Orijinalini görmek için tıklayınız : TS:2-FB:0 GS:2 OFTAŞ:0 Maçlar Sona Erdi...
RDönmezs
05-09-2008, 02:31
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/giris.jpg
FENERBAHÇEM
Maça az kaldı renkdaşlar umudumuzu yitirmek yok top yuvarlak son dakikaya kadar hep destek tam destek Trabzonsporu yenip ezeli rakibimiz galatasarayın yenilmesini beklicez..
Eyvallah Rıdvan... :-*(+)
Birkaçtanesi hariç, hiçbir Anadolu Takımının Galatasaray' a kelek atmayacağına adım gibi emin olsam da yine de bir umut...
RDönmezs
05-09-2008, 02:34
İnşAllah abi oftaş pes etmez yürekli oynarlarsa herşey olur 1-0 olsun bizim olsun..
Ankara takımları deyince aklıma İlhan Cavcav geliyor. Sonra Cavcav' ın Galatasaraylı olduğu geliyor, sonra Aziz Yıldırım' la kavgalı olduğu geliyor. Kısaca pek umudum yok... :-*
[b]TRABZON SPORU CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.....[color=blue]İŞTE KADER MAÇI İŞTE TRİLYONLUK TAKIM
Neden bordo rengi yok :(
RDönmezs
05-09-2008, 12:03
Ankara takımları deyince aklıma İlhan Cavcav geliyor. Sonra Cavcav' ın Galatasaraylı olduğu geliyor, sonra Aziz Yıldırım' la kavgalı olduğu geliyor. Kısaca pek umudum yok... :-*
Aynen abi cavcav parayı görünce alayını satar Ankara takımları oynak istikrar yok al işte Ankaragücü geçen hafta Beşiktaşa evinde 2-0 yenildi..;)
Demokrat
05-09-2008, 12:06
Trabzon acisindan prestij, Fenerbahce acisindan kücükte olsa bir umut maci..Hakeden kazansin ama gönlüm her zaman oldugu gibi Trabzonla..
Fenerin veya gs nin durumu beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ben kendime bakarim bu arada biriyle iddaya girelim ya :)..
oguz nerelerde bana fb-gs macindan borcu var ortalarda görünmüyor :)
RDönmezs
05-09-2008, 12:56
Trabzon acisindan prestij, Fenerbahce acisindan kücükte olsa bir umut maci..Hakeden kazansin ama gönlüm her zaman oldugu gibi Trabzonla..
Fenerin veya gs nin durumu beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ben kendime bakarim bu arada biriyle iddaya girelim ya :)..
Girelim abi FB-TS maçına fener yenerse 10 beğeni vereceksin tam tersinden ben :D beraberliğe bişi yok :D
Ak_Kelebek
05-09-2008, 13:03
''TRABZONSPOR''a tam destek veriyorum :D :D :D :D
Demokrat
05-09-2008, 13:04
Girelim abi FB-TS maçına fener yenerse 10 beğeni vereceksin tam tersinden ben :D beraberliğe bişi yok :D
Alirim bak begenilerini :)..tamam hadi bakalim..bir kere kaybettik sana bu sefer kaybetmeyiz herhalde :)
Ak_Kelebek
05-09-2008, 13:06
''TRABZONSPOR''a tam destek veriyorum :D :D :D :D
İnanmıyorum ;)
Bunda inanmayacak bişi yok ben Karadenizliyim ve bir Karadeniz DEV'ini desteklemek en doğal hakkımdır. :D :D
tayyipleyiz
05-09-2008, 13:12
Biz de Marmaralıyız ve de Fenerbahçeliyiz... ;) :)
politikaci
05-09-2008, 15:59
Oftaş maçı satıcak diyorsunuz Oftaş maçı satmasa nolur? Her halukarda en az beraberlik gelicek...
yendiğimiz zamanda demeyin maç satıldı diye. oftaşı yenebilcek güçteyiz.. biz hocasız parasız sakatlarla yönetim değiştirilerek fb yi, sivası trabzonu yenmişiz şampiyonluğu fazlasıyla hakettik ...
ENGİNEER
05-09-2008, 16:16
Trabzon kazanır inşallah
RDönmezs
05-09-2008, 17:02
Alirim bak begenilerini :)..tamam hadi bakalim..bir kere kaybettik sana bu sefer kaybetmeyiz herhalde :)
Tamam abi 10 beğenimi hazırla :D
Demokrat
05-09-2008, 17:05
Begeniler sana kurban olsun kardes ;)
RDönmezs
05-09-2008, 17:20
Olsun tabi abi 10 beğeni nolcak ki :D bide Feneri şampiyon yap forum hayatımca beğeni vercem sana :D
Demokrat
05-09-2008, 17:23
Olsun tabi abi 10 beğeni nolcak ki :D bide Feneri şampiyon yap forum hayatımca beğeni vercem sana :D
Her sene fener sampiyon olacak diye bir kaide yok ya ;)
politikaci
05-09-2008, 17:24
Haydi Trabzonspor işimizi kolaylaştır.
Necip Fazil
05-09-2008, 17:27
Galatasaray'ı gözümde tek cazip kılan şey " Hakan Şükür " bunun haricinde, Fenerbahçe'den ayrı kalır bir yanı yok.
Bu sene Hakan Şükür için Galatasaray'ın şampiyon olmasını temenni ediyorum. Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında, " Armut piş, ağzıma düş " mantığı güderse, Galatasaray'ın yenmesine de luzum kalmaz.
VesseLam
RDönmezs
05-09-2008, 17:54
Galatasaray'ı gözümde tek cazip kılan şey " Hakan Şükür " bunun haricinde, Fenerbahçe'den ayrı kalır bir yanı yok.
Bu sene Hakan Şükür için Galatasaray'ın şampiyon olmasını temenni ediyorum. Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında, " Armut piş, ağzıma düş " mantığı güderse, Galatasaray'ın yenmesine de luzum kalmaz.
VesseLam
Aynen abi Galatasarayda bir Hakan var gerisi yalan
son maçımızı yencez inş kulağımız samiyende olcak
murat kurt
05-10-2008, 16:06
oftaşa teşvik verdimi ki bizimkiler:)
Düş Sokağı Sakini
05-10-2008, 16:09
Anlamıyorlar seni RDönmezs
Hadi git buradan, anlamıyorlar seni..
Herkese ELVEDA..
RDönmezs'in imzasına dikkat çeken oldumu? ayrıldımı acaba forumdan?
abim sabahtan beri evde yok :( nerede bu yaa cebide bi açık bi kapalı arıyoz cevap vermiyor kim ne yaptı abime yaa en son gördüğümde epeyi sinirliydi :(
Düş Sokağı Sakini
05-10-2008, 19:07
bilmiyorum. ben sadace imzasını gördüm ve sordum. bu gün girenler arasında adı var ama hiç rastlamadım.
evet adı var geceden kalmadır o en son 2.30 da pc başındaydı halada yok maç başlayacak bu yok :(
oguzdesouza
05-10-2008, 19:51
Gözler Aker'de kulaklar Oftaş'ta
TRABZONSPOR Onur Musa Hüseyin Çağdaş Mustafa Ayman Adnan Serkan Barış
Yattara Umut
YEDEKLER Tolga Zengin Hasan Üçüncü Kadir Keleş Adnan Barış Cem Jabi
FENERBAHÇE Serdar Gökhan Gönül Yasin Edu Uğur Boral Deivid Aurelio
Selçuk Colin Kazım Alex Semih
YEDEKLER Volkan Babacan Kemal Can İlhan Parlak Ali Bilgin Gürhan Maldonado
aşk-ı ilahi
05-10-2008, 19:56
kimin ne yapacağı değil....
galatasarayın kazanacagına inanıyoruz.... ;)
Düş Sokağı Sakini
05-10-2008, 20:05
evet adı var geceden kalmadır o en son 2.30 da pc başındaydı halada yok maç başlayacak bu yok :(
haberin olursa iletirsin. merak etmeyelim.
oguzdesouza
05-10-2008, 20:12
DAKİKA 5: Sami Yen'de gol yok. Oftaş maça diri başladı ve Galatasaray için bu maçın kolay olmayacağının sinyallerini veriyor daha hemen maçın başlarında...
oguzdesouza
05-10-2008, 20:12
DAKİKA 6: Avni Aker'de inanılmaz durum. Stat ışıklarının bir bölümü kesildi ve hakem oyunu durdurdu...
Düş Sokağı Sakini
05-10-2008, 20:14
stad ışıkları fırtınaya dayanamamıştır
aşk-ı ilahi
05-10-2008, 20:16
[b]DAKİKA 6: Avni Aker'de inanılmaz durum. Stat ışıklarının bir bölümü kesildi ve hakem oyunu durdurdu...
olacağı buydu....fener buldu yine bir arkasına gizlenecek paravan....
DAKİKA 5: Sami Yen'de gol yok. Oftaş maça diri başladı ve Galatasaray için bu maçın kolay olmayacağının sinyallerini veriyor daha hemen maçın başlarında...
dert etme oğuz...bakle bakalım...
oguzdesouza
05-10-2008, 20:17
DAKİKA 6: Avni Aker'de inanılmaz durum. Stat ışıklarının bir bölümü kesildi ve hakem oyunu durdurdu...
olacağı buydu....fener buldu yine bir arkasına gizlenecek paravan....
dert etme oğuz...bakle bakalım...
Sonunda ışıklar yandı maç devam ediyor.....
oguzdesouza
05-10-2008, 20:28
Galatasaray bu dakikalarda gol için bastırıyor...
Trabzon'da ise oyunun üstünlüğü Fenerbahçe'de
ENGİNEER
05-10-2008, 20:38
Trabzon gol attı arkadaşlar (:
aşk-ı ilahi
05-10-2008, 20:39
yattara.....yattara...yatttara...
tayyipleyiz
05-10-2008, 20:40
:) :) :)
Sukut-u Hayal
05-10-2008, 20:42
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
kral atti
ENGİNEER
05-10-2008, 20:43
Hakan Şükürde bir gol attı...
Allah ondan razı olsun...
İnancın insanı böyle zaferle bitirir olayı...
Sırf onun için GS'yi destekliyorum (:
aşk-ı ilahi
05-10-2008, 20:47
Hakan Şükürde bir gol attı...
Allah ondan razı olsun...
İnancın insanı böyle zaferle bitirir olayı...
Sırf onun için GS'yi destekliyorum (:
bunun için bile değer.... ;)
haydi fenerbahçem haydiiii sen EFSANESİN
Trabzon yine gol atmış ;D
tayyipleyiz
05-10-2008, 21:03
Trabzon yine gol atmış ;D
Maalesef ... :(
Sukut-u Hayal
05-10-2008, 21:07
evet
Sukut-u Hayal
05-10-2008, 21:07
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=38344 :'(
Bostancı
05-10-2008, 21:31
Maç izlemeyi sevmesem'de bir Trabzonsporlu olarak gurur duydum 8)
Demokrat
05-11-2008, 15:04
Ridvan benim begenilerde kimildama yok :)
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/giris.jpg
FENERBAHÇEM
Maça az kaldı renkdaşlar umudumuzu yitirmek yok top yuvarlak son dakikaya kadar hep destek tam destek Trabzonsporu yenip ezeli rakibimiz galatasarayın yenilmesini beklicez..
avuntu bunlar avuntu daha çok beklersiniz .... :D
Üç mevsim
05-26-2008, 17:03
Ee noldu Rıdvan, oguzdesouza, nusret naber???
Yeneceğiz dediysek yeneriz!!
İşte o kadar.
mavera Ahmet abi tebrik ediyorum seni bu mutluluk hepimizin ;D
Ee noldu Rıdvan, oguzdesouza, nusret naber???
Yeneceğiz dediysek yeneriz!!
İşte o kadar.
mavera Ahmet abi tebrik ediyorum seni bu mutluluk hepimizin ;D
9-10 senede bir yenin tabi... :-X
Bu arada hoşgeldin... :-*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.