Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamam mı, devam mı ? Sivas'ın Fendi Galatasarayı Eledi.
ishakyilmaz
02-03-2009, 14:16
Fortis Türkiye (http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Türkiye) Kupası çeyrek final rövanşında Galatasaray bugün Sivasspor'la
http://img.sabah.com.tr/im/2009/02/03/6E47D26A9715C1459F231EF3r.jpg
deplasmanda karşılaşacak. 14.00'de başlayacak karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
İstanbul'da Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak avantaj elde eden Sivas, her türlü galibiyet ve golsüz eşitlikte kupada yarı finale kalan taraf olacak. Her türlü galibiyet ve 1-1'in üstündeki beraberlikler ise Galatasaray'a yarıyor.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, kırmızı kart cezası nedeniyle bugün forma giymeyecek olan Ayhan'ın yerine, takımda kaptan olarak büyük olasılıkla Ümit Karan'ın sahaya çıkacağını söyledi.
SİVASSPOR: Petkovic Abdurrahman Murat Sedat Faruk Sylla Mohamed Sezer Musa Kamanan M. Yıldız
ishakyilmaz
02-03-2009, 14:18
İlginç bir futbol sezonu geçiriyoruz.Dört büyüklerin damak tadı mahiyetindeki geçmişte sergiledikleri oyunu arar olduk..!İşte bu açıdan kupada bu mütihş maçın galibi sivas olacaktır diye düşünüyorum.SİVAS tur atlayacak.Sizlerin tahminleri ne yönde?
TÜRKİYE BU MAÇA KİLİTLENDİ
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/3/6/3/6/136362.jpg
SİVAS'TA İLK GOL - CANLI SKOR
G.Saray, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Sivas'a konuk oluyor.
Şampiyonluk adayı iki takım Sivasspor ile Galatasaray bugün kozlarını bir kez daha Fortis Türkiye Kupası'nda paylaşıyor. İki takım arasında 4 Eylül Stadı’nda oynanan ikinci yarının ilk maçında Sivasspor rakibini 2-0 mağlup etmeyi başarmış, Ali Sami Yen'deki kupanın çeyrek final ilk maçı ise 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Bugünkü karşılaşmada iki takım da turu geçip kupaya bir adım daha yaklaşmak için mücadele ediyor.
* Saat 14.00'te başlayan karşılaşmada Galatasaray 8. dakikada Arda'nın golüyle 1-0 öne geçti
İŞTE İLK 11'LER
Sivasspor: Petkoviç, Diallo, Sedat, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Sylla, İbrahim, Sezer, Musa, Mehmet Yıldız, Kamanan
Galatasaray: Aykut, Emre Güngör, Emre Aşık, Meira, Hakan Balta, Mehmet Güven, Mehmet Topal, Barış, Arda, Ümit Karan, Nonda
samanyoluhaber
İlginç bir futbol sezonu geçiriyoruz.Dört büyüklerin damak tadı mahiyetindeki geçmişte sergiledikleri oyunu arar olduk..!İşte bu açıdan kupada bu mütihş maçın galibi sivas olacaktır diye düşünüyorum.SİVAS tur atlayacak.Sizlerin tahminleri ne yönde?
Bence bursaspor tur atlayacaktır sivasspor değil ....:D
Kamana müthiş bir füze gönderdi kaleye ve maç 1-1 oldu ve yeniden başladı ;D
ishakyilmaz
02-03-2009, 15:32
Kamanadan muhteşem bir GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL.1-1
ishakyilmaz
02-03-2009, 15:34
AK Partiforum ayrıcalığı ile maçı capcanlı sizlerle paylaşıyoruz.
TÜRKİYE BU MAÇA KİLİTLENDİ
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/3/6/3/6/136362.jpg
SİVAS'TA 2. GOL - CANLI SKOR
G.Saray, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Sivas'a konuk oluyor.
Şampiyonluk adayı iki takım Sivasspor ile Galatasaray bugün kozlarını bir kez daha Fortis Türkiye Kupası'nda paylaşıyor. İki takım arasında 4 Eylül Stadı’nda oynanan ikinci yarının ilk maçında Sivasspor rakibini 2-0 mağlup etmeyi başarmış, Ali Sami Yen'deki kupanın çeyrek final ilk maçı ise 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Bugünkü karşılaşmada iki takım da turu geçip kupaya bir adım daha yaklaşmak için mücadele ediyor.
* Saat 14.00'te başlayan karşılaşmada Galatasaray 8. dakikada Arda'nın golüyle 1-0 öne geçmişti. Sivasspor 30.dakikada Kamana ile karşılık verdi.Sivasspor 1- Galatasaray 1
samanyoluhaber
ishakyilmaz
02-03-2009, 15:49
Kamana 46+2 de öyle bir gol kaçırdı ki..!Top direkten dışarıya çıktı.Tek başına gsyle oynuyor:)
İlk yarı 1-1 tamamlandı kamana müthiş bir gol kaçırdı kaleci aykut'u da geçip topu ağlarla değil direklerle buluşturdu top avuta çıktı ikinci yarıda görüşmek üzere ....:saygılar:
Necip Fazıl
02-03-2009, 15:50
ilk yarı sonucu...
1 - 1
Necip Fazıl
02-03-2009, 17:03
90 dk 1 - 1 bitti... maç uzadı...
Bu Sivasla işimiz var bizim ya :)
ishakyilmaz
02-03-2009, 17:07
Süpriz bir gol gelmezse maç uzatmalara gidecek.Hadi sivas ele şu gs yi:)
Günaydın ishak kardeşim uzatmalar oynanıyor zaten şu anda ;D
:paat:gs alır inş
FarukARSLAN.
02-03-2009, 17:10
İlerki turda feneri hangisi eleyecekse o tur atlasın. ;D
Sivas'ın fener başarısı çok az. Fener yapılanmasından geliorlar zaten. Gönül Galatasaray'ı istiyor.. HAYIRLISI(!: ) hangisiyse o tur atlasın..
azra sana katılıyorum inş inş :)
Necip Fazıl
02-03-2009, 17:11
Günaydın ishak kardeşim uzatmalar oynanıyor zaten şu anda ;D
bu saatte uyanamayanlar var hala yaff... ;D
1 gol atsak herşey tamam da işte takımda çok eksik var golcülerimiz yok 2-1'e de biz tur atlıyoruz 2-2'ye de .....:karizmatik:
ishakyilmaz
02-03-2009, 17:17
Gsliler son tango az daha bekleyin sonra ağlarsınız:D
ishakyilmaz
02-03-2009, 17:18
1 gol atsak herşey tamam da işte takımda çok eksik var golcülerimiz yok 2-1'e de biz tur atlıyoruz 2-2'ye de .....:karizmatik:
Bu tür bahaneler hiç hoş değil...!Yok eksik,yok golcü bırakın bu işleri maça bakın siz..!
Necip Fazıl
02-03-2009, 17:21
2. UZATMA BÖLÜMÜ BAŞLADI ARTIK SON 15 DAKİKA GOL OLMAZSA PENALTILAR
UZATMALARIN İLK YARISI BİTTİ
dakika 105 Sivasspor atağı Kaman'a pas karar ofsayt
dakika 104 Sivasspor atağı Diallo'nun ortası Muhammed Ali Emre Güngör'e ceza sahası içinde faul yaptı
dakika 103 Skor 1-1 Sivas'ta uzatmaların ilk 15 dakikasının son dakikası
dakika 101 Galatasaray'da oyuncu değişikliği Nonda çıkıyor Yaser giriyor
dakika 100 Mehmet Topal şansını uzaktan denedi Petkoviç'te kaldı top...
dakika 99 Ümit Karan'la gelişen Galatasaray atağı ortası savuna dönen topa Hakan Balta sert vurdu top Petkovic'te kaldı...
dakika 98 Sivasspor Balili ile itkeli geldi ortası araya savunma girdi uzaklaştardı...
dakika 97 Sivasspor'da sahada şu anda 5 yabancı krampon var, Galatasaray'da sahada 2 yabancı futbolcu bulunuyor...Skor 1-1 uzatmaların ilk 15 dakikası
dakika 95 Sivas'ta skor 1-1 uzatmalarda iki takımda kontrollü oynuyor...
dakika 92 Sivasspor atağı Kamanan ceza sahası içinde vuruş kötü...
dakika 90 Ümit Karan yerde faul Galatasaray serbest vuruş kullandı...
Dikkatinizi çekerim İshak kardeşim ağlamak bizim değil siz fb'lilerin işi yok o hakemi vermeyin maçlarımıza yok bu hakemi vermeyin yayıncı kuruluş kabloları kesmek futbolcularınızı dövmek falan filan taraftarı susturmak stada almamak :w:
AY IŞIĞI
02-03-2009, 17:28
Eee maçın sonucu nedir 90 dakikayı anlatmışsınız ama kazanan kim yazmamışsınız yani ona göre tebrik edelim ;1
Dikkatinizi çekerim İshak kardeşim ağlamak bizim değil siz fb'lilerin işi yok o hakemi vermeyin maçlarımıza yok bu hakemi vermeyin yayıncı kuruluş kabloları kesmek futbolcularınızı dövmek falan filan taraftarı susturmak stada almamak :w:
işte buna şapka çıkarılır:saygılar::saygılar:
Üç mevsim
02-03-2009, 17:28
Hala bitmedi mi yahu ???
Eee maçın sonucu nedir 90 dakikayı anlatmışsınız ama kazanan kim yazmamışsınız yani ona göre tebrik edelim ;1
15'er dakikalık uzatmalar oynanıyor şu anda galip henüz belli değil eğer eşitlik bozulmazsa maç penaltılara gidecek .....
Mehmet Yıldız kırmızı kartla oyun dışı .....
ishakyilmaz
02-03-2009, 17:32
Herkes kendinden sorumludur.Ben eylem ve söylemlerimde kendimden sorumluyum.Başkalarını pek bilmem.Ağlamak meselesini yani sızlamayı siz açtınız eksiklikler,golcülerimiz v.s.Benim fb ile ilgili bir sızlamam olmadı.Altta şapka çıkaran üyemiz sizde bilmeden şapka çıkarmayın;;)
Necip Fazıl
02-03-2009, 17:33
Mehmet Yıldız kırmızı kartla oyun dışı .....
bende hakem ne zaman gs forması giyecek diyordum... ;;) ;D
Herkes kendinden sorumludur.Ben eylem ve söylemlerimde kendimden sorumluyum.Başkalarını pek bilmem.Ağlamak meselesini yani sızlamayı siz açtınız eksiklikler,golcülerimiz v.s.Benim fb ile ilgili bir sızlamam olmadı.Altta şapka çıkaran üyemiz sizde bilmeden şapka çıkarmayın;;)
Takımda eksiklerin olduğunu söylemenin neresi ağlamak bunu anlamadım ki ben ishak kardeşim ağzınız iyi laf yapıyor ama her durumda da kendinizi haklı çıkaramazsınız bunu unutmayın iki iki daha dört eder forumu takip edin en çok ağlayan fb'lilerdir .....;;)
bende hakem ne zaman gs forması giyecek diyordum... ;;) ;D
Haklısın hakem geçende sivasspor forması giymişti ;;) ;D
Necip Fazıl
02-03-2009, 17:37
UZATMALARDA DA GOL OLMADI PENALTILARA GİDİLİYOR...
ishakyilmaz
02-03-2009, 17:38
Takımda eksiklerin olduğunu söylemenin neresi ağlamak bunu anlamadım ki ben ishak kardeşim ağzınız iyi laf yapıyor ama her durumda da kendinizi haklı çıkaramazsınız bunu unutmayın iki iki daha dört eder forumu takip edin en çok ağlayan fb'lilerdir .....;;)
Güzel kardeşim ben herkes kendinden sorumludur diyorum sen kalkmış bana şark-garb emaresi yapıyorsun.Ağızımız iyi laf yapıyor derken birazda düşünüp öyle konuşalım.Bir maç sohbeti bu,fanatik bir taraftar değilim fazlada sevmem.;;)
ama kimse ağlamadıki yani gslı yani :w:niye çıkarmıycakmışım yaa güzel söze herzaman şapka çıkarılır :saygılar::ayutandım:
UZATMALARDA DA GOL OLMADI PENALTILARA GİDİLİYOR...
Maçın en heyacanlı bölümleri başlıyor ;D
Arda penaltıyı kaçırdı :@
Güzel kardeşim ben herkes kendinden sorumludur diyorum sen kalkmış bana şark-garb emaresi yapıyorsun.Ağızımız iyi laf yapıyor derken birazda düşünüp öyle konuşalım.Bir maç sohbeti bu,fanatik bir taraftar değilim fazlada sevmem.;;)
Belli oluyor çok güzel ikili oynuyorsun ;;)
işte Aykut'umuzda Kurtardı...
hakan Balta .... Goooooooooooooolllllllllllllllll
mamodu Diyallo... Karşılık veriyor... 1-1
Sivasspor yarı finalde 4-2 tebrikler .....:saygılar:
ve Sİvas Yarı Finalist.....
Necip Fazıl
02-03-2009, 17:47
hepimiz galatasaraylıyız... :w: :yehoo: :hihi2: :D ;D :w:
ishakyilmaz
02-03-2009, 17:48
AYNASI SİVASTIR GALATASARAYIN İSMİNE BAKILMAZ..!:D
FarukARSLAN.
02-03-2009, 17:48
Vay beh..
Her gün bi Sivas-Galatasaray maçı görür olduk. Mahalle maçı gibi habire oynanıyor (: ..
Ve Sivas iyi diş geçiriyor Galatasaray'a..
Tebrikler..
AY IŞIĞI
02-03-2009, 17:49
Sivassporu tebrik ederim ;1
Boşunana dememişler "ummadık taş, yarar baş"
Necip Fazıl
02-03-2009, 17:50
yarın BAYKAL ANAYASA MAHKEMESİ'ne maçın iptali için gidebilir haaaaaaaaa :w: ;D :D :w:
Vay beh..
Her gün bi Sivas-Galatasaray maçı görür olduk. Mahalle maçı gibi habire oynanıyor (: ..
Ve Sivas iyi diş geçiriyor Galatasaray'a..
Tebrikler..
Darısı bursaspor'un başına inşaAllah futbol bu biri kaybedecek illaki sağlık olsun yensekte yenilsekte Galatasaraylıyız ....:karizmatik:
neyse sorun değil heğimiz gs lıyız :karizmatik:darısı fenerin başına ;D
Darısı bursaspor'un başına inşaAllah futbol bu biri kaybedecek illaki sağlık olsun yensekte yenilsekte Galatasaraylıyız ....:karizmatik:
:evet::evet::evet:
ishakyilmaz
02-03-2009, 17:53
Burada takdir ettiğim tek bir nokta var,oda Sivassın mücadele RUHU..!Futbol böyle oynandığı vakit zevk kazanır.
Necip Fazıl
02-03-2009, 17:53
buğün hepimiz gs liyiz zaten... :w: ;D
:) Her zaman cimbomluyuz...
Antalya'ya de Bursaya'da Büyük dualar ediyorum ,Allah yar ve yardımcıları olsun '''
ishakyilmaz
02-03-2009, 19:17
:) Her zaman cimbomluyuz...
Antalya'ya de Bursaya'da Büyük dualar ediyorum ,Allah yar ve yardımcıları olsun '''
Yeşil Bursamızda Fenerimizin yenilmesini diliorum;1
hipermuhafazakar
02-04-2009, 14:44
ağlamak işi Türkiyede ancak fenerlilerin yaptığı şeydir.. biz tam 14 kez o kupayı müzemize götürdük siz ise 4 kez.. O kadar para harcayarak yaşadığınız rezaletlere gülüyoruz biz.. GS de yıldız oyuncuları yoktu Lincoln yoktu Baros yoktu Kewel yoktu Ayhan yoktu Sabri yoktu kaleci Desantiste yoktu..Yedeklerle çıktı ligin en güçlü takımına..senin takımın öyle yedeklerle çıksaydı te5adüf görürdünüz gene
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.