fatih kısaparmak balon baskılı balon Yeni dönemde Ak Partide degisim olmali midir? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni dönemde Ak Partide degisim olmali midir?

Mavera
12-01-2010, 23:25
Secimlere 7 ay gibi kisa bir süre kaldi sizce ak parti secimlerde degisim yapmalimidir, ne kadar milletvekili degismelidir, hangi bakanlar aday gösterilmemelidir..
hangi milletvekillerinin yildizi parliyor, hangi milletvekillerine yeni dönemde bakanliklar verilmelidir?

unnamed
12-01-2010, 23:26
zaten oluyor...
sormaya gerek yokk...
tepeden, eteğe kadar herşey değişiyor...
değişemeyen tek şey forum...

Mavera
12-01-2010, 23:28
ben kendi adima bazi isimlerin dinlendirilmesi gerektigini düsünüyorum ayrica devamsizlik yapan milletvekillerini basbakanimiz cizecek gibi duruyor..
özellikle suat kilic, ahmet davutoglu, ali babacan, bekir bozdag yeni dönemde partimizde öne cikan isimler olacak gibi görünüyor..

İntifada
12-01-2010, 23:31
ertuğrul günay
kürşat tüzmen
cemil çiçek
vecdi gönül
bu isimlere yol vermek gerekir diye düşünüyorum...

Mavera
12-01-2010, 23:35
ertuğrul günay
kürşat tüzmen
cemil çiçek
vecdi gönül

hepsi degerli hizmetler yapti ama kimisi cok silik, kimisi basbakanin hizina ayak uyduramiyor, kimiside aykiri olacagim diyerek farkli cikislar yapiyor..
basbakanimiz bu secimde en az 30 tane 25 yas ve üstü genci secilecek yerden aday göstecekmis o acidan bence gencler cesaret göstermelidir..

TYH
12-01-2010, 23:41
Yav o değil de Bekir Bozdağ'a karşı acaip bi sempati duyuyorum,hakkat merak ettim şimdi neden :|
düzenleme:
o da yozgatlıymış ondan galiba :p

Mavera
12-01-2010, 23:43
Yav o değil de Bekir Bozdağ'a karşı acaip bi sempati duyuyorum,hakkat merak ettim şimdi neden :|

ama bekir bey cok sempatik biridir hele tane tane konusmuyor mu karsidakini mestediyor :)

Özgür Çağrı
12-01-2010, 23:47
ertuğrul günay
kürşat tüzmen
cemil çiçek
vecdi gönül

Aynen öyle isteğim bu reyizle aynıdır imzamı atıyorum. Partide faşist istemiyorum.

onurcan
12-01-2010, 23:49
partide değişim olabilir, bende olsun taraftarıyım..
çizilmesi gerekenleri başbakan biliyor zaten
ama forum seçime 7 ay kala hala seçimle ilgili bir içraat yok..
öncede yazdım partimizi daha ileriye taşımak için..
forumda seçim moduna girmeli, yapılan hizmetler- yapılması gerekenler-halkın istekleri-partinin seçim proğramı v.s bunlarla ilgili konular açılsın..
zamanı birazda bunlara ayıralım....

Mavera
12-01-2010, 23:52
partide değişim olabilir, bende olsun taraftarıyım..
çizilmesi gerekenleri başbakan biliyor zaten
ama forum seçime 7 ay kala hala seçimle ilgili bir içraat yok..
öncede yazdım partimizi daha ileriye taşımak için..
forumda seçim moduna girmeli, yapılan hizmetler- yapılması gerekenler-halkın istekleri-partinin seçim proğramı v.s bunlarla ilgili konular açılsın..
zamanı birazda bunlara ayıralım....

bu forum 2007 secimlerden cok kisa süre önce acilmisti ben secim aksam burada degildim nasil bir atmosfer vardi bilemeyecegim ama 28 mart secimlerinde baska bir ak parti forumda 12 eylülde de bu forumda güzel bir heyacan yasadik..
gerci sadece forum degil sanal olarak secimlere hazir degiliz, facebook, twitter, forumlar, haber siteleri iyi kullanilmiyor bencede organize bir sekilde secimlere yönelik calismalar yapilabilir..

EpiVaTeS
12-01-2010, 23:56
genel seçimleri bilmiyorum henüz tahmin yürütemiyorum ama...
yerel seçimlerde büyük çaplı bir temizlik yapmamız gerekir...
zira yolsuzlukluk aldı başını gidiyor küçük belediyelerde...
kulağımıza kötü sesler...
burnumuza kötü kokular gelmeye başladı...
bunu nasıl duyururuz...
ne şekilde yaparız bilmiyorum ama...
Yerel yönetimler listem hazır istanbulda...
kime nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum ama yüzüm kızardı bazılarını duyunca...

Feride
12-01-2010, 23:57
Sayacağım isimlerin çalışmalarını çok iyi takip ettiğimi söyleyemeyeceğim. Sadece dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla;

Ertuğrul Günay, Vecdi Gönül, Nimet Çubukçu, Cemil Çiçek'in daha geri saflarda yer almasını ümit ediyorum.

İntifada
12-01-2010, 23:59
güngörende problem varmı reis...
evet bende katışıyorum seçimlere hazırlık konusunda...
facebookta büyük bir sayfamız vardı ama ne yazık ki cazip görülmedi...
biz yine sayfa arkadaşımla seçimler için destek vereceğiz slaytlar videolar hazırlayacağız ama akpartiforum yazmayacak hiç birinde...