Orijinalini görmek için tıklayınız : ttnet'i
Hüdaverdi
02-15-2011, 16:19
Yahu çok pahalı valla.
Sınırsız benim ayda 49 ödüyorum.
Geçen evi aramışlar hızı yükseltelim mi diye.
Babam da tamam demiş.4 lira farkı varmış.
53 lira ya çıkıyorfiyatı da.
Ama baktım 55 liraymış meğer.
Bu tarife:
NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 54,90 TL
Ayda 600 dk. TTNET WiFi kullanımı
TTNET Oyun Standart Üyeliği
TTNET Güvenlik TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus
Hız arttı iyi güzel ama pahalı yinede :@
İntifada
02-15-2011, 16:23
aga he...
kaç yıllık üyesin...
ben 2 yıldan daha eskiyim diye 6 ay 25 lira veriyorum...
sonra 54 e çıkacak...
o değilde ben bu paketleri nereden alacam la...
banada verdiler bundan nereden alcaz bunları...
bide bu ara net berbat acayip kasıyor aga...
Terennüm
02-15-2011, 16:24
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuiC0ZnAbr0uf-fZFqantQvs64FcDOx-Fk6w6sgUgQsLVGKaeuWw&t=1
İnternet faturası 49 lira, internet hızı 1 kb, şarkı indirme süresi 55 dakika TTnet ile sinir krizi geçirmek paha biçilemez
Hüdaverdi
02-15-2011, 16:28
Nasıl 25 veriyorsun ? Nasıl yaptın onu ?2006 nın son ayında almışım bende neti.
4-5 yıl olmuş anlıcan.
Bilmem bende sallıyorum onları önemi yok :p
ttnet bayiine sor.
La hemen söyle ben nasıl faydalancam ?
Tarifen ne senin ?
İntifada
02-15-2011, 16:29
aga işte 8 mbps e kadar sınırsız...
aga babana telefonda söylemiştir adam onu...
6 ay boyunca 29 veriyoz aga...
sonra 55 liraya çıkıyor...
Terennüm
02-15-2011, 16:31
olay şu önce ağzınıza bir parmak bal çalınıyor:)sonra balın devamını ttnet yiyor:)
Hüdaverdi
02-15-2011, 16:32
İnşallah bakalım.
Bu tarifeye geçince yapıyorlar dimi bu kampanyayı ?
Demin filmi 140 KB/s te indiriyordu şimdi 110'a düştü.
Demin bu kadardı
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/15/3263.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
İntifada
02-15-2011, 16:35
sen zaten o tarifede değilmisin aga...
8 mbps e kadar sınırsız...
aga bu tarife değişimi değil güncellemesi...
yani bu tarifede devam ediyorsan böyle olacak bundan sonra fiyat..
tarifeye yeni geçecek olanlara güzellik varmı bilmiyorum ?
Hüdaverdi
02-15-2011, 16:42
La bilmiyorum 2 gün öncemi ne aramışlar evi babam demiş,ogün bu gündür net hızlı ama bu hız normal mi az mı ?
Önceden 49 ödüyorduk,adam demiş 4 lira farkı var,hızınız yükselcek demiş baba da tamam demiş.Yeni geçtim işte.
İntifada
02-15-2011, 16:43
aga işte bende eskiden 49 veriyordum...
net hızlanmaz sana psikolojikmen öyle geliyordur...
galiba sende 29 ödeyeceksin 6 ay...
bu ay faturada belli olur...
Hüdaverdi
02-15-2011, 16:49
Bakalım nasıl olacak.
Ama harbiden hızlandı bu kadar olmazdı son 2 gündür.Babam demeden önce fark etmiştim zaten bu hızı.
Üsteki mal devletin elindeyken daha yavaş ve berbat olduğunu biliyorum boşuna gülücükler atma sende fiyat ödüyorsun.
veya gir 146 dan girsin.
İntifada
02-15-2011, 16:53
adam mal çaktırma :)
kokoreççi reklamlarındaki e kolayı özlemiş belli :)
adam rekabeti ve kaliteyi arttırdı özelleştirmeyle...
git smile bağla,süperonline bağla...
Hüdaverdi
02-15-2011, 16:56
Yok lan 146 dan bağlansın ;D
Ülkeye net geldiğinde yayılmaya başlandığında göreceli bişey sanardık anasını zatim.
146 dan girerdi insanlar bu hala marstan yayın yapıyor ülkeye ;D
Zaten yataktan amuda şekilde kalktım deliyim iyice dellendiriyorlar.
1. O söylediğin reklam taa anasının tarihinde yayınlanıyordu ve o zaman ülkede elle sayılacak kadar bilgisayar vardı.. Yani teknoloji denen şey statik değil ve elin Japon'un bizden yüz kat hızlı nete bağlanırken bizden elli kat daha az para ödüyor..
İkincisi kime söylüyorum ki ben ama yine söyleyeyim Cumhuriyetin kuruluş amaçlarının arasında devletçilik politikası vardır ve devlet halkına en iyi hizmeti en ucuz yolla sunmakla mükelleftir..
Yani devlet adamı; çıkıp ben ülkemin pazarlamakla mükellefim demeyecek,
Ben halkıma en iyi hizmetleri en ucuza vereceğim diyecek..
Devam edin
İntifada
02-15-2011, 18:14
1. O söylediğin reklam taa anasının tarihinde yayınlanıyordu ve o zaman ülkede elle sayılacak kadar bilgisayar vardı.. Yani teknoloji denen şey statik değil ve elin Japon'un bizden yüz kat hızlı nete bağlanırken bizden elli kat daha az para ödüyor..
İkincisi kime söylüyorum ki ben ama yine söyleyeyim Cumhuriyetin kuruluş amaçlarının arasında devletçilik politikası vardır ve devlet halkına en iyi hizmeti en ucuz yolla sunmakla mükelleftir..
Devam edin
;D;D;D
devletçi olduğumuzu kim söyledi :)
hintlinin kurtuluş savaşı için yolladığı parayla banka kurup chp ye pay vermek devletçilik mi ;D
pazarlama sözünü ekonomistlere sor senin sandığın gibi birşey değil :olmaz:
Özgür Çağrı
02-15-2011, 18:14
İnşallah bakalım.
Bu tarifeye geçince yapıyorlar dimi bu kampanyayı ?
Demin filmi 140 KB/s te indiriyordu şimdi 110'a düştü.
Demin bu kadardı
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/15/3263.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
reyiz o nasıl oluyor yav ben 1megabit sınırsız kullanıyorum benimkide 130 la indiriyor Allah Allah :hmm
;D;D;D
devletçi olduğumuzu kim söyledi :)
hintlinin kurtuluş savaşı için yolladığı parayla banka kurup chp ye pay vermek devletçilik mi ;D
pazarlama sözünü ekonomistlere sor senin sandığın gibi birşey değil :olmaz:
Sen devletçi olmak zorunda değilsin.. Devlet, devletçi olmak zorunda..
Yaşın el vermediği ve okumak konusunda tembel olduğun için bilmiyorsundur belki bilmiyorum. Kimseye cahil demek istemem..
Ama şunu da bildiğini tahmin ediyorumdur ki, Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda halk savaştan çıkmıştı ve ayağına giyecek çorabı yoktu..
Hintli, kurtuluş savaşı için bize para yollamış.. Kötü bir şey etmiş olabilirler, halifelik ve saltanatın devam etmesini isteyenler için.. Bence de ne kadar güzel davranmış..
Savaş sadece alanda düşmanla çarpışmak değil, aynı zamanda iktisadi açıdan da diğer ülkeleri geçmektir.. Bunu bileceksin..
Özgür Çağrı
02-15-2011, 18:29
Yaşın el vermediği ve okumak konusunda tembel olduğun için bilmiyorsundur belki bilmiyorum. Kimseye cahil demek istemem..
Ama şunu da bildiğini tahmin ediyorumdur ki, Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda halk savaştan çıkmıştı ve ayağına giyecek çorabı yoktu..
Hintli, kurtuluş savaşı için bize para yollamış.. Kötü bir şey etmiş olabilirler, halifelik ve saltanatın devam etmesini isteyenler için.. Bence de ne kadar güzel davranmış..
Savaş sadece alanda düşmanla çarpışmak değil, aynı zamanda iktisadi açıdan da diğer ülkeleri geçmektir.. Bunu bileceksin..
Halkın anasını ağlatıp kemalist elitleri zengin etmek atatürke tapanlara mal mülk makam vermekmi devletçilik
Kurtuluş savaşında 10000 şehit verdik
Ama m.kemalin halkla ınkılap savaşında 50 000 şehit verdik
İntifada
02-15-2011, 18:30
devletçilik gereksizdir ve bitmiştir ...
ancak sizin ütopyanız olur artık...
sen merak etme ben cumhuriyetin kuruluşunuda sonrasınıda senden iyi bilirim...
sizin dede korkut hikayesi aiit kitaplarından öğrenmekle kalmadım ben tarihi şükürler olsun...
iktisadi olarakta ben iktisat öğrencisiyim senden iy ibilirim takılma ;D
işte cehaletin ortaya burada çıktı senin ;D
devletçilikten konuşuyoruz ama türkiye iş bankası ilk özel bankadır :)
ve chpnin yüzde 30 payı vardı ne güzel devletçilik ;D
halk savaştan çıkmıştı ve ayağına giyecek çorabı yoktu..
bide buna tıkla ;D (http://www.akbulusma.com/iste-m-kemalin-mal-t5872.html)
İntifada
02-15-2011, 18:38
bir sıfır daha koy furkanım...
ben demiyorum...
kemalistlerin ağababalarından birisi diyor...
"İrtica ile boğuşmanın istilayı söküp atmaktan daha lâzım ve zor olduğunu belirtmek isteriz. Onun içindir ki, Kurtuluş savaşındaki(10bin) can kaybının 50 kat fazlasını irtica ile savaşta verildiğini hatırlatmak gerekir. (..) "
Kaynak: Falih Rıfkı Atay Eski Saat, S. 330
Devam edin
O reklam dediğin Ak Parti öncesine ait bir reklamdır. Ak parti ile çıta yükseldiği için şimdi 9 yıl öncesinin geri kalmışlığını hayal edemiyorsun.
Sözlerini duyan, 50 sene öncesinden bahsediyoruz sanacak. Ama sana hak veriyorum. Ak Parti ile Türkiye belki 50 yılda alacağı yolu 8-9 yılda aldı. Bu da haliyle senin başını döndürmüş.
Yahu çok pahalı valla.
Sınırsız benim ayda 49 ödüyorum.
Geçen evi aramışlar hızı yükseltelim mi diye.
Babam da tamam demiş.4 lira farkı varmış.
53 lira ya çıkıyorfiyatı da.
Ama baktım 55 liraymış meğer.
Bu tarife:
NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 54,90 TL
Hız arttı iyi güzel ama pahalı yinede :@
Uydunet'e geç, rahat et. Aylık sınırsız 29 TL. :saygılar:
İntifada
02-15-2011, 18:53
O reklam dediğin Ak Parti öncesine ait bir reklamdır. Ak parti ile çıta yükseldiği için şimdi 9 yıl öncesinin geri kalmışlığını hayal edemiyorsun.
Sözlerini duyan, 50 sene öncesinden bahsediyoruz sanacak. Ama sana hak veriyorum. Ak Parti ile Türkiye belki 50 yılda alacağı yolu 8-9 yılda aldı. Bu da haliyle senin başını döndürmüş.
kedi-ciğer :güzel:
İntifada
02-15-2011, 18:54
Uydunet'e geç, rahat et. Aylık sınırsız 29 TL. :saygılar:
hadi ya...
aga hız ne durumda...
hadi ya...
aga hız ne durumda...
Valla bende şu an hem smileadsl var hem de uydunet. Ne zaman hız testi yapsam uydunet daha hızlı. Hız 1mbps.
Şu da var. Ayda 10 gb kullanan bir kullanıcı, uydunetin 10mbps'lik kotalı tarifesini kullandığında ayda 47 TL ödüyor.
Geçen ay 54 lira ödedim bu ay 55 lira olmuş. TT net ile bağlantı hızı ve kopmalarla yaşadığım sıkıntının üzerine iyi geldi bu para.. 2 yıllık sözleşmem dolsun gerekeni yapacağım onlara.. :))
Sözleşme bitsin bende gerekeni yapacağım...!
akmehmetakif
04-01-2011, 20:22
aynen allah belalarını versin.kotayı geçmediğim halde geçtim gibi gösteriyor
aynen allah belalarını versin.kotayı geçmediğim halde geçtim gibi gösteriyor
internet dedigin sınırsız olur kotada neymiş nerde kaldı ozgurluk internette.
EpiVaTeS
04-01-2011, 23:16
TTNET nenem hızında internet demiyoz boşuna...
akmehmetakif
04-01-2011, 23:44
internet dedigin sınırsız olur kotada neymiş nerde kaldı ozgurluk internette.
sınırsızada geçemiyorum şimdi lanet olsun bu ttnete lağlent gelsin:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@ :@:@:@
önceleri sınırsıza geçiliyorudu sınırlıdan şimdi geçilmiyor
İntifada
04-01-2011, 23:49
Kotamı :)
Hatırlamak dahi istemiyorum o günleri :)
4 gb kota her ay 40 50 gbleri görüyordum 69 mu 70 mi ne geliyordu :)
O kuralı çok istismar ederdim :)
sınırsızada geçemiyorum şimdi lanet olsun bu ttnete lağlent gelsin:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@ :@:@:@
önceleri sınırsıza geçiliyorudu sınırlıdan şimdi geçilmiyor
başka internet şirketleri izin veriyor olması lazım onlara geç.
akmehmetakif
04-02-2011, 14:08
başka internet şirketleri izin veriyor olması lazım onlara geç.
tamamda ben ttnetliyim.hala kontratım var diyorum.sınırsıza bile geçemiyorum diyorum.başka şirketlere nasıl geçeceğim
tamamda ben ttnetliyim.hala kontratım var diyorum.sınırsıza bile geçemiyorum diyorum.başka şirketlere nasıl geçeceğim
ee kontratın amacıda bu zaten özelleştirmenin sonuçları :)
adam orayı hayır için satın almadı :)
ee kontratın amacıda bu zaten özelleştirmenin sonuçları :)
adam orayı hayır için satın almadı :)
aslinda olay tamamen asgari ücretten kaynaklaniyor :).. sen nerelerdeydin ya dedim herhalde libyaya kaddafiye destege gitti :)
akmehmetakif
04-03-2011, 02:05
Bildiğim kadarıyla bir üste geçmen yani pahalı olanını seçmen TTNet yetkililerinin işine gelir. Bu durumda kontrattan dolayı bir ceza uygulanmaz, aksine hemen yeni bir kampanya düzenlenir.
hayır.normalde geçebiliyorsun ama benimki yalın adsl olduğu için geçemiyorsun internette öyle yazıyor ama yinede yetkililerle görüşeceğim.
akmehmetakif
04-03-2011, 02:07
aslinda olay tamamen asgari ücretten kaynaklaniyor :).. sen nerelerdeydin ya dedim herhalde libyaya kaddafiye destege gitti :)
:şaşkın::şaşkın:??????
İntifada
04-03-2011, 02:09
Mete metin 2 oynuyormusun kardeşim...
akmehmetakif
04-03-2011, 02:14
hayır oynamıyorum hiçbir online oyun oynamıyorum.uzun videoda mumkun olmadıkça izlemiyorum
Bildiğim kadarıyla bir üste geçmen yani pahalı olanını seçmen TTNet yetkililerinin işine gelir. Bu durumda kontrattan dolayı bir ceza uygulanmaz, aksine hemen yeni bir kampanya düzenlenir.
arkadaş uste geçmek istemiyor arkadaşıun kullandığı 8 mbit hızında kotasız (pardon adil kullanım kotası var 15 gb nası kotasız oluyorsa.)
ama arkadaş adil kullanım kotası falan olmayan tamamen sınırsız 1 m bit hızındaki internete geiçmek istiyor ama firmanın işne gelmiyor.
jet hızında ama kotası çabuk dolan bir internet daha guzel firma açısından :)
aga işte 8 mbps e kadar sınırsız...
aga babana telefonda söylemiştir adam onu...
6 ay boyunca 29 veriyoz aga...
sonra 55 liraya çıkıyor...
2 Yıl sözleşme imzalatıyolar 6 ay 29 ödemen için..
Eğer 2 yıl dolmadan neti kapattırırsan o 6 ayın diğer aylardaki fiyatına oranını çıkartıyolar. Ödemeyi yaptığında kapatabiliyorsun neti.
hercümerc
09-14-2011, 03:56
ttnet sürekli bu halkı nasıl yolarım planları içerisinde. turkcell ile kapıştırıyolar kim daha çok yolcak diye
akobalı-akkurt
09-15-2011, 05:51
özelleştirme ile nitelikli dolandırıcılıklara dolaylı ( HIRSIZ LIK LARIDA VERGİLENİREREK ) devlet de ortak oluyor...
bak karamemi,koç holdingi ,kamhisi hepsi nitelikli dolandırıcı ,ve arsızcada hala yüzleri dahi kızarmadan, yüzlerinden yağmur eksik olmadan, pişkin,pişkin hırsızlığa devam diyorlar...
.
İntifada
09-15-2011, 06:10
akobalı amca 49 liralik faturamızı yapmışlar 59 lira
Desen ki hizmet kalitesi arttı yok aynı desen ki üretim maliyeti arttı o da imkansız sabit maliyet gibi birşey
E ne anladık bu 10 liradan...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.