Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRK'LERİN ENLERİ
Saltuk Buğra Han
05-12-2008, 16:31
İŞTE TÜRK'LERİN ENLERİ
En İyi Güçlü Türk Devleti:Büyük Hun İmparatarluğu ,Göktürkler,Avrupa Hun İmparatorluğu,Selçuklu İmparatorluğu,Osmanlı İmparatorluğu,Türkiye Cumhuriyeti.
En İyi Akıllı Türk hükümdarı ve lideri:Fatih Sultan Mehmet,Atatürk.
En İyi Türk kadın Hükümdar:Tomris Kaan.
En iyi Küçük Hükümdar:Dördüncü Mehmet .Yedi yaşında tahta çıktı.
En İyi Kültürlü Hükümdar:Fatih Sultan Mehmet.
En İyi Yardımsever Hükümdar:Kanuni Sultan Süleyman.
En iyi Türk Annesi:Zübeyde Hanım,Nene hatun
En İyi Türk Bayrağı: Üç hilal, Ay Yıldız.
En iyi çok Sevdiğimiz Lider:Atatürk
En iyi Karizmatik Lider:Atatürk
En İyi Kahraman Türk Hükümdar:Atilla, Oğuz Han,Alparslan,Fatih Sultan Mehmet,Yavuz Sultan Selim,Dördüncü Murat
En İyi Savaşcı Hükümdar:Atilla,Yavuz Sultan Selim.
En İyi Paşa:Barbaros Hayrettin Paşa
En İyi Fetih:Anadolunun Fethi ve İstanbulun Fethi.
En İyi Zafer:İstanbulun Fethi,Mohaç Meydan Muharebesi,Çanakkale Zaferi,Kurtuluş Savaşı.
En iyi Kahraman Türk:Vatan için terini ve kanını akıtan herkes.
En İyi Türk Tokadı:Osmanlı Tokadı
En İyi Deli Türk:Deli Dumrul
En İyi Çok konuştuğumuz Türk:Fatih Sultan Mehmet,Atatürk, Alparslan Türkeş,Recep Tayyip Erdoğan
En İyi Aktif Türk hükümdarı:Mete Han,Atilla,Yıldırım Beyazıt,Fatih Sultan Mehmet,Yavuz Sultan Selim,Kanuni Sultan Süleyman.
En iyi Türk Şiiri:İstiklal Marşı
En İyi Türk Bilim adamı:Serkan Anılır
En iyi Türk Sporcusu:Yaşar Doğu,Metin Oktay,Hamza Yerlikaya ,Hakan Şükür,Bahri Tanrıkulu, Naim Süleymanoğlu,Halil Mutlu.
En iyi Türk Antrenör:Fatih Terim.
En iyi Türk takımı:Galatasaray.
En iyi Türk Takımı Sembolü:Aslan
Unuttuklarımız varsa affola.
En İyi Türk Sembolü:Bozkurt
bence bunlar kişiden kişiye değişir türklerin diye genelleme yapmamak lazım :-*
Sukut-u Hayal
05-12-2008, 16:54
İŞTE TÜRK'LERİN ENLERİ
En İyi Çok konuştuğumuz Türk:Fatih Sultan Mehmet,Atatürk, Alparslan Türkeş,Recep Tayyip Erdoğan,Deniz baykal.
Ben Deniz Baykalin turk oldugunu dusunmuyorum.
Saltuk Buğra Han
05-12-2008, 17:39
Elbetteki milli_mücahide.Sonuçta bu da benim enlerim. :)
Saltuk Buğra Han
05-12-2008, 18:48
İŞTE TÜRK'LERİN ENLERİ
En İyi Çok konuştuğumuz Türk:Fatih Sultan Mehmet,Atatürk, Alparslan Türkeş,Recep Tayyip Erdoğan,Deniz baykal.
Yok yok sandığın gibi değil günahıyla sevabıyla oda bir Türk.
bence güzel akıl edilmiş..+
Saltuk Buğra Han
05-12-2008, 21:56
Eyvallah eddie.Sağolasın.Bu arada bana ilham verdin.En'lerin en sonuna bakarsan görürsün. 8)
guzel bir calisma, emegine saglik +
Duygu'Seli~
05-12-2008, 23:29
En iyi Türk siyasetçi:Türkeş mi?Yuh artık Türt mü?Türkçü mü?Amerikanın empoze ettiği milliyetçiliğe kapılan faşist mi?
ÇEŞİTLİ GÖRÜŞLER OLACAKTIR.Tartışmada olacaktır.Amacım tartışmak değil.Ama onu belirleyemezsiniz.Ki Türkler Mustafa Kemal'den sonra siyaseti adam gibi yapan insan çıkarmadı.Üstelik MENDERES YA DA ÖZAL yazsanız bu tepkiyi vermeyecektim.
Arkadaş bunların kendi enleri olduğunu söylemiş..Bencede en iyisi o değil diye düşünüyorum ama kendi enleri olduğu için birşey diyemeyiz.. Madem arkadaş yazmış kendi enlerini sizlerde yazın... :) bir çoğunu tasvip etmesemde güzel düşünülmüş bir liste..Elinize sağlık.. ;)
Eyvallah eddie.Sağolasın.Bu arada bana ilham verdin.En'lerin en sonuna bakarsan görürsün. 8)
gördüm efendim.. eyvallah
murat kurt
05-12-2008, 23:54
Bu liste tabi ki arkadaşın listesi.
Bir sürü şeye ben de katılmıyorum.
Kemalist arkadaşın dediği doğru değil,Alparslan Türkeş faşist falan değil,hatta etrafındaki insanlardan daha demokrat bir liderdi.Ben onu çok seviyorum.En çok konuştuğumuz Türk olduğuna katılmıyorum.
Keşke daha çok konuşulsa en çok da ülkücü camiada..
atailtürk
05-13-2008, 02:05
İŞTE TÜRK'LERİN ENLERİ
türk değil zaten çerkez
murat kurt
05-13-2008, 02:17
İŞTE TÜRK'LERİN ENLERİ
türk değil zaten çerkez
Çerkes ne?
O cerkes, o laz, o kurt, o su, o bu dersek o zaman Turk kalmayacak ;D
murat kurt
05-13-2008, 02:21
Aynen öyle!
atailtürk
05-13-2008, 03:12
etnik kökeni kastetmiştim sadece ;D
murat kurt
05-13-2008, 03:14
etnik kökeni kastetmiştim sadece ;D
çerkezin kökeni de Türktür.Buna yürekten inanıyorum
İŞTE TÜRK'LERİN ENLERİ
güzel kardeşim denizbaykalın türk olmadığını düşündüğünü yazmışsın deniz baykal türkmendir yörük üstelik kökü soyu türk bu adamkın sen asıl o listeye iyi bak başkabirisi var türk olmayan o da zaten sürekli tekrarlıyor bunu bil bakalım kim
Deniz.Feneri
07-10-2008, 09:17
hocam bunlar kişşisel tabi bana göre en karizmatik Türk lideri Yavuz Sultan Selim
politikaci
07-20-2008, 21:00
harika +1 .. en iyi türk takımı tabikide galatasaray en iyi antrenörde fatih terim. bunu birileri dışında herkes kabul ediyor
politikaci
07-20-2008, 21:00
olurmu hiç herkese de türk diyemeyiz dmi :)
atailtürk
07-20-2008, 21:03
İŞTE TÜRK'LERİN ENLERİ
güzel kardeşim denizbaykalın Türk olmadığını düşündüğünü yazmışsın deniz baykal türkmendir yörük üstelik kökü soyu Türk bu adamkın sen asıl o listeye iyi bak başkabirisi var Türk olmayan o da zaten sürekli tekrarlıyor bunu bil bakalım kim
Kökü soyu türk olan bu adamın bu sitede resmi ne ozaman
http://cerkez.blogspot.com/2007/05/trkiyedeki-nl-erkesler.html
politikaci
07-20-2008, 21:09
yakında kim türk kim değil diye anket açılcak yanlız bu gidişle ;)
YavuzSultanSelim
07-20-2008, 21:10
Kalbinden ben Türk'üm diyen herkes Türktür neyin tartışmasını yapıyosunuz
politikaci
07-20-2008, 21:11
ben Türküm hatta Türkmenim ama kendimde bir eksiklik veya bir üstünlük hissetmiyorum ;)
Ruh-i zar
07-20-2008, 21:23
ben Türküm hatta Türkmenim ama kendimde bir eksiklik veya bir üstünlük hissetmiyorum ;)
doğru dedin zaten bi üstünlüğümüzde yok :)
güzel enler sevdim +
politikaci
07-20-2008, 21:25
doğru dedin zaten bi üstünlüğümüzde yok :)
güzel enler sevdim +
ha türklüğümle övünürüm övünmem değil tabiki herkes kendi milletinle övünür ama üstün ırk denmesi benim hoşuma gitmiyor
Ruh-i zar
07-20-2008, 21:30
dedem hep ceddini inkar edenden adam olmaz derdi :)
bende övünürüm iyikide Türk'üm ama herşeyden önce müslümanım ve Üstünlük ancak takva iledir. haklısın :)
atailtürk
07-20-2008, 21:38
Kalbinden ben Türk'üm diyen herkes Türktür neyin tartışmasını yapıyosunuz
Ama bu adamlar milletin karsına geçip ben Türküm diyorlar. Arka planda kendi durumlarını sağlamlaştırmaya çalışıyorlar. Ben şu türk bu çerkez o ermeni diye ırkçılık yapmıyorum. Ama şu bir gerçektirki bu adamların yaptıkları planlarıda görmezden gelemeyiz. Dogan Güreş, ardından Ahmet Sezer, Sezer gitti şimdi Deniz Baykal cıktı vay ben atatürkçüyüm vay ben türküm falan Chp nin başını tutuyor. Şimdi Deniz Baykaldan sonra bunların başına kim gececek. tabiki abdüllatif şener. Partimizden ayrılıp Yeni parti falan kuracak İktidara gelecek güya. Benim istediğim bunları bilmemiz . mesela abdullah gül çumhurbaşkanı seçilmeden önce Deniz baykal akpartiden sadece Abdullatif şenerin adaylıgına sıcak bakıyoruz demedimi. Neden peki keyfinden mi neden abdullah gül olmuyorduda veya akpardiden başka biri olmuyorduda sadece Abdüllatif Şener i istiyordu. işte neden bu adamında çerkez olması. Bu ülkede asıl ırkçılığı bu adamlar yapıyor. Her yerde kendilerini kayırıyorlar. iktidarı ellerinde tutmaya çalışıyorlar. Şunuda tekrarlayım ben burda ırkcılık yapmıyorum sadece bu insanların neler yaptıklarını anlatmaya çalışıyorum.
hasbinallah ya!!
türk olsa, çerkes olsa,l az olsa, kürt olsa ne farkeder?
'Ne mutlu Türküm diyene ' diyoruz, Türk doğana değil....
Bu kadar göçebe bir toplumda da kimsenin safkan türk olduğuna inanmıyorum!
Deniz.Feneri
07-20-2008, 22:07
harika +1 .. en iyi Türk takımı tabikide galatasaray en iyi antrenörde fatih terim. bunu birileri dışında herkes kabul ediyor
acaba ben mi kabul etmiyorum. Fatih Terim in tecrubedi var ama milli takımın başarısı terimden kaynaklanmadı. son dakika golleri kurtardı terimi ve o goller avrupa da ismini ön plana aldı. Halbuki Genç dinamik ve de tecrübeli bir teknik adam var ki bu ben ce en iyisi Ertuğrul Sağlam. Fatih Terim önceden iyiydi şimdi yerine Sağlam'a bırakmalı
Ömer_Furkan
07-20-2008, 22:43
arkadasa katılıyorummm...bana göre öle değiller meselaa ;)
politikaci
07-20-2008, 22:46
arkadasa katılıyorummm...bana göre öle değiller meselaa ;)
ee gerçek türkiyede tek avrupa kupası alan takım .. tek avrupa kupası alan türk teknik dr .. tarafsız bakcan
politikaci
07-20-2008, 22:47
harika +1 .. en iyi Türk takımı tabikide galatasaray en iyi antrenörde fatih terim. bunu birileri dışında herkes kabul ediyor
acaba ben mi kabul etmiyorum. Fatih Terim in tecrubedi var ama milli takımın başarısı terimden kaynaklanmadı. son dakika golleri kurtardı terimi ve o goller avrupa da ismini ön plana aldı. Halbuki Genç dinamik ve de tecrübeli bir teknik adam var ki bu ben ce en iyisi Ertuğrul Sağlam. Fatih Terim önceden iyiydi şimdi yerine Sağlam'a bırakmalı
ben uefa süper kupa ve başarıları kastettim neyse ya en iyisi aragones ertuğrul sağlam ;)
Deniz.Feneri
07-20-2008, 22:50
Ertuğrul Sağlam :-*
politikaci
07-20-2008, 22:52
Ertuğrul Sağlam :-*
neyse tarafsız bakmanız ümidiyle :-* :-*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.