fatih kısaparmak balon baskılı balon Trabzon'u yerden yere vurdular - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon'u yerden yere vurdular

Gölge
08-26-2009, 02:44
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/15885.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/turkcell-super-lig/37923/trabzonu-yerden-yere-vurdular.html)

Trabzon'u yerden yere vurdular

BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA.

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, Trabzonspor'un Manisaspor yenilgisini, eleştirel başlıklarla sayfalarına taşırken, bölgesel Karadeniz Gazetesi, sürmanşetten, Trabzonspor taraftarları imzalı, ''Kayıp İlanı'' yayımladı.

Kayıp ilanında şu ifadelere yer verildi:

''Lige 9 Ağustos'ta Sivas'ta muhteşem bir galibiyetle başladıktan sonra bizleri umutlandıran Trabzonspor'umuzundan, 15 gündür haber alınamamaktadır. Son olarak Manisa'da perişan halde görüldükten sonra tekrar kayıplara karışan takımımızın geleceğinden endişe etmekteyiz. Görenlerin insaniyet namına tarafımıza bildirmelerini rica ederiz.''

BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA

Gazete, spor sayfasında da ''Bu takımdan ne köy olur, ne kasaba'' başlığıyla, dünkü Manisaspor maçını yer verdi.

Trabzon'daki diğer gazetelerden Kuzey Ekspres, Isaac'ın attığı golü kastederek, ''Silahımızla vurulduk. Bu şehir bunu hak etmiyor'', Karadeniz'den Günebakış, ''Binmişiz bir alamete...'', Taka, ''Çok acele kan aranıyor'', Karadeniz'den İlkhaber, ''Nereye gidiyoruz'', Türksesi ise ''Yine hüsran'' başlıklarını kullandı.

kralspor

Enfal
08-26-2009, 05:55
Bu haber bana Özgün İrade'yi hatırlattı. Çok üzücü gerçekten. Onun adına çok üzüldüm.. :(

Bilal Baştan
08-28-2009, 01:18
Anca bunu yaparLar zaten.. O kadar karadenizli iş adamı var hangi birisi takıma sahip çıkıyor destek veriyor. Hepsi istanbul takımlarının peşinde kuyruk olmuşlar yazıklar olsun hepsine ben utanıyorum onların karadenizli , trabzonlu olmalarından..

AK-AskeR
08-28-2009, 01:22
Ya taraftarları anlamak mümkün değil kardeşim kazanırlarken iyide kaybedince yerden yere vuruyorlar takımlarını bu nası taraftarlık ?? Yense de yenilse de Cimbombom...

ENES_CAN_AK
08-28-2009, 21:31
her şeye rağmen trabzonspor sevgisi hiçbirşeye değişilmez yensede yenilsede biz bu renklere aşığız.