fatih kısaparmak balon baskılı balon Vakit yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vakit yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında

CeVHeR
04-26-2008, 16:26
VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Bursa'da 9 Ocak 2003 tarihinde Nilüfer Evlendirme Dairesi'nde, kendisinden 50 yaş küçük hafız Ayşe Yılmaz'la nikah masasına oturan ve uzun süredir aşırı dinci Vakit Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki kıza tecavüz ettiği ihbarı üzerine dün 23.30 sıralarında Mudanya'da gözaltına alındı. İnegöl İlçesi'nde oturan 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddia edilen Hüseyin Üzmez'le birlikte küçük kızın annesi ve babasının da Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Katıldığı televizyon programlarında kavgacı uslubuyla tanınan Hüseyin Üzmez'in sorgusu devam ederken, bugün Mudanya Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

KARISI DA KENDİSİNDEN 50 YAŞ KÜÇÜK

Hüseyin Üzmez'in 5 yıl önce Bursa'da nikah kıydığı kendinden 50 yaş küçük Ayşe Yılmaz'ın ailesi bu evliliğe karşı çıkmış ve nikaha gitmemişti.

Bursa'nın Arabayatağı Mahallesi'nde kuruyemişçilik yapan kayınpeder Mustafa Yılmaz sonradan bu evliliği onayladıklarını, “Peygamber Efendimiz de Ayşe anamız 9 yaşındayken evlenmişti. Kızımın evlenmesine ilk zamanlar karşıydım ama sonradan normal karşıladım” demişti.

İLK SİLAHLI SAĞ EYLEMCİ

Malatyalı olan Hüseyin Üzmez, 1952 yılında henüz lise öğrencisiyle gazeteci Ahmet Emin Yalman'a suikast girişiminde bulundu. ‘İlk sağ eylemci' olarak bilinen Hüseyin Üzmez, Ahmet Emin Yalman'ı öldürmeye teşebbüs suçundan mahkum oldu ve 10 yıl hapis yattı.

Cezaevinden çıktıktan sonra yarıda bıraktığı liseyi, ardından da Hukuk Fakültesi'ni bitiren Hüseyin Üzmez, bir dönem Turgut Özal Hükümeti'nde Sağlık Bakanı Mehmet Aydın'ın özel danışmanı olarak görev yaptı. Hüseyin Üzmez, bazı sağ partilerde görev almış ve MÇP'de genel başkan adayı olmuştu.

ÜZMEZ, ADLİYEDE

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde dün gece 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunun tamamlanmasından sonra adliye sevk edildi.

Mudanya Adliyesi'ne yoğun güvenlik önlemi altında saat 13.50'da getirilen Hüseyin Üzmez'in bitkin olduğu ve koluna giren polislerin desteğiyle yürüdüğü dikkati çekti. Güvenlik güçleri gazetecilerin fotoğraf çekmesini önlemeye çalıştı. Hüseyin Üzmez'in savcılıkta ifadesinin alınmasından sonra nöbetçi mahkemede hakim önüne çıkarılması bekleniyor.

(hürriyet)

CeVHeR
04-26-2008, 16:28
Hani nerde yaşlıları koruyan adiler....
Hüseyin Üzmez 75 yaşında...
Şimdi neden bayram yapıyorsunuz...
Eğer böyle birşey gerçekten olmuşsa, Hüseyin Üzmerz' in yüzüne ilk ben tükürürüm. Yalnız, olmadığından adım gibi eminim, 1 Mayıs öncesi kimlerin oyunu bu...

Sukut-u Hayal
04-26-2008, 16:29
Bu ulkede cekmeyen vatan evladi soyleyin bana!

aksavaşçı
04-26-2008, 16:32
yaw bu kadar da alçaklık olmaz ki yaa.hüseyin üzmeze iftira attıkları apaçık ortada

CeVHeR
04-26-2008, 16:34
Eminim ki emniyet yetkilileri Hüseyin Üzmez' e kendi babaları gibi bakıyordur. İçeride bir sıkıntısı olmaz ama Hüseyin Üzmez'e bu çamuru atanlar kimlerdir...

murat kurt
04-26-2008, 17:16
asla olamaz inşaallah ben inanmıyorum..İftiradır inşaallah

Mu-Alim
04-26-2008, 17:28
Nusret'in bir teşhisi çok önemli:

Hürriyet ve türevleri İlhan Selçuk gözaltına alındığında bas bas bağırmışlardı, yaşlı başlı adama böyle bir şey yapılması uygun mudur diye; şimdi zevkten dört köşeler...

Öte yandan Eğer bu gerçek ise ben de Üzmez'in suratına ilk tüküreceklerdenim; ama ben de inanmıyorum yaptığına. Kimbilir neyi nasıl çarpıtıyorlar yine...

Çıkar kokusu...

Necip Fazil
04-26-2008, 17:30
" Karısıda kendisinden 50 yaş küçük "

Be avanaklar, yıllardır sahnelerinizde maymum gibi oynattığınız M.Ali Erbil'in karısı kendisinden kaç yaş küçük ?

Bunu bir anarmollik gibi ortaya koyuyorsanız, Seda Sayan'ın çocuk yavuklularını da ortaya koyunda, samimiyetinize inanalım.

VesseLam

aşk-ı ilahi
04-26-2008, 17:34
asla inanmıyorum...

iftiranın böylesine....ne denir bilemem....yazıklar olsun....

politikaci
04-26-2008, 17:38
bencede iftira

Benide_Kapatın
04-26-2008, 18:14
Daha dünde Topkapı Hafızı hakkında böyle bir haber vardı

Amaç ne ki?

Necip Fazil
04-26-2008, 19:43
“Size bir fasık haber getirirse, onu iyice araştırın; yoksa bilmeden bir topluluğa karşı kötülük yapar, sonra da yaptığınıza pişman olursunuz.” ( Hucurat Suresi 6. Ayet. )

VesseLam

ENGİNEER
04-26-2008, 19:45
“Size bir fasık haber getirirse, onu iyice araştırın; yoksa bilmeden bir topluluğa karşı kötülük yapar, sonra da yaptığınıza pişman olursunuz.” ( Hucurat Suresi 6. Ayet. )

VesseLam
Bundan güzel öğüt mü var?

Sukut-u Hayal
04-26-2008, 19:46

VesseLam
Bundan güzel öğüt mü var?

yok :)

f_zehra51
04-26-2008, 19:57
arkadaşlar hani bazıları için şöyle bi şey söylenir, 'onun bi Allah bir dediğine inancaksın, ona da bildiğin için'
hürriyet için de aynı söz geçerli, kaldı ki o 'Allah bir' bile demez. haberin altında hürriyet yazısını görünce okuduğuma pişman oldum, okumaya bile değer bulmuyorum. biliyorsunuz hürriyet yalan haberleriyle meşhur bir gazetedir.
çamur at izi kalsın mantığında biz gazete. allah doğrunun yardımcıdır, Hüseyin Üzmez'in de yardımcısı olsun inş. eğer bu haberin doğruluk payı varsa-ki sanmıyorum- onun hesabını başta kendi tarafındaki insanlar yani bizler sorarız.
allah hepimizi bu tür iftiralardan korusun...

Eşref
04-26-2008, 20:31
Nöbetçi mahkeme Hüseyin Üzmez ve 14 yaşındaki kızın annesi hakkında tutuklama kararı almış.

YavuzSultanSelim
04-26-2008, 22:32
şöyle dinci gibi bir sıfatı bazı kişilere yakıştırıyorlar ya sinirlerim tepeme çıkıyor.

Onu yanlış bir sıfat gibi göstermek ne kadar doğru

eddie
04-26-2008, 23:25
kendi kazdıkları kuyuya düşür Allahım bunları

mavera
04-26-2008, 23:26
olay hakkinda bilgim yok o yüzden olumlu yada olumsuz bir görüs belirtmeyecegim..evet kartel olayi abartmis olabilir ama bu olay belli, basina iftiradan mi ibaret hep beraber görecegiz ;)..
sirf ayni görüsteyiz diye birilerinin her yaptigini savunma gibi bir duruma asla giremem!..

anatolia
04-26-2008, 23:32
bütün haberlerde verildi doğru olmasa verilmezdi neden böyle kişilere gelince eleştiri kesiliyo böyle kişilerin yüzünden herkesin adı karalanıyo eğer doğruysa Allah nasıl biliyosa öyle yapsın >:(

merve
04-26-2008, 23:33
olay hakkinda bilgim yok o yüzden olumlu yada olumsuz bir görüs belirtmeyecegim..evet kartel olayi abartmis olabilir ama bu olay belli, basina iftiradan mi ibaret hep beraber görecegiz ;)..
sirf ayni görüsteyiz diye birilerinin her yaptigini savunma gibi bir duruma asla giremem!..

Doğruluk payı var yani abi öyle mi???

mavera
04-26-2008, 23:36

Doğruluk payı var yani abi öyle mi???

Olayi, ic yüzünü bilmiyorum..öyle vergi kacakciligi yada yazilari nedeniyle islenmis bir suc degil ki bu belli basina adli bir vakadir evet kartel medyasi olayi abartmis olabilir ama olayi tamamen görmezden gelmemek gerekir..
kaldiki üzmez tutuklanmis, ben öyle basit komplo teorileriyle tutuklanacagini sanmiyorum, üzmezi biz yazilarindan biliriz, sahsen tanimayiz ki kefil olalim o yüzden direkt bizdendir, bizim taraftandir diyerek birilerini savunma durumuna asla gitmem..
eger hakliysa bu er yada gec ortaya cikar ;)

Ak_Zeynep
04-26-2008, 23:38
ÜZMEZ KİMDİR?

Hüseyin Üzmez, ilk silahlı sağ eylemcisi. 22 Kasım 1952 tarihinde, lise son sınıf öğrencisiyken, ‘‘Allah düşmanı’’ dediği Vatan gazetesi sahibi ve başyazarı Ahmet Emin Yalman'a 6 el ateş etti, ‘öldü' diye bıraktı. ‘‘Öldürmeye teşebbüs’’ suçundan 10 yıl tutuklu kaldı. Cezaevinden çıktıktan sonra lise ve hukuk fakültesini bitirdi. Özal hükümetinde Sağlık Bakanı Mehmet Aydın'ın özel müşaviri oldu. Milliyetçi Çalışma Partisi'nin genel başkan adayı oldu. Can Pazarı adlı aşk romanının aynı zamanda kahramanı olan Hüseyin Üzmez, üniversite öğrencisi ile yaşadığı aşkı romanlaştırdı.

oguzdesouza
04-26-2008, 23:40
Nöbetçi mahkeme Hüseyin Üzmez ve 14 yaşındaki kızın annesi hakkında tutuklama kararı almış.

Yargıya zaten güvenimiz yok da, doğrusu ben böyle bir yazardan bunu beklemiyorum.Yargı biraz adil olsun lütfen

BaDe_EsNa
04-26-2008, 23:41
dogruysa Allah belasını versin >:( ama dogru olduguna inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum :( hayır dogruysa elbet üzülecegim ama bi de bütün sagcılara bu yüzden laf gelecek siz böylesiniz işte denilecek yine sag karalanacak yine bir kişinin yaptıgı bütün herkese bulaşacak asıl bundan dolayı daha çok üzülecegim inş dogru degildir ve bu tez zamanda ortaya çıkarrrr :(

HAKK_DAVA
04-26-2008, 23:42
Vakit yazarı Üzmez tutuklandı...

http://www.ihl-haber.com/images/haber/414.jpg

14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz suçlamasıyla dün akşam gözaltına alınan Vakit Gazetesi yazarı 78 yaşındaki Hüseyin Üzmez ile kızın annesi tutuklanarak cezavine yollandı...

Mudanya Adliyesi'nde yaklaşık 5 saat savcıya ve ardından nöbetçi mahkemede hakime ifade veren zanlılardan Hüseyin Üzmez `cinsel istismar', ilişki kurduğu B.Ç.'nin annesi Livaze Ç. de kızını bu ilişkiye zorlamak suçundan tutuklandı. B.Ç.'nin babası Bekir Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Adliyeden yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarılan Hüseyin Üzmez ile Livaze Ç., Bursa E Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bursa'da 9 Ocak 2003 tarihinde Nilüfer Evlendirme Dairesi'nde, kendisinden 50 yaş küçük hafız Ayşe Yılmaz'la nikah masasına oturan ve uzun süredir Vakit Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki kıza tecavüz ettiği ihbarı üzerine dün 23.30 sıralarında Mudanya'da gözaltına alındı. İnegöl İlçesi'nde oturan 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddia edilen Hüseyin Üzmez'le birlikte küçük kızın annesi ve babasının da Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

ÜZMEZ KİMDİR?

Malatyalı olan Hüseyin Üzmez, 1952 yılında henüz lise öğrencisiyle gazeteci Ahmet Emin Yalman'a suikast girişiminde bulundu. `İlk sağ eylemci' olarak bilinen Hüseyin Üzmez, Ahmet Emin Yalman'ı öldürmeye teşebbüs suçundan mahkum oldu ve 10 yıl hapis yattı.

Cezaevinden çıktıktan sonra yarıda bıraktığı liseyi, ardından da Hukuk Fakültesi'ni bitiren Hüseyin Üzmez, bir dönem Turgut Özal Hükümeti'nde Sağlık Bakanı Mehmet Aydın'ın özel danışmanı olarak görev yaptı. Hüseyin Üzmez, bazı sağ partilerde görev almış ve MÇP'de genel başkan adayı olmuştu.

Can Pazarı adlı aşk romanının aynı zamanda kahramanı olan Hüseyin Üzmez, üniversite öğrencisi ile yaşadığı aşkı romanlaştırdı.

Kaynak (http://www.ihl-haber.com/haber.php?haber_id=422)

Bostancı
04-26-2008, 23:53
Ya adam ayakta zorduruyor hasta 78 yaşında afedersiniz ama o işi yapabimesi için iki üç kişinin yardım etmesi gerekiyor töbe,töbe :)
Yalan kardeşim adam her gün alnı beş kere secdeye giden bir insan tamam her namaz kılan iyi olacak diye bir şey yok ama ben yılardır yazılarını katıldığı programları takip ediyorum bu işi yapacak kişilikte birisi değil kesinlikle...
kartel medyası sizi bile inandıracak neredeyse :-X

Ak_Zeynep
04-26-2008, 23:55
Ya adam ayakta zorduruyor hasta 78 yaşında afedersiniz ama o işi yapabimesi için iki üç kişinin yardım etmesi gerekiyor töbe,töbe :)
Yalan kardeşim adam her gün alnı beş kere secdeye giden bir insan tamam her namaz kılan iyi olacak diye bir şey yok ama ben yılardır yazılarını katıldığı programları takip ediyorum bu işi yapacak kişilikte birisi değil kesinlikle...

ama adam öldürmeye teşebbüs etmiş :o :o umarım yalandır adalet yerini bulur inşallah

Sukut-u Hayal
04-26-2008, 23:56
yasli adamdan ne istiyorlar :'(
Yav adam dedemden yasli bee >:(
Bu millet nezaman gunyuzu gorecek..
Allah buna sebep olanlari yerle bir etsin

mavera
04-26-2008, 23:57
ayakta duramiyor dediniz ama kardes daha gecen yil kendinden 50 yas kücük biriyle evlenmis..evet bizi ilgilendirmez kimle evlendigi ama demek ki yaslilik bazi seyler icin bahane degil ;)..
icimden gecen hakli olmasidir, insallah komplo teorisidir yoksa birilerinin agzina iyice sakiz olacak bu olay,..

CeVHeR
04-26-2008, 23:58
Yargı, Üzmez'i suçlu gösterip içeriye atsa da, yargıya güvenim sıfır olduğu için; kesinlikle inanmıyorum. O kızın ve ailesinin bağlantılarını ve çevresini araştırsınlar. Mutlaka altında bir iş var...

eddie
fadime şahinlerin dönemine geri mi dönüyoruz ben anlamıyorum..

Ak_Zeynep
etmeyin eylemeyin ilhan selçuk için bunları dedikleri zaman kızmadık mı suçluysa cezasını çekecek tabi ki..suçsuzsa zaten serbest kalır

mavera
04-26-2008, 23:59
Yargı, Üzmez'i suçlu gösterip içeriye atsa da, yargıya güvenim sıfır olduğu için; kesinlikle inanmıyorum. O kızın ve ailesinin bağlantılarını ve çevresini araştırsınlar. Mutlaka altında bir iş var...

kizin annesinin tutuklanmsida ilginc..ama benim anlamadigim neden üzmez yok eger böyle birsey yapilacaksa neden hasan karakaya degil yoksa sayin üzmezin gecen yilki evliligi iyi bir koz mu onlar icin ;)

CeVHeR
04-27-2008, 00:03

kizin annesinin tutuklanmsida ilginc..ama benim anlamadigim neden üzmez yok eger böyle birsey yapilacaksa neden hasan karakaya degil yoksa sayin üzmezin gecen yilki evliligi iyi bir koz mu onlar icin ;)

Abi, Hasan Karakaya televizonlara çıkmadığı için pek tanıyanı olmaz. İstenen infiali yaratmaz. Ama Hüseyin Üzmez her hafta bir programa katılan biri. Senin dediğin neden de etkili olmuş olabilir...

anatolia
04-27-2008, 00:05
yakında gün yüzüne çıkar zaten suçluysa ne olacak peki ne diyeceksiniz neyle savunacaksınız

mavera
04-27-2008, 00:05
Bekleyip, görecegiz neler oldugunu ama acik konusayim toplum önünde olan bu gibi insanlarin daha dikkatli olmalari, birilerine malzeme vermemeleri gerekiyor..
iki gündür görüyoruz tekbir giyimin sahibi kartel medyasinda boy gösteriyor ayni sekilde üzmez 50 yas ufak biriyle evliligiyle gündeme geldi..
Bence biraz daha hassasiyet sahibi olmak lazim..simdi birileri cikip "sanane" diyebilir o zaman bende o birilerinede derim ki bu olaydan "banane"...
ben bu olaya nasil bizdendir diye reaksiyon gösteriyorsam o eylemlerede bizdendir diye tepki veriyorum ;)

CeVHeR
04-27-2008, 00:08
yakında gün yüzüne çıkar zaten suçluysa ne olacak peki ne diyeceksiniz neyle savunacaksınız

Bu yargıyla, yargının başında bu kişiler var olduğu sürece, bu tip davalarda doğru kararlar verilmez. Bu Komplo hazırlanırken, davalara bakacak kişilerde ayarlanmıştır.....
O zaman bende sana şöyle bir soru sorayım: Anayasa Mahkemesi Ak PArtiyi yapılan iddialardan dolayı suçlu bulursa, nasıl savunacaksın partiyi...

mavera
04-27-2008, 00:11

Bu yargıyla, yargının başında bu kişiler var olduğu sürece, bu tip davalarda doğru kararlar verilmez. Bu Komplo hazırlanırken, davalara bakacak kişilerde ayarlanmıştır.....
O zaman bende sana şöyle bir soru sorayım: Anayasa Mahkemesi Ak PArtiyi yapılan iddialardan dolayı suçlu bulursa, nasıl savunacaksın partiyi...

Evet tuzda kokmustur..ancak bu yargida is yok, bunlar komplo, bu oyunlar daha önce oynandi diyerek diger ihtimali asla gözardi etmeyelim ;)..
Belki yargi yanli karar verecektir ancak velev ki isnat edilen suc dogruysa böyle körü körüne savunan arkadaslar nasil birsey söyleyecek merak ediyorum..
Arkadaslar Hüseyin üzmezi ne kadar taniyrosunuz, kefil olabilir misiniz?

CeVHeR
04-27-2008, 00:13

Evet tuzda kokmustur..ancak bu yargida is yok, bunlar komplo, bu oyunlar daha önce oynandi diyerek diger ihtimali asla gözardi etmeyelim ;)..
Belki yargi yanli karar verecektir ancak velev ki isnat edilen suc dogruysa böyle körü körüne savunan arkadaslar nasil birsey söyleyecek merak ediyorum..
Arkadaslar Hüseyin üzmezi ne kadar taniyrosunuz, kefil olabilir misiniz?

Bu suçun doğru veya yanlış olduğunu emin ol bu dünyada öğrenemeyiz... ;)
Hüseyin Üzmez yatmaya alışık adam, yatar bir kaç sene daha... ;)

mavera
04-27-2008, 00:14
zamaninda Allah Allah nidalariyla birilerine kursun sikmis eski hizli ülkücülerdendir..ben üzmezi tanimam, yazilarini bilirim, ona kefilde olamam o yüzden temkinli yaklasiyorum...
Görelim Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler ;)

anatolia
04-27-2008, 00:16

ama o farklı ak partinin kapatma davası sebebleri o kadar basit sudan sebeblerki kapanırsa zaten o zaman bunun altında farklı bi şey arayabiliriz ama bu insanın suçlandığı şeye bakar msıın savunulacak bi tarafı yok ön yargılı davranmak istemiyorum ama suçsuz olsa tutklanmazdı kendini savunurdu sırf birinin yüzünden iddası sebebiyle tutuklanma olmazdı ben sadece biraz daha adil davranmak aynı suçu kim işlerse işlesin kişiye göre değil olaya ve tabi doğrulukta var ona göre hareket edilmesini isterim gerçekten suçluysa bu kadar insanı da küçük duruma düşürdüğü için yazıklar olsun derim ama suçluysa suçlu değilsede eğer ki bu bir oyunsa gerçekten durum çok vahim

f_zehra51
04-27-2008, 00:17
yahu bu adam gerizekalı mı, duyulacağını bile bile böyle bi şey yapar mı?
yıllardır mücadele ettiği davasını şahsiyetini bir anda harcar mı,
ayrıca öldürme teşebbüsünün sebebi belli,
bu kadar kavi bir imana sahip, böyle gözükara bir adam böyle bi şeyi nasıl yapar?
biz akgençlik olarak hüsn-ü zanda bulunuyoruz ve olayın lanse edildiği gibi olmadığını düşünüyoruz. kaldı ki böyle bi şey yapmışsa tabiki ona torpil geçecek değiliz. onu da gerektiği gibi eleştiririz.
hesabını keseriz, kimse merak etmesin..

LüGaT
04-27-2008, 00:18
Müşrikler Resulullahın görevlendirdiği sahabeden bir taifenin Resulden habersiz haram aylarda savaşması üzerine "Muhammed haram aylarda savaş çıkarıyor" diye suçlamalar yaparlar. Bu propaganda dolayısıyla tüm müslümanlar baskı altında kalır. Allah bu olay üzerine buyurur:

"Sana Haram olan ayda ondaki muharebeyi soruyorlar. De ki; Onda (o ayda) kıtal etmek (savaş) büyük suçtur. (İnsanları) Allah yolundan men etmek, O'nu inkâr etmek, (ziyaretçilerin) Mescid-i Haram'a girmelerine mani olmak, onun halkını oradan çıkarmak ise Allah katında daha büyüktür (suçtur). Fitne ise, katilden (savaştan) daha beterdir. Onlar (kâfirler) güçleri yetse, sizi Dininizden döndürünceye kadar sizinle savaşmalarında devam edeceklerdir." (Bakara 217)

"Müminler şuçlu olabilir ama müşrikler daha da suçludur." mealinde Rahmanın sahiplenmesi... Hatayı değil, hata yapanı sahiplenme.

Hüseyin Abi benim gözümde müslüman bir insandır. Müslüman insan "hata yapmayan" değildir. Üzmez hata yapmış olsa da bendendir.

Kendisinin şimdiye kadarki geçmişi dolayısıyla hüsn ü zan ediyor, "suçsuzdur" diye inanıyorum.

Yine malum suçlamalar, yalanlar, iftiralar gün gibi aşikarken suçu "mahkemece" sabit olsa da kendisinin açıklamasını dinlemeden "tu ka ka" demem. Suçunu itiraf etse de hatasıyla kabul ederim.

Allah hepimizi ıslah etsin.

CeVHeR
04-27-2008, 00:21
Müşrikler Resulullahın görevlendirdiği sahabeden bir taifenin Resulden habersiz haram aylarda savaşması üzerine "Muhammed haram aylarda savaş çıkarıyor" diye suçlamalar yaparlar. Bu propaganda dolayısıyla tüm müslümanlar baskı altında kalır. Allah bu olay üzerine buyurur:

"Sana Haram olan ayda ondaki muharebeyi soruyorlar. De ki; Onda (o ayda) kıtal etmek (savaş) büyük suçtur. (İnsanları) Allah yolundan men etmek, O'nu inkâr etmek, (ziyaretçilerin) Mescid-i Haram'a girmelerine mani olmak, onun halkını oradan çıkarmak ise Allah katında daha büyüktür (suçtur). Fitne ise, katilden (savaştan) daha beterdir. Onlar (kâfirler) güçleri yetse, sizi Dininizden döndürünceye kadar sizinle savaşmalarında devam edeceklerdir." (Bakara 217)

"Müminler şuçlu olabilir ama müşrikler daha da suçludur." mealinde Rahmanın sahiplenmesi... Hatayı değil, hata yapanı sahiplenme.

Hüseyin Abi benim gözümde müslüman bir insandır. Müslüman insan "hata yapmayan" değildir. Üzmez hata yapmış olsa da bendendir.

Kendisinin şimdiye kadarki geçmişi dolayısıyla hüsn ü zan ediyor, "suçsuzdur" diye inanıyorum.

Yine malum suçlamalar, yalanlar, iftiralar gün gibi aşikarken suçu "mahkemece" sabit olsa da kendisinin açıklamasını dinlemeden "tu ka ka" demem. Suçunu itiraf etse de hatasıyla kabul ederim.

Allah hepimizi ıslah etsin.

Allah razı olsun...(+)

Bostancı
04-27-2008, 00:21

ama adam öldürmeye teşebbüs etmiş :o :o umarım yalandır adalet yerini bulur inşallah

Tamamda öldürmeye teşebbüs ettiği kişi tam bir din düşmanı onun için öldürmeye teşebbüs etmiş her gün İslama,Müslümanlara hakaret eden vatan gazetesinin baş yazarı öldürmeye teşebbüs ettiği sabırda bir yere kadar ;)

Yâren
04-27-2008, 00:23
Hüseyin Üzmez' den ilk açıklama
14 yaşındaki B.Ç isimli kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yazar Hüseyin Üzmez'den olayla ilgili ilk açıklama geldi.
Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri Bursa'nın İnegöl İlçesinde yaşayan B.Ç. ve annesi Livaze Ç.'yi haklarındaki fuhuş ihbarı nedeniyle takibe aldı.

İddiaya göre, dün akşam takip sırasında Hüseyin Üzmez'in evine girdikleri tespit edilen Livaze Ç. ile kızı B.Ç. evden çıkarken gözaltına alındı. Livaze Ç. ile kızının emniyetteki sorgularında, Hüseyin Üzmez'in kendilerine para yardımında bulunduğunu, kocasına da Mudanya'da iş bulmayı vaat ettiğini ayrıca Üzmez'in, B.Ç.'ye cinsel istismarda bulunduğunu söylediği iddia edildi.

Bunun üzerine Mudanya Hasanbey Mahallesi Kesikselvi Sokak üzerindeki evinde dün gece saat 23:30 sıralarında gözaltına alınan Hüseyin Üzmez'in ilk sorgusunda susma hakkını kullandığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkartılan Üzmez, küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunmak anne Livaze Ç. ise kızının istismarına göz yummak iddiasıyla tutuklandı.

Yazar Hüseyin Üzmez, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartıldığı sırada gazetecilerin sorusu üzerine olayın komplo olduğunu belirterek, "Olayın ne olduğunu mahkeme bittiğinde göreceksiniz. Mahkeme sırasında konuşmak yanlış. Ondan sonra hesaplaşacağız merak etmeyin. Mahkemenin sonuna kadar bekleyeceksiniz. Bu büyük komplodur." dedi.
Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
CİHAN

Ak_Zeynep
04-27-2008, 00:25
biz şimdi forumca adamın suçlu olup olmadığına mı karar veriyoruz Allah aşkına

CeVHeR
04-27-2008, 00:26
Bu büyük bir komplodur...
Ama dikkat edin uğraştığınız kişi Hüseyin Üzmez...

mehmetal
04-27-2008, 00:27
hürriyet se salla gül geç ;D

HAKK_DAVA
04-27-2008, 00:28
Vakit'ten, Hüseyin Üzmez Açıklaması

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=41306.0

sümeyra
04-27-2008, 00:29
Hüseyin Üzmez' den ilk açıklama
14 yaşındaki B.Ç isimli kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yazar Hüseyin Üzmez'den olayla ilgili ilk açıklama geldi.
Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri Bursa'nın İnegöl İlçesinde yaşayan B.Ç. ve annesi Livaze Ç.'yi haklarındaki fuhuş ihbarı nedeniyle takibe aldı.

İddiaya göre, dün akşam takip sırasında Hüseyin Üzmez'in evine girdikleri tespit edilen Livaze Ç. ile kızı B.Ç. evden çıkarken gözaltına alındı. Livaze Ç. ile kızının emniyetteki sorgularında, Hüseyin Üzmez'in kendilerine para yardımında bulunduğunu, kocasına da Mudanya'da iş bulmayı vaat ettiğini ayrıca Üzmez'in, B.Ç.'ye cinsel istismarda bulunduğunu söylediği iddia edildi.

Bunun üzerine Mudanya Hasanbey Mahallesi Kesikselvi Sokak üzerindeki evinde dün gece saat 23:30 sıralarında gözaltına alınan Hüseyin Üzmez'in ilk sorgusunda susma hakkını kullandığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkartılan Üzmez, küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunmak anne Livaze Ç. ise kızının istismarına göz yummak iddiasıyla tutuklandı.

Yazar Hüseyin Üzmez, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartıldığı sırada gazetecilerin sorusu üzerine olayın komplo olduğunu belirterek, "Olayın ne olduğunu mahkeme bittiğinde göreceksiniz. Mahkeme sırasında konuşmak yanlış. Ondan sonra hesaplaşacağız merak etmeyin. Mahkemenin sonuna kadar bekleyeceksiniz. Bu büyük komplodur." dedi.
Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
CİHAN

Çok açık bir komplo
belliki taciz süsü vermeye çalışıyorlar.

mavera
04-27-2008, 00:30
enterasan olay degisik boyutlar kazaniyor..

LüGaT
04-27-2008, 00:31

Ben kendi adıma suçsuz olduğu konusunda zann ediyorum. Sözkonusu Hüseyin Üzmezse ve burası Türkiye ise insanların da böyle yapması gerektiğini düşünüyorum. (iddaa etmesini değil "zann" etmesini).

Suçsuzdur diye düşünürsek de suçlu çıkarsa birşey kaybetmeyiz ama suçludur diye düşünürsek de suçsuz çıkarsa mahçup oluruz.

Allah en iyisini bilir.

Benide_Kapatın
04-27-2008, 00:33
Arkadaşlar ne demiştik kapatma davasının açılmasından sonra,

Yakında yeni Ali Kalkancı lar, Müslüm Gündüz ler,Fadime Şahin'ler bulunur demiştik,

Bu kez olayın biraz yönünü değiştirmişler, iki kişi tutmuşlar parayla ve komplo kurmuşlar.

Dünde Topkapı hafızı hakkında cinsel istismar davası açıldı,

Olay şundan ibaret ;

Bilinki bu olayların devamı gelecektir,bunun açıkça bir taktik savaşı olduğu ortaya çıkacaktır.

28 şubatta islam ve dini müslüman liderler öylesine görüntülerle öylesine suçlarla suçlanmıştı ki bi daha insan içine çıkamadılar. Çıksalarda suçlarını temizleyemediler.

Bu suçlamalarda kişilere yönelik değil toplum mühendislerinin islama karşı yeni bir savaşımıdır.

Bakalım aynı yada benzer suçlarla başka kimler tutuklanıp müslümanların hepsi nasıl günah keçisi gösterilecek...

Son söz; YENİ BİR 28 ŞUBAT MUTFAKTA PİŞİRİLİYOR ve de ERGENEKON'UN RÖVANŞI ALINMAYA ÇALIŞILIYOR

Ak_Zeynep
04-27-2008, 00:33

Ben kendi adıma suçsuz olduğu konusunda zann ediyorum. Sözkonusu Hüseyin Üzmezse ve burası Türkiye ise insanların da böyle yapması gerektiğini düşünüyorum. (iddaa etmesini değil "zann" etmesini).

Suçsuzdur diye düşünürsek de suçlu çıkarsa birşey kaybetmeyiz ama suçludur diye düşünürsek de suçsuz çıkarsa mahçup oluruz.

Allah en iyisini bilir.

ben tanımıyorum ama çok haklısın Allah en iyisini bilir :-*

Benide_Kapatın
04-27-2008, 00:34
HÜSN-Ü ZANDA YANILMA SU-İ ZANNDA İSABETTEN DAHA HAYIRLIDIR...

Bunuda eklemiş olayım.. Yorumlarımızı daha dikkatli yapalım

f_zehra51
04-27-2008, 00:35

Allah en iyisini bilir.

yürekten katılıyorum.. tebrikler :-*

LüGaT
04-27-2008, 00:38
Malatya Hadisesinde(galiba) hedef gösterilenlerin arasında yine Hüseyin Üzmez vardı. Üstad Necip Fazıl'la aynı cezaevinde kalmışlar. Üstad Cinnet Mustatili adlı kitabında Üzmez'den güzel sözlerle bahseder. Hakkında hayırlısını diliyorum...

f_zehra51
04-27-2008, 00:38
HÜSN-Ü ZANDA YANILMA SU-İ ZANNDA İSABETTEN DAHA HAYIRLIDIR...

Bunuda eklemiş olayım.. Yorumlarımızı daha dikkatli yapalım

:-* :-*

isimsiz
04-27-2008, 00:40
ya inanmıyorum. Hürriyet gazetesi resman bu kişiyi -kendisini tanımıyorum hakkında yorum yapamıyacağım- kullanarak belkide iftira atarak onların tabiriyle dinci kesimi şehvetine düşkün millite o günah bu günah deyip kendi malı götüren bir biçimde bilinç altına kazımaya çalışıyor. lütfen böyle oyunlara gelmeyelim. hiç namaz kılan bir insan böyle birşey yapar mı? zina büyük günahlardandır nasıl oluyor böyle bir sıfatı dinci(!) kesime yamamaya çalışıyorlar. bu herzaman solun silahıydı. fadime şahin olayını unutmamak lazım.

Benide_Kapatın
04-27-2008, 00:42
Az önceki yorumumda dediğim gibi,yeni bir 28 şubat pişiriliyor,bu olayların devamı gelecektir, adım gibi eminim..

mavera
04-27-2008, 00:44
Az önceki yorumumda dediğim gibi,yeni bir 28 şubat pişiriliyor,bu olayların devamı gelecektir, adım gibi eminim..

Cidden ya sultanahmet hafizindan sonra bu olayin gelmesi cok enterasan..bu siralar zaten kartel medyasi cadi avina cikmis gibi nerelere basörtülü girildigini haber yapip duruyor..
Ama yaptiklari bir yanlis var kedi her zaman kaymak yemez ;)

Eşref
04-27-2008, 00:48
Malatya Hadisesinde(galiba) hedef gösterilenlerin arasında yine Hüseyin Üzmez vardı. Üstad Necip Fazıl'la aynı cezaevinde kalmışlar. Üstad Cinnet Mustatili adlı kitabında Üzmez'den güzel sözlerle bahseder. Hakkında hayırlısını diliyorum...

F. Şahin'de H. Üzmez'de hemşerim olduğu için biliyorum. Maalesef Fadime şahin olayında baskın yapılan ev H. Üzmez'e aitti. Kendisi de bunu doğrulamıştı. Tabi bu sayın üzmez'i suçlu yapmaz. Ama bugünkü olaylar için yaşadığım üzüntü çok derin. Hemşerimin böyle bir suç işlemiş olabileceğini dahi düşünmek istemiyorum. Çok iyi bir insan. Dini, inancı yerinde biri. Olmaz gibime geliyor. Ama suç varsada yapabilecek birşey yok tabi. Küçük kızın verdiği ifadeler, toplanan deliller doğrultusunda kızın annesinin de tutuklanmış olması filan.. Ne bileyim ya

Allah en iyisini bilir.

Son günlerde yorumlarını gerçekten çok beğeniyorum. Yine son derece bilinçli sağlıklı bir yorum yapmışsın. Şu aşamada bu sözün üstüne fazlaca bir söz söylemek doğru olmayacaktır.

Benide_Kapatın
04-27-2008, 00:53
Cidden ya sultanahmet hafizindan sonra bu olayin gelmesi cok enterasan..bu siralar zaten kartel medyasi cadi avina cikmis gibi nerelere basörtülü girildigini haber yapip duruyor..
Ama yaptiklari bir yanlis var kedi her zaman kaymak yemez ;)

:-*

VARAN 1 ; İstanbul Bayrampaşa'da linç edilmekten kurtarılan Süleyman E. (34), Topkapı Sarayı'ndaki Kutsal Emanetler'de 24 saat Kur'an okuyan hafız ekibinde olduğu belirlendi. Hafızın, internet üzerinden bağlantı kurduğu çocuklarla birlikte olduğu iddiası üzerine dövüldüğü ortaya çıktı. Suçlamaları reddeden Süleyman E., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

VARAN 2; Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'da 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Arkadaşlar ne demiştik kapatma davasının açılmasından sonra,

Yakında yeni Ali Kalkancı lar, Müslüm Gündüz ler,Fadime Şahin'ler bulunur demiştik,

Bu kez olayın biraz yönünü değiştirmişler, iki kişi tutmuşlar parayla ve komplo kurmuşlar.

Dünde Topkapı hafızı hakkında cinsel istismar davası açıldı,

Olay şundan ibaret ;

Bilinki bu olayların devamı gelecektir,bunun açıkça bir taktik savaşı olduğu ortaya çıkacaktır.

28 şubatta islam ve dini müslüman liderler öylesine görüntülerle öylesine suçlarla suçlanmıştı ki bi daha insan içine çıkamadılar. Çıksalarda suçlarını temizleyemediler.

Bu suçlamalarda kişilere yönelik değil toplum mühendislerinin islama karşı yeni bir savaşımıdır.

Bakalım aynı yada benzer suçlarla başka kimler tutuklanıp müslümanların hepsi nasıl günah keçisi gösterilecek...

Son söz; YENİ BİR 28 ŞUBAT MUTFAKTA PİŞİRİLİYOR ve de ERGENEKON'UN RÖVANŞI ALINMAYA ÇALIŞILIYOR

mavera
04-27-2008, 00:53
o zaman ali kircaya cok is düsecek desenize ;)

isimsiz
04-27-2008, 00:55
Ali kırca ilk başta kendi pisliklerine baksın. tövbe estağfirullah insanı o kadar sinir ediyor k şu kartel medya.

mavera
04-27-2008, 00:56
Ali kırca ilk başta kendi pisliklerine baksın. tövbe estağfirullah insanı o kadar sinir ediyor k şu kartel medya.

o medeniyet ;)..metres oldugu zaman medeniyet oluyor daha ögrenemedin mi ;)

Benide_Kapatın
04-27-2008, 00:56
VARAN 3; Tekbir giyim sahibi harem kurdu..

isimsiz
04-27-2008, 00:59

o medeniyet ;)..metres oldugu zaman medeniyet oluyor daha ögrenemedin mi ;)

daha şu hayatta öğreneceğimiz çok şey var. adam metres tutuyo medeni oluyor. imam nikahıyla 2 kadın alıyor gerici olyor. :-*

Eşref
04-27-2008, 01:03
Aklıma, Ergenekon; K. Alemdaroğlu, D.Perinçek ve S.İlhan'ın intikamını mı alıyor? sorusu da gelmiyor değil. Adamlar devletin her kademesine sızmış.

f_zehra51
04-27-2008, 01:13
kimin aklına gelmiyor ki, her şey apaçık ortada..

cCc-kozenir-cCc
04-27-2008, 01:19
PROVOKASYON OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM!

Hüdaverdi
04-27-2008, 10:04
zürriyet paçaravsı iyice azıtmış,'aşırı dinci' ne demekse artık ? Küfür niyetine yazıyorlar sanırım.
Kendileride 'aşırı kafir' oluyorlar sanırım.

Koskoca yazarı 'sübyancı' olarak göstermişler resmen.

AK_Türk
04-27-2008, 14:55

VesseLam

ellerine saglik, Cok guzel cevap vermissin... +1

Vakit gazetesi Cogu zamandir Ak Parti yanlisi haber yapiyor, Boyle hurriyetin haberine inanacaksak...

Amenna__
04-27-2008, 19:39
VAKİT skandalında yeni perde
Üzmez'in hesabından para çektiği belirlenen anne L.Ç.: "Benimle de ilişkiye girdi"

MUDANYA'da tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede 14 yaşındaki B.Ç.'ye 'cinsel istismar' suçundan tutuklanan Vakit gazetesi yazarı 78 yaşınhdaki Hüseyin Üzmez, cezaevinde can güvenliği nedeniyle tek kişilik koğuşa konuldu.

İlköğretim okulu öğrencisi B.Ç.'nin tutuklanan annesi Livaze Ç. de ifadesinde Hüseyin Üzmez'in kendisiyle de ilişkiye girdiğini öne sürdü.

Vakit gazetesi yazarı ve televizyon programlarındaki konuşmalarında 'şeriat' yanlısı tavrıyla tanınan Hüseyin Üzmez, cumartesi gecesi Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde, İnegöllü Ç. Ailesi'nin ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki kızları B.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusundan sonra dün adliyeye sevkedilen Hüseyin Üzmez, savcılıkta ve nöbetçi mahkemede 5 saat ifade verdikten sonra, B.Ç.'ye 'cinsel istismarda bulunduğu' iddiasıyla akşam saatlerinde tutuklandı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki Şükrü Nail Paşa İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi B.Ç.'nin annesi Livaze ve babası Bekir Ç. de, 'Çocuklarını fuhuşa teşvik etmek' suçundan gözaltına alınıp, adliyeye çıkartıldı. Anne Livaze Ç. tutuklanırken, baba Bekir Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İFADELERDE NELER VAR

Cumartesi gecesi yazlık olarak kullandığı Mudanya'daki evinde gözaltına alınıp Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Hüseyin Üzmez'le birlikte, şikayetçi olduğu belirtilen Bekir Ç. ve eşi Livaze Ç. ve kızı B.Ç.'nin de ifadeleri alındı.

Bu ifadelerde Hüseyin Üzmez'in, B.Ç.'nin annesi Livaze Ç. ile de ilişkisinin olduğu ortaya çıktı. Telefonda Livaze Ç. ile .... konuları konuşan Üzmez'in, daha sonra annesinden telefonu kızı B.Ç.'ye vermesini isteyip, aynı görüşmeleri kızıyla da yaptığı anlaşıldı.

Hüseyin Üzmez'in Bursa'ya gelip Mudanya'da ve İnegöl'de olduğu süre içersinde Livaze Ç. ve kızı B.Ç. ile gezip, yemek yediği ortaya çıktı.

B.Ç.: EDEP YERLERİMİ ÖPÜYORDU

İlköğretim okulu öğrencisi B.Ç. emniyette ve adliyedeki ifadelerinde, Hüseyin Üzmez'in kendisiyle kurduğu ilişkiyi detaylarıyla anlattı.

Hüseyin Üzmez'in kendisini Mudanya'daki yazlık evinde yanına oturup okşayıp sevdiğini söyleyen B.Ç., "Edep yerlerimi defalarca öpüyordu" dedi. Üzmez'in daha ileri gidemeyip kısa sürede tatmin olduğunu öne süren B.Ç., bu ilişkilerden sonra sürekli ağladığını anlattı.

Annesi Livaze Ç.'nin tutuklanması, babası Bekir Ç.'nin de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasından sonra devlet korumasına alınan B.Ç.'ye psikolojik destek verilmeye başlandı.

Adı gizli tutulan bir kız yetiştirme yurduna yerleştirilen ve yaşadığı çöküntüden kurtulması için özel seanslar uygulanacak olan B.Ç.'nin gerekirse kısa süre eğitimine ara verileceği, daha sonra okula gönderileceği kaydedildi.

TEK KİŞİLİK KOĞUŞTA

Tutuklanıp Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulan Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki kıza yaptıkları nedeniyle diğer mahkumlar tarafından saldırıya uğrayabileceği indişesiyle, tek kişilik koğuşa konuldu. Geceyi uyumadan geçiren Hüseyin Üzmez'in uzun süre bu koğuşta kalacağı belirtildi.

Yetkililer, lise yıllarında Gazeteci Ahmet Emin Yalman'a düzenlediği suikast nedeniyle 10 yıl cezaevinde yatan Üzmez'in, Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki ilk gecesinin, kendisi için 10 yıldan çok daha ağır olduğunu söylediğini öne sürdü.

L.Ç. YAZARIN HESABINDAN PARA ÇEKMİŞ!

Öte yandan anne L.Ç.'nin, yazarın banka hesabından 350 YTL çektiği bildirildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, yazar Üzmez ile tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevine
konulan 14 yaşındaki B.Ç’nin annesi L.Ç’nin dün Mudanya ilçesi Hasanbey Mahallesi’nde Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez’e ait evden ayrılmasının ardından bir banka şubesinin ATM’sinden para çektikten sonra gözaltına alındığı öğrenildi.

Yapılan incelemede, L.Ç.’nin ATM’den Hüseyin Üzmez’in kartıyla 350 YTL çektiği belirlendi. Bu arada, Üzmez’in kız ve annesiyle ilçede kendi evine yakın yerde ev kiralamak üzere buluştukları öne sürüldü.

Öte yandan, B.Ç’nin "Hüseyin Üzmez’i uzun süredir tanıyordum. Annem daha önce onun yanında çalışmıştı. Bana yakın davranıyordu. Bu sırada bana defalarca cinsel yaklaşımda bulundu. Uyarması için anneme söyledim. Annem de ’uyarırım’ dedi. Ama değişen bir şey olmadı" dediği öğrenildi.

Anne L.Ç’nin de "Zarar veremeyeceğini bildiğim için yalnız bırakmakta sakınca görmedim" yönünde söz sarfettiği kaydedildi.

14 yaşındaki kızın İnegöl’de oturan babası Bekir Ç’nin de polise, olayla ilgili hiçbir bilgisi olmadığını ancak yazar Hüseyin Üzmez’i uzun süredir tanıdığını söylediği bildirildi.

Yazar Hüseyin Üzmez’in ise "Susma hakkımı kullanacağım" diyerek ifade vermediği kaydedildi.

A.A. / Milliyet

Ya vakitte doğru düzgün bi açıklama yapmıyor. nedir bu işin aslı astarı bir an önce çıksa, yoksa çok büyük darbe yiyeceğiz islami kesim olarak.

Bostancı
04-27-2008, 19:54
Komplo kardeşim Hüseyin üzmez kadına yardım ettiğine göre kadın fakir birisi herhalde vermiştirler 20,30 milyar iftira atmasını istemiştirler kadında parayı görünce kabul etmiştir bu kadar basit işte iftira atmak yakında çıkacaktır gerçekler biraz daha sabredin altında Hürriyet,Milliyet yazan haberlerede iyice araştırmadan inanmayın...

Beritan
04-28-2008, 02:42
adama resmen iftira atıyolar....Allah ıslah etsin

_Yeniden_
04-28-2008, 02:49
Şu iş sonuçlansa da rahatlasak....

Sağlık raporu, vs. vs. yani bir şekilde bunun yalan olduğu çoktan anlaşılmalıydı...Neden uzadı bu kadar?

Beritan
04-28-2008, 02:50

Sağlık raporu, vs. vs. yani bir şekilde bunun yalan olduğu çoktan anlaşılmalıydı...Neden uzadı bu kadar?

çünki adama iftira atıyolar...resmen komplo...ya ben hayranımdır onun yorumlarına..

_Yeniden_
04-28-2008, 02:53

çünki adama iftira atıyolar...resmen komplo...ya ben hayranımdır onun yorumlarına..

Tabi ki iftira atıyorlar....Ama uzattılar bu olayı...Hem kanıtlar olmadan sadece iddialarla olur mu bu işler...Yarın babam için böyle bir suçlamada bulunsalar günlerce karakol yani...
Rezalet resmen...

Beritan
04-28-2008, 02:54
gerçekten adamı bugün dinledim ...çok üzüldüm...Allah babamı böyle iftiralardan uzak tutsun

Üç mevsim
04-28-2008, 02:55
benide kapatın Allah razı olsun. "Hüsn-ü Zanda Yanılma, Su-i Zanda İsabetten Hayırlıdır "

Topkapı'da 24 saat Kur'an okuyan hafızlardan biri...
Yeşil Sosyete...
Tekbir Giyim Harem Kurdu
Hüseyin Üzmez...

Bir psikolojik harekatın başladığını anlayabiliriz artık.

"Ey iman edenler! Size bir fasık haber getirdiğinde durup gerçeği araştırın. Yoksa istemeden insanların hukukuna tecavüz eder ve sonra yaptığınızdan pişmanlık duyarsınız." (49.6)

Aramızdan bazılarının yaptığı şüpheli yorumları görünce 'ne çabuk gevşedik arkadaşlar!' diyesi geliyor insanın. Sıklaştıralım Şu Safları ki Araya Şeytanın Vesveseleri Giremesin

_Yeniden_
04-28-2008, 03:04
Yahu bir adama hem de böyle birine bu iftira atılır mı?

Hangi vicdan kabul edebiliyor bunu?

Hadi kartelcilerden, ergenekonculardan elbette bekleriz de direk bu suçlamayı yapan o kıza, ailesine ne demeli?

Satılmış insanlar!!

eddie
04-28-2008, 03:05
o kızın da fadime şahinden bir farkı varsa ben de eddie değilim

Benide_Kapatın
04-28-2008, 09:51
benide kapatın Allah razı olsun. "Hüsn-ü Zanda Yanılma, Su-i Zanda İsabetten Hayırlıdır "

Topkapı'da 24 saat Kur'an okuyan hafızlardan biri...
Yeşil Sosyete...
Tekbir Giyim Harem Kurdu
Hüseyin Üzmez...

Bir psikolojik harekatın başladığını anlayabiliriz artık.

"Ey iman edenler! Size bir fasık haber getirdiğinde durup gerçeği araştırın. Yoksa istemeden insanların hukukuna tecavüz eder ve sonra yaptığınızdan pişmanlık duyarsınız." (49.6)

Aramızdan bazılarının yaptığı şüpheli yorumları görünce 'ne çabuk gevşedik arkadaşlar!' diyesi geliyor insanın. Sıklaştıralım Şu Safları ki Araya Şeytanın Vesveseleri Giremesin

Aynen öyle dostum...

Birlik zaman'ı "Mümin ısırıldığı delikten bir kez daha ısırılmamalı" (Hadis-i Şerif)

acizane44
04-28-2008, 17:06
Aklandığı zaman kimse böyle mansetten haber yapmaz:)