Orijinalini görmek için tıklayınız : Vay canına Ergenekon Amerikan işiymiş! / Salih Tuna
Hüdaverdi
01-31-2012, 13:07
Emin Çölaşan'ın arzı endam ettiği Sözcü gazetesinin dünkü manşetini "Ergenekon Amerikan işi!" ifadesi şenlendirdi.
Manşetin hemen üst tarafında mezkur ifadenin sahibi Oğuzhan Asiltürk'ün fotoğrafı vardı.
Nispeten gençlik dönemlerine ait, sinekkaydı tıraşlı bir fotoğraftı bu.
Halbuki elan beyaz sakalları var.
Oğuzhan Bey'i "devrim yasalarına" uygun hale getirmeye çalışmışlardır belki.
Ne de olsa...
Kendileriyle aynı dalga boyundaki zihniyet, 28 Şubat sürecinde, Çarşamba sokaklarında sarık avına çıkmıştı.
Sarık başka sakal başka mı dediniz?
İyi o zaman sakaldan örnek vereyim: GATA diploma törenine Erbakan'ın iki koruması sakallı diye alınmamıştı.
Sözcü gazetesi, "Ergenekoncu subayları" arkaladığı için Oğuzhan Asiltürk'ü "Milli Görüş'ün abisi" şeklinde sitayişle sunmuş.
Ne ki, bu "Ergenekoncu subaylar" Milli Görüş'ün merhum lideri Erbakan'a yapmadıklarını bırakmamışlardı. Omuz vurmuşlar (elindeki dosyalar düşmüştü), "pezevenk" diye alçakça hakaret etmişler, suçluymuş gibi birkaç eri peşine takmışlardı...
Oramiral Erkaya da posta koyarcasına MGK toplantısında rakı istemişti.
Uzun lafın kısası hakaret, istihfaf, aşağılama gırla gitmişti.
Peki, Oğuzhan Bey ne demiş de Sözcü gazetesindeki arkadaşları bu denli heyecana gark eylemiş?
Hükümete karşı darbe yapmakla suçlanarak tutuklanan subayların "vatansever ve milliyetçi" olduğunu belirtmiş.
Başka?
"ABD yakında İran'ı işgal edecek" demiş, "Ancak TSK'da vatansever subaylar buna karşı çıkıyordu. Bu subaylar Ergenekon operasyonuyla tutuklatıldı. Ergenekon; TSK içinde Amerikan karşıtlarının tasfiyesidir..."
Bu "vatansever subaylar" postmodern darbelerine ABD'den icazet almak için İran'a ne kadar karşı olduklarını her fırsatta dile getirmiyorlar mıydı?
İran'ın da içinde yer aldığı D-8'e karşı çıkmıyorlar mıydı?
"Mollalar İran'a" manşetleriyle zevkten dört köşe olmuyorlar mıydı?
Oğuzhan Bey 28 Şubat'ın startı mesabesindeki bir haberin dönemin Sabah gazetesinde nasıl yer aldığını unuttu mu?
Org. İsmail Hakkı Karadayı, "30 Ağustos Zafer Bayramı"nın 74'üncü yıldönümünde İranlı generallerin devrime nasıl gafil avlandıklarını (son günlerde kimi türbanlı yazarların yaş günlerini çiçeklendiren) Fatih Çekirge'ye anlatmıştı.
Org. Karadayı, "İran Devrimi'ni hiç mi algılayamadınız?" diye sorunca İranlı komutana, çok veciz bir cevap almış: "Biz onların, her gün hiç fark ettirmeden, ama yavaş yavaş, santim santim, sanki yeni bir şey olmuş gibi getirip ortaya koydukları dini şeyleri halkımızın temiz duyguları diye düşündük. Sonuçta böylesine bir durumla karşılaşacağımızı hiç tahmin edemedik. Ama baktık ki, her geçen gün halkımızın temiz duygularından kaynaklandığını zannettiğimiz dini ve masum istekler gibi görünen şeyler, irticanın ta kendisiymiş..." (Aferin lan Çekirge, tastamam mühendislik harikası bir haberin altına imza atmışsınız.)
İranlı komutan manzarayı umumiyeyi böyle tarif edince, 28 Şubat'ın Genelkurmay Başkanı Karadayı dayanamamış, "Demek ki, siz görevinizi yapmamışsınız..." diye fırça kaymış.
Ardından da, "Humeyni, Tahran'da 500 bin kişiyle miting yapmaya başladığında da mı fark etmediniz?" demiş.
İranlı komutanın verdiği cevap hiçbir zaman kulaklarından silinmemiş: "Sayın general fark ettik... Fark ettik ama iş işten geçmişti..."
Yani...
Görevini yapmadığını söylediği İranlı komutanların haline düşmemek için iş işten geçmeden kollar sıvanacak, mesela, "Batı Çalışma Grubu" psikolojik harbe başlayacaktı.
Yani...
"Erbakan Hükümeti" çalışamaz hale getirilecekti.
Yani...
Bu "vatansever subaylar" Oğuzhan Bey'in de dahil olduğu "mürtecilere" karşı "Gerekirse silah bile kullanacaktı."
Pardon, hazret belki de hiçbir zaman "mürteci" olmadı; biz öyle sandık!
Salih Tuna - Yeni Şafak
İntifada
01-31-2012, 13:17
"ABD yakında İran'ı işgal edecek" demiş, "Ancak TSK'da vatansever subaylar buna karşı çıkıyordu. Bu subaylar Ergenekon operasyonuyla tutuklatıldı. Ergenekon; TSK içinde Amerikan karşıtlarının tasfiyesidir..."
şu lafı eden adamın ne türkiye gerçeklerinden,ne dünya gerçeklerinden haberi olduğunu sanmıyorum...
milli görüşçüler bu halk bizi anlamıyo,ah bir anlasa diye diye hayıflanıyor yıllardır yüzde 1-2 lerin hesabını halka soruyor...
dönün bakın içinizdeki adamlara bakın...
15 sene önce milletin anasını ağlatanları savunuyor erbakan hocanın yakın arkadaşı...
bu ihanetin daniskasıdır...
milliyetçilikten kurtulunamadığının kanıtıdır...
ulusalcılık ifşasıdır...
Size göre aynı subaylar Erbakanla yollarını ayıran Erdoğanada yapmadıklarını bırakmadımı ? Salih Tuna ABD'den icazet alanların bir kısmını saymayın sizin mantığınıza göre Erdoğanda ABD'den icazet alıyor Fetullah Gülen hoca efendide icazet alıyor .. Oğuzhan Asiltürkün Ordu içindeki solcu birazda komunist zihniyetli ABD sevmeyen komutanları kastettiği apaçık tabi sizin jeton bu durumlarda takılı takılıyor ayrı mesele ..
İntifada
01-31-2012, 13:33
Oğuzhan Asiltürkün Ordu içindeki solcu birazda komunist zihniyetli ABD sevmeyen komutanları kastettiği apaçık tabi sizin jeton bu durumlarda takılı takılıyor ayrı mesele ..
hmmm...
evet onları kast ediyor...
hatta bunu ergenekon amerikan oyunu diyerek açıklamış ya biz türkçe bilmiyoruz,ya da 40 senedir şu davada yer alan adam ne laf konuştuğunu lafının ne manaya geldiğini bilmiyor ;D
ordu içindeki solcu,komünist falan filan...
komünizmle savaş içinde olan amerikan usülü yapılandırılmış ve her darbeyi amerikanın emri ve izniyle yapan cunta şimdi amerikan karşıtımı oldu...
diyelim solcuları kast etti hangi solcu iranı düşünmüş bu güne kadar ;D
ABD yi sevmeyen ama ABD emriyle darbe planlayan paşa bu denklem bana biraz garip geldi ;D
bizim jeton takılı kalıyor sende jeton bile atılmamış ne yapacaksın biraz daha çevir böyle yanıyor çünkü ;D
hmmm...
evet onları kast ediyor...
hatta bunu ergenekon amerikan oyunu diyerek açıklamış ya biz türkçe bilmiyoruz,ya da 40 senedir şu davada yer alan adam ne laf konuştuğunu lafının ne manaya geldiğini bilmiyor ;D
ordu içindeki solcu,komünist falan filan...
komünizmle savaş içinde olan amerikan usülü yapılandırılmış ve her darbeyi amerikanın emri ve izniyle yapan cunta şimdi amerikan karşıtımı oldu...
diyelim solcuları kast etti hangi solcu iranı düşünmüş bu güne kadar ;D
ABD yi sevmeyen ama ABD emriyle darbe planlayan paşa bu denklem bana biraz garip geldi ;D
bizim jeton takılı kalıyor sende jeton bile atılmamış ne yapacaksın biraz daha çevir böyle yanıyor çünkü ;D
Sen 40 senedir o askerle mücadele eden birisi bunu diyorsa önce kafanı kkoyup bir düşün o askerler ABD den emir almadan bir şey yapmaz diyerek topu taça atmadanyorum getir getirebiliyorsan bu gün ergenekondan içeri alınan Doğu perinçek vs vs söyle bakayım ABD cimi Rusyacımı ? Askerlerin çoğu solcumu sağcımı cevap ver ...
İntifada
01-31-2012, 13:56
evet kendisi 40 senedir hep arka plandaydı...
bugün açıkladı sağolsun görüşlerini...
belki 28 şubattada göbek atmıştır...
Doğu perinçekmi rusyacı ;D
sen ne biliyorsun be doğu perinçek hakkında ?
doğu perinçek dediğin adam 12 eylül öncesi dergilerinden komünist,solcu gençlerin evlerinin krokilerini askere ispiyonlayan bir adam
perinçek dediğin adam apo gibi mitle içli dışlı olan bir adam...
kendisi ve tayfası nasyonel sosyalist,rusyayla falan işi olmaz nerede enternasyonel sosyalist görseler döverler (aradaki farkı bilmek lazım)
bunun tayfası 1 mayıs meydanlarına bile alınmıyor...
ülkücülerden tek farklı cuma namazı kılmıyor olmaları bu adamların...
ulusalcı dediğimiz prototip perinçek ve tayfasına bizzat uyuyor...
darbe yandaşı,ordu sevdalısı,solcu düşmanı perinçek rusyacımı oldu şimdi
Terennüm
01-31-2012, 14:12
bu zevatlara sormak lazım hudson enstütüsüyle ve zeyno baranla iliişkileriniz nasıl diye...
Belki evet ABD coğrafyanın değişken siyaseti karşısında kurduğu kullandığı adamların Türkiyeden tasviye olmasına istemeden de olsa destek veriyordur kimbilir.
Bu yorumu önemsedim...
evet kendisi 40 senedir hep arka plandaydı...
bugün açıkladı sağolsun görüşlerini...
belki 28 şubattada göbek atmıştır...
Doğu perinçekmi rusyacı ;D
sen ne biliyorsun be doğu perinçek hakkında ?
doğu perinçek dediğin adam 12 eylül öncesi dergilerinden komünist,solcu gençlerin evlerinin krokilerini askere ispiyonlayan bir adam
perinçek dediğin adam apo gibi mitle içli dışlı olan bir adam...
kendisi ve tayfası nasyonel sosyalist,rusyayla falan işi olmaz nerede enternasyonel sosyalist görseler döverler (aradaki farkı bilmek lazım)
bunun tayfası 1 mayıs meydanlarına bile alınmıyor...
ülkücülerden tek farklı cuma namazı kılmıyor olmaları bu adamların...
ulusalcı dediğimiz prototip perinçek ve tayfasına bizzat uyuyor...
darbe yandaşı,ordu sevdalısı,solcu düşmanı perinçek rusyacımı oldu şimdi
Tamam tama sen haklısın Doğu Perinçek ,Yalçın Küçük sol görüşlü filan değil milliyetçidirler İşçi Partiside MHP'nin yavrusudur Amerikancıdır bunlar .. Askerlerde genelde sol görüşlü filan değildir ;D otur 0 git ne yiyorsan ne içiyorsan ne okuyorsan alayını değiştir benden demesi ;D
Abd Özel harp dairesi ni kurdurmuş batı çalışma gurubu ile Tsk nın içinde tasviye yapabilmiş bunlar olurken topluma dizayn verme gayretinde olan ulusalcı sosyalist ideolojik çevre bundan nemalanmış şimdi ise aynı cevre bu örgütün üstüne gidilmesini ABD nin işidir diye beyan etmsi çok komik. Belki evet ABD coğrafyanın değişken siyaseti karşısında kurduğu kullandığı adamların Türkiyeden tasviye olmasına istemeden de olsa destek veriyordur kimbilir.
Bu gün yargı kimin elindeyse sazı o çalıyor Ulusalcı çevre denize düşen yılana sarılırmış misali herkesden medet umuyor onların doğru dürüst bir durum tesbiti yapabildikleride yok onlar ne diyorlar hep pozisyonlarımızı koruma gayreti içindeyiz diyor tasviyeciler kimlik değiştirdi şimdi eskinin tasviyecileri tasviye edilen oldu çünkü ordu içinde öyle 5-6 tane çeşitli güç odağı yok .. Bir kuzu gibi güdülenler bu gün onları ordu içinde sivilleşme taraftarı olarak görüyoruz diğeri ise ulusalcılar onlarıda anti islamcılar olarak görüyoruz bu gün ulusalcılar haricinde ABD karşıtı başak bir güç odağı varmı yok ?
İntifada
01-31-2012, 15:04
Tamam tama sen haklısın Doğu Perinçek ,Yalçın Küçük sol görüşlü filan değil milliyetçidirler İşçi Partiside MHP'nin yavrusudur Amerikancıdır bunlar .. Askerlerde genelde sol görüşlü filan değildir ;D otur 0 git ne yiyorsan ne içiyorsan ne okuyorsan alayını değiştir benden demesi ;D
ulusalcılık
nasyonel sosyalizm
nedir bilmeyen bir insan işte ahkam kesiyorda ne kestiğini bilmiyor ;D
Cia kontrgerillası gibi komünistlerin evlerinin krokisini dergisinden paylaşan doğu perinçek amerikan düşmanımı oluyor :)
o zaman gerçek solcu ve komünistlerin çok sevmesi lazım bu perinçeği peki neden 1 mayıs meydanlarında dahi almıyorlar bu adamları :)
ya işçi perinçeğin adamları komünistleri neden dövüyor üniversitelerde ülkücülerle bir olup ;D
ordu genelde solcuysa ne diye amerika her istediğinde darbe planı yapmaya başlıyor ;D
ulusalcılık
nasyonel sosyalizm
nedir bilmeyen bir insan işte ahkam kesiyorda ne kestiğini bilmiyor ;D
Cia kontrgerillası gibi komünistlerin evlerinin krokisini dergisinden paylaşan doğu perinçek amerikan düşmanımı oluyor :)
o zaman gerçek solcu ve komünistlerin çok sevmesi lazım bu perinçeği peki neden 1 mayıs meydanlarında dahi almıyorlar bu adamları :)
ya işçi perinçeğin adamları komünistleri neden dövüyor üniversitelerde ülkücülerle bir olup ;D
ordu genelde solcuysa ne diye amerika her istediğinde darbe planı yapmaya başlıyor ;D
Sen hikaye anlatıyorsun anlattığın hikayeyi senden başkada bilen yok ;D Hikaye değil diyorsan belge ile konuşacaksın bizde göreceğiz nedir ne değildir diye yoksa Doğu Perinçeği Yalçın Küçüğe başka yerde Amerikancı filan deme millete kıçıyla güldürürsün kendine .
Hüdaverdi
01-31-2012, 15:12
Doğu Perinçeği Yalçın Küçüğe başka yerde Amerikancı filan deme millete kıçıyla güldürürsün kendine .Neci la bunlar peki ? ;D
Neci la bunlar peki ? ;D
Diyologcu ;D
Hüdaverdi
01-31-2012, 15:20
La biri topal diğeri parkinson hastası ;D Nerden geliyor bu hayranlığın kır saçlılardan mı hoşlanıyorsun dedeler falan ;D
İntifada
01-31-2012, 16:20
Sen hikaye anlatıyorsun anlattığın hikayeyi senden başkada bilen yok ;D Hikaye değil diyorsan belge ile konuşacaksın bizde göreceğiz nedir ne değildir diye yoksa Doğu Perinçeği Yalçın Küçüğe başka yerde Amerikancı filan deme millete kıçıyla güldürürsün kendine .
he amerikancı değil ama mit ve cia için çalışıyor perinçek ;D
herkesin kendini tanımlamasına inansaydık süleyman demireli islamın muhafızı,müslümanların kurtarıcısı ilan ederdik...
nerede ve kime yakın görünmeye çalıştığı değil,ne yaptığı ilgilendirir insanları...
varsa çevrende sağlam solcu yada sosyalist birisi git sor...
de ki solu bölen,parçalayan adam kimdir diye sor...
ilk lafı doğu perinçek olmazsa ben birşey bilmiyorum...
bu adamın konferans vereceği üniversitelerde tkpliler nöbet tutup içeri almıyordu...
kimden alıyordu bu adam istihbaratlarıda solcu gençleri yeri gelince sağcı gençleri ifşa ediyordu dergisinden 80 döneminde ?
amerikan karşıtıydı,onun için tasfiye edildi diyorsun doğu perinçeğin 28 şubattaki tutumunu biliyorsundur herhalde...
bu adam 28 şubatın harızlayıcılarından birisi sen şimdi çıkıp oğuzhan asiltürk belkide bu gibi adamları savunmuştur diyerek haklı çıkarmaya çalışırsan gülerim ben sana ;D
'Cumhuriyet devrimi kanunları uygulansın' diyerek dolanan,çığırtkanlık yapan 28 şubatın mimarlarından doğu perinçek...
gel bakalım senle perinçeğin aile geçmişine bi göz atalım...
Perinçek’in hakim olan ve bir dönem Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Yardımcılığı yapan babası Sadık Perinçek, dört dönem Erzincan milletvekili seçildiği Adalet Partisi’nde Genel Yönetim Kurulu üyesiydi. Perinçek’in dayısı Turhan Olcayto, tümgeneraldi ve Ankara’da Zırhlı Tümen Komutanı’ydı. Ünlü ihtilalcilerden Tümgeneral Cemal Madanoğlu, ilk eşi Sırma Perinçek’in halasının eşiydi. Teyzesinin oğlu Gürbüz Tüfekçi, Ankara’da askeri kesimde etkili bir şahsiyetti. Perinçek’in arkadaşlarına söylediğine göre Tüfekçi, aynı zamanda Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisiydi.
cia sosyalisti,maocu bozkurtlar diye nitelendiriyordu dönemin komünistleri perinçeği ve tayfasını...
mahir çayanın azarladığı ve hakaret ettiği söylenir perinçeğe...
Hayatın boyunca amerikanın istediği eylemleri yap,darbecilik yap sonra çıkıp her işin altında amerika var dediğin için amerika karşıtı ol ;D
solcular,komünistlerde çok saf canım bu kadar anti amerikan perinçeğe niye oy vermiyorlar acaba...
Ezel, git sor bakiyim tanıdığın solculara Perinçek'i seviyorlarmıymış..
Ezel, git sor bakiyim tanıdığın solculara Perinçek'i seviyorlarmıymış..
Ebuzer benim tanıdığım solcular içinde Deniz Baykalıda sevmeyen var Kılıçdaroğlunuda ama her ikisininde sol cenahta olmadığını söyleyecek kimse yoktur . Doğu Perinçek ve Yalçın Küçüğün de Amerikancı olduğunu söylemek ise afedersin en hafif tabiri deli saçmasından başka bir şey değildir ..
İntifada
02-01-2012, 01:24
cia sosyalisti lakabını perinçek ve yoldaşlarına ben takmadım ;D
cia sosyalisti lakabını perinçek ve yoldaşlarına ben takmadım ;D
Sen takanların sözüne inanmak zorundamısın ? Değilsin Takanlar çok mu güvenilir ? Sana görede bana görede değil . Neden onaylıyorsun ? Duruma göre işine gelene inanıyorsunda ondan ;D
he amerikancı değil ama mit ve cia için çalışıyor perinçek ;D
herkesin kendini tanımlamasına inansaydık süleyman demireli islamın muhafızı,müslümanların kurtarıcısı ilan ederdik...
nerede ve kime yakın görünmeye çalıştığı değil,ne yaptığı ilgilendirir insanları...
varsa çevrende sağlam solcu yada sosyalist birisi git sor...
de ki solu bölen,parçalayan adam kimdir diye sor...
ilk lafı doğu perinçek olmazsa ben birşey bilmiyorum...
bu adamın konferans vereceği üniversitelerde tkpliler nöbet tutup içeri almıyordu...
kimden alıyordu bu adam istihbaratlarıda solcu gençleri yeri gelince sağcı gençleri ifşa ediyordu dergisinden 80 döneminde ?
amerikan karşıtıydı,onun için tasfiye edildi diyorsun doğu perinçeğin 28 şubattaki tutumunu biliyorsundur herhalde...
bu adam 28 şubatın harızlayıcılarından birisi sen şimdi çıkıp oğuzhan asiltürk belkide bu gibi adamları savunmuştur diyerek haklı çıkarmaya çalışırsan gülerim ben sana ;D
'Cumhuriyet devrimi kanunları uygulansın' diyerek dolanan,çığırtkanlık yapan 28 şubatın mimarlarından doğu perinçek...
gel bakalım senle perinçeğin aile geçmişine bi göz atalım...
cia sosyalisti,maocu bozkurtlar diye nitelendiriyordu dönemin komünistleri perinçeği ve tayfasını...
mahir çayanın azarladığı ve hakaret ettiği söylenir perinçeğe...
Hayatın boyunca amerikanın istediği eylemleri yap,darbecilik yap sonra çıkıp her işin altında amerika var dediğin için amerika karşıtı ol ;D
solcular,komünistlerde çok saf canım bu kadar anti amerikan perinçeğe niye oy vermiyorlar acaba...
Solun bölünmesinin temeli kendi içlerindeki ideolojik farklılıklarıdır kimi sadece Atatükçüdür kimi kürt milliyetçisi solcudur kimi marksist leninist kısacası komunist solculardır bunlar Sol içinde kendi ideolojilerinin hakimiyetini sağlamak için birbirleri ile çatışır ayrışır işte bu birbilerini sevmeyen sol içindeki görüşler birbilerine her türlü itham ve suçlamayı yapar sende şimdi onların birbirlerine attıkları getirip önümüze koyup şu aslında böyledir diyorsun ;D
İntifada
02-01-2012, 02:06
Sen takanların sözüne inanmak zorundamısın ? Değilsin Takanlar çok mu güvenilir ? Sana görede bana görede değil . Neden onaylıyorsun ? Duruma göre işine gelene inanıyorsunda ondan ;D
takanlar harbi sosyalistlerdir de o yüzden...
mahir çayanın bu adam için söyledikleri bile yeter artar...
1 mayıs meydanlarına sokulmaması,bunun konferans vereceği yerlerde komünistlerin olay çıkarması hatta odtüde neredeyse linç edilecek boyuta varan protestoların yapılması vs.
sen bi kere verdiğin örneğin vehametinin farkında değilsin
oğuzhan asiltürk doğu perinçek gibileri savunmak için bu açıklamayı yapmış olamazmı demeye getiriyorsun doğu perinçeğin 28 şubattaki rolünü bilmeden ;D
İşime gelene inanıyormuşum ezel bildiğin yanıldığına yetmez be...
ben bu konuları taa liseden beri bizzat bu görüşlere mensup insanlarla tartışıyorum...
takanlar harbi sosyalistlerdir de o yüzden...
mahir çayanın bu adam için söyledikleri bile yeter artar...
1 mayıs meydanlarına sokulmaması,bunun konferans vereceği yerlerde komünistlerin olay çıkarması hatta odtüde neredeyse linç edilecek boyuta varan protestoların yapılması vs.
sen bi kere verdiğin örneğin vehametinin farkında değilsin
oğuzhan asiltürk doğu perinçek gibileri savunmak için bu açıklamayı yapmış olamazmı demeye getiriyorsun doğu perinçeğin 28 şubattaki rolünü bilmeden ;D
İşime gelene inanıyormuşum ezel bildiğin yanıldığına yetmez be...
ben bu konuları taa liseden beri bizzat bu görüşlere mensup insanlarla tartışıyorum...
Yahu bu gün Saadetçiye de gitsen AK Parti hakkında bir sürü eleştiri getirir AK Partiliye gitsen Saadetçiye bir sürü şey der aynı şekilde Has Parti içinde derler seninkiside o misal cnm istediğin kadar babasıyla tartış gözün gördüğü birdir ama sen istisnasın Bu gün git kime sorarsan sor Televizyonlarda ağzı köpürerek Amerikan düşmanlığı Rusya şakşakçılığı yapan Doğu Perinçek ve Yalçın Küçüğün Amerikancı olduğunu iddia iddia et sana bir kaç tahtası eksik gözü ile bakarlar . Geellim komutalnlara komutanların çoğu ya solcudur yada Atsız milliyetçisidir ve bunlar Amerikan mandası oldukları için değil Saadeti (RP) Atatürkçülük karşıtı şeriatçı islami bir parti oldukları için yoketmeye çalıştılar böyle değil diyorsan benim başak diyecek bir şeyim yok .
İntifada
02-01-2012, 02:35
Amerikan karşıtı olan birisi amerikanın gücünü sürdürmeye yarayacak eylemlere girişirmi ;D
türkiyede darbe olunca neden amerika bizim çocuklar başardı diyor ;D
bu olay saadet-akparti çekişmesinden çok öte birşey...
inançlarımızdan ötürü birbirimizi tekfir ettiğimiz oldumu hiç ?
halbuki enternasyoneli savunanlarla doğu perinçeğin durumu resmen bu...
68 ler,sosyalistler nefret ediyor bu adamdan...
zaten ulusalcı olduğunuda saklamıyor perinçek...
cia sosyalisti denilen bu adam dergisi aydınlıktan solcuların evini gammazlayabilen bi adam...
bir kaç tahtası eksik gözüyle bakarlar falan bunları geç ezel neye dayanarak bunu söylüyorsun...
kolay laflardır bunlar bu benim ortaya attığım bir görüş değil koskoca bir hareket bunu böyle kabul ediyor...
yalçın küçük denen meczup hakkında yorum yapmadım çünkü tam manasıyla tanımıyorum nedir bilmem ulusalcıdır onu biliyorum...
ama doğu perinçeği bilirim...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.