Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye ve İran, PKK kamplarını vuruyor!
sudaduran
06-07-2010, 23:42
Türkiye ve İran, PKK kamplarını vuruyor! (http://www.haber7.com/)
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2010/533120100607093156657.jpg (http://www.haber7.com/)
07 Haziran 2010
(http://www.haber7.com/categories.php?cID=1)
Türkiye ve İran'ın, terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarına yönelik saldırıları devam ediyor. 500 PKK'lı teröristin bulunduğu bildirilen bölgede büyük kayıplar yaşandığı kaydediliyor.
Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin partisi Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin (YNK) internet sitesi, Türk savaş uçaklarının, bugün Sidekan bölgesini bombaladığını bildirdi. YNK, 6 uçağın, Sidekan nahiyesinin yüksek kesimlerindeki 'Male Mella' ve 'Talin'i vurduğunu kaydetti. İran güçleri de akşam saatlerinde aynı bölgeyi top atışına tuttu. İran'ın saldırıları sebebiyle 'Mêrgereş' köyü boşaltıldı. Türkiye-İran-Irak üçgeninde yer alan Sidekan bölgesinde, PKK'nın Hakurk Kampı yer alıyor.
Örgütün elebaşları Murat Karayılan ve Duran Kalkan'ın da bulunduğu kamp, PKK'nın haberleşme merkezi özelliğini taşıyor. Irak'ta eylem yapan PJAK militanlarının da bu kampta eğitildiği ileri sürülüyor. Hakurk'ta yaklaşık 500 PKK'lının bulunduğu iddia ediliyor.
CİHAN
Cihannur
06-07-2010, 23:50
Tüm PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirelim inşaallah. Allahım kuvvet ver ordumuza. Amin.
sudaduran
06-07-2010, 23:51
(http://habervakti.com/?page=news_details&id=28736)
http://habervakti.com/img/CCpiK2zW.jpg
Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı
07 Haziran 2010
Türk savaş uçakları, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk Kampı'nı bombaladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları terör örgütünün Irak’ın kuzeyindeki Hakurk Kampı’nı bombaladı. Doğan Haber Ajansı (DHA)’nın verdiği habere göre, Irak Devlet Başkanı Celal Talabani’nin liderliğini yaptığı Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin resmi internet sitesi, Türk savaş uçaklarının terör örgütü PKK’nın Hakurk Kampı’nı bombaladığını duyurdu.
Haberde, 6 Türk savaş uçağının Türkiye, Irak, İran üçgeninde bulunan PKK’nın Hakurk Kampı’nın yer aldığı Sidekan bölgesini bombadığı belirtildi.
Sitede yeralan haberde, öğle saatlerinde 2 uçağın bölgede keşif yaptığını bir süre sonra da bölgenin bombaladığı kaydedildi.
manifesto
06-08-2010, 00:22
Tısss... bu haberleri biz onyıllardır duyuyoruz..
tısss etkisi yapıyor artık bende
Özgür Çağrı
06-08-2010, 00:24
Vur babam vur 30 senedir vurup duruyoruz boş dağları taşı toprağı giden milyarlarca dolar
Benhurun dediği gibi tısss
Danışıklı Dövüş !
Cihannur
06-08-2010, 02:25
AK Parti 2011 Genel Seçimini kuvvetli bir halk desteğiyle kazanırsa, 2013 - 2014 yıllarında PKK belki tamamen ortadan kaldırılamasa bile, etkinliği minimize edilmiş çok zayıf bir terör örgütü haline getirilecektir inşaallah.
AK Parti 2011 Genel Seçimini arkasında kuvvetli bir halk desteğiyle kazanırsa, yapılacak uygulamalarla Kürt Sorununun çözümü alanında epey mesafe katedilecek, GAP ve DAP Projeleri 1-2 yıl içinde tamamlanarak bölgedeki İşsizlik oranı düşürülmüş olacak, ekonomideki iyiye gidiş artarak devam edecek ve Türkiye güçlü ekonomisi ve güçlü ordusuyla PKK'yı köşeye sıkıştıracaktır inşaallah.
Hüdaverdi
06-08-2010, 02:30
İran geçen hafta kendi topraklarındaki pejak mıdır her ne kenefse onların para işine bakan 6 kişiyi yakalamıştı. -Sanırım 6 idi,5'te nfazla olduğunu biliyorum-. Adamları ne yaptı dersiniz ? İdam ile yargılıcaklar.Sonu ne dersiniz ? Bilmiyorum idam edildiler mi ama %100 edilecekler vinçlerle halkın gözleri önünde.İbret olması ve dağ çıkmayı düşünenleri caydırmak için güzel yöntem.Sokak eylemleri haberid gelmiyor hiç İrandan.Demek ki adamlar çok iyi iş çıkartıyor.Darııs başımıza ama zor malesef.
.:Ay_Yıldız:.
06-08-2010, 09:24
Bu ülkede her şehit haberinden sonra Tayyip Erdoğan'a küfredenler varsa, her şehit haberinden sonra bundan çıkar açısından nemalananlar varsa,hele ki bu "-lar"lar ülkenin görünmeyen oligarşik yapısının en üst tabakasını oluşturuyorsa; Bu ülkede daha sittin sene terör bitmez.
Bir yanım 'ne hoş , vursunlar' diyor. Diğer yanım ; bunlar hiçbir şekilde teörün bitmesine yardımcı değil diyor.
Aksine daha da körükler , daha da içinden çıkılmaz bir hal alır diyor.
Sadece bugün bdp/pkk yı destekleyenlerin ekmeğine yağ sürer bu görüntüler.
Bu kafayla gidildiği sürece dediğiniz gibi bitmez bu terör.
sudaduran
06-08-2010, 18:02
Vur babam vur 30 senedir vurup duruyoruz boş dağları taşı toprağı giden milyarlarca dolar
Benhurun dediği gibi tısss
Danışıklı Dövüş !
bu sefer ki dağ,taş değil bizzat kamplar bombalanıyor + iran işbirliği var
hipermuhafazakar
06-08-2010, 22:05
Türkiye İran'la beraber başka operasyona çıkmalılar. Müslüman aleminin en güçlü devletleri değillermi
06-08-2010, 22:15
Bir yanım 'ne hoş , vursunlar' diyor. Diğer yanım ; bunlar hiçbir şekilde teörün bitmesine yardımcı değil diyor.
Aksine daha da körükler , daha da içinden çıkılmaz bir hal alır diyor.
Sadece bugün bdp/pkk yı destekleyenlerin ekmeğine yağ sürer bu görüntüler.
Bu kafayla gidildiği sürece dediğiniz gibi bitmez bu terör.
Vurmazsak ne yapacağız ki sevgili Almi?
Koskoca Türkiye cumhuriyeti devleti dağlara çıkan teröristleri sırf bu iş uzamasın diye vurmazsa şehire inmelerini,daha fazla şehit vermelerini mi bekleyecek.. Nitekim şehire indiler bile.
Terörü aramızda uzlaşı sağlayarak bitirmemiz zor gözüküyor zira terör oluşumunun temeli toprak istemeye dayanıyor. Yani sen bu teröriste ülke içinde ne vaad edersen et uslanmayacaktır. Arada sırada böyle bombalamak şart diye düşünüyorum.
Canım sen de biliyorsun ki Onları benden/bizden iyi tanıyan çok da fazla kimse yok.
Ben bildiğimi , gördüğümü söylüyorum.
Ne dedim bir yandan o şehitlerimize yapılanlardan dolayı çıkarılan bu çatışmaya olumlu bakıyorum.
Ama eğer sadece bu hükümet için söylemiyorum.
Bir uzlaşma içine girilmezse , empati kurulmazsa , karşı tarafın ne istediğini tam olarak anlayamazsa , kim gelirse gelsin başa , boşa..
Bu sebepten bitmez dedim terör..
06-08-2010, 23:45
Canım sen de biliyorsun ki Onları benden/bizden iyi tanıyan çok da fazla kimse yok.
Ben bildiğimi , gördüğümü söylüyorum.
Ne dedim bir yandan o şehitlerimize yapılanlardan dolayı çıkarılan bu çatışmaya olumlu bakıyorum.
Ama eğer sadece bu hükümet için söylemiyorum.
Bir uzlaşma içine girilmezse , empati kurulmazsa , karşı tarafın ne istediğini tam olarak anlayamazsa , kim gelirse gelsin başa , boşa..
Bu sebepten bitmez dedim terör..
Empati konularında haklısın mesela açılımda tam bu noktada yapıldı. Fakat açılımında hedef kitlesi kandırılarak ve beyni yıkanarak dağa çıkan gençlerimiz. Yani anlatmak istediğim bu örgütün ileri gelenleri olsun kurucuları olsun,bunların amacı güneydoğuyu Türkiye'den koparmak.. Bunun uzlaşısını nasıl sağlayabiliriz ki.. İmkansız.
redyellow
06-10-2010, 12:31
Yıllardır vuruyoruz vuruyoruz vuruyoruz.
Artık şüphelenmeye başladım,kamp diye boş yerleri, dağları, taşları mı bombalıyoruz?
Bitirin artık bu köpekleri, yeter artık bu millete yaptıkları zalimlikler.
İntifada
06-10-2010, 13:11
Yıllardır vuruyoruz vuruyoruz vuruyoruz.
Artık şüphelenmeye başladım,kamp diye boş yerleri, dağları, taşları mı bombalıyoruz?
Bitirin artık bu köpekleri, yeter artık bu millete yaptıkları zalimlikler.
Ne yazık ki işimiz tsk nın operasyonlarına kaldıysa pkk bitmez...
Pkk bitmesi Tsknın yani onu yöneten cuntanın işine gelmez...
Terörün bitmesi demek tsk ya duyulan ihtiyacın azalması demek...
Yıllarca halka kendilerini böyle effettirmedilermi biz darbe yapıyoruz biz yönetime karışıyoruz ama biz olmasak ülke elden gider biz sizi koruyoruz diye...
Biraz bitirme istekleri olsa 1 aylık eğitim yapmış çocuğu dağlara sürmezler...
O kadar övünüyoruz bordo berelilerimizle bir kerede operasyonda görelim...Bu pkk it sürüsünü düzenli ordu ve doğru demokratik hamlelerle kökü kazınır ama düzenli ordu şart..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.