fatih kısaparmak balon baskılı balon Uefa'ya göre Gs Elendi ! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uefa'ya göre Gs Elendi !

Supraliminal
07-25-2009, 15:02
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 1-1 ve 2-0'lık skorlarla Tobol'u eleyan Galatasaray, UEFA'nın resmi internet sitesinde unutuldu.

UEFA'nın, UEFA Avrupa Ligi kategorisindeki tabloda, "2. turda elenenler" listesinde Tobol ile birlikte yer alan Galatasaray, 3. turda mücadele edecek takımların logolarının yer aldığı kategoride de bulunmuyor.

Bu arada UEFA'nın sitesindeki, 3. ön eleme turu fikstüründe 35 maç olması gerekirken 28 maç yer alıyor ve 3. turda mücadele edecek takımların logolarının yer aldığı bölümde de 70 logo bulunması gerekirken, 59 logo bulunuyor.

samanyoluhaber

LeyaL
07-25-2009, 15:07
:)

Ayıp etmişler (:

Supraliminal
07-25-2009, 15:08
Bencede :)

Gölge
07-25-2009, 15:16
vay garip Fenerliler vay bizim uefa'dan elenmemizi o kadar çok istiyorlar ki hemen yapılan bir hatayı anında eklemişler foruma unutmayın ki uefa'nın abonesinidir Galatasaray ve en son elenecek takımdır oradan Türkiye temsilcisi olarak (:

Supraliminal
07-25-2009, 15:18
Size soruyorum bu haber üzerinden polemik yarattık mı ? Gölge
Sadece haberi gördüm ve değerli olduğunu anladım(ki zaten habero lmuş) burada sizlerin bilgilenmesini istedim.
Ama siz o şekilde değerlendiriyorsanız saygı duyarım.

Gölge
07-25-2009, 15:21
bjektif;647188']Size soruyorum bu haber üzerinden polemik yarattık mı ? Gölge
Sadece haberi gördüm ve değerli olduğunu anladım(ki zaten habero lmuş) burada sizlerin bilgilenmesini istedim.
Ama siz o şekilde değerlendiriyorsanız saygı duyarım.

Bu haberi buraya eklemeniz polemik vesilesidir zaten neden ben seni hiç başka haberler eklerken görmedim Galatasaray bölümüne ???

Supraliminal
07-25-2009, 15:23
ben eklerken polemik vesilesi siz eklerken düzgün bir haber oluyor o zaman ne haliniz varsa görün bir daha gs bölümüne tek harf yorum bile yapmayacağım.

Gölge
07-25-2009, 15:27
bjektif;647190']ben eklerken polemik vesilesi siz eklerken düzgün bir haber oluyor o zaman ne haliniz varsa görün bir daha gs bölümüne tek harf yorum bile yapmayacağım.

Konu senin eklediğin bu haber başka konularla karıştırma ve yaptığımız yorumlara lütfen dikkat ne demek ne haliniz varsa görün sana soracak değiliz herhalde birşey yaparken yorum konusuna gelince ister yap ister yapma senin bileceğin iş ben sadece haberi hangi maksatla eklediğini belirttim ...

Supraliminal
07-25-2009, 15:29
İyide benim hangi maksatla eklediğimi nerden ne şekilde biliyorsunuz ve burda bana suçlama yapıyorsunuz ?
Ben sizin gibi fanatik değilim ayrıca Galatasarın maçları hakkında yaptığım yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Gelip şu haberden bile kendiniz polemik yaratıyorsunuz ortada hiçbirşey yokken.

Gölge
07-25-2009, 15:34
Sevgili kardeşim ben polemik yaratmadım sadece ekleme niyetinin öyle olabileceğini tahmin ettim çünkü daha önceden Galatasaray bölümüne hiç haber eklemiyordun olumlu ya da olumsuz onu belirtmek istiyorum ...

FarukARSLAN.
07-25-2009, 15:35
http://img119.imageshack.us/img119/2162/ezikfb219.jpg

UEFA'da hep Feneri mi unutacak canım birazcıkta Galassarayı unutsun ;ı:

Supraliminal
07-25-2009, 15:36
Galatasaray bölümüne daha önce hiç haber eklememem , ilk eklediğimde de polemik yaratma düşüncesi oluşturuyorsa çok vahim.
yine belirtiyorum öyle bir amacım olsaydı kakaha kikiri gülüşürdük dalga geçerdik konu üzerinden.
Selametle.

Gölge
07-25-2009, 15:41
http://img119.imageshack.us/img119/2162/ezikfb219.jpg

UEFA'da hem Feneri mi unutacak canım birazcıkta Galassarayı unutsun ;ı:

Bak kıskandım şimdi bu haberleri bu uefa Trabzonspor'u neden hiç unurtmuyor yahu yoksa uefa'daki görevliler Trabzonspor'lu mu :P:

LeyaL
07-25-2009, 15:52
Aman Allah'ım polemiğe ne kadar meraklısınız (:

Neden kızdılar anlamak güç haber haberdi efendim :)
Şimdi gidip geçmişi örnekle avunmanın anlamı yok =))
Ayıp etmişle dedik..Aynen..

Ayıp etmişler (:

Gölge
07-25-2009, 15:59
Aman Allah'ım polemiğe ne kadar meraklısınız (:

Neden kızdılar anlamak güç haber haberdi efendim :)
Şimdi gidip geçmişi örnekle avunmanın anlamı yok =))
Ayıp etmişle dedik..Aynen..

Ayıp etmişler (:

Biz kızmadık sadece haberi buraya ekleme niyetinizi belirttik bu geçmiş lafını unutmayın bende görürüm sizi bu forumlarda geçmişi yad ederken o zaman görüşelim bi zahmet bu ayıp etmişler lafını da yazın bir kenara elbette bizim kullanacağımız bir zaman vardır (:

FarukARSLAN.
07-25-2009, 15:59
Bak kıskandım şimdi bu haberleri bu uefa Trabzonspor'u neden hiç unurtmuyor yahu yoksa uefa'daki görevliler Trabzonspor'lu mu :P:

Tabii Trabzonlulaar..
Unutmuyorlar hem, tam hatırlayacaklarken saat 12 oluyor..
Her şey sıfırlanıyor..
Kalıyor Trabzonspor işi.. :(
:V

LeyaL
07-25-2009, 16:05
Biz kızmadık sadece haberi buraya ekleme niyetinizi belirttik bu geçmiş lafını unutmayın bende görürüm sizi bu forumlarda geçmişi yad ederken o zaman görüşelim bi zahmet bu ayıp etmişler lafını da yazın bir kenara elbette bizim kullanacağımız bir zaman vardır (:

Şimdi bütün haberleri toplasak inanın bir sürü neden çıkar ..
Bunu eklemeninde vardır bir nedeni (: Mesela insanları haberdâr etmek =)
Geçmişi yâd etmek güzeldir tabii ama yerinde güzelidr :)
Umarız bir daha yapmazlar..

Ayıp etmişler (:

Gölge
07-25-2009, 16:12
Şimdi bütün haberleri toplasak inanın bir sürü neden çıkar ..
Bunu eklemeninde vardır bir nedeni (: Mesela insanları haberdâr etmek =)
Geçmişi yâd etmek güzeldir tabii ama yerinde güzelidr :)
Umarız bir daha yapmazlar..

Ayıp etmişler (:

Çok güzel laf üretiyorsun ama boşa :hihi2: Bana diyorsun geçmişi bırakalım falan diye sonra geçmişi yad etmek güzeldir ama yerinde diyorsun bence sende sırf laf olsun diye konuşanlardansın istersen fazla tüketme kelimelerini (:

LeyaL
07-25-2009, 16:16
Çok güzel laf üretiyorsun ama boşa :hihi2: Bana diyorsun geçmişi bırakalım falan diye sonra geçmişi yad etmek güzeldir ama yerinde diyorsun bence sende sırf laf olsun diye konuşanlardansın istersen fazla tüketme kelimelerini (:

İşde şimdi fenerle alakalı bir uefa anısını yâd etmenin yerinde olamdığını söylüyorum anlayana (:

Efendimne ne bu şiddet bu celal :) Olabilir dakgınlıklarına gelmiş deyin ve geçin.. Laf olsun diye konuşmam..
Bir şeyi yapmış olmak için yapmam..
Örneklemem gerekirse sadece acıkınca yerim yani gerektiğinde ;D

Umarım anlaşılmışdır..

Bak abi bana cevap hakkı bırakan mesajlar atıyosunuz..Yani laf etmemek elde değil :olmaz:

Gölge
07-25-2009, 16:21
İşde şimdi fenerle alakalı bir uefa anısını yâd etmenin yerinde olamdığını söylüyorum anlayana (:

Efendimne ne bu şiddet bu celal :) Olabilir dakgınlıklarına gelmiş deyin ve geçin.. Laf olsun diye konuşmam..
Bir şeyi yapmış olmak için yapmam..
Örneklemem gerekirse sadece acıkınca yerim yani gerektiğinde ;D

Umarım anlaşılmışdır..

Bak abi bana cevap hakkı bırakan mesajlar atıyosunuz..Yani laf etmemek elde değil :olmaz:

Tamam ben susuyorum sen kelimeleri uzatarak ve konuyu da şöyle açaraktan birşeyler yazmaya devam et tatmin olana kadar :hihi2:
Nasıl olsa ben söyleyeceklerimi söyledim
Hadi bana eyvallah ;;)

LeyaL
07-25-2009, 16:23
EyvAllah abi selametle (: