Orijinalini görmek için tıklayınız : www.dilezik.com DİLİMİZİN ALTINDAKİ BAKLAYI ÇIKARIYORUZ!
Üç arkadaş birlikte hazırladığımız yeni forum sitemiz www.dilezik.com da
* Türkçe ve Türk Yazını hakkında,
* İngilizce ile ilgili
* Türkçemizin yozlaşması hakkında
* Şiirler, romanlar, destanlar vs hakkında
* Güncel olaylar, haberler, gelişmeler hakkında
aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Ayrıca Çeviri Merkezi'nde de her türlü çeviri yapılmaktadır.
Tüm Akpartilileri bekliyoruz.
www.dilezik.com
Saygılar...
şöyle bi turladım da ..güsel site yalnız..benim ingilizcem yok (((: faydası olur mu _? :) emeğinize sağlık yine de..
Harika bir calışma...Gerçekten çok güzel ve faydalı bir site..Mutlaka ziyaret edin hatta üye olun hatta aktif bir üye olun arkadaşlar...
şöyle bi turladım da ..güsel site yalnız..benim ingilizcem yok (((: faydası olur mu _? :) emeğinize sağlık yine de..
Üstadım İngilizce bölümümüzde İngilizce konuşuyoruz diye bir başlık var, oraya çat pat bir şeyler yazsanız dahi bir gelişme gösterirsiniz. Yok o da olmadı özel bir bölüm açabiliriz İngilizce Öğreniyoruz diye.Siz gelin hele ;)
zaten amaç türkçenin yozlaşmasına karsı çıkmak bunun ıcın bırseyler yapmak ingilizce sadece bir alt baslık...hatta benım hıc ugramaya yeltenmedıgım bır alt baslık ;D
zaten amaç türkçenin yozlaşmasına karsı çıkmak bunun ıcın bırseyler yapmak ingilizce sadece bir alt baslık...hatta benım hıc ugramaya yeltenmedıgım bır alt baslık ;D
İşte DİLeyenin DİLediğini bulabilmesi için hazırlanmış DİL içerikli DİLEZİK bir site bizimki (:
Yavuz_ErTürk
01-25-2008, 17:04
Allah hayırlı uğurlu etsin. Ancak içerimde ki şaşkınlığı bura da paylaşmak isterim. Neden böyle bir foruma gerek duyuldu? O forumda ki içerikler burada paylaşılsa daha güzel olmaz mıydı ?
laterna68
01-25-2008, 17:18
Hayırlı olsun...
Edebiyat diyarını terk-i diyar mı eylediniz?
Allah hayırlı uğurlu etsin. Ancak içerimde ki şaşkınlığı bura da paylaşmak isterim. Neden böyle bir foruma gerek duyuldu? O forumda ki içerikler burada paylaşılsa daha güzel olmaz mıydı ?
Bu forumun kaldıracağı kadar gereğini yapıyoruz zaten üstadım. Ama o forumda tek içerik DİL.Burada ise bütün yoğunluğu DİL üzerine almamız doğru olmaz,çünkü buradaki amaç daha farklı.Ha dediğim gibi burada da kararında yapıyoruz.
Laterna68;
Edebiyat Diyarı'na ben zaten girmiyordum,biraz denetledim, hepsi o. Yeterli bir site değil bence.
Üstadım İngilizce bölümümüzde İngilizce konuşuyoruz diye bir başlık var, oraya çat pat bir şeyler yazsanız dahi bir gelişme gösterirsiniz. Yok o da olmadı özel bir bölüm açabiliriz İngilizce Öğreniyoruz diye.Siz gelin hele ;)
eyvAllah... lakin ne üstadı _? :-[ :-[ :-[
Hitap sözcüğü (: Sizin için bir sakıncası varsa geri çekebilirim.
Hitap sözcüğü (: Sizin için bir sakıncası varsa geri çekebilirim.
((: layık olmayınca garipsiyo insan... kalsın yorulmayın ((:
Site çok güzel bende elimden geldiğince yardım edebilirim...
Emeği gecenlerin eline sağlık...
Site çok güzel bende elimden geldiğince yardım edebilirim...
Emeği gecenlerin eline sağlık...
Teşekkürler her zaman bekliyoruz.
Sukût-u_Hayal
01-25-2008, 17:53
Hayırlı olsun... Emeği geçenlerin eline sağlık...
Hayırlı olsun... Emeği geçenlerin eline sağlık...
Teşekkürler ha_lee. Bekleriz.
aksavaşçı
01-26-2008, 02:39
elinize emeğinize sağlık.çok güzel olmuş
GÜLseven
01-26-2008, 15:45
Çok güzel olmuş,Tebrikler!...
Emeğinize sağlık.
Alp ve GÜLseven;
Teşekkürler. Bekleriz.
İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Ayşe_Berra
01-28-2008, 01:56
Site çok güzel olmuş Dostum emeğinize sağlık ancak ben haddim olmayarak bir şey söyleyeceğim site ile ilgili küçük bir eleştiride denebilir hakkını helal et ama :-[ Ben pek anlamam teknik kısmından ama forumun renkleri biraz daha farklı olsa sanki daha iyi olurdu gibi geldi gözü biraz yoruyor gibi geldi bana. Nacizane :-[
Çok düşündük bu renk olayını. Ama ağır, oturaklı olması gereğinden yola çıkarak böyle olmasını tercih ettik. Neyse, bunları orada tartışalım, burası yeri değil dostum ;)
anatolia
01-28-2008, 02:02
hayırlı olsun yarın ordayım ;)
Ayşe_Berra
01-28-2008, 02:07
Çok düşündük bu renk olayını. Ama ağır, oturaklı olması gereğinden yola çıkarak böyle olmasını tercih ettik. Neyse, bunları orada tartışalım, burası yeri değil dostum ;)
Tamam dostum, ;)
RDönmezs
02-26-2008, 19:00
Benim dilimin altında bakla yok :)
ellerinize sağlık sık kullanılanlara ekledim siteyi ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.