Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatlıses'e Keleşli Saldırı! Başından Vurulan Sanatçının Durumu Ağır
EpiVaTeS
03-14-2011, 02:13
Ibrahim tatlises'I kaybettik.Allah rahmet eylesin,gunahlarini affetsin..Ailesine ve sevdiklerine sabir versin...
Not: Olayın başında bilgi kirliliği olduğu için öldü haberi yapılmış, fakat daha sonradan sanatçının yaşadığı anlaşılmıştır.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ünlü türkücü, dün gece silahlı saldırıya uğradı. Başından ağır yaralanan sanatçının beyin ölümünden korkulduğu için ikinci kez ameliyata alındı
Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, başından ağır yaralandı. Ameliyat edilen sanatçının kanaması durdurulamadı ve beyin ölümünün gerçekleşmemesi için ikinci kez ameliyata alındı. Saldırı sırasında omzundan yaralanan asistanı Buket Çakıcı'nın sağlık durumu ise iyi. Dün gece saat 01.00'da, bir program çekimine katılan Tatlıses, Şişli'deki Nurol Plaza'dan çıkarken saldırıya uğradı. Sanatçıya siyah bir otomobilden kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ateş açıldı. Başından ağır yaralanan Tatlıses, önce Özel Levent Hastanesi'ne ardından Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Tatlıses'in başındaki kurşun çıkartılarak yoğun bakıma alındı. Doktorlar, sanatçının sağlık durumu hakkında açıklama yapmazken bir süre sonra sanatçının ikinci kez ameliyata alındığı haberi geldi. Yakınları, sanatçının kanamasının durdurulamadığını ve doktorların beyin ölümünü engellemek için ikinci ameliyata karar verdiklerini söyledi. Gazetemiz baskıya girdiği sırada sanatçının ikinci ameliyatı sürüyordu. Öte yandan saldırının gerçekleştiği Nurol Plaza'nın önünde uzun namlulu silahlara ait boş kovanlar bulundu.
ŞANLIURFA AYAĞA KALKTI
Tatlıses'in saldırıya uğradığının duyulmasının ardından Urfa'da, Tatlıses'in akrabalarının yaşadığı mahalleye yüzlerce kişi akın etti. Saatin geç olmasına aldırmayan Urfalılar, hep birlikte sanatçının sağlık haberlerini bekledi. Öte yandan Tatlıses, saldırıdan bir gün önce Antalya'da sahne aldığı bir kulüpte 12 Haziran seçimlerinde İstanbul 3. Bölge'den bağımsız aday olduğunu açıklamıştı.
Kaynak (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/03/14/tatlises_basindan_vuruldu)
Dur hele daha yaralı olduğu söyleniyor öldüğü haberi nerede geçti..?
yav bi karar verin artık...
EpiVaTeS
03-14-2011, 02:45
ben basın danışmanının yalancısıyım...
telegolde öğrendim...:)
Ulan acaip bir medyamız var oda ayrı mevzuu...:)
Ameliyatı sona eren Tatlıses'in yoğun bakıma alındığı bildirildi.
Kaynak: habertürk
İntifada
03-14-2011, 02:46
ölmemiş ya
hayati tehlikesi yok diyen bile var :)
su testisi su yolunda gırılır
İntifada
03-14-2011, 03:04
nası bi adamsa uzun namlulu sıkmışlar :)
twitter da tam bir bilgi kirliligi var.. ayni sekil internet ortamindada ama anlasilan o ki suan yogun bakimda..
acil sifalar diliyorum..
twitter da tam bir bilgi kirliligi var.. ayni sekil internet ortamindada ama anlasilan o ki suan yogun bakimda..
acil sifalar diliyorum..
http://twitter.com/ibrahimtatlises
aynen burdada öyle yazıyor..
İntifada
03-14-2011, 03:34
son forrosunu dedi :(
Hüdaverdi
03-14-2011, 04:08
Yok yok ölmedi yaralandı !
Yaralanmadı şehit oldu !
Şehit olmadı öldü !
Ölmedi şehid oldu'
Şehit olmadı yaralandı !
Vış karman çorman :p
Yaralıymış yahu öldürmeyin adamı hemen :)
Uzun namlulu silahla saldırılmış,öldümeye yönelik olduğu kesin.
Başından vurulmuş.
İntifada
03-14-2011, 04:09
la 96 damı 98 demi ne pompalıyla saldırmışlar yine :)
Hüdaverdi
03-14-2011, 04:11
He la,ve gafletten uyandım!
İntifada
03-14-2011, 04:12
adam derin beyler...
Hüdaverdi
03-14-2011, 04:14
Boy ver akıncı boy ver ;D
Ula adam yaralanmış ben makaraya vuruyorum :şaşkın:
Geçmiş olsun ne diyeyim.
En sevdiğim şarkısı.
RnI0dpwD-pE
İntifada
03-14-2011, 04:18
geçmiş olsun tabi...
bende leylim leyle yorgunumu çok severim...
Haber içeriği ve başlığında güncelleme yapılmıştır.
Samanyolu, İbrahim Tatlıses'in ikinci ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlattığını, fakat Tatlıses'in omzundan yaralanan asistanının hala durumunun ağır olduğunu bildirdi.
Tatlıses hayranlarına geçmiş olsun.
M.Atilla
03-14-2011, 08:28
İbrahim Tatlıses'in ameliyatını gerçekleştiren doktorlar, ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi verdi.
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20101028/157810_flas-gelisme_son.jpg
"Gece saat 01:00 sularında, sağ kafa kemiklerinde, beynin ön ve yan kemiklerinde parçalı kırıklar, beyin zarında ciddi bir hasar, beyinde ciddi bir kanama söz konusuydu. Tüm bu dediğimiz sorunlar ameliyatla ortadan kaldırıldı. Ciddi bir yaralanmada hayati risk yüksektir. Zamana ihtiyaç vardır. Biz ameliyatı gerçekleştirdik. Kafa için basıncı artırmak için çaba sarf ettik. Kafa kemiklerini de geçici bir süre için karın içine gerçekleştirdik. Tomografi çekiyoruz. Bizim ön görümüz 24 saat uyutulması. Bir kurşun girişi ve çıkışı var. Beyin kemiklerinde kırıklar var. Kurşunun giriş deliği beynin sağ yan tarafında öndedir.
Ameliyata aldığımızda uyandırılma sorunu içerisindeydi. Ayrınca sol tarafında felç vardı. Müdahalemiz kalıcı hasarı önlemektir. 24 saat süremiz var arada tomografilerle göreceğiz zaman içerisinde planımız değişebilir.
Üç ayrı operasyon söz konusu değildir. Tek operasyon yapılmıştır. Şu anda bir kanaması yok. Ameliyata girdiğimizden daha iyi bir orandayız. Hayati risk var. Ama ilk ameliyata girdiğimizden daha iyi noktadayız."
Ameliyatın saat 01.30'da başladığı 06.00'da sonra erdiği belirtildi.
SAMANYOLU HABER
İntifada
03-14-2011, 08:46
Samanyolu, İbrahim Tatlıses'in ikinci ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlattığını, fakat Tatlıses'in omzundan yaralanan asistanının hala durumunun ağır olduğunu bildirdi.
Tatlıses hayranlarına geçmiş olsun.
Kafadan vurulan tatlıses iyi omzundan vurulan asistanın durumu kritik demek ilginç :)
Darbeci Çoban
03-14-2011, 11:10
Kardeşim sms atmış: "Tatlıses vurulmuş"
Cevap verdim: "Bana ne be."
Allah şifa versin. O kadar.
Hayati tehlikesi devam ediyormuş
adam sifre yazmis beyler..
Sağlık Bakanlığın'dan açıklama
http://im.haberturk.com/2011/03/14/610231_detay.jpg?1300094611
İbrahim Tatlıses (http://www.akpartiforum.com/etiket/ibrahim_tatlıses)'in durumu hakkında son bilgiyi, Bakan Akdağ verdi.
Sağlık Bakanı (http://www.akpartiforum.com/etiket/sağlık_bakanı) Akdağ: "İbrahim Tatlıses (http://www.akpartiforum.com/etiket/ibrahim_tatlıses)'in durumu kritik"
Ayrıntılar Geliyor...
BAŞBAKAN (http://www.akpartiforum.com/etiket/başbakan)'DAN TALİMAT
Başbakan (http://www.akpartiforum.com/etiket/başbakan) Recep Tayyip Erdoğan (http://www.akpartiforum.com/etiket/recep_tayyip_erdoğan), Tatlıses'in vurulmasının ardından tedavi gördüğü hastaneyi arayarak "Gereken her şey yapılsın" talimatı verdi.
Ayrıntılar Geliyor...
Kaynak: habertürk
Darbeci Çoban
03-14-2011, 12:48
Elleri değmişken Mehmet Ali Erbil'i de vursunlar desem ayıp olur mu?
M.Atilla
03-14-2011, 13:42
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şişli'de uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneyi arayarak sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığı bildirildi.
İbrahim Tatlıses'ten İdo adlı oğlu bulunan Derya Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Başbakan Erdoğan hastaneyi 4 kez aradı, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başbakan'dan Allah razı olsun, sürekli ilgileniyor, durumunu arayıp soruyor'' diye konuştu.
ZAMAN
görende ülke yıkılıyor zannedecek...
acaba neden hiç üzülmüyorum..???:karasız:
Özgür Çağrı
03-14-2011, 18:40
Karaktersiz bir adam ama yinede Allah acil şifalar versin Allah maaşlı işçilerine memurlarına garibanlara bağışlasın :)
Allah geçmiş etsin sevenlerine bağışlasın...
Kafadan vurulan tatlıses iyi omzundan vurulan asistanın durumu kritik demek ilginç :)
Ben de gazetecilerin yalancısıyım. Sabah doktorlar henüz açıklama yapmadan önce bu haber geçti.
acaba neden hiç üzülmüyorum..???:karasız:
Tatlıses çok kişiyi vurdurdu. Hatta bayanlara bile silah doğrultacak kadar ileri gitti. Su testisi su yolunda kırılır ama yine de insan işte.
Necip Fazıl
03-14-2011, 22:53
Eeeee ''Su testisi su yolunda kırılır''... ;;)
Tatlıses canlı yayında 'ölüm' dedi - Video
İbrahim Tatlıses saldırıdan dakikalar önce canlı yayınlanan programda bakın neler söyledi?
http://www.samanyoluhaber.com/h_524120_tatlises-canli-yayinda-olum-dedi---video.html
Nekadar sevmesemde üzülüyorum .
manifesto
03-14-2011, 23:52
PEK sevdiğim söylenmese de üzüldüm vurulmasına.failleri yakalamak gerekir.PKK dır diye düşünüyorum ben ama bakalım
Ruh-i zar
03-15-2011, 00:50
Üzüldüm dersem yalan söylemiş olurum.
Geçmiş olsun.
Tatlıses çok kişiyi vurdurdu. Hatta bayanlara bile silah doğrultacak kadar ileri gitti. Su testisi su yolunda kırılır ama yine de insan işte.
insan olsada acımıyor...ama işte Allahın işi bu..
Hastalık ve ölüm başka şeyler. Hiçbirimizin haddine değil şu haldeki birini sorgulamak ya da pek hoş olmayan sözler söylemek.Yaptığı hataları elbette yok saymıyoruz ama Onun sayesinde birçok kişi evine ekmek götürüyor şuan. Sonuçta bunu yapmayabilirdi. Kazandığı parayı sadece kendisi harcayabilirdi. Hatasıyla doğrusuyla bu şekilde vurulan biri için kötü düşünemem ben.
Normalde ben de pek sevmezdim aslında kendisini ama haberi duyunca üzüldüm , inşAllah iyileşir dedim. Allah şifa versin.
Hüdaverdi
03-16-2011, 02:47
Tgrt haber de saldırı görüntüleri yayınlanıyor.
Onun topuğuna sıktır mış buna bilmem ne yapmış bence bir çoğu magazinsel haberler den ileri gitmiyor yoksa topuğuna sıktırdığı(!) eski eşinin hastane'de kriz geçirmesi anormal olur..
Benim İbrahim Tatlısese olmadığı gibi hiç bir sanatçıya karşı bir sempatim yok sempati duyulcak insanlar olarak görmüyorum iki veya üç kişiyi bunun dışın da tutabilirim onları da müziklerin'den,oyunculukların dan değil göstermiş oldukları tavırlardan dolayı Sagopa gibi...
Ülkemiz de malesef medyan'ın linçleri yüzünden Kürt şarkıcıların çoğu sevilmez Kürt veya Arap olmaları sanki bir eksiklik miş gibi sürekli çamur atılır iftiralara maruz bırakılır..
İşte bundan nefret ediyorum sırf bu yüzden sevmediğim halde Ahmet Kayayı bile savunurum..
AKcaabat
03-16-2011, 13:12
Haberi ilk duydugumda cok fazla etkilenmedim acikcasi. Ölüm hayatin bir parcasi degilmi? Er yada gec hepimizi bulacak. Allah hayirli ölümler nasip etsin ancak bunun icin dua edebiliriz. Azrail hep bir sebeb ile gelir. Kimi damdan düser ölür, kimi sele kapilir ölür, kimi yataginda uyurken ölür, kimi de (ama dogru ama yanlis) kursun yer ve ölür.
Sadece taninmis bir isim oldugu yüzünden mi bu kadar ilgi görüyor vurulusu? Yada bu saldirinin PKK ile ilgili oldugu düsünüldügü icin mi bu kadar ilgi görüyor bu konu? Allah sifaa versin der gecerim.
Türkiyede birakin türkiyeyi dünyada onca insan katlediliyor. Ama bunlarin cogu (malesef mi desem iyi ki mi desem bilemiyorum) meshur olmadiklari icin bu derece konusulmuyor. Onlar icin üzülmüyoruz. Neden adi Ibrahim Tatlises olmadigi icin mi?
Yiyecek ekmegi varsa Allah sifaasini verecektir. Vakti dolduysa biz burda ne kadar cirpinsakta faydasiz. Ki cirpinanlardan da degilim. Üzüldügüm nokta su, insanlar sadece tanindigi zaman mi kiymet kazaniyor?
Herkesi ayni kefeye koymamakla birlikte bu konu ile düsüncelerim bunlardir.
Rabbim tüm hastalarimiza sifaa versin insaAllah.
Onun topuğuna sıktır mış buna bilmem ne yapmış bence bir çoğu magazinsel haberler den ileri gitmiyor yoksa topuğuna sıktırdığı(!) eski eşinin hastane'de kriz geçirmesi anormal olur..
Benim İbrahim Tatlısese olmadığı gibi hiç bir sanatçıya karşı bir sempatim yok sempati duyulcak insanlar olarak görmüyorum iki veya üç kişiyi bunun dışın da tutabilirim onları da müziklerin'den,oyunculukların dan değil göstermiş oldukları tavırlardan dolayı Sagopa gibi...
Ülkemiz de malesef medyan'ın linçleri yüzünden Kürt şarkıcıların çoğu sevilmez Kürt veya Arap olmaları sanki bir eksiklik miş gibi sürekli çamur atılır iftiralara maruz bırakılır..
İşte bundan nefret ediyorum sırf bu yüzden sevmediğim halde Ahmet Kayayı bile savunurum..
Magazinsel haber mi gözüm sana mı inanayım sözüm sana mı :karasız: kac kere tv da şahit oldum rencide ettiği insanlari yaptığı tehditleri bu insan mı medya linci altında ? Yıllardır medya besledi bu insanı dayattı yüzümüze yıllardır ibo show altında daha konusmaktan yoksun insanla program yaptılar neyse ki sağlığına kavuştu yoksa hayranları daha da artardı
İntifada
03-18-2011, 20:31
beyler adamda var bişey...
hastanede suikast son anda engellenmiş...
la yinemi suikast düzenlendi?
biri ibo'nun console u kapasın şifre yazıyor habire..
Magazinsel haber mi gözüm sana mı inanayım sözüm sana mı :karasız: kac kere tv da şahit oldum rencide ettiği insanlari yaptığı tehditleri bu insan mı medya linci altında ? Yıllardır medya besledi bu insanı dayattı yüzümüze yıllardır ibo show altında daha konusmaktan yoksun insanla program yaptılar neyse ki sağlığına kavuştu yoksa hayranları daha da artardı
Sanatçı geçinen travesti tipli züppelerin hayranı artacağına onun artsın daha makbuldür :)
Hiç değilse oynak bir tarafı yok :)
Konuşmaktan yoksun muş,ayrıca Arap-Kürt kırması,üstelik mağara dan çıkmış ne Bülent ablası gibi konuşabiliyor ne de Tarkan gibi kıvırtabiliyor e daha ne olsun bunu televizyona çıkartan utansın :şaşkın:
Bu Mesele basit bir mesele değildir... Derinliği vardır ! Lakin seçimlerin zamanlaması itibariyle avamın bilmemesi gereken bir meseledir... Suistimali derinleştiren bir meseledir çünkü !
İşari manada Başbakanın 'Kürt Aydınları' ülkeye dönebilir ! Açıklamasına binaen uygulanan derin bir stratejidir... !
Vali Mutlu: Tatlıses olayını bütün detaylarıyla çözeceğiz
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırının perde arkasındaki bütün detayları çözeceklerini söyledi.
Gözaltında 9 kişinin bulunduğunu ve bu şahıslarla ilgili elde edilen sonuçları önümüzdeki günlerde paylaşacağını ifade eden Mutlu, bağlantılar üzerinde titizlikle çalıştıklarını belirtti.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Nevruz kutlamaları kapsamında valilik binasında Türk devletlerinin bazı dernek ve vakıf temsilcilerini kabul etti. Temsilcilerin Nevruz Bayramı'nı kutlayan Vali Mutlu'ya bazı hediyeler de verildi.
Kabulün ardından basın mensuplarının İbrahim Tatlıses'e saldırı olayı ile ilgili sorularını yanıtlayan Vali Mutlu, "Bu olayın mahiyeti konusunda bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmak suretiyle değerlendirme yapıyoruz demiştim. Bu çerçevede gözaltılar var. Gözaltılar ile ilgili olarak da titiz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Dolayısıyla bu gözaltılar sonucunda elde edeceğimiz bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız. Bu 9 kişinin gözaltına alınmış olması bazı konuların ehemmiyetinin bulunduğunu da bir şeklide ortaya koyuyor. Ama bunları netleştirmeden olumlu veya olumsuz bir şey de söylemek istemem. Ama şu var daha önce de ifade ettiğim gibi bağlantılar üzerinde titiz çalışıyoruz. Bütün detaylarıyla bu olayı çözeceğiz. Gözaltıların da bir takım çalışmaların sonucunda olduğunu da ifade etmek isterim." ifadelerini kullandı.
http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=201846
Sanatçı geçinen travesti tipli züppelerin hayranı artacağına onun artsın daha makbuldür :)
Hiç değilse oynak bir tarafı yok :)
Konuşmaktan yoksun muş,ayrıca Arap-Kürt kırması,üstelik mağara dan çıkmış ne Bülent ablası gibi konuşabiliyor ne de Tarkan gibi kıvırtabiliyor e daha ne olsun bunu televizyona çıkartan utansın :şaşkın:
Oynak olmayan derken neyi anlamalıyım.Sen sanatçıları tiplerine göre kategori ediyorsan yardımcı olamam.Kökeniyle problemim yok demek istediğim çok açık hiçbir zaman karşıdakini rencide edene prim vermem.Oynak değil derken dobra dobra adam diyeceksen bırakalım orda kalsın.Yıldız Tilbeye canlı yayında seni p.. elinden aldım derken yerin dibine girdim.Bu konuda Tarkan bile ondan daha merttir en azından ne konuştuğunu biliyor:saygılar:
AKcaabat
03-21-2011, 23:26
Her canli bir gün ölümü tadacaktir. Gerci suan ki saglik durumunu bilmiyorum. Ama anlamiyorum gercekten. Bir günde dünyada onca insan can veriyor hayatla ölüm arasinda varlik ve yokluk arasinda mücadele veriyor. Burada ise hala ibrahim tatlises 'tartisiliyor, konusuluyor'.
Adam hastaysa Allah sifaa versin. Adam öldüyse Allah ameline göre muamele eylesin. Olay bitmistir. Bitmesi gerekir. Daha önemli konular var diye düsünüyorum.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.