Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşadıklarımızı ''Yaşattırdıklarını'' Bir Başlık Altında Topladım! İSTİFA!!!
Parantez
07-04-2008, 21:03
arkadaşlar beşiktaş'ımızın bizlere bu yıl yaşattığı felaketler çok yaralı tüm beşiktaşlıları
her sene yıldırım bey sayesinde çekmediğimiz kalmazdı ama daha bitmemiş
bu yıl olanlar travma etkisi yaşattı bizlerde
olanlara bakar mısınız?
-- dünyaca ünlü tek gurur kaynağımız tribünün ruhu ateşi beşiktaşın herşeyi çarşı artık yok
-- yaptığımız transferlerin ismini bile söylemekde bile zorlanıyoruz her zamanki gibi ligin bitmesini fırsat bilip
adını sanını duymadığımız birsürü oyuncuya sanırım elimizdeki son paraları da verdik!
-- del bosque yönetimimizin iradde ve düşünme eksikliğinden dolayı 5-7 milyon euro para aldı tazminat olarak
-- geçen sezon başı aldığımız yine yönetimimizin transfer politikasına birebir uygun diatta ve higuen daha
sezon ortasında gönderildi!
--sezon ortası aldığımız gordon tam bir fiyasko çıktı adam hastalığı sebebiyle kafa toplarına çıkamıyordu!!!
-- basketbolumuzun en iyi olduğu sezonda rahatça keyifle izlediğimiz basketbol maçlarını da artık izleyemeceğiz sevgili beşiktaşlılar... çok değerli coachumuz ergin ataman malesef bizden ayrıldı ve şu an ezeli rakibimiz efes'te
-- sadece bununla kalsa iyi birde kaya peker sinan güler ve shumpert gibi Türkiye all star'ına seçilmiz 3 oyuncumuzda belirsizlikler sebebiyle efes pilsende !!
-- shumpert için ise yalnızca 350.000 dolar bonservis bedeli alacağız...!
-- uğur inceman'ı almak için geleceğimizin en büyük yıldızı genç yetenek adem büyük+ 1 milyon euro verdik
-- inönü stadı'nı yıkıp yeni stad yapma projelerimiz de yine yönetimimizin iradesi ve becerisi sayesinde fiyosko ile sonuçlandı! 19 mayıs ta kazma vurulacağı iddaa edilen stadımızın bugün gerekli izinleri bile tamamlanmamış vaziyette..
-- Liverpool maçında yaşanan hezimeti zaten unutmak mümkün değil
-- 2 kaptanımız kampta kavga ederek takımdan kovuldu..!
-- 5 yıldır şampiyon olamıyoruz şampiyonluğu bırakın iddaamızı bile koruyamıyoruz!..
-- her sezon başı teknik adam değiştiriyoruz!
-- başkanımız sözünü yiyor sözünden dönerek tüm beşiktaşlıları rezil ediyor!
sağol başkan çok sağol
beşiktaşı mahvettin ellerine sağlık
beyazımız siyaha bulandı artık beyaz günler geride kaldı çoktan!
ellerine sağlık aynen devam...
sümeyye (Parantez)
bilgi müdavimi
07-04-2008, 21:06
Beşiktaş,kim gelirse gelsin adam olmaz.En iyisi tutn FB yi.Takım olarak her zaman iyisini tutmak gerek.Siyasi Partinin kötüsü CHP ye nasıl verilmesse,BJK de tutulmaz.
Sukût-u_Hayal
07-04-2008, 21:11
Beşiktaş da bu sene olanlar arasında en çok basketbol da yaşananlara şaşırdım .. Muhteşem bir kadro ,aynı şekilde bir koç vardı basketbolcuların ve Ergin Ataman'ın Efese gitmesi beşiktaş için kötü oldu ...
Parantez
07-04-2008, 21:16
Beşiktaş,kim gelirse gelsin adam olmaz.En iyisi tutn FB yi.Takım olarak her zaman iyisini tutmak gerek.Siyasi Partinin kötüsü CHP ye nasıl verilmesse,BJK de tutulmaz.
http://img123.imageshack.us/img123/8610/imzamw7.gif
:-* :-* beşiktaşı bırakmak söz konusu bile olamaz düşünülemez bile :-*
kartaLiçe
07-04-2008, 21:28
yeter artık demirören !!
senin derdin ne yaa !!
bu taraftar bunu haketmiyor ! hemde hiç
siyah günlerimiz seninle başladı ve son bulmak bilmiyor !
senin görevin ne biliyor musun ?
beşiktaş camiası için 'DOĞRU' olanı yapmak
ama sen öyle bir başkansın ki
nerde 'YANLIŞ' bir olay var altında demirören imzası !!
kendi malın gibi kullanıyorsun takımı !
borcun neyse ne artık ...
öyle gereksiz futbolcu alacağına sana borcumuz ne ise onu al ve defol git !
ama sen ve yönetimin gelip geçici
kalıcı olan o 'SİYAH BEYAZ FORMA' ile 'TARAFTAR ' biz bunlara gönül verdik ..
bir gün sende gideceksin ! beyaz günler yaşamaya devam edicez inş.
gerçi ben hatırlayamıyorum beyaz günler nasıl ama :'( :'(
LoNeLiNeSS
07-04-2008, 21:31
Ona be yönetime forum muhtıra mı verdiniz bakalım :D :D :D :D
Böyle bir yönetime sahip olmayı hiç bir takım istemez. 8)
:D :D :D :D
politikaci
07-04-2008, 21:34
chp ye oy atarız fb li olmayız .. çünkü feneri fenerliden başka seven yok..
ellerine sağlık bunu bir mektupla yönetime göndericen kaçar 2 dk da ..
ama yönetimin gitmemesinin sebebi yönetime doğru düzgün talip olan adam yok
bunun sebebi ise 200 milyon dolara dayanan borçlar.
bu para şuan neredeyse ligdeki 7 takımın yıllık maliyeti.
beşiktaşa acil başarı gerek
yoksa kulüp galatasarayın geçirdiği günlerden dah azorunu geçirecek...
arkasındaki milyonlarca taraftarı için istifa etsin bari adam
bu konuda beşiktaşıların arkasındayım istifa açısından..
Parantez
07-04-2008, 21:40
bu yıldırım bizi bataklığa sapladı artık çıkamıyoruz
kendine borçlu yaptı kulubü borcunu ödeyecek adam yok!
yahu harcadığı yerler yer olsa bişey demicem
stad yapsa tesis yapsa ''adam gibi futbolcu'' alsa tamam
ama adamın yaptığı hiçbişey yok
ama gittikçe rezil oluyoruz herkese
sözünü yiyen başkan düşünemeyen yönetim istemiyorum
istifa edin artık yeter :'(
politikaci
07-04-2008, 21:42
haklısın bu işi daha çok çözümsüz bırakmadan gitmeli.ya kulübün borcu 400 milyon dolaa dayansa ozaman beşiktaş atatürkü gelse kurtaramaz beşiktaşı..ne kadar erken istifa okadar iyi olur
politikaci
07-04-2008, 21:49
birde liverpool maçında izliyorduk maçı yanımda bjk li akraba vardı .. resmen diz çöküp ağlamaya başladı maç bitince.bende ona çok üzülmüştüm teselli ettim filen .. yaşattığı bu acıların bedelini öbür dünyada nasıl verecek bu demirören.?
ism-isiyaset
07-05-2008, 15:43
Yıldırım inmezse bu takım şampiyon olamaz bze yenilikçi gözü pekbir başkan lazım demirören gibi teknik adama,menacere bağıran bi patates çuvalı değil
adam 1.000€ daha az vereyim diye kör schildenfeld i alıyo sonrada fifaya şikayet edio
DEMİRÖREN in taktiği bu :
BÜTÜN YILDIZLARI SAT ONLARIN YERİNE TEK Nİ YILDIZ AL SONRA ONU DA GÖNDER VENETİCE
SUÇLU TEKNİK DİREKTÖR VE MENACER
Parantez
07-07-2008, 16:16
başkanın sözünü yediğini unutmuşum ::)
ekledim
Üç mevsim
07-08-2008, 00:32
Parantez sen Beşiktaş Bölümü Sorumlusu olarak böyle yaparsan, bilinçsiz taraftarlar rne yapmaz?.. İstikrara sahip çıkman gerek. Biz 24 yıldır bu istifa çığırtkanlığı yüzünden başarısız oluyoruz. Bizde istifa sesine karşı alerji oluştu artık. Bu sesi duymak istemiyoruz Trabzon'da. Parantez takımının başarısı için istifa istemek yerine destek vermeni öneririm. Hiç hoş görünmüyor.
MertcAn_1903
07-08-2008, 17:31
Paf takım olayına kadar diyordum ki bu Demirören çalışıyor ama beceremiyor.
En azından iyi niyetli diye düşünüyordum.
Ama Sivas maçındaki o paf takım olayından sonra 0'ın altında 1500 oldu değeri.
Ayriyeten o sinan engin denen mafya bozuntusu.
Geldiği gün onca küfür ettim. Demirörene sövdüm klübe sövdüm. Ne işi vardı bu sinan engin'in bizim aramızda.
Konya maçında kapalıda açılan sinan engin aleyhi pankartlar beni çok mutlu etmişti. Gözlerim doldu helal olsun dedim kendi kendime.Sonra malum devre arası ne olduysa birden kavga çıktı. 2. yarı sırf kavga yaşandı tribünde.
Ve [bana kalırsa] sinan engin aleyhindeki pankartları açtıran Ferdi Arslan'ın ölümüne kadar gitti bu iş. Burda zaten kardeş kardeşi vurunca işler iyice kopma noktasına geldi. Abbasağalıların Alen abi ve yanındakilere tepkisi büyüktü.
Öyle ki uzun zamandır tribünde bağırılmayan [Ferdi abi koyu Müslümcüdür] Müslüm babanın şarkısından esinlenerek yapılan şu beste her maç öncesi söylenmeye başlamıştı ;
"Öyle bir sevgi ki görün de bakın,
Kartalım seninle uçmak çok yakın,
Unuttum desem de inanma sakın,
Silinmez yazıyla yazdım kalbime..."
Bu besteyi tüm tribünün değil de bir tribünün bir kısmının söylediği düşünülürse hatta ve hatta bir kısım grupların bu besteyi bastırmak için kendi kafalarına göre beste başlatması ve bu grubu susturmaya çalışması ortaya çıkan ayrılmışlığın kanıtıdır.
Demirören'in [bence] çArşı'nın kapanmasında da etkisi vardır. Kapalı Tribünün kutu tarafı istifa diye bağırmadı [veya bağırtılmadı] bu yüzden çArşı tepki topladı. Pek çok kesim [Haklı olarak ben de dahil] işin içine rant mı giriyor diye sormadan edemedik.
Özellikle yaşanan bir kaç olay (Manisa maçından önce www.forzabesiktas.com'un kapatılması) Beşiktaşlıların aklında soru işaretleri oluşmasına sebep oldu. Tribünde de istifa karşıtı bir tutum uygulandığı için millet iyice kuşkulandı [ben de dahil].
Tribünde durum böyleyken yönetim de boş durmuyordu tabi.
Şimdiye kadar hiç bir Beşiktaş başkanının yapmadığı ve bundan sonra da kesinlikle yapmayacağı saçmalıkları sevdamızın üzerinde kullandı Demirören ve arkadaşları.
Benim içimi acıtan ise hiç bir Beşiktaş Derneği'nin yönetime tepki koymamasıdır.
Yönetimin genel kurula gitmesi için 2000 adet kongre üyesinin imzası gerekirken Beşiktaş dernekleri imza toplamak yerine Demirören'e kendimi nasıl sevdireyim de beleş bilet alayım derdine düşmüştü.[içlerinde bu tip olmayan insanlar da var onları ayrı tutuyorum.]
İşte son Manisa maçında Kapalı Tribün "Dernekler İstifa" diye tempo tuttu. Ancak görülen o ki Dernekler akıllanmamış. Daha geçen gün Levent Erdoğan nezdinde toplanan dernekler hiç bir şekilde yönetim aleyhinde konuşmalarda bulunmamıştır.
Beşiktaş JK başkanlığı için Demirören'den başka aday yoktu geçen seçimlerde. Biz ne kadar istifa dersek diyelim aday çıkmadıktan sonra yine Demirören maalesef aday olursa başkan seçilecektir.
İşte bu yüzden 2010 seçimlerine kadar klübe üye olmayı düşünüyorum. Elime imkan geçtiği anda klübe üye olacağım.Yoksa bu kralcılar Demirören'i yine başkan seçecekler ve biz bir süre daha bu Demirörenle gideceğiz. Sonrası mı ? Sonra Beşiktaş diye bir şey kalmayacak. En azından bize anlatılan temiz beyaz Beşiktaş kalmayacak, torunlarımıza, çocuklarımıza anlatacağımız bir Beşiktaş kalmayabilir...
Beşiktaş JK kobay olarak kullanılacak bir klüp değildir. "Onu dene yok tutmadı bunu dene" mantığıyla hareket edilmez.Bir uygulama yaparsın ve o uygulama tutar ! Bunun aksi şimdiye kadar görülmemiştir.Ancak Demirören ve arkadaşları bunu anlamıyor ve anlamamakta.
İşte bu yüzden diyorum ki senin gittiğin gün benim 2. doğum günümdür Yıldırım Demirören...
Biraz uzun oldu umarım okurken sıkılmazsınız...
MertcAn_1903
07-08-2008, 18:21
Bakınız ; dikkat ettiyseniz sportif başarılar konusuna üstteki mesajımda hiç değinmedim. Çünkü bizim için sportif başarılar 2. plandadır. "Sevinmek için sevmedik", "Eros aşkı bizden öğrensin"(1), "Çok sevdik be abi" (2) diyorduk, "Sokağın tavanı kadar seviyoruz" diyorduk bir abimizin deyimiyle. Bu laflar haybeden denmiyordu... Bizim için önemli olan Şeref'imizle oynayıp Hakkı'mızla kazanmamızdır. (3)
Özellikle bu sene Beşiktaş Futbol Takımı hakemler tarafından doğranmıştır. Demirören'in bu olay karşısında tepkisi yumruk vurma ve paf takım olayıydı, ayrıca İsmet Arzuman ve TFF'nin de istifasını istemişti. Bu tepkilerde kendisini ve Beşiktaşımızı nasıl rezil rüsva ettiği ortada.
Demirören zamanında Futbol branşında edindiğimiz tek başarı 2 tane Fortis Türkiye Kupası ve 1 tane Süper Kupadır.
Kaldı ki kazandığımız Fortis Türkiye Kupası'nı alıp bütün futbolcularla beraber Ulusoy'un babasının rahatsızlığından ötürü kaldığı hastaneye götürülmesi hangi akla hizmetti ? Burda bile sevincimizim içine limon suyunu sıkmıştı Demirören.
Göğsümüzü kabartan zaferler de vardı tabii ki... 3-4'lük Fenerbahçe Maçı, 2-3'lük Trabzon maçı, 2-1'lik Liverpool maçı [sonu mâlum]...
Futbolun yanı sıra Erkek Basketbol Takımımız geçmiş yıllardaki gibi 7-8. değil ligi 1. tamamlamıştır. Play-Off'lar da Telekom'a elenmiştir. Uleb Cup da gruplarda 10/10 yaparak bu dalda ilk olma özelliğini taşımıştır. Ancak gelin görün ki Demirören gruplarda sadece 1 maça gelmiştir. O da grubun son maçıydı yanılmıyorsam.Ben bile daha çok maça gittim ki Akatlar Arena bize o kadar uzak ki gitmeye gözünüz korkar. Beşiktaş JK başkanı sadece Futboldan sorumlu değildir. Basketbol maçlarına, voleybol maçlarına, hentbol maçlarına, engelli sporcularımızın maçlarına, Beşiktaş ile adı anılan hangi branşımız varsa hepsinin maçına gitmelidir. Gereken önemi göstermelidir.
Basketboldan devam edelim ; Uleb Cup da gruptan çıktıktan sonra ilerleyen maçlarda gs ile karşılaştık. Bu maçta oyuncularımız çok kötü oynadı. Maçtan sonra söylentiler ise korkunçtu. Basketbolcular parasını alamadığı için oynamak istememiş deniliyordu. Bu da Demirören'in bu kadar başarıyı yakalamış olan basketbol takımımıza karşı yaptığı ayıbın sadece bir bölümüydü. Her sene yeni bir takım ve yeni coachla başarı yakalamak elbette zordur. Belirli bir istikrar sağlanmalıdır. Ama yönetimimiz herkesle 1 yıllık sözleşme imzalıyor ve sene sonunda hepsi boşta kalıyor.
Bayan Basketbol Takımı ; Ligi 3. sırada bitirmiştir. Şampiyonluk Play-Off maçında Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluğu kaybetmiştir.
Hentbol Branşımız ; Normalde 3 seneden beri namağlup şampiyon olan takımımız bu sene 3. olmuştur.
Bayan Voleybol ; Ligi 7. sırada tamamlamıştır.
Erkek Voleybol ; Ligi 1. sırada tamamlamıştır. Ancak 2. ligdeyiz. 2. ligin 1. si olduk. ancak play-off'larda elendik ve 1. lige çıkamadık.
İşte durum bundan ibaret.
(1) =
http://img225.imageshack.us/img225/3013/unibjkan5ug7us1ha5.jpg (http://imageshack.us)
(2) =
http://img530.imageshack.us/img530/9606/coksevdikbeabiip8jw0.jpg (http://imageshack.us)
(3) =
http://img362.imageshack.us/img362/4104/552566ndsc1.jpg (http://imageshack.us)
Son olarak ;
http://img362.imageshack.us/img362/296/istilaetmeistifawk1.jpg (http://imageshack.us)
Parantez
07-17-2008, 21:32
vay be mertcan valla sen başkasın teşekkürler 8) 8) :-*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.