fatih kısaparmak balon baskılı balon Tuncay ÖZKAN & CHP gibi o zihniyetteki şahıs veya topluluğu protesto ediyorum! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuncay ÖZKAN & CHP gibi o zihniyetteki şahıs veya topluluğu protesto ediyorum!

Tutku ÇAKIR
04-25-2008, 22:27
Arkadaşlar ilk olarak mekaleme buradan başlayayım. Haberleri takip etsenizde etmesenizde biliyorsunuzdur. Geçen sene Cumhuriyet Mitinglerinde başka illerden ücretsiz otobüslerle mitinge getirilen insanlarla 1-2 milyon kişi toplayıp cumhuriyet elden Gidiyor sloganıyla Cumhuriyet'i sözde koruma amaçlı mitingler düzenlenmişti. Bu mitingleri kamuoyuna Tuncay Özkan hep duyurmuştur ve destekçisinin Dennis olduğunu biliyorsunuz.

Peki bu T.C. Vatandaşları Cumhuriyet'in tanımını biliyorlar mı ki koruyorlar?

Cumhuriyet kitaplarda yazan kadarıyla. Halkın halk tarafından yönetim biçimidir.

Ve yaptığım tanım üzerine protestomun asılsebebine geçelim.

Biliyorsunuz AK Parti'mize Kapatma Davası açıldı. Bu partiyi %47'lik bir halk seçti. Ve cumhuriyet halkın halk tarafından yönetim biçimiydi. yargıtay Cumhuriyet Baş Savcısı ise cumhuriyete bir dava açtı. Cumhuriyet halkın halk tarafından yönetim biçimi ise halk yönetim için AK Parti'mizi seçmiştir ve ben çoğu sitelerde yorumlarımı Cumhuriyet'in tanımı üzerinde kurup böyle bu sitede yazdığım gibi makaleler yazarak sesimi duyurmaya çalışıyorum ama bizim haber, eğlence vb. portallarımız taraflı yayın yaptıklarından bu tür mesajları onaylamamaktadırlar vede bizim düşüncelerimize hakarete veran neredeyse küfür seviyesini varan yorumları nette ünlü siteler yayımlamaktadırlar.

Tekrar diyorum. Bir ara Cumhuriyet mitingi yapan zihniyetler şuan Cumhuriyete dava açmaktadırlar ve Cumhuriyeti kapatmaya çalışmaktadırlar.

Daha yorum yazmayacağım sinirlenmeye başladım :):):)

[Aynı amacı gütmesinden dolayı iki konu birleştirilmiştir...[

politikaci
04-26-2008, 16:27
Yeter artık her televizyonu açtığımda baykal ve chp saçma sapan açıklamaları kafayı yicem...gereksiz ,yanlış muhalefeti, ve her tv yi açtığımda saçma sapan açıklamalarını birde anayasa mahkemesinin önüne çadır kurmalarını protesto ediyorummm >:( >:( ÇOK SIKILDIK ARTIK CHPDEN ona oy atan insanlarda belli

politikaci
04-26-2008, 16:31
gerçekten ama yeterrr .. çok gereksiz açıklamaları var .her tv ye çıktıklarında televizyonu tekmelemem refleks hareketi oldu bende >:( >:(

Sukut-u Hayal
04-26-2008, 16:32
Allah islah etsin..

EpiVaTeS
04-26-2008, 17:02
bu adam kokmadı gitti ne biçim bi insan bu kardeşim ya...

Sukut-u Hayal
04-26-2008, 17:07
CHP protesto edilmeye degmez

aksavaşçı
04-26-2008, 17:23
chp yi hepimiz protesto ediyoruz

Sukut-u Hayal
04-26-2008, 17:32
chp icin kilimi kipirdatman birak protestoyu..
(suan yorum yaziyorum, caktirmayin :D)

ercanak
04-26-2008, 20:45
ne tuncay özkana ne chp ye nede deniz baykala degmez protesto yapıları bozuk insanlar

YavuzSultanSelim
04-26-2008, 22:30
bunlar hala nasıl halkın karşısına çıkabiliyo

Benide_Kapatın
04-26-2008, 23:17
Baykal sen bizim herşeyimizsin... :-*

turkiyeyim
04-27-2008, 15:55
KEMALİZM ANLARSANIZ CHP NALARSINIZ Bİ TUTUTURMUSUNUZ DİN DİYE ESAS DİNDAR HEPİMİMİZ

Sukut-u Hayal
04-27-2008, 16:14
KEMALİZM ANLARSANIZ CHP NALARSINIZ Bİ TUTUTURMUSUNUZ DİN DİYE ESAS DİNDAR HEPİMİMİZ

Hem din dusmani hem dindar nasil olunuyor? :D :D

turkiyeyim
04-27-2008, 16:17
NEDİR SİZDEKİ BU YOBAZLIK TURKİYE İSLM DEVLERİ OLMYAACK KEMALİZMÖ COZZUN

Sukut-u Hayal
04-27-2008, 16:18

Arkadasam, once adam gibi yazmasini ogren sonra tartis!!

turkiyeyim
04-27-2008, 17:54
KEMALİZM ANLAMASNIZ SİZİN GİBİ PATİLER KPANIR

Kemalist59
04-27-2008, 18:00
Forumun muhaliflerinden bir kemalist olarak yazayım Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene madem ki Türksün.Milliyetçisin.Kemalistsin.Türkçe kullanmayı öğren.Sonra hakaret etmeden eleştir.

Sukut-u Hayal
04-27-2008, 18:06
Forumun muhaliflerinden bir kemalist olarak yazayım Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene madem ki Türksün.Milliyetçisin.Kemalistsin.Türkçe kullanmayı öğren.Sonra hakaret etmeden eleştir.

1+

bilselerdi
04-27-2008, 18:10

Yaşın kaç?

7-8 filanmı?

Sen git abin gelsin.

Yada Deniz emmin.

_Yeniden_
04-27-2008, 18:23
Türkçe konuşmaktan aciz insanlar kalkmış Türkiye'nin geleceğini tartışıyor....Sen neyi savunduğunun, neye karşı olduğunun henüz farkında değilsin ancak en azından şarlatan Tuncay Özkan farkında...

Yeni nesil böyle yetişiyorsa gelecekte muhalefetle anlaşabilmek için vücut diline geçmemiz gerekecek sanırım....

--------------

Tuncay Özkan ve Kerimcan bugün de gündemi değerlendiriyorlardı....Özkan ilk önce ortak akla göre hareket edilmeli dedi...Burda Ak Parti'yi eleştiriyor aklı sıra......
Ortak akıl Ak Parti'yi seçmiş, ortak akıl artık huzur istiyor, ortak akıl istikrar istiyor...Ortak aklı çiğneyen kalkmş ortak akıl diye ahkam kesiyor...

Kemalist59
04-27-2008, 18:25
Bakın Tuncay Özkan şarlatandır.Ancak Kerimcan KAMAL Kemalizmi savunan dürüst ve sağlam kişilikli bir insandır.Onu takip etmenizi makalelerini okumanızı tavsiye ederim.

_Yeniden_
04-27-2008, 18:34
Evet Kerimcan Kamal kesinlikle ondan daha mantıklı konuşuyordu...Adam en azından her sorunun arkasındaki nedeni merak ediyor, öne çıkarıyor...Diğeri felsefe yaptığını zannediyor ama onu da beceremiyor...