Orijinalini görmek için tıklayınız : -- TÜRKİYE GENELİ SON DURUM --
FarukARSLAN.
03-30-2009, 00:03
Saat 22:49 itibari ile açılan sandıklar ve sonuçlar söyle:
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/s06c88.jpg
/ HABERVAKTİM
Özgür Çağrı
03-30-2009, 00:06
Kötü ve Sıkıntılı gerçekten çok sıkıntılı bir seçim :(
bir de dtp liler mardinde valiliğe saldırmıs
ankarada mhp
istanbulda chp itirazları var :(
Haydi Eskişehir'im... Haydi Türkiye'm... Daha bitmedi, şu iğrenç insanlara söz hakkı vermeyelim bu ülkede ya... Onlar koltuğu, biz bu muameleyi haketmiyoruz... :(
FarukARSLAN.
03-30-2009, 00:41
Üzülmeyin arkadaşlar yahu..
Rabb imtihanın biraz daha zorunu çıkardı karşımıza sadece o.. Karamsar olunmaz...
Doğru olan zordur.
ankara için şuan AKP - Adalet ve Kalkınma Partisi% 37,1515003
Necip Fazıl
03-30-2009, 00:45
Trabzon'u aldık inşALLAH :) fakat Antalya'yı chp ye veriyoruz malesef... :ağla:
ya meçhul ben seni giresunlu sanıyordum. şimdi meçhul üzülmüştür diye düşünmüştüm. rizeymiş senin meğerse: )
tek_hece
03-30-2009, 00:48
Hadi Tuzlam yaa :(
Tuzlada şu an itibariyle
Ak parti : %40.3
Chp : %39.79
SP : %4.7
Necip Fazıl
03-30-2009, 00:50
ya meçhul ben seni giresunlu sanıyordum. şimdi meçhul üzülmüştür diye düşünmüştüm. rizeymiş senin meğerse: )
Ben RİZE GÜNEYSU Başbakan la aynı ilçeliyiz... :karizmatik: :saygılar:
niğde ve tarbzon gibi önemli yerderi aldık sayılr hemde bizim degilken bu başarıdır
ankarayı da aldık o kadar çirkefliğe ragmen melih başkanıma sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum
Solun umut olarak gördüğü İstanbul ve Ankara gibi yerleri onlara teslim etmedik ya, yine bir darbe yediler... Hani buruk bir sevinç oldu ama yine de hemen hemen %40, bu herkesse nasip olacak birşey değildir. Bu sadece bizim gibi büyük zaferlere alışmış insanlar için bir başarısızlıktır. Yine 5 kişiden 2 tanesi bize oy vermiş, daha ne olsun :) Başbakanımızın dediği gibi, en yakın iki rakibimizin toplamından fazlayız :) Aşırı iyimser değilim ama kötümser olmamakta da fayda var :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.