Orijinalini görmek için tıklayınız : Van'da Depremzedelere yardıma giden askerlerimize Hain Saldırı
http://www.aksam.com.tr/images/news/72309.jpg
Van'da hain saldırı
Mehmetçik, Van’da yaşanan depremde arama kurtarma çalışmalarına katılırken bir yandan da hain saldırıya uğradı.
Edinilen bilgiye göre, Van Başkale’de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi.
Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Kaynak (http://www.aksam.com.tr/vanda-hain-saldiri--75256h.html)
Özgür Çağrı
10-25-2011, 19:49
pkk dayanışma sonrası kudurmuş iyice.
Hüdaverdi
10-25-2011, 19:49
Terör bu nerede ne zaman saldıracağı konusunda açıklama yapmaz randevu vermez.En pis yüzlerini göstermiş oldular. Aslında bunun da şöyle bir planı vardır eminim,''taciz yapın,mileti iyice kudurtun,depreme 'oh olsun' derdirtin'' diyedir.
Terör bu nerede ne zaman saldıracağı konusunda açıklama yapmaz randevu vermez.En pis yüzlerini göstermiş oldular. Aslında bunun da şöyle bir planı vardır eminim,''taciz yapın,mileti iyice kudurtun,depreme 'oh olsun' derdirtin'' diyedir.
Bence Van depremini ilahi adalet diye yorumlayanlar için yaptık diyebilirler.
Hüdaverdi
10-25-2011, 19:59
Diyebilirler,dedikleri an yine benim dediğimde gerçekleşir,mal azınlık yine oh iyi olmuş der deprem için,yine saldırı olur vs. iyice kuyuyu kazırlar.
bunlar hayvan bile olamaz...
belhumadel bile bunların yanında anlamsız kalıyor...
.
İntifada
10-25-2011, 21:43
aynı damar diyorum kimse inanmıyor işte...
van depremine yardıma karşı çıkanların batıda yaptığını pkk doğuda kendi yöntemiyle yapmış...
Zalim herifler...
Elbet bu kadar mazlumun kanı kalmaz yanınıza...
iste pkk nin gercek yüzü.. onlarin kürtlerin özgürlügü, sorunlariyla alakali bir dertleri yok o acidan artik su kesin cizgileri iyi ayirmak gerekir ve bu serefsizlerin ekmegine yag sürmemeliyiz..
onlarinda amaci simdi iki taraf arasina nifak tohumlari ekmek malesef orada pkk buradada türk fasistleri bunu basariyla yapiyor ama Rabbim onlara aman vermesin diyorum..
Van Erçişin % 50 si aha bu köpeklerin yandaşlarını askerlerimize kurşun sıkanların yandaşlarını destekliyor bende deprem olunca kardeş deyip yardım göndericem Göndermiyorum .
İntifada
10-25-2011, 21:57
Van Erçişin % 50 si aha bu köpeklerin yandaşlarını askerlerimize kurşun sıkanların yandaşlarını destekliyor bende deprem olunca kardeş deyip yardım göndericem Göndermiyorum .
senin gibi adamlar varken yüzde 75 de olur yüzde 100 de...
senin gibi adamlar varken yüzde 75 de olur yüzde 100 de...
Benim gibi adamlar kurban ol senin gibiler askerlikden sıyırmak için okuyor ;ı:
İntifada
10-25-2011, 22:01
Benim gibi adamlar kurban ol senin gibiler askerlikden sıyırmak için okuyor ;ı:
zaten o oran senin hesabına göre yüzde 50 olduysa o asker yüzündendir...
okuyanada sıyırtmıyorlar...
bir zorunlu askerlik saçmalığı tutturmuş gidiyorlar...
tabi kan lazım birilerine...
zaten o oran senin hesabına göre yüzde 50 olduysa o asker yüzündendir...
okuyanada sıyırtmıyorlar...
bir zorunlu askerlik saçmalığı tutturmuş gidiyorlar...
tabi kan lazım birilerine...
Doğru Zorunlu olmasaydı gönüllü giderdin PKK ile çatışmaya yada gitmeseydin sen gitmiyorsun diye PKK silah bırakırdı ...
İntifada
10-25-2011, 22:07
Doğru Zorunlu olmasaydı gönüllü giderdin PKK ile çatışmaya yada gitmeseydin sen gitmiyorsun diye PKK silah bırakırdı ...
yo gitmezdim...
paşa çocukları,zengin çocukları gitmiyor...
ben niye gideyim...
sedat helal olsun konuyu askerliğe getirmişsin...
bu konuyu askerliğe getirenlere soruyorum;
anayasada vicdani ret diye birşey olsun, bakalım kim gidecek askere...
kuru sıkı sallamayın hemen, her türk asker doğar diye...
yo gitmezdim...
ben niye gideyim...
Sen Paşa çocukları zengin çocukları gitseydi yine gitmek istemezdin sadece bahaneniz olmuş sizin bunlar ..
Terennüm
10-25-2011, 22:13
Allah düşmanın şereflisini versin ne diyelim...
İntifada
10-25-2011, 22:14
Sen Paşa çocukları zengin çocukları gitseydi yine gitmek istemezdin sadece bahaneniz olmuş sizin bunlar ..
paşa çocukları,zengin çocukları askere gitseydi benim askerlik yapmama gerek kalmazdı zaten ;)
yo gitmezdim...
ben niye gideyim...
Onlarda Allah inancı var mı? Şehitliğe inanırlar mı? Oraya canı pahasına gidenle gitmeyen arasında maddiyat değil, iman farkı var.
paşa çocukları,zengin çocukları askere gitseydi benim askerlik yapmama gerek kalmazdı zaten ;)
desene bu ülkede zenginlerden fakirlerden fazla :)
yardim gönderirken show yapani görmüstümde, göndermeyip show yapanida ilk defa görüyorum..
hadi yardim gönderen showun yaninda yardim göndererek bir is yapmis oluyor ya sizin gibiler..
yardim gönderirken show yapani görmüstümde, göndermeyip show yapanida ilk defa görüyorum..
hadi yardim gönderen showun yaninda yardim göndererek bir is yapmis oluyor ya sizin gibiler..
Valla ben Yardım göndermek istemeyenide anlayışla karşılamak yazdım gerisi yazımı alıntı yapanlara verdiğim cevaplardan ibaret bu forumda şhow yapmak için bazıları ile aynı fikirde olmaman yeterli zaten :))
İntifada
10-25-2011, 22:35
Onlarda Allah inancı var mı? Şehitliğe inanırlar mı? Oraya canı pahasına gidenle gitmeyen arasında maddiyat değil, iman farkı var.
benim imanımı kullanıp kendi çıkarlarını mı sürdürsünler...
13 şehit verilen yerde yapılan dansözlü yılbaşı kutlamasınıda...
kendi mayınımızla kaybettiğimiz askerlerimizide...
heronları izleyen kılı kıpırdamayan komutanları
saldırı talimatı vermeyen komutanları iyi biliyoruz...
kandan kimlerin çıkarı var bilen biliyor...
desene bu ülkede zenginlerden fakirlerden fazla :)
hayır...
ama fakirin feryadını duyuran yok ;)
zenginin sesi gür çıkıyor...
soyadı koç olan sabancı olan doğan olan bir asker ölseydi bu savaşın bütün pislikleri dökülürdü ortaya...
paşalar,albaylar niye doğuda askerlik yaptırmaz çocuklarına ?
ya kendilerine güvenmiyorlar,ya bildikleri birşey var...
onların bildiğini fakir fukara bilmediği için vatan sağolsun diyor o güzel insanlar...
Van'da bdp'ye oy vermemiş , pkk sempatizanı olmayan bütün vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun geri kalan hepsi geberebilir.
İntifada
10-25-2011, 22:40
;D;D;D;D
Beylerbeyi
10-25-2011, 23:17
Allah aşkına yardım gönderme ! senden gelecek yardım onların boğazından geçmez.
erciş'in %50 si nasıl pkk yı destekler, neden sallıyorsun? neden yalan söylüyorsun ?
erciş'te 2007 de AK Parti % 65 oy aldı.
http://ercis.wordpress.com/2007/07/22/ercis-secim-sonuclari/
doğunun en kozmopolit şehirlerinden biridir Van. Kürtlerin yoğunlukta yaşadığı illerde CHP+MHP nin oyu (eğer aşiretten biri aday olmamışsa) %1 i bile geçmez. Batmanda 2009 da chp %0.2, MHP %0.1 oy aldı diğer bölgelerde buna benzer.
Van'da ise çok sayıda Türk de yaşıyor. İranlı göçmenler yaşıyor. Van'ın oylarına dikkat ederseniz CHP+MHP oy oranları %10 a yaklaşır. Bir Kürt chp ve mhp ye oy vermez. erciş'te çaldıranda ve çevre ilçelerde çok sayıda Türk yaşıyor. iran sınırından Bitlis'in Ahlat ilçesine kadar Türk nüfusu var. %50 si pkk yı destekliyormuş. nasıl olur da %65 ak partiye oy çıkar o zaman?
Bu haberin doğru olmadığını duydum ben ?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.