fatih kısaparmak balon baskılı balon Torun Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazında - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Torun Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazında

Necip Fazıl
08-31-2012, 17:41
http://www.habervaktim.com/resim/resim261032_2.jpg
İstanbul’da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı takip eden gazeteciler, beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar. Başbakan’ın Cuma namazı için hangi camiye gideceği belli değilken, Kısıklı caddesi üzerinde Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve torunu Ömer Tayyip Erdoğan gazetecilerin karşısına çıktı. Baba oğul yürüyerek evlerinin yakınında bulunan Kısıklı Camisine geldi.

Kameraları karşısında gören Bilal Erdoğan şaşkınlığını gizleyemedi. Bilal Erdoğan gazetecilerden müsade isteyerek "Gafil avlandığımı düşünmeyeyim lütfen" dedi... Baba oğul Cuma namazı için camiye girerken Başbakan Erdoğan'ın da evinin yakınında bulunan Kısıklı Camisi'ne gelmesi beklendi. Ancak Başbakan öyle yapmadı. Erdoğan eski evinin bulunduğu Emniyet Mahallesi'ndeki Akabe Camisi'ne geçti. Erdoğan'ın Cuma namazı sonrasında Hava Harp Okulu Komutanlığına geçmesi ve burada yapılacak mezuniyet törenine katılması bekleniyor.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN (http://habervaktim.com/fotogaleri/galeri.php?id=3095)

BAŞBAKAN ERDOĞAN CUMA NAMAZINI ESKİ MAHALLESİNDEKİ CAMİDE KILDI
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını eski evinin bulunduğu Üsküdar Emniyet Mahallesi'ndeki Akabe Camii'nde kıldı. Erdoğan, Emniyet Mahallesi'nde otururduğu yıllarda sık sık Akabe Camii'ne gidiyordu. Başbakan Erdoğan, Kısıklı'daki evine taşındıktan sonra ilk kez Akabe Camii'ne gitti.

Oğlu Bilal ve torunu Ömer Tayyip Erdoğan cuma namazı için Kısıklı'daki Abdullah Ağa Camisi'ni tercih edince Erdoğan'ın da buraya geleceği sanıldı. Erdoğan kendisini bekleyen habercileri şaşırtarak Emniyet Mahallesi'ndeki Akabe Camii'ne geçti. Erdoğan, Cuma namazı kılarken, korumaları çocuklara oyuncak dağıttı. Erdoğan'ın kurmayları Başdanışmanı Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ve Özel Danışmanı Mücahit Arslan camiden birlikte çıktı. İkilinin koyu bir sohbete dalması dikkat çekti. Erdoğan da kısa süre sonra camiden çıktı. Erdoğan'a eşlik eden ekipte yeni özel doktoru Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl de vardı.

Habercilerin gündeme ilişkin soru sormak istemelerine saatini göstererek yanıt veren Erdoğan, Hava Harp Okulu'ndaki törene yetişmesi gerektiğini söyleyerek müsade istedi. Erdoğan ardından Millet Parkı üzerinde bulunan özel helikopter pistine geçerek havayoluyla Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu'na hareket etti.

Habervaktim

Necip Fazıl
08-31-2012, 17:41
http://www.habervaktim.com/resim/resim261032_1.jpg?t= (http://www.habervaktim.com/haber/261032/torun-recep-tayyip-erdogan-cuma-namazinda.html)

barayev
08-31-2012, 18:38
Sayın Başakan bu Millete bu Ülkeye HİZMET etmek için geceli gündüzlü koşturuyor ve çoluk çocuğunu görebilmek için yanında taşıyor ..
kim mazlumların çıkarı için Zalimlerle,Katillerle,Canilerle,Mafyacılarla ,DARBECİ GENERALLERle ve İTLERİYLE KÖPEKLERİYLE Kafa kafaya gelir _????
bu iş İMAN VE YÜREK işidir.

ali1986
08-31-2012, 20:29
Sayın Başakan bu Millete bu Ülkeye HİZMET etmek için geceli gündüzlü koşturuyor ve çoluk çocuğunu görebilmek için yanında taşıyor ..
kim mazlumların çıkarı için Zalimlerle,Katillerle,Canilerle,Mafyacılarla ,DARBECİ GENERALLERle ve İTLERİYLE KÖPEKLERİYLE Kafa kafaya gelir _????
bu iş İMAN VE YÜREK işidir.

vah vah yazık adamcayıza çoluğu çocuğu gurbet ellerde ayrı demi acıdım bak şimdi bi git allasen :)

Necip Fazıl
08-31-2012, 20:36
vah vah yazık adamcayıza çoluğu çocuğu gurbet ellerde ayrı demi acıdım bak şimdi bi git allasen :)

Birilerinin zoruna gitti sanırım... ;ı:

İrtica hortladı naraları atmanı beklerdim... :hihi2:

ak sevda
08-31-2012, 22:30
türkiye için çok harika bir manzara türkiyenin başbakanı oğlu torunu hepsi cuma namazında işte Osmanlı torunu

barayev
08-31-2012, 23:37

Alisiz sizi kimler ? nerde ? nasıl ? EĞİTTİLER de siz böyle oldunuz ??
Katıksız İslam ve Müslüman DÜŞMANLIĞI sesiyorum ben.. yanılıyor muyum ?

NeSLi11
09-01-2012, 00:16
Sahte Kahramanlar 2 vizyonda.:)

Necip Fazıl
09-01-2012, 00:22
Sahte Kahramanlar 2 vizyonda.:)

Shte kahramanları benim bildiğim kitaptı... ;ı:

Necip fazıldan okursan da öğrenirsin sahte kahramanları... ;ı:

NeSLi11
09-01-2012, 00:35
Shte kahramanları benim bildiğim kitaptı... ;ı:

Necip fazıldan okursan da öğrenirsin sahte kahramanları... ;ı:

Okumuş olabilirsin ama sadece okumuşsun. Okumak anlamak ve entegre etmek mefhumlarını içermiyor. Necip Fazıl şu an yaşasaydı bu iktidarı ayakta alkışlayan bir birey mi olacağını düşünüyorsun. Tam bir gafil okuyucususun o zaman.

Neydi sizin 2023 hedefleriniz, sanki Tayyip değil başka biri olsaydı 2023 hedefleri askıda kalacaktı..

Necip Fazıl
09-01-2012, 00:40
Okumuş olabilirsin ama sadece okumuşsun. Okumak anlamak ve entegre etmek mefhumlarını içermiyor. Necip Fazıl şu an yaşasaydı bu iktidarı ayakta alkışlayan bir birey mi olacağını düşünüyorsun. Tam bir gafil okuyucususun o zaman.

Neydi sizin 2023 hedefleriniz, sanki Tayyip değil başka biri olsaydı 2023 hedefleri askıda kalacaktı..

Merak etme ben okuduğumu da anlayacak kapasitedeyim zaten anlamasam okumam düz mantık çaktınmı birader ama senin okumana da gerek yok anlamayacağın şeyi okusan ne yazar ki değil mi... :hihi2:

Üstad yaşasaydı şimdi başbakan yardımcısıydı bence... :karizmatik:

NeSLi11
09-01-2012, 00:55
Hmm evet evet, Adnan Menderes'e mebusunuz olayım diye yalvardığı gibi, Tayyip Erdoğan'a da yalvarırdı. Siz saf ve sahte muhafazakarlar birine üstâd etiketini yapıştırdığınız vakit, onunla birlikte gelen tüm çöpleri sahiplenirsiniz.

Belki Demokrat Parti'yi ateş topu yapma muktedirinde olduğunu söyleyen Necip Fazıl, Ak Parti'yi bir ateş topuna dönüştürebilirdi. Ne kurgu ama

Neyse senin bu yazardan aldıkların argo kelamların ötesine geçemiyor.

Bir daha bu üslupta konuş, argonun dibini gösteririm ben sana..

Necip Fazıl
09-01-2012, 01:04
Hmm evet evet, Adnan Menderes'e mebusunuz olayım diye yalvardığı gibi, Tayyip Erdoğan'a da yalvarırdı. Siz saf ve sahte muhafazakarlar birine üstâd etiketini yapıştırdığınız vakit, onunla birlikte gelen tüm çöpleri sahiplenirsiniz.

Belki Demokrat Parti'yi ateş topu yapma muktedirinde olduğunu söyleyen Necip Fazıl, Ak Parti'yi bir ateş topuna dönüştürebilirdi. Ne kurgu ama

Neyse senin bu yazardan aldıkların argo kelamların ötesine geçemiyor.

Bir daha bu üslupta konuş, argonun dibini gösteririm ben sana..

Necip Fazılın siyaseti Adnan menderesten daha iyi bildiğine eminim...
:karizmatik:

Benim necip fazıldan öğrendiklerimi sen hayatın boyunca öğrenemezsin koçum rahat ol işine bak... ;ı:

Sen argo konuş bak kendini nerde buluyorsun... :hihi2:

Necip Fazıl
09-01-2012, 14:45
Bir şair ile bir siyasetçinin kaygıları bir olur mu ?

Yetki sahibi olduğun tek tuşun havasını mı atıyor bir de ?

Bak benim dengesiz kardeşim işte Necip fazıl üstadı sadece şair olarak tanıdığın için bunları yazıyorsun ama bu tanımamanın getirisi tabiki...

Git önce üstadı bir tanı ne kadar siyaset bilgisi var ne kadar tarih bilgisi var v.s ondan sonra gel tartışmaya devam edelim olur mu...

Adnan menderesin asılacağını kendisine söyleyen kişidir ayrıca üstad ama üstadı dinlemeyip aynı yoldan gittiği içinde idam olmuştur menderes git bunları bir oku önce olur mu...

Benim banlama yetkim yok ama sen böyle devam edersen benim rıcamı kırmayacaklarına inanıyorum...

NeSLi11
09-01-2012, 14:48
Git Allah'ını seversen Benim Gözümde Menderes kitabını bir daha oku, Kaygıları hangi minvaldeydi..

Ki ben Cemil Meriç'İ daha çok severim.

Necip Fazıl
09-01-2012, 14:51
Git Allah'ını seversen Benim Gözümde Menderes kitabını bir daha oku, Kaygıları hangi minvaldeydi..

Ki ben Cemil Meriç'İ daha çok severim.

Amann haa sakın bana Üstadımı öğretmeye kalkma... ;ı: