Orijinalini görmek için tıklayınız : TARKAN-SAMİ YUSUF? Aradaki farkı bulun!
Sanırım dün akşam Feshane'de Sami Yusuf konseri vardı.Televizyondan izledim haberini...
Hani bizler hep eleştiririz ya Tarkan konserine gidip "Tarkaaaaannnn" çığlıkları atanları...
Dün gece de Sami Yusuf için bayanlar aynı çığlıkları atıyordu...
Sizce bir kesim daha anlaşılabilirse ve hoş karşılanabilirse,hangisi???
Tarkancılar mı?
"Sami Yusufçular" mı?
bence taarrkkkaaaan'cılar çünkü zaten uğraşları yok magazinden başka
doğruyu söylemek gerekirse islami ahlaka sahip bayanların samiiiii yusuuuffff diye bağırarak kendilerini küçük düşürdüğünü düşünüyorum ve hiç yakıştıramıyorum >:(
Kesinlikle katılıyorum sana Dildade..Yani İslami olgunluğa erişmiş bir insanın hala oraya çıkıp bir ölümlü için öyle çığlıklar atması,fotoğrafını çekebilmek için çırpınması...Çok garip ve üzücü...
birde amaçları ne hiç anlayamıyorum :(
sami yusuf pop sanatcisi mi, ilahi sanatcisi mi..yok pop sanatcisiysa ilgi normaldir yok ilahi sanatcisi ise söyledigi ilahilerde ne anlatmaya calisiyor ??? ???
Abi Sami Yusuf "Pop tarzı İlahi söyleyen şarkıcı"
Kendisi yaptığı müziğin ilahi olmadığını söylüyor,doğru da söylüyor...İlahi değil..Tınısıyla,ezgisiyle farklı...
Onun yaptığına diyecek bir şey yok;ama "Ya Allah" sözüyle havalara zıplamayı,"Samiiiiiiiiii" "sen harikasınnnnnnnnnnnnnn" diye bağrılmasını anlamıyorum ben...
Parantez
09-17-2007, 19:09
Kesinlikle katılıyorum sana Dildade..Yani İslami olgunluğa erişmiş bir insanın hala oraya çıkıp bir ölümlü için öyle çığlıklar atması,fotoğrafını çekebilmek için çırpınması...Çok garip ve üzücü...
ya bence çok katısınız..tamam bn olsam samiiiiiii diye bağırmam konserde gereksiz bulurum ama demkki bağrmak istiyolar..tamam bnce bu yanlış ama belkide bir anı olsun diye onun fotoğrafını çekiyor olabilirler bunda ne kötülük var..
islami olgunluk kısmına gelince...ben her ikinizinde iyi niyetli yazdığını düşünüyorum ama orda
samiiiiii diye bağırmakla islami olgunluğun nasıl bir alakası var bn anlamadım.
ordada bağıran genç ordada..belki şarkılarını çok seviyor o yuzden onu canlı gördüğü için bağırdı..
biz bilemeyiz ki onun hangi duygularla bağırdığını..ayrıca belki o kız şu an namaz kılıyor biz ona islami olgunluğa erişememiş diyoruz..bunu yargılamak bize düşmes bnce...
yani fikirleim yanlışsa kusura bakmayın ama bana biraz ters geldi
@akkparti
islam sadece ibadetten mi olusuyor..yani namaz kilip, oruc tutunca, basinida örtünce is bitiyor mu!..islami benimsemis birisi bunu hareket ve tavirlariylada göstermek zorunda degilmidir!..
Parantez
09-17-2007, 19:15
@akkparti
islam sadece ibadetten mi olusuyor..yani namaz kilip, oruc tutunca, basinida örtünce is bitiyor mu!..islami benimsemis birisi bunu hareket ve tavirlariylada göstermek zorunda degilmidir!..
o zamn bende sana şöyle soruyum islami olguluk sadece konserde bağırmamakla mı oluşuyor..??
çünkü siz ordaki kızları sırf bağırdılar diye islami olgunluğa erişmemekle suçladınız
yani o görüntüleri herkes seyrediyor sonra demezlermi "arada ne fark var"
islam terbiyesi alan her kişi ağır başlı olmalı kendini basitleştirmemeli diye düşünüyorum
@akkparti
o zamn bende sana şöyle soruyum islami olguluk sadece konserde bağırmamakla mı oluşuyor..??
çünkü siz ordaki kızları sırf bağırdılar diye islami olgunluğa erişmemekle suçladınız
öncelikle benim öyle bir ithamim olamaz..cünkü kimsenin dinini sorgulamak benim haddime degildir..olaya sadece konser boyutunda bakarsan yaniltici olur..
o konser belli kesimler tarafindan takip ediliyor, nitekim bugün cogu gazetede o mansete cikti ve o konser üzerinden artniyetli haberler yapildi..
bunlarin olacagini tahmin etmek zor degildi, ona göre hareket edilebilirdi..kimse onlara resim cekmesin, bagirmasin demiyor ama herseyin bir yolu, yordami vardir ;)
ya bence çok katısınız..tamam bn olsam samiiiiiii diye bağırmam konserde gereksiz bulurum ama demkki bağrmak istiyolar..tamam bnce bu yanlış ama belkide bir anı olsun diye onun fotoğrafını çekiyor olabilirler bunda ne kötülük var..
islami olgunluk kısmına gelince...ben her ikinizinde iyi niyetli yazdığını düşünüyorum ama orda
samiiiiii diye bağırmakla islami olgunluğun nasıl bir alakası var bn anlamadım.
ordada bağıran genç ordada..belki şarkılarını çok seviyor o yuzden onu canlı gördüğü için bağırdı..
biz bilemeyiz ki onun hangi duygularla bağırdığını..ayrıca belki o kız şu an namaz kılıyor biz ona islami olgunluğa erişememiş diyoruz..bunu yargılamak bize düşmes bnce...
yani fikirleim yanlışsa kusura bakmayın ama bana biraz ters geldi
Namaz kılmak islami olgunluğa erişmiş olmak mıdır ????
Bunu izah edin lütfen...Her namaz kılan İslami olgunluğa sahiptir öyle mi..Ben buna kesinlikle katılamam...
Öte yandan tabi ki çok yanlış Samiii diye bağırmak..Tabi ki kötü fotoğrafını çekmeye çalışmak...
Bir insana değerinden fazla paha biçmek bir kere yanlıştır..Kim olursa olsun sonuçta bir insandır...O insana taparcasına ( Tarkancıları kast ediyorum ) ona itaat etmek ona ulaşmaya çalışmak dinimizce tabi ki yanlıştır...Öte yandan Sami Yusuf hayranları ( bi insanın hayranı olunur mu o başka bir mevzu ) insanlara Tarkan konserindeki insanları hatırlatıyorsa onu andıracak durumlar yaşanıyorsa bu da elbet yanlıştır...
Bu katı olmak değilidr..Bakın bir arkadaş Sami Yusuf konserine gitmiş ve izlenimlerini paylaştı..Ne kadar güzel,gitmiş,eğlenmiş,gelmiş..Katı olmak konsere gitmeyi eleştirmektir...Ben o tavırları eleştiriyorum.
bende konsere gidenleri ayıplamıyorum tabi ki
Bir dakika ya...Çoğul ifade kullanıyorsun arkadaşım...İslami olgunluk deyimini kullanan tek insan benim.Oysa sen çoğul kullanıyorsun..Burdan anlaşılıyor anlaşılması gereken zaten...
Öte yandan ifade şudur: islami olgunluğa erişmiş bir insanın bunları yapması yalıştır..Bu o insanların her şeyini yok saymak değildir.Erişmişlerse bile yakışmıyor bu tavırlr demektir...Lütfen iyi okuyun ve anlayın,sonra dilediğiniz yorumu yapın...
Parantez
09-17-2007, 19:22
@akkparti
öncelikle benim öyle bir ithamim olamaz..cünkü kimsenin dinini sorgulamak benim haddime degildir..olaya sadece konser boyutunda bakarsan yaniltici olur..
o konser belli kesimler tarafindan takip ediliyor, nitekim bugün cogu gazetede o mansete cikti ve o konser üzerinden artniyetli haberler yapildi..
bunlarin olacagini tahmin etmek zor degildi, ona göre hareket edilebilirdi..kimse onlara resim cekmesin, bagirmasin demiyor ama herseyin bir yolu, yordami vardir ;)
hakılsın ama bn üstte birisi islami olgunluğa erişememişler diyince haklı olarak kızdım..biz nerden bilebiliriz ki ulaşıp ulaşmadığını..? ::) :-\
Parantez
09-17-2007, 19:24
Bir dakika ya...Çoğul ifade kullanıyorsun arkadaşım...İslami olgunluk deyimini kullanan tek insan benim.Oysa sen çoğul kullanıyorsun..Burdan anlaşılıyor anlaşılması gereken zaten...
Öte yandan ifade şudur: islami olgunluğa erişmiş bir insanın bunları yapması yalıştır..Bu o insanların her şeyini yok saymak değildir.Erişmişlerse bile yakışmıyor bu tavırlr demektir...Lütfen iyi okuyun ve anlayın,sonra dilediğiniz yorumu yapın...
ya tamam ben kendi görüşümü ifade etmek istemiştim...siz öyle düşünüyorsunuz ben böyle..
konu tartışıyorum olunca ifade etmek istedimm..neyse..
aslinda ben böyle dünyaca ünlü sanatcilarimizin olmasindan gurur duyuyorum..cünkü onlar bizlerin ulasamadigi yerlere ulasiyorla burasi kesin..
ama olayi tadinda birakmak gerekiyor, olayin boyutunu abartirsak birilerine malzeme vermis oluruz..bu biraz "imamin manken kizi" mevzusuna döndü ama..;)
islami olgunluğa ulaşıp ulaşmadığını kimse bilemez ama eğer o kıyafetleri giyiyorsa demek ki islami bir ahlak almış ki giyiyor ve ben aldığı ahlaka karşılık bu şekilde davranmasını hoş bulmuyorum bence bu sami yusuf'ada tuhaf geliyordur hayır yani amaç ne kendini göstermek mi eğer öyleyse kendini gösterince ne olucak ne umuyorsun ki
bi konuda özenti yapmasak iyi olur hani onlar yapıyor bizde yapalım bizim ne eksiğimiz var gibi düşünmeyelim bencede oturup güzelcene konseri dinlemek varken bağırıp çağırmak pek hoş değildi çünkü bi baş örtülü,çarşaflı ablalarıma kardeşlerime yakışmadı bence daha ağır olunması gerekirdiki farkımız olmalıydı
_tuba_89
09-17-2007, 19:33
keşke evli olmasaydı dedi biri yaa :o
maviinsan
09-17-2007, 19:36
evet onu bende duydum.Aynen öyle dedi bir kız :D
ne olacakmis evlenmemi teklif edecekmis :D..o yadirgadigimiz,elestirdigimiz kesime benzemeye basliyoruz!
_tuba_89
09-17-2007, 19:39
ne olacakmis evlenmemi teklif edecekmis :D..o yadirgadigimiz,elestirdigimiz kesime benzemeye basliyoruz!
ayyy utandım yaaa valla kenan doğuluya "benimleee evleen" diye bağıran kızlarla arada fark kaldı mı ? keşke böyle olmasaydı...üzüldüm şimdii... :'(
maviinsan
09-17-2007, 19:41
naparsın:Şöyle veya böyle sonuçta hepsi kız işte ;D ;D
evet hepsi kız ama bizim kızlar böyle olmamalııııııııı >:(
ama simdi hakkini yemeyelim sami yusufta yakisikli 8)
Onlybullet34
09-17-2007, 20:10
@akkparti
Haklısında Orda Sami Yusuf diye bağırmasının kötülüğü ne ??
loneliness
09-17-2007, 20:14
Yani beni asıl rahatsız eden sanatçılara karşı bu çığırtkanlığı başörtülü bayanların da yapması...
Sami YUSUF la
Tarkan ı aynı cümlede dahi kullanmak istemiyorum...
Tarkan ın ne olduğu ortadadır.. Fazla girmeye gerek yok....
Onlybullet34
09-17-2007, 20:16
Asıl Medyanın ORAYA magazin konusunu aramaya gitmesi..
@akkparti
@akkparti
o zaman tarkan diye bagiranlari, müslüm icin kendini yirtanlari niye yadirgiyoruz...bagirmaninda bir edebi vardir kardes..
eger biz ayni hareketi yaparsak yadirgadiklarimizdan ne farki vardir..görüntüleri izledin mi bilmiyorum kardes ama acikcasi tarkan konserlerinden hic bir farki yok!
bakarsan dünkü haberler ve bugünkü gazetelerde hep bu konus islenilmis....niye islemisler bizleri cok sevdiklerinden mi ;)
Asıl Medyanın ORAYA magazin konusunu aramaya gitmesi..
medyanin isi budur kardesim..önemli olan o medyaya o malzemeyi vermemek..bu medyayi yeni ögrenmiyoruz yillardir ayni, nereden muhafazakar kesime kulp bulsak diye yirtiniyorlar..
biz ise onlara alasini veriyoruz malzemenin ;)
anlatmak isteğimde bu niye magazine konu olsunlar ki ???
ünlü sanatci sami yusufa kim evlenme teklif etti, kim sami yusufa dokunmak icin barikatlari asti az sonraaa paparazzide!!
akparti nickli arkadas islami olgunluk konusunda mantik hatalarin var..
namaz kilmak islami olgunluga erismisligi tek basina gercekleyemez
lakin,
"samiiiii" diye bagirmak bunun aksini kanitlamada tek basina yeter, affetmez (:
ünlü sanatci sami yusufa kim evlenme teklif etti, kim sami yusufa dokunmak icin barikatlari asti az sonraaa paparazzide!!
yakında böyle olacak gibi baktılar malzeme çıkıyor daha ilgi çekici ve değişik neden olmasın
Onlybullet34
09-17-2007, 20:43
haklısınız arkadaşlar .
Parantez
09-17-2007, 21:03
lakin,
ilginç valla ;
namaz kılmak olgunluğa eriştiğni göstermezken (ki zaten dikkat ederseniz ben onun olgun olduğuna dair değil arkasından konuşma manasında dedim ama nafile..! madem öyle anladınız onun üzerine konuşayım farketmez )
samiiii diye bağırmak nasıl oluyorsa bunun aksini kannıtlamakta TEK BAŞINA yeterli oluyor..
arkadaşlar..daha doğrusu sayın büyüklerim diyim ben..
benim demk istediğim bir konserde bir insanın sami diye bağırmasıyla
onun olgunluğa erişemediğini tek başına kanıtlamaz..
zaten farkederseniz bende bunun doğru bir davranş olmadığını gereksiz olduğunu söyledim..
ama siz bir kızın konserde bağırmasıyla onun tüm hayatındaki hareketlerina bakmadan yalnnızca bir hareketle onun olgunluğa erişmemiş dmgasını vuruyorsunuz ( bazıları hariç )
işte bunu yanlış buldum ben..!
TEKAR SÖYLEMEK İSTİYORUM :
KONU BAŞLIĞI ''TARTIŞIYORUM' OLDUĞU İÇİN BEN FİKRİMİ AÇIKLAMA GEREĞİ DUYDUM Kİ ZATEN BEN SANIRIM DİLDADE İDİ DEDİKLERİNİ DE HAKLI BULDUM DEMEK İSTEDİKLERİNİ DAHA İYİ AÇIKLADIKÇA
ayrıca bende bu konsern herkesin ilgi odağı olduğunu biliyorum..
oraya gidenlerin tabiki daha dikkatli davranmaları gerekir..
ben bu yaptıklarını savunmuyorum..yalnzca kesin hükmün yanlış olduğunu düşündüm ve dile getirdim..
eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...umarım ne demek istediğimi doğru ve açık bir şekilde ifade edebilmişimdr..benim burada kimseyle tartışma yaşamaz hoşuma gitmez...
saygılarımla..
@akkparti kesinlikle yazdiklarini anliyor ve bir coguna katiliyorum..bir insan bir yanlis yapti diye herseyi yanlis olacak diye bir kaide yoktur..
sonucta hepimiz hayatta yanlislar yapiyoruz..önemli olan yanlista israr etmemekdir..burada konu konser olayi ve konserde yaptiklarinin yanlis oldugunu söyledik ama konser nedeniyle diger dogrularina zeval gelecek diyemeyiz..
sonucta bu olayin ilmi yönü o yüzden bu konuda kesin konusamayiz..ben kendi adima olayi bu konser bazinda degerlendirdim ve ona göre görüslerimi acikladim..
sonucta herkes kendini biliyor, insan önce kendi nefsinden sorumludur tabiki yakin cevremdeki insanlar hakkinda da "ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz" sözünden yola cikarak birazda olsa izlenim sahibi olabiliyorum...
lakin,
ilginç valla ;
namaz kılmak olgunluğa eriştiğni göstermezken (ki zaten dikkat ederseniz ben onun olgun olduğuna dair değil arkasından konuşma manasında dedim ama nafile..! madem öyle anladınız onun üzerine konuşayım farketmez )
samiiii diye bağırmak nasıl oluyorsa bunun aksini kannıtlamakta TEK BAŞINA yeterli oluyor..
arkadaşlar..daha doğrusu sayın büyüklerim diyim ben..
benim demk istediğim bir konserde bir insanın sami diye bağırmasıyla
onun olgunluğa erişemediğini tek başına kanıtlamaz..
zaten farkederseniz bende bunun doğru bir davranş olmadığını gereksiz olduğunu söyledim..
ama siz bir kızın konserde bağırmasıyla onun tüm hayatındaki hareketlerina bakmadan yalnnızca bir hareketle onun olgunluğa erişmemiş dmgasını vuruyorsunuz ( bazıları hariç )
işte bunu yanlış buldum ben..!
TEKAR SÖYLEMEK İSTİYORUM :
KONU BAŞLIĞI ''TARTIŞIYORUM' OLDUĞU İÇİN BEN FİKRİMİ AÇIKLAMA GEREĞİ DUYDUM Kİ ZATEN BEN SANIRIM DİLDADE İDİ DEDİKLERİNİ DE HAKLI BULDUM DEMEK İSTEDİKLERİNİ DAHA İYİ AÇIKLADIKÇA
ayrıca bende bu konsern herkesin ilgi odağı olduğunu biliyorum..
oraya gidenlerin tabiki daha dikkatli davranmaları gerekir..
ben bu yaptıklarını savunmuyorum..yalnzca kesin hükmün yanlış olduğunu düşündüm ve dile getirdim..
eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...umarım ne demek istediğimi doğru ve açık bir şekilde ifade edebilmişimdr..benim burada kimseyle tartışma yaşamaz hoşuma gitmez...
saygılarımla..
Uzun uzun yazmışsın kardeşim ama bu meselenin çıkış noktası olan cümleyi bir kavrayabilsek bence hiç gerek kalmaz bu satırlara...
İslami olgunluğa erişmiş bir insana yakışmayan davranışlar bunlar...O insana erişmemiştir denmiyor dikkatini çekerim..Bunu hiç kimse bilemez..Ama kapalıysa ve göründüğü kadarıyla dinen pek kusurlu bir yanı yoksa kalkıp orada seviyesizce hareketler yapması bağdaşmaz bu felsefeyle deniyor...
Yani güzel arkadaşım,aynı şeyden bahsediyoruz...Kimseyi infaz ettiğimiz yok..Tabi ki bir insanı bir tek davranışıyla yüceltemeyiz de batıramayız da...Sadece tutarlılık göstermesi gerekiyor bir insanın bütün davranışlarında diyorum..
Ve göstermezse her tür davranışında tutarlı olan Tarkancılara daha çok saygı duyarım ben diyorum..Her ne kadar davranışları olumsuz olsa da...Hep aynılar en azından derim...
_tuba_89
09-18-2007, 19:47
şimdi yeni bi tartışma mı olur bilmem de kızlar da pek süslüydü...şimdi dikkat çekmemek gerekiyosa ben acık halimle o kızlardan daha az dikkat cekerim yaa...konsere gelmiş düğüne değilki orda sadece kadınlar yok ki...sami yusuf konseri olması bişey değiştirmez...
ayrıca arkadaşımıza katılıyorum
Ama kapalıysa ve göründüğü kadarıyla dinen pek kusurlu bir yanı yoksa kalkıp orada seviyesizce hareketler yapması bağdaşmaz bu felsefeyle deniyor... (AktunaHAN)
Parantez
09-18-2007, 20:34
@akkparti kesinlikle yazdiklarini anliyor ve bir coguna katiliyorum..bir insan bir yanlis yapti diye herseyi yanlis olacak diye bir kaide yoktur..
sonucta hepimiz hayatta yanlislar yapiyoruz..önemli olan yanlista israr etmemekdir..burada konu konser olayi ve konserde yaptiklarinin yanlis oldugunu söyledik ama konser nedeniyle diger dogrularina zeval gelecek diyemeyiz..
sonucta bu olayin ilmi yönü o yüzden bu konuda kesin konusamayiz..ben kendi adima olayi bu konser bazinda degerlendirdim ve ona göre görüslerimi acikladim..
sonucta herkes kendini biliyor, insan önce kendi nefsinden sorumludur tabiki yakin cevremdeki insanlar hakkinda da "ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz" sözünden yola cikarak birazda olsa izlenim sahibi olabiliyorum...
işte benımde demek istediğim buydu..teşekkürler mavera...
arkadaslar les kargalari nasilda hemen bu olayin üstüne atlamis..asagidaki yaziyi okursak burada bizlerin ne demek istedigi cok iyi anlasilacak...;)
Sami Yusuf hayranlarına hayret etti
Sami Yusuf megastar Tarkan'ın izleyici rekorunu kırdı ve ilahileri 50 bini aşkın kişi tarafından dinlendi. Sami Yusuf'un İzleyici kitlesine bakan Can Ataklı hayretini gizlemedi
Sami Yusuf hayranlarına hayret etti
Sami Yusuf hayranlığı
İstanbul Feshane’de “İslam dünyasının en büyük rock yıldızı” olarak tanınan Sami Yusuf’un konseri vardı. Konseri, türbanlı kızların ağırlıkta olduğu 50 bine yakın kişi izlemiş. Ben de bu konserin televizyonlardaki görüntülerini izledim.
Çok dikkat çekici bir nokta takıldı aklıma: İslam ve rock müziği.
Müslüman bir insan rock müziği dinleyemez mi? Elbette dinler. Bundan büyük keyif de alabilir.
Ama dikkatimi çeken şey, “Neden türbanlı kızlar hep eleştirdikleri hayat biçimini aynen yaşamak için adeta yarışıyor?”
Konser görüntülerine bakıyorum. Ağlayan kızlar, yerinde duramayan, sürekli dans edenler, cep telefonuyla çekim yapanlar, aşırı makyajlı kızlar. Ama hepsi de türbanlı.
Yine yanlış anlaşılmasın, asla “neden böyle yapıyorlar?” diye sorgulamıyorum, sadece tuhaf geldiğini anlatmaya çalışıyorum. Hani bir tarafta “yoz” olduğu söylenen “özenti” denilen, gençleri kötü alışkanlıklara ittiği öne sürülen bir eğlence biçiminin türbanlı kızlar tarafından da aynen benimsenmesindeki tuhaflığı dile getiriyorum.
Çok değil bundan 25 yıl önce “İslam’da müzik olmaz” tartışmalarının yapıldığını, yüzyıllardır tasavvuf müziğine bile tahammül edilmediğini ve bu nedenle İslam ülkelerinde sanatın gelişemediğini hatırladıkça hayretim daha da artıyor.
Hepsi budur.
can atakli
loneliness
09-18-2007, 21:55
Ne yazıkki evet....utanç verici....
İşte bahsedilmek istenen olay bu idi .....
olgunlukla karsilamak lazim :p
dünden beri anlatmak istediğim buydu işte
neden böyle yazılsın neden böyle düşünülsün ki :(
TÜRK EVLADI
09-19-2007, 15:23
Tarkan oynaktır ama Sami Yusuf oturaklıdır(:
şişmanın yediği göze batar misali hemen dikkat çekti çekecektir de.bu gün konser yarın başka bişey.medyada toplumda hep izlenmekteyiz.her daim açık arayan gözler üzerimizde...bize düşen elimizden geldiğince dikkatli davranmak.eğlenmek bizimde hakkımız tabii ama sınırlarımız var elhamdulillah...onları gözetmeden olmuyo.
Sukût-u_Hayal
09-19-2007, 17:15
şişmanın yediği göze batar misali hemen dikkat çekti çekecektir de.bu gün konser yarın başka bişey.medyada toplumda hep izlenmekteyiz.her daim açık arayan gözler üzerimizde...bize düşen elimizden geldiğince dikkatli davranmak.eğlenmek bizimde hakkımız tabii ama sınırlarımız var elhamdulillah...onları gözetmeden olmuyo.
tabikii eğlenmek bizimde hakkımız ama sınırlarımızı bilerek...oradaki kızlar abartmışlar bir kul için kendilerinden geçiyorlar ağlıyorlar..
Arkadaşlar o gün konserde bende bulundum ve anlatamayacağım kadarda muhteşemdi.. arkadaşlarımızın samii diye bağırmaları ya da resim çekme gibi olayları çok normal.. Tarkanla Sami yusuf bi kere kıyaslanamaz bu kıyaslama bile saçma geldi Tarkan nerde nasıl bir müzik yapıyor Sami yusuf nerde ve nasıl müzik yapıyor çok zıtlarr...şuda vardırki sami yusuf hayranlarıı tarkan hayranları gibi değiller mesela en basitinden çığlıklar atıp yerlere yatıp ayılıp bayılmıyorlarr kaçamaklar yapıp koşarak sarılıp öpmeye kalkışmıyorlarr...konser süperdi Sami Yusufa bir kez daha hayranlıkla izledim maş. diyorum.. bütüm çalgı aletlerini çalabiliyor heleki o keman çalışıı yok muu süperdiiii... Rabbim korusun inş. ve eşiyle bir ömür boyu mutluluk versinn ...
he unutmadan artı okadar çok kalabalıktıki o kadar insan hep bir ağızdann tekbir getirdiler ya muhteşemdii..
selahattin_ay
10-07-2007, 18:01
ben de
hicbir fark goremedim
"devrin siyasetini bilmeyen dinini yasayamaz "
onun icin ozellikle bizim dikkatli olmamiz gerekiyor cok garip geldi bana
Orhu_N_utu_Kuran
10-07-2007, 20:34
sami yusuf hakkında en son duyduğum haber;
roj tv (bölücü terör örgütünün propagandasını yapan tv) de bir programa katılarak konser vermişti.
biri hayırlı bir iş peşinde diğeri bahtsız bir zevk peşinde
hafız_28
10-08-2007, 00:23
işte yine oldugu gibi islam düşmanlarına bir malzeme daha cıktı bir köse yazısında bir yazar türbanlı kızlar çılgınlar gibi eğlendi diye yazısına başlık atmıştı ve çok üzüldüm gerçekten orda beni de simgeleyen başlarında başörtüleri oldugu halde samiii diye çıglık atan kardeşlerimizi hiç hoş görmedim tamam çok sevebilirsin(ki bu ne kadar dogru bilemiyorum) bunu illaki ulu orta bagırarak ifade etmen gerekmez.orda birtek şahıslarını değil tüm başörtülü kızları kötülemiş oldular.ben başörtülü kızların gitmeye hakları yok demiyorum.bende başörtülü biri olarak orda olmak isterdim fakat sırf bunlar yüzünden gitmedim o konsere.ne oldu sonunda gazeteler manşet oldular bunda en çok yüzü gülen islam düşmanları oldu.biz böyle konularda herşeyi hesaplamamız lazım.biz tek bir şahıs değiliz.bir biz topluluguz.biri bir başörtülü kızda bi kötülük gördügü zaman hepsine mal ediyor.lütfen kardeşler dikkat edelim...
Arkadaşlar o gün konserde bende bulundum ve anlatamayacağım kadarda muhteşemdi.. arkadaşlarımızın samii diye bağırmaları ya da resim çekme gibi olayları çok normal.. Tarkanla Sami yusuf bi kere kıyaslanamaz bu kıyaslama bile saçma geldi Tarkan nerde nasıl bir müzik yapıyor Sami yusuf nerde ve nasıl müzik yapıyor çok zıtlarr...şuda vardırki sami yusuf hayranlarıı tarkan hayranları gibi değiller mesela en basitinden çığlıklar atıp yerlere yatıp ayılıp bayılmıyorlarr kaçamaklar yapıp koşarak sarılıp öpmeye kalkışmıyorlarr...konser süperdi Sami Yusufa bir kez daha hayranlıkla izledim maş. diyorum.. bütüm çalgı aletlerini çalabiliyor heleki o keman çalışıı yok muu süperdiiii... Rabbim korusun inş. ve eşiyle bir ömür boyu mutluluk versinn ...
he unutmadan artı okadar çok kalabalıktıki o kadar insan hep bir ağızdann tekbir getirdiler ya muhteşemdii..
Yaptığı müzik ile ne alakası var burda tartışılan konunun ya...Sonra da saçma demişsin...
Müziği kast eden kim,kıyaslayan kim...Gösterilen ilginin aynı olduğundan bahsediyoruz.Ayılıp bayılmıyorlar ama "samiiiiii" diye bağırıyorlar...Ayılıp bayılan salak ama samiii diye amiyane tabirl yırtınan akıllı öyle mi...
Hayır efendim al birini vur ötekine!
_tuba_89
10-09-2007, 20:06
bence konunun başlığı yanlış hayranları arasındaki fark olmalıydı çünkü orda afedersiniz ama salak olan bağıranlar Sami Yusufun suçu ne sanki hiç erkek görmemiş iki kız yüzünden
Başlığı insanların dikkatini çekmesi açısından öyle yazdım;sizin istediğiniz gibi sade ve dikkat çekmeyecek bir başlık yazsaydım bu konu 6 sayfa tartışılmazdı ve insanlar bunun yerine sözlü oyun oynuyor olurlardı...
_tuba_89
10-09-2007, 20:20
orda da haklısınız !!!
romakudüs
10-10-2007, 14:42
bence taarrkkkaaaan'cılar çünkü zaten uğraşları yok magazinden başka
doğruyu söylemek gerekirse islami ahlaka sahip bayanların samiiiii yusuuuffff diye bağırarak kendilerini küçük düşürdüğünü düşünüyorum ve hiç yakıştıramıyorum >:(
size sonuna kadar katılıyorum
sami yusuf pop sanatcisi mi, ilahi sanatcisi mi..yok pop sanatcisiysa ilgi normaldir yok ilahi sanatcisi ise söyledigi ilahilerde ne anlatmaya calisiyor ??? ???
Sami yusuf bir rock müzik sanatçısıdır eserlerini dinliyordum taki roj tv'de programa çıkana kadar ondan sonra benim için bitmiştir Sami yusuf ...
selahattin_ay
11-17-2007, 02:13
Sami yusuf bir rock müzik sanatçısıdır eserlerini dinliyordum taki roj tv'de programa çıkana kadar ondan sonra benim için bitmiştir Sami yusuf ...
rock mi???
???
aslında tek fark
dinleyici farkı
yoksa ikisininde yaptıği aynı şey
selahattin_ay
11-18-2007, 08:53
aslında tek fark
dinleyici farkı
yoksa ikisininde yaptıği aynı şey
allah allah hadi pop falan desen tamam da rock biraz garip olmus :)
linkin park ile ayni muzigi yapmiyorlar hocam senin bir yanlisin var
Sanırım dün akşam Feshane'de Sami Yusuf konseri vardı.Televizyondan izledim haberini...
Hani bizler hep eleştiririz ya Tarkan konserine gidip "Tarkaaaaannnn" çığlıkları atanları...
Dün gece de Sami Yusuf için bayanlar aynı çığlıkları atıyordu...
Sizce bir kesim daha anlaşılabilirse ve hoş karşılanabilirse,hangisi???
Tarkancılar mı?
"Sami Yusufçular" mı?
abi güzel bi konuya deinmişsin bence tarkan cılar dahgüzel bari safları belli ve milletel kendilerini rezil etmiyorlar ordaki kzıların ne yapmaay çalıştıklarını ben hala anlıyamadım neyi kantılmaya çalışıyorlar islam i ahlak demişsin o ahlağın azı bile olsa oraya gitmeye haya ederlerdi ki hepimiz duymuşuktur sami yusuf denilen alçak herif roj tv de programa çıkmayı en uygunu bulmuş siz hala dinleyin isterseniz belkide sizlerden kazandığı parayı silah ve erzak olarak pkk ya yardım olarak gönderiyordur
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.