fatih kısaparmak balon baskılı balon TESTİ İZDİVAÇ - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TESTİ İZDİVAÇ

Saltuk Buğra Han
02-25-2008, 18:19
PROGRAMIN ADI: TESTİ İZDİVAÇ
YER: FLASH TV
YAYIMLANMA SAATİ: HEMEN HEMEN HERGÜN VE NE ZAMAN O KANALI AÇARSAN.
KONUSU : İNSANLARI EVLENDİRMEK.
SEYİRCİLER: EVDE KOCALARI YEMEK BEKLERKEN İŞİ GÜCÜ BIRAKIP HER BİRİ ORTALAMA 80-90 KG VE 50-60 YAŞ ARASI GELEN BİR ÇEŞİT İNSANLAR TOPLULUĞU.BAŞLARINDA DA YAŞINI PEK GÖSTERMEYEN İNCE UZUN TAHMİNEN 50 KG CİVARINDA ESMER BİR BAYAN VAR.ARA SIRA TOPLULUĞU AYAĞA KALDIRIP EVLEN EVLEN DİYE KONUKLARA TEZAHURAT YAPTIRIYOR.ŞEN VE ŞAKRAK KATILIRCASINA GÜLEREK PROGRAMI İZLEDİKLERİ GİBİ BAZENDE ONLARI AĞLARKEN GÖREBİLİRİZ.FARKLI DUYGULARA SAHİP BU TOPLULUĞUN İÇİNDEN ARA SIRADA OLSA KONUKLARA SALDIRGAN TAVIRLAR GÖSTERNLERDE ÇIKABİLİYOR.
KONUKLAR:DİŞİ VE ERKEK OLMAK ÜZERE ARALARINDA YAŞINI BAŞINI ALMIŞ BİR AYAĞI ÇUKURDA OLAN KİŞİLERDE DAHİL HEMEN HEMEN HER KESİMDEN VATANDAŞ VAR..KATILANLAR BÜTÜN KARTLARINI OYNAYIP NE KADAR ARABASI EVİ ,KÖYÜ VARSA ORTAYA SÜRÜYOR.BUNU SEYREDERKEN KATILAN YARIŞMACININ OTURUŞUNDANDA FARKEDEBİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ DURUMU KÖTÜ OLANLARIN OMZU BİRAZ DAHA AŞAĞIYA ÇÖKÜK.BU SEBEBLE MADDİ DURUMU İYİ OLANLAR DAHA ÇOK REVAÇTA .OLMAYANLAR KENARDAN YUTKUNARAK BAKIYOR.EN HEYCANLI TARAFI EVLENMEYE ADAY ÇİFTLER PARAVAN AÇILDIĞINDA ALKIŞLAR KOPUYOR AMA BİRBİRLERİNİ GÖRÜNCE ŞOK OLUYORLAR.
SONUÇ: KAFALARDAKİ FARKLI BEKLENTİLERİN BİR ARADA BULUNAMAYACAĞINDAN SONUCA GİDİLMESİNİN KUVVETLE MUHTEMEL AZ OLDUĞU MADDİYATA DAYANAN EVLİLİĞİN YAPILMAK İSTENDİĞİ AMA ASIL MADDİYATI YAPIMCILARIN GÖTÜRDÜĞÜ ACAİP BİR PROGRAM.
BENİM İZLENİMİM BUNLAR
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE CÜMLEMİZİ İSLAH ETSİN

Hıfz-ı lisan
02-25-2008, 18:22
Kanal ismine baktıktan sonra gerisi önemli değil..müsbet olmayan kanal,beklenir (şaşırmadım ;D )... ;)

çilik
02-25-2008, 21:41
ev hanımı bayanlar işini gücünü bırakıp böyle programlara dalıp gidiyorlar..çok saçma..bir program..

suskun_prenses
02-25-2008, 21:47
ya acayip saçma ya ben görünce gülüyorum ;D

ceyhanli
02-25-2008, 22:40
tek o kanalda yokki o tür programlar hemen hemen tüm kanallarda var. normalda perşembe saat 21.15-23.00 arası show tvden başka televizyon izlemem ama geçenlerde öğlen vakitleri bi bakim ölesine dedim. Aman Allah. RTÜKün acilen bu tür programlara el atması lazım. böle programları izleyipde içindeki abuk sabuk insanları örnek alabileceği düşünülürse; toplumun temelden dinamitleyen programlar...

suskun_prenses
02-25-2008, 23:03
ya sadece o programlar yok ki diziler bile garipleşmiş bende tvyi tamamen kapatalım kökten çözüm :D

YavuzSultanSelim
02-26-2008, 05:22
RTÜK başkanı olmak için elimden geleni yapmak istiyorum :D

eddie
02-26-2008, 14:49
bu programın adını yeni duyuyorum ama iyiymiş..en azından bi amacı varmış programın.. bazılarında o da yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Saltuk Buğra Han
02-26-2008, 22:12
bu programın adını yeni duyuyorum ama iyiymiş..en azından bi amacı varmış programın.. bazılarında o da yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Evet doğru bir tesbit dir.Dediğin gibi bazılarında o olmadığı gibi tam tersine Türk örf ,adet ve ahlakına uyuşmayan Türk ailesinin huzurunu ve yuvasını yıkan bi çok programlar da var.
Allah Türk'ü ve Türk ailesini korusun ve cümlemizi islah eylesin.

_tuba_89
02-26-2008, 22:34
testi :D :D :D

eddie
02-27-2008, 00:59
di mi aslı dest-i izdivaçtır benim bildiğim..ben de göktürk kardeş yanlış yazdı sandım.. programın asıl ismi mi testi izdivaç?

akrebin kıskacı
02-27-2008, 17:55
PROGRAMIN İSMİ:DEST-İ İZDİVAC
MALUM ESKİLER HER ŞEYDE OLDUĞU GİBİ EVLENME TEKLİFİNDE DE O MÜTHİŞ NEZAKETLERİNİ KORUYOR O MÜTHİŞ KELİMELERLE NEZAKETLERİNİ SÜSLÜYORLAR VE ''DEST-İ İZDİVACINIZA TALİBİM'' DİYEREK EVLENME İSTEKLERİNİ DİLE GETİRİYORLARMIŞ...TABİİ ŞİMDİKİ GİBİ ULUORTA DEĞİL!!O ZAMAN SEVDİĞİNİN İSMİNİ BİLE DİLE DÜŞÜRMEMEK İÇİN ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTEREN AŞIKLAR YAŞARMIŞ..LAKİN GÜN GELDİ BIRAKIN SEVDİĞİNİN İSMİNİ DİLE DÜŞÜRMEYİ SEVDİĞİYLE YAŞADIKLARINI BİLE ULUORTA BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATAN KİŞİLER TÜREDİ..
FAZLA SÖZE NE HACET!!!
YARIN ELBET BİZİM ELBET BİZİMDİR!!!

RDönmezs
02-27-2008, 17:59
Dün şansa karşıma çıktı bi baktım bi kız evlenmeye geldim dedi erkek beğenmiyor :D

HuRReM
02-27-2008, 18:02
PROGRAMIN ADI: ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE CÜMLEMİZİ İSLAH ETSİN

herşey tamam da bu ne demek şimdi ?

Saltuk Buğra Han
02-27-2008, 18:05
di mi aslı dest-i izdivaçtır benim bildiğim..ben de göktürk kardeş yanlış yazdı sandım.. programın asıl ismi mi testi izdivaç?

MALUM ESKİLER HER ŞEYDE OLDUĞU GİBİ EVLENME TEKLİFİNDE DE O MÜTHİŞ NEZAKETLERİNİ KORUYOR O MÜTHİŞ KELİMELERLE NEZAKETLERİNİ SÜSLÜYORLAR VE ''DEST-İ İZDİVACINIZA TALİBİM'' DİYEREK EVLENME İSTEKLERİNİ DİLE GETİRİYORLARMIŞ...

Kırk yıllık DEST-İ' 'nin TESTİ olmadığını bende biliyorum klavyemdeki D harfide biliyor.
O şekilde yazmamdaki gaye yukardaki arkadaşın gayet açık bir dille anlattığı gibi adam gibi adam dest-i izdivaçın yakışmadığı ve olmadığı bir programın ancak ve ancak testi izdivaç olması gerektiğinin anlayışıdır.
Allah Türkü korusun.

akrebin kıskacı
02-27-2008, 18:15

MALUM ESKİLER HER ŞEYDE OLDUĞU GİBİ EVLENME TEKLİFİNDE DE O MÜTHİŞ NEZAKETLERİNİ KORUYOR O MÜTHİŞ KELİMELERLE NEZAKETLERİNİ SÜSLÜYORLAR VE ''DEST-İ İZDİVACINIZA TALİBİM'' DİYEREK EVLENME İSTEKLERİNİ DİLE GETİRİYORLARMIŞ...

Kırk yıllık DEST-İ' 'nin TESTİ olmadığını bende biliyorum klavyemdeki D harfide biliyor.
O şekilde yazmamdaki gaye yukardaki arkadaşın gayet açık bir dille anlattığı gibi adam gibi adam dest-i izdivaçın yakışmadığı ve olmadığı bir programın ancak ancak testi izdivaç olması gerektiğinin anlayışıdır.
Allah Türkü korusun.

BEN SİZE BİR ŞEY DEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM...SÖZ VARDIR YARASI OLANI GOCUNDURUR...KIRK YILLIK BU ATASÖZÜNÜ DE EMİNİM BİLİYORSUNUZDUR!!!SİZE SİVRİSİNEKLİ,DAVULLU ZURNALI BİR ATASÖZÜNÜ HATILATMAMA GEREK YOK HERHALDE..(Not bu konuda herhangi bir şey yazarsanız boşuna beklemeyin cevap vermem..Ben sözün itibarını kaybettirmem...O zaman susarım..O da kulakları sağır eden bir cevaptır zaten..)
ALLAH'IM SEN MÜSLÜMANLARI KORU!!!MÜSLÜMANLARA BİRLİK BERABERLİK VER YA RABİİ!!
YARIN ELBET BİZİM ELBET BİZİMDİR..

eddie
02-27-2008, 23:55
pardon göktürk kardeş.. ben espiriyi anlamamışım yaa..

Saltuk Buğra Han
02-27-2008, 23:57
pardon göktürk kardeş.. ben espiriyi anlamamışım yaa..

Eyvallah kardeş.

unnamed
03-07-2008, 00:36
milletin boş zamanı herhalde çok fazla ne bilim işiniz yokta bu programlarımı izliyorsunuz? benim bildiğim o programları izleyen o programın seviyesinde olanlardır beğenmiyosak izlemeyiz arkadaşlar..

Cenab-ı Hak Müslümaları korusun