fatih kısaparmak balon baskılı balon Türkçe Olimpiyatları'na katılmak için dünyanın değişik ülkelerinden gelen öğrenciler - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkçe Olimpiyatları'na katılmak için dünyanın değişik ülkelerinden gelen öğrenciler

_Ednâ_
06-21-2011, 02:57
Türkçe aşıkları Sapphire'i ziyaret etti

20 Haziran 2011 Pazartesi,
Türkçe Olimpiyatları'na katılmak için dünyanın değişik ülkelerinden gelen öğrenciler Türkiye'nin en yüksek binası Sapphire'i ziyaret etti.

http://www.bugun.com.tr/newsFiles/1/0/0/1/1/0/1/1/1/1/1/1/1/1/1/0/0/file/159736.jpg

[/URL]

Binanın en yüksek noktasına çıkan öğrenciler kendi ülkelerinin bayraklarını dalgalandırarak helikopter çekimi için poz verdi. 9. [URL="http://www.bugun.com.tr/etiket/turkce-olimpiyatlari.aspx"]Türkçe Olimpiyatları (http://www.bugun.com.tr/haber-detay/159736-bayraklarini-zirveye-tasidilar-haberi.aspx?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#yorumBar) için Türkiye’ye gelen bin öğrenciyi temsilen 50 farklı ülkeden 70 öğrenci İstanbul semalarında 130 ülkenin bayraklarını dalgalandırdı. Çocuklara, Kiler Holding (http://www.bugun.com.tr/etiket/kiler-holding.aspx) tarafından yaptırılan Türkiye’nin en yüksek, Avrupa’nın ise en yüksek ikinci binası olan Levent Sapphire (http://www.bugun.com.tr/etiket/sapphire.aspx)’nin 236. metresindeki 360 derecelik seyir terası ev sahipliği yaptı.

Bayrakların dalgalandığı dakikalar ise helikopterden yapılan çekimle kayda alındı. Bazı öğrenciler bayraklarını dalgalandırırken bazı öğrenciler de şarkılar söyleyerek doyasıya eğlendi. Seyir terasında akşam yemeğinde bir araya gelen çocuklar, İstanbul’un zirvesinde muhteşem manzarada bol bol fotoğraf çektirdi.

İspanya, Venezuela, Hindistan, Yemen, Tayland gibi ülkelerden gelen öğrenciler İstanbul’u zirveden izlemenin mutluluğunu yaşadı. Ganalı Gifti, gördüğü manzarayı unutamayacağını söylerken, Filipinli Jona, İstanbul’a bir daha hayran kaldığını söyledi. 12 yaşındaki Kenyalı Eimi ise Türklerin kendilerine sağladığı bu güzellikleri ülkesinde anlatacağını dile getirdi. Yemekten sonra olimpiyat çocuklarının seslendirdikleri şarkı ve şiirler akşama renk kattı.

Yemekte çocuklarla konuşan Kiler Holding (http://www.bugun.com.tr/etiket/kiler-holding.aspx) Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler (http://www.bugun.com.tr/etiket/nahit-kiler.aspx), olimpiyat öğrencilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Olimpiyatların gönül ve sevda işi olduğunu ifade eden Kiler, “Organizasyonu sağlayan gönül kardeşlerimizi yaptıkları bu büyük olaydan dolayı teşekkür ediyoruz. Bunu yapmak kolay değildir, gönül ve sevda işidir. Hepsini tebrik ediyorum.” dedi. CİHAN

İntifada
06-21-2011, 03:00
hangi ülkelerden öğrenciler geldi ?

_Ednâ_
06-21-2011, 03:03
Amerika Birleşik Devletleri
Afganistan
Almanya
Angola
Arjantin
Arnavutluk
Avustralya
Avusturya
Azerbaycan
Azb. Nahçıvan Ö.C.
Bangladeş
Belarus
Belçika
Benin
Birleşik Arap Emirlikleri
Bosna-Hersek
Brezilya
Bulgaristan
Burkina Faso
Cezayir
Çad
Çek Cumhuriyeti
Danimarka
Demokratik Kongo Cumhuriyeti
Ekvator Ginesi
Endonezya
Estonya
Etiyopya
Fas
Fildişi Sahili
Filipinler
Finlandiya
Fransa
Gabon
Galler
Gana
Gine
Güney Afrika
Güney Kore
Gürcistan
Haiti
Hırvatistan
Hindistan
Hollanda
Irak
İngiltere
İran
İskoçya
İspanya
İsveç
İsviçre
İtalya
İzlanda
Japonya
Kamboçya
Kamerun
Kanada
Karadağ
Kazakistan
Kenya
Kırgızistan
Kolombiya
Kosova
Kuveyt
Kuzey İrlanda
Laos
Letonya
Liberya
Lihtenştayn
Litvanya
Lübnan
Lüksemburg
Macaristan
Madagaskar
Makedonya
Malavi
Maldivler
Malezya
Mali
Meksika
Mısır
Moğolistan
Moldova
Moritanya
Mozambik
Myanmar (Burma)
Nepal
Nijer
Nijerya
Norveç
Orta Afrika Cumhuriyeti
Özbekistan
Pakistan
Panama
Papua Yeni Gine
Peru
Polonya
Portekiz
R.F.Tataristan Ö.C.
Romanya
Rusya Federasyonu
Senegal
Sırbistan
Singapur
Slovakya
Slovenya
Sri Lanka
Sudan
Suriye
Suudi Arabistan
Şili
Tacikistan
Tanzanya
Tanzanya Zanzibar
Tayland
Tayvan
Togo
Tunus
Türkmenistan
Uganda
Ukrayna
Ukrayna Kırım Ö.C
Ürdün
Venezuella
Vietnam
Yemen
Yeni Zelanda
Yunanistan
Zambiya
Zimbabve

Tarantula_
06-21-2011, 03:05
Allah razı olsun bizlere bu gururu yaşatan herkesden...

İntifada
06-21-2011, 03:12
filistinden,keşmirden,pataniden neden yok acaba...

EpiVaTeS
06-21-2011, 03:13

onlar tanınmıyor ki...

unnamed
06-21-2011, 03:15
filistinmi?
yapma yavuzum....
sorman bile abes olmuş..
filistinli çocuk olurmu?
hepsi terörist değilmi? masum israil askerlerine taş atıyorlar, otoriteyi tınlamıyorlar....

Özgür Çağrı
06-21-2011, 03:15
abooo israildende yok ha :)
oyşş çok şaşırdım hayret
Allah Allah nasıl olmaz :)

_Ednâ_
06-21-2011, 03:16
onlar tanınmıyor ki...

ne alakası var şimdi :) gabon ülkesi çokmu biliniyo adını bile ilkkez görmüşsünüzdür ...
oralara da siz gidebilirsiniz :) bu gönül verenlerin işi :)

EpiVaTeS
06-21-2011, 03:17
ne alakası var şimdi :) gabon ülkesi çokmu biliniyo adını bile ilkkez görmüşsünüzdür ...
oralara da siz gidebilirsiniz :) bu gönül verenlerin işi :)

yoo aynadan biliyorum...
hem benim coğrafya baya iyidir...
ordaki ülkelerin çoğunu bilirim...
raad olalım...

İntifada
06-21-2011, 03:17
harbiden gabon neymiş ki :)
nereye düşer bu...

_Ednâ_
06-21-2011, 03:18
yoo aynadan biliyorum...
hem benim coğrafya baya iyidir...
ordaki ülkelerin çoğunu bilirim...
raad olalım...

ayna nerden biliyomuşki :)

Hüdaverdi
06-21-2011, 03:19
Fransalı karşıma çıkmasın.

_Ednâ_
06-21-2011, 03:20
Fransalı karşıma çıkmasın.

yok biz fransanın karşısına çıktık :)
gelen çocuk varsa bu onu gösteriyor :)

Hüdaverdi
06-21-2011, 03:21
Anlamadım :S

İntifada
06-21-2011, 03:22

:/....

_Ednâ_
06-21-2011, 03:22

:) yok estafurllah ben anlatamamışımdır ...

manifesto
06-21-2011, 12:34

Parazit olacaksın illa

EZEL
06-21-2011, 12:49
Kim gelmezki beleşe oldukdan sonra 2 tane şiir öğretiolar çocuklara ahanda türkçe öğrettik diye millete yutturuyorlar maksat Zaten Türkçe filan değilki Türkçe bahane Gülen cemaatinin reklamı şahane helal olsun Vallaha milleti iyi kekliyorlar .

İntifada
06-21-2011, 15:09
Parazit olacaksın illa

:şaşkın::şaşkın::şaşkın::şaşkın::şaşkın:

Terennüm
06-21-2011, 15:12
Kim gelmezki beleşe oldukdan sonra 2 tane şiir öğretiolar çocuklara ahanda türkçe öğrettik diye millete yutturuyorlar maksat Zaten Türkçe filan değilki Türkçe bahane Gülen cemaatinin reklamı şahane helal olsun Vallaha milleti iyi kekliyorlar .
bu mevzuda keklenmeyen ender kişilerden sen varsın anlaşılan..bunun için seni tebrik ediyorum..

cartman
06-21-2011, 15:44
Bülent arınçın bir sözü var buraya gelen çoçukların hiçbiri dublör değil.Ezberde olsa kendiliğinden olmuyor ona bir ezberleten var orda.Hocaefendinin israil için söylemini elestirmek baskadır bu okulların açtığı çığır baskadır.Bu hareketi göülden inanıp adını duymadığımız ülkelere gidip bu insanların derdini dert edinen bir davaya inanmıs tüm insanları yürekten kutluyorum.İş adamlarının bile ticari kari yok sayıp gitmedigi ulkelerde bugun okullarımız varsa bu nesile borcluyuz.Okulları ziyaret etme fırsatınız olursa kacırmayın bu olimpiyatlara katılmadan daha fazla gurur taşıyacaksınız emin olun

El Emin
06-21-2011, 15:54

Adam zeki ve uyanık beyler...Çaktırmadan dağılın....
;D;D;D

El Emin
06-21-2011, 15:56
Bülent arınçın bir sözü var buraya gelen çoçukların hiçbiri dublör değil.Ezberde olsa kendiliğinden olmuyor ona bir ezberleten var orda.Hocaefendinin israil için söylemini elestirmek baskadır bu okulların açtığı çığır baskadır.Bu hareketi göülden inanıp adını duymadığımız ülkelere gidip bu insanların derdini dert edinen bir davaya inanmıs tüm insanları yürekten kutluyorum.İş adamlarının bile ticari kari yok sayıp gitmedigi ulkelerde bugun okullarımız varsa bu nesile borcluyuz.Okulları ziyaret etme fırsatınız olursa kacırmayın bu olimpiyatlara katılmadan daha fazla gurur taşıyacaksınız emin olun

Yorumunuz hoşuma gitti..Yorum için şükranlar..
Birde okullarda aslında bir amaç değil..
Sonuçta oraya müslüman kardeşlerimiz gidiyorlar,
hem islamı tebliğ ediyorlar ellerinden geldiğince hem türkiye sevgisini bir nevi aşılamış oluyorlar..