fatih kısaparmak balon baskılı balon Ve Denizli Düştü !!!|Güle Güle - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve Denizli Düştü !!!|Güle Güle

İntifada
04-24-2010, 21:45
urkcell Süper Lig'de 30. haftada Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Denizlispor'un düşme hattındaki en yakın rakibi Sivasspor'un Beşiktaş ile berabere kalmasından dolayı, ligin bitimine üç hafta kala kümeden düşmesi kesinleşti.
Süper Lig'de 19. sezonunu geçiren Denizlispor, 1983-1984 sezonundan itibaren mücadele etmeye başladığı Süper Lig'de 1987-1988 sezonunda küme düştükten sonra 1994-1995 sezonunda tekrar bir üst lige yükseldi. Yeşil-siyahlı takım, 1996-1997 sezonunda tekrar lige veda ettikten sonra iki yıl Süper Lig'den uzak kaldı.
1999-2000 sezonundan bu yana Turkcell Süper Lig'deki mücadelesine devam eden Denizlispor, 2009-2010 sezonunun bitimine 3 hafta kala düşme hattındaki rakipleri Sivasspor'un 9, Manisaspor'un da 11 puan gerisinde kalarak, Süper Lig'e tekrar veda etti.
Ligde Denizlispor ile Sivasspor arasındaki maçlarda Sivasspor'un üstünlüğü bulunduğu için yeşil-siyahlı takımın Sivassspor'u yakalama ihtimali bulunmuyor.
19 sezonluk Süper Lig serüveninde, ligi iki kez 5. sırada bitirmeyi başaran yeşil siyahlı takım, 2002-2003 sezonunda Rıza Çalımbay yönetiminde UEFA Kupası'nda 4. tura kadar yükselmişti.
Denizlispor, Türkiye Kupası'nda da 4 kez yarı finale, iki kez de çeyrek finale yükselme başarısı göstermişti.

EpiVaTeS
04-24-2010, 22:59
fenerliler baya sevinmiş denizli'nin düşmesine...=)

İntifada
04-24-2010, 23:01
İtiraf edeyim baya sevindim abi :)

EpiVaTeS
04-24-2010, 23:02
Biliyorum sevineceğinizi...
2006 hiç iyi bir çağrışım yapmaz dimi...=))

İntifada
04-24-2010, 23:05
Nasıl yapsın abi ya :)
cevabını bildiğin soruları neden soruyorsun :)

redyellow
04-24-2010, 23:06
fenerlilerin gözü aydın:)

fenerlilerin sitesinde hususi sevinç başlıkları var bu konuda:)

Denizlispora teşekkür ediyoruz, en kısa zamanda tekrar aramızda görmeyi diliyoruz galatasaraylılar olarak!

Sampiyon olmus kadar sevindirecek bir olay senin kume dusmen‚

antuda açılan bir başlğın ilk yazısı:)

İntifada
04-24-2010, 23:08
Fenerbahçelilerin sevinmesi şaşılacak şeyler değil ki benim merak ettiğim galatasaraylılar neden bu kadar şaşırıyor?
:)

EpiVaTeS
04-24-2010, 23:09
Pek olayın çıkmadığı...
Küfürsüz tel örgüsüz stadlardan biriydi...
Pırıl pırıl zemini beyfendi taraftarları ile Denizli'nin düşmesine elbet üzüldüm...

İntifada
04-24-2010, 23:13
İki seneye güngören geliyor ibrahim abi merak etme aratmayız sana denizliyi

Mavera
04-24-2010, 23:13
lige renk katan bir takimdi o zevksiz, seyircisiz, gereksiz takimlar yerine denizli gibi takimlari tekrar görmek isteriz..
bu acidan karabüksporun gelisine cok sevindim üstüne bir izmir takimi ve birde karadeniz takimi gelirse kendi adima cok güzel olacak..

redyellow
04-24-2010, 23:15
Fenerbahçelilerin sevinmesi şaşılacak şeyler değil ki benim merak ettiğim galatasaraylılar neden bu kadar şaşırıyor?

fenerbahçe gibi bir büyük!!!! takımın, dünya kulübünün!!! böyle basit şeylere sevinmesi ilginç gelior be dostum:)

Denizlinin suçu ne? niye bu kadar düşmanlar bunu da anlamıyorum.

Maç 16 dakika uzamış, sen (appiah) 4 metreden topu dışarı atıyorsun, 1 gol atamıyorsun, denizli kümede kalmayı garantilemiş gelen haberlerde, gardı düşmüş, bi şey yapamıyorsun....sonra da denizli küme düştü diye seviniyorsun.

Denizlisporun suçu ne bunda?

Galatasaylıların buna şaşmaması anormal olmaz mı?

İntifada
04-24-2010, 23:20
redyellow abi sanki bir başkası yorum yapıyor senin yerine :)

o kadar basitmi dünyanın hangi yerinde 16 dakika uzatılan maç gördünüz?forumda millet diyor federasyon korkak hakemler korkak o maçı yarıda kesecek cesarette hakemimiz maalesef yok

diğer bir klübün başkanı bu maçta olaylar çıakcak maçı aksatıcaklar diye bilgi vermiş ve stada girerken arama yapılmamış.

Galatasarayı tebrik ederim son maça bırakmasaydı fener işi şampiyon olsaydı yapıcak birşey yok ama bu maç basit bir maç değildi

redyellow
04-25-2010, 00:02
Tabiki basit bir maç değildi, siz basit sandığınız için kaybettiniz zaten:)

Ve birde şunu niçin kaybettiniz: O sene hatırlayın gs'nin üzerine acaip geldiniz, fakir fukara diye alaylar yaptınız, Allahın sopası yok derler ya işte öyle oldunuz:)

O maçı yarıda kesmek mi?

Yapmayın lütfen... niye yarıda kesilecekmiş?

Konfeti atıldı diye mi?

böyle acaip bir şey olur mu?

yenemediniz arkadaşım, ve gs'ye yaptığınız aşağılamaların, dalga geçmelerin cezasını çektiniz:)

İntifada
04-25-2010, 00:06
ne alakası var biz gs ile dalga geçmeye devam ettik ve ertesi sene yine şampiyon olduk :)

denizlinin niyeti orada maçı oynatmamaktı.Maç başlıyo konfeti atılıyor be duraklıyor çok değişikti

sarar
04-25-2010, 00:12
Denizli Artık Hakettiği yerde ßß.. =)

EpiVaTeS
04-25-2010, 00:16
İki seneye güngören geliyor ibrahim abi merak etme aratmayız sana denizliyi
Eskiden Güngören'de ticarette okurken hiç kaçırmazdık bordo beyazlıların maçlarını hatta köyiçindeki lokalde de sürekli bilardo felan oynardık okulu kırdığımız zamanlar hey gidi güngören stadi...
ne maçlar yapmıştık orada topraktı o zamanlar...
yaşlanmışım yahu...=)

redyellow
04-25-2010, 00:25
ne alakası var biz gs ile dalga geçmeye devam ettik ve ertesi sene yine şampiyon olduk :)

denizlinin niyeti orada maçı oynatmamaktı.Maç başlıyo konfeti atılıyor be duraklıyor çok değişikti

Ertesi sene:)

Biz o seneden bahsediyoruz hocam:) denizli ile berabere kaldınız diye ilelebet şampiyon olamayacaksınız diye bi şey yok hocam:)

Konfeti atılıyor diye maç iptal olmuş mu tarihde?

size özel mi olmalıydı, 3-0 tescil edilmeli hooop şampiyon olmalıydınız değli mi:)

Maçın uzaması yani o konfetilerin atılması aslında sizin lehinize bir durumdu ama o böbürlenmeleriniz, biz zenginiz, bizim paramız çok havalarınız yaradanın gücüne gitti demek ki:)

redyellow
04-25-2010, 00:27
Ülkemizin güzide takımı denizlispora gelecek sene için başarılar diliyorum, en kısa zamanda tekrar süper ligde bekliyoruz.

Fenerlilerle beraber:)

Fırat
04-25-2010, 00:38
Keşke düşmeseydi yazık oldu kalmasını isterdim..

Fırat
04-25-2010, 00:38
Bizim takımda topun ucunda ama:)

Sukût-u_Hayal
04-25-2010, 00:44

lig biraz daha devam etseydi gidiciydik ;D

redyellow
04-25-2010, 00:47

Sizin takım hangisi hocam?

Sukût-u_Hayal
04-25-2010, 00:50
Valla ben Galatasaray diye atladım ama Fırat hangi takımdan bahsediyordun acaba :hihi2:

.:Ay_Yıldız:.
04-25-2010, 09:20
Karabük'le Buca geldi. Sıkı durun Play off'la Karşıyaka'mda geliyor :)

ALmi´
04-25-2010, 17:26
Sizin takım hangisi hocam?

Diyarbakır :)

hipermuhafazakar
04-25-2010, 17:55
Bugün Zaman'da okudum, denizlispor UEFA'da 4. tura kadar yükselmiş 2003 yılında..yani fenerin ömründe gidemeği bir yerdir orası ;D fenerbahçe ve denizli yanyana geldiklerinde ne kadarda hoş bir çağrışım yapıyorlardı, ama artık;

DENİZLİSPOR OUT TRABZONSPOR İN :evet:

anlayan anladı ;)