fatih kısaparmak balon baskılı balon Türkler Marsa Uzay Gemisi Gönderdi De Benim Başörtüme Mi Takıldı..? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkler Marsa Uzay Gemisi Gönderdi De Benim Başörtüme Mi Takıldı..?

Duygu'Seli~
09-28-2008, 18:44
BAŞÖRTÜLÜ BİR GENÇ KIZ ÜNİVERSİTE DE OKUYORMUŞ.TABİ O ZAMANLAR BAŞÖRTÜSÜ SERBEST.

BİR GÜN BİR BAYAN HOCA ONUN BU HALİNİ GÖRÜYOR VE SİNDİREMİYOR.
TAHMİN EDERSİNİZ...VE ÇIKIYOR ORTAYA BAŞLIYOR BAĞIRMAYA... BİR SÜRÜ ÜNİVERSİTELİ GENÇ SUSMUŞ PÜR DİKKAT DİNLİYOR...

-SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ....

VESAYİRE VESAYİRE....

O ZAMANA KADAR SUSKUN DURAN KIZIN O MÜTHİŞ CEVABI İSE ŞÖYLE OLUYOR:

-HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?

- ............ ;)

( yaşanmış bir olaydır )

Mu-Alim
09-29-2008, 00:37
Çok kez duyduğum için etkilenmedim; ama mutlaka ilk kez okuyanlar olacaktır; etkilenmeleri ümidiyle...(:

OoOo47
11-22-2008, 03:08
Yahu sen türban takmıyorsun ondan sonra sanki çok dindarmışsın(!) gibi konuşuyorsun!!!!!!! Ayrıca türban ayrı.. Başörtüsü ayrı...

Duygu'Seli~
11-22-2008, 03:15
Yahu sen türban takmıyorsun ondan sonra sanki çok dindarmışsın(!) gibi konuşuyorsun!!!!!!! Ayrıca türban ayrı.. Başörtüsü ayrı...

Başörtüsü takmamam başörtülü kardeşlerimi yargılayıp,dışlayacağım anlamına asla gelmez..Bu zihniyette ve düşüncede olanlar ancak sizin gibilerdir..Dindarlık sizin söylemlerinizle belli olmaz.. Onu yalnızca Allah bilir..Sizde haddinizi biliniz..Yoksa biz bildireceğiz..;;)

Süleymaniye
11-22-2008, 12:14

Bütün mesajlarında aynı şeyi söyleyip duruyorsun. Türban ya da başörtü, herneyse işinize baksanıza siz !

dilemma
11-22-2008, 12:36
Başörtüsü takmamam başörtülü kardeşlerimi yargılayıp,dışlayacağım anlamına asla gelmez..Bu zihniyette ve düşüncede olanlar ancak sizin gibilerdir..Dindarlık sizin söylemlerinizle belli olmaz.. Onu yalnızca Allah bilir..;;)

budur ;1