fatih kısaparmak balon baskılı balon Yahudi Malları !! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yahudi Malları !!

Beylerbeyi
06-13-2008, 00:43
Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu!

Oraya buraya değil tam da bağrıma bağrıma attırdığın bombaların ateşi sarıyor ruhumu!

Düzden bakınca zulüm görüyorum,tersten baktığımda inkarındaki şifreyi!

Zaten ancak Bir Siyonist Zekası’nın işi olabilirdi,

şişesinde “Mekke Ve Muhammed’e Hayır” yazan zehirli sıvıları

Muvahhid Mekke Muhalefeti’ne ve Eşsiz Lider ve Önder Resul Hz.Muhammed’e(s.a.v) sevdalı insanlara içirip sonra buradan gelen Cola-Dolar’larla Müslüman kardeşlerini katletmek iğrençliği…

Ne TANG’ini kabul ediyorum soframa ne CAPPY’ini!

FANTA FANTA FANTA içtiğimde Çanta Çanta Bomba verdiğimi biliyorum lanet olasıca ordularına!

“Susuzluğunu Dinle” diyen sese inat “Filistin’i Dinle” diyor içimden bir ses SPRİTE’nı iterken!

MARLBORO pakedine baktığımda şarjör görüyorum , sigarasına baktığımda M-16 veya Uzi mermisini!

kaza Tek bir dal izmarit ile tek bir merminin maliyetinin de satış rakamının da neredeyse aynı olduğunu öğrendiğimde kalakalıyorum!

”’ım” diyorum !...“İçmeyerek edemem,zira on sene içtim,maaş verir gibi para verdim,şu kuluna para nasib et de yolunda harcayıp bari bunlara verdiğim paraları kaza etmiş olayım Ya Rabbim!..”

Bu arada sigara içen insanlara da “Onu içmen kadar efkara sebeb bişi mi var” diye soruyorum!

”Dikkat et! Her içtiğin sigarayla bir mermi sıktırabilirsin bak kardeşlerinin kafasına ama ” diye ekliyorum “Radikal” damgası yeme pahasına!

Yahudi PHİLİP MORRİS ve diğerlerinin paketlerinin üstündeki aslanlara da,

PEUGOT marka arabaların üstündeki aslanlara da kafam takılıyor!

Çünkü ben onlara bakınca,’ın Aslanı Hamza’nın katillerini ,

Resul’un Aslanı Ali’nin hainlerinin zihniyetlerini görüyorum!...

PEUGOT hızlı kaçarmış!...Azap meleklerinin zaman mefhumu bile yokken kim nereye kaçıyor,gülüyorum..

VOLVO dünyanın en güvenlisiymiş!...İsrail’e gidecek paraları verip içine binildiğinde direkt ateşe giden araba nasıl güvenli olur merak ediyorum!...

En az siyon kardeşlerinin sembolu aslan kadar tehlikeli olduğunu biliyorum NESTLE’nin ambalajındaki güvercinin…NESTLE’nin çikolatasını,gofretini mi yemişim ki NESTLE SUyunu veya yeni aldıkları ’sini içeyim!

Su demişken; COCA COLA’nın bırak kolasını ne TURKUAZ ne DAMLA SUyu’nu içmiyorum!...

Baktım ki ALGİDA’nın arkasında UNİLEVER yazıyor,almam efendim almıyorum!

Bula bula MAGGİ çorba mı içmişim ki sonrasında LİPTON’unu, NESCAFE’sini zıkkımlanacağım?

NESCAFE’den ve JACOBS’tan çıkan dumanla Gazze’den ve Bağdat’tan yükselenin benzerliğini fark edemeyecek kadar da saf değilim!

Irak,Filistin,Çeçenistan,ordan,burdan değil hiçbir yerden ve hiçbir şeyden verdikleri haberlerinde güvenmiyorum CNN’e,NTV’ye,REUTERS’e!...

Huy işte!Hucurat üstü müydü “Hucurat 6” mı ne?!...

FOX,adı gibi tilkilik yaptı,TGRT’yi alıp Yahudi-Neocon birliğini Türkiye’de bir medya sahibi daha yapmakla…

Malum,sadece iki hafta var HÜRRİYET GAZETESİ ve İSRAİL’in doğum günleri arasında…Rastlantı işte…

NTV’nin ve GARANTİ’nin sahipleri Şahenk’ler de AMERİKAN-İSRAİL ortağı GENERAL ELECTRİC’le el sıkışmışlar bir de…

Duy da inanma!...Oku da inanma!...

Evet Evet ! Budur !

Oku ama asla inanma!...Duy ama asla inanma!...

Bir de NATIONAL GEOGRAPHIC var ki Yahudi Darwin’izm’in Türkiye Temsilciliği sanki!O da Şahenk’lerin…Seyrettirmiyoruz çocuğumuza!

NİKE..LEE …ADİDAS-SOLOMON veya LEVİ’S…Giymiyoruz ve giymeyeceğiz!

UNİLEVER… PROCTER&GAMBLE…JOHNSON&JOHNSON kokmuyoruz ki L’OREAL,VİCHY , LANCOME veya ARMANİ sürünelim!

“Bu TİMBERLAND ile şu DOCKERS çok güzel dururdu üzerinizde” diyen tezgahtara aldırmıyoruz…“TİMBERLAND İtalyan, DOCKERS Alman’dı ama ikisini de Amerikalı Yahudiler aldı ve biz onlardan alışveriş yapıp Müslüman kardeşlerimize ihanet etmiyoruz” diyerek şoktaki tezgahtarı bırakıp dükkandan çıkıyoruz!

Gelirinin tamamına yakınını düzenli olarak İsrail’e gönderen şirketler listesindeki MARKS&SPENCER’a ibretle bakıyorum!

PHİLİPS’ten, IBM’den, NOKİA’dan başka tercih edilebilecek teknoloji kalmadı mı diye düşünüyorum…

Zira,dayanışmaları ve sonuçları gözümüzü yaşartıyor! Kanımızı döküyor! İşte bundan dolayıdır ki;

Müslüman kardeşlerimizle rabıtalarımız baki,muhabbetkar tasavvurları gönüllerimizin bembeyaz listelerinde daimi olmalı ama emperyalist zalimlerin markaları her zaman kara listelerimizde kalmalı!

Bu kara listelerdekilere para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!

YAŞASIN BOYKOT KARDEŞLİĞİMİZ!

“Ali’nin”…”Ömer’in”… “Ahmed’in…”diye marka yapsan gülüp geçecek ümmetin YAKUB’UN veya LEVİ’nin veya MC DONALD’ın deyince yağmalarcasına rağbetini anlamıyorum!

Ne Osmanlı Mutfağı diye koca bir sofrası olan kadim milletimin ne de yetmiş çeşit baharatla yedi yüz çeşit yemek çıkartan Arap kavminin MC DONALD’S ve BURGER KİNG Hayırseverliğini çözemiyorum!...

Tek bildiğim hamburger arası zulüm yemediğim!...

Bir de dalga geçer gibi “Ateş Seni Çağırıyooor” diye kampanya yapıyor elin gavuru da hala yiyor bizim Ayşe veya Ali!

Siz…Biz…Hepimiz…Kardeşlerimize saldıranlara,bacılarımızı kirletmeye çalışanlara para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!

Alışveriş yapacak bir tek Fransız Yahudileri’nin CARREFOUR’u mu kaldı dediğimde arkadaşımın yüzündeki şaşkınlığı unutamıyoruz!

Yoksa bizim ferasetsizliğimizden ve basiretsizliğimizden başka sermayeleri mi var sanıyorsunuz?

Durumlar üstü kabul ederek düzenli kıldığı namazlarında günde beş defa uluslar arası çıkış yaparak Kabe’ye yönelen bizler…

Her Ettehıyyatü’nün aleyna’sında…Her Rabbena atina’sında kardeşlerini hatırlayan bizler…

Sizler…Bizler…Hepimiz…

Rabbimiz ’ın düşmanlarına ve Peygamberimiz Hz.Muhammed’in inkarcılarına para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!

Bu yaptığımızı da kınayanın kınamasından korkmadan veya şaşıranın şaşkınlığına aldırmadan yapacağız , yayacağız ve tavsiye edeceğiz!

“Az” alınmasını değil “hiç” alınmamasını sağlayacağız!

Biz,para verip sonra bu parayla yakılacak yıkılacak el değil siyon aslanının pençesini kıracak eliz!

fatih tezcan/ kudüs yolu

Demokrat
06-13-2008, 00:45
Murat sence boykot faydali oluyor mu ? sence burada yazilanlar dogru mu? bazen abarttigimizi düsünüyor ve bununda ters teptigine inaniyorum..
Elimizde malbroro, coca cola sonrada kahrolsun emperyalizm!

Beylerbeyi
06-13-2008, 00:49
Murat sence boykot faydali oluyor mu ? sence burada yazilanlar dogru mu? bazen abarttigimizi düsünüyor ve bununda ters teptigine inaniyorum..
Elimizde malbroro, coca cola sonrada kahrolsun emperyalizm!

senin gibi düşünüyordum ilk başta ama bence protesto işe yarıyor. mesela Danimarka Peygamberimize hakaret edince İslam alemi Danimarka nın başta süt ürünlerini protesto etti Danimarka malları almamaya başladı. danimarka ürünleri günlük 120 milyon euro zarar etmeye başladı. satışları büyük oranda düşen Danimarkalı ihracatçılar danimarka hükümetini protesto etmeye başlayınca adamlar birbirlerine düştü.

ille de yahudi malı olmasına gerek yok. yabancı bir ürün alacağımıda onun kadar kaliteli olan yerli mallarını tercih edebiliriz. mesela cola içelim ama coca cola değil de cola turka. fanta yerine sunny algida yerine golf.

ülker karının bir bölümünü çok iyi işlerde kullanıyor. bu markanın bir çok ürünü bulunuyor. ihtiyaçlarımızı yerli ürünlerle rahatlıkla karşılayabiliriz.

Demokrat
06-13-2008, 00:53
murat cidden yazdiklarina inaniyor musun!..burada yazilanlar bile belli basina reklamdir ayrica yukaridakilerin bazilari bana göre deli sacmasidir!..
yok ters cevirince mekkeye hayir yaziyor ya adamlar ticaret yapiyor neden buna gerek duysun ki!..
bence protesto daha iyisini üretip, onu kullanmakla olur ;)

RDönmezs
nikem bile yahudi malı offf >:( ulaa biz ne giyecez ne içecez bu avuç kadar insanlar Dünyayı ele almışlar biz hala nelerle uğraşıyoruz..

Hüdaverdi
microsoft'ta israile çalışıyormuş diye okudum.

Bu oyunda ------> http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=39031.0

Beylerbeyi
06-13-2008, 01:04
bu adamlar nasıllar böyle? amerika'da bir avuç yahudi yaşıyor senatonun %80 i yahudi !

obama dedik sülalesi müslüman o da islam düşmanı çıktı. israil'e karşı gelen bize karşı gelir dedi. clinton ılımlıdır dedik o da tam israil ağzıyla konuştu: iran yok olmalı!

almanya'da bir almanın "almanlar yahudi soykırımı yapmadı" demesi onu direk hapse tıkıyor.

israil parlamentosunda çok farklı görüşler bulunuyor. ateistler milliyetçiler solcular dindarlar... ama ülke adına bir konu olunca çıkan sonuç sürekli "oybirliğiyle" oluyor. ülkelerine çok düşkünler.

nerde para getirecek bir şey varsa onların elinde. dünya elmaslarının %40 ı yahudilerin elinde!! bir avuç yahudi dünya elmaslarının %40 ına sahip.

diş macunu kola kozmetik gibi çok tüketilen ürünlerde hep onların egemenliği var.

Demokrat
06-13-2008, 01:09
lobi muratcim lobi..adamlar davalarina inaniyorlar, davalarinda samimilerde demek ki ya biz!

Yâren
06-15-2008, 00:02
Aşırı duygusal yazılmış, tamamen sermaye ırkcılığına dayanan bir yazı.

isimsiz
06-15-2008, 00:07
nikem bile yahudi malı offf >:( ulaa biz ne giyecez ne içecez bu avuç kadar insanlar Dünyayı ele almışlar biz hala nelerle uğraşıyoruz..

nike olmayan ayakkabıya ayakkabı mı denir değil mi? tabiki giyeceğiz tabiki marka takılacağız hem bu dünya böyle. bize ne filistinli çoçuklar çıplak ayaklarıyla gezerse gezsin. bize ne gözlerinin önünde babaları vuruluyorsa vurulsun. ben nike ayakkabımı hiçbirşeye değişmem ???

Demokrat
06-15-2008, 13:41

nike olmayan ayakkabıya ayakkabı mı denir değil mi? tabiki giyeceğiz tabiki marka takılacağız hem bu dünya böyle. bize ne filistinli çoçuklar çıplak ayaklarıyla gezerse gezsin. bize ne gözlerinin önünde babaları vuruluyorsa vurulsun. ben nike ayakkabımı hiçbirşeye değişmem ???

arkadasa duygu sömürüsü yapmayi birak istersen!... kim ne giyerse giyer orasida kimseyi enterese etmez bu konuda bile birilerine gönderme yapmaktan, birilerini zan altinda birakmaktan, birilerine laf atmaktan cekinmiyoruz ya helal olsun!...
Herkes önce kendinden mesuldur, önce kendi nefsimizi terbiye edelim sonrada güzel bir dille baskalarina laf anlatmaya calisalim ;)

_Yeniden_
06-15-2008, 14:06
Bu malesef böyle pek çok ürün onların üretiminde...Dünyaya mal olmuş, kalitesiyle tanınan ürünler...
Kim istemez hepsinin bir alternatifi olsun, biz de müslüman kardeşlerimizi vuranların cebini şişirmeyelim...
Hepsinin yok ama herkes birşeyler yapabilir....

Coca cola içmiyorum ama nike giyiyorum...Evet çok çelişkili ama tamamen olmuyor işte...

RDönmezs
06-15-2008, 14:07

Bak bana laf çarpma hiç iyi olmaz senin için ;) ben bilmiyordum nike marka ayakkabının bu yahudilerin olduğunu ben marka manyağı değilim ;) o ayakkabıyıda bana sevdiğim bi abim almıştı bilseydim aldırmazdım ;) Filistini ordaki kardeşlerimizi senden çok düşünüyorum burda tribünlere oynama ;)

YavuzSultanSelim
06-15-2008, 14:09
eeee ne kaldı yerine???

ne kadar istesekte bunları engelleyemeyiz Coca Cola kadar kaliteli kola üreten varda biz mi içmiyoruz

Adidas kadar kaliteli bir firma varda biz mi kullanmıyoruz :-*

Beylerbeyi
06-15-2008, 14:36

ne varki bu sözlerinde.

güzel bir ironi yapmış bence :)

helalinden bi artı

Demokrat
06-15-2008, 14:38

ne varki bu sözlerinde.

güzel bir ironi yapmış bence :)

helalinden bi artı

ironiyi yapacagi kisiyi secmelidir!...kimse bir din kardesi hakkinda suizanda bulunamaz kaldiki bu kisisel bir tercihdir isteyen giyen, isteyen giymez ancak bu arkadasimiz güya ironiyle ridvan arkadasimizi rencide etmeye calismis gerci her zaman yaptigi olay, yeni degil o yüzden de söylemlerini samimi bulmuyoruz muratcim ;)

Demokrat
06-15-2008, 15:03
konuyla alakasiz, kisileri hedef alan mesajlar silinmistir ;)...
Bazilarinin amaci forumu karistirmak, kisilere satasmak ama buna müsade etmeyecegiz 8)

Feyza
06-15-2008, 15:10
Ben boykotların etkili olduğuna inanıyorum çevremde de bir çok örneğini görüyorum. +1 Murat bey :)

YavuzSultanSelim
06-15-2008, 15:58
O zaman bilgisayar kullanmayalım windows da kullanmayalım onlar da microsoft malı :-*

Demokrat
06-15-2008, 15:59
O zaman bilgisayar kullanmayalım windows da kullanmayalım onlar da microsoft malı :-*

:-*

sümeyra
06-15-2008, 16:35
Bence elimizden geleni yapalım yokuşa sürmeyelim
ben de boykot yapılması taraftarıyım. Müslüman kardeşime kim zarar verirse elimden gelen engeli önüne dizerim.
Kötülükleri elimle düzeltmeye çalışırım.

Demokrat
06-15-2008, 16:39
Benim anlamadigim neden biz daha kalitelisini üretmiyoruz yada neden üretilen kaliteli seylere sahip cikmiyoruz yahudi mallari denilen listeye bakarmisiniz hepsi tek basina büyük bir marka Allah askina bana bir tane dünyaya nam salmis Müslüman markasi söyleyin ;)
isi sadece boykota indirgezsek kaybeden biz olur, kalitesi mamüllere tamah ederiz, isin bir diger yaninda samimi degiliz, buna bende dahil cogumuz samimi degiliz "aman benden ne cikarki" diyerek söylemdekileri, eyleme dökmüyoruz arkadaslar ;)

Kafes
06-15-2008, 16:44
Benim anlamadigim neden biz daha kalitelisini üretmiyoruz yada neden üretilen kaliteli seylere sahip cikmiyoruz yahudi mallari denilen listeye bakarmisiniz hepsi tek basina büyük bir marka Allah askina bana bir tane dünyaya nam salmis Müslüman markasi söyleyin ;)
isi sadece boykota indirgezsek kaybeden biz olur, kalitesi mamüllere tamah ederiz, isin bir diger yaninda samimi degiliz, buna bende dahil cogumuz samimi degiliz "aman benden ne cikarki" diyerek söylemdekileri, eyleme dökmüyoruz arkadaslar ;)

Evet bence yapilan her emege SAYGI gostermesini ogrenmeli ve durmaksizin CALISMALIYIZ

Demokrat
06-15-2008, 16:46
Arkadaslar Allah calisana veriyor yatana degi!... nasil ki gecmiste ilmi alanda dünyaya nam saldiysak simdide adamlar davalari icin calisiyor ki, Yaradan veriyor ;)..
Sen, ben, o protesto edince o sirketlere ne kadar etki eder orasi bile cok fazla su götürür!...

sümeyra
06-15-2008, 16:50
Neye saygı gösterelim? çok çalıştılar emek verdiler parayı kazandılar istedikleri gibi at koştursunlar
önlerine gelen Müslümanı öldürsünler buna mı saygı duyalım.
Çalışmaya gelince evet çalışalım başımıza ne geldi ise tembelliğimizden geldi.
Ben gayet samimiyim elimden geldiğince boykotumu yapıyorum özellikle gıda maddelerinde. elimden şimdilik bu kadar geliyor daha fazlası geldiğinde onuda yapmak nasip olur inşaallah.

sümeyra
06-15-2008, 16:54
Arkadaslar Allah calisana veriyor yatana degi!... nasil ki gecmiste ilmi alanda dünyaya nam saldiysak simdide adamlar davalari icin calisiyor ki, Yaradan veriyor ;)..
Sen, ben, o protesto edince o sirketlere ne kadar etki eder orasi bile cok fazla su götürür!...

Haklısın ahmet abi Yaradan Rahman sıfatıyla inanmayan kişilere de dünyada rızkını veriyor.
Dünyada mutlaka çalıştığının emeğini alırsın müslüman olman senin nimetlendirilmende üstün kılmaz
Karıncanın hac hikayesini bilirimisin bilmiyorum bu yolda karınca adımlarıyla ilerlemekte bişeydir.

Matematik
06-15-2008, 16:54

milli mücahide güzel demişsin :-*
Tebrikederim.

Demokrat
06-15-2008, 16:55
Neye saygı gösterelim? çok çalıştılar emek verdiler parayı kazandılar istedikleri gibi at koştursunlar
önlerine gelen Müslümanı öldürsünler buna mı saygı duyalım.
Çalışmaya gelince evet çalışalım başımıza ne geldi ise tembelliğimizden geldi.
Ben gayet samimiyim elimden geldiğince boykotumu yapıyorum özellikle gıda maddelerinde. elimden şimdilik bu kadar geliyor daha fazlası geldiğinde onuda yapmak nasip olur inşaallah.

Sümeyra arkadas ne demis bak "emege" demis yani yapana degil ;).. ikisi arasinda cok fark vardir evet o emek daha sorna bize silah olarak geri dönüyor ama adamlar davalarina sadik, sahip..
Adamlar idealleri ugruna hic bir engel tanimiyor biz ise hemen kaciyor, siniyor, tirsizyoruz... o avrupaya gönderme yapan kanuninin torunlari simdi önder sav gibi üc kurusluk adamlarin diline düsmüs!..
heyhatki heyhat... oturdugu yerden bir tek tavuklar zafere ulasir arkadaslar!

Beritan
06-15-2008, 16:57
boykota her türlü yapabildiğim kadar varım ...ama bazen olmuyo... :(

sümeyra
06-15-2008, 17:00
Hak olmayan, hakka götürmeyen işlere saygı duymak bizi nereye götürür meçul.
Emeğe saygı sözünü harcamayalım
Benim saygı anlayışım farklı :) görüşlerinize saygı duyuyorum dinliyorum dersler almaya çalışıyorum :)

Demokrat
06-15-2008, 17:02
o zaman söyle tuzak bir soru sorayim kardes :) edison elektirigi buldu ama kendisi gayrimüslim simdi ona ve elektrige saygimiz olmasin mi :)
yada söyle diyelim adamin birisi atam bombasini buldu ama hayirli bir is icin ama daha sonra hitler bunu kötü niyetli kullandi o zaman ne yapmaliyiz :)

Kafes
06-15-2008, 17:03
Peygamberimiz s.a.s Bos oturan adam icin 'cehennemlik' demisken

ben bos oturmayan adami basimin ustune koyarim.

tayyipleyiz
06-15-2008, 17:03
Boykot kısa ve orta vadede çözüm getirsede, uzun soluklu asla değildir. Uzun soluklu olan bilinçli bir tüketim yani, eğer yerli varken yabancı arıyorsak, Türk varken avrupa kullanıyorsak, en iyisi odur diyorsak; yatırım yapana kötü yaftası vuruyorsak, destek adına 1 tane bile almıyorsak boykot et neye yarar.

Tamam boykot edelim. Kullanmayalım ancak en az ona yakınını da üretelim, pazara sürelim ki amaca haiz olabilsin. Boykot yanında, iyi olanıda destekleyelim ki uzun soluklu olabilsin. İyi olan söz sahibi olabilmeli ki, kötüye meydan okuyabilsin. Arkasındaki İyilerin desteğini hissdebilsin. daha iyiye imza atabilsin. Boykotu bende hayatıma tatbik etmişimdir. Ben buna biliçli tüketim derim, boykot değil hani ...

Doğrunun, iyinin "enler" arasında olması duam olsun. :)

sümeyra
06-15-2008, 17:16
o zaman söyle tuzak bir soru sorayim kardes :) edison elektirigi buldu ama kendisi gayrimüslim simdi ona ve elektrige saygimiz olmasin mi :)
yada söyle diyelim adamin birisi atam bombasini buldu ama hayirli bir is icin ama daha sonra hitler bunu kötü niyetli kullandi o zaman ne yapmaliyiz :)

Elektiriğe niye saygı duyalım :o eğer edisona saygı duymaktan bahsedeceksek ona da saygı duymak zorunda değilim ne iyi etmiş hay Allah razı olsun diyecek halim yok
Yaradan onun yaptığı bu büyük ve faydalı buluşu onun dünyadaki rızkına sayar.
Hem bahsettiğmiz kişiler aldıkları parayı nereye kullanıyor benim ilgilendiğim konu bu, iyi bir iş yapmış yapmamış düşünmek gereksiz.
parayı doğru yere kullnasın canımı yesin :) Müslümanları öldürmesin, kendi vatanında kalsın, kimseyi yurdundan kovmasın bende onun mallarını hem çatır çatır kullanayım hemde saygı duyayım bunua itirazım yok.

KAmusal mışş
06-15-2008, 17:21
Boykot kısa ve orta vadede çözüm getirsede, uzun soluklu asla değildir. Uzun soluklu olan bilinçli bir tüketim yani, eğer yerli varken yabancı arıyorsak, Türk varken avrupa kullanıyorsak, en iyisi odur diyorsak; yatırım yapana kötü yaftası vuruyorsak, destek adına 1 tane bile almıyorsak boykot et neye yarar.

Tamam boykot edelim. Kullanmayalım ancak en az ona yakınını da üretelim, pazara sürelim ki amaca haiz olabilsin. Boykot yanında, iyi olanıda destekleyelim ki uzun soluklu olabilsin. İyi olan söz sahibi olabilmeli ki, kötüye meydan okuyabilsin. Arkasındaki İyilerin desteğini hissdebilsin. daha iyiye imza atabilsin. Boykotu bende hayatıma tatbik etmişimdir. Ben buna biliçli tüketim derim, boykot değil hani ...

Doğrunun, iyinin "enler" arasında olması duam olsun. :)

+ :-*

Aynı şekilde düşünüyorum.
Zaten arz talep meselesi değil midir üretim işi?
Diğre malları protesto ederken Türk malını da desteklemeli ve daha çok talepte bulunmalıyız ki arz artsın,gücümüz artsın.
Bu konuda boykot yapamıyoruz,yapsak ne kadar olacak ve ya ne faydası olacak gibi sözlere hiçbir zaman katılmadım,katılmıyorum.
Hani varya karıncanın ateşe su taşıma hikayesi...
Maksat safımız belli olsun ;)

sümeyra
06-15-2008, 17:22
Ben anlamıyorum Müslümanlardan daha iyi üreten yok diye onları haklı mı görelim
tamam daha iyi üreten yok alalım malları öyle mi?
Birileri tembellik yapmış üretmemişse bunun cezasını niye masumlar çeksin
Ben yazın sıcağında market market yerli marka bir su almak için dolaştım bir market iki market yok yok yerli marka su yok ne yaptım vazgeçtim almadım ilerideki marketlere baktım ve sonunda buldum
bu en küçük örnek benim nefsimle aramda olan bir muhasebe ama bunu hepimiz yapabiliriz
adı boykot veya başka bişey amaç aynı olsun

Demokrat
06-15-2008, 17:24
iki gün elektirisiz kalda, ondan sonra saygi duyma bakayim :).. oradaki emege saygi duymak gerekir acaba saygi duymak demek onu yüceltmek yada ona tabi olmak mi demek kesinlikle hayir...
Saygi duyunca dini bir yaptirimida yok sonucta ortaya konmus bir emegi takdir ediyorsun...
Adamlar kendi davalari ugruna baskalarini harcamaktan kacinmiyorlar bunlara saygi duy demek bile abes olur ancak biz diyoruz ki sadece topu onlara atmakla is bitmiyor onlarin zulmüne reva olan bizlerde onlar kadar sucluyuz..
Neden dünyanin dört bir yaninda zulüm görenler Müslümanlar, neden kukla liderlerle yönetilen Müslümanlar, neden en geri kalmis ülkeler Müslümanlar.....
Bu liste uzar gider, elin adami yapmis ve catir catir da satiyor sen, ben protesto edelim amenna ama daha kalitesinide yapalim yada yapanlara destek cikalim biz aman o yesil sermaye, o bilmem kimin adami, o para yiyici diyerek kendi degerlerimizide disliyoruz..
Kola icmem ama sadece suylada yetinmem kaliteli dururken, kalitesizede tamah etmem ama birilerinin ekmeginede yag sürmem ;)

sümeyra
06-15-2008, 17:32
:)

isimsiz
06-15-2008, 17:36
benim bu konudaki düşüncem şu katılırsınız yada katılmazsınız sadece saygı bekliyorum ne yazıkki israil yani siyonizm her yerde. aslında bırakın direk israil markası olan malları alıp onlara para kazandırmayı ibadetimizi ederken bile onlara para kazandırıyoruz. nasıl mı? mesela uluslar arası uçak seferlerini kontrol eden şirket yahudilerin. yani siz hacca gütmek için bilet aldığımızda o bileti %9 u yahudilere yani israile gidiyor. şimdi durum böyle iken aman battı balık yan gider deyip boykot yapmamakta mantıksız geliyor bana. ha herkesde nefis var israil malları kaliteli almak giymek tabiki sitiyoruz. ama nefsimize hakim olduğumuz müddetce elimizden geldiği kadar hiç değilse boykot etmeye çalışalım. yoksa bu boykotun ne gereği var deme mantığına karşıyım ben. :-*

Beylerbeyi
06-15-2008, 19:05
benim bu konudaki düşüncem şu katılırsınız yada katılmazsınız sadece saygı bekliyorum ne yazıkki israil yani siyonizm her yerde. aslında bırakın direk israil markası olan malları alıp onlara para kazandırmayı ibadetimizi ederken bile onlara para kazandırıyoruz. nasıl mı? mesela uluslar arası uçak seferlerini kontrol eden şirket yahudilerin. yani siz hacca gütmek için bilet aldığımızda o bileti %9 u yahudilere yani israile gidiyor. şimdi durum böyle iken aman battı balık yan gider deyip boykot yapmamakta mantıksız geliyor bana. ha herkesde nefis var israil malları kaliteli almak giymek tabiki sitiyoruz. ama nefsimize hakim olduğumuz müddetce elimizden geldiği kadar hiç değilse boykot etmeye çalışalım. yoksa bu boykotun ne gereği var deme mantığına karşıyım ben. :-*

bir artı daha :-*

boykotun nesine karşı çıkıyor bazı arkadaşlar anlayamıyorum. yapabildiğimiz kadar boykot yapalım. kimsenin kimseyi zorladığı yok.

hele hele şu zihniyete karşıyım: "eee adamlar çok kaliteli yapıyor kardeşim.. müslümanlarda kaliteli yapsın onu seçeyim!!"

veya şöyle diyorlar: coca cola dan daha kalitelisini yaptılar da biz mi içmedik???

içme kardeşim içme. coca cola içmek zorunda mısın? ille de kola içeceksen ColaTurka var neden içmiyorsun? buz gibi içtiğin zaman kolayı inanın marka farketmiyor. sadece sıcak içildiğinde beş para etmiyor.

elektriği bir gayr-i müslim üretmiş olabilir. şimdi kullandığımız elektrik yahudi malı değil ki? konuyla olan alakasını çözemedim?

milliyetçiyiz diye geçiniyoruz. yabancı ve yerli maldan yabancıyı seçiyoruz sonrada milliyetçilik naraları atıyoruz. örneğin Algida tam bir yahudi markası. ülkemizdeki pazar payları %60. ülker golf %25. panda %15.
magnumla bravo arasında kalite bakımından hiç bir fark yok. neden algida? işte en az onun kadar kaliteli olan müslüman bir türk markası var neden seçmiyoruz?

danimarka mallarının protesto edilmesi olumlu sonuçlar verdi. ne yediğimizi, yerken kimin ekmeğine yağ sürdüğümüzü bilmemiz lazım.

Demokrat
06-15-2008, 19:06
ama gavur kaliteli yapmis muratcim 8)

Beylerbeyi
06-15-2008, 19:15
ama gavur kaliteli yapmis muratcim 8)

biz onu tartışmıyoruz ki ahmetcim ;)

adamların kaliteli yaptığı su götürmez bir gerçek.mesela bir arkadaş demiş ki microsoft yahudi malı bu yüzden internet kullanmayalım mı? kullan abicim kullan başka seçenegin yok. ama coca cola ile cola turka arasında neden coca colayı seçiyorsun. ülker golf varken neden algida?

seçimler kişinin elbette kendi tercihidir. ümmet bilinçli olduğu zaman zafer gelecektir. mesela iran a Mc donald's ın girişi yasak. bir avuç yahudi yüzmilyonlarca müslümana ürün satarak güçleniyor. bizim sırtımızdan güçlenip gelişiyorlar. bu gücü yine bize karşı kullanıyorlar ne yazık ki. ekonomi her şeydir. ekonomi alanında iyi olan ülkeler güçlüdürler. bu yüzden protestonun gerekliliğine inanıyorum. en azından kendim olarak yahudi mallarını tercih etmiyorum. neden müslümanlar kaliteli ürün yapamıyor diyoruz. sen yapsana kardeşim? yapamıyor musun? o zaman kendince protesto edeceksin.

Demokrat
06-15-2008, 19:22
bu kisisel bir tercihdir muratcim ümmet bilinci her konuda oldugu gibi bu konuda da yok..Kendi adima bu konuya o kadar dikkat etmiyorum su anda üstümde bile Türk milli takiminin "Nike" formasi var...
Benim dikkat etmememin bilincsizlikle alakasi yok, tamamen kisisel tercihlerdir ben boykot tarzi seylerin getirisini, götürüsünü az cok analiz eden biriyim ve karar verme kriterlerimde kendime göredir..
Kimseye niye yapiyorsun yada yapmiyorsun demem ama kimsede bu konudan yola cikarak benim inancimi sorgulama hakkini kendinde bulamaz ;)..
Ben samimi degiliz deyince bana kiziyorsunuz ancak cola en fazla müslüman ülkelerde tüketiliyor, bu boykot edilen malzemelerde yani sözde boykotumuz var!..
ben kendi adima cikip samimice bu konuda sizler gibi duyarli olmadigimi dile getiriyorum ancak olay o kadar ironik bir boyut kazandiki resmen konu cola ya indirgendi eee benim gibi hic cola icmeyenlerin buradaki konumu ne oluyor ;)..
Birde o kadar gülünc seyler oluyor ki, mail yoluyla türk firmalarina bile yahudi yaftasi vuruluyor, cola nin yazisi ters cevrilip bakin adamlar ne kastetmis deniliyor!..
Kimin ne ictigi, ne giydigi beni zerre kadar ilgilendirmez ümmet önce fikirde birlik yapsin ümmet dedigimizde kardesi filistinin zulüm görmesine reva gösteren arap kardeslerimizse vay halimize!...
Neyse ben uzun, uzadiya yazmayacagim fikirlerim cok aciktir ancak sabit degildir...nefsini terbiye edenleri takdir ediyorum benim terbiye etme gibi bir sorunum olmadigi icin vebalini alarak kendimce dogru bildigimi yapiyorum ;)

maviinsan
06-15-2008, 19:23
hiçbirini kullanmıyorum :-* 8)

RDönmezs
06-15-2008, 20:47
Napıcaz ozaman burda lak lak yazmıyacaksın uçaklar bile ellerinde ise yürüyerek git otobüsle git bu bişi değil arabistan şurası ;)
Adamlar hırs yapmış müslüman koymıcaz diyorlar Dünyada kısa sürede Dünyayı ele almışlar ABD bile onların elinde iken sen ne kadar boykot yapabilirsin ki.?
Bugün almadın yarın almadın sonra alırsın herşey onlarda Ahmet abinin dediği gibi bana bitane Müslüman markası söyle gidip onu alayıp ;) araplar dubaide denize palmiyeden yüzen şehir yaparlar 7 yıldızlı otel dikerler odaları heryeri altından oluk oluk para akıtırlar ama yanındaki kardeşlerine bakmazlar gidipte İsraille konuşmaz ;)
Ben kendimce boykotumu yapıorum ama gelipte burda demogoji yapma bana ;)

isimsiz
06-15-2008, 20:53
Napıcaz ozaman burda lak lak yazmıyacaksın uçaklar bile ellerinde ise yürüyerek git otobüsle git bu bişi değil arabistan şurası ;)
Adamlar hırs yapmış müslüman koymıcaz diyorlar Dünyada kısa sürede Dünyayı ele almışlar ABD bile onların elinde iken sen ne kadar boykot yapabilirsin ki.?
Bugün almadın yarın almadın sonra alırsın herşey onlarda Ahmet abinin dediği gibi bana bitane Müslüman markası söyle gidip onu alayıp ;) araplar dubaide denize palmiyeden yüzen şehir yaparlar 7 yıldızlı otel dikerler odaları heryeri altından oluk oluk para akıtırlar ama yanındaki kardeşlerine bakmazlar gidipte İsraille konuşmaz ;)

ilk başta sakin olalım :) bence elimizden geleni yinede yapalım boykot adına. tabiki arabistana otobusle gidemeyiz ama battı balık yan gider hesabıda yapmamız doğru değil. Hz. İbrahimin ateşine su götüren karıncayı bilmem biliyormusunuz. firavunun ateşine ağzında su götüren karıncaya sormuşlar nereye diye ateşi söndürmeye su götürüyorum demiş karınca. gülmüşle senmi söndüreceksin diye. evet söndüremem ama safım belli olur demiş. evet bizim boykotumuzla israil çökmez ama safımız belli olur. SAYGILARIMLA... :-*

RDönmezs
06-15-2008, 20:57

ilk başta sakin olalım :) bence elimizden geleni yinede yapalım boykot adına. tabiki arabistana otobusle gidemeyiz ama battı balık yan gider hesabıda yapmamız doğru değil. Hz. İbrahimin ateşine su götüren karıncayı bilmem biliyormusunuz. firavunun ateşine ağzında su götüren karıncaya sormuşlar nereye diye ateşi söndürmeye su götürüyorum demiş karınca. gülmüşle senmi söndüreceksin diye. evet söndüremem ama safım belli olur demiş. evet bizim boykotumuzla israil çökmez ama safımız belli olur. SAYGILARIMLA... :-*
Sakin olmam için sinirlenmemem lazım dimi ;) ilk mesajında gelmiş mesajıma takıyorsun falanda filan diyosun ;)
Benim safım belli ama gelipte kimse bana öyle bişi yazamaz ;)

Demokrat
06-15-2008, 21:00
simdi bu mali kullananlar israil safinda öyle mi 8).. hep merak etmisimdir bu kadar markanin israil mali oldugu nasil tespit edilmis ;)..
Önüne gelen yahudi mali deniliyor, cok cola bilmem yüzde kac karini onlara bagisliyormus filan!...kimden, nasil geliyor bu bilgiler hep merak etmisimdir 8)

isimsiz
06-15-2008, 21:01

Sakin olmam için sinirlenmemem lazım dimi ;) ilk mesajında gelmiş mesajıma takıyorsun falanda filan diyosun ;)

bu konularda biraz hassasım bazen sert çıkışlarda bulunabiliyorum. benim düşüncelerim bunlar kırdıysam sizi özür dilerim. bu konuyuda burda kapatıyorum.

Demokrat
06-15-2008, 21:01
:)

RDönmezs
06-15-2008, 21:07

bu konularda biraz hassasım bazen sert çıkışlarda bulunabiliyorum. benim düşüncelerim bunlar kırdıysam sizi özür dilerim. bu konuyuda burda kapatıyorum.
Bende hassasım ama yazarken kullandığın kelimeleri iyi seç ;) o kadar lafı edip kırıp döktükten sonra özürün pek anlamı kalmıyor..
SelametLe..

YavuzSultanSelim
06-15-2008, 21:27
simdi bu mali kullananlar israil safinda öyle mi 8).. hep merak etmisimdir bu kadar markanin israil mali oldugu nasil tespit edilmis ;)..
Önüne gelen yahudi mali deniliyor, cok cola bilmem yüzde kac karini onlara bagisliyormus filan!...kimden, nasil geliyor bu bilgiler hep merak etmisimdir 8)

Bu konuda senle aynı fikirdeyiz bende bir türlü anlamadım. Bu markalara atmadıkları iftira kalmadı ama hepsi fos çıktı

Ben kaliteli mal kullanırım bu kadar basit. Çünkü sağlığımı ve kendimi düşünürüm

Yâren
06-15-2008, 22:12
Yalanımız Şu; Coca Cola Yahudi Kuruluşudur. İsrail ordusuna yardım yapmıştır. BÜYÜK YALAN

GERÇEK;

Coca Cola , anti-semitizm yüzünden israil ile iş yapmayı reddetmiştir.

ortadoğudaki israil karşıtı düşünceler yüzünden coca cola ve pepsi firmaları uzun yıllar israile satış yapmamışlardır.

1 Nisan 1966 yılında Tel Avivdeki basın konferasında iş adamı Moshe Bornstein Coca Colanın sırf yahudi olduğu için kendisiyle iş yapmak istemediğini, eğer yahudilerle iş yaparsa arap pazarını kaybedeceğinden korktuğunu anlatmıştır.

Bu gelişmeler üzerine yahudi düşmanlarına karşı kurulan "anti defamation league" amerikan hükümetine başvurup bunun sebeplerini sormuş ancak bir cevap alamamıştır.

bütün bu olayların öncesinde; 1949 yılında Coca Cola israilde bir fabrika kurmak istemiş;ancak israil hükümeti tarafından reddedilmiştir.

bunun üzerine coca cola arap pazarına girmiş ve bu pazarda önemli bir yer edinmiştir.

1966 daki gelişmelere dönersek; israile satışın reddedilmesiyle beraber müthiş bir yahudi boykotu başlamıştır coca colaya karşı. önce manhattan da hizmet veren Mount Sinai hastahanesi bünyesinde coca cola satışını yasaklamıştır. bunu, ünlü hotdog satıcısı Nathan's Emporium izlemiştir. akabinde Coney adasıda cola satışını kesmiştir.

boykotların dünya geneline yayılmasından korkan ve ırkçılıkla suçlanan Coca Cola, Tel Aviv de bir fabrika kurmayı kabul etmiştir.

tabii ki bu durum arapların hoşuna gitmemiştir ve ağustos 1968 den 1991 yılına kadar sürecek Coca Cola boykot u başlamıştır.

1991 de boykot sona erince hemen ertesi sene pepsi israilde fabrika kurmuş ve "yeni jenerasyonun tecihi" sloganıyla yahudi pazarında yerini almıştır.

pepsinin bu iki yüzlü politikası; ortadoğuda çok kimsenin dikkatini çekmesede, amerikada kritik dönemler geçirmesine sebep olmuştur.

çünkü herkes bilmektedir ki; arap pazarını kaybetmek istemeyen pepsi, boykot zamanında "coca cola yahudiler için, pepsi araplar için" tarzında kampanyalar yapmıştır.

işte bütün bu olayların ana kaynağı budur.

yoksa coca colanın yahudilere yardım ettiği veya yahudi kuruluşu olduğu tümüyle yalandır.

1-Kola Mideyi DELERMİŞ

yalanımız bu, genelde annelerimizden duyduğumuz bir şey; "Kola Mideyi" deler.

kolanın (Coca Cola) içindeki sitrik asit miktarı portakal suyundaki miktardan daha az. fosforik asit ise galon başına (takribi 4,5lt) 11 ila 13 gram arasında. buda kolada %0.20 ila %0.30 civarı bir orana denk geliyor.

bu oranda ne etin kimyasını değiştirir; ne dişi eritir, nede paslanmış çiviyi söker.

şöyle bir durum söz konusu olabilir; 1 veya iki gün içinde beklettiğiniz takdirde ve aynı asit miktarı korunduğunu hayaledersek; evet eritir.

kola içindeki gastrik asit miktarı ise midedekinden çok daha azdır. yani mide için zararsızdır.
kaynakça;
Allen, Frederick. Secret Formula.
New York: HarperCollins, 1994. ISBN 0-88730-672-1 (p. 209).

Pendergrast, Mark. For God, Country, and Coca-Cola.
New York: Charles Scribner's Sons, 1993. ISBN 0-684-19347-7 (p. 191).

Poundstone, William. Big Secrets.
New York: Quill, 1993. ISBN 0-688-04830-7 (p. 25-46).

2-Noel Baba'yı Coca-Cola yarattımış

yalan:
Noel babanin renginin neden kirmizi beyaz oldugunu biliyormusunuz?

Yillar öncesinde Coca Cola Noel zamani reklamlarinda Noel babayi kirmizi beyaz giydirmis. O gün bugündür Noel babanin kiyafeti Kirmizi Beyaz.
gerçek

İddiaya göre günümüzdeki Noel Baba imajının (kır sakallı, koca göbekli, kırmızı cübbeli, kukuletalı) kaynağı, 1931'de Haddon Sundblom adlı çizerin Coca Cola reklamları için yaptığı çizimlerdir. Ne var ki Coca Cola reklamlarından çok önce, 19. yüzyılın başında Noel Baba'nın çeşitli çocuk kitaplarında ve karikatürlerde günümüzdeki Noel Baba imajına benzer şekilde resmedildiği görülmüştür. 1862 Noel'inde Noel'in henüz ABD'de tatil dönemi olmadığı ve Noel Baba figürünün kullanılmadığı dönemde Thomas Nast adlı Amerikalı karikatürist Harper's Weekly adlı derginin kapağında Noel Baba figürünü kullanmış ve kimilerince Noel Baba'nın mucidi kabul edilmiştir.

Allen, Frederick. Secret Formula.
New York: HarperCollins, 1994. ISBN 0-88730-672-1 (pp. 339-341).

Beeston, Richard. "Jackson Enrages Orthodox Jews."
The [London] Times. 20 September 1993.

Bulloch, John. "The Coca-Cola War."
The [London] Independent. 9 September 1990 (p. 28 ).

Cody, Edward. "Egypt Gets Coca-Cola; Arab Blacklist Ignored."
The Washington Post. 17 July 1979 (p. A7).

Hellman, Ziv. "Getting in Tempo with Pepsi-Cola."
The Jerusalem Post. 5 July 1991.

Holmes, Charles W. "Pop Go the Cola Wars in Strife-Torn Region."
The Houston Chronicle. 25 July 1993 (p. 1).

Hundley, Tom. "Israel Braces for New Conflict: The Soda War."
Chicago Tribune. 19 May 1992 (p. 1).

Lippman, Thomas W. "Thirsty Egyptians Rush to Buy 7-Up."
The Washington Post. 5 September 1978 (p. A10).

McGlynn, Brian. "The Strategy That Refreshes?"
Forbes. 27 November 1978 (p. 81).

Meyer, Eugene L. "Deli-Bakery Is a Roll Model."
The Washington Post. 25 September 1987 (p. E1).

Parks, Michael. "Pepsi Is No Longer 'Right One' in Israel."
Los Angeles Times. 4 June 1993 (p. 1).

Pendergrast, Mark. For God, Country, and Coca-Cola.
New York: Charles Scribner's Sons, 1993. ISBN 0-684-19347-7.

Sommer, Allison Kaplan. "Achieving Success with the 'Real Thing.'"
The Jerusalem Post. 5 July 1993.

Sommer, Allison Kaplan. "Pepsi-Cola's Anti-Israel Boycott Comes Back to Haunt Them"
The Jerusalem Post. 12 August 1994.

Zadka, Saul. "Coca-Cola Comes off Arab Blacklist."
The [London] Independent. 15 September 1991 (p. 8 ).

Agence France Presse. "Pepsi-Cola Faces Kosher War."
15 May 1992.

Business Week. "Coke's Breakthrough into the Arab World."
10 April 1978 (p. 40).

Fortune. "Pepsi for Israel?"
26 December 1983 (p. 12).

Fortune. "Pepsico to Enter Israeli Market."
16 September 1990 (p. 8 ).

The Orange County Register. "Briefly Business."
12 January 1989 (p. E3).

Reuters. "Pepsi Withdraws Evolution Ad Campaign in Israel."
17 May 1992.

YavuzSultanSelim
06-15-2008, 22:19
Daha bunlar ne yaren :D

yok fare varmış yok tersten Allah yok yazıyomuş. Yok eroin varmış. Yok kokain varmış

Yâren
06-15-2008, 22:23

yok fare varmış yok tersten Allah yok yazıyomuş. Yok eroin varmış. Yok kokain varmış

İnsanların vijdanları din yoluyla sömürülmek isteniyor. Bu iddaalar tamamen ticari rakipleri tarafından piyasaya sürülüyor. Daha önce domuz eti mevzusundada zan altında kalan firmaların da suçsuzluğunu kanıtlamıştık. Birazdan paylaşacağım konu daha ilginç

YavuzSultanSelim
06-15-2008, 22:25

İnsanların vijdanları din yoluyla sömürülmek isteniyor. Bu iddaalar tamamen ticari rakipleri tarafından piyasaya sürülüyor. Daha önce domuz eti mevzusundada zan altında kalan firmaların da suçsuzluğunu kanıtlamıştık. Birazdan paylaşacağım konu daha ilginç

Eğer bunların iddiaları doğru olsaydı ben kesin ölmüştüm ama çok şükür hala hayattayım sapasağlamım :)

bekliyorum konunu

Demokrat
06-15-2008, 22:27
Bende diyorum neden herkes kes gibi ortada dolaniyor tevekkele degil baksana cola nin icinde eroin varmis zaten coca cola nin bahcesinde hint keneviri üretiyorlarmis, niye bu eroinmanlar hapa filan haybiye para verirlerki günde bir litre colayi ictikleri zaman kafayi bulmus sayilirlar 8)

Yâren
06-15-2008, 22:31
Soru şöyle:

Bazı insanlar tarafından ara sıra Coca Cola neden boykot edilir?
Yahudi sermayesi olduğu ve Coca Cola içerek aslında İsraillilerin Filistinlilere attıkları her mermiye destek verdiğimizi keşfettiğimiz için mi?

Peki o zaman neden daha doğrudan bir boykot önerilmez? Türkiye’nin İsrail’den aldığı silahları boykot etmek daha akıl karı değil mi?

Bu ülkede iç politikayla dış politika arasındaki grift ilişkilerin kamuoyunu hep yanılttığını düşünüyorum. Hükümetlerin böyle bir amacı olmasa da ahalinin diğer ülkeler arasında tarafgir tutumu ile dünyadaki konjüktüre göre reel dış politikamız birbiriyle çoğu kez çelişir. Türkiye bölgedeki gücünü dünya dengelerini gözeterek korur. Türkiye’de en önemli bakanlığın Dışişleri olduğunu söylemem abartı olmaz sanırım. Şahsen Dışişleri mi, ahali mi? gibi bir ikilemde kalacak olsam desteğimi Dışişlerine verirdim. Ama sanki böyle bir sorun yokmuşçasına ahali (iç politika) ile dışişleri arasındaki bu çelişki kuzu kuzu yaşanır.

Bunun nedeni ahalinin bilincinin dış dünyadan kesik oluşudur.

Birkaç retorik soru:

Siz Türkiye devletinin (ve bütün hükümetlerinin) İsrail’e karşı Filistin’i tuttuğunu mu sanıyorsunuz?

Siz Arap devletlerinin Filistin’i İsrail’e karşı desteklediklerini mi sanıyorsunuz?

Bu soruların cevaplarını kendime saklıyorum. Öyle tarihsel cevaplar değil, harbiden antropolojik cevaplar…

Neyse gelelim Yahudilik sorununa: “Yahudi Vahşeti” diye atılan bir başlık niyetiniz vahşete dikkat çekmek olsa bile, bu vahşete karşı dürüstçe, cesaretle karşı çıkacak olası Yahudileri yok saydığı için bir insan hakları ihlalidir. Fotoğraftaki İsrailli askerin vahşetini gölgelemektedir.

Almanya’da 60-70 yıl önce Yahudiler sırf Yahudi oldukları için katledildiler.. ama aklı başında biri bu olaydan bahsederken Alman Vahşeti demez, Nazi Vahşeti der. Yine aklı başında biri Taliban’ın katliamları için İslam Vahşeti demez, Taliban Vahşeti der. (Bu didaktizmi hiç sevmiyorum ama bunları asgari bir tartışma zemini oluşturmak için yazmak zorundayım.)

Coca Cola Yahudi sermayesiymiş. Koca bir yanlış! Çok uluslu şirketler çağında sermayenin vatanı ismiyle müsemma vatansızlıktır. Hangi şirketin hissesi kimin kasasında belirsizdir. Hele halka arz denilen borsa oyunlarında herkes birer ‘Yahudi’dir.

Ülkemizi ilgilendiren tarihçe:

Coca Cola Türkiye’ye 1965 yılında Kayseri kökenli iş adamı Kadir Has tarafından binbir uğraşlarla getirtilebilmiştir. Kadir Has en büyük yardımı, şirketinde küçük bir hisse verdiği genelkurmaydan emekli, İngilizce bilen, Amerika’da dostları olan Behçet Türkmen’den (eski dış işleri bakanı İlter Türkmen’in babası) almıştır.

İlk Coca Cola boykotu 1970 yılında sol görüşlü Yön dergisi tarafından yapıldı.

Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı döneminde Coca Cola 4 yıllığına Futbol Federasyonu’nun ana sponsoru oldu.

Coca Cola 2005 yılında Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin sponsoru oldu.

Yine 2005 yılındaydı galiba, işten çıkarılan 100 kadar Coca Cola işçisi İstiklal Caddesi’nde gösteri yaptı. Türk polisi göstericilerin taşkınlığına karşı çevrelerini sardı. Gariptir işçilerin dağıttığı bildirinin sonu Coca Cola içilmemesi için boykot çağrısıyla bitiyordu.

Şubat 2007’de Coca Cola Konyaspor’a sponsor oldu…

Bu kadar yeter…

Hala soruyu cevaplamadım.
Neden insanlar ara sıra Coca Cola’yı boykot ederler? Bu boykotta insanların Coca Cola'ya karşı çıkmalarını kolaylaştıran ilginç bir şey olmalı..

Üstelik bu boykot Coca Cola satışlarını hiç düşürmezken..

Beylerbeyi
06-16-2008, 17:34

benim anlamadığım neden böyle aşırı çabalıyorsunuz Coca Cola'yı masum göstermek için?

ayrıca Coca Cola'nın siyonizm hareketine yardım eden bir kuruluş olduğu çoğu kesim tarafından söyleniyor. bunlara inanmıyorsunuz da bir kaç haberde yer alan coca cola'nın masumiyeti üzerine yazılmış sözlere inanıyorsunuz ve coca cola hakkında söylenmiş olumsuz sözlere şiddetle karşı çıkıyorsunuz. olumluları alıyorsunuz olumsuzları reddediyorsunuz.

bunların coca colanın rakipleri tarafından çıkarıldığını söylüyorsun. hangi rakibi?? bu iddialar ortaya atılırken coca cola'nın rakibi yoktu ki? yıllardır süre gelen bir tartışma bu. eğer sadece son zamanlarda böyle bir iddia atılmış olsa deriz tüm bunları ColaTurka çıkarıyor diye ama iddialar ColaTurka yokken de vardı.

coca cola'yı böyle masum bir portre şeklinde göstererek vebal alıyorsunuz. protesto etmiyorsan protesto edenlere karışma. veya onların yaptıklarını hor görme.

hadi diyelim coca cola siyonizme hizmet eden bir marka değil. türk malı varken neden elin amerikalısını seçeyim? neden zan altında kalayım param siyonizme gidiyor mu gitmiyor mu diye?

ayrıca Coca Cola ve Efes Pilsen distrübütörü aynı firma. yani iki firmayıda ülkemizde aynı kuruluş dağıtıyor. sadece bu bile coca cola dan uzak durmamız için bir sebeptir bana göre.

isimsiz
06-16-2008, 18:06

benim anlamadığım neden böyle aşırı çabalıyorsunuz Coca Cola'yı masum göstermek için?

ayrıca Coca Cola'nın siyonizm hareketine yardım eden bir kuruluş olduğu çoğu kesim tarafından söyleniyor. bunlara inanmıyorsunuz da bir kaç haberde yer alan coca cola'nın masumiyeti üzerine yazılmış sözlere inanıyorsunuz ve coca cola hakkında söylenmiş olumsuz sözlere şiddetle karşı çıkıyorsunuz. olumluları alıyorsunuz olumsuzları reddediyorsunuz.

bunların coca colanın rakipleri tarafından çıkarıldığını söylüyorsun. hangi rakibi?? bu iddialar ortaya atılırken coca cola'nın rakibi yoktu ki? yıllardır süre gelen bir tartışma bu. eğer sadece son zamanlarda böyle bir iddia atılmış olsa deriz tüm bunları ColaTurka çıkarıyor diye ama iddialar ColaTurka yokken de vardı.

coca cola'yı böyle masum bir portre şeklinde göstererek vebal alıyorsunuz. protesto etmiyorsan protesto edenlere karışma. veya onların yaptıklarını hor görme.

hadi diyelim coca cola siyonizme hizmet eden bir marka değil. türk malı varken neden elin amerikalısını seçeyim? neden zan altında kalayım param siyonizme gidiyor mu gitmiyor mu diye?

ayrıca Coca Cola ve Efes Pilsen distrübütörü aynı firma. yani iki firmayıda ülkemizde aynı kuruluş dağıtıyor. sadece bu bile coca cola dan uzak durmamız için bir sebeptir bana göre.

düşüncelerime tercuman oldunuz +1 :-*

Demokrat
06-16-2008, 18:08
Murat cola da fare var mi diye icmiyorsun :).. ayrica acik konusayim yazdiklarinin tek satirina bile katilmiyorum ama protesto hakkindir buyur yap ama olayi vatan, millet, sakarya ya dökersek cok isimiz var coook 8)

Beylerbeyi
06-16-2008, 18:27

düşüncelerime tercuman oldunuz +1 :-*

eyvallah ;)

ahmetcim. bu yazdıklarımın tek bir satırına dahi katılmadığını yazmışsın. dikkat edersen yazımda yorumdan çok genel bir bilgi verdim. ben coca cola'nın fare mare meselesi üzerinde durmuyorum. yanlış yere çekiyorsunuz olayı. protesto önceden danimarka malları üzerinde yapıldı ve olumlu sonuçlar verdi. neden devam ettirmeyelim?

işi sakaryalara götürmem. ne işim olur senin memleketin sakaryayla ;D bugün türkiyede coca cola içtiğin zaman hadi geçiyorum siyonizmi miyonizmi efes pilsen'i de güçlendiriyorsun. kuruluşlar aynı!!

bir de gavurların kaliteli yaptığını söylüyorsunuz. sadece cola için değil her alanda bizimkiler kötü onların ki iyi diyorsunuz. az önce marketten geldim. ülker süt, peynir, tereyağı, kahve, puding, aytaç sosis aldım. bir de bal aldım yabancı olmadığı kesin de kuruluş hakkında bilgim yok sadece. neden pınar'ı seçeyim? aldığım ürünlerin hepsi kaliteli. ayrıca ülkerin her ürününü aldığımda paramın bir kısmının hayırlı işlerde kullanıldığını biliyorum. coca cola'nın pınarın veya herhangi bir firmanın ülkemizde bir okul, hastane yaptırdığını gördün mü? reklam olmazsa hayatta bir iş yapmazlar. ama ülker evimin hemen yanıbaşına sabri ülker ilköğretim okulu nu yaptırdı. muazzam bir okul. bunun dışında çok önemli yerlere büyük yardımlar yaptıklarını biliyorum.

Demokrat
06-16-2008, 18:35
Ülkere lafimiz yok evimden eksik etmem, yillardir güvenle kullaniyorum ama acik konusayim ben cogu deli sacmasi olan haberlere inanmadigim icin bu konuda senin yazdiklarina katilmadigimi dile getirdim ;)..
Deli sacmasindan kastim cola nin yahudi mali olmasi yada desteklemesi degil kopyaladigin yazidaki gibi degisik sacmaliklar!...
sen protestonu yap saygi duyarim benimde bir bildigim vardir bunada saygi duymak zorundasin!... Kimsenin haddine degildir benim yediklerim, ictiklerim üzerinden bizleri dinden cikarmak, gönderme yapmak, töhmet altinda birakmak!..
Ben kendi adima bilincli bir tüketiciyim eger birseyi yapiyorsam vebalinide göze almisimdir böyle "internet efsaneleri" yle fikrimizi degisseydi simdi bu mesaji yazmakla degil bana gelen sacma, sapan mesajlari 7 kisiye gönermekle mesgul olurdum ;)
hadi selametle..

Yâren
06-16-2008, 23:17

Söyleniyormuş, ediliyormuş, yapılıyormuş gibi afaki sözler pek inandırıcı gelmiyor bana. Kanıt belge varsa ilk önce ben içmeyeceğim bu kolayı.

Şu temmuz ayının geliri meselesi ilk çıktığında "2004 ün temmuz ayı geliri" olarak çıktı ve yuvarlanarak şu anda her temmuz gibi gösteriliyor.

Bilmeden bu firmanın reklamını yaptığınızın farkında değilsiniz. Ben bir marketciyim ve şu anda en çok satılan coca cola. Siz böyle devam ederseniz dahada çok satılacak.

En çok üzüldüğüm nokta ise bu işe insanların vijdani duygularının katılması. "Allah" adını kullanarak iftiraya ortak olunması. İftira diyorum, çünkü maillerde dolaşan kanıtsızz iddaalar dışında bir belge yok

Beylerbeyi
06-16-2008, 23:31
coca cola hakkında söylenen olumsuz görüşler için iftiradır diyorsun. Reuters'tan Jaresalem Posttan coca colayı övücü sözlerle yücelten yazıları kanıt olarak bizlere gösterip insanların genelinin iftira ettiğini söylüyorsun.

sadece 2004 temmuzunun gelirinin israile bağışlanması bir belge değil midir? her temmuz mu bağış yapılmalı?

bunların reklam olduğunu düşünmüyorum. coca cola 5-6 sene öncesine göre çok daha az kar eden hatta bazen sırf türkiye pazarını kaybetmemek için kar bile edemeyen bir kuruluştur.

coca colanın çok satış yaptığını bilmek için marketçi olmaya gerek yok! pazar payları %80 lerden %50 lere kadar düştü. insanlarımız bilinçlendikçe bu rakamın daha da düşeceğine inanıyorum.

siyonizmi geçtim. coca cola ve efes pilsen aynı kuruluşun ürünü. adam sağlam olsa bira işine girmez. bira işinde olan birinin ekmeğine yağ sürmek hoş olmasa gerek.

Demokrat
06-16-2008, 23:41
Murat senle bu konuda mutakib olunmasi imkansiz cünkü sen olaya dini cerceveden baktigin icin "adam saglam olsa bira isine girmez" diyorsun daha düne kadar alkol üreten devlette birakta isteyen bira, isteyen cola isine girsin be kardesim ;)

Yâren
06-16-2008, 23:52
coca cola hakkında söylenen olumsuz görüşler için iftiradır diyorsun. Reuters'tan Jaresalem Posttan coca colayı övücü sözlerle yücelten yazıları kanıt olarak bizlere gösterip insanların genelinin iftira ettiğini söylüyorsun.

sadece 2004 temmuzunun gelirinin israile bağışlanması bir belge değil midir? her temmuz mu bağış yapılmalı?

bunların reklam olduğunu düşünmüyorum. coca cola 5-6 sene öncesine göre çok daha az kar eden hatta bazen sırf türkiye pazarını kaybetmemek için kar bile edemeyen bir kuruluştur.

coca colanın çok satış yaptığını bilmek için marketçi olmaya gerek yok! pazar payları %80 lerden %50 lere kadar düştü. insanlarımız bilinçlendikçe bu rakamın daha da düşeceğine inanıyorum.

siyonizmi geçtim. coca cola ve efes pilsen aynı kuruluşun ürünü. adam sağlam olsa bira işine girmez. bira işinde olan birinin ekmeğine yağ sürmek hoş olmasa gerek.

Karşındaki yahudi dahi olsa iftira atılmasına dinimiz musade etmez.

Dediğin gibi satışları düştüyse, kola pazarında bir daralma olmuş demekki çünkü hala cocacola daha çok satıyor.

Çevremde senin gibi düşünüpte kolayı içmeyenler var. Topluca pikniğe gittiğimizde ayran almayı unuttuk, baktılarki başka çare yok, susuz kalmaktansa yahudi malını içtiler.. ee bikereden birşey olmaz ;)

Beylerbeyi
06-17-2008, 00:02

Dediğin gibi satışları düştüyse, kola pazarında bir daralma olmuş demekki çünkü hala cocacola daha çok satıyor.

Çevremde senin gibi düşünüpte kolayı içmeyenler var. Topluca pikniğe gittiğimizde ayran almayı unuttuk, baktılarki başka çare yok, susuz kalmaktansa yahudi malını içtiler.. ee bikereden birşey olmaz ;)

karşımdaki yahudi olsa da iftira atılmaz mı? ne iftirası attım ben? ben sadece siyonizme yardım ediyor olabileceklerini söyledim. bu mu iftira?

coca cola pazarlamacısı mısınız? marketlere siz dağıtıyorsunuz heralde coca colaları. bu kadar ateşli bir şekilde savunuyorsunuz da şaşırdım o yüzden soruyorum.

Yâren
06-17-2008, 00:13

karşımdaki yahudi olsa da iftira atılmaz mı? ne iftirası attım ben? ben sadece siyonizme yardım ediyor olabileceklerini söyledim. bu mu iftira?

coca cola pazarlamacısı mısınız? marketlere siz dağıtıyorsunuz heralde coca colaları. bu kadar ateşli bir şekilde savunuyorsunuz da şaşırdım o yüzden soruyorum.

Türk milletinin karakterinde bu var. Mazlumun yanında olmayı öğretmiş atalarımız. Birileri tekme atıyorsa bizim kaldırmamız lazım. Ak partide bu yüzden %47 oy aldı. İftira atmasanda ortak oluyorsun buda aynı şey değilmi?

Cocacola da hiç bir ticari menfaatim yok, zira markette benim değil. Savunduğum nokta ise gerçek dışı suçlamaları kanıtlamanızı istememden

Demokrat
06-17-2008, 00:46
Bir gün bütün tabular yikilacak ama hangi gün!....

Hüdaverdi
06-25-2008, 18:08
Bakın derim :-*

http://www.habervaktim.com/haberoku.php?id=23729

aşk-ı ilahi
06-25-2008, 19:31
94 ten beri allahın izniyle şüpleli gördüğüm her şeyi hayatımda boykot ettim....

boykotumu yaparım....yapılmasını isterim....yapmayanlara sözüm yok....

yapmayanlarda yapanlara karışmasınlar....lütfen

isimsiz
06-25-2008, 20:41
94 ten beri allahın izniyle şüpleli gördüğüm her şeyi hayatımda boykot ettim....

işte bu :-*

Eşref
06-25-2008, 20:45

Nokta dedikleri bu olsa gerek. +

susuz
06-26-2008, 01:07

Söylenecek başka söz yok .... +1

susuz
06-26-2008, 01:13

Baştan beri yazdığın yazılara katılıyorum.Mükemmel bir ekilde açıklamışsın.TEŞK. +1

bilgi müdavimi
06-26-2008, 01:16
İsrail i sevmiyorum.Onların eğitiminin kökünde yanlışlık var.Onlara yazık,çok cahil insanlar.Onlarda insanlık denen gıdadan 1 gram bile yememişler ve yemeye de niyetleri yok.Onlara o ekmeği insanlığımızla yedirelim.Müslüman alemini barbar göstermeyelim ve onların gıdadan canı çeksin ve çektirelim.Bırakalım ırkçılığı ve onlar da yesin o gıdadan.

susuz
06-26-2008, 01:18
Pepsinin anlamını da ben yazayım.

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

Anlamı: HER KURUŞUNU GÜÇLÜ İSRAİL İÇİN ÖDE!

bilgi müdavimi
06-26-2008, 01:24
Sana +1

Demokrat
06-26-2008, 11:19

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

ben böylelerine kisaca paranoyak! diyorum... :).. kardesim icmeyin, protesto edin amenna ama böyle sacma seylerle neden inandiriciliginizi kaybedersiniz ki..
Birce coca cola nin ters anlamini yazsana :)..

“Ya Rabbi içimizdeki cahiller yüzünden bizi helak mi edeceksin”.

LoNeLiNeSS
06-26-2008, 11:56

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

Buyur benden de bir paranoya isimlerinde V harfi bulunan tüm büyük markalar Yahudi lerindir.. ;) ;) ;)

Vestel gibi...

:D :D :D :D

bilgi müdavimi
06-26-2008, 14:36
Şu adamları fazla önemsemeyin.Onlar 1 avuç değil.Arkasında duran direkleri var.ABD.
Onlarda kurşun varsa,silah varsa,bizde de akıl ve delikanlı var.

isimsiz
06-26-2008, 14:44
Şu adamları fazla önemsemeyin.Onlar 1 avuç değil.Arkasında duran direkleri var.ABD.
Onlarda kurşun varsa,silah varsa,bizde de akıl ve delikanlı var.

evet kardeşim bizde aklıl var ama kullanmasını bilen yok :-*

susuz
06-26-2008, 15:40

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

ben böylelerine kisaca paranoyak! diyorum... :).. kardesim icmeyin, protesto edin amenna ama böyle sacma seylerle neden inandiriciliginizi kaybedersiniz ki..

Hiçbirşey tesadüf değildir.Ancak anlamayanlar şaçmader çıkar.

Bir başa ilginç değilde gerçek olan bir şey açıklayayım.

Bilgisayarımızdan office proğramından word giriyoruz.Worda şunu yazıyoruz Q33 NY.
Yazdığımız yazının sitili olan Arial Rounded MT Bold şöyle Wingdings değiştiriyoruz.Yazının büyüklüğünü 70 filan yapın ne gürüyorsunuz ?

Neden Q33 NY yazdık başka şey yazmadıkta bu noyu yazdık nedir bunun sırrı ??

Q33 NY nosu 11 eylül ABD ikiz kuleler saldırısında kullanılan uçak nosudur !!!

[color=magenta]YAPAMADIYSAN TIKLA !!!
http://www.loadtr.com/b-236187-Q33NY.jpg

TIKLAYAMADIYSAN OZAMAN GÖR !!!

http://www.hizliresim.com/2008/6/26/2322.jpg

[color=blue]HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR ....
ANLAYANA TABİKİ...

susuz
06-26-2008, 16:21

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

Coca colanın gerçek yüzü...
Birilerinin yüzü kızaracak ...
CAHİLİN KİM OLDUĞU BELLİ OLACAK !!!
ALLAH (cc) dua etmeyi bilmeyenler inanacak mı? acaba merak ediyorum !!!
(cahilin kim olduğunu bilmeden dua edenler için söylenmiştir...)
http://www.hizliresim.com/2008/6/26/2152.jpg

Demokrat
06-26-2008, 18:29
bana demogoji yapma istersen!
Cahilsin cünkü ;
Sacma sapan komplo teorilerine inanip, bunlarida baskalarina inandirmaya calisiyorsun! yok söyle yapinca 11 eylül cikiyor, pepsi su anlami iceriyor, coca cola yi ters cevirince ortaya vahim bir durum cikiyor gibi seyler bana göre sacmanligin daniskasidir!..
Yok adamlarin öyle bir niyeti varsa öyle kelime oyunlar, harf oyunlari yapmaz direkt olaya girerler.. Tamam yahudi mali diye icmeyelim, tamam parasi israile gidiyor diye protesto edelim ama böyle deli sacmalariyla kendimizi güldürmeyelim...
Yok birde cok önemli sey bulmus gibi kasilmalari yokmu ben bir saat ugrassam senin o sacmaliklardan daniskasini bulurum, mailime böyle aptal teorilerden yüzlercesi geliyor, ancak coluk, cocuk bu gibi komplo teorilerine inanip sanki birsey buldugunu saniyor!..
Ya bu kadarmi aciziz biz, bu kadar mi aklimizi kullanamiyoruz, bu kadar mi paranoyagiz anlamadim gitti!..
Ne yazik ki ben böyle sacmaliklari savunan biriyle tartisarak resmen cahille, cahil oluyorum...buyur söylediklerini kanitla desem bana google den buldugu seyleri kopyalayacak zihniyetle tartisiyorum!..
Colayi icmeyeni anliyorum, protesto edeni takdir ediyorum iradelerine sahip olduklari icin ama böyle sacmalayanlara sadece ama sadece aciyorum! o yüzden dua mi tekrarliyorum “Ya Rabbi içimizdeki cahiller yüzünden bizi helak mi edeceksin”. ...

Mcht_Ln
06-26-2008, 18:46
Eskiden bende inanırdım.Yaş ilerledikçe herşeyin farkına varıyosun. :)

Hıfz-ı lisan
06-26-2008, 18:47

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

bunun için çok uğraşmış olmalısınız.. :)

Demokrat
06-26-2008, 18:48

Kardes tamam bazi durumlar vardirki gercekten esrarlidir, gercekten icinde bir cok gizem barindirir ama bu arkadasin paylastiklari resmen sacmalik!..
israili, abd yi protesto edecegiz diye kendielrini gülünc duruma düsürüyorlar ya ona yaniyorum yok birsey bilseler tartisayim, google den kopyala, yapistir 8)..
Ah kurtlar vadisi sen basimiza sardin bu komploculari :)

Demokrat
06-26-2008, 18:51
Bende cola nin gercek anlamini acikliyorum

Cahillerin
Olmazsa olmasi
Cehalletlerini
Asikar etmesidir

Cahile sorsan
Onlar gercegi savunuyor
Lakin ne gercegi
Acikca sacmaligi savunuyorlar...

Mcht_Ln
06-26-2008, 18:54

Kardes tamam bazi durumlar vardirki gercekten esrarlidir, gercekten icinde bir cok gizem barindirir ama bu arkadasin paylastiklari resmen sacmalik!..
israili, abd yi protesto edecegiz diye kendielrini gülünc duruma düsürüyorlar ya ona yaniyorum yok birsey bilseler tartisayim, google den kopyala, yapistir 8)..
Ah kurtlar vadisi sen basimiza sardin bu komploculari :)

Zaten moda oldu bu kopyala/yapıştır.İki laf edemiyorlar... :)
Kendiside inanmıyor bunlara ama işte... :)

LoNeLiNeSS
06-26-2008, 18:54
Google yi de kullanma yerse Office de kullanma Windows işletim sistemi de kullanma Kullandığın pc kimin ürünü acaba niye kullanıyorsun :o :o :o

Başkasını eleştireceğine başkasına engel olarak harcıyacağın zamanda neden sende çıkıp onlarla yarışmak için bir şeyler yapmıyorsun..

Mcht_Ln
06-26-2008, 18:55
Bende cola nin gercek anlamini acikliyorum

Cahillerin
Olmazsa olmasi
Cehalletlerini
Asikar etmesidir

Cahile sorsan
Onlar gercegi savunuyor
Lakin ne gercegi
Acikca sacmaligi savunuyorlar...

:D :D

Demokrat
06-26-2008, 18:58
Ya mail kutum böyle deli sacmalariyla doldu, tasti... yok birde 7 kisiye gönder diyorlar ya delirecem gecende arkadasin birinde bu mailleri "ti" ye alan mesaj geldi, cok hosuma gitmisti :).. sizlerlede paylasayim, tabi biraz sansürledim 8)..

iletmezsen ölümü gör :)
Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim;Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığı öğrendiğim kolayı içemez oldum. Aids virüsü taşıyan iğneler bana batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum.Deodorantlar kanser yapıyor diye sayelerinde artık bir domuz gibi kokmaya başladım.Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum.İçinden fare ya da fare zehiri çıkar diye hiçbir kutu içeceği içmiyorum.Çok sevdiğim içecegime ilaç koyup beni uyuturlar,organları mı çalarlar ve buz dolu bir küvetin içindeuyanırım diye bana yaklaşanları da tersliyorum.Neyim var neyim yoksa satıp hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatırmayı düşünüyorum.Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dışarı çıkamaz oldum.Tuz Gölü'ne Konya'nın katkılarından dolayı yemeklerim tuzsuz tatsız.Msn paralı olacak;Adam yeşerecek mi,sararacak mı beklemekten de gına geldi.Excel hala ne zaman emekli olacağımızı da bildirmedi.Bir maili forward etmedim, başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı dakaybettim.Multipl skleroz olunuyormuş diye diyet ürünleri düşmanıma bile tavsiye etmiyorum.Yerli malı kullanacağım derken marketlerde barkodu 869 ile başlayan ürünleri aramaktan da gözleriminbiraz daha bozulduğunu farkettim.Sevgili dost ve arkadaşlarımdan gelen;'lütfen okuyunuz', 'çok önemli', 'aman virüse dikkat', 'bilmem kim para dağıtıyor', 'en az beş kişiye yolla', 'inanmadım ama doğruymuş', 'kişiliğini test et', 'tıkla para yolla, tıkla yardım et', 'bilmemkim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at, haddini bildir', 'onu yeme bunu ye' şeklinde başlayan kerameti kendinden menkul, nev'i şahsına münhasır bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayı çizme'ye ne kadar yakın olduğumuzu da müşahade etmiş oldum. ŞİMDİ: Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiyegöndermezsen; Bilesin ki bir kuş sabah akşam kafana pisleyecek ve hayatı sana dar edecektir.
Bir Dost...

Beylerbeyi
07-02-2008, 00:23
forum ikiye bölünmüş kimisi protesto edilmeli diyor kimisi edilmemeli gibisinden bir şeyler yazıyor.

protesto edilmesine karşı olanların, protesto edenler için "cahil, saçmalıyor, bir şey bilmiyor" gibi tabirler kullanmaları hiç hoş olmamış.

ayrıca ben bu yazıyı google'dan kopyala yapıştır yapmadım. kopyala-yapıştır yapmayı da pek sevmem. kişi özgün olmalı. elimde böyle bir metin vardı. bu konu hakkında diyeceklerimi çok iyi şekilde karşıladığı için forumda paylaşmak istedim.

bizim için "iki laf edemiyorlar da kopyala-yapıştır yapıyorlar" diye tabir kullanıyorsunuz. bizim gibi düşünenler için yazdıklarımıza "deli saçması" diyorsunuz. sizi diğer konularda hiç böylesine ateşli bir savunucu olarak görmedim. siyonizme hizmet eden hiç bir ürünü kullanmam. eğer bu yaptığım "deli saçması", "cahillik", "bir şey bilmeme"yse öyle düşünmeye devam edin.

ayrıca şu düşüncenize bayılıyorum. hani protestoyu savunanlar için diyorsunuz ya: "kardeşim protesto edecegine, git yahudiler gibi kaliteli ürün yapta biz de onu kullanalım". ne kadar harika bir görüş ;D sizler çok akıllı, çok şey bilen, "deli saçması" denen şeyden eser taşımayan muazzam, çağdaş insanlarsınız!

isimsiz
07-02-2008, 00:24
forum ikiye bölünmüş kimisi protesto edilmeli diyor kimisi edilmemeli gibisinden bir şeyler yazıyor.

protesto edilmesine karşı olanların, protesto edenler için "cahil, saçmalıyor, bir şey bilmiyor" gibi tabirler kullanmaları hiç hoş olmamış.

ayrıca ben bu yazıyı google'dan kopyala yapıştır yapmadım. kopyala-yapıştır yapmayı da pek sevmem. kişi özgün olmalı. elimde böyle bir metin vardı. bu konu hakkında diyeceklerimi çok iyi şekilde karşıladığı için forumda paylaşmak istedim.

bizim için "iki laf edemiyorlar da kopyala-yapıştır yapıyorlar" diye tabir kullanıyorsunuz. bizim gibi düşünenler için yazdıklarımıza "deli saçması" diyorsunuz. sizi diğer konularda hiç böylesine ateşli bir savunucu olarak görmedim. siyonizme hizmet eden hiç bir ürünü kullanmam. eğer bu yaptığım "deli saçması", "cahillik", "bir şey bilmeme"yse öyle düşünmeye devam edin.

ayrıca şu düşüncenize bayılıyorum. hani protestoyu savunanlar için diyorsunuz ya: "kardeşim protesto edecegine, git yahudiler gibi kaliteli ürün yapta biz de onu kullanalım". ne kadar harika bir görüş ;D sizler çok akıllı, çok şey bilen, "deli saçması" denen şeyden eser taşımayan muazzam, çağdaş insanlarsınız!

hoşgeldiniz :)

Hıfz-ı lisan
07-02-2008, 00:31
Protesto edilcek bir durum varsa almazsın..bana göre en uygun protesto budur .. içinde ne var ne yok diye yazmakla olmaz..

(şahsa özel değil düşüncem bu yönde :) )

Beylerbeyi
07-02-2008, 00:34
Protesto edilcek bir durum varsa almazsın..bana göre en uygun protesto budur .. içinde ne var ne yok diye yazmakla olmaz..

(şahsa özel değil düşüncem bu yönde :) )

içinde yazılanlar konumuz değil zaten. konumuz "siyonizme hizmet eden ürünlerin protestosu" dur. kimisi ediyor kimisi etmiyor. edenler sadece saygı istiyor :)

Hıfz-ı lisan
07-02-2008, 00:38
Anladım.. :) dikkat etmeye çalışıyoruz diyelim ama alanlara birşey diyemez :) konu uzayınca her yorumu okumamıştım kusura bakmayın ; )

Beylerbeyi
07-02-2008, 00:54

hoşgeldiniz :)

eyvallah teşekkürler :)

çok basit bir tartışma yüzünden şutlandım da azcık. keşke foruma kaydolurken şunları yazsalardı:

"ey üye! sakın ola genel bölüm yetkilisi ve üstündeki üyelerle tartışmayasın. genel bölüm yetkilisi sana istediği hakareti etmekte serbestir fakat sen ağzını açmayacaksın. haddini bilecen üye haddini. sen ki basit bir üyesin ne haddine senin tartışma???"

"üyelerimizin düşünce alanı sınırlıdır, her şeyi düşünmeleri her işe maydanoz olup yorum yapmaları yasaktır. onu ancak genel bölüm yetkilileri yapar!"

keşke yukarıdaki iki maddeyi de ekleselerdi foruma üye olurken. forumun AKlığına hiç yakışmayan anti-demokratça davrandılar. bir de demokratlıktan bahsediyorlar. 6000 üyemiz var 800 ü de banlandı diyorlar. aklı sıra üye sayısının ne kadar çok olduğunu göstermek için 800 üyeden bahsediliyor. çok değil mi 6800 üyeden 800 ünü banlamak???

duyguseli diye bir genel bölüm yetkilisi var. kendisi belki farkında olmadan kutsal gördüğüm değerlere hakaret etti. saygıdan sevgiden bahsetmesine rağmen ağza alınmayacak sözler söyledi. üstelik tartıştığımız konu hakkında zerre kadar da bilgisi yoktu. 6-7 yaşlarındaki çocukların dahi bildiği konudan habersizdi. habersiz olabilir ama bilmediğin konu hakkında neden tartışıyorsun? hadi tartıştın neden hakaret ediyorsun? tartışma sürerken bir diğer genel bölüm yetkilisine "çok aradınız mı bu bölüm yetkilisini" dedim. bu bence hakaret değil. tartışma esnasında söylenebilecek bir sözdür. erdoğan baykal için "cibilliyetsiz" diyor. demet akalan hande yenere "aptalın teki" diyor mahkeme bunlarda suç bulmuyor. kişisel bir eleştiri yaptım, kendisini beğenmediğimi söyledim. o da beni beğenmiyordur, olabilir. tek bu cümlem yüzünden şutlandım. yine söylüyorum. beğenmiyorum o genel bölüm yetkilisini!!

Berika
07-02-2008, 01:02
eee bunları burada niye anlatıyorsun şimdi? bu şov yapmaktır.özel mesajla ifade edebilirdin .biz çok beğenioruz duyguyu :)

CeVHeR
07-02-2008, 01:22
TArtışma konusuyla alakalı pek bir bilgim yok ama konu Duygu' nun yöneticiliği ise asıl konuyu bilmesem de olur. Duygu o görevi layıkıyla yapıyor ki orada. Eğer yetersiz kalsaydı orada olamazdı zaten. Ayrıca muhalif görüşlü hiçbir arkadaşa kendimizi beğendirmek durumunda değiliz. BU foruımda gösterilen müsamahayı başka hiçbir forumda bulamazsınız...

tayyipleyiz
07-02-2008, 01:30
Bu forumun kuralları evrenseldir. Heryerde olduğu gibi burada da kırmızı çizgiler vardır. Forumun yapısı düzen bakımından budur. İyi olmayabilir, iyi görülmeyebilir. Daha iyisi adına eleştiriye her daim açığızdır. Demokratik söylevler, bakıldığında demokratikmidir; buda tartışılır. Bu tür başlıklar ve konular açıktan yapıldığında yapıcılığını da samimiyetini de kaybeder. Kişisel husumet foruma yakışıcı değildir. Güruhu olumsuz etkilemek asla ve asla kabul edilemez. Bunu demokrasi adına yapmak da demokrasinin, demokratlığın tanımını ve kulvarını bilmemektir.

Herkes istediğini söyleyecekse, görüşünü aktaracaksa bunun sınırlarını da birileri belirlemeli sanırım. Yapıcı olmak istiyorsanız bunu daha değişik dile getirmenizi beklerdim. Kimse demokrasi dersi vermeye kalkmasın. Umarım demokrasi dersi verceğinize söylevlerinizi demokratik platforma taşıyıcı olursunuz ki; "banlanma " gereği duyulmaz.

Biz bir bütünüz kimseyi dışlamayız, ancak ihtimas da geçmeyiz. Adil olma adına da bunu sorgulatmayız. Çoğu kararımız istişare ile verilir. İstişare yük atmaktır. "İstişare eden yanılmaz." da düsturumuzdur. Umarım daha güzel şeyler göreceğiz hep birlikte ... Yeter ki birbirimizi olduğu gibi kabullenelim, kendimiz gibi yapmaya çalışmayalım.

Nice AK günlere inşaAllah ... :)

Beylerbeyi
10-17-2008, 18:52
konuyu tekrar açtığı için kadim başkanıma teşekkür ediyorum

vatansever35
10-18-2008, 03:40
ülkenin tüm mallarını araplara satarken iyide hergün kullandığımız malların sahiplerimi kötü oldu şimdi.
Colada Philio marriste ve bunun gibi diğer firmalarda emeği ile çalışanları ne yapacaksınız peki onlardamı yahudi.
Önce ineyi kendimize batıralım sonrada önümüze bir bakalım biz nerde hata yaptık diye.
Böyle popilist sloğanlarla ancak kendimizi kandırırız okadar.
Madem bunların hepsi kötü ve hepsi Yahudi öyleyse hükümet bunların fabrikalrını kapatıp ülkeden çıkartsaya ama yapamaz çünkü ençok vergiyi bu firmalardan alıyor.EEE neolacak şimdi hani Yahudi popilizmi nerde kaldı.

FarukARSLAN.
10-18-2008, 04:41
murat cidden yazdiklarina inaniyor musun!..burada yazilanlar bile belli basina reklamdir ayrica yukaridakilerin bazilari bana göre deli sacmasidir!..
yok ters cevirince mekkeye hayir yaziyor ya adamlar ticaret yapiyor neden buna gerek duysun ki!..
bence protesto daha iyisini üretip, onu kullanmakla olur ;)

http://ekim04.kucukresim.com/uploads/cocacolaicenlerca0de.jpg (http://www.kucukresim.com)

Bu mu ne gerek duysun ki, ticaret yapıyor.
?
!

Beylerbeyi
10-18-2008, 11:36
demokrat yaşasaydı da görseydi :) toprağı bol olsun rahmetlinin

MILLI DAVA
10-18-2008, 13:48
Arkadaslar Kesinlilkle Boykot taraftariyim, amma velakin Bu konunun Cogunlugu Dinlerarasi Diyalog ve ne yaparlarsa yapsinlar yinede hosgörücülerin forumda Yönetimi elinde bulunduranlarin Akp forumda tuhafima gitmistir:neki:.Akp kadinkollarinin Düzenlemis oldugu Programma Israilli Belediye baskanina ödül vermeleri,Fatih Universitesinde Basörtülü Kardesimizin Davet edilen belediye baskanina cicek vermesi,Tbmm davet edilen Israilli Devlet baskana Memleket istiyorum Siirinden Duygulanan akp li Mv lerin alkis tutmasi Boykot un Misyonlarina ters düstügü anlamini cikarirken gerek gülen bey in gerek Bop es baskani olan Basbakanimizin isini zora cokmasin ???

hafız genç
10-18-2008, 13:57
almamaya çalışıyoruz

akgençlk
10-18-2008, 16:26
Ben yıllardır protesto ediyorum. Sanırım 10 yılı buldu. Maalesef halkımız bu konuda çok bilinçsiz.

Not: Böyle bir başlığa siyaset karıştırıp, parazit yapmazsak daha iyi olur.

MILLI DAVA
10-31-2008, 01:58
Arkadaslar onlar tas atiyorsa biz Cicekle yaklasalim, zor olani onlara cicekle yaklasmak varken kolay olana yani Düsmanlik Beslemeyelim Boykot etmeyelim

Dinlerarasi Diyalog Ve Hosgörü diyerek yaklasalim

Baris yakindir belki yarin belkide 10 Yillik Diyalog Salismalarindanda yakin

Hosgörü arkadaslar

Beylerbeyi
11-01-2008, 14:03
Arkadaslar onlar tas atiyorsa biz Cicekle yaklasalim, zor olani onlara cicekle yaklasmak varken kolay olana yani Düsmanlik Beslemeyelim Boykot etmeyelim

Hosgörü arkadaslar

diyalogu çok fazla abartıyorsunuz. diyaloga açık olmak yahudi mallarını protesto etmeme anlamına gelmiyor. her şeyi diyalogla karşılaştırmayalım.

siyah gül 07
11-01-2008, 14:18

Hosgörü arkadaslar

Neyin barışı tabi o dökülen kanları unutalım diyorsun sanırım ben sizin gibi düşünmüyorum çiçekle yaklaşılacak bir durum olsa zaten bu boykotu başlatılmazdı murat arkadaşımda böyle bir konu açmazdı resimlere tekrar bak istersen ve ondan sonra çiçek vermekte karalı isen birşey diyemeyiz şahsı düşüncene ama biz bu konuda hoş görülü değiliz olamayızda

MILLI DAVA
11-01-2008, 14:19
Kardesim abartiyorsun Yahudi mallarini etmeye mani degil diyene kadar

Boykot etmektense Israilli8leri davet edip cicek vermeyin tavir koyun daha etkili olmaz mi?

Beylerbeyi
11-01-2008, 14:20
Neyin barışı tabi o dökülen kanları unutalım diyorsun sanırım ben sizin gibi düşünmüyorum çiçekle yaklaşılacak bir durum olsa zaten bu boykotu başlatılmazdı murat arkadaşımda böyle bir konu açmazdı resimlere tekrar bak istersen ve ondan sonra çiçek vermekte karalı isen birşey diyemeyiz şahsı düşüncene ama biz bu konuda hoş görülü değiliz olamayızda

milli dava nickli kardeşimiz 'ironi' yapmış orda. ama diyalogla ilişkilendirmesi biraz abartılı geldi bana. diyaloga açık olmak onların düşüncesini kabul etmek, onların mallarını almak anlamına gelmiyor.

MILLI DAVA
11-01-2008, 14:27

Kardesim Ben bu Yaziyi yazarken elestiri babinda yazdim

Senin bu yazdiklarina aynen katiliyorum

Senin bu Yazdiklarini

Tbmm Israil Basbakanini agirlayip konusmasinda Vatan Istiyorum Siirini okudugu icin ayakta alkislayanlar

Israilli Belediye baskanini Davet edip cicek veren bir Partinin Kadin kollari

Fatih universitesinde Israilli ye cicek verenler

Israil ziyareti sirasinda Kacirilan israilli askerlerin Ailelerini ziyaret eden Cumhurbaskani

onlara okutun

siyah gül 07
11-01-2008, 14:29
Kardesim abartiyorsun Yahudi mallarini etmeye mani degil diyene kadar

Boykot etmektense Israilli8leri davet edip cicek vermeyin tavir koyun daha etkili olmaz mi?

Ben abarttığımı düşünmüyorum aksine siz hafife alıyorsunuz sanırım o karikatürleri çizenlerde müslüman kardeşlerimizin kanını akıtanlarda onlar bizim çabamız belki yangın sönsün diye gagasıyla su taşıyan serçenin çabası gibi olabilir ama bunun çabasını göstermekte bizi mutlu etmeye yetiyor aynı düşünmeyebiliriz bunun için size söyleyecek biz sözüm yok
Selam ve dua ile kalın.....

MILLI DAVA
11-01-2008, 14:30
milli dava nickli kardeşimiz 'ironi' yapmış orda. ama diyalogla ilişkilendirmesi biraz abartılı geldi bana. diyaloga açık olmak onların düşüncesini kabul etmek, onların mallarını almak anlamına gelmiyor.

hem onlarla iyi iliskide olacaksin okullarinizda cicek verecek en üstün sekilde agirlayacak bu tavriniz icin su dan bahane uyduracaksiniz

sonradan benim yazdiklarimi abartili bulacaksin

bun ikili oynamak denir kardesim

Beylerbeyi
11-01-2008, 14:42
hem onlarla iyi iliskide olacaksin okullarinizda cicek verecek en üstün sekilde agirlayacak bu tavriniz icin su dan bahane uyduracaksiniz

sonradan benim yazdiklarimi abartili bulacaksin

bun ikili oynamak denir kardesim

her yorumunda diyalogu örnek gösteriyorsun. o yüzden abartıyorsun dedim. tüm bu olanları diyaloga mal etmek bana abartılı geldi.

okullarda çiçek verildi diye protesto etmek gereksiz mi olur?

ilk cümlende hem onlarla iyi iliskide olacaksın demişsin. sen istemez misin iyi ilişkide olmayı? bizim yahudiyle hıristiyanla sorunumuz yok. bizim kötü niyetli gayrimüslimlerle, siyonizme hizmet eden yahudilerle sorunumuz var. bir yahudi kendi halindeyse, müslümana karışmıyor saygı duyuyorsa bende ona saygı duyarım. ama kazandığı parayla silah alıp filistinli kardeşime karşı kullanıyorsa o zaman karşı çıkarım.

gerçi sana da hak veriyorum, eleştiriye programlanmışsın.!! sizin gibi düşünenler de böyle bir hastalık var malesef. ne olursa olsun eleştiri. hiç mi güzel şeyler görmüyorsunuz? hiç mi takdir edeceginiz bir hadise yaşanmıyor? kimse eleştirmeyin demiyor ama biraz insaflı olun. kabuklarınızı kırın, içinize hapsolmayın. sizin gibi düşünmeyen insanlara saygılı olmaz, sorunlarını dinlemezseniz %3 ü biraz zor geçersiniz.

MILLI DAVA
11-01-2008, 15:13
Türkiyeyi ziyaret edip agirladigimiz Israil Basbakani hangi katagoriye giriyor söylemisin ,

Görünen o ki sizde Dünyayi Fazlasi ile Pembe görmeye endekslenmissiniz

ayriza merak ettigim 10 Yila askin Dinler arasi Diyaloga endekslenere iyi niyetli gayrimüslimlerle bir yere varamadiginiz ortada

Irak,Filistin simdi suriye yarin iran yakinda Türkiye

Görünen köy kilavuz istemez

Domuz dan Post Gavurdan Dost olmaz diye bosuna söylememis atalarimiz

Sen onlardan olmadiksa onlar seni asla dost görmezler diye ayet inmemis bosuna

Söyle arkadaslarini söyleyeyim senin kim oldugunu

Yüzde 3 demissin bunlarin hepsi imtihan

Beylerbeyi
11-01-2008, 20:27
Türkiyeyi ziyaret edip agirladigimiz Israil Basbakani hangi katagoriye giriyor söylemisin ,

Görünen o ki sizde Dünyayi Fazlasi ile Pembe görmeye endekslenmissiniz

ayriza merak ettigim 10 Yila askin Dinler arasi Diyaloga endekslenere iyi niyetli gayrimüslimlerle bir yere varamadiginiz ortada

Irak,Filistin simdi suriye yarin iran yakinda Türkiye

Görünen köy kilavuz istemez

Domuz dan Post Gavurdan Dost olmaz diye bosuna söylememis atalarimiz

Sen onlardan olmadiksa onlar seni asla dost görmezler diye ayet inmemis bosuna

Söyle arkadaslarini söyleyeyim senin kim oldugunu

Yüzde 3 demissin bunlarin hepsi imtihan

hangi adım atılırsa atılsın, sizin cevaplar hep aynı olacak. bilmem ne üniversitesinde israilli birine çiçek vermişmişiz. yok efendim elin yahudisinden ödül almışmışız. gitti artık. sizin için hükümet ağzıyla kuş tutsa, gidip filistin devletini fiilen kurdurtsa yine boş, yaranamaz size. bir kılıf bulursunuz ona da.

Beylerbeyi
11-08-2008, 15:00
zalim israil

Yaptığın zulüm İsrail,
Döktüğün kan yeter artık.
Zalimden zalim israil,
Aldığın can yeter artık.

Aşağıdan aşağısın,
Kin ve nefret başağısın,
Amerikan uşağısın,
Çaldığın çan yeter artık.

Yedin yuttun Filistini,
Hedef tuttun filistini,
Harap ettin Filistini,
Duydu cihan yeter artık.

Çağlar geçti yılan, durdun,
Sinsi, sinsi plan kurdun,
Küçük yavruları vurdun,
Yandı Lübnan yeter artık.

Özhani söyler sözünü,
Gör zalimin iç yüzünü,
Ehli iman aç gözünü,
Uyan,uyan yeter artık.

....................................
yeter artık yeter bir gün,
mazlum ah ı tutar bir gün,
viran olur memleketin,
kör baykuşlar öter bir gün.......

Ya Rabbel alemin sen her şeye kadirsin
bu zalimleri sana havale ediyoruz
sen en iyisini bilirsin,
mazlumlara yardım et,amin

Zekeriya OZHAN

Beylerbeyi
11-08-2008, 18:06
konuyu yaklaşık yarım yıl önce açmıştım. ilk açtığımda gerçekten çok güzel tartışma olmuş. az önce tekrar tüm yazılanları okudum. size de tavsiye ederim :güzel:

Beylerbeyi
12-31-2008, 22:27
özellikle bugünlerde israil mallarını protesto etmek daha da önem kazandı. elimize silah alıp bölgeye giderek savaşamıyoruz bari siyonizme hizmet eden ürünleri almaktan vazgeçelim.

semraxxx
01-01-2009, 08:25
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BUNU KOPYALADIM BENDE KULLANCAM
TEKRAR TŞKR EDİORUM...

Beylerbeyi
01-02-2009, 19:27
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BUNU KOPYALADIM BENDE KULLANCAM
TEKRAR TŞKR EDİORUM...

Allah cümlemizden razı olsun.

ÜMİT-AK
01-02-2009, 19:30
http://img291.imageshack.us/img291/8499/q2so9.jpg

PRETOSTA EDELİM......

Beylerbeyi
01-02-2009, 19:36
ÜMİT-AK kardeşim eline sağlık ama yukarıda amblemleri geçen ürünlerin birçoğunu tanımıyoruz ve bu tablo biraz karışık görünüyor. isimler arasında Arsenal bile var :şaşkın:

bu yüzden ülkemizde satışı yapılan genel olarak bilinen ürünleri baz alıp bunlara yönelik bir boykot uygulansa zannımca daha faydalı olur.

mesela Coca cola, McDonalds, Carrefour, Nestle gibi.

Beylerbeyi
01-03-2009, 22:03
Allah peygamber için almayın bu şerefsizlerin mallarını. en çok müslümanlardan kazanıp müslümanları vuruyorlar. elimize silah alıp gazzede çatışamıyoruz bari elimizden geldiğince protesto edelim.

Beylerbeyi
01-11-2009, 15:27
Tabi niye boykot edeceksiniz ki bugün yahudilerin en büyük destekçisi (köpeği) sizin zihniyetinizde olanlar (akp) değil mi? Sizin zihniyetiniz sayenizde abd Irak'ı vurmadı mı? Şimdi de Filistin'i vuruyor. Hiç şaşırmıyorum. Çok sayın! genel başkanda ülke ülke koşturuyor. Bırakın bu boş işleri icraat var mı icraat? Yok niye çünkü sizde onlardansınız. Çek kardeşim büyük elçini iptal et israille anlaşmalarını yiyiyo mu? Yok niye çünkü cesaret ister sağlam iman ister. Yeniden bir Milli Görüş İktidarı ister.

Alllah aşkına bu ne şimdi? konuyu açan benim. herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum ve ben AK Partiliyim. şimdi parti meselesini bırakalım boykot edelim. kalkıp o parti bu parti demeye ne gerek var şimdi?

yahudilerin en büyük destekçisi nasıl biz oluyoruz? kanıt göster. neler yaptık israil için? ABD nasıl bizim sayemizde Irak'ı vurdu? Türkiye ABD ye üs bile vermedi ki? ABD bir Arap ülkesi olan Irak'ı başka bir Arap ülkesi olan S.Arabistan'dan kaldırdığı uçaklarıyla vurdu. Arabistan'da 3 tane üssü varken türkiye üs vermedi. nasıl bizim sayemizde vurmuş oluyor Irak'ı ? koşullandığınız için böyle saçma sapan konuşuyorsunuz. gelin adam gibi boykot edelim, partileri neden atıyorsunuz bu işin içine? Siz de onlardansınız diyorsunuz. bu kadarına da pes. Son cümleniz yazınızı yazma amacınızı çok iyi gösteriyor. boykotun bile içine ediyorsunuz!!

ALPEREN4425
01-12-2009, 01:34
akp'li birinin damarına bastık. Şunu herkes bilir sizde çok iyi biliyorsunuz. Ama işinize gelmiyor. Türkiye'de abd ve israilin dediklerini yapmayan iktidarı gönderirler. Bakınız Refah-Yol hükümeti. Yaklaşık bir yıl hükümette kaldı ama bu süre zarfında ne abdnin ne de israilin dediklerini yaptı sadece yaptığı şey Türk Milletinin Menfaatini gözetmekti. Ecevit abdnin Irak'ı vurmasına izin vermediği için iktidardan indirildi. Uçaklar bir arap ülkesinden kalkmış. Türkiye'den kalkanlar kuş muydu? israil için neler yapmışlar askeri anlaşmaları ben yapmadım herhalde. Askeri ve Elektronik alanında dışa bağımlılığı bitirmek için Erbakanın kurulumunda öncülük ettiği Aselsan'daki mühendisler bu iktidar zamanında öldürüldü. İsrail’in talebiyle ve onun güvenliği için, kamuoyuna rağmen Lübnan’a asker gönderdiniz. Şimdide göndereceksiniz. İsrailin işini tamamen bitirip tamam gelebilirsiniz demesini bekliyorsunuz. Başbakan Erdoğan bir Amerikan gazetesine yazdığı makalede Irak’a savaşmaya giden ABD’li askerlere dua etti:
“Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
Dışişleri Bakanı Gül “Dünya barışı için, barışı korumak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir.”dedi. (http://www.milliyet.com/2006/05/16/siyaset/siy03.html)
Aslında yazmaya gerek yok zaten siz bunların hepsini biliyorsunuz.

SİZ VARYA BOYKOT MOYKOT YAPAMAZSINIZ.

SAADET PARTİSİNİZ DÜZENLEDİĞİ israilE LANET MİTİNGİNE KAÇ akpLİ GELDİ? HİÇ Dİ Mİ YAAA GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHAKİ SEFERE

Biz bu boykot teranelerini çok duyduk. Sıkıysa İsrail mallarını ülkeye sokmada tam olsun boykot. Yıllardır içimize işlemiş yahudi malları. Neye elimizi uzatsak İsrail malı yada ortaklığı.
Devlet olarak İsrail mallarının ithalatını durdurursak kimse yahudi malı almaz. Vatandaş hangi birini ayırt etsin yahudi malı diye. İyisimi sen ithalatı durdur o zaman boykot olur bunun adı.

Bu arada bugünlerde manevyatımız arttı biraz .Dua diyince aklıma geldi. Acaba Erdoğan ve Gül İsraile gönderecekleri askerimiz içinde dua edecekmi.
Hani ABD askerleri için dua etmişler . Bizim askerimizde yabancı değil , bir dua da bizimkilere ederler artık.

Beylerbeyi
01-12-2009, 02:09
Dışişleri Bakanı Gül “Dünya barışı için, barışı korumak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir.”dedi. (http://www.milliyet.com/2006/05/16/siyaset/siy03.html) (http://www.milliyet.com/2006/05/16/siyaset/siy03.html))

gerçekten yakışmamış Abdullah Gül'e. ilk defa görüyorum haberi. en çok abd liler ölmüş olabilir ama 'barış' kelimesinin kullanımı yanlış olmuş. zaten kendisine parti içinden de tepki gelmiş. ben konuyu açarken, ak parti şöyle x parti şöyle gibi şeylerden söz etmedim. partilerin bu tür konularda işe girmemesi lazım, tartışma babında söylüyorum. gül'ün bu konuşması hoş olmayabilir ama konumuz olan siyonist mallarınının protestosuyla da bir alakası yok.

tsira35
01-12-2009, 04:19
gerçekten yakışmamış Abdullah Gül'e. ilk defa görüyorum haberi. en çok abd liler ölmüş olabilir ama 'barış' kelimesinin kullanımı yanlış olmuş. zaten kendisine parti içinden de tepki gelmiş. ben konuyu açarken, ak parti şöyle x parti şöyle gibi şeylerden söz etmedim. partilerin bu tür konularda işe girmemesi lazım, tartışma babında söylüyorum. gül'ün bu konuşması hoş olmayabilir ama konumuz olan siyonist mallarınının protestosuyla da bir alakası yok.

yakışmamış:hihi2::saygılar:

ALPEREN4425
01-13-2009, 13:01
Herşey devlet eliyle olmaz güzel kardeşim. Bazı şeyleri devlet bazılarını da halk gerçekleştirir. Mühim olan halkı bilinçlendirmek. Sen onlarınkini sokma onlarda seninkini Akıl mı bu söylediğin yani. Timurtaş Hoca 80'li yıllarda medyanın dünyanın en büyük silahı olduğundan ve Müslümanların bu güce en kısa zamanda sahip olmalarından bahsederdi. Her geçen gün daha iyi anlıyorum bu sözü. Halkımızı medya yönlendiriyor. Bizim önce medya gücüne sahip olmamız lazım. Çok şükür kanallarımız var ama yeterli değil. Halkımıza açık açık herşeyi anlat(a)mıyorlar. Bugün görsel ve yazılı nedyada açıkça İslam'a saldırı var. Ama halkımız yeterince bilinçlendirilmediği için ne yazıkki İslam'a küfreden medyayı halen izlenmeye ve okunmaya devam ediyor.
Şu sözü hayatımda düstur edinmişimdir: ''İnandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanırsın.'' Hz. ALİ(r.a.) Kısaca halimiz bu

Herşeyin devlet eliyle gerçekleştirilemeyeceğini bende biliyorum ama madem boykot ediyoruz devlette bze katılsın. Bizimle birlikte boykot etsin.

Medyanın gücü konusuna gelince Televizyonun icadından hemen sonra bu gücü ilk keşfedenler yahudiler olmuştur. 1950 li yıllarda yahudilerin gizli bir toplantısında alınan ve teşkilatlarındaki bütün herkesin uyması ve uygulaması gereken kuralları içeren gizli bir bildiri var. Bu bildiri daha sonra birileri tarafından deşifre edildi.

Bu bildiriye göre televizyon içinde bulunduğumuz yüzyılın ve gelecek yüzyılın en büyük gücü olacaktır deniliyor. İşte bu yüzden bu güce Yahudiler sahip olmak zorundadır.

Televizyonu kitleleri yönlendirme ve fikir empoze etmekte kullanmak için projeler hazırlanması gerektiği söyleniyordu.

Bu bildirideki en ilginç madde ise FUTBOL ile ilgili olanıydı. Futbolu insanlar için vazgeçilmez bir zevk olarak aşılamamız gerekmektedir. Tv lerde her akşam futbol maçı yayınlayarak insanların sadece futbolla ilgilenmesini sağlamalıyız deniliyordu.

Televizyonu sadece İslam alemi için değil Hristiyan alemi içinde kullanmak "gerektiği söyleniyordu.

Zaten kültür emperyalizminin Televizyonlarda yapıldığını söylemeye gerek bile yok. Televizyonlarda akşama kadar cadılı büyülü dizilerle çocuklar Türk ve İslam kültüründen uzaklaştırılıyor. Globalleşmeye karşı direnen Türkiye farkında olmadan zaten kültürel bir globalleşme içerisine girmiştir. Bugün Türk ve İslam kültrüne uymayan ne varsa tvlerde boy gösteriyor.Yeni nesil gençliğin bir ingiliz veya bir fransız gencinden pek te farkı kalmamış durumdadır. Daha kötüsü artık yeni nesil kültüründen bihaber yetişiyor. Dilimiz sömürülüyor.

Bütün bunlarda medyanın etkisi gözardı edilemez. İşte bu yüzden medyanın artık daha özenli kontrölü sağlanmalı, Kültür emperyalizmi göz önünde bulundurularak Rtük tarafında sıkı denetime tabi tutulmalıdır.

Beylerbeyi
01-13-2009, 16:43
Herşeyin devlet eliyle gerçekleştirilemeyeceğini bende biliyorum ama madem boykot ediyoruz devlette bze katılsın. Bizimle birlikte boykot etsin.

Medyanın gücü konusuna gelince Televizyonun icadından hemen sonra bu gücü ilk keşfedenler yahudiler olmuştur. 1950 li yıllarda yahudilerin gizli bir toplantısında alınan ve teşkilatlarındaki bütün herkesin uyması ve uygulaması gereken kuralları içeren gizli bir bildiri var. Bu bildiri daha sonra birileri tarafından deşifre edildi.

Bu bildiriye göre televizyon içinde bulunduğumuz yüzyılın ve gelecek yüzyılın en büyük gücü olacaktır deniliyor. İşte bu yüzden bu güce Yahudiler sahip olmak zorundadır.

Televizyonu kitleleri yönlendirme ve fikir empoze etmekte kullanmak için projeler hazırlanması gerektiği söyleniyordu.

Bu bildirideki en ilginç madde ise FUTBOL ile ilgili olanıydı. Futbolu insanlar için vazgeçilmez bir zevk olarak aşılamamız gerekmektedir. Tv lerde her akşam futbol maçı yayınlayarak insanların sadece futbolla ilgilenmesini sağlamalıyız deniliyordu.

Televizyonu sadece İslam alemi için değil Hristiyan alemi içinde kullanmak "gerektiği söyleniyordu.

Zaten kültür emperyalizminin Televizyonlarda yapıldığını söylemeye gerek bile yok. Televizyonlarda akşama kadar cadılı büyülü dizilerle çocuklar Türk ve İslam kültüründen uzaklaştırılıyor. Globalleşmeye karşı direnen Türkiye farkında olmadan zaten kültürel bir globalleşme içerisine girmiştir. Bugün Türk ve İslam kültrüne uymayan ne varsa tvlerde boy gösteriyor.Yeni nesil gençliğin bir ingiliz veya bir fransız gencinden pek te farkı kalmamış durumdadır. Daha kötüsü artık yeni nesil kültüründen bihaber yetişiyor. Dilimiz sömürülüyor.

Bütün bunlarda medyanın etkisi gözardı edilemez. İşte bu yüzden medyanın artık daha özenli kontrölü sağlanmalı, Kültür emperyalizmi göz önünde bulundurularak Rtük tarafında sıkı denetime tabi tutulmalıdır.

ilginç bilgiler. emeğinize sağlık.

nur_akp_63
01-14-2009, 15:58
tsira35
SAADET PARTİSİNİZ DÜZENLEDİĞİ israilE LANET MİTİNGİNE KAÇ akpLİ GELDİ? HİÇ Dİ Mİ YAAA GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHAKİ SEFERE

tarih 31 aralık 2008 kocaeli'nin her yerinde afişler var Kur'an ziyafeti Dünyaca ünlü hatipler gelecek vs vs...biz de yılbaşını saçma sapan tv başında geçirmektense oraya gidelim dedik gitmez olsaydık keşke!İçeriye girdik bir de ne görelim mücahit erbakan diye slogan atan bir topluluk her yerde saadet partisi bayrakları var ha şimdi okunur Kur'an ha şimdi başlar dedik ama yok ortada hoca falan da yok zaten sonra saadet partisiyle ilgili konuşmalar başladı Kur'an ziyafeti adı altında dini istismar yani ya sabır çekerek çıkıp eve geldik...meğer afişin altındaki anadolu gençlik derneği yazısını görmemişiz...ertesi gün kocaelide filistin için yürüyüş var çıktım gittim her şey çok güzeldi arada bir atılan 'hükümet uyuma filistine sahip çık' sloganlarının dışında...ben yine de devam ettim yürüyüşüme sonra bir yerde toplanıldı ve mikrofana 'günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı şimdi saadet partisi kocaeli gençlik kolları başkanı yapacak' denildi ben de tamam dedim bu kadar yürüyüş yeter iş yine siyasete dökülecek...meğer o afişin altında da okumamışım anadolu gençlik derneğini...şimdi tsira arkadaşım hangi akp li gitmiş oraya demişsin yapılan din süistimaline bi bak istersen iyi ki çoğu ak genç gitmemiş selam olsun onlara...eğer bu yürüyüşü akp yapsaydı o zaman görürüdünüz gerçekten ve sadece filistin için yürüyüş ne demek altında hiçbir başka niyet olmadan!!!
bu arada israil mallarını ben de almıyorum ve aldırtmıyorum en azından ben vicdanımı rahatlatıyorum biliyorum ki benim param kardeşlerimi öldürmek için kullanılmıyor,bazılarının vicdanı rahat ediyosa diyecek söz yok tabii ki... konuyu açan ve bizi bilgilendiren bütün arkadaşlara çok teşekkürler

tsira35
01-21-2009, 01:25

Devletler boykot edemez güzel kardeşim lütfen anla. Ben izlemiyorum sende izleme. Herkes çok sevdiği gayri müslim hayatını özendiren dizilerinden vazgeçsin. Artık Müslüman gibi yaşayalım VAR MISINIZ. Boş lafları bırakıp önce kendimizden başlayalım VAR MISINIZ.

Bu da benim imzam.

'' NE ZAMAN Kİ BOŞ LAFLARI BIRAKIRIZ. BU ÜLKE O ZAMAN DÜZELİR. ''

Üç mevsim
01-21-2009, 10:26
Öncelikle karşı fikirlere bu kadar tahammülkâr! ( bir hafta uzaklaştırma cezası ) davrandığınız için teşekkür ederim. Bu yazdığınız eğer doğruysa sadece bir istisna. akpde sayısız örnekleri var. Siz daha iyi bilirsiniz din sömürüsünü. Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz. İkinci olarak akpnin böyle bir miting düzenlemesi kendini inkar olur. akpnin ilk kuruluş zamanını bir hatırlayın. akpnin ilk kuruluş tüzüğüyle şimdikini bir kıyaslayın. Eğer o kadar bilgi birikiminiz varsa Yaşınızı bilmiyorum. Verilen hangi sözü yerine getirdi. Esenler ilçe teşkilatı ilk üyelerindendim. Maalesef istifa ettim. Biz erdoğana inanmıştık. Milli görüş gömleğini sadece birilerini kandırmak için söylediği boş laf olduğunu zannediyordum. Birçok insan gibi. Ama hiç de öyle olmadığını gördüm ve istifa ettim. akp verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Yaptığı güzel şeyler var inkar edilemez. Ama tavizler yaptığı iyi şeyleri devede kıl yapmıştır. Recep bey siyasi yasaklıydı ta ki abdye gidene kadar. Geçmişe bir bakın. Abdye gittikten sonra ne oldu. Siirt seçimleri yenilendi. Acaba abdye ne sözler verdi. Abdullah Gül'ün Başbakanlığının öncesini ve sonrasını bir inceleyin. Ama tarafsız bir gözle

"Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz."

Yazıklar olsun Yazıklar Olsun...

Akpartiforum Yönetiminin adaletinden kuşkunuz olmasın.. Hakkınızdaki rapor oldukça ikna edici bulunduğu için forumdan uzaklaştırıldınız.

Siz her fırsatta art niyetini ortaya koyan bir insansınız. Şu cümlenizi şiddetle kınıyorum.. Başörtüsü yasağı sorununu çözmek için elinden geleni yapan partimize ve cefakarca çalışan bunca insana bu haakreti edebiliyor olmanız, meselelere ne kadar gözü ve kalbi kapalı olarak baktığınızı gösteriyor.

AK Parti'nin başörtüsü için kapatılmayı göze alarak neler yaptığını herkes gördü. TBMM'den çıkan 400 küsur oyu Anayasa mahkemesinin nasıl iptal ettiğini de herkes gördü pardon herkes değil kalp gözü açık olanlar gördü..

Aynı fütursuz ve hakaretçi üslubu sürdürürseniz, bir daha buraya gelip neden yasaklandığınızı da soramayabilirsiniz.

nur_akp_63
01-21-2009, 13:43
Öncelikle karşı fikirlere bu kadar tahammülkâr! ( bir hafta uzaklaştırma cezası ) davrandığınız için teşekkür ederim. Bu yazdığınız eğer doğruysa sadece bir istisna. akpde sayısız örnekleri var. Siz daha iyi bilirsiniz din sömürüsünü. Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz. İkinci olarak akpnin böyle bir miting düzenlemesi kendini inkar olur. akpnin ilk kuruluş zamanını bir hatırlayın. akpnin ilk kuruluş tüzüğüyle şimdikini bir kıyaslayın. Eğer o kadar bilgi birikiminiz varsa Yaşınızı bilmiyorum. Verilen hangi sözü yerine getirdi. Esenler ilçe teşkilatı ilk üyelerindendim. Maalesef istifa ettim. Biz erdoğana inanmıştık. Milli görüş gömleğini sadece birilerini kandırmak için söylediği boş laf olduğunu zannediyordum. Birçok insan gibi. Ama hiç de öyle olmadığını gördüm ve istifa ettim. akp verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Yaptığı güzel şeyler var inkar edilemez. Ama tavizler yaptığı iyi şeyleri devede kıl yapmıştır. Recep bey siyasi yasaklıydı ta ki abdye gidene kadar. Geçmişe bir bakın. Abdye gittikten sonra ne oldu. Siirt seçimleri yenilendi. Acaba abdye ne sözler verdi. Abdullah Gül'ün Başbakanlığının öncesini ve sonrasını bir inceleyin. Ama tarafsız bir gözle

sadece bir istisna mı?aynı olay üst üste iki gün yaşandı arkadaşım bunun nesi istisna?ben bahsettiğim iki yere de gayet tarafsız bir gözle gittim ama tarafsız olunacak bu kadar ciddi meselelerde insanların nasıl fazlasıyla taraf olduklarını ve din adı altında nasıl propaganda yapıldığını gördüm!Ak parti hiçbir zaman dini sömürmemiştir çözüm yola üretmek dini sömürmek değilse tabi!hiçbir zaman ak parti gençliği dini simgeler altında halkı bir yere toplayıp ondan sonra siyaset yapmamıştır!ak parti başörtüsü davası için kapatılmanın eşiğinden dönmüş bir partidir verdiği sözleri yerine getirebilmek için bunu bile göze almıştır!eğer verdiğimiz bazı sözleri yerine getiremiyorsak bunun nedenlerini çoğu insanın gördüğü gibi sizin de görmeniz lazım tabi gözleriniz kör kulaklarınız sağır kalbiniz mühürlü değilse...başbakanımızın abd ye gitmesiyle siyasi yasağının kalkmasının uzaktan yakından alakası yoktur eğer abd ye bi takım sözler vermiş olsaydık bugün bunun sonuçlarını hepimiz görürdük ama ortada bunu doğrulayan hiçbir şey yok kendini akıllı sanan zihniyetin komplo teorilerinden ibarettir bu yazdıklarınız!

ImHoTeP1907
01-21-2009, 18:50
madem konuşmalar saadet partisi ve filistin üzerine yapılan çalışamlarda yaptıkları propagandalara gelmiş alın size 2 örnek.

Gaziosmanpaşa'da Ak parti gençlik kolları olarak Filistin'de ki dramı halkımıza gösterebilmek amacıyla bir resim sergisi açtık ve basın açıklamasında bulunduk. gençlik kolları başkanımızn açıklamısından sonra da sergini açılışını yaptık, binlerce kişi gezdi sergiyi. ama bizim sergi girişinde ufak bir poanakrtımızdan başka herhangi bir ak partiyi işaret eden ne bir bayrak ne bir afiş nede bir broşür hiç birşey yoktu.

http://www.gophaber.com/newsdetail.asp?NewsID=4258

yorumlarda saadetli arkadaşların yazdıklarını bir okuyun bu kadarda art niyet olmaz.

2. örnek ise saadetli arkadaşların Filistin konusunda yine gop meydanında bir kermes düzenlediler, aşure dağıtıp imza kampanyası yaptılar. ama inanın tüm gün hoparlörlerden SAADET ŞİMDİ şarkıları çaldı, heryer saadet afişleri ve bayraklarıyla donanmıştı.

http://www.gophaber.com/newsdetail.asp?NewsID=4256

şimdi bunlardan sonra siz cevap verin bakalım kim daha samimi filistin konusunda. haberlerin altındaki yorumları da okumayı unutmayın lütfen..

tsira35
01-21-2009, 20:18
"Başörtüsü meselesini çözmeyerek Başörtülüleri nasıl sömürdüğünüzü siz daha iyi bilirsiniz."

Yazıklar olsun Yazıklar Olsun...

Akpartiforum Yönetiminin adaletinden kuşkunuz olmasın.. Hakkınızdaki rapor oldukça ikna edici bulunduğu için forumdan uzaklaştırıldınız.

Siz her fırsatta art niyetini ortaya koyan bir insansınız. Şu cümlenizi şiddetle kınıyorum.. Başörtüsü yasağı sorununu çözmek için elinden geleni yapan partimize ve cefakarca çalışan bunca insana bu haakreti edebiliyor olmanız, meselelere ne kadar gözü ve kalbi kapalı olarak baktığınızı gösteriyor.

AK Parti'nin başörtüsü için kapatılmayı göze alarak neler yaptığını herkes gördü. TBMM'den çıkan 400 küsur oyu Anayasa mahkemesinin nasıl iptal ettiğini de herkes gördü pardon herkes değil kalp gözü açık olanlar gördü..

Aynı fütursuz ve hakaretçi üslubu sürdürürseniz, bir daha buraya gelip neden yasaklandığınızı da soramayabilirsiniz.

Hakareti nereden çıkardın anlamadım. Kalp gözün kapalı , fütursuz ve hakaretçi diyerek asıl siz iftira ediyorsunuz. Asıl sana yazıklar olsun. Bu da bir akp taktiği mi? akp ilk kurulduğunda farklı fikirlere saygıdan bahsederdi unutmayın! Ben art niyetli değil iyi niyetliyim.
Bak sana bir örnek daha vereyim belki ufkun açılır. akp 5 yıldır sabrediyoruz dedi. Tamam inandık. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül oldu. Çok şükür sevindik. Ben ve akpye inanmış birçok insan halen beklemeye devam ediyordum. Çünkü bekliyordum ki Cumhurbaşkanımız görev süresi sırasıyla dolan rektörlerin yerine yenilerini halkın değerlerine yakın olanları atasın. Halkın değerleriyle barışık onlara saygılı Anayasa Mahkemesi Üyeleri atasın. Çünkü böyle yaparak mesele kökünden hallolacaktı. Birilerinin o çok güvendiği Anayasa Mahkemesi Halkın olacaktı. Ama Ne oldu? akp 367 den ders almadı. O çok zeki ve akıllı kadro Anayasa üyelerini değiştirmeden anayasayı değiştireceğini zannetti. Üstelik kendi Vekilinin başını açtırıp Fazilet Partisine destek olmayan Başörtüsüne ne kadar mesafeli olduğunu fiilen ortaya koymuş bir mhp ile (şimdiki yönetiminden bahsediyorum. mhpnin aslı tabiki öyle değil.) Bana göre iki şık var:
1- akp çok zeki ve akıllı işini bilen kadrolarına rağmen oyuna gelmiştir.
2- akp bunu bilerek ve isteyerek yapmıştır.

themither!
01-21-2009, 21:53
coca cola dan kesinlikle vazgeçmem...

kahrolsun İsrail , FİLİSTİN e özgürlük!..

Üç mevsim
01-22-2009, 12:15
KUSURA BAKMA ZEKANA VE BİLGİNE AĞIR GELECEĞİNİ TAHMİN EDEMEDİM. BUDA SANA KAPAK OLSUN. HADİ KAL SİTENLE BAŞBAŞA.

:-)

Ya çok ağır geldi kaldıramadım, ancak öyle cevap verebildim.

"Aslında İran, Amerika ile düşman değil gizli dost" cümlesini üretebilen aşırı ileri düzey aklı evvel komplo senaristlerine benzetiyorum seni.. Daha nice uçsuz bucaksız senaryolar dilerim...

mesude afşar
01-23-2009, 02:21
[quote=nur_akp_63;493168]tsira35
svgili nur kardeşim bu mitingi düzenleyenler tabiki kendi tanıtımlarını yapacaklardır asıl sorun böyle elzem bir konuda ak partinin sessiz kalışıdır.keşke biz akplilerde böyle miting ve yürüyüşler düzenleseydikte o meydanlara 1.5milyon değil 5milyon insan toplasaydık yapamazmıydık tabiki yapardık işte sorun burada unutma ahmet yasir ümmetin suskunluğunu yaradana şikayet etti suskunluk bize yakışmadı.

Üç mevsim
01-23-2009, 03:29
Defalarca yazdım bir kere daha yazma gereği duyuyorum. AK Parti İktidar partisi olduğu için böyle konularda miting düzenlemesi abes olur. Çünkü icra makamındayız. İş yapmak durumundayız. Mitingi herkes yapar, iktidar partisi iş yapacaktır. Miting yapıp kendi kendimize mi bağıracağız. İsrail'le ilişkileri kesin diye bağıracağız, bunu kime bağırmış olacağız kendimize.... Ak Parti neden miting yapmıyor diyenler böyle bir komiklik içerisindeler.

Türkiye, İsrail'e karşı çıkıp, Hamas'ın yanında yer alabilmiş üç İslam ülkesi (İran, Suriye) biridir, bunların arasında da en fazla ses çıkaranı ve çözüm için en fazla uğraşanıdır. Türkiye'nin, İsrail'e tokat olan sözleri Arap Dünyasına, islam Halklarına ve Gazze'ye moral olmuştur, hatta Hamas'a.. Hamas komutanları ayrıca İsmail Haniyye, Halid Meşal süreç boyunca defalarca Başbakan'a ve ülkemizin her yerini eylem alanına çeviren Türkiye halkına teşekkür etmişlerdir. İsrail'den sonra, Hamas'ı ateşkese ikna eden en önemli etkenlerin başında Ahmet Davudoğlu'nun öncülüğündeki Türk Heyeti geliyor. Ateşkesten sonra Hamas sözcüsü Türkiye'nin çabasını özellikle vurgulamıştır.

İsrail'le ilşkilerin kesilmesini biz de istedik, anlaşmaların iptal edilmesini biz de istedik, ama unutulmasın ki bu anlaşmaları bugüne kadar hiçbir Hükümet iptal edebilmiş değildir. Türkiye Cumhuriyeti gibi bir devlet yapısına sahip olan ülkenin, İsrail'in karşısında durup, Hamas'ın yanında yer almasının ne demek olduğunu çok iyi düşünmek lazım. Ne olup, bittiğini, dinamikleri, stratejileri, dengeleri hiçbir şeyi bilmeyenler (Başbakan'ın ifadesiyle) "bakar körler" için bunun hiçbir kıymeti olmadı. Ama görebilenler bunun hakkını verdi... Vermeleri de gerekiyordu.

Başbakan'ın bu söylemlerinden dolayı siyonizm destekçisi bir kısım Türk medyasından "milli görüş gömleğini hiç çıkarmamış" "dinci haması savunmak sana mı düştü" vb vb aldığı tepkileri okuduk ne kadar rahatsız olduıkalrını gördük. İsrail Dış İşleir Bakan Yardımcısının "Güneydoğu köylerinde güvenlik sorunu çıktığı zaman bakalım o ne yapacak" türünden imalı ve küstah sözlerini, İsrail basınının ve Komple İsrail ülkesinin daha doğrusu siyonistlerin nasıl kızdığını biz biliyoruz, görmek isteyen de görüyor.

nur_akp_63
01-23-2009, 11:35
mesude kardeşim kendi tanıtımı yapmak tabii ki olacaktır ama yazımı dikkatli okuduysan bu tanıtım değil dini siyasete alet etmekti...ben de isterdim biz de yapalım miting ama neden bilmiyorum ak gençlik bu konuda hakkaten suskundu

nur_akp_63
01-23-2009, 13:59
teşekkürler özgüngenç sorumun cevabı sendeymiş:)

tsira35
01-24-2009, 00:18
Defalarca yazdım bir kere daha yazma gereği duyuyorum. AK Parti İktidar partisi olduğu için böyle konularda miting düzenlemesi abes olur. Çünkü icra makamındayız. İş yapmak durumundayız. Mitingi herkes yapar, iktidar partisi iş yapacaktır. Miting yapıp kendi kendimize mi bağıracağız. İsrail'le ilişkileri kesin diye bağıracağız, bunu kime bağırmış olacağız kendimize.... Ak Parti neden miting yapmıyor diyenler böyle bir komiklik içerisindeler.

Türkiye, İsrail'e karşı çıkıp, Hamas'ın yanında yer alabilmiş üç İslam ülkesi (İran, Suriye) biridir, bunların arasında da en fazla ses çıkaranı ve çözüm için en fazla uğraşanıdır. Türkiye'nin, İsrail'e tokat olan sözleri Arap Dünyasına, islam Halklarına ve Gazze'ye moral olmuştur, hatta Hamas'a.. Hamas komutanları ayrıca İsmail Haniyye, Halid Meşal süreç boyunca defalarca Başbakan'a ve ülkemizin her yerini eylem alanına çeviren Türkiye halkına teşekkür etmişlerdir. İsrail'den sonra, Hamas'ı ateşkese ikna eden en önemli etkenlerin başında Ahmet Davudoğlu'nun öncülüğündeki Türk Heyeti geliyor. Ateşkesten sonra Hamas sözcüsü Türkiye'nin çabasını özellikle vurgulamıştır.

İsrail'le ilşkilerin kesilmesini biz de istedik, anlaşmaların iptal edilmesini biz de istedik, ama unutulmasın ki bu anlaşmaları bugüne kadar hiçbir Hükümet iptal edebilmiş değildir. Türkiye Cumhuriyeti gibi bir devlet yapısına sahip olan ülkenin, İsrail'in karşısında durup, Hamas'ın yanında yer almasının ne demek olduğunu çok iyi düşünmek lazım. Ne olup, bittiğini, dinamikleri, stratejileri, dengeleri hiçbir şeyi bilmeyenler (Başbakan'ın ifadesiyle) "bakar körler" için bunun hiçbir kıymeti olmadı. Ama görebilenler bunun hakkını verdi... Vermeleri de gerekiyordu.

Başbakan'ın bu söylemlerinden dolayı siyonizm destekçisi bir kısım Türk medyasından "milli görüş gömleğini hiç çıkarmamış" "dinci haması savunmak sana mı düştü" vb vb aldığı tepkileri okuduk ne kadar rahatsız olduıkalrını gördük. İsrail Dış İşleir Bakan Yardımcısının "Güneydoğu köylerinde güvenlik sorunu çıktığı zaman bakalım o ne yapacak" türünden imalı ve küstah sözlerini, İsrail basınının ve Komple İsrail ülkesinin daha doğrusu siyonistlerin nasıl kızdığını biz biliyoruz, görmek isteyen de görüyor.

Bir partiye bu kadar da körü körüne bağlanılmaz ki kardeşim. Adamlar at gözlüğü takmışcasına adeta taparcasına tek yönlü bakıyorlar. Yav kardeşim ( Müslüman olduğunuzu farzederek kardeşim diyorum.) siz değilmisiniz Irak'taki Müslüman kardeşlerimizin öldürülmesine anamızın kızkardeşlerimizin tecavüz edilmesine vesile olan. Allah taksiratını affetsin solcu dediğimiz Ecevit'ten bile bu izni alamadılar. Ama her nedense akpden bu izni aldılar. Efendim biz izin vermedik ki bizim hava sahamızı kullanmadılar. Evet siz değil Müslüman vekiller izin vermedi. akpden ihrac edilen Millet vekilleri ta Trabzon Limanına kadar istemedik bir yer bırakmayan Irak tezkeresi yüzünden ihraç edilmediler mi? Kimi kandırıyorsunuz. Sizin bakanlarınız değil mi abd uçaklarının Irak'a yaptığı sortilerden övgüyle bahseden. Sizin başbakanınız değil mi abdnin askerleri için dua eden. Daha sayayım mı? Ne dersin?

Bizim haklı davamız öncelikle Dünya'da hiçbir Müslüman'ın haksızlığa zulme maruz kalmaması için çalışmaktır. Bu uğurda kellelerimiz koltuktadır. Sizin başbakanınız gibi bedel ödemeye hazır değiliz diyenlerden değiliz. Allah'a şükür imanımız tam.

Evrem
12-13-2009, 03:01
ben denedim en fazla bir hafta sürdü boykotum :s

Beylerbeyi
03-31-2010, 22:17
bir ara ne tartışmıştık bu konuyu (:

malesef sadece savaş zamanlarında boykot ediliyor yahudi malları.

aslında problem yahudi mallarında değil, siyonizme hizmet eden markaları protesto etmek önemli.

Feride
03-31-2010, 22:23
Allah'a şükür iğneden ipliğe kadar yahudi mallarını boykota devam ediyorum. Birşey alırken, arka kısmını zaten okuyorum: D Herhangi bir mal karışmasın diye araya..

Velhasıl sadece savaş zamanı değil, her zaman dikkat edilmesi lazım.

unnamed
04-01-2010, 01:07
tamam herşey iyi güzelde bunların müdahilleri yokki yoksa varda bizmi bilmiyoruz, elbet ki müdahili olan malzemelerde seçici oluyoruz ama %99 bu adamların. Allah affetsin bizi...

Feride
04-01-2010, 06:23
tamam herşey iyi güzelde bunların müdahilleri yokki yoksa varda bizmi bilmiyoruz, elbet ki müdahili olan malzemelerde seçici oluyoruz ama %99 bu adamların. Allah affetsin bizi...

Öyle ama.. Gene de dikkat edilirse, muadillerini bulmak mümkündür..:güzel:

unnamed
04-01-2010, 22:29
Öyle ama.. Gene de dikkat edilirse, muadillerini bulmak mümkündür..:güzel:
Elbet ki fikrinize katılıyorum, kardeşlerimiz ve islam alemi için elimizden geleni yapmallıyız, şöyle bir örnek vereyim size benim arabam peugeot bu yazıyı okuduktan sonra aynası kırıldı, servise giderken aklıma geldi dedim müdahilini alayım, ama inanın ayna kırık kalsa daha iyiydi....
Sağlıcakla....

dejavu
04-05-2010, 17:00
869 bar kodla başlamayan hiçbirşeyi almmaya özen gösteriyorum... bence bu şimdilik yeterli...

sizce?