fatih kısaparmak balon baskılı balon Ünlü Futbolcu Maradona, Mescit Yaptırıyor - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ünlü Futbolcu Maradona, Mescit Yaptırıyor

OTTOMAN
11-03-2011, 12:40
http://www.habervaktim.com/resim/resim208603_1.jpg?t=

Dünyaca ünlü Arjantinli futbol adamı Diego Armando Maradona, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) mescit yaptıracak.

Maradona 31 Ekim'de 51. yaş gününü kutlamıştı.

BAE'de El Vasl Takımı'nı çalıştırmaya başlayan Maradona, dünya medyasında son yıllarda yer alan haberlerde deneyimsiz, abartılı konuşan ve disiplinsiz olarak nitelendiriliyordu. BAE'ye uyum sorunu dillendirilen, ilk haftalarda takımı yenilgilere uğrayan Maradona'nın, tepkiler üzerine bazı girişimlerde bulunmaya başladığı belirtildi.

YAŞASIN FİLİSTİN
Eylül'de 21 yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybeden Bani Yas Takımı oyuncusu Ziyab Avane'nin ailesine taziye ziyaretinde bulunan Maradona'nın, Avane anısına mescit yaptıracağı ilan edildi. Bir Arap taraftarının hediye ettiği Filistin kefiyesini boynuna sararak sahaya çıkan Maradona'nın İspanyolca "Yaşasın Filistin" sloganları attığı, 'Filistin'e özgürlük' videosu yayımlayacağı bildirildi. Maradona 'Ayşe Tinah' adasının doğanın 7 harikası olmasını da desteklemişti.

Kaynak (http://www.habervaktim.com/haber/208603/mescit_yaptiriyor.html)

İntifada
11-03-2011, 13:23
Müslüman mı ?

Ebuzer
11-05-2011, 16:08
Arjantinli..

İntifada
11-05-2011, 16:30
müslüman değilse o iş olmaz...

BeldeiTAYYIBe
11-05-2011, 16:31
Müslüman mı ?

Arjantinli..

Arjantinliden müslüman olmazmi?:)

Yıldırım
11-05-2011, 16:35
Müslüman olup olmadığını bilmiyorum.
Mescit sadaka-i cariyeye girer fakat müslüman değilse değil ölmüşken hayattayken bile fayda etmez.

İntifada
11-05-2011, 16:41
sadaka madaka değil...
müslüman olmayan birisinin yaptırdığı mescitle alakamız olamaz...
ayet bellidir...
Allah'ın mescidlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe inananlar, namazı kılanlar, zekâtı verenler, Allah'dan başka hiç kimseden korkmayanlar onarıp şenlendirebilir. Bu kimselerin doğru yolu bulanlardan olmaları umulur.

o parayı afrikaya yollamasını tavsiye edebilirim kendisine...

BeldeiTAYYIBe
11-06-2011, 00:41
Gayrimüslim devlet yaptirirsa veya insasinda yardimci olursa hüküm nedir?
Cemaatin tutumu ne olmalidir?

İntifada
11-06-2011, 00:43
İşte o soruyu özel olarak soracağım bir gün bir alime...
kafamı çok kurcalayan bir soru...

BeldeiTAYYIBe
11-06-2011, 00:48
Su an itibariyle benimde kafami kurcaladin...
Cevap bekleriz.

serdary
11-07-2011, 00:04
Tevafuken aşağıdaki yazıya rasladım facebook'ta

Dünya tersine döndü.2 farklı olay - 2 ters köşe
*Dünyaca ünlü Arjantinli futbol adamı Diego Armando Maradona, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) mescit yaptıracak.
* Birleşik Arap Emirliklerinde bir Otel Yılbaşı için Noel Ağacı hazırladı.Rekor için bu ağaca toplamda 16 Milyon 700 bin TL para harcandı !