fatih kısaparmak balon baskılı balon Taraf Bu Kez Tayyibi Vurdu - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraf Bu Kez Tayyibi Vurdu

tahayasin
10-17-2008, 12:47
Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un Taraf Gazetesi'ni hedef alan "akacak kanın sorumlusu" ve "yerinizi belirleyin" sert ifadelerinin yankıları sürüyor.
Açıklamalar kamuoyunda tepkiyle karşılaşırken Başbakan Erdoğan dün yaptığı açıklamasında, Org. Başbuğ'a destek vererek, yanında yer aldığını ifade etmişti.

Başbakan, Taraf'a yüklenirken de Org. Başbuğ'un ifadelerini kullanan açıklamalar yapmıştı. Başbuğ'un açıklamaları için "Genelkurmay Başkanımız da haklı olarak buna vurgu yapmıştır diyen Erdoğan, "elbette basın hürdür. Eleştirme hakkı da vardır. Buna mukabil kendilerine yapılan eleştirilere de cevap hakkı vardır. Verilen cevabın üslubundan ve sertliğinden şikayet edenler önce dönüp bir de kendilerine baksınlar." demişti. Başbakan ayrıca, "Terör sadece bizim değil insanlığın düşmanı. Basın dahil herkes nerede durduğunu bilmeli. Kimse terörü cesaretlendirme hakkına sahip değildir. Biz haklıyız ve doğru yerdeyiz, Gerisini yanlış yerde duranlar düşünsün." ifadelerini kullandı.

Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un açıklamaları karşısında geri adım atmayan Taraf Gazetesi, Başbakan karşısında da aynı tavrı sergiledi ve cevabını manşetten aynı sertlikle verdi.

Taraf Gazetesi Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları için "Paşasının Başbakanı" manşetini kullanırken, "Şemdinli'de Büyükanıt'ın arkasında duması eleştirilen Başbakan şimdi de Aktütün haberleri nedeniyle medyayı tehdit eden Başbuğ'a sahip çıktı" cümlesiyle haberini verdi.
AHMET ALTAN'DAN ERDOĞAN'A "MUSA - FİRAVUN" HATIRLATMASI
Öte yandan Başbuğ'un açıklamalarına dün aynı sertlikle cevap veren Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan bugün de Erdoğan'a yönelik sert bir yazı kaleme aldı.
Altan, Genelkurmay Askeri Savcılığından Taraf Gazetesi'ne gelen iki ayrı kağıdı eleştirirken söz dönüp dolaşıp Başbakan Erdoğan'ın dünkü yaptığı açıklamalar geldi. "Bu da öyle bir başbakan" başlıklı yazısında, Erdoğan için şu ifadeler yer verdi:
"Bu utanç verici zorbalığı önleyecek olan kim?... Siyasi iktidar elbette... Ama iktidardakiler birşeyler yapıyorlar mı? Yapmıyorlar. Onun yerine başbakan kalkıyor, parmağını sallayarak kendi halkını tehdit eden genelkurmay başkanını destekliyor. Ne ölen çocukların hesabını soruyor, ne çarpık bir hukuk sisteminiz düzeltmek istiyor. Tehditkar bir generalin tehditlerine kendi tehditlerini ekliyor. O generalin üslubuyla "gerçekleri öğrenmek isteyenlere" karşı çıkıyor. Paşasıyla iyi geçinecek.
"MUHTIRAYA KARŞI KENDİ İKTİDARINI KORUYAN BAŞBAKAN İŞ ÇOCUKLARA GELİNCE CESARETİ KAYBOLDU"
Geçen yıl başbakana verilen muhtıranın altında o paşanın da imzasıı vardı. O zaman o muhtıraya başbakan cesaretle karşı çıkmıştı. Arkasında bulduğu halk desteğinin nedenleri arasında, gösterdiği o cesaretle bulunuyordu. Kendisini ve iktidarını cesaretle korudu. İş çocuklarını korumaya gelince o cesaret uçtu gitti. Çocuklar ölüversin ne olacak, iktidardan önemli mi? Daha önce de böyle yapmıştı.
"KENDİNE MUHTIRA VERENLERLE İŞBİRLİĞİ YAPSIN"
Şemdinli de suçların ortaya çıkarılmasın engellemiş, olayı aydınlatmaya çalışan savcının meslek hayatına sona erdirmişti. Askerle anlaşmanın kendi iktidarına yardım edeceğini sanmıştı. Ne kadar yanıldığını cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yediği muhtırayla gördü. Askerle işbirliği yapmaya çalışan her politikacı sonunda bu gerçekle karşılaşır. Ama anlaşılan gördüğünü pek algılamamış. Şimdi aynı şeyi bir daha deniyor. Ölen çocuklara, özgürlüğe, halkın gerçekleri öğrenme hakkına, demokrasiye, hukuka değil, bir generalin tehditlerine, gerçeklerin saklanmasını isteyen zorbalığa sahip çıkıyor. Çıksın. Kendine muhtıra verenlerle işbirliği yapsın. Onların gazetecilere verdiği muhtırayı desteklesin. Katılsın muhtıracıların arasına. Bu ülke, bu halk özgürlüğü hak ediyor. Tehditkar generaller, işbirlikçi poltikacılar, elele verselerde bunu engelleyemezler.
"HER FİRAVUN'UN MUSASI VARDIR"
Her firavunun bir Musası vardır. Buranın Musası, buranın özgürlüğüne acıkmış halkıdır. Gün gelir, devran döner, bu Musa, Firavunlara bunun hesabını sorar.
YASEMİN ÇONGAR: BÖYLE BAŞBAKANA BÖYLE KOMUTAN
Ayrıca Taraf Gazetesi yazarı Yasemin Çongar da bugünkü köşesinden Başbakan'a sert çıktı. Erdoğan'ın bu defa kamuoyunun bilgilenme hakkına yönelik bir muhtıraya katılmakta beis görmediğini vurgulayan Çongar, "Erdoğan Şemdinli'deki ayıbını tekrarladı... Açıklamasıyla askeri vesayete omuz vererek iktidar olma hakkından ve görevinden bir kez daha feregat etti" diye yazdı.

kanahmet
10-17-2008, 12:55
Bence bu yayınlanan belgeler araştırılmalı. Başbakanımız konumu itibari ile böyle konuşmalı yapacak birşey yok.

sabırlı
10-17-2008, 12:58
Taraf duruşu ile takdir edilecek gazetelerden biri.
Nenden hep skandal haberler tarafta çıkıyor ?
Mesela Ergenekon dağlıca saldırısı şimdide aktütün saldırısı niçin tarafta çıkıyor tek Merak ediyorum doğrusu

tahayasin
10-17-2008, 13:01
Bence bu yayınlanan belgeler araştırılmalı. Başbakanımız konumu itibari ile böyle konuşmalı yapacak birşey yok.

Refah Döneminde Muhterem Erbakan a olmadık iftiralar atanlar şimdi niye seslerini çıkarmıyorlar.Dünya menfaati değil mi? İşte bol keseden yaptığınız iftiraları Yüce ALLAh böyle yedirir adama.

ömer faruk
10-17-2008, 13:04
bence başbakan tarafsız kalmalıydı sonuçta 17 şehit verildi eğer ortada bi hata varsa suçlulular cezalandırılmalı kim olursa olsun
mesala ilker başbuğ bu soruların cevabını veremedi
1.pkk nın en çok saldırdığı karakollar neden derme çatma barakalar halinde?
2.ortada bi istihbarat zaafı var ya da istihbarat var da,değerlendirilmesinde ciddi bi zafiyet var

muhacir
10-17-2008, 13:04
Taraf bu... kimseyi dinlemez... Doğru bildiği şeyi yazmaktan çekinmiyor...Bravo...

kanahmet
10-17-2008, 13:13
Erbakan Hoca`nı da biliyoruz asker karşısında sus pus olduğunu. Biz yine muhtıraya tepkimizi verdik. Hoca hiç birşey yapmadı.

kanahmet
10-17-2008, 13:50
Belgeleri gözüne mi sokalım illa.Eğer belgeleri imzaladığını ispatlayamazsan şerefsizsin.Ben imzalamadığını ispatlarsam yine şerefsizsin.Ayrıca sevme Erbakan ı.Kişi sevdiğiyle beraberdir.Sen git sevdiğin israil amerika ve yerli müsteşriklerinle beraber ol.

http://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=42453

Ben hepsini araştırdım biraz uğraşırsan sen de araştırırsın. Ben tv de izledim askerin yanında anlaşmayı imzaladığını sen ne diyorsun ya. Belgeselllerde bile çıktı. İnsanları tanımadan şerefsiz diyen şerefsizdir. Bu konuda artık eminim. Artık senin gibilerle muhatap olmuyacağım.

Bugün birşey öğrendim İsrail`den önce içimizde olan düşmalığı yok etmeliyiz.

MILLI DAVA
10-17-2008, 14:30
Ben hepsini araştırdım biraz uğraşırsan sen de araştırırsın. Ben tv de izledim askerin yanında anlaşmayı imzaladığını sen ne diyorsun ya. Belgeselllerde bile çıktı. İnsanları tanımadan şerefsiz diyen şerefsizdir. Bu konuda artık eminim. Artık senin gibilerle muhatap olmuyacağım.

Bugün birşey öğrendim İsrail`den önce içimizde olan düşmalığı yok etmeliyiz.

Be Cahil kardesim Imzaladigi hangi Belge imis göster bakim

Bence önce Israil kardeslerimizi sehit ederken onlara cicek, ödül veren yalakacilari yok etmeliyiz

kanahmet
10-17-2008, 14:33
Be Cahil kardesim Imzaladigi hangi Belge imis göster bakim

Bence önce Israil kardeslerimizi sehit ederken onlara cicek, ödül veren yalakacilari yok etmeliyiz
Bana cahil diyeni muhatap almıyorum. Siz kendi kendinizi eğlendirin.

muhacir
10-17-2008, 14:38
Önce bunu yazıyor:

Erbakan Hoca`nı da biliyoruz asker karşısında sus pus olduğunu. Biz yine muhtıraya tepkimizi verdik. Hoca hiç birşey yapmadı.

Sonra bunu:

Ben Erbakan Hoca`yı çok severim ama senin gibi insanlar soğutuyor işte.

İnsan hiç olmazsa yalan söylemez.

Fikirlerini söyle ama yalan söyleme!

Erbakan hocayı çok seven birisi ERBAKAN HOCA'NI DA BİLİYORUZ demez.

Takiyye yapma!

kanahmet
10-17-2008, 14:43
Bak Erbakan Hoca`yı seviyorum. Eğer şu anda Erbakan Hoca siyasette olsa arka planda durmasa desteklerim Erbakan Hoca`yı ama bazı küçük hataları söyleyelim. Ben NTV de izlediğim bir belgeselde bunu gördüm ve size aktardım. 26 Ekim günü arkadaşla Ankara`da olacağım bu yeterince açıklayıcıdır herhalde. Tayyip Erdoğan`ın hataları yok mu tabiki de var ama sürekli hataları dile getirip diğer olumlu şeyleri örtbas ederseniz buna karşıyım.

Eşref
10-17-2008, 14:55
Daha önce de ifade etmiştim. Tekrar söylüyorum. Zemzem suyuyla da yıkansa, ben bu Ahmet Altan denen şahsı sevmiyorum, samimiyetine inanmıyorum. (Yazdıkları doğrudur yada yanlıştır. O ayrı mevzu)

Eşref
10-17-2008, 15:00
Bu arada Taraf Gazetesi kendi bastığı resimleri yalanlamış.

muhacir
10-17-2008, 15:38
Bu arada Taraf Gazetesi kendi bastığı resimleri yalanlamış.

Nasıl yalanlamış, kaynak gösterirmisiniz?

Bak Erbakan Hoca`yı seviyorum. Eğer şu anda Erbakan Hoca siyasette olsa arka planda durmasa desteklerim Erbakan Hoca`yı ama bazı küçük hataları söyleyelim. Ben NTV de izlediğim bir belgeselde bunu gördüm ve size aktardım. 26 Ekim günü arkadaşla Ankara`da olacağım bu yeterince açıklayıcıdır herhalde. Tayyip Erdoğan`ın hataları yok mu tabiki de var ama sürekli hataları dile getirip diğer olumlu şeyleri örtbas ederseniz buna karşıyım.

Siz küçük hataları söylemediniz, aynen ERBAKAN HOCA'NI DA BİLİYORUZ...dediniz. Yani kendinizi ele verdiniz.

Sevgi: şöyle olsaydı şeklinde olmaz.

Samimi olun.. sevmek zorunda da değilsiniz.

Ama yalan söylemeyin, hele hele seviyorum ama diyerek hiç yazmayın.

Çünkü bir yazıdaki ana fikir AMA dan sonra gelen cümlelerde gizlidir.

kanahmet
10-17-2008, 16:13
Evet dememin sebebi de bellidir bu bir psikolojik tepkidir. Sebebi ise sizin ADİ demeniz.
Nasıl yalanlamış, kaynak gösterirmisiniz?

Siz küçük hataları söylemediniz, aynen ERBAKAN HOCA'NI DA BİLİYORUZ...dediniz. Yani kendinizi ele verdiniz.

Sevgi: şöyle olsaydı şeklinde olmaz.

Samimi olun.. sevmek zorunda da değilsiniz.

Ama yalan söylemeyin, hele hele seviyorum ama diyerek hiç yazmayın.

Çünkü bir yazıdaki ana fikir AMA dan sonra gelen cümlelerde gizlidir.

muhacir
10-17-2008, 16:15
Evet dememin sebebi de bellidir bu bir psikolojik tepkidir. Sebebi ise sizin ADİ demeniz.

Ben mi size ADİ dedim?

Hani yazımda ADİ demişim ispatlarmısınız?

kanahmet
10-17-2008, 16:49
Haklısınız çok özür dilerim sizi onla karıştırdım. Ama yaşımla ilgisi yok 19 yaşındayım.

rikopasa
10-17-2008, 16:56
aaa ortalık karışmış ... taraf bertaraf oldu ... resimler kuzey ıraktaki başka bir bölgeye aitmiş , Aktütün'ün 20 km ilerisinde ... bırakın bu yanlı amaçlı uşak kalemleri okumayı ... hocada iyidir tayyipte iyidir ... onlar aynı kaptan yerler , sizde burda birbirinizi yersiniz ... yemeyin birbirinizi arkadaşlar.

muhacir
10-17-2008, 16:59
Haklısınız çok özür dilerim sizi onla karıştırdım. Ama yaşımla ilgisi yok 19 yaşındayım.

Özrünüz kabul edilmiştir.

Gençliğinize saydım:

Kolay gelsin.

FarukARSLAN.
10-18-2008, 02:26
Taraf duruşu ile takdir edilecek gazetelerden biri.
Nenden hep skandal haberler tarafta çıkıyor ?
Mesela Ergenekon dağlıca saldırısı şimdide aktütün saldırısı niçin tarafta çıkıyor tek Merak ediyorum doğrusu

Bağlantıları ve istihbaratı Amerika da ondan .

FarukARSLAN.
10-18-2008, 02:29

Desene AK Parti'nin oylarını bölebilecek tek kişi o da ondan arkasındayım diye.. Büyüklerin de pişman siyasi yasağına ama işte iş işten geçmiş.. Naparsın...

muhardinho
10-18-2008, 02:49
Başbakan benim gözümden düştü. Bir kere Taraf gazetesi eleştri yapmıyo ki bir şekilde eline geçen belge yi açıklıyor başbakanda bu ağır eleştriler falan diyor.
Eğer başbakan tarafsız bir şekilde, eğer bu belgeler doğruysa bunun hesabını sorarım deseydi benden 10 üzerinden 10 puan alırdı.
Başbakan genelkurmayın tehdinden korkmasın bu saatten sonra darbe yapacak değil kimse zaten öyle bir şeye kalkışırlarsa kaybeden onlar olur ellerinde ki son kaleyi kaybederler. akabinde de türkiye yi de türkiye yönetir. böylece ABD'nin ortadoğu projesinin gerçekleşme ihtimali ortadan kalkar.

AK_Türk
10-18-2008, 08:19
Bir basbakanin kendine bagli bir kurum olan genel kurmayi korumasi cok normal

muhacir
10-19-2008, 01:58
Bir basbakanin kendine bagli bir kurum olan genel kurmayi korumasi cok normal

Bir başbakanın kendisine bağlı bir kurumu veya kurumları ancak DOĞRU YAPTIKLARI ZAMAN koruması normaldir.

Yanlış yapan kim olursa olsun ona sahip çıkılmaz, korunmaz.

Yanlış yapanı, görevini tam yapmayanı korursanız işteböyle her gün şehit cenazeleri kaldırırız.

islam
10-19-2008, 02:26
e... ben Tarafı BelliOlmazYan TarafDediğimde AkTarafı Beni Kalaylamştı...

Hakan Özkan
10-19-2008, 10:56
Demokrasinin toplum üzerindeki yayılma hızının önünü alacak bir duruşa imza atmıştır sevgili Başbakanımız , Askeri kanata uygun kelamlar ile kamuoyu önünde sorguya cekilmesi ,alışagelmiş düzen , sistemin iyileşmesi acısından iyi olacağına inanıyordum . Son dönemlerde kafalarda oluşan her tür soru işaretine binaen askeri kanatın cok daha makul ve gerçekci yorumlarda bulunması beklenilendi, yalnız bu aşamada genelkurmay başkanının , yersiz ve gereksiz cıkışı ile medya üstünde bunun yanında bağımsız olmayan yargı üstünde oluşturmuş olduğu psikolojik baskı ile demokratik gelişme aşamasında hoş olmayan bir gerilemedir , bunun yanında belki yerel secimlerin yanaşmasını kendilerine kanalize etme adına muhalefetin adice siyaset yapmaa reflekslerini boşa cıkarma adına , genelkurmayı destekleyen acıklamalara sevgili Başbakanımızın destek cıkması kısa vadede sandık için hoş gözüksede uzun vadede demokrasi için hoş olmadığını düşünüyorum.

şeriatçı
10-20-2008, 20:07
“Paşasının Başbakanı” Bir de Apolet Taksaydın! demiş taraf. Haber için:

http://www.haksozhaber.net/news_detail.php?id=5253

aşk-ı ilahi
10-20-2008, 20:14
tarafın tarafsızlığına ve samimiyetine asla inanmadım....

şeriatçı
10-20-2008, 20:17
tarafın tarafsızlığına ve samimiyetine asla inanmadım....
Yalnız burada taraf değiştiren 'Taraf' değil dikkatinize... Kemalistler tarafından orduyu yıpratmakla suçlanan taraf (akp) , bu sefer tarafını ordu olarak seçiyor. Yani akp halk tarafından veya demokrasi tarafından, kemalist rejimin bekçisi ordu tarafına iltica ediyor.

Lâle_
10-20-2008, 20:36
Tarafın köşe yazarlarının makalelerinden belliydi kimlere hizmet ettikleri hiç şaşırmadım...

şeriatçı
10-20-2008, 20:39
Tarafın köşe yazarlarının makalelerinden belliydi kimlere hizmet ettikleri hiç şaşırmadım...
Pardon siz daha önce Taraf okuyor muydunuz. Köşe yazarları ne yazıyordu da anladınız kime hizmet ettiğini. Sanki sadece yazmak için yazdığınız gibi bir izlenime kapıldım da...

Lâle_
10-20-2008, 20:43
Taraf okuyucusuydum bazı makalelerde yasa dişi örgütün probagandasını yaptıklarını ve diş güçlerle bağlantıları olduğuna kanaat getirdiğimden ve bu manşetten sonra okumuyorum.

şeriatçı
10-20-2008, 21:03
Taraf sadece gerçekleri yazıyor. Laikçi kemalistler tarafa şeriatçı derler ilginç.. AKP'liler de PKK'lı diyor. Varsın desin.

Üç mevsim
10-20-2008, 21:19
Taraf'a inanıyorum. Okumaya devam edeceğim. Başbakan'ın Genelkurmay Başkanı'na destek çıkmasını olumsuz bulmakla beraber önemsemiyorum.

Mu-Alim
10-20-2008, 22:38
Taraf haklı, raporların hesabını soran millet haklı, Genelkurmay Başkanı'nın o sert üslubunu eleştirenler haklı...

Erdoğan herkese "herkes durduğu yeri bilecek." dedi; ama kendisi bu kez yanlış yerde durdu, savunacağı taraf kapana sıkışmış kedi gibi etrafı cırmalayan Başbuğ değil; saldırıdan bir gün önce geçilen istihbarat raporunun hesabını soran insanlar olmalıydı.

Eğri oturalım, doğru konuşalım...

tubAk
10-20-2008, 22:49
Taraf pkk ya yakn bir gazete gibi..Tayyib erdoganı vurması bundandır

Mu-Alim
10-20-2008, 22:52
Taraf pkk ya yakn bir gazete gibi..Tayyib erdoganı vurması bundandır

Kaç kez okudunuz Taraf'ı; hangi köşe yazarlarını sürekli takip ediyor, gazete kime ait, ne kadar biliyorsunuz?

Aktütün saldırısından sonra attığı manşetleri takip ettiniz mi, Erdoğan'ı kaç kez eleştirdi, biliyor musunuz?

Kısacası bir tek Erdoğan'ın söylediği bir şeyi eleştirdi diye mi PKK'ya yakın gazete oldu Taraf, yoksa derin araştırmalar sonucunda mı?

tubAk
10-20-2008, 22:58
Partimize yalan haberlerle vurmaya hakkı varmı?

Mu-Alim
10-20-2008, 22:59
Partimize yalan haberlerle vurmaya hakkı varmı?

Af edersiniz ama burada yalan haber nerede?

tubAk
10-20-2008, 23:00
Sayın başbakan paşaların başbakanı degildir bu haber tamamen yalan böyle iftiralarla bir yere varamazlar

Mu-Alim
10-20-2008, 23:05
Sayın başbakan paşaların başbakanı degildir bu haber tamamen yalan böyle iftiralarla bir yere varamazlar

İlker Başbuğ'un basına ateş püskürdüğü konuşmasını desteklediği ve "Genelkurmay Başkanı haklıdır." diyerek ona yakın sertlikte tavır takındığı için "paşaların başbakanı" yakıştırmasında bulundu Taraf ve bu konuda da yalan yok. Manşetten verilen haberlerin etkili olması gerekir, bu konuda Vakit, Zaman ve diğer gazeteler ne yapıyorsa Taraf da onu yapıyor.

Yani ortada yalan haber yok. Sert üslup var; bunun nedeni de Taraf'ın maruz kaldığı sertliktir, boyun eğmediklerini göstermek için aynı sertlikte yanıt veriyorlar.

tubAk
10-20-2008, 23:11
İlker Başbuğ'un basına ateş püskürdüğü konuşmasını desteklediği ve "Genelkurmay Başkanı haklıdır." diyerek ona yakın sertlikte tavır takındığı için "paşaların başbakanı" yakıştırmasında bulundu Taraf ve bu konuda da yalan yok. Manşetten verilen haberlerin etkili olması gerekir, bu konuda Vakit, Zaman ve diğer gazeteler ne yapıyorsa Taraf da onu yapıyor.

Yani ortada yalan haber yok. Sert üslup var; bunun nedeni de Taraf'ın maruz kaldığı sertliktir, boyun eğmediklerini göstermek için aynı sertlikte yanıt veriyorlar.

Böyle manşet atmaya hakları yok

sayglarmla
tuba

şeriatçı
10-20-2008, 23:12
Kürt sorunu konusunda resmi ideolojinin kemalist militer oligarşinin düşündüklerinden başka şeyler düşünen herkes zaten PKK'lıdır. Bakın gidin kemalistlerin sitelerine AKP'yi de PKK'ya yakın görüyorlar. Ama AKP'liler daha kendilerini değiştirmemişler yazık. Kemalistlerle aynı tepkileri veriyorlar.

şeriatçı
10-20-2008, 23:13
Başbakan'ın da Taraf'ın karşısında oligarşinin tarafında olmaya hakkı yok.

Mu-Alim
10-20-2008, 23:16
Başbuğ'un da öyle milleti ve basını azarlamaya hakkı yok o zaman.

Şeriatçı:

Tabanda Ak Parti'de çok büyük görüş ayrımları var, bu Kemalistlerde de var; diğerlerinde de...

Bunun nedeni yeterince bilinçli olmayışımız, bilmeden öğrenmeden "babadan kalma" siyaset yapmaya çalışmamız; dizlerimiz ıslanmadan suya girme çabası...

Hasılı, her zaman ve mekanda olacaktır yanlış düşünceler...

tubAk
10-20-2008, 23:19
Kürt sorunu konusunda resmi ideolojinin kemalist militer oligarşinin düşündüklerinden başka şeyler düşünen herkes zaten PKK'lıdır. Bakın gidin kemalistlerin sitelerine AKP'yi de PKK'ya yakın görüyorlar. Ama AKP'liler daha kendilerini değiştirmemişler yazık. Kemalistlerle aynı tepkileri veriyorlar.

banamı bu?

tubAk
10-20-2008, 23:19
azarlamasına çok kızmd zaten ben

şeriatçı
10-20-2008, 23:20
Kişisel değil genel olarak söyledim.

tubAk
10-20-2008, 23:27
okeyy