fatih kısaparmak balon baskılı balon Tuttuğunuz Takımı Tuta Sebebiniz Ne? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuttuğunuz Takımı Tuta Sebebiniz Ne?

Ertuğrul ÖZGÜL
08-07-2009, 11:10
Arkadaşlar bilindiği üzere hiç tutmam diyen insanların bile gönlnün aktığı bir takım vardır.....

Ama niye tutarız takımı dşnce ve nedenleriniz ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.....

Ertuğrul ÖZGÜL
08-07-2009, 11:13
Bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum gözme çarpmadığı için açtım açılmışsa yakın zamanda kusurabakmayın....

redyellow
08-07-2009, 12:55
Ben galatasarayı destekliyorum.

Ama yukardaki şıklarda niye desteklediğime dair bir seçenek bulamadım.

daha önce ortaokul dönemlerimde 3 büyüklerin azılı bir düşmanıydım. Ama avrupa maçlarında her zaman türk takımlarını desteklerdim.

O dönem hızlı bir eskişehirspor taraftarıydım, es es kök söktürüyordu o dönemler.

Daha sonra galatasaray avrupada başarılı oldukça ve fenerliler bunu kıskandıkça ben kendimi galatasaraylı olarak buldum:)

Ertuğrul ÖZGÜL
08-07-2009, 21:32
Aklıma o seçenekler geldi....
"diğer" seçeneğinide farklı sebepleri olanlar için koydum...

Ama sizin tutma sebebiniz çok güzelmiş....

çalıkuşu
08-07-2009, 23:57
değişik bianket olmuş ama güzell...
ben fenerbahçeliyim sebebide annemin bana çok küçükken aldığı eşofman takımı.aldı fenerbahçeli eşofmanı kendi fenerli olduğu içindi taraftar olayım diye:D:hihi2:
aslında bide itiraf edeyim ben beşiktaşı seviyorum hep annemin yüzünden fenerliyim ama yinede lanet olsun o eşofmanı aldığı güne demiyorum kader kısmet işi:w:

@ksen
08-08-2009, 00:52
ben fenerbahçeliyim.. galiba abilerim fanatik birer fenerbahçeli olmasından kanaklanıyor..