreti oluyor muhterem. Dediğim gibi duygusal davranıyorum ben, çıkar ilişkileri içinde düşünenlere bişe diyemem tabi.

Hüdaverdi
03-22-2011, 21:30
tgrt haber de yayınladı,ülke tv de yayınladı,zararı var mı yok.
İzleyen kesim belli zaten bu kanalları,30 saniyelik reklam fikir değiştiremeyeceğine göre ?
Yayınlamalarında sorun yok.

El Emin
03-22-2011, 21:36
Benim derdim şu dost, adamların düşünce yapıları belli maddeci bunlar Darvinist yani bu adamların Ak Parti reklamı almaları çok doğal para için kardeşini satar bunlar amaaa içinde böyle şeyleri yasaklayan bir ideoloji çizgisiyle yayın yapan bir kanal bunu yapınca eğreti oluyor muhterem. Dediğim gibi duygusal davranıyorum ben, çıkar ilişkileri içinde düşünenlere bişe diyemem tabi.

Lütfen aşağıdaki yoruma bakın.

tgrt haber de yayınladı,ülke tv de yayınladı,zararı var mı yok.
İzleyen kesim belli zaten bu kanalları,30 saniyelik reklam fikir değiştiremeyeceğine göre ?
Yayınlamalarında sorun yok.

Yani sonuçta bizde adamlara göre zıtız ama adamlar yayınlıyor.
Ve küreselleşen ekonomide BOYKOT MEFHUMUNA YER YOK!
Yani siz boykot edin veya etmeyin.
Önemi yok.
Duygusal değil akılcı politakalarla bir yere varabiliriz.
Sonuçta tüm kesimler bir birine boykot uyguladığını düşünün.
Ülke tam uç olur..Sivrileşir kesimler..
Ayrılıklar olur..Bence çizgilerin o kadar gerginleşip sertleşmesine gerek yok.

Katade
03-22-2011, 21:43
samanyoluhaber.com'da da Abdüllatif Şener ve partisinin reklamı vardı.
Ne olmuş yani.

Hem ne yani AKP'nin yayın organı mı STV =P

çoban sen yapma Ak parti.

El Emin
03-22-2011, 21:44
Ve bu gün artık öyle bir konuma geldik ki ayrıştırabilecek güçte değiliz.
Faraza kaçımız çalışacağı yerin sahibi onun görüşüne ters diye iş bırakıyor.
Ezkaza işe girdiğimiz yerin sahibi sosyalist? Kaç muhafazakar o işi bırakıp çıkarır.

Veyahut Mavera abi üzerinden örnek vereyim.
Yurt dışında yaşıyor.
Çalışacağı iş yerinde bu adam türk karşıtı mı veya müslüman düşmanı mı diye bakıyor mu?
Bakmıyor..Çünkü dünya artık öyle bir konuma geldi ki bunu yapamayız.
Zaten yapacak olursa büyük bir kutuplaşma olur.
Ekonomi sistemi öyle bir halede getirdi ki kimin eli kimin cebinde belli değil.

Sonuçta hisseler bankalarda satışa çıkarılıyor.
Ne alan nede satan bu adam benim dünya görüşümde mi diye bakmaz.
Adam şirket sahibinin adına bile bakmaz.
Cebine bakar.Çünkü başka çaresi de pek yok gibi.

Katade
03-22-2011, 21:46
SamanAkyolu değil kanalın ismi kardeşim Özgür bi ülkedesin göz göre göre yandaşlık yapamazsın herkese söz hakkı var mallıklarını herkese gösteriyolar bunda hiç birşey yok

El Emin
03-22-2011, 21:48
Ve yetkin kardeşimzin sözünü destekleyen bir şey eklemek istiyorum.
Cemaat hiç bir partinin zerre güdümünde değildir.
Bu gün ak parti hizmete engel olacak bir şey yapsın hepsi el etek çeker.
Veya başka bir parti daha iyi bir konuma getirebilse hepsi ona destek verir.
Adamlar o yola girerken parti falan bırak.Anadan,babadan,yardan vazgeçmişler.
Bir partiden mi vazgeçemeyecekler.
Hizmetin selameti bahis mevzu olduğunda o adamlar için dünya durur.

Özgür Çağrı
03-22-2011, 22:31
Ve yetkin kardeşimzin sözünü destekleyen bir şey eklemek istiyorum.
Cemaat hiç bir partinin zerre güdümünde değildir.
Bu gün ak parti hizmete engel olacak bir şey yapsın hepsi el etek çeker.
Veya başka bir parti daha iyi bir konuma getirebilse hepsi ona destek verir.
Adamlar o yola girerken parti falan bırak.Anadan,babadan,yardan vazgeçmişler.
Bir partiden mi vazgeçemeyecekler.
Hizmetin selameti bahis mevzu olduğunda o adamlar için dünya durur.

:güzel::güzel::güzel:

münih
03-03-2014, 00:30
herkese iyi akşamlar. arşivde mevcut 2 - 3 yıl önce yazmıştım dersaneelr kapanmalı diye.

dersaneler devletle anlaşmış gibi, dersaneelre gidenler okul kazanıyor, gitmeyenlerin şansı yok gibi diye.

bşiri de biz devlet gibi uyumuyoruz diye cevap yazmıştı.

ben haklı çıktım.

BeldeiTAYYIBe
03-03-2014, 21:04
CHP biz ve bizler gibi insanların oy vermesi dedelerimiz tarafından yasaklanmıştır.:)

InsaAllah....
30 mart 2014'ün yalnizca bir secimden ibaret olmadigi, ayni zamanda ahdimizin , vefamizin ve kardeslik hukukunun tecelli edecegi bir imtihan vesilesi oldugunun idrak edilecegi bir Miladin tarihi olacaktir ins.

Cenabi Allah müminleri ayni saf'tan ayirmasin...
Saflarimizi sImsIkI tutmak icin kol kol'a girme vaktidir.

Ohmyrab
03-05-2014, 22:20
Beşinci boyutu izler geçerim. Ne haberini dinlerim ne başka birşeyini. Tüm ilişiğimiz bitmiştir.

akses
03-06-2014, 17:00
stv Başbakan'ın meydan konuşmalarını kırpıp yalan haber yaptı dün.Yalanı çabuk çıktı.

MARKFURKAN
03-06-2014, 20:11
Stv haberi izlemeyin. Hep yalan haber yapıyorlar

Ali34
06-29-2014, 02:23
Nefret ettim bu paralel yayın organlarındanda.Boykot edelim arkadaşlar Zaman Gazetesi,Bugün Gazetesi,STV,Kanaltürk,Bugün Tv bunlar paralelci bilginiz olsun...