Orijinalini görmek için tıklayınız : Usulca bir sızı var içimde . Gitmek ne garip şey ÖMER
yasinarslanpay
03-07-2008, 21:14
Aslinda bu yazacaklarimi kime neye yazdığımı bilmiyorum ama yıllardır görmediğim arkadaşım Ömer'e yaziyorum...
Usulca bir sızı var içimde dile getiremedğim yalnız benim yalnız bana ait bir acı var içimde ismini koyamiyorum. Bugün yine güzel başladı gün ama gün geceye çalarken içime gecenin karanlığı girdi sanki. Bugün hayatın ne kadar anlamsız olduğunu bir kez daha gördüm sanki neydiki bunlar ugraştıklarımı düşündüm biran oda ne meğer ne kadar değersizmiş.
İnsanın içindeki ukteleri o kadar çokmuş ki aglamak istiyor insan kaybettiklerine kaybedeceklerine. İşte bugün öyle bir durumdayım . Ömer Ömer üşüyorum Ömer özlüyorum ama biliyorum bir gün benimde kapımı çalacak bu zalim kader.
Gideceğiz bizde usulca sanki hiç varolmamışçasına. Ben sana yaziyorum Ömer bilmiyorum bu yazdiğim sanami yoksa
ismine koyamadiğim içimdeki okorkunç sızıyamı .Ömer sana yazıyorum kardeşim çünkü konusçak kimsem yok .Sana yaziyorum çünkü sen ismini koyabildiğim özlemlerindensin dostumsun. Dertdaşımsın. Yalnızım Ömer yalnızım şu aile albümümden bir fotograf daha solarken yalnız Olabildiğince boş bir oda olabildiğince Yaşlı gözlerim var. Ölüm ölüm o
kadar kötü ki insan bir sevdiği ölünce farkediyor. . Hele birde erken bir ölümse biliyorum tüm ölümler erkendir. Ama gerçek erken ölümlerdense İşte ozaman ah ulan ah be nereye gittin niye gittin daha yapılcak çok şeyimiz vardı.Diyesi geliyor insanın diyorda ama bakiyorki elden birşey gelmiyor. Olsun diyor olsun. bekle bende geleceğim korkma vademin dolmasını bekliyecek değilim . Gelceğim.. bekle. O zaman ona hoşçakal demiyeceğim madem bende gideceksem ona niye elveda diyeyimki. Bekle bende geliyorum demek yanlismi olur. Yine derdimi paylaştın ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.
Yasin.
berat_2107
03-07-2008, 21:19
ellerine sağlık kardeşim kangammmm
yasinarslanpay
03-07-2008, 21:20
Eyvallah abi kankam.
yasinarslanpay
03-07-2008, 23:07
Kimse anlamıyorki kimse duymuyorki gönlümdeki feryadı . Sana da yazmiyorum be sanada ben kendime yaziyorum Sen istediğini de bana bencil de ne dersen de Yaziyorum Ömer sen veya bir başkası okusun diye değil umutlar o çöl yarısı umtlarım yeşersin diye yazıyorum. Gönlümdeki o uhunet yokolsun diye yaziyorum. Yaziyorum işte Ömer Acilarima yaziyorum O boş sandalyeye O sessiz sessiz agladığım gecelere yazıyorum. Sanki giden geri gelecekmiş gibi ama benim kadar sende biliyorsun. Bir giden dönemeski bir daha geri sen bana istediğin de olurmu ama asla duygusuz deme çünkü ben bugün anlıyorum O yosun tutmuş kalbimi bile sızlatan acılar varmış ... Ne kadar anlamsız o lafta kalp acıları yok aşk hatırları ne kadar safcaymış. İnsan her zaman sorar ya şu soruyu niye birşeyi kaybettikten sonra değerini anliyoruz ? Neden be Ömer Neden . Sana sormuyorum asla bunun cevabını bende biliyorum... Ömer insan onu kaybettikten sonra ölümü seviyor .Seviyor o ışıksız mezarlığı....
yasinarslanpay
03-07-2008, 23:27
Dostum Dostum diyecek kimsem yok . Şöyle bir baktımdada hiç olmadı. Şu an ölsem anamdan babamdan başka aglayacak kimsem yok .Bırak olmasın kimseye acı vermek istemiyorum .Giderken giderken dalından düşen bir yaprak kadar sessiz ve kimsesiz olmayı arzuluyorum . Hoşçakal demeyiceğim .Sana. Bilmezmisinki yolun sonu elbet orasıdır.
Gidecegim gideceksin ama ben önce giderim kim bilir be dostum kim bilir Ölüme kim yakın kim bilir..
yasinarslanpay
03-08-2008, 00:55
Eller boş hayat zaten boş imiş .Sen olmayınca şu saksıdaki menekşenin rengi solgun akan sular tunca dönmüş sözlerim de elem ve acı var kalbimde ise ince usul usul bir sızı
yasinarslanpay
03-08-2008, 18:53
Gözlerim bugulu yarindan umutsuzum niye diye sorma cevabını ben bile kendime veremiyorum. Korkuyorum bişeylerden bir tavşan misali gel kurtar diyecek kimsem yok. Kalbimde boş kalan resimlerin yerini dolduramiyorum..
Ölmek istiyorum ölemiyorum yapamiyorum. Korkuyorum ölmekten velakin yaşamda kalmamı saglayan amaçlar azalıyor.. Gidiyorum br dostum gidiyorum ölüme gidiyorum yine sessiz yine her zamanki gibi yalniz sana yazmiyorum bu satirlari o sıkıcı sönük kaderime yaziyorum.. Mevsim bahar ama ben kış gibi hissediyorum . Bu baharlar çok kısa aynı ömrüm gibi. Ben vedalaşmalara dayanamam aynı şmidiki gibi aglarım ama ben gidersem o kadar acı çekmem .. Kırgınım kırıglıklarım var elbet bir çok kişiye en önemlisi hayata karşı kırgınlıklarım var... Hiç bir zamanda
geçmeyecek zamanda kaybolmuşum kaderim tarafından yokluklara itilmişim. işte Ömer işte kaybedmiş adamın portresi
yasinarslanpay
03-08-2008, 19:07
Bak diyorlar bak şu mevsime insanlara çiçeklere bozkırlara Tamam diyorum bakıyım ama içimdeki çöl ne olacak Ya hüsran dolu yıllarım . Ya yalnızlıklarım ya kayıplarım onlarıda geri verebilecek mi bu sahte bahar susuyorlar . Susarlar tabi çünkü onlarda iyi biliyor bunun cevabını . Onlara diyorumki susmayın ben ömrümce sustum Suskunluklar insanın zindanı konusun neden kalayim neden sarilayim bitecegini bile bile şu dünyanın yalanlarına yalanlar bitirmedimi
gönlümüzdeki umut kırıklarını beni şu duruma getiren dünyanın dolanbazlığı degilmi değilmi. Şimdi geçmişimi geri istemiyorum verselerde kabul edecek yüzüm yook nasil yarindan umudum yoksa dündende bir beklentim yok ..
Yani yaşamamın anlamı yok hiçde olmadıki...
yasinarslanpay
03-08-2008, 19:27
Gitme diyeceğim kimsem kalmadı . Bana yapma deme ölümü seçmekden başka yolum varmiki. Şu ışıksız odalarda tek galip var Oda yalnızlığım kimsesizliğim.. Hesap vereceğim kimse yok niye yaptın diyecekde Aslinda sende yoksun Ömer Şu ziviri karanlık odada yalnız ben ve tükenmiş kaderim var. Giderken dönüm bakacak bir şeyim yok güle güle diyenimin olmayacağı gibi
yasinarslanpay
03-08-2008, 19:39
Bana öyle mutsuz bakma n'olur bakma çevir yüzünü Kaybedenlerin şahıyım ben unuttun mu Yine kayipmi deme gayri kaybedecek nem kaldiki şu önemsiz canımdan başka oda yakında olmayacak işte işte ozaman tam bir kaybedenlerin şahı olacağım. Üşüyorum Ömer üsüyorum dedim ya Ölüm ün soğukluguyla üşüyorum.. Özlemim bir kat daha artıyor. Kaybediklerime bir adım yaklaşırken bagırıyorum onlara geliyorum geliyorum...
yasinarslanpay
03-08-2008, 19:49
Kimsesizligimin adını koyamıyordum Ama şimdi koyuyorum Ölüm ölüm Ölmeden insan vicdan muhasebesi yapiyor.. Aynı şarkıdaki gibi Ben hayatta en çok babamı sevdim biliyorum oda en çok beni sevdi. Böyle erken giderek en çok onu cezalandıracağım ama neyleyim gidiyorum baba sanda hoşçakal demiyeceğim sende gelirsin bilirim dayanmayıp yanıma gidiyorum işte hiç ama hiç bir şey istemeden...
Ömer Ömer üşüyorum Ömer özlüyorum ama biliyorum bir gün benimde kapımı çalacak bu zalim kader.
süper süperrrrrrrrrrrr...........
Aslinda bu yazacaklarimi kime neye yazdığımı bilmiyorum ama yıllardır görmediğim arkadaşım Ömer'e yaziyorum...
Usulca bir sızı var içimde dile getiremedğim yalnız benim yalnız bana ait bir acı var içimde ismini koyamiyorum. Bugün yine güzel başladı gün ama gün geceye çalarken içime gecenin karanlığı girdi sanki. Bugün hayatın ne kadar anlamsız olduğunu bir kez daha gördüm sanki neydiki bunlar ugraştıklarımı düşündüm biran oda ne meğer ne kadar değersizmiş.
İnsanın içindeki ukteleri o kadar çokmuş ki aglamak istiyor insan kaybettiklerine kaybedeceklerine. İşte bugün öyle bir durumdayım . Ömer Ömer üşüyorum Ömer özlüyorum ama biliyorum bir gün benimde kapımı çalacak bu zalim kader.
Gideceğiz bizde usulca sanki hiç varolmamışçasına. Ben sana yaziyorum Ömer bilmiyorum bu yazdiğim sanami yoksa
ismine koyamadiğim içimdeki okorkunç sızıyamı .Ömer sana yazıyorum kardeşim çünkü konusçak kimsem yok .Sana yaziyorum çünkü sen ismini koyabildiğim özlemlerindensin dostumsun. Dertdaşımsın. Yalnızım Ömer yalnızım şu aile albümümden bir fotograf daha solarken yalnız Olabildiğince boş bir oda olabildiğince Yaşlı gözlerim var. Ölüm ölüm o
kadar kötü ki insan bir sevdiği ölünce farkediyor. . Hele birde erken bir ölümse biliyorum tüm ölümler erkendir. Ama gerçek erken ölümlerdense İşte ozaman ah ulan ah be nereye gittin niye gittin daha yapılcak çok şeyimiz vardı.Diyesi geliyor insanın diyorda ama bakiyorki elden birşey gelmiyor. Olsun diyor olsun. bekle bende geleceğim korkma vademin dolmasını bekliyecek değilim . Gelceğim.. bekle. O zaman ona hoşçakal demiyeceğim madem bende gideceksem ona niye elveda diyeyimki. Bekle bende geliyorum demek yanlismi olur. Yine derdimi paylaştın ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.
Yasin.
Gercekten cok guzel. Ozellikle baslangici cok etkileyiciydi fakat sona dogru biraz basitlesti. Oylesine yazmak yerine bu isi meslek edinmiscesine yazarsaniz cok guzel basarilar elde edeceginize inaniyorum.
Bak diyorlar bak şu mevsime insanlara çiçeklere bozkırlara Tamam diyorum bakıyım ama içimdeki çöl ne olacak Ya hüsran dolu yıllarım . Ya yalnızlıklarım ya kayıplarım onlarıda geri verebilecek mi bu sahte bahar susuyorlar . Susarlar tabi çünkü onlarda iyi biliyor bunun cevabını . Onlara diyorumki susmayın ben ömrümce sustum Suskunluklar insanın zindanı konusun neden kalayim neden sarilayim bitecegini bile bile şu dünyanın yalanlarına yalanlar bitirmedimi
gönlümüzdeki umut kırıklarını beni şu duruma getiren dünyanın dolanbazlığı degilmi değilmi. Şimdi geçmişimi geri istemiyorum verselerde kabul edecek yüzüm yook nasil yarindan umudum yoksa dündende bir beklentim yok ..
Yani yaşamamın anlamı yok hiçde olmadıki...
cok guzel duygulara deyinilmis ve guzel tasvir edilmis.
devamini bekliyorum.
yasinarslanpay
03-08-2008, 22:06
Anlatamıyorum Ömer Kayıplarımın degerini anlatamıyorum. Çünkü gerçektende sözlerim yetersiz kalıyor. Aynı beni dünyada tutmaya yarayan umutlarım gibi Yalnızım bomboş tarladaki bir selvi gibi yalnız. Gel Ömer gel nerdesin deme Şarkıların biterken başladığı yerdeyim . Yüreğinin derinliklerindeyim. Nerdesin Ömer
yasinarslanpay
03-08-2008, 22:20
Yazma diyorlar yazmassam yaşayamam zaten bir kurşunluk hayatıma kurşunu yazma diyen sıkar ÖmerYazıyorum Ömer Sanki giden geri gelecekmiş gibi dünümü geri getirecekmiş gibi yaziyorum Ömer yaziyorum kahrolası kagıt kalem yokmuş gibi buraya yaziyorum... Anlatmak zor geliyor söyleyemiyorum . yaziyorum Ömer Sanki söyleceğim yaşıyor gibi sanki o duyacak gibi İşte içimdeki en büyük ukte o Ona yaşarken diyemediklerim. Ama üzülmüyorum pek yakında bende gidiyorum . Bitiyor Bu zulüm bitiyor be Ömerrrrr..
yasinarslanpay
03-08-2008, 22:43
Bakiyorumda insanlar cemil cümle ne kadar mutlu yada mutluluk oyunu oynuyorlar. Bu oyunu birbiz ögrenemedik . Gayri ögrenemeyizde birak ögrenmeyelim . Gözlerimin musluklarına tapa takacak değilim ya birak aglayalım Ben aglarken mutluyum. Acımı haykırırken değil sana yazarken mutluyum sanki son bir görevimi yerine getiriyorum. Aslinda ölecek benim son görevini yapacak sen olmalısın velakin bu seferde böyle olsun be Ömer dostlar arasında lafı bile olmaz ... Yaziyorum Ömer yaziyorum sanki sana ulaşacakmış gibi Senden yanıt beklercesine yaziyorum .Yanıtlamasanda göremesende bu satırları buraya değil gönlüne yaziyorum..
berat_2107
03-08-2008, 22:51
tebrik ederim kardeşim çok güsel yaziyorsun yüregine ve emeğine sağlık.kendine bunlari not almayi unutmuyorsundur inşallah gelecek için lazim olabilir.
yasinarslanpay
03-08-2008, 23:09
Biz devamlı dert çekerdik çevremizdekiler ise siz gençsiniz bu deli gönlünüz dert çektikçe uslanir. Derdi. Ama öyle değilmiş insan sona gelince gönlünde uslaniyormuş umutlarıda . Görememişiz be Ömer Hızla yeni şeyler yaparken yavaşlayıp usandığımızda aslında hızla koşduğumuzu farkediyor insan İşte bende Sözün sonunda Bir kurşun kadar yakınım Ölüme tüm kayıplarıma bir kurşun kadar yakınım
yasinarslanpay
03-08-2008, 23:13
Ömer eğer hayatımı bir cümle olarak degerlendirmek gerekirse Sanki Ölüm yokmu gibi yaşadım Onu farkettiğimde çok geçti...
Esra KAÇ
03-08-2008, 23:13
Çok güzel yazmışsın Yasin...
Gerçekten gerçek dostlar herzaman özlenir..
Birde dostun yaşadığı halde senden uzakta ve görüşme ihtimalinizde çok ise...
İşte benim dostumda çok uzaklarda görüşemiyoruz vede ondan sonra kimseyle dost olamadım...
İnsanın karşısına dost birkere çıkıyor bir daha da çıkmıyormuş bunuda öğrendim.
berat_2107
03-08-2008, 23:16
helal olsun yakışır sana.ama 50 yasındaki insan kadar olgunca düşünüyor ve yazıyorsun
yasinarslanpay
03-08-2008, 23:31
Yavv Ömer yazdıklarım edebiyat parçalıyor gibi gelmesin sana ben kim edebiyat kim aslinda buraya hafiten bir vicdan muhasebemi ve belkide ölüm mektubumu yaziyorum.. Sana bunu sana değil dostuma değil kaybettidiğim herkese herşeye yaziyorum . Korkuyorum Ömer ÖlMEKTEN DEĞİL ölüpde kaybettiklerime kavuşamamaktan korkuyorum Ömer Giderken birilerini üzmekten korkuyorum
suskun_prenses
03-08-2008, 23:42
Kimsesizligimin adını koyamıyordum Ama şimdi koyuyorum Ölüm ölüm Ölmeden insan vicdan muhasebesi yapiyor.. Aynı şarkıdaki gibi Ben hayatta en çok babamı sevdim biliyorum oda en çok beni sevdi. Böyle erken giderek en çok onu cezalandıracağım ama neyleyim gidiyorum baba sanda hoşçakal demiyeceğim sende gelirsin bilirim dayanmayıp yanıma gidiyorum işte hiç ama hiç bir şey istemeden...
hepsi çok güzel Yüreğin dert görmesin kalemin hiç solmasın inşallah
yasinarslanpay
03-09-2008, 00:00
Anlamasınlar Ömer Bir sen bil bir ben bileyim ayni sırlarim sırlarımız gibi bir sen bil bir ben bileyim öleceğimi olsun Ömer olsun Ben ölsemde gölgem izlerim umtlarım burda kalacak olsun..
yasinarslanpay
03-09-2008, 14:41
Bir pazar sabahı yine acılar içinde sana geldim . Bugün kalktım ve yine kaybettiklerim gedli aklıma hani o çamur sahalarda beraber top oynadıklarım aldığım poaça yı paylşatığım dostlarım arkadaşlarım geldi. . aklıma sanki onlar hiç gitmemişler hep ordaymışcasına hareket ettim bugün Sanki dışarı çıksam bizim ismail lle yusufla sen le karşılacak gibi davrandım. Sanki sokağa çıksam o başında deli rüzgarlar esen o bendeki beni bulacak gibi hareket ettim. Ama kısa sürdü herşey yine içime dehşet verici bir karamsarlık düştü. Yavv Ömer gitmek ne garip şey ....
oguzdesouza
03-09-2008, 17:47
Seni çok iyi anlıyorum.Yazın bende en yakın arkadaşlarımdan birini ne yazık ki kaybetmiştim. İnsan değerini kaybedince anlıyor :( :(
yasinarslanpay
03-09-2008, 18:39
Acı çekiyorum Ömer acı Özlemek bu kadar acı verirmi insana Yoksa bana acı veren ölümün o soğuk yüzümü ? Acı çekiyorum Ömer acı sanki memleketimi göremiyecekmişcesine acı çekiyorum Ömer acı Nerdeyim veya sen nerdesin cevabını veremiyeceğim okadar çok soru varki Acı çekiyorum sadece acı.
yasinarslanpay
03-09-2008, 18:56
Seni Kaybettim veya öldün saniyorlar. Ölenler kaybettiklerim başkaları beni yaralayan ise onları kaybetmemin acısının tarifini yapcağım çevremde kimse olmaması beni sana iten en büyük etmen .. Sen bir yere gitmedin şükür giden ler belli gidecekte ..Gideceğim Ömer gideceğim...
yasinarslanpay
03-10-2008, 17:15
Yüregimin götürdüğü yere gitmek istiyorum yüreğimde onlar var beni hep ölüme götürüyor. Ben bu derdimden şikayetçi değilim asla benim derdim özlemime tabib bulamamdır. Yürekler nerde neşekilde olursa olsun birdir .Ama yalnızdır .Ömer bir gülüşün bir dokunuşun yerini tutabilir.? Yüreğimde özlemlerim kayıplarım var ölümde başka nereye gidebilirimki sence . Ben dünde ölümü isityordum bugünde istiyorum yarinda isteyeceğim. Kimisi diyecekki yakışırmı bu yaşta bu dudaklara ölüm sözü Onları diyeceğim tek söz olur. Kaybetmenin yaşı yoksa ölümünde yaşı yoktur be Ömer
yasinarslanpay
03-11-2008, 15:19
Devamlı kayıplardayım. Dünümü ararken baktımki yarinimi kaybetmişim. Yarinimi kaybettim be Ömer suçlu kim biliyormusun ben ben ben ... Aglamak istiyorum kelimeler diziliyor bogazıma sözler değil hayaller geçiyor beynimden .
Ama kimseye kızgın değilim kırgın değilim ben haytımda kırgınlıklara yer vermem düşündümde olsun be olsun Dünümde olmasa yarınımda olmasa sevdiklerim olsa yeter be kayıplar zaten kayıpdı özlemler ise elbet biter be bırakalım geçmişi yarını bıraklım Ömer su misali akacak mecra bulur Boşver Ömer ne böyle gamlı bülbülüz bıraK öMER HAKLISIN YARINA BAKALIM GÜNÜNÜ GELECEĞE UMUDA AYARLAYALIM
HOŞÇAKAL DOSTUM HOŞÇAKAL BEN HEP ŞARKILARIN BİTTİĞİ YERDEYİM YÜERĞİNİN GÖTÜRDÜ YERDEYİM....
yasinarslanpay
03-11-2008, 15:29
Sanki Ölü topragı kalkıyor üstümden . Bu vatanın her yerinde mutluyum şu akan su şu gülen çocuk su calan ezgi birak Ömer yaşamana bak çık dışarı havayı içine çek ....................
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.