Orijinalini görmek için tıklayınız : yazıklar olsun
dün gece saat 24 civarlarında apartmanımızda oturan iki kız arkadaşın (16 17 yaşlarındaki)kızların birbirlerine küfür ederek herkesin ortasında sevgilileri yüzünden kavga etmelerini ve BUna tepki göstermeyipte çocuklarına haddini bildirmeyen ailelerini KINIYORUMMMM
kızların hallerine acıdım..
KIZLARA NEDEN ACIYOSUN YAAA BEN GICIK OLDUM HAYATTA HERŞEYİN SEVGİLİDEN İBARET OLDUĞUNU DÜŞÜNEN AKILSIZLARA ACIMA ..ASIL BANA ACI ONLAR YÜZÜNDEN GECE UYUYAMADIM OKULDA BÜTÜN GÜN RUH GİBİ DOLAŞTIM :'( :'(
ENGİNEER
03-31-2008, 21:30
Ülkemin şerefli Anadolu kadınının şerefiyle yetiştirdiği çocuklarını namussuzca bir hayata sürükleyen herşeyi kınamak lazım...
Çok yazık...Biz çok büyük bir millettik...Peygamber ahlakımız nerede kaldı bilmiyorum...
Hıfz-ı lisan
03-31-2008, 21:30
adı üstünde kendiilerini geliştirememiş,doğru ile yanlışı kavrayamamış, olmaması gereken hele ki bu yaşta hiç hoş karşılamadığım (ız) düşüncelere seyralmış, birbilerine düşen çocuk (!)lar.. :) Sonumuz hayr ola..
küçük hevesler peşinde kosanlara yazıklar olsun
_hasretim_
03-31-2008, 22:48
yazık çok yazık hemde terbiyesizlik
allah akıl fikir versin nediyim diyecek birşey yok
politikaci
03-31-2008, 22:49
kıyamet alametleri :-X
Kırık_Çocuk
03-31-2008, 23:14
densüzler bırakın rahat uyusun çidem :)
Necip Fazıl
04-01-2008, 16:23
gençlik bitmiş diyoruzda dinleyen yok kiiiiiiiiiiii......
RDönmezs
04-01-2008, 16:34
Sevgili yüzünden kavga edilirmi yahu :D en son yapcağım bir iştir.. yazık yazık zavallı msn aşkları..
KIZLARA NEDEN ACIYOSUN YAAA BEN GICIK OLDUM HAYATTA HERŞEYİN SEVGİLİDEN İBARET OLDUĞUNU DÜŞÜNEN AKILSIZLARA ACIMA ..ASIL BANA ACI ONLAR YÜZÜNDEN GECE UYUYAMADIM OKULDA BÜTÜN GÜN RUH GİBİ DOLAŞTIM :'( :'(
ben kızların salaklığına acıdım çilik kardeşim.. ne de olsa onları adam edecek bi ebeveynleri bile yok di mi?
Necip Fazil
04-01-2008, 16:42
Erkeği - Kızı aynı sıralarda oturtun, aynı mekanlarda dolandırın, sonrada gençlik elden gidiyor ...
Ben o kızları değil, kızlarına sahip çıkamayan aileleri, onları aynı mekanlara sokan yetkilileri kınıyorum.
VesseLam
harbiden yazıklar olsun
insan hissetmedi bir şey için nasıl münakaşa yapabilir >:(
sevmek onunla birlikte olmak degil onu anlabilmektir :)
densüzler bırakın rahat uyusun çidem :)
dimi ya metal bi sen anladın beni.
aradan 2 gün geçti ama o gece uyuyamadım ya hala uykum gelio
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.