Orijinalini görmek için tıklayınız : Türban mitingleri geliyor (ARTIK SAÇMALAMAYA BAŞLADILAR)
bafrali_mehmet
01-29-2008, 15:47
Türban mitingleri geliyor
ADD ve ÇYDD düğmeye bastı. CHP de destekleyecek..
29.01.2008 10:43
Bazı sivil toplum örgütleri büyük kentlerde 'başörtüsü karşıtı eylemler' düzenlemek için düğmeye bastı.
AK Parti ile MHP, üniversitelerde yaşanan başörtüsü sorununun Anayasa değişikliği ile çözümü konusunda anlaşırken, bazı sivil toplum örgütleri büyük kentlerde "başörtüsü karşıtı eylemler" düzenlemek için düğmeye bastı. Cumhuriyet mitingleri düzenleyen ADD ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi sivil toplum kuruluşları bu kez de başörtüsü karşıtı eylem yapma kararı aldı. Eylemlere bir destek de CHP'den geldi.
Cumhuriyet mitinglerine de örgütleriyle tam katılım gerçekleştiren CHP, bu eylemlerde de yer alacak. CHP eylem desteğinin yanı sıra, olası Anayasa değişikliğine karşı "2. madde tezini" öne sürecek. CHP, üniversitelerde başörtüsü serbestisinin anayasa değişikliği ile sağlanmasının anayasanın 2. maddesinde yer alan laiklik ilkesine aykırı olduğunu savunarak, kamuoyuna bu yönde görüş sunacak. Meclis'ten onay alması durumunda CHP, Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak.
TÜRK EVLADI
01-29-2008, 15:59
[i][b]Bence artık bunlara bi OSMANLI TOKADI atmanın zamanı geldi...
amannnn onlar eksik kalmasınlar hemen ...
geliyooo geliyoooo..mitingçiiiler geliyooo... :D :D :D boşverin yaaa..ne halleri varsa görsünler... :D :D :D :D
geliyooo geliyoooo..mitingçiiiler geliyooo... :D :D :D boşverin yaaa..ne halleri varsa görsünler... :D :D :D :D
süpersinnnn
süpersinnnn
;)
biz örtümüze dokunmasınlar diye çok mitink yaptık bi işe yarasaydı onlar yarardı...konuşcaklar boş boşş..vakit öldürcekler..çalışmaya ihtiyaçları yok onların..zaten elit kesimden hepsi..cep ve enseler kalın..onlar boşşş boşş slogan atsın biz çalışıp halka hizmet ederiz..
onçüüünn takmaya ve sallamaya gerek yok.. :D
bafrali_mehmet
01-29-2008, 16:46
başbaknımız onlara tokat değil tekme atiçak
bafrali_mehmet
01-29-2008, 16:46
ben olsam sut çekerdimmmm
Necip Fazil
01-29-2008, 16:47
Mitinglere değecek olsa gam yemeyeceğim ama ...
VesseLam
bafrali_mehmet
01-29-2008, 16:50
Mitinglere değecek olsa gam yemeyeceğim ama ...
VesseLam
hayranım sana yaaaa
Saçmalık bunların göbek adı bilmiyor musunuz? :)
>:( >:( >:(
Necip Fazil
01-29-2008, 16:55
Yasa medyada anıldığı gibi çıkarsa, kamuda örtünme tamamen yasaklanmış ve anayasaya girmiş olacak. Önceden sadece bir yoruma dayanarak yasaklanan başörtüsü şimdi anayasaya girecek ... Hayır olarak gördüğümüz bu olaydan şer çıkabilir ... İnşaAllah biz yanılırız ...
VesseLam
Necip Fazil
01-29-2008, 17:03
Yazdıkça yazası geliyor insanın ... Kalbimi tek mutmain eden şey, bu yolla başörtülü kadınların çoğu caiz olmayan işlerden uzak kalması olacak ... Kamuda ki yasakta da böyle bir hayır var demek ki ... Ama gönül isterdi ki " Başörtüsü " ne yasak gelmesin ve Başörtülü kadınlar erkeklerin cirit attığı mekanlarda sadece Allah rızası için çalışmasınlar ...
VesseLam
YavuzSultanSelim
01-29-2008, 17:17
Yazdıkça yazası geliyor insanın ... Kalbimi tek mutmain eden şey, bu yolla başörtülü kadınların çoğu caiz olmayan işlerden uzak kalması olacak ... Kamuda ki yasakta da böyle bir hayır var demek ki ... Ama gönül isterdi ki " Başörtüsü " ne yasak gelmesin ve Başörtülü kadınlar erkeklerin cirit attığı mekanlarda sadece Allah rızası için çalışmasınlar ...
VesseLam
sen yorma o parmaklarını yapsınlar ne yapacaklarsa halkı kullanmaya devam etsinler bakalım nereye kadar...
Duygu'Seli~
01-29-2008, 17:35
Üniveristelerde türbanın serbest bırakılacak olmasını belden aşağı vuran bir grup, üniversiteye 'donla' gitmeye hazırlanıyor. Bu kişiler 70 milyonluk Türkiye'nin 3 bini...
AK Parti ve MHP'nin üniversitede türban yasağını kaldırmak için Anayasa'da değişiklik yapmak üzere anlaşmalarına tepki çok çabuk geldi. Üniversitelerde türbanın serbest bırakılmasına karşı çıkanlar, Facebook'ta kurulan bir grupta toplanıyor. "Türban Serbest olursa üniversiteye donla gitmeyi düşünenler" adıyla kurulan gruba şu ana kadar 3 bin 455 kişi üye oldu. >:( >:( azdılar valla Allah ıslah etsin..
YavuzSultanSelim
01-29-2008, 17:38
isterlerse çıplak gelsinler. rezil olacak onlar biz değiliz çok şükür
kendi çaplarında bir şeyler yaptıklarını zannediyorlar işte ama sadece komik duruma düşüyorlar :D :D :D
laterna68
01-29-2008, 17:51
dikkatli adımlar gerekir ...özellikle anayasanın ilk üç maddesini sözkonusu ediyorlarsa...
[i]Bence artık bunlara bi OSMANLI TOKADI atmanın zamanı geldi...
[b]güzel, doğru demişsiniz...
bafrali_mehmet
01-29-2008, 21:28
ulan hiçbişeyi düşünmüytomdaa bu mhp bizim sayemesde siyaset yapıyorya ona yanıyorum
Kırık_Çocuk
01-29-2008, 21:33
Üniveristelerde türbanın serbest bırakılacak olmasını belden aşağı vuran bir grup, üniversiteye 'donla' gitmeye hazırlanıyor. Bu kişiler 70 milyonluk Türkiye'nin 3 bini...
AK Parti ve MHP'nin üniversitede türban yasağını kaldırmak için Anayasa'da değişiklik yapmak üzere anlaşmalarına tepki çok çabuk geldi. Üniversitelerde türbanın serbest bırakılmasına karşı çıkanlar, Facebook'ta kurulan bir grupta toplanıyor. "Türban Serbest olursa üniversiteye donla gitmeyi düşünenler" adıyla kurulan gruba şu ana kadar 3 bin 455 kişi üye oldu. >:( >:( azdılar valla Allah ıslah etsin..
iyi bişeyler yazdim o gurubun adminine..
bafrali_mehmet
01-29-2008, 21:38
ama helal olsun kii sonun da iki islamçi parti bi konu üzerinde anlaştı ve ortak harekat etme kararı aldı inşallah yeni anayasada da boyle güsellikler yaşaris allahım sana şükürler olsun
bu arada az önçe takvimi kurçalıyordum 3/kasım ve 28/mart tarihlerine baktım akpartinin zaferleri yaziyor ama 22/temmuzu yazmamışlar kızdım ona:D
EpiVaTeS
01-29-2008, 21:40
kaşınıyorlar bakalım nereye kadar >:(
bafrali_mehmet
01-29-2008, 21:51
kaşıyalımmmmmm ;D ;D
TÜRK EVLADI
01-29-2008, 22:23
[i]Bence artık bunlara bi OSMANLI TOKADI atmanın zamanı geldi...
[b]güzel, doğru demişsiniz...
[i][b]Eyvallah...
Kırık_Çocuk
01-29-2008, 22:31
Sİyasetle de bu iş çözülmez ise Adım Müslüman diyen her kişi dini inançlarında samimiyse bunun uğrunda savaşnı vermeli yoksa gerisi hikayedir..Sen dinini
özğürce yaşamıyacaksın bi de şiddete karşı geleceksin Cihat Ne için var acaba niçin?:..
ha bana katılmayan arkadaşlar bunu ZULÜM olarak kabul etmiyorlarsa onlara diyeecek bişey kalmamış demektir..
Sİyasetle de bu iş çözülmez ise Adım Müslüman diyen her kişi dini inançlarında samimiyse bunun uğrunda savaşnı vermeli yoksa gerisi hikayedir..Sen dinini
özğürce yaşamıyacaksın bi de şiddete karşı geleceksin Cihat Ne için var acaba niçin?:..
ha bana katılmayan arkadaşlar bunu ZULÜM olarak kabul etmiyorlarsa onlara diyeecek bişey kalmamış demektir..
Savaşı demokratik yollarla vereceğiz. Başka yolu yoktur.
Kırık_Çocuk
01-30-2008, 00:08
Desene ağabey yine demokratik Zulüm göreceğiz...
bafrali_mehmet
01-30-2008, 12:57
site yonetiçilerii size sesleniyorm bu konuyu tartışıyorum bölümüne riça etsam taşirmisinis
EpiVaTeS
01-30-2008, 12:59
Şahsen istanbulda böyle bir şey olursa teşkilatla beraber o kokana karılara ve kılbıyık erkeklerle kavga etmekten şeref duyacam varsa duyan gelsin beraber bu kokana ve tarihi gecmislere hadlerini bildirelim....
Şahsen istanbulda böyle bir şey olursa teşkilatla beraber o kokana karılara ve kılbıyık erkeklerle kavga etmekten şeref duyacam varsa duyan gelsin beraber bu kokana ve tarihi gecmislere hadlerini bildirelim....
Arkadaşlar istenen zaten bu. İşte diyecekler bunlar terör estirecek zamanı gelince. Ülkücülerle solcular o kadar çatıştı da ne oldu biri söylesin. Neye yaradı? Ne değişti? Ülke geriledi evet başka da bir işe yaramadı. O zamanlar serbestti bir çok şey şimdi onlar yüzünden ortaya çıkan saçmalıklarla uğraşıyoruz.
Asla onların seviyesine düşmeyeceğiz. Seçimler gelince herkes cevabını sandıkta alacaktır. Şimdi biz kendi işimize bakalım, onları eleştirelim ama asla kavga/savaş lafları etmeyelim. Biz daha olgunuz onlardan. Ayrıca o mitinglere çıkacak yüzlerce kandırılmış insan olacak, onların tamamen o tarafta kalmasını mı istiyorsunuz? Cumhuriyet mitinglerinde kandırılmışlar da doğru adrese oy verdiler.
Kavgamızı mecliste, oylarımızla, demokrasi ile vereceğiz tek yol bu.
bafrali_mehmet
01-31-2008, 10:32
ben sizae bişe diğimmi bunların topunu kılıçtan geçirmek lazim
Hadi bir denesinler tekrardan okumayı göze alırım kaçarmı böyle figürler ,akılları bloke olmuş zihniyetten daha ne beklenir
şimdi üniversiteye böyle mi girecekler bunlar.Medeniyet açmaksa bedeni o zaman bunlar yazın bizim oralardaki yaylalarda otlayan güzelim kınalıkızlarla sarıoğlanların yanına gitsinler.Daha bir renkli durur. ;D ;D
TÜRK EVLADI
01-31-2008, 14:22
[i][b]Yanındayım kardeş!
Eğer İstanbul'da yapılırsa bu miting senle beraber biraz din düşmanı dövmekten gurur duyarım...
kudokızı
01-31-2008, 14:25
şimdi üniversiteye böyle mi girecekler bunlar.Medeniyet açmaksa bedeni o zaman bunlar yazın bizim oralardaki yaylalarda otlayan güzelim kınalıkızlarla sarıoğlanların yanına gitsinler.Daha bir renkli durur. ;D ;D
[/quote]
;D ;D ;D
Medeniyet dediğin açmaksa eğer bedeni desene hayvanlar senden daha medenii ;)
[i]Yanındayım kardeş!
Eğer İstanbul'da yapılırsa bu miting senle beraber biraz din düşmanı dövmekten gurur duyarım...
[b]Yahu ne diyosunuz arkadaşlar, vakti değil, zamanı değil. Sabredin adam dövmekle bu işler çözülseydi....Ya bunu daha önce de dedim herhalde. Yapmayın etmeyin. Onların gazına gelmeyin, bu bir oyun siz piyon olmayın. Amaç ülkeyi karıştırmaktan başka bir şey değil. Tepkimizi sandığa yansıtacağız.
cumhuriyet mitingleri yaptılarda ne oldu sankı...bunu da yapsınlar...aynı hüsrana uğrayacaklar...
TÜRK EVLADI
01-31-2008, 14:59
[i]Yanındayım kardeş!
[b]Yahu ne diyosunuz arkadaşlar, vakti değil, zamanı değil. Sabredin adam dövmekle bu işler çözülseydi....Ya bunu daha önce de dedim herhalde. Yapmayın etmeyin. Onların gazına gelmeyin, bu bir oyun siz piyon olmayın. Amaç ülkeyi karıştırmaktan başka bir şey değil. Tepkimizi sandığa yansıtacağız.
[i][b]Abi herşey siyasetle hallolmuyor ama adamlara bi yerde dahak atmakta iyi olmaz mı?
Ben bazen çözüm olur diye düşünüyorum...
EpiVaTeS
01-31-2008, 15:03
O gun buyuk bir gurultu kopacak Cumhuriyet mitingleri sadece AK Parti ye karşı yapılmıştı...
Bu sefer ki Resmen Muslumanlara karşı yapılacak....
onun icin ben bu kokana karılara karşı bizzat harekete geçecem çünkü benim dinim ile ve onun inananları ile dalga gecilmesine ve karşı çıkılmasına karşı elim kolum bağlı olmaz kimse bana onların istediğide bu demesinler boyle diye diye bu hale gelmedik mi adam gibi tepkimizi gosterirsek agızlarını açamazlar bırakın bu alttan alma veya hosgoru ayaklarını adamlar acıkca İslamı istemiyoruz diye miting yapacaklar Ben eger MUSLUMANIM diyorsam buna karşı çıkacam....sizi bilmem
AkSa- 34
01-31-2008, 15:07
yapsınlar tabiki hakları.işleri güçleri yok nasıl olsa.bunlar daha iyi günlerimiz,laikciler ya yarın bakarsın adet edrler mitingleri ayda 1 kez düzenlerler...
Ak_Kelebek
01-31-2008, 15:21
Ya bence çok gereksiz bi konu.Sanki mitingler yapılıoda bişi kazanılıo gibi..Gereksiz.Türbanı sokaklara düşürmeyin arkadaşlar...
bafrali_mehmet
01-31-2008, 15:27
BİZİM ONLARDAN FARKIMIS 70 MİLYONUN DESTEĞİNİ ALMAMIS DIR
DURMAK YOK YOLA DEVAM
TAKMAYIN KAFANISA ATEŞ OLSALAR ANÇA KENDİ LERİNİ YAKARLAR 22 TEMMUZDAN ÖNÇE ATEŞTİLER AMA KENDİLERİ YAKMAKTAN BAŞKA BİŞİ YAPTILARMI HAYIR
EEE NE TAKIYONUS KAFANISA PEKİ BIRAKIN
BİZİM ELİMİZİN UZANDIĞI YERE ONLARIN HAYALLERİ BİLE ULAŞAMAZ
yasinarslanpay
01-31-2008, 15:33
Bu dernek bozuntuları iyi azıttı kardesim özgürlügü kendi tekeli olarak gören bu zihniyet bir kaç darbe cıgırtkanlarının çıkardığı işlerdir. Arkasına toplananlarda öyle ama ne dedik "Durmak yok yola devam" Onlara halk sandıkta cevap verdi ama anlamıyorlar.
bafrali_mehmet
01-31-2008, 15:37
ADİ ÜSTÜNDE ANLAMAZ ANLAMAZ BUNLAR ANLAMAZLARRRRRRRRRRRRRRRR
Hiç bir şey yapmadan oturmayacağız tabii ki. Adam dövmekten daha mantıklı çözümler üretebiliriz.
Hele bir yapsınlar ondan sonra onları mantıklı yollarla protesto edebiliriz. Telefon, e-posta, mektup yağmuruna tutabiliriz. Her forumda her haber sitesinde aynı anda girip yorumlar yazabiliriz. Topluca hareket edebileceğimiz mantıklı bir çok yol bulabiliriz.
Ama gidip şiddet uygularsak sadece halkın gözünde kendimizi küçültmüş oluruz. Medya bunu öyle bir kullanır ki onlardan kötü görünürüz. Bunun bu şekilde olacağını biliyor olmalısınız. Bu savaşı sadece bir kaç kokonaya karşı vermiyoruz. Büyük bir medya gücüne, çok sayıdaki örümcek beyinliye karşı veriyoruz. Mantılıklı hareket etmeliyiz.
Bakın şöyle bir fikrim var; bu mitinglerin olacağı kesinleşsin ne yapacağımızı tartışalım. Hep birlikte hareket edelim, oylayalım fevri çıkışlarla yanlış hareketler yapmayalım.
AkSa- 34
01-31-2008, 16:22
Bence chp bu eylemlere destek vermekle yetinmemeli derhal meslise bi yasa teklifinde bulunmalı başörtüsü takanlar görüldükleri yerlerde tek tek toplanarak bi toplama kampına götürülmeli orada yakılarak yada gazla öldürülmeli nazilerin yaptığı gibi, hatta camiler denetlenerek camilerde namaz kılmak yasaklanmalı uymayanlarda kamplara yollanmalı evlerede düzenli olarak baskınlar yapılmalı ve yasağa uymayanlar doğru kampa hatta bu sivil toplum kuruluşları gönüllü denetleyici olmalı yasağa uymayanları derhal ihbar ederek kampa götürülmelerini sağlamalı meclise chp dışında partilerin girmesi yasaklanmalı onların yasa yapması ne hadlerine canım bide chp ye verilen oylar 3 oy sayılmalı chp barajı aşamazsa seçimler yenilenmeli dahada olmadı cumhuriyet yıkılır deniz baykal kral olur diktatörlük gelir:)
Kırık_Çocuk
01-31-2008, 16:23
Biz neden organize olamıyoruz onların gövde gösterisine forumlarda cvp yetistirmek hiçbir değer tasımaz her vatandaşım internete mi giriyor..
Tepkimizi tıpkı gençlik mitinglerinde olduğu gibi ortaya koymalıyız enazından bi basın açıklaması yapılır neden öğrencilerden somut bi destek göremiyoruz...
Sanki yasağın kalkmasını isteyen sadece Başbakan ve destek veren MHP..
Biz neden organize olamıyoruz onların gövde gösterisine forumlarda cvp yetistirmek hiçbir değer tasımaz her vatandaşım internete mi giriyor..
Tepkimizi tıpkı gençlik mitinglerinde olduğu gibi ortaya koymalıyız enazından bi basın açıklaması yapılır neden öğrencilerden somut bi destek göremiyoruz...
Güzel kardeşim yazının tamamını okumadın sanırım. Bunların miting tarihleri belli olsun, konuşup mantıklı bir çözüm üretelim. Benim aklıma çıkıp bunları çürük yumurta yağmuruna tutmak ta geliyor. En sert protesto olarak. Bundan serti bize yakışmaz.
Bunlar kesinleştirsin biz de tartışıp güzel bir cevap vermek için organize oluruz.
AkSa- 34
01-31-2008, 16:33
Güzel kardeşim yazının tamamını okumadın sanırım. Bunların miting tarihleri belli olsun, konuşup mantıklı bir çözüm üretelim. Benim aklıma çıkıp bunları çürük yumurta yağmuruna tutmak ta geliyor. En sert protesto olarak. Bundan serti bize yakışmaz.
Bunlar kesinleştirsin biz de tartışıp güzel bir cevap vermek için organize oluruz.
bende daha güzel bir fikir var aslında.bunların hepsiini orada benzin döküp yakalım ne dersiniz...benzin benden ;)
AK_Genclik
01-31-2008, 16:34
yapmaları çok doğal
hatta geç bile kaldılar...
Zalimler zalimliğini yapmakla görevli
biz kendimize bakalım!
Kırık_Çocuk
01-31-2008, 16:36
yumurta çok iyi fikir haklısın abi
kardelen007
01-31-2008, 17:13
sadece toplanabileceklerine akılları eriyo bunların akıl olsa yaparlarmıydı malum da... boş işlerde üstlerine yok nasıl ülketi birbirine düşürcez onları düşünylr gelişme,büyüme kitaplarında yok güya sosyaller..... >:( >:(
takva_gül
01-31-2008, 17:25
70 milyonda ne kadarsınız ki
azıcıksınız, miniciksiniz, zavallısınız
sizi o "biricik" medyanız şişirir
sonra patlar sönmüş balona dönersiniz
ne diyeyim Alalh ıslah etsin sizleri
bu gidişiniz hayra değil... >:(
RDönmezs
01-31-2008, 17:38
miting denmez ona konferans denir:D bi cacık olmaz bunlardan :D
bafrali_mehmet
01-31-2008, 21:40
miting denmez ona konferans denir:D bi cacık olmaz bunlardan :D
ben diyorum ama beni kimseler dinlemiyorkiii
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.