Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA'dan Fenerbahçe'ye müjde
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/uefa_havuz_sistemine_geciyor.jpg
Futbolda şike soruşturmaları kapsamında yürütülen operasyonların ardından, son günlerin en çok tartışılan konusu ile ilgili UEFA'nın resmi internet sitesinden bir açıklama geldi.
LİSTE ONAYLANDI
Türkiye Futbol Federasyonu ile günlük olarak iletişim halinde oldukları belirten açıklamada, Avrupa Kupaları için kendilerine gönderilen listenin de onaylandığı açıklandı.
Ancak soruşturmada adı geçen takımların, suçlu olduklarının tespit edilmesi durumunda ise ihraç işleminin gerçekleşeceği belirtildi.
Kaynak (http://kralspor.ensonhaber.com/uefadan-fenerbahceye-mujde-2011-07-12.html)
Bir hayalleri daha mı suya düştü :)
Ama bu kadar hayal kırıklığı fazla yahu :)
aciklamayi okumadiniz herhalde "Ancak soruşturmada adı geçen takımların, suçlu olduklarının tespit edilmesi durumunda ise ihraç işleminin gerçekleşeceği belirtildi"..
yani baskani, asbaskani, muhasebe sorumlusu, yardakcilari iceide olan bir klüp icin erken sevinmeyin deim :)..
heleki sezon ortasinda suclu bulunursa fener iki senesi kaybolacak!..
Bilal Baştan
07-13-2011, 01:17
Keşke öyle olsa da sezon başladıktan sonra güme gitseler :)
Al sana bir hayal daha :)
evet azil yildirim, cemil turan, sekip mosturoglu, tamer yelkovan, bülent uygun ve mecnun odyakmaz gibi fb liler iceride..
hayaldi, gercek oldu :)..
haci sen bu siralar metrisin önü dinliyorsundur ama sana tavsyiem ahmet kaya dan dinle iyi söylüyor :)
İntifada
07-13-2011, 01:29
Şu bir hafta içinde kemik yağmadıya dahada yağmaz herhalde :)
Federasyonun yasalarında şikeci klüp ibaresinin içeriği belirlenmiş değil yani federasyonun takdiri neyin şike olup neyin şike olmadığı...
Ve görülüyorki ligdeki hiç bir takım durumdan şikayetçi değil dünkü klüpler birliği toplantısından birliktelik mesajı çıktı çünkü :)
o zaman gs neyin aciklamasini yapti :) yarinda trabzonspor yapar yani yokmus öyle ortak bir bildiri :)..
sonucta fener güdümlü federasyonun borusu ancak süper ligde gecer oda iddaneme aciklandiktan sonra söner..
size sunu soracagim iddiname sonrasi fb yi düsürebilecek mi federasyon? aziz yildirim neden iceride? kanit yoksa bu kadar adam niye iceride? neden habire yeni gözaltilar oluyor?..
neyse sizde biliyorsunuz gidisat iyi degil ama günü kurtarma telasindasiniz :)
İntifada
07-13-2011, 01:41
Gs şov peşinde dün 2.başkanları klübü temsilen bildiriye destek verdi ve toplantidaydı
Ve hala görevde...
Günü kurtarmakmı savcıyla ve ıstanbul emniyet müdürüyle konuşan federasyon başkanı delil yok diyor
Şu bir gerçekki klüplerin işine gelmez fenerin küme düşmesi
Şike futbolcu ile yapılır ve içerde bir futbolcu var ;)
Şike futbolcu ile yapılır ve içerde bir futbolcu var ;)
ibrahim akin, iskender alin, serkan calik ve serdar kulbilge su an gözaltinda ayrica fb macinda gereksiz kart gören ferrarininde kactigi söyleniyor :)..
dur hele sunlarin sorgusu bitsin sonra bakalim kac futbolcuyla sike yapilmis..
peki su soruyu cevaplarmisin neden aziz iceride de digerleri disarida yani bu kadar yaygara bir hic icin mi?
İntifada
07-13-2011, 01:46
Aziz yıldırım neden içeride ?
Gs şov peşinde dün 2.başkanları klübü temsilen bildiriye destek verdi ve toplantidaydı
Ve hala görevde...
Günü kurtarmakmı savcıyla ve ıstanbul emniyet müdürüyle konuşan federasyon başkanı delil yok diyor
Şu bir gerçekki klüplerin işine gelmez fenerin küme düşmesi
sunu soracagim mesele fb nin küme düsmesi midir? bak ben acik ve net söylüyorum eger benim takimim hakkinda en ufak bir pislik varsa gereken yapilsin buna küme, puan silme hersey dahil..
ama fb liler neden hala daha olayi görmezden geliyor, bu davayi bos dava olarak görüyor..
neden türk futbolunun pisliklerden temizlenmesi yönünde irade koymuyorsunuz, neden sonucu ne olursa olsun bu dava sonuna kadar gitmeli demiyorsunuz..
bakiyorum yok fb ye oprasyon, yok azize operasyon, yok yalan, iftira Allah askina bu kadar savcinin isi, gücü yok fb nin önünümü keselim diyecekler hadi savcilar öyle düsünüyor ya hakimler onlardami öyle düsünüyorda o kadar adami atti iceri..
Aziz yıldırım neden içeride ?
örgüt kurma, siddet kullanma, sike yapma iddalariyla iceride..
İntifada
07-13-2011, 01:54
sunu soracagim mesele fb nin küme düsmesi midir? bak ben acik ve net söylüyorum eger benim takimim hakkinda en ufak bir pislik varsa gereken yapilsin buna küme, puan silme hersey dahil..
ama fb liler neden hala daha olayi görmezden geliyor, bu davayi bos dava olarak görüyor..
neden türk futbolunun pisliklerden temizlenmesi yönünde irade koymuyorsunuz, neden sonucu ne olursa olsun bu dava sonuna kadar gitmeli demiyorsunuz..
bakiyorum yok fb ye oprasyon, yok azize operasyon, yok yalan, iftira Allah askina bu kadar savcinin isi, gücü yok fb nin önünümü keselim diyecekler hadi savcilar öyle düsünüyor ya hakimler onlardami öyle düsünüyorda o kadar adami atti iceri..
Yine başladın eyyama...
Mesele federasyon başkanın fenerbahçeli olmasımı o zaman :)
Adam delil yok diyor klüpler buna destek veriyor güven o zaman :)
Federasyonun işi gücü yok fenerimi kolluyor :)
ibrahim akin, iskender alin, serkan calik ve serdar kulbilge su an gözaltinda ayrica fb macinda gereksiz kart gören ferrarininde kactigi söyleniyor :)..
dur hele sunlarin sorgusu bitsin sonra bakalim kac futbolcuyla sike yapilmis..
peki su soruyu cevaplarmisin neden aziz iceride de digerleri disarida yani bu kadar yaygara bir hic icin mi?
Aziz derin adam; altından herşey çıkabilir...
Yine başladın eyyama...
Mesele federasyon başkanın fenerbahçeli olmasımı o zaman :)
Adam delil yok diyor klüpler buna destek veriyor güven o zaman :)
Federasyonun işi gücü yok fenerimi kolluyor :)
federasyonun ve klüplerin tek derdi para, para, para.. onlarda biliyorki suanda bir küme düsürme havuzu yok edecek ve gelirleri azalacak..
peki bundan 5 ay sonra olusacak ters durumda bunun ceremesini hangi klüp ve hangi federasyon baskani ödeyecek..
bana sunu objektif olarak söylermisin federasyon baskaninin aziz yildirimi ziyaret etmesi ve ona baskanim demesini bir yana koyalim ve diger yanda yogun bakimda olan bir asbaskani görmezden gelmesi sence bu adil midir bunu mertce cevapla ama..
Aziz derin adam; altından herşey çıkabilir...
peki sorun nedir o zaman neden o derin adamin yargilanmasindan korkuluyor birakin sucu varsa cezasini ceksin neden bu yaygara..
Biz bizi seveni suçlu olsada destekleriz ;)
Vefa meselesi...
Adamın biri içeri girer siz saçma sapan tartışmalara girersiniz bune arkadaş kaç gündür yeni mesajlardan düşmüyor. Uzattıkça uzatıyosunuz elinizden birşey geldiği yok boş boş konuşup birbirinizi kırıyorsunuz.
İntifada
07-13-2011, 02:05
Açık net söyleyeyim askerlik yapmayan aziz yıldırımın genel kurmaydan aldığı ve genelkurmayla ortak yaptığı ihaleleri ilk olarak ön plana çıkarmak lazım...
Aziz yıldırım zaten pis bir insandır diyarbakırdan çıkıp bu denli zengin olmak kolay değildir sakin diyarbakırlı arkadaşlar alınmasın ama devletin işine yarayan birşeyler yapmadıkça bu kadar büyük sermayeye ulaşamazsın...
Koç bile senin karşına başkan adayı olarak çıkamıyor...
Biz bizi seveni suçlu olsada destekleriz ;)
Vefa meselesi...
bunun adi sürü psikolojisidir!..
ben desteklemem kardesim kim sucluysa, ceksin cezasini.. kimsenin benim takiminin ismini lekemeleye hakki yok..
benim takimim varsin sampiyon olamasin, varsin sampiyon olamasin ama adi hic bir zaman sikeci diye anilmasin!
İntifada
07-13-2011, 02:07
federasyonun ve klüplerin tek derdi para, para, para.. onlarda biliyorki suanda bir küme düsürme havuzu yok edecek ve gelirleri azalacak..
peki bundan 5 ay sonra olusacak ters durumda bunun ceremesini hangi klüp ve hangi federasyon baskani ödeyecek..
bana sunu objektif olarak söylermisin federasyon baskaninin aziz yildirimi ziyaret etmesi ve ona baskanim demesini bir yana koyalim ve diger yanda yogun bakimda olan bir asbaskani görmezden gelmesi sence bu adil midir bunu mertce cevapla ama..
Türk futbolunda bana adil olan birşey sôyle bende sana bunun cevabını vereyim
Türk futbolunda bana adil olan birşey sôyle bende sana bunun cevabını vereyim
ne yani bundan önce böyleydi diye bundan sonradami böyle olmali yani bir yerden baslamak gerekmiyor mu?
Hz Mevlana bu durumlar icin güzel bir söz söylemistir ama o ne olursan ol gel degil artik hangi söz onuda sen bul :)[/B]
İntifada
07-13-2011, 02:13
Yapılsın tabi ki birşey demiyorum ama rulet masasına oturmuş insanlardan sadece birisi kumarbaz değildir...
Madem bu bir milat milattan öncesini silmesinler varsa cesaret önce geçmişi araştırsınlar belkide o zamanlarda kazanılmış şampiyonluklar el değiştirecek ne belli...
Ben diyorum ki bu şikelerden birinci dereceden etkilenen klüpler karışmayın bizce problem yok diyor ben ne yapayım
Hukukdan az, cok anlarsin hukukda hic bir zaman islem geriye dönmez yani nisan 2011 öncesine kadar tck da sike ve tesvikin sucu yokdu sadece tff idari ceza veriyordu ama o tarihden sonra artik sike ve tesvik ceza kapsamina girdi..
yani ondan öncesini arastirsak, ortaya cikarsakda bir islem yapamiyoruz buna yasalar elvermiyor peki ya bundan sonrasini neden yapmayalim..
peki simdi bu sikeden birsey cikmazsa seneye parayi veren düdügü calir mantigi olmaz mi nede olsa ceza verilmiyor diye!
Ayşegül bir sen kalmıştın mesajımı silmeyen...
Ayşegül bir sen kalmıştın mesajımı silmeyen...
artik ne kadar seviyeyi düsürdügünü anla..
Ne o havadan nem kapmaya çalışan fırsatçılar yada leş kargaları gibi atladın hemen ;)
Herif dün akaşm sülaleme saydırırken seviye düşmüyodu ya mavera efendi...
İntifada
07-13-2011, 02:22
Hukukdan az, cok anlarsin hukukda hic bir zaman islem geriye dönmez yani nisan 2011 öncesine kadar tck da sike ve tesvikin sucu yokdu sadece tff idari ceza veriyordu ama o tarihden sonra artik sike ve tesvik ceza kapsamina girdi..
yani ondan öncesini arastirsak, ortaya cikarsakda bir islem yapamiyoruz buna yasalar elvermiyor peki ya bundan sonrasini neden yapmayalim..
peki simdi bu sikeden birsey cikmazsa seneye parayi veren düdügü calir mantigi olmaz mi nede olsa ceza verilmiyor diye!
Işte söylemek istediğim bu sen en başta düzeni adil kıl yoksa hukukta açık bulmak zor değil
Işte yasa karar federasyonun diyor federasyon olduğu gibi devam eder diyor...
O zaman hukuga güven...
aslinda arife, tarif gerekmez.. son zamanlarda forumda herkesle didiserek, burayi futbol forumuna cevirerek, bel alti göndermeler yaparak, argo söylemlerde bulunarak resmen seviyeyi düsürüyorsun..
bak burada diger fenerbahceli arkadaslarda var onlarin hepsiyle tartisabiliyoruz, ortak noktada bulusabiliyoruz, takilabiliyoruz, sakalasabiliyoruz ama senin seviyen malesef buna elvermiyor!
İntifada
07-13-2011, 02:24
Ulan kendi seviyesizliklerinizi hiç görmüyormusunuz siz...
aslinda arife, tarif gerekmez.. son zamanlarda forumda herkesle didiserek, burayi futbol forumuna cevirerek, bel alti göndermeler yaparak, argo söylemlerde bulunarak resmen seviyeyi düsürüyorsun..
bak burada diger fenerbahceli arkadaslarda var onlarin hepsiyle tartisabiliyoruz, ortak noktada bulusabiliyoruz, takilabiliyoruz, sakalasabiliyoruz ama senin seviyen malesef buna elvermiyor!
Ya hep tribünlere oynuyorsun, adam değilsin demem bundan...
Dün akşam takımdaşın sülalemi katarken tartışmanın içine nerdeydin, bana bundan bahset...
Tamam ben terbiyesiz adi adamın tekiyim, dün akşam nerdeydin...
Işte söylemek istediğim bu sen en başta düzeni adil kıl yoksa hukukta açık bulmak zor değil
Işte yasa karar federasyonun diyor federasyon olduğu gibi devam eder diyor...
O zaman hukuga güven...
Allah askina o federasyon baskani iki hastadan birini ziyaret ediyor, digerini es geciyorsa tv kanallarinda aziz yildirim benim baskanim diyorsa ben nasil güveneyim..
bu arada madem güvenmiyorsun neden oy verdiniz deme bu federasyon baskanini tek veto eden klüp Trabzonspordur..
Ya hep tribünlere oynuyorsun, adam değilsin demem bundan...
Dün akşam takımdaşın sülalemi katarken tartışmanın içine nerdeydin, bana bundan bahset...
Tamam ben terbiyesiz adi adamın tekiyim, dün akşam nerdeydin...
sen bunu ilk defa yapmiyorsun ki.. kavga etmedigin yönetici, bel alti konusm,adigin insan kalmadi nerdeyse..
hadi hiper terbiyesiz cekdi gitti, hadi blurda senin gibi fanatigin önde gideni ama benim gibi futbola olabildigince objektif bakan birine bile seviyesizce, bel alti yazan birisin..
sunu kabul et seviyen ve terbiyen cok düsük evet bizde ara sira seviyeyi düsürüyoruz, agir konusuyoruz ama bu forumda en agzi bozuk üyelerden birisin!
bu arada ben bluru savunmuyorum o konuda kilitlenmistir!..
Ulan kendi seviyesizliklerinizi hiç görmüyormusunuz siz...
ben seviyesizlesmiyorum demiyorum ki, sende ayni sekil ama tadinda birakiyoruz kardes, olayi kan davasina götürmüyoruz..
ama cevherin istisnasiz bütün tartisma konulari kavgayla bitiyor, küfürlesmeye varan durumlar oluyor..
bir degil, iki degil bu konuda bile alakasiz sekilde benim adamligimi sorguluyor Allah askina konuyla alakasi nedir neden tikandigi zaman hakarete basvuruyor ben bunu anlamiyorum..
İntifada
07-13-2011, 02:31
Allah askina o federasyon baskani iki hastadan birini ziyaret ediyor, digerini es geciyorsa tv kanallarinda aziz yildirim benim baskanim diyorsa ben nasil güveneyim..
bu arada madem güvenmiyorsun neden oy verdiniz deme bu federasyon baskanini tek veto eden klüp Trabzonspordur..
Hukuk konuşuyorsun senin güvenip güvenmemen birşey değiştirmiyor
Yoksa merak etme bende bu ülkenin adalet sistemine güvenmiyorum
sen bunu ilk defa yapmiyorsun ki.. kavga etmedigin yönetici, bel alti konusm,adigin insan kalmadi nerdeyse..
hadi hiper terbiyesiz cekdi gitti, hadi blurda senin gibi fanatigin önde gideni ama benim gibi futbola olabildigince objektif bakan birine bile seviyesizce, bel alti yazan birisin..
sunu kabul et seviyen ve terbiyen cok düsük evet bizde ara sira seviyeyi düsürüyoruz, agir konusuyoruz ama bu forumda en agzi bozuk üyelerden birisin!
bu arada ben bluru savunmuyorum o konuda kilitlenmistir!..
Sülalame sallıyor, konu kilitlenince konu halloluyor...
Çok boş adamsın, daha ne kadar tribünlere oynayacaksın çok merak ediyorum...
Çıkar belaltı mesajlarımı, çıkar seviye düşürülmeden seviye düşürdüğümü, ağız bozulmadan ağız bozduğumu... Bulacaksın mavera...
Bana terbiyesiz diyemezsin mavera, senin memleketinin tümünde olmayan terbiyeyi verdi bana babam, sen müdahale etmezsen ben cevap veririm; bunun adı terbiyesizlik değil nefsi müdafadır...
Seni sanalda tanırlar beni reelde, bilmem anlatabildimmi...
EpiVaTeS
07-13-2011, 02:32
UEFA, kuralların uygulanmaması halinde Milli Takım ve Türk kulüplerinin hiçbir organizasyona alınmayacağını bildirdi.
12.07.2011 - 12:27
Türk futbolu dün ikinci dalgası başlayan şike operasyonuyla sallanırken UEFA da 'topa' girdi. Şu an itibarıyla Türkiye'deki soruşturmayı bekleyen UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir mektup gönderdi. Mektubun içinde TFF'nin bu süreçte dikkat etmesi gereken bilgiler yer aldı.
KURALLAR UYGULANMAZSA EĞER..
UEFA Disiplin Talimatı'ndakimaç bağlama (match fixing) bölümünde yer alan 2.05 ve 2.07 sayılı kararlara dikkat çeken Avrupa futbolunun patronu, bu kuralların uygulanması istendi.
UEFA'nın mektubunda 'ültimatom' niteliği taşıyan bölüm ise burada başladı. TFF'ye "Eğer bu kurallar uygulanmaz ya da UEFA'ya ikna edici bir yanıt verilmezse Milli Takım da dahil olmak üzere Türk takımlarının Avrupa kupalarından men edileceği" uyarısı yapıldı!
Peki UEFA'nın dikkat çektiği bu maddeler ne anlama geliyor... Gelinmercek altına alalım.
1 İLA 18 PUAN SİLİNİR
2.05: UEFA'nın match fixing bölümündeki madde, teşvik ve şike uygulaması, kurumlardan ve kulüplerden bağımsız olarak tamamen kişisel girişimle dahi olsa adı geçen kulübün 1 ile 18 puan arasında puanının silinmesini hükmediyor. (Yani herhangi bir taraftar veya kulübe yakın bir kişi, kulüp yönetiminin bilgisi dışında kendi kendine bir takım için şike ya da teşvik uygulamasına gitse bile, söz konusu kulüp 1 ila 18 puanın silinmesi cezasıyla karşı karşıya kalır.)
2.07: Eğer şike ve teşvik girişimi, kulüp yöneticilerinden haberdar veya bizzat kulüp yöneticilerin katılımı ile gerçekleşmişse söz konusu kulüp bir alt lige düşürülür. Eylemlerin sayısına göre alt lige düşürmeler devam eder.
Bakın aynı UEFA ne göndermiş...;;)
Sülalame sallıyor, konu kilitlenince konu halloluyor...
Çok boş adamsın, daha ne kadar tribünlere oynayacaksın çok merak ediyorum...
Çıkar belaltı mesajlarımı, çıkar seviye düşürülmeden seviye düşürdüğümü, ağız bozulmadan ağız bozduğumu... Bulacaksın mavera...
Bana terbiyesiz diyemezsin mavera, senin memleketinin tümünde olmayan terbiyeyi verdi bana babam, sen müdahale etmezsen ben cevap veririm; bunun adı terbiyesizlik değil nefsi müdafadır...
Seni sanalda tanırlar beni reelde, bilmem anlatabildimmi...
gec bu mahallenin delikanli ayaklarini kardes.. sunu acikca söyleyim daha bu forumda senin hic bir bilgi tartismanin icinde görmedim..
hep böyle lüzumsuz artislik konularinda ahkam kesiyorsun sonrada beni reelde bilirler coktan tin!..
ben buraya bilgime, bilgi katmaya stres atmaya geliyorum kendiyle sorunlari olan birinin kaprislerini cekmeye degil!..
gec bu mahallenin delikanli ayaklarini kardes.. sunu acikca söyleyim daha bu forumda senin hic bir bilgi tartismanin icinde görmedim..
hep böyle lüzumsuz artislik konularinda ahkam kesiyorsun sonrada beni reelde bilirler coktan tin!..
ben buraya bilgime, bilgi katmaya stres atmaya geliyorum kendiyle sorunlari olan birinin kaprislerini cekmeye degil!..
Sen buraya neden geliyorsun biliyormusun...
Reelde olmayan adamlığını, burada kurguladığın profille tatmin etmeye geliyorsun. Sokakta sek,lam verenin olduğundan bile şüpheliyim...
senin, benim hakkinda ne düsündügün umrumda bile degil o acidan simdi burada kendimi san tanitma derdinde degilim cok basit sekilde ismimi google yaz cikan bilgiler seni tatmin eder!
her konuda oldugu gibi bu konuyuda sidik yarisina cevirme derdindesin cünkü konuyla alakali konusacak bilgin, birikimin ve en önemlisi seviyen yok!
hopp...
ağır olun beyler....
UEFA aslında diyor ki ulan yıllardır çekiyorum sizden, her milli maçınız olay, UEFA da FİFA da dosyası olmayan kulübünüz yok. Şimdi ben sizi alırım ama eğer şike tescillenirse size öyle bir tekme atarım ki cümle aleme örnek olur O zaman yaşanacak rezillik şimdi yaşanandan katbekat misli olur.
EpiVaTeS
07-13-2011, 02:41
yeter yha...:)
Adam olda gel mavera, seni en eski tanıyan benim. Hep yanardönerdin hala öylesin...
Kuyruğu kapıya sıkışmış kediler gibi ciyaklama...
Takımdaşların yandaşaların sevieyeyi düşürdüğünde müdahale et sonra bana konuş...
Sen adam ol ben olurum merak etme...
Tribünlere oynamayı bırak komik oluyorsun...
ağalar araya girecem olmayacak...
en güzeli susun!!!
hakaretlerin, egonu tatmin etmen bittiyse konuyu kilitliyorum!.. ben sana mevlananin sözünü sifreli söylemistim simdi tam söyleyim ondan sonrada konu kapansin..
Her söze verecek cevabım var.. Ama bir söze bakarım söz mü birde söyleyene bakarım Adam mı Diye?? ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.