fatih kısaparmak balon baskılı balon TUNCAY ÖZKAN!.. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TUNCAY ÖZKAN!..

esma_
01-24-2008, 22:54
kanal türk ün eski sahibi, chp nin yandaşı, deniz beyin en candan yoldaşı...

bu ülkenin en büyük düşman maşası....(yahudi, mason maşası!...)

var mı arttıran!.............

TÜRK EVLADI
01-24-2008, 22:57
[i][b]Ak Parti'mizi alt etmek için cebinden milyondolarlar harcayıp Cumhuriyet mitingleri yapan ve o mitingler kalabalık gözüksün diye yine cebinden milyonlar vererek otobüslerle emekli laik vatandaşları şehir şehir taşıyan ama yaptıklarının üzerine yüzde 47'yi şamar gibi yiyen bir garip...

esma_
01-24-2008, 22:58
bir garip değil bir budala desek!..

TÜRK EVLADI
01-24-2008, 23:02
[i][b]Olabilir aslında...
:)

romakudüs
01-24-2008, 23:28
>:( >:( >:( İnsan müsvettesi >:( >:( >:( namert >:( >:( >:( kişiliksiz

Gölge
01-25-2008, 02:08
Gıcık kapıyorum bu adama birde kanaltürk'e çıkıp kendini sevimli göstermeye çalışmıyor mu millete ALLAH kitap diyerek ayar ediyor beni ... ;D

YavuzSultanSelim
01-25-2008, 02:10
o mitinge giden kişileri nasılda kullandılar ya. ayıptır yazıktır. Cumhuriyet mitingi diyerek Ak Parti'ye küfür ediyolardı

esma_
01-25-2008, 09:41
o mitinge giden kişileri nasılda kullandılar ya. ayıptır yazıktır. Cumhuriyet mitingi diyerek Ak Parti'ye küfür ediyolardı

bence hiç te ayıp değil, o mitinge gidenler zaten onu haketmiş, cumhuriyet cumhuriyet diye benliğini unutmuş insan müsveddeleri idi............daha fazlasını da hakettiler de........neyse........

maviinsan
01-25-2008, 10:39
seçim sonrasına bunalıma girip,biz kaç kişiyiz diye taban yoklaması yapan , ve nisan ayında parti kuracağı söylenen,benim de parti kurmasını da canı gönülden desteklediğim bir şahsiyet... :D

dildade
01-25-2008, 11:13
kendini çok akıllı zanneden bir mahluk :D

aktolga
01-31-2008, 03:26
Tüm askeri darbelerde elitlerin partisi olarak ortaya cıkan:)chp nin maşözü elitlerinden menfaat uman ve tarıhını bılmeyen,büyük üstadlardan gecinen(mason),seçim öncesi meydanlarda aglıyan sonunda kuyrugu kısılmıs fare gibi yuvasına çekilen insan..

aras24
02-03-2008, 14:34
zaten bu adam 22 temmuzdan önce biz kaç kişiyz platformunda assolisti 22 temmuzdan sonrada ''biz kaç kişi ..? olduk '' diye program yapıyo işte

yasinarslanpay
02-03-2008, 14:41
Şerefsiz madrabaz ahlaksiz halki galyana getirme makinası Sahipsiz kuduz köpek misali saldiracak yer ariyor Ama halk onun gibileri iyi taniyor ve asla taviz vermiyor. Bizde dün olduğu gibi bugünde yarinda karşisinda olacagiz,bu gibilerin . >:(

kabardey_06
02-04-2008, 18:56
T Tutuculukta yoktur onun üstüne,
U Uzatarak elini atatürkün büstüne,
N Nutuklar atar,hemde ezberden okur,
C Chp raslamamıştır böyle dürüstüne(!)
A Aldığı meçhul maaşıyla neler yapmaz ki,,
Y Yeni bir parti kuracakmış,kabul görür mü ki,

Ö özgürlüğe giden yol kapalıdır,partinin adı,
Z Zatalileri bu adı münasip görüp beğenir mi ki,
K Kaba tabirleri daha bi kabalaştırarak kullanır,
A Anlaşıldı, kibarlık yaramıyor ona midesi bulanır,
N Ne istediğini bilmez,para de hemen ağzı sulanır,

AKmetalci
02-04-2008, 19:40
parti adı altındamı artık soygun yapcakmış

sumeyra_tonkal
02-04-2008, 20:05
BİR ZAVALLI

ATmaCA53
02-04-2008, 22:44

sade kullanmak değil kanala destek için cep telefonlarıyla kanaltürke boş sms attılar böylelikle milleti dolandırdılar, ayrıca her gün bir anket yapılıyor kanaltükte türkiye iran olabilirmi, türkiye şu bu olabilirmi diye milleti kandırarak ceplerine paraları indiriyorlar, ayrıca birkackisiyiz.com açıldığında ücretsizdi, bu siteyi şimdi para yapmışlar parası olan bu siteye üye olabiliyor, bunlar hep para tuzakları, tuncay özkana yediriyorlar, tuncay özkan para yok diyen bir insan nasıl oluyorda, yeni bir kanalı kuracağından bahsedip o kanalın ismide cumhuriyet tv olacağından bahsediyor, cumhuriyeti, laikliği nasıl kullandıklarını görüyorsunuz değilmi, adam birde parti kuracağım diyor tabi kendisine biraz para lazım, biraz daha abartarak milletin aklını çelersem milletten para kopartıp kendi partisini kuracak... ;D ;D resmen rezillik tek kelimeyle buna kimse dur diyemiyor ama bir gün cem uzana olduğu gibi buda sorgulanacak elinde ne varsa alınacaktır...

MaU_95
02-05-2008, 14:02
İdda ediyorum 1 Milyon dolar versek yarın beş vakit namaza başlar. Hee tabi başkası 2 Milyon dolar verip ateşe tapmasını sağlarsa onu bilemem.

Mehmet POLAT
02-05-2008, 22:26
Ermeni dostu,Bush'un çocugu,Dinsiz imansız,Ülkesinin karalanması için elinden geleni ardına koymayan.............

mhsolak
02-09-2008, 18:08
onun için yorum yapmaya bile gerek yok:)
zaten ŞEREFSİZ in biri

minegül
02-09-2008, 19:02

Harika cümleler tam Tuncay Özkan' a yakışır cinsten. O adam kadar yalancı insan görmedim ben. Mitingler başlamadan önce attı, tuttu ben ne siyasetçiyim, ne askerim diye bunları ülkem için söylüyorum diye. 2 gün sonra da kalktı Chp de aday olduğunu açıkladı. Adamın hayatı yalan. Bir de gazeteciyim diye ortalıkta geziniyor. Sanki kanal açmış, aklı sıra kanal vesilesiyle Akparti'yi karalayacak. Rabbim ne büyükki 22 Temmuz seçimlerinde kendi karalandı.

sumeyra_tonkal
02-09-2008, 20:37
İdda ediyorum 1 Milyon dolar versek yarın beş vakit namaza başlar. Hee tabi başkası 2 Milyon dolar verip ateşe tapmasını sağlarsa onu bilemem.

:D :D

ATmaCA53
02-09-2008, 20:40

ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ... ;) :D

dildade
02-11-2008, 16:41
Tuncay ÖZKAN ninelerin başını açmaya yarayan alet >:(
Yani gereksiz ve faydasız hırdavat...

Hakan Özkan
03-17-2011, 20:52
Adam için söylenen ağır şeylerin karşılığı varmış demek.

İntifada
03-17-2011, 20:57
güngörene gelmişliği var :)
http://www.videoislami.com/view/1757/tuncay-zkan-gngrende-yuhland/
http://www.videoislami.com/view/1771/tuncay-zkan-gngrende-yuhland-2/

bizde güngören halkı olarak kendisine sevgilerimizi sunduk :)