fatih kısaparmak balon baskılı balon Türköne: Atatürkçü olmayı hakaret sayarım - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türköne: Atatürkçü olmayı hakaret sayarım

Ertuğrul ÖZGÜL
01-03-2012, 00:21
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh_38737.jpg

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu üyeliğine atanan Türköne yine tepki çekecek yorumlarda bulundu..

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu üyeliğine atanan Mümtaz'er Türköne, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ATATÜRKÇÜLÜĞÜ HAKARET SAYARIM

Habertürk TV ekranlarında yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunduğu Söz Sende programına katılan Mümtazer Türköne, program sunucusu İlter'in 'Kendinizi Atatürkçü olarak tanımlar mısınız' sözüne 'Atatürkçü olmayı hakaret sayarım' diye cevap verdi. Türköne devamında 'Atatürk'ü Atatürkçüler'den kurtarmak lazım' diye konuştu.

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh_38747.jpg
<<<VİDEO İÇİN TIKLAYIN>>> (http://videonuz.ensonhaber.com/izle/mumtazer-turkone-ataturkcu-olmayi-hakaret-sayarim)

ensonhaber

İntifada
01-03-2012, 00:22
pardon,şakirt kontenjanından hangi kuruma yerleşmişti bu eleman ?

Ebuzer
01-03-2012, 00:35
Uf çok çarpıcı la..

onurcan
01-03-2012, 00:36
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yönetimine atandı...

Garibüzzaman
01-03-2012, 00:38
Biraz sansür uygulamış fikirlerine...

Garibüzzaman
01-03-2012, 02:21
video/xn8f4b

_Ednâ_
01-03-2012, 18:33
balçiçek ilterin çabalarıda boşa çıkmış sanki :) yazık seviyesine düşürebileceği biri yok karşısında ne yapsın...
mümtazer türköneye güveniyoruz tabi ama o konumdayken yapabileceği atatürkçüleri altetmekle sınırlı ... bunada fazlasıyla ihtiyaç vardı...
fakat atatürkü daha iyi tanıyabilicekmiyiz bu vesileyle bilemiyorum...
şakirt kontenjanının artmasınıda talep ediyorum :)

Hüdaverdi
01-03-2012, 18:36
Eee tgb bağırdı çağırdı havladı ne oldu atamayı mı önledi ;D
Birileri bunların ipini kesmiş anlaşılan,oysa ankarada bulunmaları gerekirdi nöbet yerlerinde ;D
İşçi partili dğeil mi la bunlar ? Vay anasını sayın seyirciler ;D
İşte bu adam bu yüzdne hakaret sayıyor,hakaretten öte hatta ;ı:

serdary
01-03-2012, 18:41
fakat atatürkü daha iyi tanıyabilicekmiyiz bu vesileyle bilemiyorum...

En azından tanıyabileceğimiz süreci yakınlaştıracaktır...

Hayırlısı olsun inşallah. Bazı şeylerin açıkça tartışılmasına, yanlışların yerini doğruların bırakmasına faydası olacaktır inşallah...

Özgür Çağrı
01-03-2012, 19:59
tgb ne la

http://img28.imageshack.us/img28/1774/adszpso.jpg

sevdamızmillet
01-03-2012, 20:05
Her zaman söylüyorum adı geçen ideoloji sadece yedek bir ideolojidir.Her devrin adamları bunu sadece bir muhalif ayak olmak için kullnıyorlar.Türköne doğru söylemiş.Herşeye muhalefetsen ve bir fikre sahip değilsen sende atatürkçüsün

Hüdaverdi
01-03-2012, 22:13
chpliymiş la bu tgbliler ;D

serdary
01-03-2012, 22:17
TGB yazarlarından Muazzez Çığ(İsim Türkiye Gençlik Birliği, ama kadın yüürüyemeyecek derece yaşlı) bizim okula gelip konuşmuştu. Türkçe ezanı savundu kadın ya düşünün artık :)

Sonra osmanlıca bir beyit okudu. "Ne güzelmiş" dedim içimden. Sonra günümüz türkçesiyle okudu ve "Böylesi çok daha güzel değil mi?" dedi.

Anlayın işte mantığı :güzel:

unnamed
01-03-2012, 22:19
boş işlerle uğraşıp kendini hedef tahtası durumuna getiriyor..
şimdi çıkıp aha cumhurbaşkanının atadığı adama bak diyecekler...

Hüdaverdi
01-03-2012, 22:21
TGB yazarlarından Muazzez Çığ(İsim Türkiye Gençlik Birliği, ama kadın yüürüyemeyecek derece yaşlı) bizim okula gelip konuşmuştu. Türkçe ezanı savundu kadın ya düşünün artık :)

Sonra osmanlıca bir beyit okudu. "Ne güzelmiş" dedim içimden. Sonra günümüz türkçesiyle okudu ve "Böylesi çok daha güzel değil mi?" dedi.

Anlayın işte mantığı :güzel:Mantığı değil,'manyaklığı' diyeceksin ki cuk otursun ;D
Deseydim 'sayın mature pek değerli hanımcağız kızımız,atatürkün eski türkçeyle yapılan alıntıları neremize sokalım' diye,örnek olarakta duvarda asılı olan gençliğe hitabeyi gösterseydin,bakam ne diyecekti la ;D

serdary
01-03-2012, 22:24
Reyiz verilecek çok cevap var da uğraşmaya değmez, hangi cevaptan başlayacaksın...

Hüdaverdi
01-03-2012, 22:27
Desene kadın enkaz,söyledikleri tam enkaz ;D