Orijinalini görmek için tıklayınız : www.bizkackisiyiz.com!
beko_heko
10-24-2007, 12:46
Ben Bu siteyi protesto ediyorum www.************.com
Çünkü kendini bilmez TUNCAY ÖZKAN şehit kanları üzerinden propoganda yapıyoR!
HOGE_MERA
10-24-2007, 12:50
Aynen katılıyorum.
Sadece Tuncay Özkan mı? Kendini güya çağdaş sayan Türkan Saylan'ı da protesto ediyorum.
beko_heko
10-24-2007, 12:57
Onu tanımıyorum ama tuncay özkanın amacı bu!'Yazıkkk :'(
e-midyat
10-24-2007, 12:58
Tüm cartel medyayı protesto ediyorum!....
HOGE_MERA
10-24-2007, 12:59
Çydd başkanıdır kendisi. O kadar mail gönderdim ki başka bir konu için o mail adresimi blokelediler. Tuncay Özkan'dan geri kalır yanı yok.
beko_heko
10-24-2007, 13:10
hMM ŞİMDİ ANLADIM!
TUNCAY ÖZKAN -2 :d
kadimcengiz
10-24-2007, 13:25
NEDEN BİZE AİT BASIN KURULUŞUMUZ YOK!!!
beko_heko
10-24-2007, 13:28
Belki vardır ?KANAL 7 MESELA ? :)
Ben Bu siteyi protesto ediyorum ..
tuncay özkan:para için uşak olan herifin teki
türkan saylan: nasıll prof oldu anlamadığım dinsizin teki
(dinsiz lafını açıklama gereği hissederek: kadın bir konuşmasında "benim danışmanımın adı da muhammed ironiye bakarmısınız" diyor.
bunlar bizim protestomuza bile değmez.
bu sıteye uye olanların hıcbırı acıklamayı bılerek uye olmuyor kanımca bayraklarla vatan askıyla oyle bır cekıyorlarkı ınsanlarııı
aksavaşçı
10-29-2007, 11:27
o şerefsiz de chp li
Boşverin arkadaşlar arada böyle şeyler yapıp enerjilerini dağıtıyorlar...çağlayan mİtingleri falan dediler bir milyonuz iki milyonuz dediler beş milyon oy alıp oturdular şimdi de sayıyorlar ki yerel seçimlerde ne kadar alırız!!!!Bunları kale bile almaya gerek görmüyorum..Adam mantıklı birşey söylemiyor ki slogan siyaseti yapıyor..Onu solcuların da çoğu iplemiyor zaten..Biz de programı zevk olsun diye izleyelim sinirlerimizi germeye bile gerek yok!!!!
bu kişiler konuştukça büyüyor duyuluyor tanınıyor..reklam yapıyorlar..iyi ya da kötü..
SosyalDemokrat
11-11-2007, 20:52
AKP nin yaptığı ABD uşaklığına
AKP nin devletin her alanında kadrolaşmasına
AKP nin sahte tozpembe ekonomi politikasına
AKP nin yalan siyasetine
AKP nin ordu düşmanlığına
AKP nin din sömürücülüğüne karşı;
Gerçek demokrasi için güçlü bir Türkiye için Bizkackisiyiz.Com
Burada kendinizi kandırmayın.Bir başbakan halkına hakaret ediyor,siz de ona tapıyorsunuz.Bu nasıl zihniyettir.Tükürene teşekkür etmek bir Türk'e yakışıyor mu.
Neden Türkiye'deki kuyumuzu kazmaya çalışan azınlıklar 22 Temmuz'da AKP yi destekledi sanıyorsunuz?
Madem ki vatanseversiniz nasıl meclise giren teröristlerle el sıkışıp temas kurabiliyorsunuz?
Bu kadar futbol takımı tutar gibi parti tutmayın.
Seçimleri nasıl kazandığınız ortada.Atam bu günleri görseydi çeker giderdi bu memleketten.
Eğer bir Türk evladıysanız OYuna gelmeyin.Oyunuzun kıymetini bilin.
Size değer veren,dürüst siyasetcilerin izinden gidin."Bak benim siyasi fikrim var" demek için böyle partilerle uğraşmayın.
Yazdıklarımı büyük ihtimal ayıplayacaksınız veya yöneticiler silecekler.Önemli değil ama sizden tek istediğim objektif olmanız.
Haydi uyanmak yok uyuyun siz.Onlar muasır medeniyetler seviyesine gelince sizi uyandırırlar.Dikkat edin o seviye ılımlı bir seviye olmasın.Anladınız siz..
ak_mavish
11-11-2007, 20:54
AKP nin yaptığı ABD uşaklığına
AKP nin devletin her alanında kadrolaşmasına
AKP nin sahte tozpembe ekonomi politikasına
AKP nin yalan siyasetine
AKP nin ordu düşmanlığına
AKP nin din sömürücülüğüne karşı;
Gerçek demokrasi için güçlü bir Türkiye için Bizkackisiyiz.Com
Burada kendinizi kandırmayın.Bir başbakan halkına hakaret ediyor,siz de ona tapıyorsunuz.Bu nasıl zihniyettir.Tükürene teşekkür etmek bir Türk'e yakışıyor mu.
Neden Türkiye'deki kuyumuzu kazmaya çalışan azınlıklar 22 Temmuz'da AKP yi destekledi sanıyorsunuz?
Madem ki vatanseversiniz nasıl meclise giren teröristlerle el sıkışıp temas kurabiliyorsunuz?
Bu kadar futbol takımı tutar gibi parti tutmayın.
Seçimleri nasıl kazandığınız ortada.Atam bu günleri görseydi çeker giderdi bu memleketten.
Eğer bir Türk evladıysanız OYuna gelmeyin.Oyunuzun kıymetini bilin.
Size değer veren,dürüst siyasetcilerin izinden gidin."Bak benim siyasi fikrim var" demek için böyle partilerle uğraşmayın.
Yazdıklarımı büyük ihtimal ayıplayacaksınız veya yöneticiler silecekler.Önemli değil ama sizden tek istediğim objektif olmanız.
Haydi uyanmak yok uyuyun siz.Onlar muasır medeniyetler seviyesine gelince sizi uyandırırlar.Dikkat edin o seviye ılımlı bir seviye olmasın.Anladınız siz..
KAÇ KİŞİSİNİZ ;D ;D ;D
SosyalDemokrat
11-11-2007, 21:01
Sen galiba düşünüyorsun ki ;
Tüm Türkiye internet sahibi 70 milyonun evinde pc var değilmi ?
kaç kişi olursanız olun farketmez erdoğan-gül affetmez
ak_mavish
11-11-2007, 21:03
TÜM TÜRKİYENİN YÜZDE SEKSENİ OY KULLANDI VE KİMİN KAÇ KİŞİ OLDUĞUNU HEP BERABER GÖRDÜK SEN GÖRMEDİN Mİ????????
SosyalDemokrat
11-11-2007, 21:04
Çok doğru söylemişsin.Malum siz kraldan çok kralcısınız.Sansürde seversiniz,size hakaret eden bir başbakan da..
ak_mavish
11-11-2007, 21:05
YA BUNLAR BOŞ İŞLER BİZ DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ.BÖYLE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMIYORUZ ÖZGÜR BİR TÜRKİYE İÇİN,DAHA GELİŞMİŞ BİR TÜRKİYE İÇİN...SİZ DE ÇALIŞIN...YAPTIĞINIZ TEK ŞEY YASAK BAŞKA BİŞEY YOK...
SosyalDemokrat
11-11-2007, 21:06
Peki o seçimler meşrumuydu;
Seçimde kömürleri,pirinçleri babam dağıtmadı AKP dağıttı.Bu yapılan halkı devlete bağlı hale getirmek değil mi?
ak_mavish
11-11-2007, 21:07
Seçimde kömürleri,pirinçleri babam dağıtmadı AKP dağıttı.Bu yapılan halkı devlete bağlı hale getirmek değil mi?
Yuh ya insan bu kadar kör olabilir mi????????ben hizmet diyorum sen ne diyosun
SosyalDemokrat
11-11-2007, 21:08
YA BUNLAR BOŞ İŞLER BİZ DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ.BÖYLE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMIYORUZ ÖZGÜR BİR TÜRKİYE İÇİN,DAHA GELİŞMİŞ BİR TÜRKİYE İÇİN...SİZ DE ÇALIŞIN...YAPTIĞINIZ TEK ŞEY YASAK BAŞKA BİŞEY YOK...
Allah aşkına dediğinizin elle tutulacak bir yanı olsun.Aciz duruma düşüpte medyaya sansür koymak isteyen AKP hükümeti değil mi?
Birde yasaktan bahsediyorsunuz ki nerden çıkardınız onu da bilemiyorum.
Yuh ya insan bu kadar kör olabilir mi????????ben hizmet diyorum sen ne diyosun
Hizmet demek halka sadaka dağıtmak değildir.Refah seviyesini yükseltmektir,iş vermektir.Hükümetin yaptığı ise dilenciye sadaka vermek gibi..
selahattin_ay
11-11-2007, 21:09
keske olsa o zaman sesimizi duyururduk tabanimiza, sessiz cogunluga
milyonlara ;)
selahattin_ay
11-11-2007, 21:10
bak ne guzel iste karne ile dagitmadik ya ;D ;D ;D
ak_mavish
11-11-2007, 21:10
;D ;D ;D
Yazık ya..Beyni abileri tarafından yıkanmış biri daha.Allah sabır versin ne diyim.Zor iş yalan dolanlarla uğraşmak.
SosyalDemokrat
11-11-2007, 21:12
Milyonlar zamanında kimlerin peşine takılmadı ki? İnanmıyorsan Türkiye siyasi tarihine bak.Hangi parti nasıl iktidara gelmiş ne yapmış gör..
Hiçbir iktidar sonsuza dek kalmaz.Elbet halkım uyanır merak etme..
İyiki seneler öncesinde bi CHP iktidarı oldu.Olmasa neler söylerdiniz çok merak ediyorum.Hatırlarsanız o dönemde 2. Dünya savaşı vardı.Savaştan etkilenmek için savaşta olmak gerekmez.
kardesım bır Antalyalı olarakk chp nın neler dagıttıgını ıyı bılırım bosuna gazel okuma ;)
ak_mavish
11-11-2007, 21:14
tamam sen söyle ülkeye ne faydanız oldu???????*
yahu kardeşim sen sosyal demokratsan şu sorulara cevap verirmisin
1)sizin peşinizden gittikleriniz acaba ömürlerinde hiç varoşlara girmiş mi?
2) maden gerçekten demokratsın 301 . madde kalksın mı kalkmasın mı söylermisin?
3)madem gerçekten demokratsın bir daha ki dönem cumhurbaşakanını halk seçsin mi seçmesin mi?
büyük ihitimalle sende diğer sosyal demokrat geçinenler gibi nasyonal sosyalist bir özlem içerisinde yaşayan sosyal faşistlerdensindir.
selahattin_ay
11-11-2007, 21:15
Yazık ya..Beyni abileri tarafından yıkanmış biri daha.Allah sabır versin ne diyim.Zor iş yalan dolanlarla uğraşmak.
zor olan bizim gercekleri anlatabilmemiz olsun biz zor olana raziyiz yeterki bir kardesim daha evet desin, gelecegimize evet desin, bagimsiz, sivil anaysasi olan, laikligi yasakcilik olarak gormeyen, hur bireyler icin evet desin ;)
selahattin_ay
11-11-2007, 21:17
kardesım bır Antalyalı olarakk chp nın neler dagıttıgını ıyı bılırım bosuna gazel okuma ;)
o degil cem uzan ile ayni kefeye koydu bizi yavv
biz degiliz kusura bakma
cem uzan da cep telefonu, pilav dagitiyordu onun izindekileri 22 Temmuz gosterdi
birilerini tepeye, birilerine yerin dibine rodos a gondererek :D
GÜLseven
11-11-2007, 21:17
Milyonlar zamanında kimlerin peşine takılmadı ki? İnanmıyorsan Türkiye siyasi tarihine bak.Hangi parti nasıl iktidara gelmiş ne yapmış gör..
İyiki seneler öncesinde bi CHP iktidarı oldu.Olmasa neler söylerdiniz çok merak ediyorum.Hatırlarsanız o dönemde 2. Dünya savaşı vardı.Savaştan etkilenmek için savaşta olmak gerekmez.
Olmasa neler mi söylerdik ,yazmakla bitermi yaa.En geneli ,halka muhalefet olacağız diye işlerine gelmediği zaman meclise bile girmiyorlar bkz : C.Başkanlığı seçimleri...
selahattin_ay
11-11-2007, 21:18
simdi de savas var bu milletin yakasini ya dis gucler ya da sizin gibiler birakmiyor zaten
>:( >:(
selahattin_ay
11-11-2007, 21:21
bak arkadasim senden rica ediyorum iki kelime yazip kacma digerleri gibi bak burada dusunen bireyler var
eger soylediklerine inaniyorsan buyur tartisalim bizim kapimiz her turlu ozgurluge, saygiya acik
zor olan bizim gercekleri anlatabilmemiz olsun biz zor olana raziyiz yeterki bir kardesim daha evet desin, gelecegimize evet desin, bagimsiz, sivil anaysasi olan, laikligi yasakcilik olarak gormeyen, hur bireyler icin evet desin ;)
At gözlüklerini çıkarsalar sorun kalmayacakta...Israrla takıyolar..
SosyalDemokrat
11-11-2007, 21:22
Çok haklısın arkadaşım.16 milyon insanın beyni yıkanmış koyun olmuş.Ne demokrasiyi kavrayabilmiş,ne islamı,ne Atatürk'ü.
Bakalım ne zaman uykudan uyanacaksınız..
:)) merak etme bende İzmir'de AKP nin ne yiyecekler dağıttığını ne yalakalıklar yapıtğını çok iyi biliyorum.
5 10 yıl sonra görürüm yasakcılıkmı olacak yoksa her taraf sıkmabaşmı kaynayacak.Sonumuz İran gibi olmasa iyi.Hatırlarsanız bir zamanar İran modern bir ülkeydi kimse tahmin etmiyordu islam devrimi olacağını..
Olmasa neler mi söylerdik ,yazmakla bitermi yaa.En geneli ,halka muhalefet olacağız diye işlerine gelmediği zaman meclise bile girmiyorlar bkz : C.Başkanlığı seçimleri...
Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?
simdi de savas var bu milletin yakasini ya dis gucler ya da sizin gibiler birakmiyor zaten
>:( >:(
Biz olmasak AKP şimdi ABD'nin kucağına otururdu affedersiniz.Babacan'ın operasyon için anlaşma imzalamasından daha 3 ay geçmedi.Onu geçtim RTE nin ABD ziyareti de ne içindi acaba?
bak arkadasim senden rica ediyorum iki kelime yazip kacma digerleri gibi bak burada dusunen bireyler var
eger soylediklerine inaniyorsan buyur tartisalim bizim kapimiz her turlu ozgurluge, saygiya acik
Keşke AKP'de böyle olsa mecliste olan biten tartışmaları izliyorsanız anlarsınız.
Yavuz_ErTürk
11-11-2007, 21:22
sen o kadar cahilsin ki sosyal demokrat degil sosyal bir insan bile olamazsın
ak_mavish
11-11-2007, 21:23
3)madem gerçekten demokratsın bir daha ki dönem cumhurbaşakanını halk seçsin mi seçmesin mi?
büyük ihitimalle sende diğer sosyal demokrat geçinenler gibi nasyonal sosyalist bir özlem içerisinde yaşayan sosyal faşistlerdensindir.
GÜLseven
11-11-2007, 21:26
"Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?"
Sizin mantığımız bizim halkımızdan soyutlanmış arkadaşım. İlk önce kucaklanmayı hak edenler sözlerinde dursunlar bu konulara girersek sen zararlı çıkarsın yani,sözünde durmama konularına...
SosyalDemokrat
11-11-2007, 21:28
Sen o kadar cahilsinki küfür eden argo konuşan bir başbakanın peşinden gidiyorsun
1.Bakınız DSP iktidarında varoşların oyu kimindi.
2.301 kalkmamalı.Sonrasında Türklüğümüzle alay etmeyen kalmaz.
3.Cumhurbaşkanını halk seçmesi çok tehlikeli bir iştir.
a. Şimdi iktidar ile cumhurbaşkanı ayı görüşten olabilir.Fakat ileride görüş ayrılıkları olursa güç kavgası ortaya çıkabilir.
b.Cumhurbaşkanını halkın seçmesi demek ülkenin başkanlık sistemiyle yönetilmesi demek.Buda bizim yönetim anlayışımıza ters düşer.
Ve de sizin gibi ümmetci olacağıma nasyonal sosyalist olurum.Zamanında Almanlar boşuna katletmedi Yahudileri..
"Ben yaptım oldu mantığıyla seçilen cumhurbaşkanlığına gelmemeleri gayet yerinde bir davranıştır.Seçim sonrası RTE ne dedi?Herkesi kucaklayacağım.Peki neden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Toptan'ın seçildiği gibi uzlaşmaya yanaşmadı.?Bunun cevabını alabilir miyim?"
Sizin mantığımız bizim halkımızdan soyutlanmış arkadaşım. İlk önce kucaklanmayı hak edenler sözlerinde dursunlar bu konulara girersek sen zararlı çıkarsın yani,sözünde durmama konularına...
Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz..
selahattin_ay
11-11-2007, 21:30
inanmiyorum ya
tarihimizin en demokratik, yaz sicaginda olmasina ragmen sirf size ders vermek icin tatilini birakip geldigi secime bile bir seyler buldun ya bravo sana
sonra meclisteki tartismalarin hepsini hatirliyorum, seve seve izliyorum bu sefer hangi chp li rezil olacak diye buyuk merak icindeyim, kamer genc ile ayni kefedeler :)
cunku icraat yok yahu bir tane muhalefet olarak yaptiginiz proje var mi? dtp bile proje pesinde (savunmuyorum kesinlikle tabi ki o soysuzlari) ama sizin tek projeniz gayeniz, ak parti iktidaridir...
yahu 3 parti girdiginiz secimde gecen secimde ki basariyi yakalamaniza hala guluyorum :) hatta bir yorumcunun bu oylar da chp nin degil demesi hala aklimda :)
butun ulkenin kendisi ile gurur duydugu, Turk, Kurt, Asker, Sanatci, futbolccu herkesi kucaklayan baska bir cumhurbaskani gormedim ben 20 senelik hayatimda :)
cumhur baskani secildigi icin memleketinde kutlamalar duzenlenen bir lider ben gormedim
Sen o kadar cahilsinki küfür eden argo konuşan bir başbakanın peşinden gidiyorsun
1.Bakınız DSP iktidarında varoşların oyu kimindi.
2.301 kalkmamalı.Sonrasında Türklüğümüzle alay etmeyen kalmaz.
3.Cumhurbaşkanını halk seçmesi çok tehlikeli bir iştir.
a. Şimdi iktidar ile cumhurbaşkanı ayı görüşten olabilir.Fakat ileride görüş ayrılıkları olursa güç kavgası ortaya çıkabilir.
b.Cumhurbaşkanını halkın seçmesi demek ülkenin başkanlık sistemiyle yönetilmesi demek.Buda bizim yönetim anlayışımıza ters düşer.
Ve de sizin gibi ümmetci olacağıma nasyonal sosyalist olurum.Zamanında Almanlar boşuna katletmedi Yahudileri..
Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz..
BEN SENİN GİBİ BİR FAŞİSTLE ARTIK TARTIŞMAM! GÖRÜŞLERİNİ GAYET İYİ SÖYLEDİN DÜRÜST OLDUN TEŞEKKÜRLER AMA BİR FAŞİSTLE TARTIŞMAK BOŞ YEREDİR ÇÜNKÜ FAŞİZAN İDEOLOJİLERDEN BESLENENLER ROBOTLAŞMIŞTIR ARTIK FİKİR ÜRETEMEZLER.
selahattin_ay
11-11-2007, 21:32
Toptan da uzlasma meclis icinde saglandi ama Sayin Gul de uzlasma 70 milyon tarafindan saglandi bu arada
sakin secime de sizin muhalefet ile alakasi olmayan muhalefetiniz yuzunden gittigimizi unutma sakin
bak dikkat ettim "halk " kelimesini kullanmadim o sizde iyi duruyor cunku :)
GÜLseven
11-11-2007, 21:34
"Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz.."
Ne delikanlısı yaa ,size şuan sadece gülüyorum! Evet C.Başkanlığı konusundan siz ve sizin gibilere bahsedilmez çünkü siz anlamazsınız GÜL gibi insanlardan...
Yavuz_ErTürk
11-11-2007, 21:34
arkdaşlar gerçekten faşist oldugunu kabul eden bir kişi ile tatışmaya kendinizi yormaya değmez. gözleri açık olsaydı Türkiye de gelişenleri görebilseydi. Burada bu ortamda karşımıza çıkmazdı..
selahattin_ay
11-11-2007, 21:36
guc kavgasini onumuzde ki yillarda da insallah biz iktidarda olacagimiz icin kimse yapamaz sizden baska
senin ne farkin ki almanlardan sen de dinini yasamaya calisani katlediyorsun psikolojik olarak,
biz ateiste, dinsize, solcuya saygiliyiz.. saygisi olmayan sizsiniz...
bizim inancimiz mevlana celaleddin i rumi den gelir, yaratilani sev yaratandan oturu
Ak_Kelebek
11-11-2007, 21:37
Zaten size dayanamayıp gitti ;D ;D ;D helal olsun arkadaşlar.
selahattin_ay
11-11-2007, 21:37
"Boş konuşmakla bu işler yürümez delikanlı.Söyle neden zararlı çıkacağımı?Herşey apaçık ortada.Birde utanmadan cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsediyorsunuz.."
Ne delikanlısı yaa ,size şuan sadece gülüyorum! Evet C.Başkanlığı konusundan siz ve sizin gibilere bahsedilmez çünkü siz anlamazsınız GÜL gibi insanlardan...
ben de cok guldum yavvv :D :D :D ;D ;D ;D
bende sana delikanli diyecegim bundan sonra musaade var mi???
ARKADAŞLAR LÜTFEN HİTLERİ SAVUNAN BİRİSİ İLE YAHUDİLERİ BOŞ YERE YAKMADI DİYEN BİR KİŞİ İLER TARTIŞMAYIN ZAMANINIZA YAZIK UNUTMA KARDEŞİM YAHUDİ DEVLETİ İLE SORUNUMUZ OLABİLİR AMA YAHUDİ TOPLUMUYLA SORUNUMUZ YOK SEN GİT NASYONAL SOSYALİST EZBERLERİNLE NEREDE NASİL KATLİAMLAR YAPARSIN,NEREDE KİMİN GÖZYAŞI DÖKMESİNDEN MUTLU OLURSUN ONUN HESABINI YAP.
Yavuz_ErTürk
11-11-2007, 21:38
çevresinde deli kanlı görmekten yoksun kalmış bakın işte. her gördüğüne delikanlı diyor.. evet bizim bayanlarında delikanlı gibi yüreği var:)
ak_mavish
11-11-2007, 21:38
ben de gülmekten yorum yazamadım :D ;D ;D ;D
Yavuz_ErTürk
11-11-2007, 21:39
çevresinde deli kanlı görmekten yoksun kalmış bakın işte. her gördüğüne delikanlı diyor.. evet bizim bayanlarında delikanlı gibi yüreği var:)
deli kanlı görmemiş hiç çevresin de işte çok görmeyin arkdaşlar.. işte böyle faşist arkdaş bizim insanımız kadını erkeği ile delikanlı bir yüreğe sahip :)
GÜLseven
11-11-2007, 21:40
;D ;D :D :D :D ;D
Allah'ım nasıl insanlarla uğraşıyoruz yaa,bu kadar doğru ona fazla geldi sanırım tabi kaldıramaz onun kapasitesi,haklı yani gitmekte :D
HEYYYTT ZAFER BİZİM:)))) NASYONAL SOSYALİZMİ DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞACAĞIZ :) :D :D :)
Ak_Kelebek
11-11-2007, 21:41
Bernacım bundan sonra sana DELİKANLI mı diyeceğiz??? ;D
GÜLseven
11-11-2007, 21:45
"Yahu Gül'ü bu kadar seviyorsunuz.Adamın geçmişini dediklerini biliyor musunuz?.Sizin gerçek demokrat yöneticileriniz az önce siteden beni attılar.Sevgilerimle.
Bu her yerde böyledir haddini aşan huzursuzluk yaratan insanlar uzaklaştırılır o ortamdan...
Yavuz_ErTürk
11-11-2007, 21:47
Yahu Gül'ü bu kadar seviyorsunuz.Adamın geçmişini dediklerini biliyor musunuz?.Sizin gerçek demokrat yöneticileriniz az önce siteden beni attılar.Sevgilerimle..
guc kavgasini onumuzde ki yillarda da insallah biz iktidarda olacagimiz icin kimse yapamaz sizden baska
senin ne farkin ki almanlardan sen de dinini yasamaya calisani katlediyorsun psikolojik olarak,
biz ateiste, dinsize, solcuya saygiliyiz.. saygisi olmayan sizsiniz...
bizim inancimiz mevlana celaleddin i rumi den gelir, yaratilani sev yaratandan oturu
Belli ki Türbanı Allah'ın emri olarak görüyorsun.Bakıyorum da sokaklarda altında dar,vücudu gösteren kıyafetler üstte türban.Bumudur dini yaşamak.Elbette müslüman bir ülkede yaşıyoruz,bende müslümanım fakat bazı siyasi simgelerle dinin görevlerini karıştırmak yanlış olur.
Bir daha söyleyeyim siteden gitmedim.Atıldım fikirlerim yöneticileri rahatsız etti zahir.
suraya kendine yakışır bir isim ile gelsen emin ol hiç kimse seni atmaz. adı üstünde burası tartışma platformu ama arkadaşım sen biel bilmiyorsun ne olduğunu. demokrat olmak demokrasi bu mudur arkdaş. insnaları dini ile kılık kıyafeti ile yargılamak mıdır ???
selahattin_ay
11-11-2007, 21:49
tamam bakalim efendim baska bir emrin varsa soyle moderatorluk falan da veririz sana :)
yahu 70 milyondan genelleme yapabilmek de ayri kabiliyet ben yurt disindayim ama bir genelleme yapmiyorum burada da biz 70 milyonluk bir ulkeyiz
ve 70 milyonu da kucaklayan bir siyasi iktidarimiz gurur duyuyoruz onlarla, ben ateist Turk ile gurur duyuyorum kimsenin inanci, ne giydigi beni baglamaz
sadece ONU HAZMEDEMEYENLERI BAGLAR, mini etekliyi hazmeden, ama dini yasamaya calisan insani hazmedemeyen,,
ayrica ben kimin altta ne giydigine ustte ne giydigi ile ilgili degilim..
sen cok meraklisin herhalde
akpirinimiz vardi bizim meshurdur sana bulayim da ic iyi gelir :)
hemen bulup gonderiyorum
selahattin_ay
11-11-2007, 21:52
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13506.0 buyur arkadasim iyi gelir hazimsizliga birebir :)
hazimsizliga, catlayana, baraj sikintisi olana cumhurdan kacanlara yaziyor endikasyonlarinda
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13208.0
Yavuz_ErTürk
11-11-2007, 21:53
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13506.0 buyur arkadasim iyi gelir hazimsizliga birebir :)
hazimsizliga, catlayana, baraj sikintisi olana cumhurdan kacanlara yaziyor endikasyonlarinda
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=13208.0
+1 :)
Esra KAÇ
11-11-2007, 21:54
Arkadaşlar hepinize verdiğiniz saygılı cevaplardan dolayı tesekkür ederiz.
Ama bu konuyu fazla büyütmeye gerek yok.
Onların amacı zaten olayları büyütüp kendilerini kabul ettirmek.
Bizler onların oyuna gelmeyelim bu konuyuda burda kapatalım.
Hepinize teşekkürler.
Yavuz_ErTürk
11-11-2007, 21:55
Arkadaşlar hepinize verdiğiniz saygılı cevaplardan dolayı tesekkür ederiz.
Ama bu konuyu fazla büyütmeye gerek yok.
Onların amacı zaten olayları büyütüp kendilerini kabul ettirmek.
Bizler onların oyuna gelmeyelim bu konuyuda burda kapatalım.
Hepinize teşekkürler.
evet esra kardeş çok haklı hepimiz bu sayfadan ayrılalım
selahattin_ay
11-11-2007, 21:56
once sosyal demokrat idi, sonra demokrat
simdi girecek nick de kalmadi yazik yavv :) hepsini sildik, savunacak bir seyi kalmadi :)
tebrikler butun arkadaslara ;)
GÜLseven
11-11-2007, 21:58
once sosyal demokrat idi, sonra demokrat
simdi girecek nick de kalmadi yazik yavv :) hepsini sildik, savunacak bir seyi kalmadi :)
tebrikler butun arkadaslara ;)
Bence de..Sağolun...
Ak_Kelebek
11-11-2007, 22:01
bence bu akşam o gene gelecek ;D
Geldi gitti bile ;) :)
GÜLseven
11-11-2007, 22:07
Geldi gitti bile ;) :)
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER...
Tuncay özkan ı buradan lanetliyorum.... bu yaptıklarının cezasını ağır ödeyecek....
ben de çok sinir oluyorum. ya bi haberci bu kadar mı taraflı olur kardeşim. sonu cem uzan'a benzeyecek bu gidişle ;D ;D
cem uzan gibi olsa yine iyi ondan daha kötü olur dine laf söylemeye devam ederse....
yahu tuncay özkan ve ekibi ateş olsa nereyi yakacaklar çünkü hepsinin amacı kendi keselerini doldurmak;hepside ikbal peşinde koşan gözlerini hırs bürümüş insanlar....o yüzden bunların üzerine gidipte prim yapmalarına yardımcı olmayalim ;bırakalim yesinler birbirlerini..cumhuriyet mitinglerini gördük utanmasalar kürsüde yumruklaşacaklardı.bunlardan ne köy olur ne kasaba
ben de bunlara prim verilmemesi taraftarıyım. garipler kaç gün oldu hatta ay heralde hala 1.000.000 kişiye ulaşamadılar. :) çırpınıyorlar ama faydasız. kendi çaplarında bişeyler yaptıklarını düşünüyorlar..
ak_mavish
11-14-2007, 15:10
bence de ama bu tuncay özkana çok gülüyorum.. söylediklerine kendi inanıyomu acaba
bence de ama bu tuncay özkana çok gülüyorum.. söylediklerine kendi inanıyomu acaba
aslında şöyle bir realite var. herhangi bir vatandaş da olsa her kim olursa olsun, bir gruplaşma oluşturmak istersen mutlaka az ya da çok belirli sayıda bir katılan oluyor bu kaçınılmaz bir gerçek. ancak tuncay özkan biraz fazla havalara uçuyor heralde parti falan kurmak istiyor kanımca. yani söylediklerin göz göre göre yalan bile olsa, onun peşine takılan insan oluyor. tuncay özkan bundan yararlanmak istiyor fakat taşıma suyla değirmen dönmüyor. onlara Allah'tan muvaffakiyetsizlikler diliyorum ;)
ak_mavish
11-14-2007, 15:17
başarılı olacağını hiç sanmıyorum başarı zeka gerektirir onda da olmadığına göre kafa yorup düşünmeye değmez....uğraşıp dursun ;D
cezalandırıcı
11-14-2007, 18:57
ben akpyi protesto ediyorum asıl akp propaganda yapıyor ney uzerinden derseniz herşey üzerinden !
EpiVaTeS
11-14-2007, 18:59
git işine kendini bisi zannetme sizi gidi kriz tacirleri yalancı vatanseverler bide tutmuş slogan atıyorsun .... >:( >:( >:(
ben akpyi protesto ediyorum asıl akp propaganda yapıyor ney uzerinden derseniz herşey üzerinden !
herşey gönlünce olsun demokratik sınırlar içinde protesto edebilirsin ama lütfen ordu şakşakçılığı darbe tellaliği yapma buyur hherşeyi proteto et.
nasıl herşey üzerinden. mesela ney üzerinden . ne kadar densiz bir konuşma hiç yakıştıramadım.. >:(
o arkadas sacmalamış yaa... kendisi inanıyor mu acaba dediklerine...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.