Orijinalini görmek için tıklayınız : Vefalı ultrAslan
Hüdaverdi
04-02-2008, 12:14
Florya Tesislerimize gittiğimizde üzerinde yaklaşık 300 ultrAslan'ın imzalarının
bulunduğu formayı, talihsiz bir sakatlık geçiren futbolcumuz Uğur UÇAR'A verecektik.
http://img174.imageshack.us/img174/5303/018qi7.jpg
Ancak rahatsızlığından dolayı tesislere gelememiş olan genç futbolcumuzla
telefonda görüştük... Ve hediyesini, kendisine iletilmek üzere, Tesis Müdürümüz
Fahri Bey'e teslim ettik.
Seni seviyoruz Uğur... Allah acil şifalar versin.
www.http://img508.imageshack.us/img508/7685/uakirmizico3.gif.com
aşk-ı ilahi
04-02-2008, 12:24
VEFALI OLMAK GÜZEL....
bu arada imzana bayıldım..... ;D
Hüdaverdi
04-02-2008, 12:32
Sağolasın,bu akşam daha şaşalı olacak imzam inşAllah :D
oturanboğa
04-02-2008, 12:36
Sağolasın,bu akşam daha şaşalı olacak imzam inşAllah :D
ne ayıp ne ayıp...biz chelseayi karşılayan taraftarlara kızarken meğer sen de öyleymişsin...hiç yakıştıramadım...fener türk takımından çok brezilya milli takımına benzeyebilir ama biz yine de fair play anlayışımızı,,onlardan daha çok centilmen olduğumuzu göstermeliyiz dimi(iç ses:Allahım nolur fener yenilsin ;D )
Hüdaverdi
04-02-2008, 12:38
Haklısınayıp ediyorum sanırım ::)
Yok yok vazcaydım ayıp değil :D
oturanboğa
04-02-2008, 12:44
yav biz desteklesek de desteklemesek de fener nası olsa yencek bunları...gavur takımını tutmamış olalım bari...yani fenerde bikaç tane de olsa türk ve müslüman oyuncu var.en azından onların hatrına(yine iç ses:nolurdu fenerin yerinde biz olaydık.hem biz olsaydık da fenerliler bizi desteklemezdi.Allahım anelka gol atsın nolur)
Hüdaverdi
04-02-2008, 12:56
Yemrim feneri cips niyetine :D (mideme oturabilir vaz geçtim)
fener mi yencek avrupa devi bir takımı ?
fenev mi çıkacak yarı finale ?
pendik spor yarı finale çıkar fener çıkamaz :D
Hem ben Türkiye kupasını aldığını görmediğim bir takıma Türk takımı demem :D
oturanboğa
04-02-2008, 12:59
chelsea ne halde bilmiyo musun..gönderdiler morinhocuğumu...ya zaten istanbulda yenerler...ingilterede tabii ki yenilcekler
Hüdaverdi
04-02-2008, 13:01
Ne halde bilmem ama fener ile karşılaştırılmayacak kadar büyük bir takım olduğunu herkes çok iyi biliyor ;)
Barça ıksaydı keşke,yer yer bitirirdi feneri.
oturanboğa
04-02-2008, 13:04
keşke ama chelsea de iyidir...anelka var en azından...john terry,drogba,lampard,ballack ve hatta ve hatta petr cech...iyi oyuncuları var ama cimbom gibi işte bunlar da kötü yönetiliyolar....morinhocuğum olsaydı fenerin iki cihanda da şansı yoktu ama yeni hocaları aptalın teki...istanbulda fener yenecek..oooof of
Hüdaverdi
04-02-2008, 13:08
Emin ol yenemicekler :-*
Takıma sonsuz güvenim var,fener neye uğradığını şaşırcak futbol dersi alacak :-*
Moralleri yüksek olsun yeter,savunma oynucaklar büyük ihtimal ama bakalım herşeyin hayırlısı.
oturanboğa
04-02-2008, 13:10
bu taraftar seninle gurur duyuyo :-*
hahaha :D :D :D :D :D
napmışsınız yav konuyu.. duman etmişsiniz ortalığı.. ne kadar antifairplayciymişsiniz..
Hüdaverdi
04-02-2008, 14:19
hahaha :D :D :D :D :D
napmışsınız yav konuyu.. duman etmişsiniz ortalığı.. ne kadar antifairplayciymişsiniz..
ölümüne ölümüne :D
biz senin arkandayız.. aferin böyle devam et.. :P
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.