fatih kısaparmak balon baskılı balon www.dilezik.com DİLİMİZİN ALTINDAKİ BAKLAYI ÇIKARIYORUZ! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.dilezik.com DİLİMİZİN ALTINDAKİ BAKLAYI ÇIKARIYORUZ!

Mu-Alim
01-25-2008, 16:49
Üç arkadaş birlikte hazırladığımız yeni forum sitemiz www.dilezik.com da

* Türkçe ve Türk Yazını hakkında,
* İngilizce ile ilgili
* Türkçemizin yozlaşması hakkında
* Şiirler, romanlar, destanlar vs hakkında
* Güncel olaylar, haberler, gelişmeler hakkında

aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Ayrıca Çeviri Merkezi'nde de her türlü çeviri yapılmaktadır.

Tüm Akpartilileri bekliyoruz.

www.dilezik.com

Saygılar...

azize
01-25-2008, 16:55
şöyle bi turladım da ..güsel site yalnız..benim ingilizcem yok (((: faydası olur mu _? :) emeğinize sağlık yine de..

parabol
01-25-2008, 16:58
Harika bir calışma...Gerçekten çok güzel ve faydalı bir site..Mutlaka ziyaret edin hatta üye olun hatta aktif bir üye olun arkadaşlar...

Mu-Alim
01-25-2008, 16:59
şöyle bi turladım da ..güsel site yalnız..benim ingilizcem yok (((: faydası olur mu _? :) emeğinize sağlık yine de..

Üstadım İngilizce bölümümüzde İngilizce konuşuyoruz diye bir başlık var, oraya çat pat bir şeyler yazsanız dahi bir gelişme gösterirsiniz. Yok o da olmadı özel bir bölüm açabiliriz İngilizce Öğreniyoruz diye.Siz gelin hele ;)

parabol
01-25-2008, 17:00

zaten amaç türkçenin yozlaşmasına karsı çıkmak bunun ıcın bırseyler yapmak ingilizce sadece bir alt baslık...hatta benım hıc ugramaya yeltenmedıgım bır alt baslık ;D

Mu-Alim
01-25-2008, 17:03

zaten amaç türkçenin yozlaşmasına karsı çıkmak bunun ıcın bırseyler yapmak ingilizce sadece bir alt baslık...hatta benım hıc ugramaya yeltenmedıgım bır alt baslık ;D

İşte DİLeyenin DİLediğini bulabilmesi için hazırlanmış DİL içerikli DİLEZİK bir site bizimki (:

Yavuz_ErTürk
01-25-2008, 17:04
Allah hayırlı uğurlu etsin. Ancak içerimde ki şaşkınlığı bura da paylaşmak isterim. Neden böyle bir foruma gerek duyuldu? O forumda ki içerikler burada paylaşılsa daha güzel olmaz mıydı ?

laterna68
01-25-2008, 17:18
Hayırlı olsun...
Edebiyat diyarını terk-i diyar mı eylediniz?

Mu-Alim
01-25-2008, 17:20
Allah hayırlı uğurlu etsin. Ancak içerimde ki şaşkınlığı bura da paylaşmak isterim. Neden böyle bir foruma gerek duyuldu? O forumda ki içerikler burada paylaşılsa daha güzel olmaz mıydı ?

Bu forumun kaldıracağı kadar gereğini yapıyoruz zaten üstadım. Ama o forumda tek içerik DİL.Burada ise bütün yoğunluğu DİL üzerine almamız doğru olmaz,çünkü buradaki amaç daha farklı.Ha dediğim gibi burada da kararında yapıyoruz.

Laterna68;

Edebiyat Diyarı'na ben zaten girmiyordum,biraz denetledim, hepsi o. Yeterli bir site değil bence.

azize
01-25-2008, 17:23

Üstadım İngilizce bölümümüzde İngilizce konuşuyoruz diye bir başlık var, oraya çat pat bir şeyler yazsanız dahi bir gelişme gösterirsiniz. Yok o da olmadı özel bir bölüm açabiliriz İngilizce Öğreniyoruz diye.Siz gelin hele ;)

eyvAllah... lakin ne üstadı _? :-[ :-[ :-[

Mu-Alim
01-25-2008, 17:25

Hitap sözcüğü (: Sizin için bir sakıncası varsa geri çekebilirim.

azize
01-25-2008, 17:26

Hitap sözcüğü (: Sizin için bir sakıncası varsa geri çekebilirim.

((: layık olmayınca garipsiyo insan... kalsın yorulmayın ((:

ahmike
01-25-2008, 17:35
Site çok güzel bende elimden geldiğince yardım edebilirim...

Emeği gecenlerin eline sağlık...

Mu-Alim
01-25-2008, 17:36
Site çok güzel bende elimden geldiğince yardım edebilirim...

Emeği gecenlerin eline sağlık...

Teşekkürler her zaman bekliyoruz.

Sukût-u_Hayal
01-25-2008, 17:53
Hayırlı olsun... Emeği geçenlerin eline sağlık...

Mu-Alim
01-26-2008, 02:10
Hayırlı olsun... Emeği geçenlerin eline sağlık...

Teşekkürler ha_lee. Bekleriz.

aksavaşçı
01-26-2008, 02:39
elinize emeğinize sağlık.çok güzel olmuş

GÜLseven
01-26-2008, 15:45
Çok güzel olmuş,Tebrikler!...

Emeğinize sağlık.

Mu-Alim
01-26-2008, 16:19
Alp ve GÜLseven;

Teşekkürler. Bekleriz.

Mu-Alim
01-28-2008, 01:38
İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ayşe_Berra
01-28-2008, 01:56
Site çok güzel olmuş Dostum emeğinize sağlık ancak ben haddim olmayarak bir şey söyleyeceğim site ile ilgili küçük bir eleştiride denebilir hakkını helal et ama :-[ Ben pek anlamam teknik kısmından ama forumun renkleri biraz daha farklı olsa sanki daha iyi olurdu gibi geldi gözü biraz yoruyor gibi geldi bana. Nacizane :-[

Mu-Alim
01-28-2008, 02:01
Çok düşündük bu renk olayını. Ama ağır, oturaklı olması gereğinden yola çıkarak böyle olmasını tercih ettik. Neyse, bunları orada tartışalım, burası yeri değil dostum ;)

anatolia
01-28-2008, 02:02
hayırlı olsun yarın ordayım ;)

Ayşe_Berra
01-28-2008, 02:07
Çok düşündük bu renk olayını. Ama ağır, oturaklı olması gereğinden yola çıkarak böyle olmasını tercih ettik. Neyse, bunları orada tartışalım, burası yeri değil dostum ;)

Tamam dostum, ;)

RDönmezs
02-26-2008, 19:00
Benim dilimin altında bakla yok :)
ellerinize sağlık sık kullanılanlara ekledim siteyi ;)

AK_Türk
03-04-2008, 12:21
cok guzel bır calısma