Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Final Şampiyon Galatasaray!
manifesto
04-16-2012, 21:30
MELO az önce bir gol attı
Bilin bakalım hangi takıma
Cihannur
04-16-2012, 21:36
Dur bakalım daha şampiyon olmadınız.
manifesto
04-16-2012, 21:41
Galatasaray şampiyon da henüz kimsenin haberi yok ;D
Cihannur
04-16-2012, 21:48
Tabi tabi!http://img687.imageshack.us/img687/9936/dilcikaransmiley1.gif (http://img687.imageshack.us/i/dilcikaransmiley1.gif/)
manifesto
04-16-2012, 22:42
Aydın bir tane daha attı
Oldu 2 SIFIR :)
Supraliminal
04-16-2012, 23:14
Şam-piyon !
Piyonsunuz tepenizdeki şikeci kim?
EpiVaTeS
04-16-2012, 23:49
Şam-piyon !
Piyonsunuz tepenizdeki şikeci kim?
Geç o işleri...
maçta hiç bişey yok...
beşiktaşın tribündeki tinercileri tineri fazla kaçırmışlar bugün...
Yıldırım
04-17-2012, 00:37
Sizlerde biliyorsunuz benim futbolla pek aram yok ama tuttuğum takımında kazanması ister istemez insanı mutlu ediyor.
Alperen_
04-17-2012, 08:01
Bu Play-Off veya "Süper Final" uygulaması olmasaydı Galatasaray çoktan şampiyonluğu garantilemişti
Olasılıklarıda hesaba katmak gerekir ama gönlümüz galatasaraydan yanadır :)
akparti_
04-19-2012, 12:36
çok yaklaştı ama kesin demek için önümüzdeki fener maçını görmek lazım.
Ertuğrul ÖZGÜL
04-19-2012, 18:47
Kupayı Kadıköyde kaldırmakda ayrı bir zevkli olsa gerek... :)
EpiVaTeS
04-20-2012, 00:34
şu maçı alalım...
kadıköy'de zaten kupa kaldırmaya alışkınız...;D
EpiVaTeS
04-20-2012, 00:34
şu maçı alalım...
kadıköy'de zaten kupa kaldırmaya alışkınız...;D
manifesto
04-22-2012, 21:35
fener nefes alamıyor
1-1
EpiVaTeS
04-22-2012, 22:11
sonuç...?
25 şut atıp bir gol atıyorsan zaten yenemezsin...
Belliydi böyle olacağı...
Büyük konuşmamak gerekir demiştim...
manifesto
04-22-2012, 22:16
Bu ne biçim bir iştir ben anlamadım gitti.Şampiyonluk ortada artık fenerbahçe de ortak
Supraliminal
04-23-2012, 00:48
N'OLDU?
EpiVaTeS
04-23-2012, 01:07
N'OLDU?
Nolacak...
Klasik fenerin balı...
bizim andavalların beceriksizliği...
ve fener kazandı...
tebrikler...
galatasarydan fenerbahçeye 23 nisan hediyesi... gayet manidar bir hediye...
Supraliminal
04-24-2012, 01:05
Biri ARENA'mı dedi?
Sizi u.dündar bile kurtaramaz. =)
Onur GS ye cok bulasırsan banlarım seni bak :) Tamam dalganı geçtin bitir :D
vakti olan arkadaşlarım varsa şu videoyu izlemelerini öneririm.
bHvftDk8svI
Birileri her zaman ki gibi para kazanmanın yolunu biliyor,biz sonu ve gidişatı hazırlanmış bir filmi izliyor gibiyiz sanki.
Supraliminal
04-24-2012, 19:21
Eziksaray diye boşuna demiyoruz.
manifesto
04-30-2012, 21:34
Beşiktaş karşısında da EZİK bir futbol ile 3 puanu çıkartmayı YİNE başardılar.Egemen kendi kalesine yollayarak Fenere can verdi.
Galatasaray ise tüm rakiplerini eze eze yeniyor.
EpiVaTeS
04-30-2012, 22:27
bu forumda bir daha eziksaray veyahut şikebahçe denilirse gereken tepkiyi gösteririm...
küsersenizde küsmezsenizde sizin bileceğiniz iş...
Ezikliğin KİTABINI YAZDINIZ ULAN NE KONUŞUYONUZ...???
manifesto
04-30-2012, 22:44
ŞİKEBAHÇE
Neymiş gereken tepki
Şimdi arkalarına da aldılar DEMİRÖREN gibi bir işbirlikçi
Federasyon kongresinde dahi değiştirilmesi reddedilen 58.maddeyi ŞIP diye değiştirdi.
Neydi o madde hatırlatmaya gerek yok
Bozacın şahidi şıracı meydana çıktı.
Şimdi olayı daha da kozmik hale getirmek için sırf fenerbahçe sıyrılsın diye
Ligde ki 18 takımın 16 sını federesyon disiplik kuruluna sevk etti
Bu ne biçim bir iş arkadaş
Hür Beyan
04-30-2012, 23:32
galatasaraylılar feryat etmeye başlamışlar şimdiden geleceği görmeleri adına sevindim ;D
EpiVaTeS
04-30-2012, 23:33
ne feryat basıcaz...
kim ipler feneri...
bu fener yüzünden eğer ceza alırsa Galatasaray avrupadan...
görürüm ben sizi...
manifesto
04-30-2012, 23:39
galatasaraylılar feryat etmeye başlamışlar şimdiden geleceği görmeleri adına sevindim ;D
Ligde 9 puan fark at gel burada böyle sözlere muhatap ol :)
Şimdi Galatasaray'ı PFDK sevk edenler
Ne yapmaya çalışıyor
Eğer Türk takımlarına avrupadan men cezası gelirse
Aziz Yıldırım da kurtaramaz kimse kurtaramaz,Demirören pisliği kaldırmak yerine geldi pisliğin üstüne bir pislik daha bıraktı.
Cihannur
04-30-2012, 23:51
Eğer Fenerbahçe şike yapmadıysa Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'yi niye Şampiyonlar Ligi'nden men etti; eğer Fenerbahçe şike yaptıysa Türkiye Futbol Federasyonu niye bazı maçlarda şike teşebbüsü var ama şike sahaya yansımadı dedi. Ey Türkiye Futbol Federasyonu söyle bana: "Şaka mı yapıyorsunuz yoksa siz bizle kafa mı buluyorsunuz?"
EpiVaTeS
04-30-2012, 23:55
sana küfür etsem yatağa yansımadığından dolayı kimse bana ceza veremez mantıklarına göre...!!!
Supraliminal
04-30-2012, 23:56
Fenerbahçe kadar başınıza TAŞ düşsün.
Ne diyim.
manifesto
05-01-2012, 00:03
Ey Türkiye Futbol Federasyonu söyle bana: "Şaka mı yapıyorsunuz yoksa siz bizle kafa mı buluyorsunuz?"
Yok yok ,bunlar süper zekiler
Şike sahaya yansımamış
Teşebbüs olmuş
Cinayete teşebbüs var ama adam ölmediği için beraat ettirme derdindeler
Ben fenerbahçenin ceza almasını da istemem
Aziz Yıldırım çevirdiği dümenlerin hesabını versin yeter
Galatasaray'ı disiplin kuruluna sevk etme işi nereden çıktı şimdi?
Küme düşürme cezası olan 58.madde Federasyonun en büyük kurumunda oylandı üyeler değişikliği kabul etmedi yani küme düşürme cezası o maddede kaldı ama şimdi uyanık Demirören bir çırpında işi hallettiğini sandı.
Bu taşın altında kalır ezilir.Kendi Beşiktaş camiasını da karşısına alır..
Cihannur
05-01-2012, 00:12
sana küfür etsem yatağa yansımadığından dolayı kimse bana ceza veremez mantıklarına göre...!!!
Yok yok ,bunlar süper zekiler
Şike sahaya yansımamış
Teşebbüs olmuş
Cinayete teşebbüs var ama adam ölmediği için beraat ettirme derdindeler
Ben fenerbahçenin ceza almasını da istemem
Aziz Yıldırım çevirdiği dümenlerin hesabını versin yeter
Galatasaray'ı disiplin kuruluna sevk etme işi nereden çıktı şimdi?
Küme düşürme cezası olan 58.madde Federasyonun en büyük kurumunda oylandı üyeler değişikliği kabul etmedi yani küme düşürme cezası o maddede kaldı ama şimdi uyanık Demirören bir çırpında işi hallettiğini sandı.
Bu taşın altında kalır ezilir.Kendi Beşiktaş camiasını da karşısına alır..
Fenerbahçe şikeye teşebbüsten değil, şike yaptığı gerekçesiyle Şampiyonlar Ligi'nden men edildi. Yoksa Trabzonspor'un da adı şikeye karışmıştı; ama Trabzonspor hakkındaki iddialar teşebbüste bulunduğu yönündeydi ve Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alındı. Olaya bir de şu açıdan bakmak gerekir: Eğer Türkiye Futbol Federasyonu şike sahaya yansımamış diyorsa, bu durumda Fenerbahçe'yi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nden haksız yere men etmiş olur ve Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden haksız yere men ettiği için Fenerbahçe'ye tazminat olarak en az on milyonlarca euro para ödemelidir.
manifesto
05-01-2012, 00:21
Eğer Türkiye Futbol Federasyonu şike sahaya yansımamış diyorsa, bu durumda Fenerbahçe'yi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nden haksız yere men etmiş olur ve Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden haksız yere men ettiği için Fenerbahçe'ye tazminat olarak en az on milyonlarca euro para ödemelidir.
Bence de Demirören ödesin bu parayı
Öyle ya maden
Hiç bir şey yok
Her şey üfürükten tayyare
Niye şampiyonlar liginden ihraç ettiniz bu takımın da hakkını yediniz?
Cihannur
05-01-2012, 00:34
Bence de Demirören ödesin bu parayı
Öyle ya maden
Hiç bir şey yok
Her şey üfürükten tayyare
Niye şampiyonlar liginden ihraç ettiniz bu takımın da hakkını yediniz?
Şu soruyu da sormak gerekiyor: Fenerbahçe niye CAS'taki davasını geri çekti? Fenerbahçe kendisini Şampiyonlar Ligi'nden men eden Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike sahaya yansımamıştır son görüşü kadar da kendisine güvenmiyor ve şike yapmadığına inanmıyor mu?
Supraliminal
05-01-2012, 00:38
Hâla Fenerbahçe şike yaptı diyorsanız eğer ispatlayın be yeter artık.
Nasıl bir düşmanlıktır bu.
Rezil herifler.
manifesto
05-01-2012, 00:43
Rezil herifler.
SAKİN ol bakalım , ne rezilliğimizi gördün.
Adam içeride yargılanıyor hala ne şikemizi gördünüz diyorsun
Kesin bir şey demek için erken
Yoktur da kimse diyemez
Vardır da demek için erken
Yargılama sürerken FEDERASYON KEHANETTE bulunmuş.
Haa bu da yetmedi
Fenerbahçenin kuyruğuna 16 takımı daha taktı
Ama Galtasaray o kuyruğa ağır gelir
Bunu anlarlar yakında
Supraliminal
05-01-2012, 00:46
Fanatizm futbol mantalitenizi çürütmüş.
Tartışamam.
Cihannur
05-01-2012, 00:52
Rezil herifler.
UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine CAS'ta açmış olduğu davayı geri çeken Fenerbahçe'nin yöneticilerine mi sesleniyorsun?http://img835.imageshack.us/img835/7210/hinzirsmiley.gif (http://img835.imageshack.us/i/hinzirsmiley.gif/)
Eğer Fenerbahçeli yöneticiler Fenerbahçe'nin şike yapmadığına veya Fenerbahçe'nin şikeye teşebbüsü olsa bile şikenin sahaya yansımadığına inansalardı, Fenerbahçe'nin CAS'taki davasını geri çekmezler ve kendilerini haksız yere Şampiyonlar Ligi'nden men ettiklerine inandıkları UEFA'yla TFF'yi milyonlarca euro tazminata mahkûm ederlerdi.http://img706.imageshack.us/img706/2226/basinisallayansmiley1.gif (http://img706.imageshack.us/i/basinisallayansmiley1.gif/)
Supraliminal
05-01-2012, 00:55
Bizde 12 numara olarak eğer Fenerbahçe'nin şike yaptığına en başından inanmış olsaydık 1907 adet taraftar kartını,konbineleri ve premium kart olan taraftar kartını almaz her maçta stadı doldurmazdık !
Siz Fenerbahçe'nin üzerine geldikçe Fenerbahçe dahada büyüyecek.
Aynı chp'nin AK Parti ile uğraşıp AK Parti'yi büyüttüğü gibi !
Cihannur
05-01-2012, 01:04
Bizde 12 numara olarak eğer Fenerbahçe'nin şike yaptığına en başından inanmış olsaydık 1907 adet taraftar kartını,konbineleri ve premium kart olan taraftar kartını almaz her maçta stadı doldurmazdık !
Aynı chp'nin AK Parti ile uğraşıp AK Parti'yi büyüttüğü gibi !
Fenerbahçe masumsa ve şikeye bulaşmamışsa bu durum net bir biçimde ortaya çıksın ve Fenerbahçe'nin üzerindeki şaibe kalksın; Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe'yi 2011-2012 Sezonunda Şampiyonlar Ligi'nden men ettiği için Fenerbahçe'den özür dilesin ve Fenerbahçe'nin, 2011-2012 Sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde elde etmesi muhtemel gelir karşılığında Fenerbahçe'ye on milyonlarca euro tazminat ödesin.
Cihannur
05-01-2012, 01:31
Benim için söylüyorsan düşüncende yanılıyorsun. Olay Fenerbahçe'nin üzerinde yoğunlaştığı için doğal olarak Fenerbahçe'yi konuşuyoruz. Yoksa ben bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın ve diğer pek çok futbol kulübünün eski zamanlardan günümüze gelene kadar bazı yöneticilerinin şike ve teşvik olaylarına bulaştıklarından şüphe duymuyorum. Türkiye'nin futbol dünyası ortamı kirli olduğu için o kirlilik çoklarına sirayet etmiştir ve pek çok futbol kulübümüzü etkilemiştir. Fenerbahçe'nin talihsizliği kabağın onun başına patlaması oldu.
EpiVaTeS
05-01-2012, 02:28
Fanatizm futbol mantalitenizi çürütmüş.
Tartışamam.
diyene bak...
Halid Meşal
05-01-2012, 06:50
Fenerbahçenin neresi büyükmüş sizin tarihinizde bir tane Avrupa kupası bile yok. :)
manifesto
05-06-2012, 22:21
Bu nasıL bir iş arkadaş
Bu fener nereden çıktı :)
Cihannur
05-06-2012, 22:36
Bu nasıL bir iş arkadaş
Bu fener nereden çıktı :)
16.04.2012 tarih ve 20:36 saatindeki mesajım:
16.04.2012 tarih ve 20:41 saatindeki mesajın:
16.04.2012 tarih ve 20:48 saatindeki mesajım:
Tabi tabi!http://img687.imageshack.us/img687/9936/dilcikaransmiley1.gif (http://img687.imageshack.us/i/dilcikaransmiley1.gif/)
manifesto
05-06-2012, 22:44
16.04.2012 tarih ve 20:36 saatindeki mesajım:
16.04.2012 tarih ve 20:41 saatindeki mesajın:
16.04.2012 tarih ve 20:48 saatindeki mesajım:
Yok bu Fener bu şekilde şampiyon olursa
Ortalık çok karışır çok demedi deme ;D
Cihannur
05-06-2012, 22:51
Yok bu Fener bu şekilde şampiyon olursa
Ortalık çok karışır çok demedi deme ;D
Niye, Fenerbahçe bu sezon şike mi yaptı sence?http://img819.imageshack.us/img819/9042/acabadiyensmiley.gif (http://img819.imageshack.us/i/acabadiyensmiley.gif/)
manifesto
05-06-2012, 23:19
Niye, Fenerbahçe bu sezon şike mi yaptı sence?http://img819.imageshack.us/img819/9042/acabadiyensmiley.gif (http://img819.imageshack.us/i/acabadiyensmiley.gif/)
Yok şike yapmadı yapacak hali de yoktu ama ligi 9 puanla lider bitirip şampiyon olamamak taraftarı çıldırtır.
Kadıköyde ki Fenerbahçe Galatasaray maçı 21.yüzyılın en önemli maçı :şaşkın:
Cihannur
05-07-2012, 01:34
Süper Final'deki maçlar sonucunda Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon arasında evinde maç kazanamayan tek takım Galatasaray oldu.
EpiVaTeS
05-07-2012, 01:44
Bugün kazanmamız hiç bişey ifade etmeyecekti...
Önemli olan haftaya beraberliği alıp Şampiyonluğu kazanmak...
Cihannur
05-07-2012, 01:57
Bugün kazanmamız hiç bişey ifade etmeyecekti...
Önemli olan haftaya beraberliği alıp Şampiyonluğu kazanmak...
Galatasaray haftaya oynanacak maça beraberlik için çıkarsa Fenerbahçe'nin yoğun baskısı altında kalabilir ve maçı kaybedebilir.
EpiVaTeS
05-07-2012, 02:09
eşşek gibi saldıracak halleri yok...:)
Cihannur
05-07-2012, 02:33
eşşek gibi saldıracak halleri yok...:)
Eşek gibi saldırmazlar herhalde; ama mesela maçın 80. dakikalarına filan berebare durumda girilirse Fenerbahçe, seyircisinin de etkisiyle Galatasaray üzerine yoğun baskı kurup skoru lehine çevirebilir.
Supraliminal
05-07-2012, 13:21
Yıldırım demirören ve yönetim ekibini Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım getirdi ve kendi isteği doğrultusunda yönlendiriyor şeklinde yorum yapan bjkli ve gsli arkadaşlarım var.
Yazık...!
Mahkeme sürecinde olan bir dava için peşin hükümde bulunan fanatizm kurbanlarına söylüyorum yaptığınız hem yasaktır hemde vicdansızlıktır..!
Empati yapmaktan bi haber olan insanlar bir türk takımı olan Fenerbahçe'ye olur olmaz saldırmaktan çekinmemektedirler.
Şampiyon olupta haksız yere avrupa'da mücadele edemeyen tek takım olan Fenerbahçe'nin üzerine diğer takım taraftarları ve klüpler tarafından acımasızca gidilliyor...
Hakk'ın tarafında olmak yerine yalanın yerinde olmayı tercih ediyorsunuz.
Keza şike davası sürerken bu sene savcıların,polislerin ve hukukçuların takımları ne kadar sıkı takip ettiğini anlamak hiçte zor değil.Bu sene şike olması imkansız.
Fenerbahçe her ne olursa olsun bu sene alnının akıyla tertemiz Şampiyonluğu hak ediyor diğer takımlar gibi.
Ayrıca şunuda belirteyim ırkçı emre değildir ''Emreye tekme tokat dalıp sarı kart gören Zokora'dır''.
Laf ile ırkçılıkta olur,öldürecesine tekme ilede...
Irkçı Zokora...
Cihannur
05-07-2012, 13:54
Şampiyon olupta haksız yere avrupa'da mücadele edemeyen tek takım olan Fenerbahçe'nin üzerine diğer takım taraftarları ve klüpler tarafından acımasızca gidilliyor...
Birincisi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'nin geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesporla oynadığı maçta şike yapıldığına karar vermiştir. Ayrıca PFDK, Fenerbahçe - Ankaragücü ve Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçlarında şike teşebbüsünde bulunduğuna hükmetmiştir. Ve ayrıca PFDK, Fenerbahçeli yöneticilerin Eskişehirspor - Trabzonspor maçının sonucunu da etkilemeye teşebbüste bulunduklarına hükmetmiştir.
İkincisi, senin ifadelerinle şampiyon olup da haksız yere Avrupa'da mücadele edemeyen Fenerbahçe, niye hakkını aramıyor? Çünkü işledikleri suçlarının farkındalar.
Üçüncüsü, olan Trabzonspor'a oldu. PFDK tarafından en azından Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında şike yapıldığı tespit edilmiştir. Geçen sezonu Fenerbahçe ve Trabzonspor, 82'şer puanla tamamladılar. PFDK tarafından Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında şike yapıldığı tespit edildiğine göre, Trabzonspor'un hakkı olan geçen sezonun şampiyonluğunu haksız yere Fenerbahçe'nin almış olduğunu görüyoruz.
EpiVaTeS
05-07-2012, 14:06
CAS'tan davayı niye çekmiş fenerbahçe...???
Hani namusunuzdu hani onurunuzdu...
ülke menfaatineymiş...
demiyorlarki uefa öpecekti tırstık namus-onur diyerek saf taraftarımızı kandırdık günü kurtardık...
Supraliminal
05-07-2012, 16:19
Hee evet tabi öyle...
Fenerbahçe tertemiz aklanmış bir takım olsa bile yıllardır düşman bellediniz Fenerbahçe'yi.
Dikkatinizi çekerim tertemiz saf bir takım olsa bile!
Neden düşman bellediniz çünkü en büyük rakibiniz gayet normal karşılıyorum.
En büyük rakibinizi saf dışı bırakınki rahat rahat diğer anadolu takımlarını yenip bütün şampiyonlukları elde edin amacınız bu gözünüzü PARA bürümüş.
Önce arena'nın borcunu ödeyin devlete! ve diğer borçlarınızı da!
Devlete laf edene kadar Allah razı olsun demiyorsunuz o kadar yardım ediyorlar size.
EpiVaTeS
05-07-2012, 21:54
Hee evet tabi öyle...
Fenerbahçe tertemiz aklanmış bir takım olsa bile yıllardır düşman bellediniz Fenerbahçe'yi.
Dikkatinizi çekerim tertemiz saf bir takım olsa bile!
Neden düşman bellediniz çünkü en büyük rakibiniz gayet normal karşılıyorum.
En büyük rakibinizi saf dışı bırakınki rahat rahat diğer anadolu takımlarını yenip bütün şampiyonlukları elde edin amacınız bu gözünüzü PARA bürümüş.
Önce arena'nın borcunu ödeyin devlete! ve diğer borçlarınızı da!
Devlete laf edene kadar Allah razı olsun demiyorsunuz o kadar yardım ediyorlar size.
ben sana ankara diyorum sen kalkmış bana ne diyorsun...
güzel kardeşim bizde yaptıysak cezamızı verin...
ilhan ekşioğluı yaptı şikeyi tespit edilmiş işte...,
hala ne zırlıyonuz...
ilhan şikeyi babasının hayrına yapmadı ya...;ı:
manifesto
05-07-2012, 22:03
Kadıköyde bu maç bitmez
Yani insanlar olacakları kestiremiyor
Ligi bu kadar zorlamaya gerek yoktu
Galatasaray taraftarı şuan organize olma aşamasında
Eğer şampiyon olamazlarsa bir milyon GS taraftarı elinde ki LİG TV aboneliğini iptal edecek
LİG TV başına gelecekten habersiz..
Supraliminal
05-07-2012, 22:12
Ne yani lig tv'den mi medet umuyor GS taraftarı.
Ahahahaha ne hallere düştünüz.
EpiVaTeS
05-07-2012, 22:15
Ne yani lig tv'den mi medet umuyor GS taraftarı.
Ahahahaha ne hallere düştünüz.
lig tv için niye para kazandıralım...
gerzek gerzek konuşup adamı sinirlendirme adam ol...
digitürkler iptal diye başlık açan fenerliler...
çokta fifi benim için futbol...
Supraliminal
05-07-2012, 22:16
Sen niye alınıyorsun ki?
Benhur ile konuşuyorum ben.
EpiVaTeS
05-07-2012, 22:17
niye ben söylerken sen alınıyorsun ya...
Özgür Suriye
05-07-2012, 22:25
Kadıköyde bu maç bitmez
Yani insanlar olacakları kestiremiyor
Ligi bu kadar zorlamaya gerek yoktu
Galatasaray taraftarı şuan organize olma aşamasında
Eğer şampiyon olamazlarsa bir milyon GS taraftarı elinde ki LİG TV aboneliğini iptal edecek
LİG TV başına gelecekten habersiz..
Neden ? Sizi şampiyon yapmadıkları için mi ?
Siz kendi bileğiniz hakkıyla şampiyon olamaz mısınız ? ???
manifesto
05-07-2012, 22:35
Neden ? Sizi şampiyon yapmadıkları için mi ?
Siz kendi bileğiniz hakkıyla şampiyon olamaz mısınız ? ???
Böyle bir şey yok.Kendi bileğinin hakkı ile en yakın rakibine 9 puan sonrakilere 20 şer 30'ar puan fark atmış bir takımdan bahsediyorsun.
Kendi kalelerine goller atarak iki maçla şampiyon olmaktan bahsetmiyoruz.
Ve kadıköyde ki maçı nasıl kontrol edecekler.
İşleri çok zor
Ligi bu kadar zorlamaya ne gerek vardı?
Kim için oynanıyor bu fazladan maçlar?
Özgür Suriye
05-07-2012, 22:46
Bu maçlar fazladan değildir , çünkü bu sene böyle bir uygulama yapılacağı bu sezon başlamadan ilan edilmişti.
Bu sezonun 40 maçlık olacağı, bu sezonun başında ve maçlar başlamadan önce duyurulduğu için, oyun başladıktan sonra kuralın değişmesi durumu bu olayda söz konusu değildir.
Fenerbahçe ise nasılsa Süper Final var , düşüncesiyle , ilk 34 haftadaki maçlara çok fazla asılmamıştır.
Tabiri caizse Fenerbahçe, GS'ye 6 maçlık Süper Final öncesinde sana 5 avans veriyorum demiştir. :)
FB sadece küçük takımları yenip şampiyon olmaktansa, şike dedikodularının da önüne geçmek için Süper Final'de BJK , TS ve GS'yi tokatlayarak şampiyon olmayı yeğlemiştir.
Nitekim Fenerbahçe, Süper Final'de bileğinin hakkıyla bu üç takımı da yenmiştir !
Ama bu sefer de bazı GS'liler, Süper Finali bahane etmeye başlamışlardır. ;D
EpiVaTeS
05-07-2012, 22:48
ona kimsenin itirazı yokta puanlarımızı niye siliyorlar...
9 puan fark olsa bugün şampiyonluk şarkıları söylemeyemezdin...
lig tv para kazansın diye yapılmış bişeyi halen savunman mantıksız...
heyecan dediniz noldu 3 tane günahsız kişi vefat etti...
bunu sorgula sonra gel buraya...
Özgür Suriye
05-07-2012, 22:58
ona kimsenin itirazı yokta puanlarımızı niye siliyorlar...
Bu uygulama da sezonun başında ve maçlar başlamadan ilan edilmişti.
Bu uygulama (puanların yarıya inmesi) Türkiye dışındaki Avrupa ve Dünyadaki bazı futbol liglerinde de uygulanıyor.
Ayrıca Voleybol liginde normal sezonu FB açık ara önde bitirmişti ama 1. ile 2. arasındaki puan farkının yarıya inmesi bir yana play off'ta 1. ile 2.'nin puanları tamamen silindi ve play off maçlarında Vakıfbank Fener'i bir maç farkla geçerek şampiyon oldu. Ama FB bu olay yüzünden ağlayıp mızıklamadı.
Hakeza NBA'de de puan farkları ne kadar olursa olsun, play off'a kalan takımların puan farkları sıfırlanıyor (yani puan farkları yarıya bile inmiyor tamamen sıfırlanıyor).
Eğer Süper Final başında da puan farkları böyle sıfırlansaydı , Fenerbahçe şimdiden şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.
O ölüm vakalarına gelirsek , ecel diye bir şey duymadın mı sen ?
Supraliminal
05-07-2012, 23:00
Onlar ecelide Fenerbahçe'nin belirlediğini düşünecek kadar düştüler be furkanım.
Özgür Suriye
05-07-2012, 23:02
.....
Karşılık tahrik edici,kırıcı yorumlar yapıyorsunuz,ama unutmayın ki daha hiçbirşey bitmedi,bence cumartesiyi bekleyin.
EpiVaTeS
05-07-2012, 23:05
Bu uygulama da sezonun başında ve maçlar başlamadan ilan edilmişti.
Bu uygulama (puanların yarıya inmesi) Türkiye dışındaki Avrupa ve Dünyadaki bazı futbol liglerinde de uygulanıyor.
Ayrıca Voleybol liginde normal sezonu FB açık ara önde bitirmişti ama 1. ile 2. arasındaki puan farkının yarıya inmesi bir yana play off'ta 1. ile 2.'nin puanları tamamen silindi ve play off maçlarında Vakıfbank Fener'i bir maç farkla geçerek şampiyon oldu. Ama FB bu olay yüzünden ağlayıp mızıklamadı.
Hakeza NBA'de de puan farkları ne kadar olursa olsun, play off'a kalan takımların puan farkları sıfırlanıyor (yani puan farkları yarıya bile inmiyor tamamen sıfırlanıyor).
Eğer Süper Final başında da puan farkları böyle sıfırlansaydı , Fenerbahçe şimdiden şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.
O ölüm vakalarına gelirsek , ecel diye bir şey duymadın mı sen ?
Bak güzel kardeşim...
bu aptal uygulamayı belçika gibi kıytırıktan bir avrupa ülkesi hariç kimse kullanmıyor...
Play Off'ta puan mı var NBA'de...
git önce ne olduğunu öğren öyle tartışalım saçma sapan yorumlar yapıp haklı çıkmaya uğraşmayın...
ecel diye bir şey elbet var...
kimin ne zaman öleceğini ALLAH'u Teala bilir...
Ama Tetikleyen unsurlarda elbet vardır...
İnsan Kalb krizinden ölecekse o zaman hiç hastane teşhis koymaya gerek yok...
nasıl olsa ecel diyip ehemniyeti elden mi bırakalım...
at o zaman kendini köprüden ecel diyip geçelim...
bu ecel değil bile bile intihardır...
şerefsizin evladı m.emin karamehmet az buçuk para kazansın diye birbirimize düşüyoruz...
kalkıp ileri geri konuşuyorsunuz...
hele onur sen ağzını açma mümkünse benimle muhattap bile olma...
fanatizmi din boyutuna getiren biriyle hiç birşey konuşmam ben...
sonra kalkıp din-iman muhabbeti yapmayın...
Supraliminal
05-08-2012, 00:24
Ağzımıda açarım sizene?
Takım yüzünden çok değiştin sen ibrahim abi!
Asıl siz muhattap olmayın benimle görüşmek üzere bye bye!
Arkadaşlık listenden çıkarman bana hiçmi hiç koymadı bunuda bilesin.
Ha varsın ha yoksun artık benim için.
AK Parti'li olmadığını da artık öğrenmiş olduk.
Sana artık başbakanı sevmeyen biri olduğun için gerekli şekilde davranacağım!
Özgür Suriye
05-08-2012, 00:28
İbrahim abi kim ? ???
Supraliminal
05-08-2012, 00:30
İbrahim abi kim ? ???
Epivates?
EpiVaTeS
05-08-2012, 00:41
Ağzımıda açarım sizene?
Takım yüzünden çok değiştin sen ibrahim abi!
Asıl siz muhattap olmayın benimle görüşmek üzere bye bye!
Arkadaşlık listenden çıkarman bana hiçmi hiç koymadı bunuda bilesin.
Ha varsın ha yoksun artık benim için.
AK Parti'li olmadığını da artık öğrenmiş olduk.
Sana artık başbakanı sevmeyen biri olduğun için gerekli şekilde davranacağım!
ben başbakanı sevmem demem...
,icraatlarını uygulamam derim...
sen istediğin kadar zırla sen değilmisin takım yüzünden gelip amele amele yorum yapan...
hermesajında sana güzellikle ikaz etmememe rağmen anlamadın...
arkadaşlık muhabbetini takım yüzünden yapsaydım başta Enes Bektaş ve Nusret Cevher ile Rıdvanı çıkartırdım ki...
onlar senin gibi mabed yüce gibi saçmalıklarda bulunmuyor...
hiciv farklı bişey hakaret farklı bişeydir sen bu ikisini ayıramıyorsun ayır gel...
sonra görüşürüz...
Özgür Suriye
05-08-2012, 00:54
Fenerbahçe, Galatasaray'ı TT Arena'da (Fener'li Başbakan'ın yaptırıp GS'ye hediye ettiği ve sonra da açılışında nankörce yuhalandığı stad'da) yendikten sonra Trabzonspor'u Trabzon'da (Trabzon'lu futbolcuların , Trabzon'lu taraftarların ve hakemin çirkefliklerine rağmen) yenmeyi başardı ! :)
WyziWgg6Alo
Cihannur
05-12-2012, 22:13
Galatasaray, Süper Final'in son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak Süper Lig'in 2011-2012 Sezonu Şampiyonu oldu. Şampiyon Galatasaray'ı ve forumumuzun Galatasaraylı üyelerini tebrik ediyorum.http://img838.imageshack.us/img838/4024/alkislayansmiley3.gif (http://img838.imageshack.us/i/alkislayansmiley3.gif/)
EpiVaTeS
05-12-2012, 22:16
Hamdolsun Bitti...:)
Garibüzzaman
05-12-2012, 22:30
Bir Fenerbahçeli olarak tebrik ederim. Bizim için sorun yok. Küme düşmedik ya yeter bize:)
Başlığı açan ileri görüşlü arkadaşımızı ve galatasarayı tebrik ederiz :)
tebrikler gs.. bu arada kadiköyde yangin var yangin :)
Kupayı kadıköyde almakta ayrı bir anlam kattı olaya :)
Yıldırım
05-12-2012, 22:52
Hayırlı uğurlu olsun.
Fanatik değilim hatta maçın sonunu izlemedim bile ama ucundan tuttuğum Galatasaray'ın kazanması ister istemez insanı mutlu ediyor...
Cihannur
05-12-2012, 23:18
Başlığı açan ileri görüşlü arkadaşımızı ve galatasarayı tebrik ederiz :)
Fenerbahçe son dakikalarda bir gol atıp maçı 1-0 kazanıp şampiyon olsaydı görürdüm ben o ileri görüşlü! arkadaşı.http://img213.imageshack.us/img213/8729/gozkirpanvegulensmiley1.gif (http://img213.imageshack.us/i/gozkirpanvegulensmiley1.gif/)
Ertuğrul ÖZGÜL
05-12-2012, 23:23
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542431_3523744210577_1181251707_32748063_53358898_ n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/554472_3523650048223_1181251707_32748034_977833712 _n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/534917_412746878745676_324011914285840_1452564_754 028659_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/527751_10150831195076843_340109246842_10193497_130 0942980_n.jpg
manifesto
05-12-2012, 23:33
Şampiyonluk hayırlı olsun
Kupayı Kadıköyde Saracoğlundan anladan çıkmak yok,direniyoruz :)
manifesto
05-12-2012, 23:39
TÜM GALATASARAYLILARA GELSİNNNN :)
SihKOmBzbkA
Cihannur
05-12-2012, 23:42
Şampiyonluk hayırlı olsun
Kupayı Kadıköyde Saracoğlundan anladan çıkmak yok,direniyoruz :)
İleri görüşlü! arkadaş da gelmiş.http://img687.imageshack.us/img687/9936/dilcikaransmiley1.gif (http://img687.imageshack.us/i/dilcikaransmiley1.gif/)
Tebrikler Benhur.http://img688.imageshack.us/img688/5484/elskisansmileyler1.gif (http://img688.imageshack.us/i/elskisansmileyler1.gif/)
manifesto
05-12-2012, 23:44
http://f1205.hizliresim.com/x/d/5s492.jpg
Necip Fazıl
05-13-2012, 17:00
http://www.bobiler.org/images/transparan.gifhttp://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/26891215652.jpg (http://www.bobiler.org/fenerbahce__galatasaray_m237501n)
Necip Fazıl
05-13-2012, 17:02
http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/26885286516.jpg (http://www.bobiler.org/fenerbahce__galatasaray_m237477n)
Necip Fazıl
05-13-2012, 17:03
http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/2688517364.jpg (http://www.bobiler.org/fenerbahce__galatasaray_m237474n)
Necip Fazıl
05-13-2012, 17:05
http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/2688891937.jpg (http://www.bobiler.org/fenerbahce__galatasaray_m237403n)
Necip Fazıl
05-13-2012, 18:41
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/547206_409499799090089_231754276864643_1290965_109 3075796_n.jpg
manifesto
05-13-2012, 22:07
Fanatik Fenerli gazeteci ERGUN BABAHAN maçtan sonra attığı TWİT "Bu kupa amerikaya girsin" şeklinde bir twit atmış.
Gülen'i kasttettiği anlaşılmış
Özür falan durumu kurtarmadı
Severdim kendisini de bu ne alaka?
İnsanları rencide niye ediyorsun
Ertuğrul ÖZGÜL
05-13-2012, 23:48
http://www.habervaktim.com/galeri/resimler/500808914347.jpg
http://www.habervaktim.com/galeri/resimler/9686251523128.jpg
http://www.habervaktim.com/galeri/resimler/4046565908162.jpg
http://www.habervaktim.com/galeri/resimler/3085715333206.jpg
http://www.habervaktim.com/galeri/resimler/9086785078980.jpg
http://www.habervaktim.com/galeri/resimler/143608393302.jpg
Ertuğrul ÖZGÜL
05-14-2012, 00:15
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena11.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena10.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena09.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena06.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena05.jpg
Ertuğrul ÖZGÜL
05-14-2012, 00:31
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena05.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena15.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena16.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena17.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena18.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena20.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena22.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena23.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena25.jpg
http://img1.zaman.com.tr/2012/05/13/arena28.jpg
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.