fatih kısaparmak balon baskılı balon "Ümraniye soruşturması'nın Ergenekon olarak anılmasını kınıyoruz" - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Ümraniye soruşturması'nın Ergenekon olarak anılmasını kınıyoruz"

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 16:07
BBP Genel Sekreteri Topçu: "Ümraniye soruşturması'nın Ergenekon olarak anılmasını kınıyoruz"

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Sekreteri Yalçın Topçu, kamuoyunda Ergenekon Operasyonu olarak bilinen soruşturmanın, asıl adının "Ümraniye Soruşturması" olduğunu savundu.

BBP'den yapılan yazılı açıklamada Genel Sekreter Yalçın Topçu'nun şunları söylediği bildirildi: "Ergenekon kavramı bizim tarihimizde çok önemli ve anlamlı bir konuma sahiptir. Milletimizin değerleriyle çatışma içerisinde olan bir kısım insanların da içinde bulunduğu bir grubu, bu kavram ile anlamlandırmak doğru ve mümkün değildir. Emniyet kuvvetlerimiz Ümraniye soruşturmasına 'Ergenekon' ismini kendilerinin vermediğini açıkladılar. Dolayısıyla bu kavramı daha ziyadesiyle bazı basın-yayın kuruluşları özellikle kullanmaktadırlar.

Ergenekon isminin kamuoyunda küçük düşürülerek, Türk milliyetçiliğini yargılama gayreti ise kötü niyetli bir girişim olup, insafsız bir harekettir. Büyük Birlik Partisi olarak, Türk tarihinde önemli bir yeri olan bu kavramı sanık sandalyesine çıkararak aşağılamayı tarih şuurumuz gereği doğru bulmuyor ve kınıyoruz"

HABER VAKTİM

Üç mevsim
07-12-2008, 18:05
Haber başlığı bu şekilde olursa yanlış anlaşılamaya neden olabilir. BBP, Ergenekon'u savunmaz, savunmadı da. "Ergenekon"'isminin yani Türk Tarihindeki "Ergenekon" olayının bu olaylarla alakası olmadığını ve bu olayların asıl Ergenekon'a gölge düşürmemesi gerektiğini söylüyor BBP.

tayyipleyiz
07-12-2008, 18:25
Eda hanım siteden olduğu gibi alıyor sanırım. Onun bir hatası değil bence ... Değiştirmek de fayda var tabi ki ... :)

İsimlere çok da anlam yüklenmemli bence ... Bir de şu yönden bakalım; Gerçekten bu çete çökertilirse ergenekon gibi bir destan yazılmış olacaktır, Türk tarihinde. :)

LoNeLiNeSS
07-12-2008, 18:37
Bende ilk başlığı gördüğümde böyle bir şey olamaz dedim.. Ama hiç de sandığım gibi değilmiş :D :D
Haberin veriliş biçimi bende çok yerinde ilk başlarda bende tepkiliydim ama bence yerinde ve güzel bir başlık..

Aslında biraz da bizim elimizde bu isimde bir operasyonu değerlendirme biçimi.. Farklı açıdan bakalım; Ergenekon nasıl ki türklerin şahlanışı ise bu operasyonda Türkiyenin şahlanışıdır.. :-*

lazturk
07-12-2008, 18:49
basligi gordugumde BBPdemi Ergenekoncu cikti sandim ama iyikide oyle degilmis :)

Saltuk Buğra Han
07-12-2008, 19:07
Eda hanım siteden olduğu gibi alıyor sanırım. Onun bir hatası değil bence ... Değiştirmek de fayda var tabi ki ... :)

İsimlere çok da anlam yüklenmemli bence ... Bir de şu yönden bakalım; Gerçekten bu çete çökertilirse ergenekon gibi bir destan yazılmış olacaktır, Türk tarihinde. :)

Bende ilk başlığı gördüğümde böyle bir şey olamaz dedim.. Ama hiç de sandığım gibi değilmiş :D :D
Haberin veriliş biçimi bende çok yerinde ilk başlarda bende tepkiliydim ama bence yerinde ve güzel bir başlık..

Aslında biraz da bizim elimizde bu isimde bir operasyonu değerlendirme biçimi.. Farklı açıdan bakalım; Ergenekon nasıl ki türklerin şahlanışı ise bu operasyonda Türkiyenin şahlanışıdır.. :-*

Güzel yaklaşımlar.İnşAllah öyle olur.

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 19:10
Ben haberi aldığım yerden haberin içeriği veya başlığını değiştirmeden ekliyorumm . ( Başlıklar çok uzun olmadığı sürece de değişiklik yapmıyorum )

Hiç bir zaman tedbiri elden bırakmayalım , yorum yazmadan içeriğe de bir göz atalım . ;)

Üç mevsim
07-12-2008, 19:19
Haberiniz için teşekkürler ümitli bekleyiş. Tedbiri elden bırakmamak lazım.

Haberin içeriği ve başlığı değiştirilmez çünkü altına kaynak yazıyoruz. Ancak bu dışarıdan görünen ilk başlık, bizim haberi duyuruşumuzdur. Yani bu dışarıdan görünen başlığı istediğimiz şekilde yazabiliriz.

Müntesip
07-12-2008, 19:31
Kel alaka buna diyorlar sanırım !

Demokrat
07-12-2008, 19:32
isme takilmama gerekir önemi olan yapilmak istenen tabiki hassasiyetlerini anliyorum bbp li kardeslerimin ama cokta üzerinde durulacak bir nokta degil..
ilk oy verdigim parti olan ve her zaman gönlümde ayri bir yeri olan bbp nin o sahislarla uzaktan, yakindan iliskisi olamaz diye düsünüyor ve umuyorum..

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 19:36
Ne başlıkmış .Sizlerin dediği gibi olsun .Başlık değiştirilmiştir ! Bu sefer ki nasıl ?

tayyipleyiz
07-12-2008, 19:43
Ne başlıkmış .Sizlerin dediği gibi olsun .Başlık değiştirilmiştir ! Bu sefer ki nasıl ?

:D :D :D :D :D Hiç güleceğim yoktu Eda hanım ... :D :D :D :D :D :D

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 19:46
:-[ Olmadıysa gayri siz değiştirin buyrun .Başlık sizin ne demek : )

Demokrat
07-12-2008, 19:47

himm... bir haberci olarak uymamis diyeyim bu kadar uzun ve haberin tamamini özetleyen bir alinti asla haberin basligi olmaz.. baslik dedigin ilgi cekmeli ve gizemli olur simdi sen olayi bastan bitirmissin yok eger bu lafi chp deseydi o zaman dikkat cekici olurdu ama milliyetciligi ön planda olan bbp söyledigi icin bu haber bastan bitmistir :)
nasil yorumum cok aciklayici oldu mu..
simdide bir üye olarak yorum yapayim "ya banane kardesim basliktan ben icerige bakarim ama tabi biz bir haberin önce basligina sonra resmine bakariz sonrada okumus oluruz :) "

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 19:51
Ahmet abi sen yapma bari ::) :)

Halk oylamasına açalım oldu olacak .. Ben beceremedim bu işi ;) Başka önerisi olan varsa buyursun .Şöyle çarpıcı bir başlık arıyoruz.İlgilenenlere duyurulur. :-* :D

LoNeLiNeSS
07-12-2008, 19:53
Eski başlık bize ''mı acaba'' dedirtiyordu.. Yeni başlıkda haberi okumaya gerek yok direk yorum yazabiliriz konuya.. :-X :-X :-X

tayyipleyiz
07-12-2008, 19:54
:D :D :D :D :D

Demokrat
07-12-2008, 19:56
al sana baslik..

Ati alan Ergenekonu gecti, bbp hala daha ümraniye boylarinda...

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 19:57
Eda sen misin sözlü oyunlarda tavan yaptırmayan .Sen gel böyle ciddi ciddi haber aç sonra başlığa yapılan eleştiri 2. sayfaya erişsin .. Terkediyorum haberleri ..Gidip lay lay lom yapayım >:( :o :D

Meftun
07-12-2008, 20:03
bu anlayışı da anlayamıyorum ben yaa >:(

ergenekonda tartışılacak şey kalmadı isme taktık....

ne farkı var sadece gözaltıları şekil yönünden eleştirmeyle...

ne farkı var insanları sadece dış görünüşleriyle değerlendirip,içe bakmayanlara...

destansa destan...

bir Allahın kulu da çıkıp şu darbeye yüksek sesle hayır diye bağırsın hatta haykırsın....

eda bu arada başlık güzel..hatta ilk hali dikkatimi çekmişti :D boşver sen bunları ;D seninle uğraşıyorlar :-X

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 20:08
Farkındayım :'( Çok gücendim ...

LoNeLiNeSS
07-12-2008, 20:09
Feminizm kokusu alıyorum burdan.. :-X :-X

Demokrat
07-12-2008, 20:10

Fasizmden iyidir be :)

tayyipleyiz
07-12-2008, 20:11

Hep Ahmet' in yüzünden ... :)

Meftun
07-12-2008, 20:11

:D :D

bu arada asla kadınları ezemeyeceksiniz...

'ezilen kadınları' kurtarmak için parti kuruyorum : kadınların kurtuluş cephesi partisi :D

Berika
07-12-2008, 20:12
başlık sizi konuya çekmiş işte..eskisi kalsaydı keşke :-X

Demokrat
07-12-2008, 20:12

Baykal gibisin ha abi o herseyi ak partiden bilir sende benden :)

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 20:13

:D :D

bu arada asla kadınları ezemeyeceksiniz...

'ezilen kadınları' kurtarmak için parti kuruyorum : kadınların kurtuluş cephesi partisi :D

:) Aşmışsın olayı ..

tayyipleyiz
07-12-2008, 20:13

:D :D :D :D :D Yıktın beni ... :D :D :D :D :D :D

Demokrat
07-12-2008, 20:15

:D :D :D :D :D Yıktın beni ... :D :D :D :D :D :D

O kacinilmaz son be abicim 8) bende bu sevk bu azim olduktan sonra hangi cilgin durabilir ki 8)

ümitli_bekleyis
07-12-2008, 20:18
:)

LoNeLiNeSS
07-12-2008, 20:19

Dur de dur de Feminiz me dur de.. Erkekler için olanı yok mu bu feminiz mi nedir. Faşism mi oluyor erkekler için olanı.. :-X :-X :-X :-X :-X

Neyse konu amacından saptı galiba ben çekliyorum.. ??? ???

Demokrat
07-12-2008, 20:22
sende haklisin nurullah bir erkek icin ha feminizm, ha fasizm ne farkediyor degil mi bütün yollar romaya cikiyor :)

Enfal
07-12-2008, 22:00
:D