Orijinalini görmek için tıklayınız : Ülke isimlerini bulalım mı ?
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 02:28
"Yine Paltosuz Gelmiş, Bir De Peruk Takmış.Gelir ken Yanında Bilgisayarını Da Getirmiş. Pis Ve Çapaçul Bir Durumda. Safran Sarısı Bir Yüzü Var. Kafasının Içinde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç Roman Yazan Adam Bu Mu? Zaman Dünkü Başarılı Adamdan Geriye Kişiliksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir Sanal manyak. Saçma Sapan Amaçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını Yorgana Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle Sudan Sebeplerle Ziyan Oldu."
Bu paragrafın içinde geçen ülke isimleri nelerdir ?
Not: Aratmada sorun olabiliyor.Umarım daha önce paylaşılmamıştır.
Sudan ve peru daha da vardır herhalde sanırım ben en kolay olanlarını buldum galiba :D
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 02:39
Evet var.Farklı bakış açısı ile yine bakarsan kolaylıkla bulabileceğin yerlerde :)
Yine Paltosuz Gelmiş, Bir De Peruk Takmış.Gelir ken Yanında Bilgisayarını Da Getirmiş. Pis Ve Çapaçul Bir Durumda. Safran Sa rısı Bir Yüzü Var. Kafasının Içinde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç Roman Yazan Adam Bu Mu? Zaman Dünkü Başarılı Adamdan Geriye Kişiliksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir Sanal manya k. Saçma Sapan Amaçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını Yorgana Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle Sudan Sebeplerle Ziyan Oldu.
Şimdilik bunları bulabildim...
RDönmezs
02-27-2008, 02:44
Yine Paltosuz Gelmiş, Bir De Peruk Takmış.Gelir ken Yanında Bilgisayarını Da Getirmiş. Pis Ve Çapaçul Bir Durumda. Safran Sa rısı Bir Yüzü Var. Kafasının Içinde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç Roman Yazan Adam Bu Mu? Zaman Dünkü Başarılı Adamdan Geriye Kişiliksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir Sanal manya k. Saçma Sapan Amaçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını Yorgana Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle Sudan Sebeplerle Ziyan Oldu.
helal be abim ne göz var sende :D
+1 :D
Nepal, Peru, Kenya, İsveç, Fransa, Çin, Romanya, Küba, İran, Almanya, Panama, Benin, Gana, Gine, Sudan olmak üzere 15 adet ülke ismi buldum...
helal be abim ne göz var sende :D
+1 :D
Eyvallah, teşekkür ettim...
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 02:54
Nusret helal olsun gerçekten ;) Şimdiden beğeni veriyorum.Ama birkaç tane daha var gözünden kaçan ::)
Duygu'Seli~
02-27-2008, 02:57
Nusret helal olsun gerçekten ;) Şimdiden beğeni veriyorum.Ama birkaç tane daha var gözünden kaçan ::)
:( Edaaaaaaaa.. ben buldumda söyledim Nusret'e hepisini ben kopya verdim..Artı benim hakkım söke söke alırım.. >:( ;D ;D Ben olmasam bilemicekti çocuk..Eksik artım var sen bana vermiyosun dedi..Bende dedim dur Eda çok cömerttir o veririr.. ;D ;D ;D
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 03:00
Madem öyle ,kopya vermeden kalanları da sen söyle. Söz veririm artı ;) (Gözün doysun :D )
Ayrıca nusret kardeşim kopya almayacak kadar dürüst ve zekidir.Yapmaz ...
Duygu'Seli~
02-27-2008, 03:01
Madem kopya vermeden kalanları da sen söyle söz veririm ;) (Gözün doysun :D )
>:( >:( >:( >:( tamam yaaaaa Hıhhhhhhhhh........ :P ;D ;D
Madem öyle ,kopya vermeden kalanları da sen söyle. Söz veririm artı ;) (Gözün doysun :D )
Teşekkürler Eda.... Duygu, sana da yuh artık... :D :D :D
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 03:04
Madem kopya vermeden kalanları da sen söyle söz veririm ;) (Gözün doysun :D )
>:( >:( >:( >:( tamam yaaaaa Hıhhhhhhhhh........ :P ;D ;D
Balon ' a , Beton ' a, Biberon 'a benzemez bu.Naberrrr :D ;) Anladın sen onu ...
16. Şili..
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 03:07
Evet arkadaşlar birkaç adet daha var :D Fenalık gelecek insanlara bu arada ::)
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 03:09
Zaman ayırıp , fikir yürütenlere beğenileri geliyor ... Son kalanları da bileceksiniz inşaAllah ...
Yine Paltosuz Gelmiş, Bir De Peruk Takmış.Gelir ken Yanında Bilgisayarını Da Getirmiş. Pis Ve Çapaçul Bir Durumda. Safran Sa rısı Bir Yüzü Var. Kafas ının Içinde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç Roman Yazan Adam Bu Mu? Zaman Dünkü Başarılı Adamdan Geriye Kişiliksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir Sanal manya k. Saçma Sapan Amaçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını Yorgana Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle Sudan Sebeplerle Ziyan Oldu.
16. Şili..
17. Irak, 18. Fas...
Çad böyle bir ülke vardi sanırım ;)
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 03:16
Evet "çad "ve "fas " ile birlikte isimler bitmiş bulunuyor.Teşekkür ederim hepinize ;)
Bir Çad' ı bulamadım desene...
ümitli_bekleyis
02-27-2008, 03:20
Bir Çad' ı bulamadım desene...
Ne hırs var maşallah. :)
tüh oyunu oynayamadan bitmiş...
ümitli_bekleyis
02-28-2008, 02:11
"Gece yagan kar asfalt yolu tamamen kaplamıştır".
Peki buradaki " il " ismini söyleyebilecek olan var mı ? Bu sefer ki çok basit oldu :D
"Gece yag[color=red]an kar asfalt yolu tamamen kaplamıştır".
ümitli_bekleyis
02-28-2008, 02:23
Nusret izin ver de bari bu gecekini başka arkadaşlar cevaplasın :D Şaka bir yana doğrudur cevabınız efendim.Teşekkür ederiz ilginiz için ;)
Nusret izin ver de bari bu gecekini başka arkadaşlar cevaplasın :D Şaka bir yana doğrudur cevabınız efendim.Teşekkür ederiz ilginiz için ;)
Rica ederim efendim... ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.