fatih kısaparmak balon baskılı balon Topuz doğuştan G.Saraylı çıktı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Topuz doğuştan G.Saraylı çıktı

FarukARSLAN.
06-06-2009, 22:26
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/5/3/5/1/153513.jpg

Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz'la ilgili yeni bir idda daha ortaya atıldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren Kayserisporlu futbolcu Topuz, "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklamasını yapmıştı. Ancak eski Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen'in, "Benim bildiğim Mehmet Topuz doğuştan Galatasaraylı" sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Radyospor'da yayınlanan 'Aydın Cingöz ile Haber Aktif' programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz için "Doğuştan Galatasaraylı" dedi.

Gökşen, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı.

/ Samanyoluhaber

Atlantis
06-06-2009, 22:41
bjk ile anlasti ama bonservisini fenerbahce aldi simdide dogusdan gs li çikti deniyor ben hiç bi sey anlamadim bu isden :)

ultrAstribun
06-06-2009, 23:43
Şu an Topuz'un gönlünde sarı,kırmızı, siyah beyaz ve lacivert renkler var.
Bu renkler aynı zamanda paraya hitap ediyor.

Geçen seneye kadar Topuz'u üç büyüklere satmam diyen adam bugün neredeyse futbolcusunu elinden çıkarma uğraşına girdi.

ÇİLE
06-07-2009, 15:31
BU Topuz'u da çok abarttılar!!!

Terennüm
06-07-2009, 15:57
böyle giderse kayseride oynamaya devam eder...

Ertuğrul ÖZGÜL
06-07-2009, 17:43
Pembe diziler gibi ne kadar karışıklaştı bu olay böyle...

ATmaCA53
06-07-2009, 17:46
mehmet topuz arap saçına döndü fıkra gibi ya :w::w: